Svar på spørsmål- anoreksi,fremtid,egenskaper

 • 05.01.2017, 19:33

Hva er din beste og dårligste side?

Min beste side vil jeg si at jeg er veldig viljesterk og har en veldig sterk indre styrke når det trengs. Har jeg bestemt meg for noe så gir jeg meg ikke før det er gjennomført. Noen ganger kan det gå over til å bli en dårlig egenskap, fordi jeg bruker så mye krefter og utsetter meg selv for mye stress. Likevel vil jeg si denne egenskapen er god å ha, iallefall i visse sammenhenger. Ellers vil jeg si at det at jeg er veldig snill, omtenksom, og blir veldig lett glad i folk er noen av mine gode egenskaper.

Min dårligste side er nok det at jeg er veldig utolmodig, noe som ofte kommer i konflikt med den viljestyrte egenskapen min. Ja, jeg er veldig bestemt på å gjennomføre ting, men jeg vil helst det skal skje så fort som mulig. Så lett sagt, blir det ofte en konflikt mellom min gode og dårlige side.Favoritt fag?

Personlig vil jeg si jeg er en person som er mest glad i realfag som matte og kjemi. Likevel elsker jeg å skrive, så visse sider av norskfaget liker jeg også. Språkhistorie og fakta i norskfaget er jeg derimot ikke like begeistret over.

Favoritt rett?

TACO! Ingen over, ingen ved siden av.

Favoritt sport?

Helt ærlig bryr jeg meg veldig lite om sport. Men skulle jeg valgt en ville det blitt håndball. Det er noe jeg selv har drevet med, samtidig som jeg synst det å se på håndballkamper er veldig gøy. Det skjer så mye i løpet av kampen, i motsetning til mellom annet fotball.

Hva vil du bli?

Er det et spørsmål dere ikke før et skikkelig svar på er det dette. Dette er nok kanskje mitt livs viktigeste spørsmål å svare på, og derfor vil jeg ikke ta et forhastet svar. Helt ærlig synst jeg det er for masse fokus på dette med utdanning. Selvfølgelig skjønner jeg det er mye snakk om det, for det er jo viktig, absolutt! Men jeg synst det er så mye press på dette område. Man skal være best på skolen, få de beste karakterene, ta den beste utdanninga, og ikke minst få den beste lønna. Personlig mener og tror jeg at dette presset kan føre til at unge tar valg basert på status og ikke på interesse, noe som blir helt feil! Livet er til for å ha det gøy, gjøre ting man liker å drive med, og ikke gjøre det alle andre ønsker man skal gjøre, og det som blir sett på som "det beste og kuleste."Hvilke blogger leser du fast?

På dette området varierer det veldig. Noen perioder leser jeg veldig mange blogger, andre perioder tenker jeg ikke en gang på å gjøre noe som har med blogg å gjøre. Men blogger jeg såogsi har vert fast leser av en veldig god stund nå er blant annet: leaduvet, sofiemote, l0ve, eirinkristiansen, kajasagenesauroramohn, og min gode bloggveninne izzylove.

Favoritt klesplagg for øyeblikket?

Hmm, det må være Tommy Hilfiger dunjakka mi, som eg fikk med meg hjem fra London før jul. Den er jammen blitt brukt, for å si det sånn! ELSKER DEN

Hvilken ting satt du mest pris på til jul?

Åh, jeg setter så stor pris bare på at det er så mange mennesker som tenker på meg og ønsker å gi meg gave. Det betyr alt! Å velge ut en gave blir nok vanskelig, men personlig blir jeg faktisk mest glad for fine brev og personlige gaver. Da kjenner jeg at jeg blir skikkelig rørt og glad. Høres skikkelig klisjé ut, men det er virkelig sant.

Noe du skulle ønske du visste tidligere?

Ja. Jeg kunne virkelig ønske jeg hadde visst mer om hva det å ha anoreksi innebærte, og at jeg kunne vert bevisst på smerten denne sykdommen drar med seg. Like før hele livet mitt ble snudd opp ned, og jeg var på mitt verste, husker jeg at mennesker rundt meg advarte meg mot denne sykdommen. Men helt ærlig bekymret det meg ikke. Tanken på at jeg var på vei inn i denne sykdommen, gjorde meg ikke en smule redd. Og egentlig har jeg ikke kjent på den redsel før i ettertid, nå som jeg er frisk nok til å forstå hvor syk jeg var, og hvor nær jeg faktisk var døden. Jeg kjenner jeg blir kvalm når jeg nevner det her, men slik er sannheten- og jeg har bestemt meg for å være ærlig med alle. Den største grunnen til min åpenhet og ærlighet er nemlig dette- jeg ønsker at folk skal vite mer om denne sykdommen og hvordan livet kan gå fra himmel til helvette på veldig kort tid. Jeg vil gjøre alt jeg kan for at andre ikke skal havne i den samme sitasjonen uten å vite noe om den. Jeg ønsker ikke at flere skal måtte gå gjennom denne langvarige, jævlige prosessen som har følgt meg de siste 7-8 månedene. Alt jeg ønsker er å nå frem til dere der ute, og gjøre dere oppmerksom på denne sykdommen. Desverre er det veldig lite snakk om denne, selvom det er en veldig aktuell sykdom å prate om, iogmed at vi i dag befinner oss i et samfunn der alt skal være "perfekt" og alle skal ha "drømmekroppen."     Favoritt visdomsord/quote?

     "I'm stronger because i had to be,
      I'm smarter because of my mistakes,
      happier because of the sadness I've known,
      and now wiser because I learnd" 

 

 

 

 

 

 

still meg spørsmål!

 • 03.01.2017, 17:49

Hei!

Nå sitter jeg og prøver å legge inn en siste innspurt i biologilesing før prøven i morgen. Endelig føles det som om de fleste brikkene begynner å falle på plass, og jeg tok meg derfor tid til å stikke innom bloggen en liten tur.

Jeg tenkte nå å kjøre i gang en ny spørsmålsrunde, der dere kan stille meg spørsmål om alt fra a til å. Tenkte dette var en grei måte å begynne det nye året på. Jeg blir veldig glad og takknemlig hvor hvert spørsmål som kommer inn, og jeg skal gjøre mitt beste for å svare dere godt og utfyllende. 

 

 

 

Svar på spørsmål

 • 19.11.2016, 16:33

Vet du hva som er årsaken til det som gjorde deg syk?
Dette er noe jeg har tenkt mye på, særlig den siste tiden. Jeg har alltid hatt veldig store krav til meg selv, på alle områder. På skolen har jeg vert opptatt av å få toppkarakterer, jeg vil ha mange venner, og som ungdom flest har det å ha en fin og trent kropp vert noe jeg har jobbet for. Jeg var en god stund før eg ble syk veldig nedanfor, og var nær å få en depresjon. Jeg følte jeg hadde mistet litt kontroll på flere områder, og jeg følte meg til tider mislykka. Etterhvert begynte jeg å trene mer,  og spise sunnere. På det området kunne jeg ha full kontroll. Etterhvert begynte jeg stadig å gå på vekta, og det å se tallene falle gav meg en slags mestringsfølelse og jeg følte meg bedre med meg selv for hver kilo jeg klarte å miste. Jeg kunne ønsket jeg kunne kommet med et helt konkret svar, men det kan jeg ikke. 

Har du noen du ser opp til? (et forbilde, eller noen som inspirerer deg)
Mamma. Ja, mitt største forbilde er moren min. Jeg ser så opp til henne, og styrken og pågangsmotet hun har. Hun inspirerer meg mer enn noen andre.

Processed with VSCOcam with b5 preset

Hva er favoritt tv-serien din?
Orphan Black er blitt min nye favoritt! Jeg er akkurat ferdig med site sesong, og dere har ingen idé om hvor fælt det var! Nå er jeg nødt å vente et helt år på ny sesong. Ellers er The fosters, The 100, Bloodline, og Jane the Virgin også favoritter.

Vet ikke om du ønsker å være åpen om det på bloggen, men kan du fortelle om historien din med spiseforstyrrelser? Fra det startet og frem til i dag, hvis du skjønner?
Jeg har hatt det i tankene å lage et innlegg om hele prosessen og frem til i dag. Men etter litt frem og tilbake har jeg kommet frem til at jeg velger å vente litt med dette. Det er fremdeles ganske ferskt alt sammen, og jeg er fremdeles ikke helt frisk. Jeg synst derfor det er litt vanskelig å snakke om det, og det er mye jeg bare ønsker å fortrenge. Det å skrive om dette, vil føre til at jeg må grave opp igjen alt det vonde jeg har opplevd. Senere vil jeg komme ut med hele historien min, for å hindre at andre skal komme i samme situasjon. Jeg ønsker og gjøre folk oppmerksom på sykdommen, og alt som følger med. Men dette tror jeg vil bli lettere når jeg har fått alt litt på avstand, og det ikke er så ferskt.


Kan du lage en storytime-video? Og har du noen gang vurdert å begynne å vlogge?
Jeg har bestemt meg for å ta en pause fra alt som har med youtube å gjøre. Jeg føler meg ikke helt klar til å sitte forrann kameraet og snakke igjen, i tillegg er det så mye som skjer på skolefronten, så det blir dårlig med tid til det også. Men hvis jeg en gang bestemmer meg for å starte igjen, kan jeg gjerne lage både storytime og vlogge.

Hvilke sanger hører du på nå for tiden?
Åh, det varierer veeldig. Som oftes hører jeg på sangene i spotify-lista mi "everyday faves", men her om dagen klarte jeg ikke lenger å holde løftet med meg selv om at jeg ikke skulle høre på julemusikk før desember. Så nå er jeg altså begynt å høre på julesanger også, haha. "Half the world away" av Aurora er bare såå vakker.

Hva synes du om fraværsgrensa?
Fraværsgrensa irriterer meg grenseløst. Selfølgelig forstår jeg at de ønsker at folk skal komme på skolen, men det får nå være måte på. Dagens skolesystem behandler jo oss elever som om vi skulle være levende roboter. Vi SKAL stille opp hver dag, Vi SKAL være friske, Vi SKAL få toppkarakterer og vi SKAL være pliktoppfyllende. Selvfølgelig er det opp til hver og en om de ønsker å følge kravene, men mange elever ønsker å prestere og være pliktoppfyllende. Det er ikke lenger tillatt for oss å være syke, men det jeg tror er at dette presset og de store krava knyttet til skole er det som faktisk gjør enkelte syke. Ja, vi kan få legeerklæring, men det er ikke alltid så lett å få.

 

Q&A, still spørsmsål

 • 08.11.2016, 20:26

Hei!

Det er som sagt veldig lenge siden jeg sist var aktiv på bloggfronten, og mye nytt har hendt på alle områder. Jeg tenkte derfor det ville være greit å ha en spørsmålsrunde, der dere kan spør om alt dere måtte lure på, slik at dere får et inntrykk av meg og livet mitt før jeg setter i gang med hverdagslige innlegg. Iallfall liker jeg å vite litt om personene bak bloggene jeg leser. Håper dere kommer med noen spørsmål til meg, så skal jeg svare så fort som mulig!


Ser det er på tide å ta frem kamera igjen nå, så jeg får knipset noen nye bilder til dere. Men jeg får slenge med et gammelt bilde denne gangen.
 

40 q&a

 • 21.08.2016, 13:38

Tre ord om meg
omtenksom,snill,sta

Det første jeg gjør om morgenen
Sjekker alle sosialemedier.

Når jeg hører på radio blir jeg
i min egen verden, og synger til alle sangene uten å tenke på at jeg sitter med andre.

Jeg gleder meg til
jeg kan leve livet for fullt igjen.

Om natten
sover jeg som en stein.

I vesken har jeg
veldig lite. Bare en lommebok,mobil og tyggis, altså det mest nødvendige etter min mening haha.

Trening er 
noe jeg savner og gleder meg til å kunne gjøre igjen. Kan virkelig være en medisin på tunge dager.

Jeg elsker 
alle vennene mine og familien min som alltid er der for meg♥

Ved sengekanten har jeg
mobilen min.

Hva jeg vil med livet mitt
Være lykkelig, reise og oppleve verden, få en lykkelig familie og en god jobb.
Processed with VSCO with acg preset

Jeg gleder meg til
jeg fyller 18, yeyey.

Klesskapet mitt er fult av
klær jeg er sykt lei av.

Når jeg skal pynte meg
eksprimenterer jeg alltid med sminke som veldig ofte ikke gir et bra resultat.

Jeg brenner for
å skrive og rekne. Iallfall så er jeg veldig glad i det.

En liten hemmelighet om meg
er at jeg er et skikkelig rutinemenneske. Liker å ha planene klare, og er nesten aldri spontan.

Jeg føler meg best
når jeg klarer å nå målene mine.

I kaffebaren bestiller jeg
noe med sterk smak av kaffe. Har den siste tiden hatt dilla på iskaffe.

I baren bestiller jeg
ingenting, iallefall ikke før til neste år.


I vennegjengen er jeg
den som både kan snakke om egene problem og lytte til andre. 

I familien er jeg
den som har størst krav til seg selv.

Jeg kan ikke leve uten
familien og vennene jeg har rundt meg.

Politikken
bryr jeg meg ikke særlig mye om.

Kjærlighet er
noe alle trenger.

I høst skal jeg unne meg
med små belønninger innimellom skolearbeid.

På kjøkkenet er jeg
den som liker å eksprimentere og prøve nye oppskrifter.

Jeg er dårligst til
å ikke gi 100%. Jeg har veldig høye krav til alt jeg gjør.

Jeg er flinkest til
å stille opp for de rundt meg.

Det beste jeg vet
livet.

Jeg beundrer 
mamma, fordi hun er den sterkeste og beste personen jeg vet.

Fobier
fly, heis (uten vinduer) , edderkopper og andre småkryp.

Jeg tror på
at det er en mening med livet, og at vi en gang får møte de nære vi har mistet.

Du visste kanskje ikke at jeg
er veldig sta, og blir fort irritert om jeg ikke får det som jeg vil haha.

På kvelden er jeg
enten veldig hyper eller helt søvnig.

Som venn er jeg
den som prøver så godt som mulig å stille opp og lytte.

Når jeg har fri
blir jeg faktisk ofte rastløs og føler jeg må gjøre så mye som mulig ut av dagen.

Uvane
Jeg må alltid rydde rommet før jeg legger meg, og har litt "tvangstanker" i små perioder.

Når jeg jobber
prøver jeg å gjøre så mye som mulig på kortest mulig tid.

Det er lov å lyve hvis
sannheten kan såre andre.

Om fem år er jeg
flyttet til en større by og begynt å studere.

Om ti år er jeg
kanskje fått meg kjæreste og kanskje tilogmed barn, who knows?

 

Fant denne taggen på bloggen til Leanda her, og tenkte det kunne være gøy å teste ut noe nytt enn bare de vanlige spørsmålsrundene. Da får dere vite litt mer om meg samtidig som det forhåpentligvis ikke er så kjedelig å lese, haha.

 

Q&A

 • 25.10.2015, 14:30

Hvilke blogger leser du fast?
Åh, det er såå utrolig mange blogger jeg leser, at jeg tror ikke jeg kan ramse opp alle her! Om dere ønsker et eget innlegg der jeg skriver om blogger jeg leser, kan jeg gjerne få det til!

Noe du ser frem til?
Har flere "småting" jeg gleder meg til som for eksempel Bergenstur med noen venninner for å handle julegaver, lysfest i Bergen, julekonsert, og selvsagt til selveste julaften og nyttårsaften! Ellers gleder jeg meg mye til neste sommer, da jeg skal ha med meg to venninner til Oslo i en uke, wii. Hovedsakelig er vi der for å se på Norwaycup, men blir nok shopping, god mat og kanskje en tur til Tusenfryd også.

Liker du å bli kjent med nye folk? Er du veldig beskjeden?
Åå, ja! Jeg synst det er kjempe koselig å bli kjent med nye folk. Jeg vil ikke si jeg er beskjeden, men vil på samme tid ikke kalle meg utadvendt, så vil nok si jeg ligger midt på treet. Jeg har også fått meg noen gode venninner gjennom blogg, som jeg er utrolig takknemlig for♡


Kan du lage flere videoer? Du er så herlig i videoene dine, og jeg digger dialekta di!
Åå, så koselig å høre! Tusentakk♡ Når det kommer til videoer, så hater jeg å sitte alene på rommet mitt og snakke inn i et kamera. Føler det blir så unaturlig, og jeg klarer liksom ikke å være meg selv 100%. For det andre så hater jeg å se meg selv snakke i en video, så blir nok ikke så veldig mange videoer jeg kommer til å lage. Men selvsagt skal jeg hoppe i det og få prøvd å lage litt flere videoer enn det jeg har gjort til nå.

Har du jobb eller får du betalt fra blogg.no siden du shopper så mye?
Haha, nei jeg har ikke jobb, og nei jeg får ikke betalt fra blogg.no. Jeg føler egentlig ikke selv at jeg bruker så mye penger. Kjøper som oftes ganske rimelige klær fra hm eller bikbok. Har aldri noen gang kjøpt noen veldig dyre klær eller produkter. Pengene får jeg etter å ha hjulpet hjemme med ulike oppgaver, ellers spanderer noen ganger mamma noe på meg, og jeg har fremdeles en del av pengene fra konfirmasjonen igjen, som jeg tar litt fra i blandt.

Kunne du tenkt deg å lage en sangvideo en gang?
Off, nei. Sangvideo er det jeg er helt 100% sikker på at jeg aldri kommer til å poste på bloggen, dessverre. Synst ikke jeg har en fin stemme selv, og å synge er noe jeg egentlig trivest best med å gjøre hjemme. Har opptrådd på noen småkonserter, but thats it. 

Hva var det siste plagget du kjøpte?
Det var denne kåpa fra Lene Orvik sin kolleksjon på bikbok, som jeg ikke er helt sikker på om jeg skal beholde eller ikke, iogmed den er ganske stor.


Hvor får du inspirasjon til å blogge fra?
Jeg får inspirasjon over alt! Først og fremst fra alle dere som leser og kommenterer bloggen! Hadde ikke vert gøy om det ikke var for dere. Ellers blir jeg inspirert av andre bloggere, inspirasjonssider, instagram osv..

Hvordan går det på skolen for tida?
Takk som spørr! Må være ærlig å si at det ikke går så veldig bra. Jeg trives godt i klassen, og klarer meg greit i de fleste fagene. Det er bare alt stresset som tar meg. Er så utrolig sliten, og har så vidt krefter igjen på fritiden. Kunne ønsket jeg var litt mere motivert og ikke stresset så mye. 

Har du kjæreste?
Nei, det har jeg ikke.

Hvem har du lyst til å bli kjent med?
Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og har lyst å bli kjent med flere av dere! Har spesielt begynt å få ganske god kontakt med kjære Firda, som jeg prater en del med

Beskriv stilen din.
Åå, dette synst jeg alltid er vanskelig å svare bra på. Jeg liker veldig godt å pynte meg, og å gå med litt elegante(?) klær, haha vet faktisk ikke helt. 


Har du noen bloggtips?
Først og fremst skal blogging være noe du trivest med å gjøre. Det skal ikke være et ork å ta frem pcen og skrive. Ellers anbefaler jeg å være seg selv så godt som mulig, og ikke sammenligne seg med alle andre. Blogg skal være personlig, og ikke lik alle andre sin.

Hvordan er vgs? Hvilken linje går du?
Jeg går helt vanlig studiespesialisering. Som sagt er det veldig travelt, men det hjelper på å ha en så god klasse som jeg er så fornøyd med!

Hva ønsker du deg til jul?
Åh, jeg tror jeg er en person som er ganske lett å kjøpe gave til egentlig. Jeg blir veldig glad bare av å vite at folk bryr seg såpass mye om meg at de ønsker å kjøpe gave til meg, haha. Men noen ting som er på ønskelista mi i år er blant annet sminke, klær, bodylotin, duftlys, osv..

Din drømmejobb?
Dette er noe jeg aldri har klart å svare på, og kommer nok ikke til å kunne svare på det heller. Kunne virkelig ønsket at jeg visste hva jeg ville her i livet. At jeg hadde et yrke jeg hadde som mål å bli. Dessverre så har jeg ikke en anelse om hva jeg noen gang kommer til å bli.

Hvor vil du flytte når du blir eldre?
Om jeg fortsatt kommer til å bo her på Stord, eller om jeg kommer til å bosette meg en annen plass vet jeg ikke sikkert. Det eneste jeg vet er at jeg skal studere i en litt større by enn den jeg bor i nå. Kjenner jeg er ganske lei av denne byen til tider, og at jeg trenger litt mer som skjer rundt meg, litt mer liv.

3 ønsker?
Hver eneste dag dukker det opp nye ønsker hos meg. Jeg ønsker å gjøre det bra på skolen, jeg ønsker at det skal bli fred på jord, jeg ønsker at det skal snø på julaften, jeg ønsker å treffe mine "bloggvenner", jeg ønsker å være mindre stresset og mer motivert, jeg ønsker å engang få et fint hus, en snill kjæreste, en god jobb. Ja, dere skjønner vel sikkert nå at jeg har veldig mange ønsker haha.

Ask me

 • 22.10.2015, 16:03

Hei, søteste dere!

Som dere kanksje ser, har jeg ikke vert like flink til å oppdatere dere de siste dagene. Jeg er fortiden veldig sliten, og motivasjonen er ikke helt på topp både når det kommer til blogg, skole og alt egentlig. Det beklager jeg virkelig, men vil ikke tvinge meg selv når jeg egentlig ikke er motivert heller. Uansett er jeg såå takknemlig for at mange likevel tar turen innom bloggen min hver dag, tusen takk! Dere gir meg virkelig mye motivasjon♡

Tenkte å kjøre i gang med en ny spørsmålsrunde, så bare spør i vei. Er det noe dere vil jeg skal ha mer av på bloggen? Eller kanskje mindre av? Spør om alt dere vil, så skal jeg prøve å svare på spørsmålene løpet av uken.

Noe dere lurer på?
 

 

Svar på spørsmålsrunden

 • 07.09.2015, 15:50

Hva heter du på instagram? På instagram heter jeg kristineflotve. Blir veldig glad om dere ønsker å følge meg!

Hvorfor begynte du å blogge? Nå har jeg vel blogget i rundt 4 år til sammen på mange ulike blogger, men det har alltid vert perioder der jeg ikke har blogget noe, mens andre ganger jeg har blogget hver dag. Jeg startet vel først å blogge på grunn av mange av veninnene mine gjorde det, men senere ble det mer en hobby. Jeg liker både å skrive og ta bilder, så da måtte vel blogging være noe som passet for meg?

Hva liker du å gjøre utenom skolen? På fridtiden min elsker jeg blandt annet å trene, og jeg prøver å holde meg i god form. Synst følelsen etter en hard treningsøkt er såå deilig! Ellers er jeg med veninner, familie, synger og spiller gitar.Musikktips? Jeg er en person som hører på nesten alt. HER kan dere finne den mest brukte spillelisten min på spotify om dere ønsker det!

Hvem er ditt idol? hm, dette har jeg faktisk ikke tenkt over før, haha. -Men Astrid Smeplass kommer nok ganske høyt opp på lista. Både hun, stemmen og sangene er såå fine. 

Hva inspirerer deg? Mesteparten av inspirasjonen min kommer fra dere lesere, som gidder å klikke dere inn på bloggen min hver dag. Det setter jeg virkelig stor pris på! Hadde vert langt i fra så gøy å blogge dersom jeg ikke hadde hatt dere. Ellers får jeg inspirasjon av å lese andre sine blogger.

Beskriv deg selv med 3 ord. Å, dette er alltid like vansklig å svare på. Jeg vil tro jeg er ganske omtenksom, jeg prøver iallfall! Ellers er jeg veldig følsom, haha. Jeg blir veldig lett påvirket av andre sitt humør, så dersom noen er lei seg , blir jeg også lei meg osv.. Jeg får også ofte høre at jeg er veldig snill, så da må vel det stemme haha.

Favoritt greie å gjør i helgene? I helgene liker jeg best å slappe av sammen med familie, finne på noe kjekt med veninnene mine, trene, se på filmer og bare ha det gøy!

Hva gjør du når du har "me-time"? Når jeg har me-time sitter jeg ofte i sofaen under et teppe, finner meg noe godt og spise, og ser på youtube filmer eller en serie. Spesiellt mye gjør jeg dette på høsten. Elsker å bare ta det helt med ro iblandt.


Hvor lenge har du blogget? Jeg har vel blogget i rundt 4 år tilsammen, men tidligere var det litt sånn av/på blogging. Men på denne bloggen har jeg faktisk blogget på i 2år, i morgen! Sykt hvor fort det har gått!!

Liker du iskaffe/kaffe? JAA! Nå fortiden har jeg fått helt dilla på "snopekaffe". Forløbig liker jeg ikke ren kaffe, det må være litt søtt om jeg skal like det haha. 

Hvordan vil du beskrive stilen din? Liker den utrolig godt<3 Først og fremst, tusentakk! Det var utrolig koslig å høre♡ Jeg tror ikke jeg har et ord jeg kan beskrive stilen min med. - Men jeg liker å kle meg litt elegant, og bruker som oftes bare nøytrale farger som grått,hvit,svart osv.. Ellers er jeg helt avhengig av å bruke klokker!! 


Har du kjæreste? Nei, det har jeg ikke.

Beste venner? Dette sprøsmålet kan jeg ikke svare på, iogmed jeg har så utrolig mange gode venner og jeg kan ikke plukke ut noen av dem.

Kan du ha 'back to school' tips?
Det kan jeg sikkert få til ja!

Beste / verste med vgs?
Det beste må være det sosiale. Klassen min består av kjempe mange hyggelige mennesker, så det gjør alt mye bedre. Det verste må være alt av innleveringer, lekser og prøver som kommer. Blir så sliten av såå mye arbeid..

Favoritt greie å gjør i helgene? 
I helgene liker jeg best å slappe av sammen med familie, finne på noe kjekt med veninnene mine, trene, se på filmer og bare ha det gøy!

 

 TUSENTAKK FOR MANGE GODE SPØRSMÅL! HÅPER DERE LIKER SVARENE♡

 

 

Spørsmålsrunde

 • 04.09.2015, 14:00

Hei kjære dere!

Som dere kanskje har merket, så har det ikke komt noen innlegg de siste dagene. Må ærlig inrømme at den eneste grunnen til det er at bloggmotivasjonen fortiden er lik 0. Dagene har for det meste gått til skole, trening, venner og familie. Kjenner at ukene på videregående allerede begynner å bli ganske hektiske og slitsomme, så jeg gleder meg iallfall allerede til høstferien, haha. -Men på grunn av lite blogginspirasjon, så tenkte jeg å kjøre igang med en spørsmålsrunde! Kan ikke huske sist jeg hadde en, så det må vel bety at det var på tide med en ny en? Spør om alt dere lurer på, så skal jeg svare så godt jeg kan på det meste!Noe dere lurer på?

50 spørsmål

 • 11.07.2015, 16:40

Hei kjære dere!

I dag har jeg lest gjennom noen blogger for å finne inspirasjon, og kom over et innlegg der de svarte på 50 spøsmål om seg selv. Da tenkte jeg at jeg skulle prøve det samme, iogmed det er en stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde, og fordi jeg synst selv det er veldig gøy med inlegg som dette! Enjoy.


 

1. Hvor gammel er du om 5 år? Om fem år, da er jeg 21! haha, det er sykt å tenke på at det bare er 5 år til jeg har passert 20.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Mamma♥ Vi har vert ute på joggetur!

3. Hvor høy er du? Jeg er rundt 173-174 cm høy.4. Hvilken film så du sist? The best of me. Denne så jeg sammen med mamma en dag i sist uke. Det var en bra film, men samtidig ganske dramatisk og trist, så det kom en del tårer innimellom kan du si.

5. Hvem ringte du sist? Den siste jeg ringte var mormor tror jeg.

6. Hvem ringte deg sist? Den siste som ringte meg var også mormor, haha. Hun inviterte oss på middag, men jeg hadde andre planer så måtte takke nei.

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? Søknaden din av 10.07.2015 er motatt. Følg søknaden din på Dine sider på lanekassen. Vennlig hilsen lånekassen. (søknad om stipend på videregående)

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg er egentlig elendig til å svare generelt, haha. -men dersom jeg må få kontakt med noen foretrekker jeg å sende sms, for jeg HATER å snakke i telefon. Jeg takler ikke å snakke i telefon, men dersom jeg er nødt pleier det som oftes å være veldig korte samtaler haha. Om jeg ser jeg har et ubesvart anrop ringer jeg som oftes ikke opp igjen.. (sorry til alle mine veninner♥)

9. Hva er ditt favorittsted? Favorittsted, hmm. Jeg har flyskrekk og kommer meg desverre ikke rundt i verden haha, så mitt favorittsted tror jeg må være hytta. Der får jeg slappet av sammen med familien, eller venner. Og ikke minst, se på de nydlige solnedgangene!!
10. Hvilket sted foretrekker du minst? Tannlegen, lege, and places like that.

11. Når så du moren din sist? For omtrent en halv time siden, kanskje?

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har blå øyne.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Tror ikke jeg har en bestemt favoritt, elsker de fleste julesanger.14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Nei til begge deler. De er ikke skilt, og det er jeg super glad for!♥ -men de er heller ikke gift, bare samboere.


-verdens beste foreldrer♥-

15. Når våknet du i dag? Idag våknet jeg rundt halv 10.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Om ti år er jeg 26 år, og kanskje ferdig med utdanning? who knows. Jeg håper vertfall jeg har fått meg en mann, og bor i en fin leilighet/hus, og kanksje er gravid, eller snart vertfall. haha.

17. Hva skremte deg om natten som barn? .Jeg kan huske at jeg var veldig redd for stinki, i mummidalen. Jeg turte aldri å se da han kom på tv.

18. Hvilket youtube-klipp var det siste som fikk deg til å le? hmm, det kan jeg faktisk ikke huske? hahah. Ser for det ofte på sminkevideoer og slikt, såå.. 

19. Hva er din beste egenskap? Jeg vil nok si at den beste egenskapen min er at jeg er omtenksom, og en god lytter.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er veldig sta. Har jeg bestemt meg for noe, så SKAL jeg utføre det. ingen kan få meg til å endre mening når jeg har satt meg et mål!

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover stort sett med truse.

22. Hvor mange puter har du i sengen? 4, med pynteputene! 24. Hva er det rareste du har spist? Hmm, har ikke spist så veldig mye rart som jeg kommer på..  

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har macbook air.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg er den personen som går barføtt hele tiden! Om jeg har på meg sokker inne, forsvinner dem før jeg vet ordet av det.

26. Hva hører du på akkurat nå? Nå hører jeg bare bakgrunnsstøyet som kommer fra vaskemaskinen. Tenkte ikke over dette før nå, men det var en veldig irriterende lyd. 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Cookie dough er min absolutte favoritt♥

28. Hvilken dessert er din favoritt? Dronning maud pudding og sjoklade fondant!

29. Den største premien du har vunnet? Den største, hmm. Jeg er en person som har 0 vinnerflaks, så det største jeg har vunnet tror jeg må være et sengsett på en basar haha.

30. Liker du kaffe? Ikke ren kaffe nei, men cappuccino, frappe og drikker som det liker jeg. 31. Hva drikker du helst til frokost? Ekstra lett melk.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Nå har jeg jo ikke startet på videregående enda, so i dont know.

33. Kan du spille poker? Nopp.

34.  Hva har du spist i dag? I dag har jeg frem til nå spist en porsjon med havregryn og melk, youghurt og 2 fersken. 

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Jeg er en person som intriserer seg veldig lite for samfunssfag og slikt, så egentlig vet jeg ikke.

36. Hvilken radiostasjonen var den siste du hørte på? P4, da jeg og mamma skulle kjøre ut til joggeplassen vår.

37. Vil du ha barn? Ja, men ikke før jeg er ferdig med utdanning. Jeg vil ha 2 barn, en jente og en gutt.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Ikke helt 100% flytende, nei. Men jeg kan jo en del engelsk, og etter desse tre årene på ungdomsskolen tror jeg nok at jeg har fått litt tysk inn i hodet mitt også, haha. 

39. Sover du på en spesiell side? Jeg ligger kun på magen har jeg merket, haha. Men ligger med hodet vendt mot høgre tror jeg.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet. Ingenting er bedre enn saltvannet, og bølgene som slår. Det eneste jeg kunne ønsket er at havet kunne vert litt varmere enn det er.
41. Hva bruker du helst penger på? Jeg bruker for det meste penger på klær og sminke, og når jeg tenker over det så har jeg vel litt for mye av det? 

42. Eier du dyrebare smykker? Ja, eier noen smykker som jeg har arvet!

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Jeg elsker modern family, og ler like mye av hver eneste episode jeg ser, haha. Ellers liker jeg program som norske talenter, the voice, hotel cæsar, farmen osv.. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Klarer ikke å holde styr på om det er helg eller ukedager nå i sommeren,hahah. Kommer litt ut av vanlige rutiner. Men ikveld får jeg vertfall besøk av to veninner, og vi skal kose oss med pizza, kanskje se en film eller spille spill?

45. Kan du stå på slalom? Jeg kan vel stå på slalom, men er ikke den flinkeste! 46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være seg selv, snill og åpen. Ved å ikke utestenge andre og å være inkluderende.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Jeg har den helt vanlige ringelyden på iPhone.

48. Si en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg. Jeg har aldri i livet likt banan, og kommer nok sannsyligvis aldri til å like det heller!! Selv da jeg var liten og mamma prøvde å gi meg banen, så kom den bare rett ut igjen. Alle babyer skal jo like banan? haha.

49. Hva har du nærmest deg nå, som er rødt? Telefonen til bror min, med rødt manchester united deksel på.. 

50. Er du sosial? Både ja og nei. ELSKER å være med veninnene mine og finne på mye gøy sammen med dem, men samtidig trenger jeg litt ro og fred iblandt. Jeg er ikke den typen som kan være sosial mangemange dager i strekk. Jeg trives like godt i midt eget selskap.-Likte dere innlegget?
-Noe mer dere lurer på?

Svar på spørsmål

 • 08.11.2014, 10:51

 

Hva liker du best å gjøre på fritiden?
På fritiden liker jeg best å spille handball, trene, være med venner, ta bilder og se på serier!

Hvorfor blogger du?
Først startet jeg å blogge fordi mange av veninnene mine gjor det, og fordi det så ganske gøy ut. Nå er blogginga mest en hobby for meg, jeg synst det er veldig kjekt å holde på med. Men selfølgeli hadde det vert gøy å fått litt flere lesere!

Hvilke blogger leser du?
åå, det er mange! Jeg kan ikke nevne alle her, men noen av de jeg leser mest er: l0ve,Sofiemote, auroramohn, kajasagenes, osv..

Hvor er du om ti år?
Jeg har faktisk ingen planer om hva jeg skal bli, eller hvor jeg skal bo. Men en ting jeg vet er at jeg ikke skal bo her på Stord hele livet.
Snittet ditt på skolen?
Snittet mitt i fjor var 4,8. 
Hva fag liker du best?
Jeg er veldig glad i gym og matte. 
Hva fag liker du minst?
Jeg liker ikke samfunnsfag og naturfag, det er så mange ord og årstall å huske på! 
Liker du mat?
JAA! Jeg erlsker mat. Spiser hele tiden, haha. 
Har du dyr?
Ja, jeg har to søte hunder som heter Kalissa og Lucas. Kalissa er 9 år og Lucas er 2 år.Kjenner du noen som drikker?
Ja, det gjør jeg. Men jeg drikker ikke slev. 
Liker du skolen din, og er den fin?
Nei, jeg liker ikke skolen min. Bare folkene som går her. Skolen er gammel og stygg. 
Hvem er dine bestevenner?
Jeg har veldig mange gode venner, men mine bestevenner er nok Annie og Maria.Hva gjør du og vennene dine på når dere er med hverandre?
Det varierer mye fra hvem jeg er med. Vi hører på musikk, snakker, går på senteret, synger, spiller gitar, lager mat, tar bilder osv..
Har du macbook?
Ja, jeg har MacBook Air.
Hvorfor blogger du så lite?
Det er rett og slett fordi jeg ikke har så mye tid til blogging akuratt nå. Vi har mye lekser og prøver, og itilegg går jeg på handball. Jeg vet heller ikke hva jeg kan blogge om alltid.
Noe du vil endre med deg selv?
Øyenbryna mine og nesa mi! Jeg misunner de som har fine øyenbryn!!
Kan du ha morgen rutine video, og bestfriendstag?
Kan sikkert få lage en morgen rutine video iallefall. Jeg kan ha bestfriendtag viss noen av veninnene mine vil bli med! 

spør meg!

 • 02.11.2014, 13:14

Heihei!

Nåå er det lenge siden jeg har blogget, iknow!! Har ingen andre grunner til det enn at jeg ikke vet helt hva jeg kan blogge om. Så derfor vil jeg gjerne at dere kommer med noen ønsker om det. Itilleg er det en stund siden jeg hadde spørsmålsrunde sist gang, så nå kjører jeg på med en ny en! Spør om hva dere vil.
Answers

 • 05.10.2014, 21:59

 

Kan du svare på spørsmålene på video?
Jeg hadde tenkt til å svare på video, men fikk desverre ikke til kamera. Så det får bli neste gang!

Hvem er dine bestevenner?
Jeg har veldig mange gode veninner, men besteveninna mi er Annie.
Hvor kjøper du klærna dine?
Iogmed jeg bor i en ganske liten by, har vi ikke så veldig mange butikker her. Jeg kjøper for det meste klærna mine på bikbok, veromoda, og avogtil på hm og Cubus. Men selfølgelig hender det jo at jeg reiser på en liten "shoppingtur" til Bergen og Haugesund, eller noen andre steder.

Kan du ha bestevenn video? der du og din bestevenn finner på mye tull!
Har tenkt på å ha sånn "bestfriend tag" video. Men jeg må først spørre Annie og hun vil da.

Hva kamera har du ?
Jeg har Canon eos 1100D

Er du forelsket? Isåfall hvem?
Nei, og jeg har heller aldri vert sånn skikkelig forelsket.

Noen du vil bli bedre kjent med?
Jeg elsker å bli kjent med nye folk, men kan virke ganske sjenert i begynnelsen. Men det kommer seg etterhvært! Det er ikke noen spesielle jeg vil bli kjent med akuratt nå.

Favoritt song?
Får ny favorittsang hele tiden, haha. Så jeg vet ikke helt rettogslett. 
Kan du lage fleire videoer?
Jeg kan ikke love noe, iogmed at det tar veldig mye tid. Jeg har det veldig travelt med skole arbeid, men det kommer nok noen videoer vertfall. 
Hvor vil du helst dra på ferie neste gang?
Har veldig lyst å reise til gdansk i polen, eller til London, siden jeg aldri har vert i noen av desse landa.

Har du planer i høstferien?
I morgen skal jeg til frisør, på tirsdag skal jeg og noen veninner spise frukost, og på fredag reiser vi til IKEA for å se på nytt kjøkken til kjelleren fordi vi holder på å pusse opp. Etter vi har vert på IKEA skal jeg sove over hos søskenbarnet mitt Maria, til lørdag. Skal også trene litt, og gå på turer.

Hvilken maskara bruker du?
Jeg bruker desse to. Påfører først ett lite lag med den lilla, og deretter tar jeg ett lag med den rød.


 
Hvilke blogger leser du?
Jeg er innom mange blogger. Men desse leser jeg fast: l0ve, sofiemote, kajasagenes og auroramohn.

Hva ønsker du å oppnå ved blogging?
For meg er blogging mest en hobby. Det er noe jeg gjør fordi jeg har lyst, ikke fordi jeg må. Men selfølgelig hadde det vert gøy om bloggen ble litt mer populær.

Hva er dine interesser?
Jeg spiller håndball, synger, spiller gitar og blogger. Dette er noe jeg trivest svært god med. 

Ask me anything

 • 11.09.2014, 18:12

Hei!

Beklager at det ikke blir så mye blogging fortiden. Jeg har brukt mesteparten av tiden på pugging av årets første prøve som er i morgen. wææ! Men nå føler jeg at jeg heldigvis har ganske god kontroll etter MYE øving. 

Som dere sikkert skjønner synst jeg det var på tide med en liten spørsmålsrunde igjen. Er det noe dere lurer på om meg? Eller kanskje noe dere vil jeg skal blogge mer om? Bare spør i vei!
Svar på spørsmålsrunden

 • 20.08.2014, 17:03

3 positive ting ved deg selv?
Jeg er ikke den personen som er så veldig flink å si fine ting om meg selv, men jeg får vel prøve. Jeg er snill, omtenksom og ærlig.

Instagrambrukeren din?
Instagram brukeren min heter Kristineflotve, det er bare til å følge meg :-D

Dine nærmeste venner?
Jeg føler egentlig alle vennene mine står meg ganske nært, men kanskje Annie, Thea, Erle, Åse og Anne. Har kjent alle dei fra barneskolen, så vi har vert venner en god stund nå. Men selfølgelig har jeg fått mange nye venner, som også står meg veldig nært.

Kan du beskrive skolen din og de andre skolene rundt der du bor? Liksom hvordan de ser ut og hvordan folkene er på de forskjellige skolene?:-)
Skolen min er en av dei mest stygge og umoderne skolene jeg har sett, haha. Ellers er det bare en til ungdomsskole her på Stord, men den er mye penere! Nå kjenner jeg nesten bare folkene på min skole, så jeg kan ikke si så mye om dei andre. Men dei fleste på skolen jeg går på er veldig snille, men selfølgelig er det jo mange forskjellige personligheter.

Hvor kjøper du klærna dine?
Jeg kjøper dei fleste på Bikbok, Vermoda eller Cubus iogmed at vi ikke har så veldig mange butikker her. Men det hender at vi tar en dagstur til Haugesund eller Bergen på shopping og da kjøper jeg jo klær på andre butikker også :-)

Favoritt plass i heile verden?
Har ikke reist så mye fordi jeg har flyskrekk.. Så jeg vet egentlig ikke helt for å være ærlig.

Hva mac har du?
Jeg har macbook air, og er veldig fornøyd med den!

Synst om meg?
Kjenner deg ikke, men du er veldig pen og virker kjempe snill! :-D

 

//Noen spørsmål til neste gang?

 

 

Spør meg!

 • 18.08.2014, 07:00

Hei kjære lesere!

Nå tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde igjen, siden det er en veldig god stund siden sist nå og kanskje jeg har fått noen nye lesere som ikke vet mye om meg! så dere kan spør meg om alt dere lurer på, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. 
Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no