4.søndag i advent

  • 21.12.2014, 15:40

Heihei!

Nå er det ikke lenge til jul dere!! Bare 3 dager igjen. Jeg gleder meg faktisk sykt mye til denne julaften, og er nok like spent på gavene som jeg var da jeg var liten haha. Jeg vet ikke noen av gavene jeg får, så det gjør det enda mer spennende. Vi får besøk av besten,tante, onkel og søskenbarna mine Maria og Anders denne jula, så det blir nok mange gaver under juletreet til slutt!

Idag er det 4.søndag i advent og vi har tennt det siste lyset i adventstaken. Nå har vi fått juletreet inn i stua , klart til å pyntes med lys og kuler. Kjenner julestemningen kommer sakte men sikkert nå! I kveld skal jeg og mamma se love actually ( en av favorittfilmene vår ) og kose oss. Nå skal jeg først kjøpe siste rest av julegavene med veninna mi Erle, siden det er søndagsåpent idag!


ÅÅ SÅ SPENT JEG ER!!!

 

Juleferie!

  • 20.12.2014, 13:41

Hei alle sammen!

Igår var siste dagen på skolen. Dagen var ganske grei egentlig, først var vi i kirken og deretter hadde vi en liten quis og koste oss med god mat i klasserommet. Det er så deilig å vite at det er ferie fra skolen nå. Å slippe alt skolearbeid og stress for 2 uker, åh det er deilig! Klokka 12 fikk vi karakterkortet før vi fikk gå. Da tok jeg og noen veninner av meg turen ned til kaien for å spise og feire at det er ferie. Dette var en super start på ferien. Etter vi hadde spist opp og suttet å snakke litt gikk vi en tur på senteret for å kjøpe siste rest av julepakkene. Jeg var også oss frisør igår for å få vekk de slitte tuppene før jul, så det var deilig!


nammm!!

fine, kjekke jenter!

Nå har vi nettopp kjøpt juletre, pinnkjøtt og ribbe så nå er nesten alt klart til jul! Snart skal jeg ut å spise lunch med noen veninner (igjen,haha). 

Julestemning

  • 15.12.2014, 22:15

God kveld!

Gjett om jeg ble glad da jeg så ut vinduet idag da? Wiii, snøen er endelig kommet!! Bare det å se snøen falle ned gav meg julestemning med en gang. Det eneste som er dumt er at den mest sannsynlig forsvinner imorgen. Jeg og Åse tok pause fra øvinga og gikk en liten tur. Da vi kom ut og jeg kjente snøen var jeg i himmelen, haha. Jeg ELSKER virkelig snø og vinter! Nå krysser jeg fingrene for at den kommer igjen før jul.


Ååå så gøy med snø!!

Travle tider..

  • 15.12.2014, 14:30

Hei!

Nå har jeg gitt meg selv en liten pause dra øvinga. Vi har nemlig munntlig prøve eksamen på Onsdag. Idag fikk vi vite faget og jeg kom selfølgelig opp i Norsk, noe som jeg aboslutt ikke ville. Jeg er ikke akuratt så veldig glad i norsk for å si det sånn. Jaja, det er ikke noe å gjøre med det... Jeg er såå utrolig lei av skole og prøver, så jeg har ikke ord for hvor mye jeg ønsker ferie nå!!


slenger med ett smilebilde for at dette innlegget ikke skal blir for deprimerende..
 

Christmas wishlist

  • 14.12.2014, 22:10

Heihei!

Nå begynner det virkelig å nærme seg tiden alle venter på. Om bare 10 dager er julaften her og vi skal kose oss, spise pinnkjøtt og åpne julegaver! Åå som jeg gleder meg til det, haha. Jeg blir aldri for stor til julegaver, og er like spent nå som jeg var da jeg var liten! Det eneste som mangler nå er julestemningen.. Jeg får ikke julestemning på samme måte lenger. Vi har så mange prøver i desember, så det har ikke blitt mye tid til å tenke på jul og itilleg har det vert så varmt ute. Jeg håper virkelig det blir litt kaldere og kommer snø før jul! Jeg har selfølgelig laget meg en liten ønskeliste til jul som jeg har tenkt å vise dere nå.


♥ Polaroid kamera
Dette kameraet er en av tingene jeg ønsker meg til jul. Jeg ble forelsket i det med en gang jeg så det, haha. Dette kameraet skriver ut bildene med en gang, og det finnes i så mange fine farger! Mine favoritter er dette rosa og det hvite.

Klokker
Fine klokker er alltid gøy å få til jul. Jeg er ikke veldig opptatt av merker så lenge den er god på og ikke mist fin. Ønsker meg både gull og sølv klokker! Nike air max thea
Denne skoen er så fin! Den er sporty, men samtidig ganske hverdagslig. Den er nok mye bedre på enn converce også.

En fin løpejakke
Det er noe jeg virkelig trenger! Her på vestlandet er det veldig ofte regn og surt vær så da kan det være grett å ha en jakke å løpe i. 

Sminke
Sminke er noe jeg alltid trenger, og det er også kjekt å få i gave!

Baybyliss curl secret
Mitt tykke hår kan ta laang tid å krølle, og jeg blir etterhvert sliten. Derfor ønsker jeg meg denne geniale krølltangen!

Klær og treningsklær
Dette er noe som alltid er gøy å få! Fine hværdgasklær, kjoler, freshe treninings klær i fine farger!

 

Dette var noen av mine juleønsker! Har selfølgelig mange andre ønsker men om jeg skal vise alle kan det ta veldig lang tid, haha! HVA ØNKSER DU DEG TIL JUL? 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no