new in

  • 20.10.2014, 17:55Kåpe- bikbok    Grått sjal- Gina tricot     Lyseblått sjal- Cubus

Idag var mamma og pappa i Haugesund mens vi var på skolen. Da de kom hjem hadde de med seg denne kåpen, og desse sjala. Gjett om jeg ble glad da? Det ble egentlig en ganske rolig start denne uken, med film i de 2 første timene. Men etterpå hadde vi Naturfag og Matte, så da ble det ikke like rolig lenger.. Nå skal jeg gjøre litt skolearbeid før jeg går på handballtrening.

New nike air

  • 14.10.2014, 18:33

//Hva synst dere om skoene?
Unblogged #1

  • 12.10.2014, 14:23

Heihei!

Denne helga har jeg tibragt i Bergen. På fredag reiste familien til IKEA for å kjøpre nytt kjøkken og andre ting til kjelleren. Der var vi i hele 7 timer, så tror alle var ganske lei tilslutt. Da vi var ferdig der ble jeg med hjem til Maria. Istedenfor å skrive ett langt innlegg om hva vi gjor på, så har jeg laget en liten "unblogged" video som jeg har tenkt å vise dere. 

 

//likte dere videoen?
//ønsker dere flere videoer? 

Perfect start of the day

  • 09.10.2014, 23:17

Heihei!

Denne dagen kunne ikke startet bedre. Jeg hadde fatisk vekkerklokken på klokken 9 idag, for å starte dagen med en joggetur. Kan ikke si det var så gøy, men våken ble jeg vertfall. Etter joggeturen gikk jeg hjem, dysjet og fikk på meg noen behaglige klær. Klokken 11 møtte jeg Thea og Erle på butikken, for å handle inn til frukost. Vi endte opp med å lage herlige pannekaker, og kjøpte inn både nutella og bær. Det var en super god start på dagen.


Fine jenter!

Etter vi hadde spist frukost, sminka vi oss og gjor oss klar til å gå på senteret. Der fikk jeg med meg hjem noen små ting, så jeg vet ikke om det er vits å vise det her. Kjøpte bare sminkefjerner, tørrshampo, og 2 sminkekoster. Så idag kjøpte jeg bare nødvendige ting! Klokka 19 gikk jeg på dugnad sammen med noen jenter fra håndball laget, så nå var det godt å sitte i sofaen og slappe av litt etter en aktiv, men koselig dag.

//Hva har dere gjort idag?

Fin høstdag

  • 07.10.2014, 22:14

Heihei!

Da jeg våknet idag gikk jeg ned, laga meg frukost og satt meg ned for å se på Vampire Diaries. Sånn er en vanlig morgen for meg nå for tiden, haha. Senere hjelp jeg pappa med litt arbeid i kjelleren, iogmed at vi holder på å pusse opp. Gleder meg såå til kjelleren blir klar, da kommer jeg nok til å tilbringe mye tid der! I middagstiden tok familien turen ut i skogen for å grille pølser sammen med onkel,tante, søskenbarna mine, og mormor i vinden. Det var kjempe koselig. Føler maten smaker mye bedre når den blir grilla, og vi spiser ute. Etter en stund var det på tide å ta turen hjem igjen. Nå sitter jeg bare i sofaen og ser på Ylvis og koser meg. Det er deilig med høstferie alstå!!


Ha en fin kveld videre, kjære lesere!

Answers

  • 05.10.2014, 21:59

 

Kan du svare på spørsmålene på video?
Jeg hadde tenkt til å svare på video, men fikk desverre ikke til kamera. Så det får bli neste gang!

Hvem er dine bestevenner?
Jeg har veldig mange gode veninner, men besteveninna mi er Annie.
Hvor kjøper du klærna dine?
Iogmed jeg bor i en ganske liten by, har vi ikke så veldig mange butikker her. Jeg kjøper for det meste klærna mine på bikbok, veromoda, og avogtil på hm og Cubus. Men selfølgelig hender det jo at jeg reiser på en liten "shoppingtur" til Bergen og Haugesund, eller noen andre steder.

Kan du ha bestevenn video? der du og din bestevenn finner på mye tull!
Har tenkt på å ha sånn "bestfriend tag" video. Men jeg må først spørre Annie og hun vil da.

Hva kamera har du ?
Jeg har Canon eos 1100D

Er du forelsket? Isåfall hvem?
Nei, og jeg har heller aldri vert sånn skikkelig forelsket.

Noen du vil bli bedre kjent med?
Jeg elsker å bli kjent med nye folk, men kan virke ganske sjenert i begynnelsen. Men det kommer seg etterhvært! Det er ikke noen spesielle jeg vil bli kjent med akuratt nå.

Favoritt song?
Får ny favorittsang hele tiden, haha. Så jeg vet ikke helt rettogslett. 
Kan du lage fleire videoer?
Jeg kan ikke love noe, iogmed at det tar veldig mye tid. Jeg har det veldig travelt med skole arbeid, men det kommer nok noen videoer vertfall. 
Hvor vil du helst dra på ferie neste gang?
Har veldig lyst å reise til gdansk i polen, eller til London, siden jeg aldri har vert i noen av desse landa.

Har du planer i høstferien?
I morgen skal jeg til frisør, på tirsdag skal jeg og noen veninner spise frukost, og på fredag reiser vi til IKEA for å se på nytt kjøkken til kjelleren fordi vi holder på å pusse opp. Etter vi har vert på IKEA skal jeg sove over hos søskenbarnet mitt Maria, til lørdag. Skal også trene litt, og gå på turer.

Hvilken maskara bruker du?
Jeg bruker desse to. Påfører først ett lite lag med den lilla, og deretter tar jeg ett lag med den rød.


 
Hvilke blogger leser du?
Jeg er innom mange blogger. Men desse leser jeg fast: l0ve, sofiemote, kajasagenes og auroramohn.

Hva ønsker du å oppnå ved blogging?
For meg er blogging mest en hobby. Det er noe jeg gjør fordi jeg har lyst, ikke fordi jeg må. Men selfølgelig hadde det vert gøy om bloggen ble litt mer populær.

Hva er dine interesser?
Jeg spiller håndball, synger, spiller gitar og blogger. Dette er noe jeg trivest svært god med. 

Homemade frappe

  • 04.10.2014, 18:44

Hei! 
I 4 tiden idag, gikk jeg og veninna mi,Annie, på senteret en tur fordi hun skulle kjøpe ny perfyme. Jeg derimot fant ingenting idag. Jeg så egentlig etter en skinnjakke men fant ingen jeg likte. Etter en liten stund på senteret gikk vi hjem og laget en herlig frappe,naaam! Jeg fant oppskriten på Emilie Nereng sin blogg (HER) viss dere vil prøve å lage den. Anbefales vertfall!


todays outfit

  • 04.10.2014, 16:02//Topp-bikbok    //Jakke- ginatricot     //Bukse- Lee    //Sko- Eurosko     //Sjal- Only     

Pakke i posten

  • 03.10.2014, 17:04

Hei!

ENDELIG var det høstferie for min del. Sykt deilig med en uke, uten å tenke på noe som hlest som har med skolen å gjøre. Men jeg kunne egebtlig ønske den varte enda lenger da. Da jeg kom hjem fikk jeg brev fra posten, så jeg og pappa kjørte ned på postkontoret og hentet pakken min. Jeg har ventet på 2 pakker, men det var bare den ene som kom idag. Jeg bestillte en gullfarget paljett kjole, som er fin å bruke i juletiden. Jeg var litt nervøs når jeg prøvde den på, men heldigvis passet den helt perfekt.


Den er foresten bestilt på ebay, men er desverre utsolgt for øyeblikket.

//Hva synst dere?
//Har dere høstferie nå? 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no