summer wanties

 • 19.05.2016, 07:22


1. HER // 2.HER // 3.HER // 4.HER // 5.HER // 6.HER
_____________________________________________________________________________________________________________________________

Ææ, tenk at vi snart beveger oss inn i sommermåneden juni!! Det er helt sykt hvor utrolig fort det siste halvåret har gått. Følte akkurat det var januar og juleferie, og nå er det snart sommerferie, whaat. Etter å ha prøvd litt klær i garderoben, fant jeg ut at det er på tide å skifte ut både klær, sko og tilbehør så nå har jeg bladd opp og ned og sett på klær på nelly.com i timesvis haha. Tenkte å dele noen av mine sommerfavoritter med dere, som jeg gjerne kunne tenke meg å bestille til sommeren. 

·Hva synst dere?
·Hva står på ønskelisten deres for sommeren?

 

 

weekend wanties

 • 25.03.2016, 20:55

 


Nr.1- HER // Nr.2- HER // Nr.3- HER // Nr.4- HER // Nr.5.- HER // Nr.6- HER // Nr.7- HER
__________________________________________________________________________________________________

Finally, fredag og helg!!

Jeg synst det er like deilig med helg nå i ferien som ellers. Det er noe spesielt med den følelsen som dukker opp når det er fredag, taco og god underholdning på tv. Noe jeg derimot ikke er så glad for nå i påsken, er at alle butikker er stengt. På grunn av at jeg ikke har hatt mulighet til å gå å shoppe i butikkene, benyttet jeg heller muligheten til å se litt på nettbutikker istede. Nelly har såå mye fint, som jeg vikrelig kunne tenkt meg å kjøpe! Dessverre er ikke lommeboken min så full at jeg har råd til å kjøpe alle ønskene mine, men jeg vurderer virkelig å unne meg noen godsaker her fra. Jeg har iallefall samlet en rekke klær og tilbehør som har havnet på ønskelisten min etter å ha vert innom Nelly.no desse dagene, som dere kan se på bildet over.

Ønsker alle en fin påske videre ♥

 

 

 

ønskeliste jul 2015

 • 11.12.2015, 13:32

Hei kjære dere! Hvordan har dere det?

Jeg kjenner iallfall at jeg gleder meg mer og mer til julaften for hver eneste dag som går. I år tror jeg faktisk jeg har tidenes lengste ønskeliste, haha. Jeg er ikke den mest kresne personen for å si det sånn, jeg blir virkelig glad bare at folk ønsker å gi meg en gave. Jeg tenkte å vise dere noen av mine ønsker, i håp om da dere kanskje får noen ideer om hva dere ønsker dere. Selvsagt er det mye annet jeg ønsker meg, men om jeg skulle vist dere alt hadde dere måtte brukt minst en dag på å lese dette innlegget haha. Håper iallfall at dere kanskje får litt inspirasjon, og at dere liker ønskelista mi.

 


Marmor deksel- HER // Øyeskyggepalett- HER // Kaffemaskin- HER // Bodylotion- HER // Nike sko- HER // Sateng sengesett- HER

Micheal kors klokke- HER // Kontur palett- HER // Tøfler- HER // Parfyme- HER

Løpejakke- HER // Kamerastativ- HER // Posters- HER // Genser- HER

Hva ønsker dere dere til jul?

Nelly faves

 • 13.11.2015, 14:30


Kjole- HER // Kåpe- HER // Genser- HER


Treningsgenser- HER // Løpesko- HER // Hettegenser- HER


Ghd strittetang- HER // Duftlys- HER // Conture palette - HER


Klokke- HER // Smykke- HER // Skjerf- HER


Hei!

Endelig var det helg, etter en nokså stressende uke med mye prøver og skolearbeid. Dessverre må helgen for det meste brukes til skole, men deilig med noen fridager fra skolen er det uansett. Har virkelig ikke ord som beskriver hvor mye jeg gleder meg til jul og feire. I den anledning har jeg funnet noen av mine favoritter, fra en av mine favoritt nettbutikker, nemlig Nelly. De har så utrolig mye fint der som jeg har såå lyst på, men dessverre har jeg nok ikke råd til alt nå. Kanskje dere får noen tips til hva dere kan ønske dere til jul? Håper iallfall uansett dere liker innlegget, og jeg ønsker dere alle en super helg!

 

Ebay finds

 • 05.09.2015, 12:09


Iphone deksel HER // Super herlig kopp HER // Solbriller HER // Klokke HER // nydelige nike sko HER // Liquid lipstick i mange fine farger HER

 

Hva synst dere?

Nelly wants

 • 29.07.2015, 10:30


Nydelig kjole HER // Topp HER // Lyserosa playsuit HER
Sko HER // Calvin Klein undertøy HER // Solbriller HER
Nike hettegenser HER // Klokke HER // Lyserosa topp HER

Noe dere likte?

wants from shein.com

 • 14.07.2015, 13:36

Hei, kjære dere!

Selv om været ikke har vert helt på topp enda, så har jeg ikke mistet håpet enda! Jeg har i den anledning funnet litt inspirasjon, og nydelige klær og tilbehør på Shein.com. De har så utrolig mye fint der, alt fra toppper til solbriller. Jeg har valgt ut noen av mine favoritter som jeg virkelig har på ønskelisten min, som jeg vil vise dere! 


Superkule solbriller: HER //  Stripete topp: HER // Sko- HER

Nydelig og elegant jumpsuit: HER // Svart topp: HER // Two-piece sett: HERHerlige sandaler: HER // Nydelig sommekjole : HER // Hvit shorts: HER 

Inne på siden deres finner dere myye annet fint også, jeg blir virkelig fristet når jeg går inn på den siden haha.

Likte dere noen av produktene?

Ebay finds; white summer

 • 06.07.2015, 10:27


Kjole- HER // Bikini- HER // Sandaler- HER // Solbriller- HER // Flash tattoos- HER


Hva synst dere?

Christmas wishlist

 • 14.12.2014, 22:10

Heihei!

Nå begynner det virkelig å nærme seg tiden alle venter på. Om bare 10 dager er julaften her og vi skal kose oss, spise pinnkjøtt og åpne julegaver! Åå som jeg gleder meg til det, haha. Jeg blir aldri for stor til julegaver, og er like spent nå som jeg var da jeg var liten! Det eneste som mangler nå er julestemningen.. Jeg får ikke julestemning på samme måte lenger. Vi har så mange prøver i desember, så det har ikke blitt mye tid til å tenke på jul og itilleg har det vert så varmt ute. Jeg håper virkelig det blir litt kaldere og kommer snø før jul! Jeg har selfølgelig laget meg en liten ønskeliste til jul som jeg har tenkt å vise dere nå.


♥ Polaroid kamera
Dette kameraet er en av tingene jeg ønsker meg til jul. Jeg ble forelsket i det med en gang jeg så det, haha. Dette kameraet skriver ut bildene med en gang, og det finnes i så mange fine farger! Mine favoritter er dette rosa og det hvite.

Klokker
Fine klokker er alltid gøy å få til jul. Jeg er ikke veldig opptatt av merker så lenge den er god på og ikke mist fin. Ønsker meg både gull og sølv klokker! Nike air max thea
Denne skoen er så fin! Den er sporty, men samtidig ganske hverdagslig. Den er nok mye bedre på enn converce også.

En fin løpejakke
Det er noe jeg virkelig trenger! Her på vestlandet er det veldig ofte regn og surt vær så da kan det være grett å ha en jakke å løpe i. 

Sminke
Sminke er noe jeg alltid trenger, og det er også kjekt å få i gave!

Baybyliss curl secret
Mitt tykke hår kan ta laang tid å krølle, og jeg blir etterhvert sliten. Derfor ønsker jeg meg denne geniale krølltangen!

Klær og treningsklær
Dette er noe som alltid er gøy å få! Fine hværdgasklær, kjoler, freshe treninings klær i fine farger!

 

Dette var noen av mine juleønsker! Har selfølgelig mange andre ønsker men om jeg skal vise alle kan det ta veldig lang tid, haha! HVA ØNKSER DU DEG TIL JUL? 

Nelly favorites

 • 05.11.2014, 20:05


Rød kjole- HER // Svea parkas- HER // Klokke- HER // Paljettkjole- HER // Fluffy jakke- HER // Vans- HER

 

All i want for christmas is..

 • 18.11.2013, 17:37

Iphone 5s


 

Nytt kamera
Kamera stativ 

UggsMarc Jacobs klokkeNicki Minaj perfyme


Sminkebord


Acne skjerf


 

Lulu´s toalettmappe


 

Sminke


Klær

 Kjenner at jeg gleder meg sykt mye til jul nå. Bare å få litt snø og julestemningen! Her var noe av det keg ønsker meg til jul. Ønske meg selvsagt mye annet også :)
Noen andre som gleder seg til julen?
Hva ønsker du deg til jul? 


Favoritter fra Nelly salget

 • 15.11.2013, 15:33


1- HER   //     2-HER     //      3-HER


1-HER   //    2-HER    //    3-HER

 

 

 

Noe dere likte?

Linke runde!

 • 17.10.2013, 20:25

Hei!

Siden jeg ikke har hatt noen linkrunde før, tenkte jeg at det hadde vert litt gøy å ha det nå! 
Det eneste du må gjøre er å kommentere at du er med og lik gjerne facebook sida HER! Trekker 2-3 blogger jeg synst fortjener det innen mandag! 

Wants from nelly.com

 • 06.10.2013, 22:25


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER

 

 

 

NOE DERE LIKTE?

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no