New years eve

 • 31.12.2013, 20:28Hei! 

Nå er jeg pyntet og klar til den siste kvelden i 2013. Det er sykt hvor fort dette året har gått! Senere ikveld skal vi på besøk til noen venner, det blir forhåpentligvis ganske gøy! Det er ikke noen på min alder der men får håpe det blir gøy fordet om :-D Vist jeg ikke får tid til å blogge mer senere idag, vil jeg ønske dere ett herlig nyttår! håper dere får en herlig kveld idag også alle mine søte lesere!

HAPPY NEW YEAR!! :-D

Året 2013- video

 • 31.12.2013, 11:16

Tusentakk alle sammen for ett fint år!  håper 2014 blir ett fantastisk år. Laget en video av mitt 2013 år, med bilder å videoer, så håper dere liker videoen :-D

tuur

 • 29.12.2013, 15:15

Hei!

Idag våknet jeg, gikk ned å spiste litt frukost før vi gikk ut på tur med søskenbarnet mitt Anders,onkel,mormor og besten. Det var litt deilig å komme ut litt etter alle desse late dagene inne i sofaen. Det var utrolig fint der vi gikk og det var super koslig!
Ellers skal jeg være med Annie og Thea senere. Annie skal også overnatte her i natt, s det blir sikkert kjempe gøy :-D


 

Believe

 • 28.12.2013, 20:44

Hei!

sorry for sen oppdatering, men har vert opptatt i hele dag! Voknet overasskende sent idag av at det ringte på døra. Da va klokka ti over halv 1. Det var Ingrid og Annie som kom på besøk. Etter jeg hadde sminket meg tok vi noen bilder før vi gikk for å se på fotball kampen til søstera til Ingrid. Og litt senere var vi på kinoen "Believe" med noen andre jenter. Synst filmen var super bra! Justin Bieber er bare så utrolig søt! Etter filmenvar vi en liten tur innom mormor og besten før vi kjørte hjem.

 

Outfit 271213

 • 27.12.2013, 17:06


Genser- bikbok    cardigan-bikbok   smykke-bikbok    bukse-bikbok
Morgenstund har gull i munn

 • 27.12.2013, 11:59

God morgen!

Ååå som jeg elsker juleferie! såve lenge, gå med koseklær heledagen og spise gode frukoster! Dei siste dagene har egentlig vert veldig "late" . Har bare suttet i sofaen og sett på mange gode julefilmer og slappt av. Men idag synst jeg det var på tide å reise meg opp fra sofaen, så jeg skal på senteret med Annie nå om en liten stund og bytte noen julegaver å litt sånn. 


VIDEO - julegaver 2013

 • 26.12.2013, 15:29

For det første må jeg si at stemmen min er verdens styggeste på videoer og for det andre er dialekten min ikke så fin. Men håper dere liker den! ENJOY

sneak peak- julegaver 2013

 • 25.12.2013, 19:01


 

Fikk ikke tatt alt jeg fikk med på bildene, men det kommer på video senere! Da får dere også se litt nærmere på gavene! :-D


første juledag

 • 25.12.2013, 15:26

Hei alle mine søte lesere<3

dagen igår var herlig, virkelig super koslig! Fikk veldig mye fint som jeg har tenkt å vise på video senere, kanskje imorgen eller noe sånt! Får se når jeg får tid til å lage den å sånt. Men det eneste som mangla litt igår var julestemninga, men det var veldig gøy alikevell! Nå har jeg nettopp tatt på meg finklær etter å ha suttet noen timer nede i sofaen med kose klær og sett på tv. Jula er virkelig herlig dere! Nå har vi tenkt oss en tur på grava til bestemor, oldemor og oldefar med litt lys og kranser. Synst det er utrolig koslig å besøke gravene nå i juletida, selvom det også er ganske trist! 

 

KOMMER EN LITEN SNEAK PEAK AV GAVENE SENERE IDAG, SÅ KOMMER VIDEO I MORGEN ELLER NOE SÅNT :-D

Dagen før dagen

 • 23.12.2013, 13:43

Hei dere!

Imorgen er jo dagen vi alle har venta på, nemlig julaften! Kjenner jeg begynner å bli litt spent når jeg ser alle gavene under juletreet! Men det eneste vi mangler nå er vel snøen. Men det er ikke så ofte vi har snø på julaften her på vestlandet. Senere idag skal vi i kikren på en konsert, så da får jeg kanskje litt julestemning forhåpentligvis! Nå holder vi også på med å bake siste rest før julaften, så nå begynner ting å roe seg heldigvis!
birthday party

 • 15.12.2013, 20:09

Hei!

Igår var jeg i 2 bursdager og fikk derfor ikke tid til å blogge. Først var jeg i bursdag til mitt lille søte søskenbarn som henter Sondre, han ble 1 år i går! Det var en liten koslig bursdag med få folk. Deretter kjørte vi rett hjem så jeg fkk pakka noen klær før jeg gikk til veninna mi Thea for å gjøre meg klar til neste bursdag. Det var en av dei beste kveldene jeg har hatt! Det var en super koslig bursdag med herlige jenter!
Hot chocolate

 • 13.12.2013, 19:19Idag har jeg bare ligget  i sofaen og sett på tv og bare gjort avslappende ting. Er ikke så mye annet å gjøre på når man er syk,desverre. Men det er på en måte avogtil deilig med sånne dager som dette. Jeg har ikke matlyst i det hele tatt heller, så har ikke spist noe idag, men tenker på å prøve å spise litt taco etterpå så jeg får litt energi. Jeg håper jeg vertfall er frisk til Tirsdag for da er det juleball som jeg gleder meg veldig mye til!

prepearing for christmaså

 • 09.12.2013, 19:02
Hei! har ikke blogga på en stund nå. Grunnen er at jeg har vert sykt sliten fortiden, på grunn av alt skolearbeid og andre ting. Men det har heldigvis begynt å roe seg nå. Jeg er heldigvis komt godt igang med julegaver til både venner og familie. Nå har jeg pakka inn nesten alle gavene. Synt faktisk det er ganske koselig å pakke inn gaver. Får liksom julestemningen med en gang. På torsdag reiser familien + veninna mi Annie til Haugesund hvor vi skal kjøpe resten av julegavene. Det er nemlig nattåpent der, med noen gode tilbud. Så da får jeg vel kjøpt noen gaver får jeg håpe. 

Har dere begynt å kjøpe pakker?
Har dere begynt å få julestemning? 

Welcome December

 • 01.12.2013, 14:52

Endelig er det desember! Har venta lenge på at denne måneden skulle komme nå. Idag våkna jeg vedlig tidelig, klokken 8! Det første jeg gjorde da var å opne kalenderpakken, haha.
Der fikk jeg en fin hjerteboks med litt forskjellig godteri oppi og en lapp der det sto at vi skulle bake litt forskjellig! Så vi har altså baka non-stop kjeks, brune pinner og pynta pepperkakehus! Senere idag skal alle konfirmanten fra skolen min i kirka for å ha sånn lysmesse. Mange av konfirmantene kommer inn med lys, noen leser dikt og noen gjør andre ting. Det blir sikkert litt julestemning. Men nå har jeg vertfall veldig lyst på snø!

 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no