Siste innspurt

 • 30.09.2015, 21:55Hei!
Nå er det bare to skoledager igjen før feire. Jeg kjenner jeg er ganske så sliten nå, så det skal bli skikkelig herlig etter såpass mye krevende arbeid. Likevel er jeg sjokket over hvor fort ukene har gått siden vi startet på skolen(!!). Vi er allerede i oktober snart, og juletida begynner snart å nærme seg. ÅÅ, som jeg gleder meg til det!
Idag bestemte jeg meg for å ta et lite avbrekk fra alt som har med skole å gjøre, så jeg bestemte meg for å gjøre noe av det som gir meg mest energi, å gå på treningssenteret. Å trene når du er sliten og lei hjelper virkelig mye! Nå skal jeg slappe av i sofaen med å se på farmen, før jeg legger meg. God kveld,kjære dere♡

 
Uken som gikk..

 • 28.09.2015, 19:30

Ukens opptur:
Denne ukens opptur tror jeg må være lørdagskveld, da jeg og noen av veninnene mine samlet oss, laget pizza, snakket og hadde det super koslig♡ Elsker slike kvelder med mye latter, god mat og godt humør! 

kjekkeste jentene!

Ukens nedtur:
Omtrent hele uken har vert en nedtur for min del. Dere har nok merket at bloggingen har vert skikkelig dårlig fortiden. Det er fordi hele mandag, hele tirsdag, og hele onsdag gikk til pugging til matteprøve, naturfagprøve og samfunnsfagprøve. Greit nok å sitte å pugge et par timer en dag, men når jeg har suttet rundt 5 dager i strekk med skolearbeid, holder hodet serriøst på å eksplodere! Nå er det heeldigvis bare en uke igjen før vi får en uke med fri.

Ukens sang: Definitivt "7 years" av Lukas Graham. Er blitt helt hekta! Såå fiiin


Ukens innkjøp: Har ikke fått tid til mye shopping denne uken, men fikk kjøpt meg en ny "svamp" for å bruke til foundation iogmed min forgje var så godt som oppbrukt. 

Ukens måltid: Det må være hjemmelaget pizza, som jeg lagte sammen med veninnene mine. mmm♡

 

Hvordan har dere hatt det den siste uken?


 

sunne frokost vaffler

 • 20.09.2015, 10:35

God morgen, kjære dere!

Idag våknet jeg ganske tidelig, som jeg faktisk ofte gjør i helgene. Men jeg synst egentlig det er helt greit, for da blir dagen så mye lenger og jeg får til til å gjøre ting jeg vanligvis ikke har tid til å gjøre. I dag bestemte jeg meg for å lage en ekstra god frokost. Jeg er en person som ALLTID spiser det samme til frokost hver eneste dag, fordi jeg ikke har tid til å lage noe spennende, haha. Så det var godt med noe litt annerledes nå. 


mm, sunne og super gode♡

Det dere trenger er:

 • 1 1/2 dl havremel
 • 1 1/2 dl sammalt hvete, fin
 • 1 dl havregryn
 • 2 egg
 • 4 dl melk
 • 2 ss flytende margarin
 • 1/2 ts salt
 • 1/2 ts bakepulver
 • Litt kanel

Deretter blander dere alt sammen, og steker dem i et vaffeljern. Så er det bare til å nyte vafflene, toppet med brunost, syltetøy, bær, sukker eller hva enn du vil♡ 

Skole i fokus

 • 19.09.2015, 20:02

Hei, lenge siden sist!

Åå, så utrolig travelt jeg har det fortiden. Ingenting annet enn skolen og skolearbeid står i fokus. Hodet mitt er overfylt med stoff fra alle de ulike fagene, og det kjennes ut som om jeg skal eksplodere. Nå høres det virkelig ut som om jeg utrolig overdriver her, men det er faktisk akkuratt slik det er fortiden. Så både denne uken, og uken som kommer blir det nok ikke mye blogging, iogmed det er så mye skolearbeid. Selv om jeg gjerne skulle blogget hver dag, er jeg nødt til å prioritere skolen nå. 
Her der dere altså at "To do" listen min fra i går av, og dagene frem til torsdag er stappfulle med skolearbeid. Haha, ble veeldi mye klaging nå, beklager!

Har dere det også travelt på skolen fortiden?

The brown coat

 • 16.09.2015, 15:00Kåpe/Jakke-Veromoda // Topp-bikbok // Bukse- now and then // Sko- eurosko // Solbriller-raybanHva synst dere?

todays news

 • 14.09.2015, 20:24


-Todays news-

Hei!
Dagen i dag har virkelig vert super. Skolen vår hadde planleggingsdag, så jeg har altså hatt helg helt siden torsdag! Det var herlig å ha noen dager fri, til å bare gjøre det jeg vil. I dag tilbragte jeg og mamma hele dagen på shopping i Haugesund. Vi var vel fremme klokken 10 tror jeg, og kom gjem rundt klokken halv 7. Jeg fikk selfølgelig med meg noen poser hjem, som innholdt alt fra klær til sminke. Selv om jeg i dag kjøpte klær i stoff og farger jeg ikke hadde trodd jeg skulle kjøpe, er jeg faktisk veldig fornøyd. Har som oftes bare kjøpt grått,svart og hvitt, men idag fikk jeg blandt annet med meg hjem denne brune jakken på bildet over, og en grønn genser. Fargene og klærne ser ganske annerledes ut i virekligheten, så skal nok sørge for at dere får se litt nærmere på dem senere. Håper alle har hatt en helt super mandag♡

Hva har dere gjort i dag?

 

sunday moodboard

 • 13.09.2015, 11:45


-BILDER FRA PINTERST-

 

God søndagsmorgen til dere alle! Hvordag går det med dere?
De siste dagene har virkelig godt i ett sett, og jeg har kost meg så utrolig mye sammen med veninnene mine. Allerede på torsdag startet helgen for min del, og da brukte jeg bare dagen på å gjøre litt skolearbeid, og gjøre litt nøvendige ting. På fredag tenkte jeg drimot ikke på skole i det hele tatt, og jeg bare koste meg! Været var på topp, og klassen vår hadde fri, så da måtte vi vel bare finne på noe i finværet. Derfor bestemte vi oss for å gå til stranden og kose oss med mye god mat og drikke. Tida gikk super fort, og plutselig hadde vi suttet der i over to timer. Senere på kvelden var jeg barnevakt for mine to skjønne søskenbarn, sammen mad Karoline og Siren. I går var jeg først en liten tur på senteret med Erle, og senere gikk jeg i bursdag for å feire Oline som nettopp ble 16 år,wii. Har hatt noen fantastiske dager, og har ikke en gang hatt tid til å tenke på blogging. Men satser på å bli litt bedre nå! 

Hva har dere gjort denne helgen?

Favoritt neglelakker

 • 11.09.2015, 11:20

Hei, kjære dere!

Åå så deilig det var med fri fra skolen i dag! Morgonen har jeg så langt brukt til å slappe av og bare gjort ting jeg ønsker. Er ikke ofte jeg får så mye tid til slikt, pågrunn av mye arbeid med skolen osv. Senere har jeg og noen veninner avtalt å gå på piknik, i finværet. Desse solskinnsdagene skal virkleig nytes, for nå kommer nok høsten og regnet snart sakte men sikkert.

Back to the headline; Jeg har i det siste fått helt dilla på neglelakker. Etter min mening er det utrolig fint! Det eneste som er så kjipt er at jeg er skikkelig uforsiktig med neglene, så det varer ikke så mange dager,haha. Men uansett tenkte i denne anledning å vise dere noen favoritter i samlingen min. Håper dere liker innlegget!♡


♡Nydelig grå-lilla farge. Den er nøytral, men samtidig litt mer spennende en en helt hvit! ♡ Perfekt rosa/rød farge, spesielt nå på høsten!

♡En nøytral og fin brunfarge, som kan brukes hele året rundt! ♡Jeg vet ikke med dere, men jeg er iallefall avhengig av å bruke en base/ topcoat, som jeg påfører både før og etter jeg har påført lakken jeg ønsker.
 
Du får kjøpt alle hos blandt annet Vita!
Har dere også dilla på neglelakker?
Hva er deres favoritt?

ny regnkåpe

 • 09.09.2015, 20:25
♡Regnkåpe fra bikbok

God kveld, mine fine lesere♡

Denne uken har vert ganske travel, som har ført til at jeg har vert veldig sliten og ikke hatt så mye tid til å tenke på blogging. Det er nå jeg kjenner at virkelig skolen er i gang igjen. Innlevering etter innlevering, og mye lekser som må gjøres. -Men heldigvis får jeg helg i morgen, og da har jeg fri tilogmed mandag, så det skal bli utrolig deilig! Idag har jeg suttet med skolearbeid nesten hele dag, men tilslutt ble jeg så utrolig lei og kjente at jeg var nødt til å finne på noe annet. Jeg og mamma tok oss da en liten tur på senteret for å få litt "pusterom" fra alle leksene. Jeg fant meg da den nydelige regnkåpen på bikbok, som jeg gleder meg mye til å bruke fremover!

Hva synst dere om regnkåpa?
Har dere mye innleveringer og lekser?

 

Svar på spørsmålsrunden

 • 07.09.2015, 15:50

Hva heter du på instagram? På instagram heter jeg kristineflotve. Blir veldig glad om dere ønsker å følge meg!

Hvorfor begynte du å blogge? Nå har jeg vel blogget i rundt 4 år til sammen på mange ulike blogger, men det har alltid vert perioder der jeg ikke har blogget noe, mens andre ganger jeg har blogget hver dag. Jeg startet vel først å blogge på grunn av mange av veninnene mine gjorde det, men senere ble det mer en hobby. Jeg liker både å skrive og ta bilder, så da måtte vel blogging være noe som passet for meg?

Hva liker du å gjøre utenom skolen? På fridtiden min elsker jeg blandt annet å trene, og jeg prøver å holde meg i god form. Synst følelsen etter en hard treningsøkt er såå deilig! Ellers er jeg med veninner, familie, synger og spiller gitar.Musikktips? Jeg er en person som hører på nesten alt. HER kan dere finne den mest brukte spillelisten min på spotify om dere ønsker det!

Hvem er ditt idol? hm, dette har jeg faktisk ikke tenkt over før, haha. -Men Astrid Smeplass kommer nok ganske høyt opp på lista. Både hun, stemmen og sangene er såå fine. 

Hva inspirerer deg? Mesteparten av inspirasjonen min kommer fra dere lesere, som gidder å klikke dere inn på bloggen min hver dag. Det setter jeg virkelig stor pris på! Hadde vert langt i fra så gøy å blogge dersom jeg ikke hadde hatt dere. Ellers får jeg inspirasjon av å lese andre sine blogger.

Beskriv deg selv med 3 ord. Å, dette er alltid like vansklig å svare på. Jeg vil tro jeg er ganske omtenksom, jeg prøver iallfall! Ellers er jeg veldig følsom, haha. Jeg blir veldig lett påvirket av andre sitt humør, så dersom noen er lei seg , blir jeg også lei meg osv.. Jeg får også ofte høre at jeg er veldig snill, så da må vel det stemme haha.

Favoritt greie å gjør i helgene? I helgene liker jeg best å slappe av sammen med familie, finne på noe kjekt med veninnene mine, trene, se på filmer og bare ha det gøy!

Hva gjør du når du har "me-time"? Når jeg har me-time sitter jeg ofte i sofaen under et teppe, finner meg noe godt og spise, og ser på youtube filmer eller en serie. Spesiellt mye gjør jeg dette på høsten. Elsker å bare ta det helt med ro iblandt.


Hvor lenge har du blogget? Jeg har vel blogget i rundt 4 år tilsammen, men tidligere var det litt sånn av/på blogging. Men på denne bloggen har jeg faktisk blogget på i 2år, i morgen! Sykt hvor fort det har gått!!

Liker du iskaffe/kaffe? JAA! Nå fortiden har jeg fått helt dilla på "snopekaffe". Forløbig liker jeg ikke ren kaffe, det må være litt søtt om jeg skal like det haha. 

Hvordan vil du beskrive stilen din? Liker den utrolig godt<3 Først og fremst, tusentakk! Det var utrolig koslig å høre♡ Jeg tror ikke jeg har et ord jeg kan beskrive stilen min med. - Men jeg liker å kle meg litt elegant, og bruker som oftes bare nøytrale farger som grått,hvit,svart osv.. Ellers er jeg helt avhengig av å bruke klokker!! 


Har du kjæreste? Nei, det har jeg ikke.

Beste venner? Dette sprøsmålet kan jeg ikke svare på, iogmed jeg har så utrolig mange gode venner og jeg kan ikke plukke ut noen av dem.

Kan du ha 'back to school' tips?
Det kan jeg sikkert få til ja!

Beste / verste med vgs?
Det beste må være det sosiale. Klassen min består av kjempe mange hyggelige mennesker, så det gjør alt mye bedre. Det verste må være alt av innleveringer, lekser og prøver som kommer. Blir så sliten av såå mye arbeid..

Favoritt greie å gjør i helgene? 
I helgene liker jeg best å slappe av sammen med familie, finne på noe kjekt med veninnene mine, trene, se på filmer og bare ha det gøy!

 

 TUSENTAKK FOR MANGE GODE SPØRSMÅL! HÅPER DERE LIKER SVARENE♡

 

 

Ebay finds

 • 05.09.2015, 12:09


Iphone deksel HER // Super herlig kopp HER // Solbriller HER // Klokke HER // nydelige nike sko HER // Liquid lipstick i mange fine farger HER

 

Hva synst dere?

Spørsmålsrunde

 • 04.09.2015, 14:00

Hei kjære dere!

Som dere kanskje har merket, så har det ikke komt noen innlegg de siste dagene. Må ærlig inrømme at den eneste grunnen til det er at bloggmotivasjonen fortiden er lik 0. Dagene har for det meste gått til skole, trening, venner og familie. Kjenner at ukene på videregående allerede begynner å bli ganske hektiske og slitsomme, så jeg gleder meg iallfall allerede til høstferien, haha. -Men på grunn av lite blogginspirasjon, så tenkte jeg å kjøre igang med en spørsmålsrunde! Kan ikke huske sist jeg hadde en, så det må vel bety at det var på tide med en ny en? Spør om alt dere lurer på, så skal jeg svare så godt jeg kan på det meste!Noe dere lurer på?

min august

 • 01.09.2015, 13:30


// Hadde en herlig ferie i Sverige sammen med familien, der vi startet med en tur til Liseberg // Herlig dag fyllt med shopping //Svensk paradis


//Hadde mange herlige måltider //Farget håret //Koslig kafébesøk


//Startet på skolen igjen, litt kjipt egentlig.. //Kveldsbad i solnedgangen //Nok et koslig kafébesøk sammen med herlige jenter!


//En av mange selfier denne måneden //Overrsket mamma med roser og melkehjerter, wi //Hadde en super avslutning av måneden på hytten sammen med mine fantastiske venninner♡

Hvordan har deres månede vert?

 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no