Min nye tatovering og hvorfor jeg tok den

  • 15.08.2017, 19:06

Hei!

Nok en gang er det blitt en stund siden sist, og på denne tiden har det skjedd litt nytt på alle kanter. 1. Vi har kjøpt oss en ny liten valp, som skal bli min nye gledesspreder om syv uker♥ For noen måneder tilbake mistet jeg min kjære gode hund, Lucss, og etter dette har det vert så tomt her i huset. Så jeg gleder meg til å få inn litt liv og glede her igjen. 2. Jeg har tatt meg ny tatovering!

Fredag sist uke reiste jeg og mamma over til Bergen, der jeg hadde booket en time for å ta tatovering nr to. Min første tattovering og meningen bak den kan dere lese om her. Denne gangen falt det på enda en skrift tatovering, men denne gangen på engelsk. På armen min er det nå risset inn "Your only limit is you". Jeg satt en dag for en god stund tilbake og scrollet nedover pinterest, da dette sitatet plutselig dukket opp. -Jeg visste med en gang jeg leste det at, dette, det skal bli min neste tatovering. Jeg har veldig lett for å gi opp håpet når ting er vanskelig eller tungt, og med å lese dette sitatet blir jeg minnet på at det faktisk kun er DU som kan bestemme grensen for hva du klarer å gjøre. Det er DU som setter dine egene grenser og som selv bestemmer hvor langt en skal gå. Hver og en av oss er fri, så har du lyst til noe, er det kun deg selv som han stoppe deg. Denne tatoveringen er et slags "spark i rompa" for å få meg til å innse at jeg faktisk kan klare og gjøre det jeg ønsker, om jeg bare lar meg selv gjøre det.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Jeg valgte og tatovere den på armen av to grunner. 1. Jeg synst det er en veldig fin plass å ha tatovering. 2. Det er synlig, noe jeg vil det skal være. Dette sitatet mener jeg flere har godt av å se, og gruble litt over. Vertfall eg jeg veldig veldig fornøyd med både plassering, skrift og sitat.

 

Hva synst dere?

 

 

I'm back home

  • 09.08.2017, 23:47

Hei!

Sist uke returnerte jeg til hjembyen min igjen, etter å ha hatt så og si 3 sammenhengende uker i utlandet. Først en uke i vakre Sardinia, etterfulgt av 2 uker i Danmark og Sverige. Årets sommer har virkelig overgått alle forventninger, og jeg kunne ikke bedd om noe mer. Da vi først ankom Norge igjen, var ikke humøret helt på topp. Men etter å ha fått samlet tankene litt, sitter jeg i stedet her hjemme med mange gode minner som vil vare livet ut. Nå er jeg "klar" for å begynne hverdagen igjen, med faste rutiner. Jeg skal gi alt jeg har, og komme gjennom siste året mitt på vgs, og ikke minst nyte russetiden med gode venner. -Og neste år kan jeg glede meg til et friår med mange nye reiser og gode opplevelser! Verden vil se mer av meg for å si det sånn, hehe.

Har dere hatt en fin sommer?

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no