Nok en puggedag

 • 21.10.2013, 18:23

Hei!

Nå sitter jeg og holder på å dø for jeg er så lei av å pugge,haha. Imorgen skal vi ha den tredje 3.timersprøven på desse to ukene. Så denne dagen ble ikke til så mye mer enn skolearbeid og trening.

 HUSK Å KOMMENTER PÅ LINKRUNDEN MIN (HER)
 

Aktiv lørdag

 • 19.10.2013, 23:50

Hei.

Jeg beklager for sen oppdatering, men denne lørdagen har faktisk gått i ett!
Først spilte jeg handballkamp, vi tapte desverre med 2 mål denne gangen, men får håpe vi slår dem neste gang. Så etter en stund gikk jeg og mamma en tur på senteret fordi hun skulle kjøpe en genser og noe og deretter gikk hele familien ut å spiste på en resturant som var utrolig koslig! 

FREDAG + ett lite innkjøp

 • 18.10.2013, 21:36

Hei!

Nå var det sykt deilig med helg etter to 3timers prøver denne uka, blir ganske sliten av all pugging og lekser.
Idag var først Annie med meg hjem, npoe som selfølgelig alltid er kjempe gøy! Vi var ute å tok noen bilder jeg har tenkt tiol å vise dere. 

 

Når vi var på senteret kjøpte jeg meg også en genser på veromoda til kun 100kr. Den var sykt deilig og behaglig på!


 

 

 

Antrekk 181013

 • 18.10.2013, 16:20
Genser-Lindex    Jakke-Cubus    Bukse-Bikbok    Sko-Shoeday

 

Hva synst du ? :)

Linke runde!

 • 17.10.2013, 20:25

Hei!

Siden jeg ikke har hatt noen linkrunde før, tenkte jeg at det hadde vert litt gøy å ha det nå! 
Det eneste du må gjøre er å kommentere at du er med og lik gjerne facebook sida HER! Trekker 2-3 blogger jeg synst fortjener det innen mandag! 

Ny hårfarge

 • 10.10.2013, 15:39

Hei!
Idag i 12 tiden gikk jeg til frisøren for å få vekk etterveksten. Jeg sa at jeg ikke orka å farge etterveksten så mye,så hun tok litt brunfarge i det! Jeg ble for en gangs skyld kjempe fornøyd. Nå er det litt mer likt min naturlige hårfarge og blir derfor ikke så mye ettervekst.

up and down

 • 08.10.2013, 16:33Hei!

Idag er nok en dag med regvær. og nok en dag er jeg inne og ikke gjør noe,haha. Men det er sykt deilig å ha noen dager å bare slappe av , og kanskje se en film og sånt.
Men senere skal jeg kanskje på Frugård med noen venner, det blir sikkert super koslig :) 

SHOPPING

 • 07.10.2013, 09:00

Hei!

Nå skal vi snart kjøre til Haugesund for ein dag med shopping! Vi skal reise med annie og hennes familie også! Gleder meg sånn nå.
Kommer sikkert til å kjøpe en del ting så kanskje jeg skal lage en innkjøpsvideo?   Kommer sikkert ett innlegg når jeg kommer hjem igjen, men nå må jeg gå!

Wants from nelly.com

 • 06.10.2013, 22:25


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER

 

 

 

NOE DERE LIKTE?

 • DIY
 • Heart photo collage

  • 06.10.2013, 20:17

  Hei!

  Idag er det skikkelig regnvær ute..Så jeg bestemte meg for å lage en hjerte collage til rommet mitt, det var egentlig ganske gøy å lage den, og jeg synst resultatet ble ganske fint! Elsker sånne collager!
   

  photoshoot

  • 05.10.2013, 18:40

  Hei. Idag var jeg men veninna mi Thea, vi var først en tur på senteret, før vi gikk hjem til meg for å ta noen bilder. Så jeg tenkt å vise noen av bildene her :)

  synst?


  Siste innsats før høstferien

  • 02.10.2013, 15:23

  Hei søte lesere!

  Nå holder jeg på og øve til en Naturfag prøve som er imorgen. Det er en prøve om atom og ion, noe som jeg synst er et sykt tunkt stoff. Klarer ikke å konsentre meg når jeg leser om det, haha.
  Men jeg kan trøste meg med at det er siste prøve før høstferien. Er veldig sliten og lei av skolearbeid nå, så ser virkelig frem til en avslappende ferie. Men den kunne godt vert litt lenger for min del.

  Vist jeg får tid så skal jeg også bort å se en handballkamp med laget idag for å ta en pause fra pugginga.
   

  Om meg

  kristinee

  Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no