mine nyttårsforsett 2017

  • 31.12.2016, 14:51

Hei!

Tenk dere, at nå er det bare ca 10 timer igjen til 2016 er over, og vi må velkomme det nye året. Jeg må si jeg aldri før har gledet meg så nye til et nytt år. For å si det rett ut var 2016 jævlig for min del, og det er et år jeg helst bare vil glemme. Selv om jeg fremdeles ikke kan reknes som helt 100% frisk, velger jeg å se på det nye året, 2017, som en ny start for min del. Etter dette tunge og slitsomme året, må jeg få si selv at jeg fortjener at 2017 blir et bra år, noe jeg virkelig tror det blir. Jeg har som de aller fleste noen nyttårsforsetter jeg skal prøve å følge. Om jeg klarer å holde løftene får tiden vise, men jeg ønsker likevel å dele dem med dere. 

Jeg skal reise og oppleve verden.
I 2016 hadde vi planlagt flere turer, blant annet til kroatia og københavn. Men pga sykdom måtte desse avlyses, og jeg fikk ikke gjøre annet enn å sitte inne. Jeg har jo hatt flyskrekk, eller rettere sagt trodd jeg har hatt flyskrekk i flere år, og har holdt meg helt unna alt som innebærer flyturer. Etter London turen vi hadde i starten av desember, fant jeg ut at det ikke var så skummelt å fly som jeg hadde trodd. Nå som flyturen gikk fint, er jeg veldig gira på å reise mer og oppleve verden. Jeg blir jo tross alt 18 år i mars, og da kan jeg ( stort sett ) gjøre som jeg vil. Jeg har allerede startet planlegging av en jentetur med noen veninner, samt en tur sammen med familien også. Så med andre ord tror jeg at dette skal bli et år der jeg får oppleve mye nytt og spennende.


Starte på treningssenter.
Jepp, jeg har et sterkt ønske om å begynne å trene igjen. Nå snakker jeg ikke om å overdrive med jogging, og kaloriforbrenning, men jeg ønsker å bygge opp muskler igjen etter en veldig god stund uten noen sort av trening. Ikke minst tror jeg den psykiske delen av meg trenger treninga. På tunge dager, er det faktisk sykt hvor mye trening kan hjelpe og gjøre alt bedre.

Lese mer bøker.
Er det en person som ikke leser bøker, er det meeg. Dette er dumt, for i grunnen så liker jeg egentlig veldig godt å slappe av med en god bok. Men det å gå på videregående krever mye arbeid og tid. Men istede for å bruke fritid på mobilen, skla jeg PRØVE å få lest litt mer istede.

Bli mer sosial.
2016 var et veldig usosialt år. Dette var ikke bare min egen skyld, men å ha gått lenge rundt for seg selv har ført til at jeg fortere blir sliten når jeg er rundt andre. Dette vil jeg få en stopper for i år. Dette året tror jeg ikke det er muslig å unngå sosiale situasjoner heller, iogmed det blir mange 18års dager hver eneste måned. Likevel ønsker jeg å ta mer ingiativ, finne på mer med vennene mine, og rett og slett leve livet mer.

Få lappen.
Jeg må virkelig få ræva i gir nå, melde meg på flere kjøretimer og få tatt teorien, før jeg fyller 18. Jeg er lat, og ligger ganske dårlig ann, heh.

Blogge mer.
Jeg har oppdaget hvor mye blogging hjelper meg på flere områder. Det har virkelig hjulpet meg mye å ha muligheten til å dele tankene mine med dere. For det første blir jeg kvitt mange vonde tanker, og for det andre gjør det det mye ettere for andre å forstå hvordan jeg ser på ting og har det. Jeg må bare si etter å ha delt innlegget om tankene mine rundt jul og mat, har jeg følt det mye lettere å gå på senteret, og møte andre. Jeg følte meg helt plutselig som en ny person, rett og slett. Og all den gode responsen dere gav meg gjorde meg helt rørt. TUSENTAKK! DERE ER FANTASTISKE.

Blogging er også en hobby for meg: jeg elsker å skrive, å fotografere, å sminke meg og sette sammen antrekk. Så da ser jeg ingen grunn til å slutte å blogge.

Jeg vil bare si føre jeg avslutter, at fremover vil det nok bli en kombinasjon av hverdagslige innlegg med antrekk og småting, og seriøse innlegg der jeg skriver om tanker og meninger jeg har. Jeg føler da at bloggen min virkelig representerer meg som person. Jeg er en livsnyter og har mye glede, men jeg har også en side av meg som bærer på vonde minner og tunge tanker. Jeg håper den sistnevnte delen snart kan slippe tak, og jeg ser på det å skrive dem ned og dele dem med dere, som en god mulighet til akkurat dette. 

 

ØNSKER DERE ET FANTASTISK NYTTÅR!

new watch

  • 28.12.2016, 15:14
klokke fra mango

Iogmed jeg fikk noen gavekort til jul, tok jeg og mamma oss i går en liten tur på senteret for å se etter en sølv klokke som jeg lenge har etterlengta. Jeg endte opp med denne enkle, men utrolig vakre klokka fra mango. Jeg ville ha noe enkelt, men marmoren i selve uret gjorde virkelig det "lille ekstra" med selve klokken. I'm in love!

Hva synst dere?
 

Min julaften

  • 28.12.2016, 12:36

Litt på etterskudd kanskje? Jaja, tenkte likevel jeg ville dele julafta mi med dere. Tross et hav med tanker, som jeg delte med dere her, kunne jeg ikke bedt om en bedre julaften.

Lillejulaften ankom søskenbarna mine, Maria og Anders, tante og onkel Stord. Morroa startet allerede da, for med bergensere i hus er det ikke mulig å ha det kjedelig. Selv på juletider måtte familien holde den viktigeste tradisjonen gående, nemlig taco-fredag. Så da ble det taco, mye kos, og ikke minst grevinnen og hovmesteren gående på tv. Selvom jeg egentlig begynner å bli lei dette programmet, er det en tradisjon å se. Det er etter dette jula virkelig starter for min del. 
Søskenbarnet mitt, Maria, sov over mens de andre reiste videre til mormor og besten og overnattet der. Julaften startet rundt klokka 11, med åpning av kalendergave og julestrømpe- nok en tradisjon. Deretter stellte mamma og pappa i stand en good julefrokost, med kakao, rundstykker og mye godt pålegg. Familien har også de siste åra hatt som tradisjon å gå i kirken, men jeg valgte å stå over i år og fokuserte heller på å slappe mest mulig av, frem til vi tok turen til mormor og besten for å spise julemiddag. Det er pinnekjøtt som står på menyen hos oss, men siden jeg er så vanskelig og ikke er såå glad i pinnekjøtt, var mormor så snill og stellte i stand med svinesteik til meg. Kvelden avsluttet naturligvis med noen timer gaveåpning, og jeg tror alle ble fornøyde, iallefall jeg!
Håper dere alle hadde en finfin julaften!♥

 

 

you are the best

  • 27.12.2016, 15:58kåpe- topshop // sko-adidas //bukse- now&then //genser- gina tricot // ring og øredobber- h&m

Først og fremst, tusentusentakk for all den gode responsen jeg fikk på gårsdagens innlegg. Jeg skal innrømme jeg var litt nervøs før jeg trykte publiser, men wow- dere er gode!♥ Jeg har fått såå mange delinger, gode kommentarer og meldinger, jeg er helt overveldet. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket dere nok!

Å våkne til desse tilbakemeldingene gjorde morgonen min perfekt, og jeg har siden jeg stod opp smilt fra øre til øre, og har følt meg litt lettet. Det at folk nå har fått vite hvordan jeg tenker og føler har gjort meg mer avslappet, og jeg puster lettet ut igjen. Ellers i dag har jeg og mamma hatt oss en liten tur i sentrum for å bytte noen julegaver, og senere har jeg planer om å møte noen venninner. Ønsker dere alle en finfin juledag♥

tanker rundt jul og spiseforstyrrelse

  • 26.12.2016, 19:20

Hei!

Selvom julen skal være en tid der man skal spre glede og være i godt humør, sitter jeg som vanlig likevel med tanker surrende rundt i hodet -Særlig mye nå i juletiden. Julen er en tid der mat står i stort fokus, og de fleste av oss går rundt og stapper i oss fett og sukker flere dager i strekk, og legger gjerne på oss noen ekstra kilo. Så har vi jo den dårlige samvittigheten som dukker opp hos de fleste, og det er jo selvsagt en helt vanlig følelse å kjenne på. Jeg hører stadig folk klage på at de blir så feite, og må begynne å trene for å fjerne fettet. Jeg skjønner tanken, og skal innrømme jeg selv tenkte slik tidligere, men dette satt i gang noen tanker hos meg. 

Jeg føler det passer bra å starte med å trekke inn en oppdatering om hvordan det går med meg, før jeg kommer over på det jeg virkelig ønsker å få frem. Jeg føler meg veldig mye bedre på matfronten, og har fått et nærmest normalt forhold til mat igjen, noe jeg er ekstremt glad for. Jeg føler meg heldig, fordi jeg vet hvor mye som skal til for å gå fra alvorlig anoreksi til der jeg står nå, og dessverre er det ikke alle som får et helt normalt forhold til mat igjen etter å ha gjennomgått noe som dette. Tross at jeg føler meg bedre, skal jeg innrømme at jeg har gruet meg litt til denne juletiden, nettopp fordi det er så mye fokus på mat. Jeg holder meg fremdeles litt unna fett, særlig smør, og prøver å ikke innta for mye sukker -men jeg visste det ville bli mye av dette i jula. Samtidig har jeg lenge slitt med angst nå. Jeg har hatt sosial angst, panikk angst, og hatt det helt jævlig. Beklager språket, men ingen mildere ord kan beskrive den tiden. Jeg har suttet for meg selv og tnekt og tenkt hva som kan ha forårsaket angsten, og etter en god tid tenking har jeg kommet frem til en mulig forklaring. Selfølgelig kom noe av angsten som en reaksjon på hele prosessen jeg har gått gjennom. Jeg har vert vandt til at folk stirrer på meg, hvisker til hverandre, og kontrollerer meg når jeg spiser. Jeg har vert vandt til at folk ser på meg som "Kristine med anoreksi". Det er selvsagt ikke like mange blikk nå, for jeg har lagt på meg en god del. Jeg er fremdeles tynn, men ikke sykelig tynn. Likevel føles det som om mange fortsatt seg på meg som denne jenta med anoreksi. Men selv ser jeg ikke på meg selv som syk lengre. Jeg har kommet frem til at denne sosiale angsten er kommet av akkurat dette. Jeg liker ikke lenger å gå på senteret her på Stord, eller gå ut å spise med mange bekjente. Jeg går da med en frykt for at folk skal se på meg som syk, og jeg er redd for at folk skal studere meg når jeg spiser. Jeg vet selv jeg spiser normalt, og jeg vet selv jeg ikke lenger trenger folk til å overvåke meg. Jeg er ikke den jenta lenger. Jeg er ikke jenta med spiseforstyrrelse lenger, selv om jeg fremdeles har en lavere vekt enn det jeg skal ha. Jeg er redd for at folk skal se på meg som syk resten av livet. Men jeg ønsker virkelig ikke at jeg skal bli husket som "Kristine med snoreksi", for det er ikke meg. Den personen var aldri meg. For den ekte Kristine er fornuftig og vet hva som er sunt for kroppen sin. Og det er den personen jeg er nå igjen, og jeg håper andre også kan se på meg som denne jenta igjen. 


Jeg var jo som dere vet i London i starten av desmber, og jeg må innrømme jeg har livredd for hvordan jeg skulle takle så mange folk med angsten jeg hadde. Men da vi kom frem til London, ble jeg overrasket over hvor bra jeg hadde det. Igjen kom det tanker surrende i hodet mitt: Hvorfor følte jeg ikke en frykt rundt mennesker her, slik jeg gjør hjemme? Jeg kom frem til at grunnen var at her var jeg en av mange. Ingen visste hvem jeg var, og ingen visste min historie. Jeg begynte å tvile på om det har vert lurt av meg å være såpass åpen om prosessen som jeg har vert. Men jeg kom frem til at om jeg ikke hadde skrevet og vert så åpen, ville det kanskje vært mer blikk og mange rykter som hadde blitt spredt rundt, særlig når jeg bor på en såpass liten plass som jeg gjør. Jeg vil heller sannheten skal komme frem, enn at det kommer ut mange rykter som ikke er sanne. 

I julen har vi hatt mye besøk, og har vert på flere middagsbesøk. Så jeg har vert veldig nervøs for at folk skulle studere meg når jeg spiste, og jeg har vert redd for å gå med tettsittende kjoler, og redd for kommentarer. Men jeg fant frem min indre styrke, og sa til meg selv at jeg er frisk, spiser bra, så folk kan tenke hva enn de vil. For det viktigeste er at jeg selv vet at jeg er som alle andre, og ikke hva andre tror. Etter å ha snudd de negative tankene, til slike positive tanker har middagsbesøk og sammenkomster i julen gått helt fint- bedre enn forventet, og jeg sitter igjen med en slags mesteringfølelse. Ikke en mestringsfølelse over å spise normalt, for det kunne jeg fra før av, men en mestringsfølelse av å sakte men sikkert overvinne angsten min. Så har jo også det at jeg befinner meg rundt mennesker jeg stoler fullt og helt på veeldig mye å si. Jeg vet de vil meg det beste, og at de stoler på meg når jeg sier jeg så og si er frisk igjen. 

Før jeg avslutter innlegget, ønsker jeg bare å flette inn en siste tanke som jeg vil si har en nær sammenheng med akkurat dette. I dette samfunnet vi i dag lever i er det dessverre et enormt stort kroppspress, noe jeg selv kjente veldig sterkt på tidligere. Det er ikke akseptabelt å være "for stor", man skal ha muskler, og han skal heller ikke være sykelig tynn. Det er et veldig sterkt fokus på at man ikke skal kalle noen for overvektig eller feit, og fortelle dem at de må slanke seg- for dette blir sett på som mobbing. Dette er jeg selvsagt helt hundre prosent enig i, men jeg blir veldig provosert at det blir akseptert å fortelle en tynn person at de må legge på seg, uten at dette blir sett på som mobbing i det hele tatt. Jeg har ikke en gang tellinga på hvor mange ganger jeg har brytt ut i gråt av at folk har strirret på meg, og komt med kommenterer om at jeg er alt for tynn, må spise mer, og legge på meg. I mitt perspektiv er dette like vondt å høre som det er for en overvektig person å få høre om at han/hun er feit og må slanke seg. Jeg vet folk ønsker meg og andre det beste, og det beste er å ha en normal vekt. Men jeg blir lei meg av at folk har så mye lettere for å komme med kommentarer til en som er tynn enn en som er stor. For jeg ser på desse to som det samme problemet- og det spiller vel ingen rolle i hvilken retning fra normalvekten man ligger? Jeg synst derfor enkelte mennesker bør tenke over nettopp dette. 

Beklager å plage dere alle med et slikt innlegg i julen, der man alle skal kose oss. Men jeg var nødt til å få ut tankene jeg satt med, og håper dere tar dere tid til å lese. For dette er noe jeg synst er veldig viktig at folk blir oppmerksom på!

Ønkser dere en riktig fin jul videre♥ 

 

details in my new bedroom

  • 10.12.2016, 17:16
Nå begynner rommet mitt endelig å nærme seg ferdig. Bare småting som listing og noen få møbler mangler, og når det er kommet på plass er det så og si finitooo. Jeg er super fornøyd, jeg har virkelig fått et stort, fint rom, med egen walk-in-garderobe som dere kan se litt av på nederste bilde. Når jeg har fått nytt sminkebord, og lister er på plass tenker jeg å lage en video til dere der jeg viser hele rommet mitt. I mellomtiden tenkte jeg det ville være greitt å vise dere noen bilder som viser litt hvordan det ser ut forløpig. I dag fikk jeg også pyntet litt til jul, og har tilogmed fått inn juletreet, haha. Såå koselig♥

Ønsker dere en fin kveld!

En drøm i oppfyllelse

  • 05.12.2016, 00:47

God kveld, kjære dere!

Nå ligger jeg og Annie i senga på hotellrommet etter nok en travel, men fantastisk dag. Som tidligere nevnt befinner vi oss nå i London, noe jeg aldri trodde ville skje pågrunn av flyskrekken til både meg og moren min. Men nå er vi altså i London, og jeg er så utrolig stolt over både meg og mamma som satt oss på flyet tross frykten vår. Selv om vi har opplved mye nervøsitet, har turen virkelig vert verdt det, og jeg har ikke hatt det så bra på lenge. Jeg har virkelig følt jeg har vert i himmelen de siste dagene, og jeg har fått shoppet så mye fint og sett så mange fine sider av denne vakre byen. I'm in loove!!I går brukte vi hele dagen i oxford street, og sprang fra butikk ti butikk, så da dagen var omme var vi alle helt ødlagte i bena, haha. I dag derimot har vi vert litt turister, og sett både Bigben og London Eye, og for en vakker by London er! Jeg kunne virkelig tenkt meg å budd ett år her, dette hadde vert en drøm. Selv om planen var å være turister, klarte vi ikke å stå imot shopping i dag heller, så da gikk turen til Harrods, og videre til oxford street for å fullføre turen gjennom gata. Så nå er lommeboka så og si tømt, og byttet ut med mange poser klær, sko og sminke. Fornøyd er jeg vertfall!


Hele denne opplevelsen har vert en drøm, og jeg føler meg nå som en helt ny person. Sorgen er byttet ut med glede, og siden vi reiste har jeg ikke gjort annet enn å smile fra øre til øre. I morgen skal vi nyte en siste dag i London, før eventyret avsluttes og flyet går hjem igjen. Dette har virkelig vert en drøm som har gått i oppfyllelse, og jeg kunne ikke ønsket meg mer. Jeg er evig glad, og evig takknemlig for denne flotte reisen♥


 

Min november

  • 01.12.2016, 15:19// Fikk en ny hobby, maling!  //Startet skikkelig med blogging igjen, og fikk tatt noen antrekksbilder igjen, endelig. // Var en smule kreativ, og laget mitt eget "klesstativ".

//Hadde en super koselig kveld med god mat, god stemning, og viktigest av alt; med gode veninner! // Fikk startet å innrede mitt ny rom. //Hadde mange gode stunder sammen med besteveninna mi♥

//Mistet min fantastiske hund og bestevenn, miss you soo much♥ // Var og fikk ny hårfarge hos frisøren, såå fornøyd! //Ble vinnere av kjemiquiz på skolen, haha.


//Julegaten opnet, og ny julestjerne kom på plass i vinduet på det nye rommet mitt.

 

Hvordan har deres november vert?♥ Ønsker dere alle en fin 1.desember!

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no