monday´s dinner

 • 23.05.2016, 16:14


..speltlomepizza! Mm.. Dette smaker minst like godt som det ser ut som, og er et mye sunnere alternativ til vanlig pizza. I motsetning til vanlig pizza, gir denne deg ny energi isteden for å tappe deg helt, og er derfor et perfekt måltid å starte uken med etter min mening. Jeg har lagt ut en oppskrift på denne tidligere, så dere kan finne den HER om det er ønskelig. Denne gangen droppet jeg skinken, og laget en slags vegansk versjon som smakte minst like godt, om ikke bedre. I dag brukte jeg pesto, paprika, mais, sjampinjong, og ost, og ved siden av hadde jeg ruccula og tomater som tilbehør.


Etter å ha fått i meg litt næring og energi er jeg klar for å gi siste innsats i å oppnå en forhåpentligvis god karakter på siste matteprøve for i år som er neste onsdag. Typisk at det er det værste kapittelet som gjenstår (sannsynlighet). Jaja, jeg får jobbe jevnt og trutt frem mot prøven og krysse fingrene for at det tilslutt vil klistre seg noe nyttig til hjernen min iallfall.

ØNSKER DERE EN FIN MANDAG!
 

Recipe: healthy snacks

 • 20.05.2016, 21:58


⋅HEALTHY BUT GOOD⋅

...

Her om dagen kom jeg over denne oppskriften på "lompe chips" på Eirin Kristiansen sin blogg, og ble med en gang fristet til å teste den ut. Det smakte virkelig like godt som det ser ut, og i tillegg kan chipsen nytes med god samvittighet. Virkelig et bedre og sunnere alternativ til chips på en fredagskveld! De eneste ingrediensene som trengst er speltlomper, litt vann, og tilslutt dine favoritt krydder. Begynn med å skjære lompene i mindre biter, slik bildet viser. Deretter pensles de med litt vann, før du krydrer med valgfrie krydder. Her brukte jeg en kombinasjon av paprikakrydder, grillkrydder, og chillikydder, noe som smakte helt himmelsk. Stek på en rist med bakepapir i ovnen i ca 5-7 minutter til de er sprø og gyldne. ENJOY! Desse er perfekt med guacamole som tilbehør, men var også gode for seg selv! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥♥♥

my new favorite pizza

 • 21.03.2016, 10:45

Hei dere!

Long time, no see? Ja, det er sikkert og visst. Men nå dere! Nå har jeg ferie, har tid til å slappe av, og ta meg litt fri fra alt hværdagsstrevet. Skal spare dere for mine obligatoriske unnskylninger for denne gang, og heller hoppe rett inn i innegget.

Her om dagen bafant jeg meg i mitt kreative mathjørne, og bestemte meg for å teste ut noe jeg lenge har tenkt å prøve, nemlig lompepizza! Jeg ble helt frelst etter allerede første bit, og ønsker derfor å spre denne fantastiske oppskriften videre til dere! For meg som er så glad i pizza er denne super. Minst like god, samtidig som den kan nytest i hverdagen med god samvittighet. 

 

· I N G R E D I E N T S ·

2-3 havrelomper eller andre type lomper
2-3 spiseskjeer pesto
2-3 pållegg skinker

Grønnsaker av eget ønske
Ruccula salat
Ost

Det første dere gjør er å varme opp ovnen til 180 grader. Forstek gjerne lompene 4-5 minutter før topping tilføres for en enda bedre og sprøere bunn. Deretter påfører dere et tynt lag pesto, og topper med skinke, grønnsaker og ost. Stek midt i ovnen til osten er smeltet og gyllen. Topp til slutt pizzaen med ruccula. ENJOY!Ønsker alle en super start på en ny uke! 

avocado toast

 • 14.02.2016, 21:57

AVOCADO TOAST
_____________________________________________________

Brødskiver

Kyllingpålegg

Avocado

Pepper

Speilegg

Ruccula
Mmm... Jeg har virkelig fått helt dilla på avocado om dagen. Så glad er jeg i det, at jeg faktisk måtte tvinge pappa ut av sofaen for å kjøpe en til meg, haha. Dere vet når dere virkelig har lyst på noe, og ikke klarer å få det ut av tankene? Akkurat slik hadde jeg det i kveld. Jaja, er vel bedre å ha det slik når det kommer til noe sunt, isteden for søtsuget på godteri. Siden pappa var så snill og gikk på butikken for meg, fikk jeg laget meg noen herlige avocado toast. Det jeg gjorde var rettogslett bare å riste to brødskiver, legge på kyllingpålegg, og avokado som jeg krydret med litt pepper. Deretter stekte jeg to speilegg, og toppet de med ruccola. Voila! Dersom dere liker avocado skal jeg love dere at dere ikke kommer til å angre dersom dere prøver ut dette, så godt og så enkelt!

Ønsker dere en super kveld! 

 

 

 

recipe: cottage cheese rundstykker

 • 01.02.2016, 18:26Her om dagen så jeg en oppskrift på desse "cottage cheese" rundstykkene på Eirin Kristiansen sin blogg (her). Jeg synst de så super gode ut og bestemte meg derfor for å gjøre et forsøk på å lage desse. Det var virkelig super lett og tok meg ikke lang tid. Jeg har enda ikke smakt dem, så kan dessverre ikke bekrefte om de smaker godt eller ikke. Likevel tenker jeg å dele oppskriften med dere i dette innlegget slik at dere også kan teste dem ut om det er ønskelig!

············

THE RECIPE

Ingredienser:

2 egg, 250gram havregryn, 250gram cottage cheese,1,5 ts bakepulver, 1 klype salt, eventuelt litt sesamfrø

_________________________________________________________

Slik gjør du:

Du blander alle ingrediensene i en bolle ogg mikser det sammen, enten med stavmikser eller annen mikser. Deretter bruker du hendene til å forme deigen til runde rundstykker. Legg rundstykkene på et stekebrett dekket med bakepapir og stek dem midt i ovnen i ca 20-30 min. Steketiden kan variere fra ovn til ovn, så det kan være greit å følge litt med innimellom. Jeg strødde over med litt sesamfrø før jeg satt dem inn i ovnen. Andre sorter frø går også helt fint å bruke!

Jeg er vertfall sikker på hva det blir til kveldsmat i dag. Skal heller komme med en oppdatering til dere etter jeg har smakt dem! Ønsker dere en fin dag videre!

smoothie breakfast

 • 29.12.2015, 11:04

Good morning, sunshines!

Etter gårsdagens mislykket forsøk på å være sunn frem til nyttårsaften prøver jeg igjen, haha. Kjenner det var alt for lenge siden jeg har mixet sammen smoothie nå! Det var virkelig fantastisk å få den herlige frukt smaken i munnen igjen, etter alt det søte jeg har puttet i meg i julen.


-Jeg laget en tykk og fyldig smoothie av frossen mango, ananas og papaya, blnadet med litt vanilje yoghurt og eplejuice. For å gjøre det lille ekstra toppet jeg den med en spiseskje gresk yoghurt, og litt musli-


Mm, virkelig perfekt frokost for vi som ikke er skrubb sultne, men som likevel trenger litt mat i kroppen for å fungere resten av dagen. Nå tenker jeg å sminke meg og gjøre meg klar for en liten shopping/bytte tur til Haugesund sammen med mamma, som helt sikkert blir utrolig koselig. Ønsker dere alle en fantastisk Tirsdag!

sunne frokost vaffler

 • 20.09.2015, 10:35

God morgen, kjære dere!

Idag våknet jeg ganske tidelig, som jeg faktisk ofte gjør i helgene. Men jeg synst egentlig det er helt greit, for da blir dagen så mye lenger og jeg får til til å gjøre ting jeg vanligvis ikke har tid til å gjøre. I dag bestemte jeg meg for å lage en ekstra god frokost. Jeg er en person som ALLTID spiser det samme til frokost hver eneste dag, fordi jeg ikke har tid til å lage noe spennende, haha. Så det var godt med noe litt annerledes nå. 


mm, sunne og super gode♡

Det dere trenger er:

 • 1 1/2 dl havremel
 • 1 1/2 dl sammalt hvete, fin
 • 1 dl havregryn
 • 2 egg
 • 4 dl melk
 • 2 ss flytende margarin
 • 1/2 ts salt
 • 1/2 ts bakepulver
 • Litt kanel

Deretter blander dere alt sammen, og steker dem i et vaffeljern. Så er det bare til å nyte vafflene, toppet med brunost, syltetøy, bær, sukker eller hva enn du vil♡ 

Homemade frappe

 • 04.10.2014, 18:44

Hei! 
I 4 tiden idag, gikk jeg og veninna mi,Annie, på senteret en tur fordi hun skulle kjøpe ny perfyme. Jeg derimot fant ingenting idag. Jeg så egentlig etter en skinnjakke men fant ingen jeg likte. Etter en liten stund på senteret gikk vi hjem og laget en herlig frappe,naaam! Jeg fant oppskriten på Emilie Nereng sin blogg (HER) viss dere vil prøve å lage den. Anbefales vertfall!


Recipe: bringebær og kiwi smoothie

 • 07.09.2014, 13:27

Heihei!

Idag startet jeg dagen med en lang joggetur. Kan ikke si det var så veldig deilig idag, haha. Men etterpå var det herlig. Da jeg kom hjem laget jeg meg denne herlige smoothien♥ Hva er vel bedre enn god smoothie etter trening? 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no