Konfirmasjons kurs

 • 19.09.2013, 17:38

Hei alle sammen!

Fikk desverre ikke blogget igår pga mye skolearbeid. Hadde en del lekser som måtte gjøres og en prøve jeg måtte øve til!
Nå kom jeg nettopp hjem fra det første konfirmasjon kurset, det skal være fast hver 2-3 torsdag nå fremover. Jeg er på en gruppe som heter baking , så undervisningen blir på skolekjøkkenet og litt i kirka.
Senere er planen å øve på prøve å gå på kor, så denne dagen ble ganske trevel egentlig.

 

Antrekk 110913

 • 11.09.2013, 15:33


//Skjerf-Bikbok   //Genser-veromoda?    //Bukse-Bikbok    //Sko-converse


Tur

 • 10.09.2013, 17:18

Hei dere!

Idag var vi på fjelltur med skolen, hadde egntlig gleda meg litt til turen, men det var iskald! Det blåste og regna, så det ble ikke så gøy som forventet. Da va det deilig å komme hjem i ett varmt hus etterpå. Idag var også det første møte for alle vi som skal kofirmere oss kristlig, vi gjorde ikke mye annet enn å snakke egentlig. Og nå har jeg tenkt å bare slenge meg i sofaen, slappe av og se på en film kanskje. Imorgen har vi en liten prøve i naturfag så må nok øve litt på den også.

 • Meg
 • Kristine Flotve

  • 08.09.2013, 16:11

  Hei! 

  Jeg er en jente som kommer fra en liten by utenfor Bergen som heter Stord. Jeg er fødd 28.mars i 1999, og er nå 16 år gammel.
  Jeg bor sammen med mamma, pappa, lillebroren min Jørgen og to hunder som heter Kalissa og Lucas. På fritiden min spiller jeg gitar,synger, er sammen med venner, trener, tar bilder og blogger, noe som jeg synst er kjempe gøy ! Jeg blogger om alt  som interriserer meg som f.eks mote,hverdagen min,trening,innkjøp osv.. Håper dere vil følge meg!  Om meg

  kristinee

  Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no