In my leather pants

 • 31.10.2015, 14:29Bukse- veromoda // Genser- lindex // Kåpe- bikbok // Sko- mani // Klokke- casio

Hei, kjære dere!

Hvordan har dere det? Jeg har ikke blogget på en veeldig god stund nå desverre, og jeg kan ikke love dere at det blir så veldig mye mer fremover, men jeg skal prøve så god jeg kan. Jeg har såå uendelig mange prøver nå fremover at jeg så vidt har tid til å tenke på andre ting, så jeg beklager igjen! Idag skal jeg fortsette å øve på noen prøver, og sikkert prøve å få litt tid til å bare slappe av også. Ønsker dere alle en super lørdag!

 

Q&A

 • 25.10.2015, 14:30

Hvilke blogger leser du fast?
Åh, det er såå utrolig mange blogger jeg leser, at jeg tror ikke jeg kan ramse opp alle her! Om dere ønsker et eget innlegg der jeg skriver om blogger jeg leser, kan jeg gjerne få det til!

Noe du ser frem til?
Har flere "småting" jeg gleder meg til som for eksempel Bergenstur med noen venninner for å handle julegaver, lysfest i Bergen, julekonsert, og selvsagt til selveste julaften og nyttårsaften! Ellers gleder jeg meg mye til neste sommer, da jeg skal ha med meg to venninner til Oslo i en uke, wii. Hovedsakelig er vi der for å se på Norwaycup, men blir nok shopping, god mat og kanskje en tur til Tusenfryd også.

Liker du å bli kjent med nye folk? Er du veldig beskjeden?
Åå, ja! Jeg synst det er kjempe koselig å bli kjent med nye folk. Jeg vil ikke si jeg er beskjeden, men vil på samme tid ikke kalle meg utadvendt, så vil nok si jeg ligger midt på treet. Jeg har også fått meg noen gode venninner gjennom blogg, som jeg er utrolig takknemlig for♡


Kan du lage flere videoer? Du er så herlig i videoene dine, og jeg digger dialekta di!
Åå, så koselig å høre! Tusentakk♡ Når det kommer til videoer, så hater jeg å sitte alene på rommet mitt og snakke inn i et kamera. Føler det blir så unaturlig, og jeg klarer liksom ikke å være meg selv 100%. For det andre så hater jeg å se meg selv snakke i en video, så blir nok ikke så veldig mange videoer jeg kommer til å lage. Men selvsagt skal jeg hoppe i det og få prøvd å lage litt flere videoer enn det jeg har gjort til nå.

Har du jobb eller får du betalt fra blogg.no siden du shopper så mye?
Haha, nei jeg har ikke jobb, og nei jeg får ikke betalt fra blogg.no. Jeg føler egentlig ikke selv at jeg bruker så mye penger. Kjøper som oftes ganske rimelige klær fra hm eller bikbok. Har aldri noen gang kjøpt noen veldig dyre klær eller produkter. Pengene får jeg etter å ha hjulpet hjemme med ulike oppgaver, ellers spanderer noen ganger mamma noe på meg, og jeg har fremdeles en del av pengene fra konfirmasjonen igjen, som jeg tar litt fra i blandt.

Kunne du tenkt deg å lage en sangvideo en gang?
Off, nei. Sangvideo er det jeg er helt 100% sikker på at jeg aldri kommer til å poste på bloggen, dessverre. Synst ikke jeg har en fin stemme selv, og å synge er noe jeg egentlig trivest best med å gjøre hjemme. Har opptrådd på noen småkonserter, but thats it. 

Hva var det siste plagget du kjøpte?
Det var denne kåpa fra Lene Orvik sin kolleksjon på bikbok, som jeg ikke er helt sikker på om jeg skal beholde eller ikke, iogmed den er ganske stor.


Hvor får du inspirasjon til å blogge fra?
Jeg får inspirasjon over alt! Først og fremst fra alle dere som leser og kommenterer bloggen! Hadde ikke vert gøy om det ikke var for dere. Ellers blir jeg inspirert av andre bloggere, inspirasjonssider, instagram osv..

Hvordan går det på skolen for tida?
Takk som spørr! Må være ærlig å si at det ikke går så veldig bra. Jeg trives godt i klassen, og klarer meg greit i de fleste fagene. Det er bare alt stresset som tar meg. Er så utrolig sliten, og har så vidt krefter igjen på fritiden. Kunne ønsket jeg var litt mere motivert og ikke stresset så mye. 

Har du kjæreste?
Nei, det har jeg ikke.

Hvem har du lyst til å bli kjent med?
Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og har lyst å bli kjent med flere av dere! Har spesielt begynt å få ganske god kontakt med kjære Firda, som jeg prater en del med

Beskriv stilen din.
Åå, dette synst jeg alltid er vanskelig å svare bra på. Jeg liker veldig godt å pynte meg, og å gå med litt elegante(?) klær, haha vet faktisk ikke helt. 


Har du noen bloggtips?
Først og fremst skal blogging være noe du trivest med å gjøre. Det skal ikke være et ork å ta frem pcen og skrive. Ellers anbefaler jeg å være seg selv så godt som mulig, og ikke sammenligne seg med alle andre. Blogg skal være personlig, og ikke lik alle andre sin.

Hvordan er vgs? Hvilken linje går du?
Jeg går helt vanlig studiespesialisering. Som sagt er det veldig travelt, men det hjelper på å ha en så god klasse som jeg er så fornøyd med!

Hva ønsker du deg til jul?
Åh, jeg tror jeg er en person som er ganske lett å kjøpe gave til egentlig. Jeg blir veldig glad bare av å vite at folk bryr seg såpass mye om meg at de ønsker å kjøpe gave til meg, haha. Men noen ting som er på ønskelista mi i år er blant annet sminke, klær, bodylotin, duftlys, osv..

Din drømmejobb?
Dette er noe jeg aldri har klart å svare på, og kommer nok ikke til å kunne svare på det heller. Kunne virkelig ønsket at jeg visste hva jeg ville her i livet. At jeg hadde et yrke jeg hadde som mål å bli. Dessverre så har jeg ikke en anelse om hva jeg noen gang kommer til å bli.

Hvor vil du flytte når du blir eldre?
Om jeg fortsatt kommer til å bo her på Stord, eller om jeg kommer til å bosette meg en annen plass vet jeg ikke sikkert. Det eneste jeg vet er at jeg skal studere i en litt større by enn den jeg bor i nå. Kjenner jeg er ganske lei av denne byen til tider, og at jeg trenger litt mer som skjer rundt meg, litt mer liv.

3 ønsker?
Hver eneste dag dukker det opp nye ønsker hos meg. Jeg ønsker å gjøre det bra på skolen, jeg ønsker at det skal bli fred på jord, jeg ønsker at det skal snø på julaften, jeg ønsker å treffe mine "bloggvenner", jeg ønsker å være mindre stresset og mer motivert, jeg ønsker å engang få et fint hus, en snill kjæreste, en god jobb. Ja, dere skjønner vel sikkert nå at jeg har veldig mange ønsker haha.

good morning

 • 25.10.2015, 10:12

God morgen, herlige dere!

Hvordan har dere det? Helgen har så langt gått i et sett for min del. I går var jeg rett og slett opptatt fra klokken 12 på morgonen, til 12 på kvelden! Hadde det supert og koste meg masse sammen med noen venninner av meg, så fikk rett og slett ikke noe tid til å publisere et innlegg i går. Jeg har fått svart ferdig på spørsmålene dere stillte, så det kommer nok ut på bloggen senere i dag!

I dag bestemte jeg meg for å kose meg litt eksta og slappe skikkelig av, så jeg satt i gang med å blande sammen litt forskjellig, som resulterte i desse herlige pannekakene. Sunne og gode! Nå har jeg ligget i senga, kost meg med pannekakene og sett på youtubefilmer en god stund, og er klar til å snart stå opp og gjøre noe litt mer fornuftig, haha. Ønsker dere alle en super søndag!Hva er deres planer for søndagen?

Ask me

 • 22.10.2015, 16:03

Hei, søteste dere!

Som dere kanksje ser, har jeg ikke vert like flink til å oppdatere dere de siste dagene. Jeg er fortiden veldig sliten, og motivasjonen er ikke helt på topp både når det kommer til blogg, skole og alt egentlig. Det beklager jeg virkelig, men vil ikke tvinge meg selv når jeg egentlig ikke er motivert heller. Uansett er jeg såå takknemlig for at mange likevel tar turen innom bloggen min hver dag, tusen takk! Dere gir meg virkelig mye motivasjon♡

Tenkte å kjøre i gang med en ny spørsmålsrunde, så bare spør i vei. Er det noe dere vil jeg skal ha mer av på bloggen? Eller kanskje mindre av? Spør om alt dere vil, så skal jeg prøve å svare på spørsmålene løpet av uken.

Noe dere lurer på?
 

 

by lene orvik

 • 20.10.2015, 16:00I går mottok jeg denne herlige kåpen som jeg bestillte på bikbok rett før helgen. Det er såå mye fint i den nye kolleksjonen til Lene Orvik! Jeg har gått å venta på denne en god stund, og har vert veldig spent på om den vil passe. Heldigvis var lengden grei. Den så kanskje litt stor ut på meg, men jeg tror nok det skal gå fint. Det jeg likte spessielt godt med denne kåpa er at du får to kåper i en, fordi den kan nemlig brukes begge veier. 
Hva synst dere om kåpen?

 

Uken som gikk..

 • 19.10.2015, 21:31

Ukens høydepunkt: Denne uken har humøret gått opp og ned hele tiden. Jeg har hadde en nokså stressende uke og mye å gjøre, men har også hatt noen flotte dager sammen med gode venninner og familie. Høydepunket denne uken var lørdagskveld da jeg fikk besøk av tre av mine gode venninner. Vi laget oss pizza, spillet alias og bare koste oss rett og slett! 


Ukens nedtur: Som sagt hadde jeg en nokså stressende uke, fullt med store prøver og mye lekser. Jeg var altså nokså sliten og lei da det endelig ble helg! Nå krysser jeg fingrene for at resultatet blir greit på prøvene.

Ukens sang: "Up in the air" av OMVR tror jeg jeg har hørt mest på denne uken, spesielt om morgenen da jeg sminker meg. Blir i så godt humør av den!

Ukens innkjøp: Denne uken har jeg bare kjøpt en ting; et solpudder fra den nye kolleksjonen til Jan Thomas. Så langt funker den helt supert for meg!

Ukens bilde:

                                                             -THE AUTUMN IS COMING-

Ukens lille hverdagsglede: Å kjøpe blomster til mamma, og se at hun blir så glad♡

Ukens leser: Ukens leser for denne uken må bli, kjære Nora som har kommentert hvert eneste av innleggene mine denne uken♡ Tusen takk for det! Setter så stor pris for alt de herlige kommentarene dine, og jeg blir såå glad av hver og en av dem! Anbefaler dere absolutt å ta turen innom bloggen hennes HER.

 

Hvordan har deres uke vert?

følg meg

 • 18.10.2015, 17:07

God søndag, herlige dere! Hvordan har dagen deres vert så langt?

Jeg startet dagen med 4 timer ute i naturen. Jeg og familien hadde vekkerklokka på, og var klart for en herlig og frisk fjelltur i sola. Etter mange flotte timer på fjellet tok vil turen på fjellstova der vi spiste herlig søndagsmiddag, og toppet det hele med dronning maud pudding til dessert (min favoritt♡). Nå er jeg kommet hjem og er klar for å slappe av siste rest av helgen. 

Iogmed jeg har det veldig travelt i ukedagene og er ikke alltid like flink å prioritere bloggen, tenkte jeg å skrive litt om de ulike appene dere kan følge meg og min hverdag. Selvsagt skal jeg oppdatere dere her på bloggen så ofte som mulig, men om dere vil følge meg hver dag er det bare til å trykke på "følg knappen" på de ulike appene.


 


♡Instagram: Instagram må nok være den appen jeg bruker mest av alle som befinner seg på Iphonen min. Det går ikke en dag hvor jeg ikke er innpå appen. Jeg heter kristineflotveom dere ønsker å følge meg.


♡Vsco:
Vsco kommer også høyt opp på listen min, når det kommer til apper. Det jeg liker med denne appen er at det ikke er fokus på followers, iogmed det ikke vises hvor mange som følger deg. Her er jeg flinkere å oppdatere enn på instagram, så om dere ønsker å se enda mer av hverdagen min, følg kristinelf på vsco.


♡Weheartit:
En av mine kilder til fine og inspirerende bilder. Om dere vil få inspirasjon er denne appen virkelig helt super! Alt fra mote og skjønnhet, til mat og interiør. Her heter jeg også kristinelf.

Hva heter dere på de ulike appene?

 

Saturday moodboard

 • 17.10.2015, 18:40


-BILDER FRA WEHEARTIT-

Hei! Hvordan har deres lørdag vert?

Jeg startet dagen med en god treningsøkt sammen med venninnen min, Åse, før jeg satt i gang med litt skolearbeid hjemme. Det er kjipt at man må bruke fritiden sin på å jobbe, men sånn er det bare. I kveld har jeg heldigvis noe å se frem til etter en ganske tung og kjedelig dag. Jeg skal nemlig få besøk av noen venninner. Vi skal lage oss pizza, kjøpe oss litt godis, og kose oss resten av kvelden♡ Ønsker alle en super lørdagskveld!

Hva er deres planer for kvelden?

 

 

høst favoritter- klesplagg

 • 16.10.2015, 15:38

Hei, og god helg!

Nå er jeg overlykkelig for at det endelig er helg etter en nokså tung uke, med mye arbeid hengende over meg. Denne helgen skal jeg slappe av og lade opp energien til en ny uke. Nå er det tid tor det 2. inlegget der jeg viser mine høstfavoritter, og denne gangen er det klesplagg. Har flere klær jeg elsker å bruke, men om jeg skulle tatt med alt ville det blitt alt for mye. Håper dere liker innlegget!


 


-THE GREY ONES-

Strikket kjole: Denne grå kjolen fra bikbok, sammen med en tykk,svart strømpebukse gleder jeg meg til å få brukt nå som kulen kommer. 

Kåpe: Er det noe jeg elsker så er det kåper! Jeg bruker det ofte både til hverdag og spesielle anledninger. Denne er en favoritt fra gina tricot.


Genser: Denne genseren fra hm, har jeg forelsket meg helt i. Fargen, stoffet, fasongen, ahh perfekt!


Skjerf: Skjerf har vert noe jeg har brukt hver eneste høst, og jeg blir ikke lei. Dette er fra Cubus.

 

Hva synst dere?

 

høst favoritter- skjønnhetsprodukter

 • 15.10.2015, 17:23

God dag, kjære dere!

Jeg har lenge tenkt på å lage et innlegg der jeg viser mange av mine høstfavoritter, og det skal jeg! Men jeg bestemte meg for å lage en liten vri, der jeg deler innlegga inn i 3. Første innlegg vil være mine høst favoritt produkter, det andre vil være favoritt klesplagg, og det siste vil være "stort og smått".  Tenkte dette ville gjøre innleggene litt mer ryddigere, og jeg kan ta med litt flere produkter og klær som jeg viser dere. Håper dere liker innleggene♡


 


-FAVORITT SKJØNNHETSPRODUKTER-


Ansiktskrem: Jeg er helt avhengig av å bruke fuktighetskremer i ansiktet på høsten. Det blir kaldt ute som fører til at huden tørker fort, og derfor prøver jeg å være ekstra flink å smøre ansiktet nå på denne tiden. Denne fra lush har en nøytral, god lukt og er super god etter min mening!

AnsiktsmaskeHva er vel bedre enn å slappe av med ansiktsmaske, mens du slapper av og ser på filmer? haha. Elsker ansiktsmaskene fra lush! De har mange ulike varianter som har ulike virkning for huden.

Lipscrub: Elsker å skrubbe leppene, da de føles så rene og myke etterpå. Pleier å bruke denne lipscruben fra lush, og deretter påføre carmex  for at de ikke skal bli såre.

 

Øyenskygger: Dette øyenskyggepalette fra Isadora er balndt de øyenskyggene jeg bruker mest fortiden. Nøytrale, fine, og gode!Leppestift: Fin og nøytral leppestift fra maxfactor. Denne har vert en av mine favoritter en god stund.

Lipstick: For det første er denne fargen er såå fin, loveit! Det er en matt lipstick, som sitter fint på og holder nesten hele dagen! Elsker farger som dette nå på høsten.Primer: Denne primeren kjøpte jeg for noen uker siden, og har vist den tidligere på bloggen. Den gir fin glød til huden, men ikke så mye at du ser helt glinsende ut. Jeg er super fornøyd med denne, og synst den er skikkelig fin på huden!Parfyme: Denne parfymen fra versace er nesten helt tom, så det forklarer vel alt? One time favorite, all time favorite!

Neglelakk: Dette er en av mine favoritt neglelakker til denne årstiden. Kunne bare ønsket jeg hadde litt fine negler, haha.

 

 

Hva synst dere om innlegget?
Ønsker dere flere?

details in my bedroom

 • 14.10.2015, 19:43-SOME DETAILS IN MY ROOM-

Jeg har i løpet av den siste tiden hatt noen nye innkjøp til rommet mitt, blandt annet noe av det dere ser på bildene over. Jeg har de siste årene vert veldig glad i interiør og elsker å fikse på rommet mitt, kjøpe nye ting, og ommøblere. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å en gang i fremtiden innrede mitt eget hus, wææ det blir gøy! Jeg skal mest sannsynlig også få nytt rom nede i kjelleren (og mitt eget bad, wiii) i løpet av noen måneder, og da skal jeg virkelig prøve å få det så fint som mulig, og gjøre et kjøp av nye møbler og ting. 

Idag har jeg suttet hele dagen og øvd på Geografiprøve til i morgen, det er tungt stoff og vanskelig å lære seg så det var vert en ganske slitsom dag for min del. Men nå merker jeg at vertfall litt av stoffet begynner å falle på plass, men det er fortsatt mye igjen å øve på før jeg tar kveld. Ønsker alle mine herlige lesere en super kveld♡

  

 

 

What a beautiful morning

 • 14.10.2015, 09:05

Hei, kjære dere!

Sola skinner, det er frost på bakken, og mange fine farger. Det er akkurat slik en perfekt høstmorgen er etter min meining. Ikke bare ser jeg at høsten virkelig er kommet, men i dag da jeg stod opp viste gradestokken kun 3,9 grader!! Wee, det begynner å bli kaldt. Jeg er egentlig en person som liker både høsten og vinteren, synst det er så koslig å gå med tykke gensere, tenne lys, og drikke varme drikker. 

Nå begynner jeg snart på skolen, etter å ha startet dagen rolig med fritime 1.økt. Det er deilig å kunne sove litt lenger enn vanlig i blant, haha. Jeg ville bare stikke innom for å ønske dere alle en finfin høst dag, før jeg tar turen på skolen♡
Liker dere høsten?

 

 

 

Uken som gikk..

 • 12.10.2015, 14:30

Ukens høydepunkt:
Har hatt en fin høstferie der jeg har kost meg med både venner og familie. Har vert på shopping, hatt overnattingsbesøk, og vert ute å spist på både kaféer og restauranter. Men høydepunktet denne uken tror jeg må være fredags kveld, da jeg og to venninner av meg var ute og spiste på Frugård, som altså er en skikkelig koselig restaurant. 

Ukens nedtur:
Ukens nedtur er at jeg har hatt skolearbeid hengende over meg, som jeg vet jeg må gjøre. Blir skikkelig fort stressa når jeg vet jeg har uferdig skolearbeid.

Ukens sang:
Den nye sangen til Julie Bergan, All Hours, har gått på replay denne uken.

Ukens innkjøp:
Det er ingen tvil om at det beste innkjøpet denne uken er genseren jeg har vist dere i dette innlegget. Var egentlig litt i tvil om jeg skulle kjøpe den, men etter å ha tatt noen runder med meg selv spanderte jeg den på meg selv. Og det er jeg glad for nå!

Ukens lille hverdagsglede: 
Å se venninna mi Tonje igjen, som bor borte for å gå på skole. Er ikke ofte jeg ser henne, så det var koselig!

Ukens cravings:
Sjokolade. Kan ikke beskrive hvor glad jeg er i sjokolade, haha.

Ukens leser:

Denne ukens leser er herlige Isabella. Tusentakk for at du har besøkt bloggen min, og lagt igjen en kommenter på hvert eneste innlegg! Setter stor pris på alle de herlige kommentarene dine<3 Anbefaler alle å ta tusen innom bloggen hennes!!
Føler meg innestengt

 • 11.10.2015, 13:26

Hei! Jeg hadde egentlig aldri trodd at jeg noen gang skulle skrive om følelser og tanker. Men tidligere en gang denne uken satt jeg med mange tanker i hodet, og visste ikke hva jeg skulle gjøre med dem, så jeg bare begynte å skrive. Det hjalp faktisk skikkelig på humøret med å bare skrive dem ned. Men etter å ha gått noen runder med meg selv tenkte jeg å dele dette med dere, fordi jeg tror kanskje at en del av dere vil være enig i dette. 


 Jeg har fortiden gått rundt med mange tanker og bekymringer surrende rundt i hodet mitt, som jeg har holdt for meg selv. Jeg har gått rundt og vert sliten, rastløs og lei, uten og egentlig tenkt noe mer over det. Noen ganger vet jeg ikke hva tankene egentlig dreier seg om, men etter å ha suttet meg ned og samlet tankene litt, har jeg konkludert med at alle er knyttet til det å være ungdom.

Da jeg var yngre hadde jeg aldri forestilt meg at det å være ungdom skulle være slik som det er. Jeg hørte alltid fra folk som er eldre enn meg selv at ungdomstida er den beste tida i løpet av livet. Jeg ble fortalt at det var i tenåra at folk var "fri" og fant på mye gøy. Jeg ble, og blir fortsatt fortalt at jeg må nyte hvert sekund av ungdomstida, for den får jeg bare oppleve en gang i løpet av livet mitt. Jeg gledet meg til denne tida. Etter alt andre hadde fortalt meg hadde jeg store forventninger til hva livet ville by på. Jeg gledet meg til å bli ungdom, til å finne på mye gøy og være fri. Men det ble langt i fra slik jeg hadde forventet.

Det å være ungdom i dag er tøft. Det er skyhøye forventninger fra alle kanter. Man MÅ være flink på skolen for å i det hele tatt få den utdanningen man ønsker. Man MÅ ha ett ok utseende for å bli akseptert i miljøet. Man MÅ spise sunt, trene og ha en fin kropp . Når både man selv, og alle rundt oss har så store krav er det ikke så lett å nyte hvert sekund av ungdomstida. Isteden for å være fri som jeg har blitt fortalt, føler jeg meg mer innestengt enn jeg tidligere har følt meg. Jeg føler press fra alle kanter. Selv om jeg i teorien egentlig har rett til å gjøre hva enn jeg måtte ønsker, så er det egentlig ikke slik.

"Dere har selv valgt å gå videre på skolen, så nå forventes det god innsats og mye jobbing" har jeg hørt lærere si. Ja, jeg har fullført grunnskolen, og det er helt opp til meg selv om jeg vil fortsette å gå på skolen. Og ja, det er ingen lov som sier at jeg MÅ fortsette. Men hva om jeg hadde tatt det valget at jeg ikke ville forsette? Jeg hadde aldri fått drømmejobben, eller en god lønn. Folk hadde dømt meg. Jeg hadde falt helt ut av det sosiale. Jeg hadde hatt ett liv ingen av oss ønsker å ha. Så på en måte er ikke det et valg om man vil gå på skole eller ikke. For de aller fleste av oss, ønsker et liv der man blir akseptert, har en god jobb og et bra liv. Og uten å kommet ut av videregående idag med nokså gode karakterer, er dette nærmere umulig. Så kjære lærere, egentlig har vi ikke noe valg.

Selvsagt er det ikke bare negativt å være ungdom. Man treffer mange nye mennesker, skaper mange nye og gode vennskap og finner selvsagt på kjekke ting innimellom. Men poenget jeg prøvde å få frem er at jeg, og helt sikkert tusenvis av ungdommer der ute til tider kjenner på at ungdomstiden til tider er mer stressende enn gøy. Jeg skjønner at man må ha en del kunnskap for å få en god utdanning, og jeg skjønner at man må jobbe litt for "det gode liv", men at vi ungdommer skal føle så mye press fra alle kanter, og måtte presse oss selv til vi nesten ikke har noe mer å gi, synst jeg er veldig dumt. Men jeg vet at det ikke er så mye å gjøre med dette, annet enn å bite tennene sammen og gjøre så god man kan. Kunne bare ønsket at både lærere og alle andre kunne prøvd å forestilt seg hvor stort press og mye arbeid ungdom idag faktisk har. Vi er bare mennesker, som alle andre. Vi er ikke en maskin, og er ikke like bra innenfor alle områder. Dette store kravet fører til at ungdom jobber seg ihjel for å faktsik klare seg bra nok innenfor alle områder. Slik bør det ikke være. Ikke i det hele tatt.

Hva tanker har dere om dette?

 

 

planning my week

 • 10.10.2015, 19:16

-DRINKING COFFEE, AND PLANNING THE NEXT DAYS-


God lørdagskveld, har dere det bra?
Nå er vi kommet til den siste helgen av en herlig høstferie. Det er sykt hvor fort tiden går når man har fri, og kan gjøre det man selv ønsker. Dagen idag har for det meste gått til forberedelser til neste uke. Jeg har begynt å øve litt på prøver som vi skal ha neste uke, og kjenner at jeg egentlig ikke er helt klar for dette enda. Men dessverre har jeg ikke noe annet valg enn å bite sammen tenna, og gjøre så godt jeg kan. Nå har jeg akkurat drukket en kopp med cappuccino, og planlagt den neste uken med hjelp av min personlige almanakk som jeg er blitt totalt avhengig av. Jeg er en person som må ha kontroll på alt, så denne almanakken har virkelig gjort dette lettere for meg. Ønsker alle en herlig lørdag videre♡

 

3 x 13 facts

 • 10.10.2015, 13:46

3 fakta om meg
·Jeg blir veldig lett påvirket av andre sine følelser. Dersom noen går rundt og er lei seg, kan jeg også bli lei meg, og dersom noen er skikkelig irriterte kan jeg bli fort småirritert.
·Jeg trenger forandringer ganske ofte. Uansett om det er å fikse håret, ommøblerer rommet, reiser eller lignende så hjelper det på. Jeg synst det at hver dag er lik er ganske kjedelig. 
·Jeg er egentlig ganske sosial, men kan ikke være sammen med folk hele tiden. Jeg trenger litt tid med "me-time" innimellom.

3 ting jeg liker
·Jeg elsker å reise, men gjør det ikke ofte pågrunn av flyskrekken min.
·Å bli kjent med nye folk.
·Å skrive. Jeg elsker egentlig å skrive, men på skolen da jeg vet vi får karakterer blir jeg fort veldig stressa.

3 ting jeg ikke liker
·Banan!! Jeg har aldri, og kommer aldri noen gang til å like banan.
·Å ta heis, eller befinne meg inne i små rom og lignende. Tror jeg halvveis har klaustrofobi.
·At folk rundt meg ikke har det bra.

3 ønsker
·Å en vakker dag bli kvitt flyskrekken min. Jeg har siden 7-8 års alderen vert livredd for å fly, og har siden den tid aldri suttet i et fly. 
·Å møte mine herlige "blogg venninner."
·At krig, fattigdom og urettferdighet i verden ikke lenger skal eksistere.

3 ting jeg burde
·Være mindre stresset. Spesielt når det kommer til prøve øving og skolearbeid stresser jeg veldig lett.
·Begynner å lese mer.
·Være mer positiv.

3 ting jeg kan
·Holde rommet ryddig hele året rundt. Har nemlig en greie før jeg legger meg å rydde rommet. Må alltid ha det ryddig rundt meg, haha.
·Holde på hemmeligheter.
·Være kreativ.

3 ting jeg ikke kan
·Sovne midt på dagen.
·Fokusere på mange ting på en gang.
·Holde meg borte fra sjokolade.

3 ting jeg ofte snakker om
·Klager ofte over hvor slitsomt det er med skole.
·Følelser.
·Mat.

3 ting jeg ønsker meg
·En kaffimaskin som kan stå på rommet mitt, haha.
·En skikkelig jentetur til London, med avslapping, shopping og mye morro.
·Et perfekt walk in closet.

3 ting jeg gjør når jeg er sliten
·Å trene. Det hjelper helt sykt om jeg er stresset eller har en dårlig dag.
·Å skrive ned følelsene mine. Tro det eller ei, men det hjelper faktisk.
·Å se på youtube filmer.

3 ting jeg blir stresset av
·Å vite at jeg har skolearbeid jeg må få gjort.
·Å forsove meg.
·Å ikke få nok søvn løpet av en natt.

3 ting jeg har gjort i ferien
·Vert på shopping.
·Hatt overnatting. Først av søskenbarnet mitt, og deretter med noen veninner.
·Vert ute og spist god mat.

3 ting jeg gjør hver uke
·Trener
·Gjør skolearbeid, og stresser haha.
·Tilbringer tid sammen med mine nærmeste. 

 

In my new sweater

 • 09.10.2015, 16:14


-ONE OF MY NEW FAVORITES-


Hei! Hvordan går det med dere?
Den nye genseren jeg viste dere i forrige innlegg ble fort en favoritt i garderoben. Den er enkel men samtidig ikke kjedelig, akkurat slik jeg liker det! Nå har jeg akuratt kommet hjem etter en liten tur på senteret der jeg fikk kjøpt meg en bok, iogmed vi om noen uker skal ha foredrag av en bok. Ellers er planene idag å nyte siste rest av ferien før alt prøver og skolearbeid begynner for fullt igjen.

Hva er deres planer for dagen?
Likte dere antrekket?

 

 

nytt i garderoben

 • 07.10.2015, 15:33

Hei!

Da jeg våknet i morges var det første jeg gjorde å sminke meg, noe som ikke er helt normalt tli meg å være. Jeg elskeer å ligge lenge i sengen, spise en god og laang frokost og se på youtubefilmer. Men idag valgte jeg å stå opp tidlig for å være med mormor og mamma på sentrert, iogmed jeg ikke hadde noen andre planer. Vi koste oss, shoppet litt og hadde et koslig kafébesøk sammen. Det er koselig at "de 3 generasjoner" kan være litt sammen iblandt, haha. Jeg fikk med meg et smykke og en genser hjem som jeg tror blir fine nå på høsten.


-GENSER FRA BIKBOK & SMYKKE FRA VEROMODA-

 

Nå er jeg pakket, og klar for overnatting med 3 venninner fra klassen. Det blir nok utrolig koselig og jeg gleder meg masse! Ønsker alle en super onsdag videre♡

 

 

 

 

 

 

my skincare routin

 • 06.10.2015, 10:11


I det siste er jeg blitt veldig opptatt av å rense ansiktet mitt hver morgen og kveld. Man vet aldri hvor mye bakterier og annet som kommer i kontakt med ansiktet gjennom en hel dag, men det som er sikkert er at det er mye! Jeg elsker følelsen av å være helt ren og fuktig i ansiktet, og rensinga har også gjort slik at flere kviser har forsvunnet. Så nå vil jeg altså vise dere hvilke produkter jeg bruker til reninsing av ansiktet mitt. Jeg har aldri hatt så veeeldig mange kviser og urenheter i huden, og har produkter som passer min hud. Så om du sliter med urenheter anbefaler jeg å kjøpe andre produkter enn de jeg bruker!


VICHY 3-in-1 cleansing water:

Dette er ett 3-i-1 rense produkt, som både fjerner sminken, er beroligende og renser huden. Dette produktet er herlig å bruke både morgen og kveld etter min mening, for det gir huden fuktighet og du føler deg friskere i huden med en gang. Det er ganske likt Garnier sitt populære rensevann, men jeg liker dette hakket bedre. Dere får kjøpt det på Apoteket.

Aloe gentle facial wash:

Etter å ha brukt rensevannet, masserer jeg dette skummet inn i ansiktet i omtrent 20 sekunder før jeg skyller av med lunket vann. Dette skummet er også rensende for huden og er veldig komfortabelt å påføre. Jeg føler dette renser huden litt "dypere" enn å bare bruke rensevann. Dette er for sensitiv hud, og passer derfor fint for dere som ofte reagerer på ansiktsprodukter. Dette får dere kjøpe hos the body shop.

VICHY fuktighetskrem

Denne fuktighetskremen bruker jeg både dag og natt. Jeg har tidligere brukt en egen krem på natten, men iogmed jeg er såpass fornøyd med denne og synst den passer like fint til natten har jeg brukt denne begge tider av døgnet. Den gir mye fuktighet, og holder altså huden fuktig en god stund. Spesielt viktig synst jeg det er med en god fuktighetskrem nå på høsten! Anbefaler denne om dere ønsker en fuktighetskrem! Fås kjøpt på apoteket. 

 

Likte dere innlegget?
Hva er dine favoritt produkter?

Uken som gikk..

 • 05.10.2015, 15:08

Ukens opptur:
Ukens opptur har garantert vert helgen, da jeg fikk besøk av min verdens beste kusine, Maria♡ Tremenningen min, Thomas, er også kommet hele veien fra Australia, så vi tre har hatt det super koslig sammen. Spillt spill, bowlet, vert på kafé, sett på film og bare kost oss!

♡♡♡
Ukens nedtur:
Denne uken tror jeg nedturen må være skrivedagen vi hadde på fredag i norsk.. Følte desverre ikke den gikk så veeldig bra, jaja. Nå har vi vertfall ferie, så skal prøve å nyte noen dager uten å tenke på skolen i det hele tatt!

Ukens sang: Never forget you- Zara Larsson


Ukens innkjøp: Så flink som jeg er så har jeg overraskende nok ikke kjøpt meg noe denne uken, hva skjer?? hahah.

Ukens måltid: Den obligatoriske tacofredagen slår aldri feil, og den ble bare ekstra bra med godt salskap!


Jeg fikk inspirasjon av kjære Frida til å legge til et ekstra punkt på "uken som gikk" innlegene mine. Så neste uke tenker jeg å begynne å ta med ukens leser også om det er noe dere ønsker! Den blir kåret utifra hvor aktiv leseren er, og hvor mye hun eller han kommenterer på innleggene mine. Setter stor pris på dere alle så derfor ønsker jeg å gi noe tilbake til dere♡

Håper alle har hatt en super uke!

 

 

 

min september

 • 02.10.2015, 15:41


//fineste prinsen min♡ //Koselig dag på standen, med herlige jenter og god mat! //Barnevakt og pepsimax♡

//Fikk meg ny regnkåpe, wii //Koslig dag i Haugesund sammen med mamms♡ //Tidenes beste vann! lovee it

//Obligatoriske selfie of the month //Super koslig kveld sammen med fantastiske jenter♡ //Finfin fjelltur sammen med mamma, mormor og besten

//Laget herlige og sunne vaffler til frokost //Et antrekk denne måneden //En stor del av måneden gikk også til mye skolearbeid og prøver


Det er sykt hvor fort tiden har gått siden vi begynnte på skolen. Følte nettopp det var første skoleuke, og nå er plutselig september over og jeg har høstferie(!!). Selv om denne måned har vert nok så travel har jeg også kost meg en hel haug også. Har funnet på mye koselig sammen med mine fantastiske venninner og familiemedlemmer♡ Men nå skal det bli deilig å ta det med ro en uke og (nesten) ikke tenke på skole. Håper alle har hatt en fin September og at dere får en super ferie♡

Hvordan har din September vert?

 

 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no