Uken som gikk...

  • 27.11.2016, 16:10

Ukens høydepunkt... Kvelden i går var definitivt ukens høydepunkt. Jeg fikk besøk av mine flotte venninner, og vi spiste et herlig pizza-måltid og koste oss mye♥ Ingenting er bedre enn julebrus, mamma sin hjemmelaga pizza, julemusikk og ikke minst godt selskap! Kjenner nå at jeg er mye mer takknemlig for de små gledene i hverdagen, enn det jeg har vert tidligere. Ikke missforstå meg, for jeg har alltid sutte pris på slike kvelder, men det er først nå det virkelig har gått opp for meg hvor lite som skal til for å gjøre meg glad.Ukens nedtur... Jeg har hatt en super travel uke på skolefronten, med mye stress og pugging. Jeg merker jeg i mye mindre grad takler stress etter det jeg har vert gjennom. Kroppen min er i utgangspunktet sliten, så når jeg bare blir utsatt for litt stress, resulterer det i litt små angst. Så det må nok være nedturen denne uken, itilleg til at jeg ikke har følt meg i 100% form.

Ukens film/serie... Jane the Virgin!! Åå, som jeg elsker denne serien♥♥​♥​♥​ Nå er akkurat 2.sesong fullført, og jeg er nå nødt til å bite tenna sammen og vente helt til neste sesong kommer ut.

Ukens måltid... HJEMMELAGA PIZZA! Det er såå lenge siden sist jeg spiste pizza, så det var virkelig fantastisk å smake det igjen, endelig.

Ukens cravings... Male. Ja, jeg har fått skikkelig dilla på å male. Det har virkelig fungert godt som "terapi" på litt tøffe og vanskelige dager, samtidig som jeg synst det er skikkelig gøy å bruke tida på noe kreativt, isteden for å sitte på sosiale medier hele dagen. Ukens sang... "Under månen" fra den unge Fleksnes. Jepp, en julesang nok en gang, haha.

Ukens tanke... Er det en person som har mange tanker surrende i hodet, så er det meg. Derfor tenkte jeg at jeg kunne starte med en ny kategori, nemlig ukens tanke. I all fall de ukene jeg har noe på hjertet, haha. Jeg går stadig med tanker i hodet som sier "tenk om det skjer", "ja, men tenk om..". Kort sagt går jeg rundt, bekymrer meg, og tenker på alt det verste som kan skje. Særlig nå når London-turen nærmer seg, har jeg hatt tanker som " tenk om jeg får angst når jeg er bort reist", "tenk om jeg får panikk på flyet", "tenk om jeg ødlegger turen for alle andre". Men etter å ha gått litt rundt i havet av alle desse negative tankene, har jeg dypt,dypt nede klart å finne frem til til noen positive tanker. Alle desse negative tankene vil ikke hjelpe i det hele tatt, så hva er vitsen? Jeg har innsett at det å tenke negativt bare gjør ting verre. De får meg til å tvile på meg selv. På styrken min. For jeg vet jeg har en innvendig styrke som er såpass sterk at jeg kan få til det jeg ønsker å få til. Jeg vil heller tenke på alt det positive, og glede meg til turen jeg har drømt om i åresvis, og ikke ødlegge alt med negative tanker. For det forandrer ikke noe, og gjør heller alt verre.Akkurat nå... Har vi bestilt kinamat, så nå ligger jeg bare i sofaen og venter på at pappa skal kjøre ned å hente mat til meg♥♥​ Kina mat må nok være noe av det beste jeg spiser, mmm!

En måned igjen

  • 24.11.2016, 18:00

God ettermiddag, mine kjære lesere!

I dag er det 24.november, som vil si at det bare er en måned til selveste julaften, ææ♥ Jeg er så sykt gira på jul og desmber nå! Jeg tror jeg nesten elsker førjulstida like mye som julafta. Kalenderpakker, julebakst, julehandel, innpakking, snike på julegaver, drikke kakao, spise mye god mat, og vist vi er heldig kommer kanskje snøen før jul også. Ukene før jul flyr alltid fort forbi, og før jeg vet ordet av det er dagen der. Derfor tror jeg allerede nå jeg må begynne å tenke julepakker, slik at jeg slipper stresset. 


last christmas

Akkurat i dette øyeblikk sitter jeg og pugger på matte for fullt. Vel, akkurat nå har jeg tillatt meg selv å ta en liten pause for å skrive til dere. I morgen har vi nemlig tentamen i matte, og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gruer meg helt sykt. Selfølgelig ønsker jeg greie karakterer i alle fag, men av en eller annen grunn har jeg alltid hatt ekstra store krav til meg selv når det kommer til matte. Dette fører jo til at jeg blir ekstra nervøs på matteprøver, særlig tentamen. Jaja, etter denne er det bare to prøver og en fremføring (forløpig) før jeg kan ta meg en vellfortjent juleferie. 

Gleder dere dere til jul?

Om ni dager..

  • 23.11.2016, 09:10

..reiser jeg til London!! Æææ

Det har alltid vert en drøm for meg å reise til London, og ut av Norge generelt. Som allerede nevnt titusenvis av ganger tidligere har jeg hatt flyskrekk i veldig mange år, og har derfor ikke vert i nærheten av et fly på åtte år. Jeg kan ikke engang huske at jeg har suttet i et fly. Så det at jeg nå skal fly er veldig stort for meg! Jeg må si jeg gruer meg, veldig, for jeg vet ikke hvordan jeg vil reagere når jeg setter føttene mine inn i flyet. Jeg vet ikke om det vil gå fint, eller om jeg vil få helt panikk. Men innerst inne vet jeg (håper jeg) at flyturen vil gå helt fint, og at vi vil få en super tur. Som dere vet ble ikke denne sommeren slik jeg forventet, og både sydentur og andre småturer måtte avbestilles, og det vil jeg absolutt ikke skal skje igjen. Jeg har fått nok av nedturer, og jeg vil nå oppleve noe positivt, for det er lenge siden!


Før jeg kan begynne å tenke på London for fullt, må jeg bli ferdig med de siste prøvene, mattetentamen og kjemiprøve. Heldigvis er de verste prøvene fullført før vi reiser, slik at turen virkelig kan nytes for fullt.

Jeg blir forresten veldig glad om noen av dere har vert i London tidligere, og har noen gode tips å komme med. Ingen av oss har tidligere vert i London, og vet derfor ikke helt hvor det er best å shoppe, spise, og lignende. Setter derfor veldig stor pris på tips!

Ønkser dere en flott onsdag!

Uken som gikk...

  • 20.11.2016, 18:18

Ukens høydepunkt... Denne ukas høydepunkt har vert å pusse opp rommet. Fremdeles er det ikke hundre prosent ferdig, men det begynner virkelig å ligne drømmerommet! Jeg tenker å viser dere rommet skikkelig når det er helt ferdig, og alle detaljer er på plass. Denne uken har jeg også vert hos frisør og fikset håret. Denne gangen gikk jeg for en litt mørkere farge, og som alltid kom jeg også denne gang fornøyd hjem.

Her ser dere resultatet. Gikk for en lys, "metallisk" brunfarge. Super fornøyd!!

Ukens nedtur... Denne uka har jeg gjort litt for mye. Jeg kjenner at jeg ikke takler like godt stress nå som tidligere, og at jeg er helt nødt å lytte mer til kroppen min når den gir signal om at jeg må ta det roligere. Tur til Haugesund for å ta røntgen, legebesøk, øving til prøver, oppussing av rom, kombinert med at jeg har kjent litt på angsten de siste dagene har gjort meg veldig sliten. Men angsten tror jeg er et tegn på at jeg må slappe mer av og gire ned noen hakk, så tror jeg må bli bedre til å lytte på signaler kroppen gir meg.

Ukens film/serie... Jeg fullførte akkurat "Orphan Black", som er blitt min nr1 favoritt serie. Dessverre kommer ikke neste sesong før ut i 2017, så da var jeg vert nødt til å se noe annet i mellomtiden. I og med andre sesong av "Jane the Virgin" er kommet på netflix, bestemte jeg meg for å fortsette på den, og jeg angrer ikke! Jeg elsker virkelig den serien, og på dårlige dager gjør den absolutt humøret ett hakk bedre, haha. Det er lett, men god underholdning, som jeg anbefaler dere alle å se!

Ukens måltid... Haha, jeg høres kanskje dum ut når jeg sier at mitt beste måltid denne uken var et ostehorn? Men dette er noe jeg ikke har spist på over et halvt år. Jeg har alltid vert glad i ostehorn, men i og med det var så lenge siden sist, smakte det ekstra godt denne gang, haha.

Ukens cravings... Jeg er så sykt reisesyk og gira på å komme meg bort fra denne øya nå! Heldigvis for meg er det bare 13 dager til jeg får dette ønsket oppfylt, for da reiser jeg sammen med familien, og besteveninna mi Annie til London,ææ. Selvom jeg absolutt gleder meg mest, må jeg være ærlig å si at jeg gruer meg en smule. For det første har jeg ikke flydd på åtte år, og for det andre henger sykdommen fortsatt litt igjen og jeg er derfor redd angsten skal komme når vi er bortreist. Men jeg har bestemt meg for å ikke tenke på alt negativt som kan skje, og krysser istedenfor fingrene for at alt går helt fint, og at vi får en super reise, noe jeg tror vi vil få.


Ukens sang... "Half the world away" av Aurora. Ja, det er en julesang. Ja, jeg begynte tidlig i år, haha.

Akkurat nå... Ligger jeg i sofaen ved siden av mamma og broren min Jørgen, og ser på "Alvin og gjengen 4". Haha, det er ingen hemmelighet at jeg elsker å se barnefilmer. Det gir meg så mange gode minner fra barndommen!
 

Svar på spørsmål

  • 19.11.2016, 16:33

Vet du hva som er årsaken til det som gjorde deg syk?
Dette er noe jeg har tenkt mye på, særlig den siste tiden. Jeg har alltid hatt veldig store krav til meg selv, på alle områder. På skolen har jeg vert opptatt av å få toppkarakterer, jeg vil ha mange venner, og som ungdom flest har det å ha en fin og trent kropp vert noe jeg har jobbet for. Jeg var en god stund før eg ble syk veldig nedanfor, og var nær å få en depresjon. Jeg følte jeg hadde mistet litt kontroll på flere områder, og jeg følte meg til tider mislykka. Etterhvert begynte jeg å trene mer,  og spise sunnere. På det området kunne jeg ha full kontroll. Etterhvert begynte jeg stadig å gå på vekta, og det å se tallene falle gav meg en slags mestringsfølelse og jeg følte meg bedre med meg selv for hver kilo jeg klarte å miste. Jeg kunne ønsket jeg kunne kommet med et helt konkret svar, men det kan jeg ikke. 

Har du noen du ser opp til? (et forbilde, eller noen som inspirerer deg)
Mamma. Ja, mitt største forbilde er moren min. Jeg ser så opp til henne, og styrken og pågangsmotet hun har. Hun inspirerer meg mer enn noen andre.

Processed with VSCOcam with b5 preset

Hva er favoritt tv-serien din?
Orphan Black er blitt min nye favoritt! Jeg er akkurat ferdig med site sesong, og dere har ingen idé om hvor fælt det var! Nå er jeg nødt å vente et helt år på ny sesong. Ellers er The fosters, The 100, Bloodline, og Jane the Virgin også favoritter.

Vet ikke om du ønsker å være åpen om det på bloggen, men kan du fortelle om historien din med spiseforstyrrelser? Fra det startet og frem til i dag, hvis du skjønner?
Jeg har hatt det i tankene å lage et innlegg om hele prosessen og frem til i dag. Men etter litt frem og tilbake har jeg kommet frem til at jeg velger å vente litt med dette. Det er fremdeles ganske ferskt alt sammen, og jeg er fremdeles ikke helt frisk. Jeg synst derfor det er litt vanskelig å snakke om det, og det er mye jeg bare ønsker å fortrenge. Det å skrive om dette, vil føre til at jeg må grave opp igjen alt det vonde jeg har opplevd. Senere vil jeg komme ut med hele historien min, for å hindre at andre skal komme i samme situasjon. Jeg ønsker og gjøre folk oppmerksom på sykdommen, og alt som følger med. Men dette tror jeg vil bli lettere når jeg har fått alt litt på avstand, og det ikke er så ferskt.


Kan du lage en storytime-video? Og har du noen gang vurdert å begynne å vlogge?
Jeg har bestemt meg for å ta en pause fra alt som har med youtube å gjøre. Jeg føler meg ikke helt klar til å sitte forrann kameraet og snakke igjen, i tillegg er det så mye som skjer på skolefronten, så det blir dårlig med tid til det også. Men hvis jeg en gang bestemmer meg for å starte igjen, kan jeg gjerne lage både storytime og vlogge.

Hvilke sanger hører du på nå for tiden?
Åh, det varierer veeldig. Som oftes hører jeg på sangene i spotify-lista mi "everyday faves", men her om dagen klarte jeg ikke lenger å holde løftet med meg selv om at jeg ikke skulle høre på julemusikk før desember. Så nå er jeg altså begynt å høre på julesanger også, haha. "Half the world away" av Aurora er bare såå vakker.

Hva synes du om fraværsgrensa?
Fraværsgrensa irriterer meg grenseløst. Selfølgelig forstår jeg at de ønsker at folk skal komme på skolen, men det får nå være måte på. Dagens skolesystem behandler jo oss elever som om vi skulle være levende roboter. Vi SKAL stille opp hver dag, Vi SKAL være friske, Vi SKAL få toppkarakterer og vi SKAL være pliktoppfyllende. Selvfølgelig er det opp til hver og en om de ønsker å følge kravene, men mange elever ønsker å prestere og være pliktoppfyllende. Det er ikke lenger tillatt for oss å være syke, men det jeg tror er at dette presset og de store krava knyttet til skole er det som faktisk gjør enkelte syke. Ja, vi kan få legeerklæring, men det er ikke alltid så lett å få.

 

a hint of black

  • 18.11.2016, 11:05

- Bukse-bikbok // Cardigan- h&m // Skjorte- Cubus // Skjerf- h&m // Sko-eurosko // Veske- h&m -

Hva synst dere om dagens anntrekk?♥

 

5 ting jeg ser frem til

  • 13.11.2016, 14:38

London: 2.desember skal jeg gjøre noe jeg ikke har gjort på åtte år! Jeg skal sitte i et fly, ææ. For dere som ikke visste det, har både jeg og mamma flyskrekk, men nå skal frykten utfordres.Vi har bestemt oss for å starte desmeber måned med en flytur til London. Jeg må innrømme at jeg kjenner en klump i magen når jeg tenker tanken på at jeg skal sitte to timer i et fly, men mest av alt ser jeg virkelig frem til å komme meg vekk fra alt for en helg. Annie, bestevenninna mi, har også fått lov til å være med, så det gjør det hele enda bedre! Nå er både fly og hotell bestilt, og jeg har nedtelling for fullt allerede. 

Freshe opp hårfargen: Det trenger ikke å være så veldig store ting som skal til for å gjøre meg glad. Neste uke skal jeg farge håret mitt igjen, etter flere måneder uten å gjøre noe, så det trengst virkelig. Jeg elsker virkelig forandringer, så det å gå til frisøren har alltid vert noe jeg er glad i. Akkurat hva jeg skal gjøre, har jeg ikke helt bestemt meg for, men det får tiden vise, haha.

Nytt rom: Som jeg skrev i gårsdagens innlegg er vi i full gang med oppussing av soverommet mitt, og jeg gleder meg som en liten unge til det blir ferdig! Allerede nå begynner det å bli bra, og jeg har smått begynt å se for meg hvor jeg skal plassere de ulike møblene mine. Jeg gleder meg til å se resultatet, og dele det med dere!

Juletid: Hvem gleder seg vel ikke til den koselige juletiden? Snøen, julebakst, julehandel, alle lysene i gata, og ikke minst den gode stemningen. Jeg elsker virkelig førjulstida, med unntak av kulden som ødelegger alt haha. Dagene frem mot julaften, og ikke minst selveste julaften er noe jeg virkelig ser frem til.

Å bli frisk: Jeg tenkte egentlig ikke å ta med dette punktet, for jeg ønsker ikke å plage dere med alt for mye prat om sykdommen min. Men iogmed dette kanskje er det jeg gleder meg mest til akkurat nå, hadde det vært for dumt å la være. Det å bli frisk fra anoreksi var en mye lenger prosess enn det jeg noen gang hadde forestillt meg. For det å ha anoreksi vil ikke si å bare ha problemer med mat, men andre psykiske lidelser som angst og depresjon følger også med, og det har jeg virkelig fått kjent på. Jeg er nødt til å få lov å si at jeg er stolt over meg selv. Jeg er stolt over at jeg har klart å kommet meg forbi det ene hinderet etter det andre, og jeg er stolt over meg selv for å ikke gi opp. Jeg har kommet meg et godt stykke på vei, men har også en lang vei igjen. Men uansett hvor lang og tung den veien er skal jeg gå den fullt ut, og komme frem til mål sterkere enn jeg noen sinne har vert. Jeg forventer virkelig ingen sympati, men detter er virkelig mitt største mål nå, og jeg gleder meg virkelig til å krysse målstreken.

Er det noe dere ser frem til?

 

Bedroom makeover

  • 12.11.2016, 19:52

Hei!

Denne dagen har gått i ett sett siden jeg stod opp klokken 8. Ja, jeg vet det er tidlig å stå opp på en lørdag, men har virkelig fått mye ut av dagen. Da jeg hadde spist frokost, og klokka akkurat hadde passert 9, var jeg og pappa allerede ute av huset. Jeg fikk nemlig en spontan idé om å lage et nytt soverom her om dagen, så i dag satt vi igang for fullt; vi fikk kjøpt panel og maling, har sett på gulv, revet noen vegger, og ryddet i alle hyller og skap. Allerede nå begynner det å se bra ut! Jeg får endelig et stort walk in closet, som jeg har drømt om i årevis, så det ser jeg virkelig frem til. 

I mellomtiden har jeg scrollet opp og ned på pinterest, og funnet tonnevis av inspirasjonsbilder, som jeg ønsker å dele med dere. Kom gjerne med gode idéer til interiør, det setter jeg stor pris på!
Ønsker dere alle en fantastisk lørdagskveld♥

Q&A, still spørsmsål

  • 08.11.2016, 20:26

Hei!

Det er som sagt veldig lenge siden jeg sist var aktiv på bloggfronten, og mye nytt har hendt på alle områder. Jeg tenkte derfor det ville være greit å ha en spørsmålsrunde, der dere kan spør om alt dere måtte lure på, slik at dere får et inntrykk av meg og livet mitt før jeg setter i gang med hverdagslige innlegg. Iallfall liker jeg å vite litt om personene bak bloggene jeg leser. Håper dere kommer med noen spørsmål til meg, så skal jeg svare så fort som mulig!


Ser det er på tide å ta frem kamera igjen nå, så jeg får knipset noen nye bilder til dere. Men jeg får slenge med et gammelt bilde denne gangen.
 

Ny start

  • 06.11.2016, 20:49

Hei, og god søndagskveld til dere alle ♥ Har dere det bra?

Som dere ser ut i fra overskriften er dette en ny start for meg. Ikke bare når det kommer til blogglivet, men også hverdagslivet mitt. Jeg har lenge slitt med både spiseforstyrrelse, som jeg har fortalt litt om tidligere, men nå den siste tiden har jeg hatt store problemer med angst og depresjon også. Jeg har siden Juni hatt mine livs verste og tøffeste måneder, med et mye større antall nedturer enn oppturer. Jeg har valgt å være nokså open gjennom hele prosessen, for jeg har et veldig stort ønske om at mennesker der ute skal bli informert om slike psykiske lidelser, og konsekvensene det fører med seg. Gjennom denne prosessen har jeg slitt, grått, og hatt det helt jævlig. Beklager språkbruket, men ingen mildere ord kan beskrive denne tiden. Samtidig har jeg vert sterk. Jeg har ikke hatt andre valg enn å være sterk, og kjempe kampen. For det å ta livet av meg, eller det å gi opp har aldri vært et alternativt valg for meg. For jeg vet at alt vil bli bra. Det tar gjerne tid, men den tanken om at livet mitt engang vil være fritt fra alle psykiske lidelser er sterkere enn alle andre tanker som til tider dukker opp i hodet mitt.

Jeg har nå etter å ha begynt på tabletter følt meg mye bedre. Jeg kan ikke si at jeg føler meg helt bra, men på flere områder føler jeg meg så og si som et vanlig menneske. Hverdagen er nå lettere, og jeg føler meg sterkere enn på lenge. Jeg har klart å kommet meg gjennom den verste perioden i mitt liv, så nå føler jeg ikke lenger at noe er umulig. 

Iogmed jeg starter min "nye" hverdag, følte jeg også for en ny start på bloggfronten. Blogging er noe som har gitt meg mye glede i flere år, men akkurat desse måendene var jeg nødt for å ta en pause fra bloggen, på samme måte som jeg har vert nødt til å ta en pause fra livet mitt. Nå ønsker jeg meg mer glede i livet mitt, og jeg tror blogging kan være en god brikke i det livet. Det å skrive, ta bilder, og fine kommentarer gir meg så mye glede og motivasjon som jeg virkelig har savnet♥ 

Processed with VSCO with hb2 preset 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no