Mitt 2015- del 1/3

 • 30.12.2015, 22:56Vi hadde besøk av venninna mi Annie, søstrene og moren deres, og koste oss med mye god mat og mange fine raketter på nyttårsaften. God start på året!


Åh, denne kvelden var virkelig høgdepunktet i Januar! Noen av jentene i klassen planlegget et skikkelig suprise party for Tonje som var den første i vennegjengen som fyllte 16 år. Vi baket cupcakes, kjøpte gave, laget kort og dekket på bordet og gjorde alt klart hjemme hos henne, og gjett om hun ble overrasket da? haha. 


Vi hadde akkurat sminket oss og gjort oss klare for vårt siste nyttårsball!


Startet februar med såpass mye snø at jeg og noen venninner bestemte oss for å ta en god kveldstur. Vi avsluttet turen med en skikkelig koselig stund rundt bålet!


Hadde en god lunch med mamma på frugård! mmm


Jeg, Karoline, Siren og Tonje tilbragte en super koselig helg sammen på hytta mi. Vi spillte spill, snakket til langt på natt, og laget goood mat!! På lørdagen tok vi oss også en dagstur til Haugesund for å shoppe litt og kose oss. Denne helgen var virkelig fantastisk!


For andre gang i februar endte jeg opp på Frugård, men denne gangen med fine flotte venninner!


Vi ble sminket og fotografert av et svensk firma. Vi fikk rett og slett være modell for en dag, noe jeg alltid har drømt om haha! Virkelig et minne for livet.


Benyttet oss av det fine vårværet til å ta oss en god fjelltur.


Åse og meg i bursdag til Anne.


Desse flotte jentene overrasket med på bursdagen min med kake,is,brus og nydelige roser. Heldige meg!!


Var ute på Samson og spiste for å feire Åse som ble 16 år, wii!


Startet april med en shoppingtur til flotte Bergen sammen med desse jentene! Utrolig bra start på en fin måned. 


Min fantastiske "lillebror" ble 13 år!!


Fikk gave i posten, wiii!!


Annie ble med meg og familien til Stavanger der broren min skulle spille håndball cup. Vi lå på et nydelig hotell, shoppet, så på kamper, spiste god mat og hadde det helt fantastisk. Super koselig!!


Jeg feiret også bursdagen min, med utkledningstema. Kineser og Asiater, haha.


Startet så vidt med forberedning til sommeren med å gjøre litt av skolearbeidet utendørs.Hva synst dere om innlegget? Ønsker dere del 2 og 3?


smoothie breakfast

 • 29.12.2015, 11:04

Good morning, sunshines!

Etter gårsdagens mislykket forsøk på å være sunn frem til nyttårsaften prøver jeg igjen, haha. Kjenner det var alt for lenge siden jeg har mixet sammen smoothie nå! Det var virkelig fantastisk å få den herlige frukt smaken i munnen igjen, etter alt det søte jeg har puttet i meg i julen.


-Jeg laget en tykk og fyldig smoothie av frossen mango, ananas og papaya, blnadet med litt vanilje yoghurt og eplejuice. For å gjøre det lille ekstra toppet jeg den med en spiseskje gresk yoghurt, og litt musli-


Mm, virkelig perfekt frokost for vi som ikke er skrubb sultne, men som likevel trenger litt mat i kroppen for å fungere resten av dagen. Nå tenker jeg å sminke meg og gjøre meg klar for en liten shopping/bytte tur til Haugesund sammen med mamma, som helt sikkert blir utrolig koselig. Ønsker dere alle en fantastisk Tirsdag!

VIDEO- julegaver 2015

 • 26.12.2015, 20:58

Hva synst dere?

Julaften time for time

 • 25.12.2015, 10:30
08.00:  
Jeg våknet av at venninna mi kom å ringte på døra. Må innrømme at jeg ikke ble sånn veldig glad, iogmed jeg ikke sov så veldig godt den natten. Likvel to jeg på meg morgenkåpa og tøflene mine, gikk ned og åpnet døra. Der stod hun i treningsklær og julegaven min i handa. Deretter byttet vi gaver, før spreke Erle begynte joggeturen sin. Jeg derimot var ikke på den spreke siden, så jeg gikk rett opp og la meg i senga igjen.

09.00: Da klokka passerte ni fant jeg ut at jeg like godt kunne stå opp, på grunn av at jeg var såpass våken. Jeg tog på meg morgenkåpa og tøflene nok en gang, og gikk for å åpne siste luke i kinderkalenderen min + den siste kalendergaven som var en super fin klokke ♥ Tusen takk for mange fine gaver mamma!10.00: Vi hadde en herlig julefrokost med rundstykker, godt pålegg og kakao. Mmm ♥

11.00: Jeg satt meg godt tilrette i sofaen og såg på askepott, som virkelig er blitt en tradisjon her i hjemmet. Like koselig hvert eneste år!

12.00: Tok meg litt tid til å blogge, slappe litt av, og kose meg med godisen fra julestrømpa mi. 

13.00: Gikk opp på rommet, satt på litt fin julemusikk, og satt meg forrann sminkebordet og eksprimenterte litt med sminke til den store kvelden. Etter litt feil her og der, ble jeg til slutt fornøyd med resultatet. 

14.00: Da klokka hadde passert to, kjørte jeg og mamma til kirken for å se på julegudstenesta. Å gå i kirken rundt juletider gir meg virkelig den ekstra stemningen, og får meg til å slappe av 100%.

15.00: Gudstenesta var ferdig, og vi kjørte hjem igjen, og jeg tok meg tid til å slappe litt av.

16.00: Jeg fikk tatt på meg julekjolen, krøllet håpet, og finpusse på sminken min. Sminken til mamma gjorde jeg også, og om jeg skal si det selv så ble det ganske bra haha. 

17.00: Vi hadde en liten photoshoot i finklær fremfor juletreet før vi skulle dra til mormor og spise julemiddagen.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

18.00: Vi ankom mormor og besten sitt hus, og kjente med en gang den herlige lukta av ribbe og pinnekjøtt. Samtidig som mormor gjorde siste finishen på julemiddagen, satt besten i gang en liten quiz, der jeg ikke klarte å svare på et eneste spørsmål en gang haha.

19.00: Når klokka nærmet seg sju,var middagen endelig klar. Mens hele familien spiste pinnekjøtt, koste jeg meg med ribbe. Jeg liker pinnekjøtt, men synst ribbe er såå mye bedre. 20.00: Etter ca en halv time med avslapning og litt mer quiz, var det på ann igjen med en ny runde mat. Nå var det mormor´s hjemmelaga Dronning Maud Pudding, og riskrem som stod på menyen. Dronning Maud Pudding er virkelig det aller beste jeg vet når det kommer til dessert, så jeg lyste virkelig opp når jeg fikk vite at mormor hadde disket opp med det.

21.00: Klokka ni kjørte hele gjengen hjem til oss for å åpne gaver. Vi holdt vel på litt over en time tror jeg, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd enn det jeg ble. Er så takknemlig for alle som tenker på meg, og har kjøpt så mye fint til meg ♥22.00: Nå var vi vel omtrent ferdig med åpning av gaver, og jeg sprang med en gang opp og hoppet i koseklær. Noe av det beste med å pynte seg er egentlig å hoppe i kosebuksa etterpå. Vi dekket nok en gang bordet med litt utvalg av julekaker og is, og jeg ble nok en gang stappmett. Men godt var det virkelig!

23.00: Etter en fin kveld sammen med mine fantastiske besteforeldre, bestemte de seg for å komme seg hjem og ta kveld. Etter de hadde gått satt jeg og mamma oss ned og så gjennom gavene vi hadde fått, noe jeg synst er super gøy. Da får man virkelig se skikkelig alt av gaver man har fått.

00.00 Jeg satt meg ned, slappet litt av, redigerte litt bilder, og begynte å skrive dette innlegget. Nå skal jeg snart hoppe i sengs, og prøve å få en god natt søvn etter en helt super dag sammen med mine kjære ♥

 

HÅPER ALLE HAR HATT EN LIKE FANTASTISK DAG SOM MEG!

julemorgen

 • 24.12.2015, 10:45

 
                                                                                            ∼Christmas breakfast∼ 


God morgen mine gode lesere♡

Endelig er den store dagen her som de fleste av oss har ventet på en good stund! Dagen der man skal nyte tiden her og nå, uten bekymringer. Dagen der man skal slappe av og ha en fin tid sammen med de nærmeste. Jeg har sagt det før, men sier det igjen; Tiden har gått så utrolig fort den siste måneden!! Og når jeg tenker over det har faktisk hele 2015 føket forbi. Nå er jeg stappmett etter å ha spist en herlig julefrokost; rundstykker, mye godt pålegg, og ikke minst kakao, mmm! Nå sitter jeg i sofaen med kosebuksa på, og småspiser litt av godisen jeg fikk i julestrømpen mens jeg venter på at askepott skal begynne♡

ØNSKER DERE ALLE EN HELT FANTASTISK JULEFEIRING♡ 

 

Et pyntet juletre

 • 22.12.2015, 23:27

Hei!

Nå har vi akkurat fått på plass og pyntet årets juletre. Aldri lar jeg noen gang familien få pynte juletreet uten meg, for det er virkelig noe av det beste jeg gjør før jul. Derfor sørget jeg for å være på plass i hjemmet før den tid. 


Denne dagen har virkelig vert helt super fra morgen til kveld! Vi avsluttet årets skolehalvår klokka 12 i dag, som var en utrolig herlig følelse. Dessverre kan jeg ikke si at jeg ikke skal tenke på skole i det hele tatt, for vi har matte tentamen rett etter ferien som jeg er helt nødt å øve litt på. Ikke misforstå meg, fridager der jeg ikke tenker på skole skal jeg virkelig få lage meg. Ettermiddagen tilbragte jeg og noen venninner fra klassen hos Nina, der vi hadde en skikkelig koselig bakedag. Resultatet ble mange herlige julemenn, pepperkaker, og vepsebol kjeks. Mmm ♥ 


Nå gjenstår det bare å legge siste rest av julegavene mine under treet, og så er jeg virkelig super klar for den store kvelden! Ønsker alle en fin førjulstid før den store dagen♥ NYT DEN!


Hvordan har deres dag vert?

 

Uken som gikk..

 • 20.12.2015, 11:04

Ukens høydepunkt:
FREDAG! For det første hadde vi fri, som i seg selv er veeldig gøy, haha. Men høgdepunktet var virkelig bursdagen til venninna min, Siren. Vi var samlet en liten gjeng, og hadde det skikkelig koselig. Godt selskap, god mat, julemusikk, leker, og godt humør ♥ 


mine flotte venninner ♥

Ukens nedtur:
Har egentlig ikke hatt en sikkelig nedtur denne uken, med unntak av at jeg har hatt litt vondt i halsen og vert litt sliten innimellom. 

Ukens innkjøp:
Har ikke kjøpt noe annet en julegaver denne uken. Det beste innkjøpet er nok julegaven til mamma, som jeg tror hun vil bli kjempe glad for!


Ukens sang:
Alle julesanger! Har hørt på julesanger hele tiden denne uken for å prøve å få skikkelig julestemning. Har en liste med noen av mine favoritt julesanger på spotify om dere ønsker å følge den. (HER)

Ukens film:
The Holiday!! Hadde en koselig kveld sammen med mamma og pappa i går, der vi koste oss med denne filmen og litt godis. Såå koselig!

Ukens lille hverdagsglede:
Vi har alltid lang fritime på onsdager, og iogmed vi ikke har så mye skolearbeid nå bestemte jeg og noen venninner av meg oss for å ta turen hjem til meg og bake nonstop-kjeks. Det var veldig hyggelig, og ikke minst godt da hehe. 

 

Hvordan har deres uke vert?

 

Christmas tag

 • 19.12.2015, 14:42

Julesanger eller julefortellinger?
Definitivt julesanger! Gleder meg til hver eneste desember for da kan jeg endelig høre på julemusikk, haha.

Rød eller grønn?
Rød! Jeg har aldri sett på grønn som en typisk julefarge.

Gløgg eller kakao?
For å være ærlig har jeg aldri før smakt gløgg. Kakao har siden jeg var liten vert den typiske "jule drikken" min, og det slår virkelig aldri feil med en kopp kakao! 


Fargede julelys eller hvite?

Hmm, både og. Til advent synst jeg det bør være lilla, for det har jeg alltid vert vandt med. Men ellers synst jeg hvitt er finest.

Nisser, engler eller snømenn?
Jeg er både glad i å pynte med engler og nisser, og synst de er såå koslige!

Gi eller få gaver?
Hadde jeg fått dette spørsmålet for noen år tilbake hadde svaret definitivt vert å få gaver, men de siste åra har jeg fått en veldig stor glede av å gi til andre. Jeg har veldig store forventninger til meg selv når det gjelder julegaveshopping, for jeg vil at gavene skal være 100% perfekte. Det fører som oftes til at jeg bruker litt mer penger enn planlagt, haha. Men selvsagt er jeg utrolig glad for å få gaver også!!


Ekte eller plastikk juletre?
Ekte!! Jeg elsker lukten som kommer av treet. Både jeg og mamma er veldig kresne på juletrær, så det er det eneste negative. Kjøper man et plastikk tre er det iallfall så godt som perfekt.

Har du begynt på julegaver/er du ferdig?
YEES, I´M FINISHED! Kjøpte den siste gaven i går, og det føles så deilig å være i mål! Tillegg er jeg ganske fornøyd med de alle, og håper virkelig de faller i smak!

Julegavetips?
Jeg laget for noen dager siden et innlegg om mine ønsker som dere kanskje kan få litt inspirasjon fra (HER), eller så vil jeg anbefale å gi opplevelser, som for eksempel å gå ut å spise, en reise og lignende. 

Hva gleder du deg mest til med julen?
Jeg er et skikkelig jule menneske, så jeg elsker virkelig ALT med julen! Morgonen med askepott og julegodteri, og kvelden med godt selskap, god mat, og gaver.

Kjøpe eller bake julekaker?
Hjemmelaget desidert! Får ikke julestemning av en desmeber uten julebaking og musikk. Tillegg smaker de 100 ganger bedre enn kjøpte!Har du en julebok du leser for øyeblikket?
Nopp. Jeg er en person som ikke leser frivillig, med unntak av blogger.

Favoritt julefilm?
The Holiday! Elsker,elsker,elsker den virekelig, og blir aldri lei av den! 

Hva ønsker du deg til jul?
Som nevnt lenger oppe har jeg tidligere laget en liten ønskeliste av noen av mine ønsker som dere kan se.

Ser du på noen julekalendere på tv?
Gjett om jeg ble lei når de bestemte å sende julekongen på barne tv i desember da? haha. Jeg så litt gjennom de gamle DVDene vår, og fant en CD med jul i svingen♡♡ Så det har jeg fulgt med på i år. Ellers ser jeg på Asbjørns julekalender, og ler like mye hver gang haha.

 

 

in a week

 • 17.12.2015, 16:12

Hei! Hvordan går det med dere?

Denne måneden har bare flydd forbi. Tror aldri noen gang i hele mitt liv at jeg har følt tiden gått så fort. Jeg har hatt planer nesten hver eneste dag siden desember startet, og dagene fremover mot jul er like fullbooket. Men dere, tenk at det bare er en uke igjen til selveste julaften!?? wææ!! Jeg gleder meg såå mye.

Grunnen til at jeg ikke har blogget er som jeg nevnte at jeg har vert helt fullbooket. Det er vel egentlig ingen god unslyldning, for julen er vel være travel for alle. Men uansett skal jeg skjerpe meg nå, og blogge hver dag frem mot jul. I promise! I dag starter helgen for min del, så det skal nok bli super deilig! Skal få utnyttet tiden til en siste finish på julegaver tenker jeg. Ønsker dere alle en super uke før den store dagen, og håper alle tar seg tid til å nyte desse dagene!

Tenker forresten å kanskje få til en video i løpet av uken. Noen ønsker?

 

ønskeliste jul 2015

 • 11.12.2015, 13:32

Hei kjære dere! Hvordan har dere det?

Jeg kjenner iallfall at jeg gleder meg mer og mer til julaften for hver eneste dag som går. I år tror jeg faktisk jeg har tidenes lengste ønskeliste, haha. Jeg er ikke den mest kresne personen for å si det sånn, jeg blir virkelig glad bare at folk ønsker å gi meg en gave. Jeg tenkte å vise dere noen av mine ønsker, i håp om da dere kanskje får noen ideer om hva dere ønsker dere. Selvsagt er det mye annet jeg ønsker meg, men om jeg skulle vist dere alt hadde dere måtte brukt minst en dag på å lese dette innlegget haha. Håper iallfall at dere kanskje får litt inspirasjon, og at dere liker ønskelista mi.

 


Marmor deksel- HER // Øyeskyggepalett- HER // Kaffemaskin- HER // Bodylotion- HER // Nike sko- HER // Sateng sengesett- HER

Micheal kors klokke- HER // Kontur palett- HER // Tøfler- HER // Parfyme- HER

Løpejakke- HER // Kamerastativ- HER // Posters- HER // Genser- HER

Hva ønsker dere dere til jul?

Decorating my room

 • 06.12.2015, 10:04

God søndag, dere! 

Wææ, 6.desember allerede!? Siden 1.desember har tiden bare flydd forbi, noe som faktisk er litt trist. Jeg er en skikkelig juleperson og elsker virkelig tida før jul; stemningen, kalender, baking, og mye kjekt å finne på. Har så lyst at denne tida skal vare lenge! På den andre siden går tida fram mot den beste dagen i året, julaften, veldig fort da. Åå, som jeg gleder meg! I går tok jeg og mamma oss en liten handletur der jeg fikk kjøpt blant annet et fint juletre til rommet, og ellers noe julepynt. Så nå er vertfall rommet mitt klart til jul.


∼It´s the most wonderful time of the year∼


I dag er faktisk dagen min fullbooket. Jeg skal sammen med koret jeg går i, ha en liten "minikonsert" i kirken. Det er også andre enn oss som skal opptre. Det blir nok skikkelig stemningsfullt, så jeg gleder meg mye til det!

Ønsker dere alle en super 6.desember ♥

Min november

 • 01.12.2015, 14:31// Hadde en super koselig dag i Bergen med mine herlige venninner, fylt med shopping, god mat og god stemning♡


// Hadde en helt super kveld med desse fantastiske jentene. God mat, godt humør, og mye små prating♡


// Jeg og Åse startet så vidt med julehandel♡


// Måtte dokumentere de første flettene jeg noen gang har flettet på meg selv, haha. // Jeg og mamma hadde et koselig kafébesøk♡


// 3 stykk som (nesten) alltid gjør meg i godt humør♡


// Lysfest i Bergen♡ 


// Verdens beste mamma har stelt i stand pakkekalender til meg og lillebror♡ // Fikk satt sammen og pynte pepperkakehus.

Hvordan har deres november vert?

 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no