pepperkakehus in the making

  • 30.11.2015, 20:53

God kveld, søte dere!

Ettersom at mesteparten av dagen i dag gikk til skolearbeid, bestemte jeg og mamma oss for å ta en pause og lage pepperkakehus. Jeg har alltid elsket å pynte og sette sammen pepperkakehus, og kommer nok heller ikke til å vokse fra det heller tror jeg, haha. Om det ble så fint vet jeg ikke, men koste oss gjorde vi ialletfall. Pøste på med både melis og nonstop, så at det smaker godt er vertfall sikkert!! Elsker førjulstiden med julemusikk, baking, pynting og mye kos. Wææ tenk dere, at i morgen er det 1.desember!! Synst tiden har gått så utrolig fort siden skolen startet, omg


Andre enn meg som gleder seg helt ekstremt til desember?

Uken som gikk..

  • 30.11.2015, 13:30

Ukens høydepunkt:
Høydepunktet denne uken er definitivt weekendturen til Bergen sammen med familen. Vi fikk handlet en del julegaver, gikk ut på restaurant og spiste god mat på kveldene, slappet av på det utrolig fine hotellet vi lå på, og toppet det hele med stemningsfull lysfest lørdags ettermiddag. Følte virkelig jeg hadde ferie, så tanken på at jeg må tilbake på skolen med mye arbeid er ganske kjip. Jaja, skal holde ut de siste 23 dagene på skolebenken.


Ukens nedtur:
Ukens nedtur må være hele gårsdagen som jeg i utgangspunktet hadde gleda meg skikkelig til. Jeg hadde store planer om å begynne å pynte rommet til jul, men sånn ble det visst ikke. Jeg kjente allerede på morgonen da jeg våkna på hotellet at jeg var litt uvvel, og verre ble det bare ut over dagen. Så da vi kom hjem lå jeg flere timer på sofaen uten å klare å bevege på meg fordi jeg hadde så vindt i magen og var kvalm, men heldigvis er det nokså bra i dag.

 

Ukens innkjøp:
Det må være leppestiften min fra mac i fargen stone, som jeg har siklet etter en god stund. Såå fin!


Ukens sang:
Half the world away- Aurora

Jeg begynte å høre på julemusikk for fullt i helga, og denne må nok være en av mine favoritter, elsker den!

Ukens bilde:


Ukens lille hverdagsglede:
Det å se de nydelige fyrverkeriene i Bergen gav meg litt ekstra julestemning og glede.

 

Hvordan har deres uke vert?

 

Lysfest og julehandel

  • 29.11.2015, 11:35

Hei søte dere!

Denne helgen har vert såå bra, og ikke minst super koselig! Sammen med familien reiste jeg etter skolen på fredag rett til Bergen, der vi skulle ligge på hotell, shoppe julegaver, og være med på lysfest med konsert og raketter. Jeg ble faktisk nesten ferdig med alle julegavene jeg skulle kjøpe, så det var deilig! Har bare noen få igjen som jeg tenker å få kjøpt i løpet av den neste uken. 

Lysfesten var helt magisk. Det var skikkelig stemningsfullt med over 250000 mennesker samlet på en plass, og med mange fakler og lys, og julemusikk. Kjente jeg faktisk begynte å kjenne et lite snev av julestemning. Og avslutningen av lysfesten dere, var helt fantastisk. Mange flotte raketter lyste på himmelen ovenfor den store julegranen som akkurat hadde blitt tent. Nydelig!Såå nydelig!

 

Hvordan har deres helg vert?

New skirt for christmas

  • 21.11.2015, 13:46
Hei kjære dere!

Her om dagen var jeg en liten tur innom senteret sammen med mamma, for å se etter akkurat dette skjørtet på h&m. Jeg som for det meste har ganske uflaks når det kommer til shopping, var for en gang skyld super heldig. For det første solgte de egentlig ikke skjørtet i butikken, på grunn av vi ikke har klær fra divided. Men heldigvis for meg hadde noen kommet å levert skjørtet inn her. Ikke nok med det, så var det akkurat min størrelse som hang der, så da måtte jeg med en gang springe til kassen og kjøpe det haha. Nå har jeg vertfall fått et super fint skjørt til juletider, som jeg gleder meg såå mye til å få brukt.

Likte dere skjørtet?

Nelly faves

  • 13.11.2015, 14:30


Kjole- HER // Kåpe- HER // Genser- HER


Treningsgenser- HER // Løpesko- HER // Hettegenser- HER


Ghd strittetang- HER // Duftlys- HER // Conture palette - HER


Klokke- HER // Smykke- HER // Skjerf- HER


Hei!

Endelig var det helg, etter en nokså stressende uke med mye prøver og skolearbeid. Dessverre må helgen for det meste brukes til skole, men deilig med noen fridager fra skolen er det uansett. Har virkelig ikke ord som beskriver hvor mye jeg gleder meg til jul og feire. I den anledning har jeg funnet noen av mine favoritter, fra en av mine favoritt nettbutikker, nemlig Nelly. De har så utrolig mye fint der som jeg har såå lyst på, men dessverre har jeg nok ikke råd til alt nå. Kanskje dere får noen tips til hva dere kan ønske dere til jul? Håper iallfall uansett dere liker innlegget, og jeg ønsker dere alle en super helg!

 

A cozy evening

  • 06.11.2015, 23:34

God kveld!

Etter mange lange og stressende dager fylt med skolearbeid, var det deilig med en skikkelig kosekveld sammen med noen av mine favoritt jenter. Min kjære veninne, Frida, var nemlig så grei og tok intiativ til å samle en gjeng fra klassen. Vi ble servert en herlig middag som bestod av pastasalat og ostescones, etterfulgt av en helt nydelig skogsbær pai, sjokolade, og bær til dessert. Vi snakket, lo, og hadde det super koselig, og før jeg visste ordet av det hadde det gått flere timer. Det er helt sykt hvor fort tiden går når man har det gøy, og befinner seg i godt selskap. Hva har dere gjort i kveld?
A good day

  • 05.11.2015, 08:50Bukse- now and then // Genser- veromoda // Kåpe- Ginatricot // Skjerf- veromoda // Sko- mani // Klokke- casio


God morgen, kjære dere♡ Lenge siden sist nå!

Har hatt så evig mye skolearbeid den siste tida at jeg ikke har fått tenkt på noe annet i det hele tatt. Heldigvis startet helgen i går for min del, så nå skal jeg prøve å få litt energi, slappe av og ha det gøy innimellom alt arbeidet. Nå skal jeg og 3 venninner av meg snart ta bussen til Bergen for å ha det gøy sammen, shoppe og kose oss. Gleder meg virkelig til å gjøre noe gøy sammen med desse jentene, etter noen tøffe uker med mye stress. I dag skal jeg ikke tenke på skolearbeid, og isteden bare nyte en dag med helt fri!

Ønkser dere alle en super torsdag!

´

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no