Koselig dag

  • 25.11.2013, 20:46

Hei!
Idag etter skolen og trening var jeg med mormor og besten for å handle julegaver, det var selvfølgelig kjempe koselig å få tilbringe litt tid med bare dem iblandt! Etter vi hadde vert der en stund kjøpte vi å henta broren min på trening og så hjem til mormor og besten der vi fikk osteamørbrød og kakao! Og nå sitter vi og ser på jakten på kjærligheten og koser oss!

en måned til jul

  • 24.11.2013, 21:48

hei søte lesere!

Idag er det akuratt en måned til jul! Gleder meg så mye til å begynne å pynte,bake og få mye snø og å få ferie og fri fra skolen! Heldig vis er det lite prøver igjen før jul, bare 2 tentamen og noen små prøver. Noen andre som gleder seg til jul og ferie?  Det er faktisk komt litt snø her idag også, det gir jo selfølgelig mer julestemning!

Tenkte å slenge med bilder jeg tok av mine herlige hunder idag :)
tierd

  • 21.11.2013, 18:52

Hei!

Hedligvis er det bare en dag igjen til det er helg nå! Kjenner at jeg er skikelig sliten av skolearbeid fortiden. Har minst en prøve hver uke, skolelivet er hardt.Idag tidelig gikk jeg på morgentrening før skolen. Er egentlig ganske deilig p få trent litt så tidlig på morgonen, man blir liksom mye mer våken med en gang. Etter skolen gikk jeg rett på konf møte og deretter rett hjem å pugge på naturfagsprøve som kommer imorgen. Men etter prøven som er i 4.time skal jeg og resten av handball laget mitt gå hjem fordi vi reiser til bergen for å spille håndballkamp! Gleder meg kjempe mye og håper vi vinner!
kakao

  • 19.11.2013, 20:55

Hei!

Denne dagen har faktisk vert ganske grei. Har ikke bare vert hjemme og gjort skolearbeid sånn som jeg pleier. Jeg,mamma og bror min var en tur på senteret og fikk unnagjort overraskende mange julegaver. Det er deilig å vite at man er begynt! Nå slapper jeg av i sofaen og sitter å drikker kakao og ser på tv. 
Let it snow

  • 19.11.2013, 15:26

Hei søte dere!

Endelig kom snøen! Jeg virkelig elsker snø. Synst det er så koselig og ikke minst fint. Håper virkelig ikke at den regner bort med en gang! 
Senere idag skal jeg også handle noen julepakker, så får julestemning allerede, haha. Noen andre som har snø? 


All i want for christmas is..

  • 18.11.2013, 17:37

Iphone 5s


 

Nytt kamera
Kamera stativ 

UggsMarc Jacobs klokkeNicki Minaj perfyme


Sminkebord


Acne skjerf


 

Lulu´s toalettmappe


 

Sminke


Klær

 Kjenner at jeg gleder meg sykt mye til jul nå. Bare å få litt snø og julestemningen! Her var noe av det keg ønsker meg til jul. Ønske meg selvsagt mye annet også :)
Noen andre som gleder seg til julen?
Hva ønsker du deg til jul? 


Favoritter fra Nelly salget

  • 15.11.2013, 15:33


1- HER   //     2-HER     //      3-HER


1-HER   //    2-HER    //    3-HER

 

 

 

Noe dere likte?

Nye festantrekk

  • 14.11.2013, 15:35

Hei!

For en stund siden kom en kjole jeg bestillte fra asos. Jeg likte den veldig godt og den passet heldigvis perfekt. Liker egentlig ikke å bestille kjoler på nettet tilfelle dei ikke passer, men denne ble jeg super fornøyd med! Jeg,mamma og mormor var også en tur i Haugesund å shoppet i forgårs. planen var vel egentlig å kjøpe noen julegaver, men det ble det ikke mye av. Fikk kjøpt en til ei veninne men ellers ikke noe annet. Men jeg fikk kjøpt meg ett fint paljettskjørt. KAn ikke si annet enn at jeg elsker paljetter! Synst det er så fin, vertfall nå til jul. Også var skjørtet veldig fin farge på. Både kjolen og skjørter er litt annerlesdes i virkligheten.


Kjole - HER

Jeg har min i xs , og den passet perfekt.


Skjørt fra bikbok kr199

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no