new in: trench coat

  • 04.01.2017, 20:07trench coat- bikbok


 

new watch

  • 28.12.2016, 15:14
klokke fra mango

Iogmed jeg fikk noen gavekort til jul, tok jeg og mamma oss i går en liten tur på senteret for å se etter en sølv klokke som jeg lenge har etterlengta. Jeg endte opp med denne enkle, men utrolig vakre klokka fra mango. Jeg ville ha noe enkelt, men marmoren i selve uret gjorde virkelig det "lille ekstra" med selve klokken. I'm in love!

Hva synst dere?
 

new in

  • 25.05.2016, 07:27


ADDICTED TO BLACK⋅


I går hadde jeg og mamma oss en liten tur til sentrum der planen var å få brukt opp noen gavekort jeg har hatt liggende, før de blir utgått. Som dere ser er det vel ingen hemmelighet at svart er en farge jeg liker? Svarte klær er et must-have for meg både på vinteren og på sommeren. Denne gangen var det klær og utstyr til sommeren som stod på handlelista, og det passer jo derfor supert at det er meldt full sol i lang tid fremover nå, slik at jeg får brukt klærne i nærmeste fremtid!

ØNSKER ALLE EN FIN DAG!

 

addicted to marmor

  • 21.02.2016, 18:03

Nå er det søndag, og det nærmer seg slutten av vinterferie for min del. Har virkelig vert deilig med en pause fra hverdagen, og kjenner at jeg ikke er en smule klar til å begynne enda. Jaja, sånn er livet. I går var jeg og mamma en liten tur til Haugesund, for å nyte siste del av fri-uken. Vi fikk shoppet oss noen småting, før vi avsluttet med et koslig kafébesøk. 


Deksel og klokke fra h&m

Jeg fikk blandt annet kjøpt meg denne klokken på hm for en billig penge. Jeg har en god stund nå vært helt gal etter marmor som dere sikkert forstod av overskriften. Marmor deksel, marmor notatbøker, marmor puter, og nå marmor klokke. Samlingen blir bare større og større, haha. 

Er dere glad i marmor?

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no