Min hverdagssminke

  • 07.07.2015, 16:58

Hei solstråler!

Nå har jeg tenkt å vise dere mine sminkeprodukter jeg pleier å bruker i hverdagen. Må bare si at jeg er veldig intterisert i sminke, og at jeg derfor bruker litt mye kanskje? jaja, haha. -Men jeg bruker ikke alt dette hver enste dag! Før jeg begynner med sminken, vasker jeg alltid ansiktet og påfører dagkrem på huden min. Håper dere liker innlegget!


PRIMER: Det første jeg gjør er å presse litt primer ut av tuben og smørre den i et tynt lag utover ansiktet, på haken, kinnene, og panna. Jeg bruker primeren "Baby skin" og er ganske ok fornøyd med den. Den gjør huden silkemyk og holder sminken bedre på plass.

FOUNDATION: Etter jeg har påført primer, tar jeg min "Fit me" foundation og påfører deg i et jevnt lag over hele ansiktet med foundationkosten min som er "nr 3" på bildet ovenfor. Denne foundationen er helt ok, grei å påføre, men liten dekkevne. Så neste gang skal jeg legge litt mer penger i det, og kjøpe meg en litt bedre. Men foundation er ikke noe jeg bruker hver eneste dag, prøver å ikke bruke mye nå på sommeren vertfall.

CONCEALER: Jeg bruker kun concealer under øyene, iogmed at jeg ikke har så veeeldig mye å dekke. Min er fra Viva La Diva og er kjøpt på Cubus.

PUDDER: "Sexy mama" pudderet bruker jeg bare til å sette foundationen min, slik at den holder seg bedre på plass. Til dette bruker jeg kost "nr 6".

SOLPUDDER: Solpudder bruker jeg for det meste for å marker kinnbena, noe som gjør hele sminkelooken mye finere etter min mening. Jeg bruker "Bahama mama" fra The balm, og er veldig fornøyd med dette. Til å konturere kinnbena bruker jeg kost "nr 8" på bildet, som er fra real techniques.


BROW WIZ: Denne super tynne øyenbrynspennen fra Anastasia bruker jeg til å lage formen på øyenbryna mine, iogmed jeg har ganske tynne bryn. Den lager tynnestreker som ligner hår, derfor er den super for meg med lite hår på bryna mine. love it! Jeg bruker fargen "Taupe".

ØYENBRYNS PUDDER: Dette øyenbryns pudderet i fargen "Medium Brown" fra anastasia, bruker jeg til å fylle i bryna mine med etter jeg har laga formen jeg ønsker. Dette påfører jeg med kosten fra anastasia.

Jeg glemte helt å ta med øyenbrynsgélen min fra anastasia, som jeg påfører etter desse produkta for at fargen skal holde ut dagen. 


ØYENSKYGGE: Jeg er positivt overrasket over denne øyenskygge paletten fra Isadora. Fargene er matte, pigmenterte og lette å påføre på øyenlokket. Jeg påfører som oftes fargen i midten i globalen min, og deretter tar jeg litt av den mørkeste brunfargen i ytterkant av øyet.

VIPPETANG: Denne bruker jeg til å "krølle" vippene, slik at de ser enda langre ut. 

MASCARA: Jeg elsker virkelig denne mascaraen, my altime favorite♥ Den gir volum, gjør vippene lengre og tettere, itillegg er den ikke dyr heller! Anbefales på det sterkeste.

 

Q-Noen produkter dere også bruker?

 

My everyday makeup

  • 25.08.2014, 17:09

Hei! Har dere hatt en fin mandag så langt?

Jeg må først og fremst begynne med å si at jeg ikke er den som har best peining på sminke eller har best sminke her i verden. Men jeg håper dere liker innlegget alikevell 


MY EVERYDAY MEKEUP

//Hva synst dere? 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no