Bad day

 • 30.09.2014, 18:09

Fysøren for en dag dette har vert. Dagen startet med matte tentamen på skolen. Jeg satt fatisk fra klokken halv 9 til klokken 14.00, så da jeg kom hjem var jeg helt utslitt. Men selv om jeg var utslitt kunne jeg ikke slappe av særlig lenge for i morgen har vi RLE-prøve, som jeg ikke hadde begynt å øve på en gang. Så jeg satte i gang med å lese, og notere litt stikkort og setninger, og det har jeg holdt på med helt til nå. Nå gav jeg meg selv lov til å ta en liten pause, men jeg må snart begynne igjen for å komme igjennom alt stoffet.


det hjelper alltid med noe godt å spise!taco kveld + innkjøp

 • 27.09.2014, 21:54


Nå har jeg nettopp spist en herlig taco! det var godt med mat nå ,etter en lang og kald dag i Haugesund. Jeg var som sagt og så på fotballkampene til broren min. De spillte kjempe bra, men kom desverre ikke videre til A-sluttspillet. Innimellom kampene var vi bland annet på XXL og en liten tur på sentert. Jeg fikk kjlpt meg to gensere, en på XXL og en på Bikbok som jeg har tenkt å vise dere her.

//HH treningsgenser- XXL   // Blomster genser- bikbok

20facts

 • 27.09.2014, 19:16

♥ Jeg elsker å synge og spille gitar, men synst selv at jeg ikke er særlig flink

♥ Blir aldri fornøyd med øyenbryna mine

♥ Hater å snakke i telefon

♥ Hater når folk ikke svarer meg på snapchat, men jeg svarer nesten aldri selv

♥ Kan virke ganske sjenert når jeg møter nye folk, men det kommer seg etter hvært

♥ Jeg kan ikke fordra banan

♥ Liker ikke dialekta mi, spessielt ikke på video. Det er en av grunnene til at jeg nesten aldri har videoblogger
♥ Jeg må ha det ryddig på rommet hver kveld, viss ikke får jeg ikke såve

♥ Er veldig opptatt av å få bra karakterer på skolen

♥ ELSKER å shoppe

♥ Jeg har flyskrekk, så jeg har ikke flydd på 6 år :(((

♥ Jeg spiser noe usunt hver eneste dag, upsi

♥ Liker å pynte meg

♥ Jeg er egentlig ganske gniten

♥ Jeg spille handball

♥ Gidder aldri å barbere leggene, ups

♥ Jeg er ca 1.74 cm høy, syns selv jeg er alt for høy

♥ Er redd for at venner og familie skal dø

♥ Jeg har sikkert 1 skonummer forskjell på føtne mine, så bruker en evighet på å finne sko

♥ Liker ikke nesen min


Finally

 • 26.09.2014, 19:13

Heihei!

Tror jeg aldri noen gang har så glad for at det er helg. Det er sykt deilig å vite at jeg er ferdig med alle prøve vi hadde denne uke. I helgen skal jeg vertfall ikke tenke på skole i det hele tatt, haha. I dag hadde vi engelsk tentamen, så jeg gikk litt tidligere enn vanelig. Jeg hadde egentlig grua meg til denne, fordi tema skulle være menneskeretter, og hvor vanskelig er det vel ikke å skrive om menneskeretter? haha. Men jeg klarte vertfall tilslutt å få skrevet en tekst på 3 sider, så da orket jeg ikke mer. I morgen skal jeg til Haugesund for å se på lillebroren min sin fotball turnering, og shoppe litt også. På søndag skal jeg spille handballkamp i Bergen. Så dette blir nok en aktiv og gøy helg. Nå skal jeg og noen veninner bort i idretts hallen å se på en handball og fotball turnering der mange klasser fra forskjellige barneskoler her på stord konkurerrer, inkludert lillebroren min. 


Ett lite innkjøp

 • 25.09.2014, 20:42

De siste dagene har jeg ikke hatt noe tid til blogging. Jeg har hatt så utrolig mange prøver å pugge på! Så nå skal det virkelig bli deilig med høstferie snart for min del. Imorgen har vi engelsk tentamen, så dagen idag har vel for det meste gått i lesing. Men jeg fikk litt tid til overs og gikk en liten tur på senteret med Annie og Åse. Der kjøpte jeg meg desse toppene her. Det var sykt deilig å få gjøre noe annet enn å sitte å lese for en stund! Nå tror jeg at jeg skal spise kveldsmat og slappe av litt, før jeg går tilbake til lesinga. 

//Hva synst dere om innkjøpene?
//Har dere også mange prøver? 

Lørdagens shoppingtur

 • 21.09.2014, 19:18

Heihei!

Igår tok jeg og noen veninner bussen til Haugesund for å shoppe litt. Det var en kjempe koselig dag, sammen med noen fantastiske jenter. Vi startet dagen med å spise frukost på Wayne´s coffee, for å få litt enegi før vi startet shoppingrunden vår, haha. Da vi var ferdig, hadde vi en del påser for å si det sånn, haha. Men overraskende nok var nesten ingen av dem mine. Jeg fant meg nesten ingenting igår. Bare undertøy, ett pudder og en leppestift, så det er egentlig ikke noe å vise her på bloggen. Men alikevell hadde jeg en super dag!


Naaam!


Fineste Helene med alle posene, haha :DA hint of pink

 • 18.09.2014, 14:10


Bukse- Lee     Topp-Bikbok     Cardigan- Veromoda     Klokke-Casio     Sko-Toms

Hva synst dere?

Ask me anything

 • 11.09.2014, 18:12

Hei!

Beklager at det ikke blir så mye blogging fortiden. Jeg har brukt mesteparten av tiden på pugging av årets første prøve som er i morgen. wææ! Men nå føler jeg at jeg heldigvis har ganske god kontroll etter MYE øving. 

Som dere sikkert skjønner synst jeg det var på tide med en liten spørsmålsrunde igjen. Er det noe dere lurer på om meg? Eller kanskje noe dere vil jeg skal blogge mer om? Bare spør i vei!
A touch of orange

 • 09.09.2014, 19:26


Bukse- Lee     Topp-Cubus     Cardigan-Veromoda     Skjerf-Veromoda     Klokke-Casio     Sko-Eurosko
Recipe: bringebær og kiwi smoothie

 • 07.09.2014, 13:27

Heihei!

Idag startet jeg dagen med en lang joggetur. Kan ikke si det var så veldig deilig idag, haha. Men etterpå var det herlig. Da jeg kom hjem laget jeg meg denne herlige smoothien♥ Hva er vel bedre enn god smoothie etter trening? 

nytt høstantrekk

 • 06.09.2014, 15:20


Tskjorte- bikbok   Cardigan-veromoda

Sko-Eurosko

//Hva synst dere om innkjøpet?

 

min august

 • 03.09.2014, 14:10

Fyy så fort denne måneden har gått, føler august nettopp startet! August har vert en utrolig fin måned. Jeg har vert med veninner, vert på cafè, vert på fine fjellturer og joggeturer, vert i bursdager og kost meg skikkelig. Nå får vi håpe på at September blir like bra!

//Har dere hatt en fin august?

Håndballkamp

 • 02.09.2014, 20:11

Hei!

Nå kom nettopp hjem fra hånball kamp, og sitter i sofaen og slapper av. Vi tapte desverre med 1 mål, noe som var litt kjipt. Men dette var altså en av dei første kampene, så når vi får trent litt mer tror jeg vi kan klare å vinne.Ellers idag har jeg bare gjort lekser.. Har så utrolig mye skolearbeid så jeg måtte bare få unnagjort litt idag.

//Hva har dere gjort idag?

PHOTOS: my dogs

 • 02.09.2014, 16:19


Disse søtingene her gjør hværdagen 1000 ganger bedre

//Hva synst du om bildene?
//Har du også hunder?

 

MONDAY

 • 01.09.2014, 14:42

Heihei kjære lesere!

Idag da jeg voknet var jeg såå sykt trøtt, klarte så vidt å stå opp, og jeg orket ikke tanken på skolen engang, haha. Men til slutt fikk jeg meg utav senga. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, synst mandager alltid er like tunge, for da er det på ann igjen med lekser og skolearbeid. Nå skal jeg og mamma snart gå og se etter noen sko til meg. Etterpå skal jeg hjem og gjøre litt lekser og slappe av før jeg skal på håndballtrening klokko 20.00 i kveld. Det er vel sånn nesten alle mandager er, haha. //Har dere noen planer idag?

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no