Uken som gikk..

 • 31.08.2015, 15:37

Ukens opptur: Ukens opptur var soleklart hytteturen fra torsdag til fredag med mine fantastiske venninner. I utgangspunktet var det bare jeg, Karoline, og Siren som skulle reise, men plutselig ringte Tonje og sa at hun var på Stord i helgen, og det gjorde det enda bedre iogmed vi ikke hadde sett henne på over en månede! Vi laga taco, spillte spill, baket boller, og koste oss inne i varmen♡

Ukens nedtur: Uken min har faktisk vert grei både på skolen og på fritiden, så har faktisk ikke hatt en eneste nedturer denne uken (tror jeg.) Det kan iallfall ikke ha vært noe veldig dumt som har skjedd, iogmed jeg ikke kommer på noe, haha.

Ukens sang: Den nye sangen til Justin Bieber "What do you mean?" må være min soleklare favoritt denne uken. Den var mye bedre enn det jeg hadde trodd, vist det går ann å si? haha.

Ukens innkjøp: Denne ukens beste innkjøp må ha vært denne røde kjolen som jeg kjøpte meg på bikbok her om dagen. Den var skikkelig behaglig på, og er superfin til både bursdager og til juletidene etter min mening!

Ukens måltid: Dette punktet er alltid så vanskleig, iogmed jeg er et skikkelig matvrak og elsker alt jeg stapper i meg, haha. Men om jeg er nødt til å velge må det bli bollene vi bakte på hytten, mmm det var såå godt♡

 

 

Casual outfit

 • 30.08.2015, 15:34


Bukse- bikbok // Genser- veromod // Sko- reebok // Klokke- lorus // Kåpe- bikbok Hva synst dere?

Update

 • 29.08.2015, 13:35

God formiddag, snille dere!

Beklager for dårlig oppdatering de siste dagene, men jeg har rett og slett ikke hatt tid, eller motivasjon. På torsdag startet helgen for min del, herlig! Jeg og to venninner bestemte oss derfor for å ta en liten overnatting på hytten min fra torsdag til fredag, så i 8 tiden på torsdag satt vi i bilen på vei ut til hytten. Plutselig ringte mobilen til venninna mi, og det var Tonje! ( en venninne av meg som har flyttet vekk for å gå på skole.) Ikke nok med at hun ringte oss, men hun sa hun også var på hjemme på Stord i helgen! Gjett om vi ble overrasket da? Haha, så hun ble altså med oss på hytten. Etter å ikke ha sett henne på over en måned, var det herlig at alle fire endelig var samlet igjen! Vi hadde det super gøy, laga taco, spillet spill, så film, baket boller, og koste oss med litt godis. Akkurat slik en perfekt hyttetur skal være nå på høsten!

 Nå sitter jeg på kjøkkenet og nyter en kopp fullt med "latte machiato caramel", og blar gjennom min nye personlige almanakk. Jeg har ingen spesielle planer for resten av dagen, men jeg skal nok slappe av litt og kanskje se litt på noe skolearbeid.  Ønsker dere alle en super lørdag♡Hva synst dere om almanakken?
Hva er deres planer for helgen?

15 ting jeg liker med høsten

 • 25.08.2015, 14:35

Hei!

Nå begynner virkelig høsten å nærme seg,allerede om noen dager er vi kommet inn i den første høst måneden. Det er sykt hvor utrolig fort dette halvåret har gått! Jeg følte jeg nettopp gikk på ungdomsskolen. Men iogmed høsten nærmer seg tenkte jeg å lage et lite "15 ting jeg liker med høsten innlegg," slik at både dere som liker høsten, og dere som kanskje ikke gjør det skal få litt inspirasjon og tips til hva man faktisk kan glede deg over og finne på, når kveldene blir mørkere, temperaturene synker og regnet pøser ned.

♡ Å gå på shopping og handle helt nye klær til høsten. Strikkegensere, gode jakker, og koseklær er virkelig et must-have!

♡ Å sitte under dyna med en varm kopp med kaffe, te eller kakao.

♡ Ligge inne hele dagen og se på netflix, med god samvittighet.

♡ Å legge seg til å sove, mens man hører regnet plaske utenfor viduet.

♡ Mange stearinlys, og kanskje fyre i peisen.

♡ Mange fine farger, både i naturen og på klær.♡ Det blir mørkere ute, som jeg faktisk synst er ganske koslig.

♡ Det begynner mange kjekke program på tv igjen, etter en sommer uten noen morsomme program.

♡ Gå på turer og ha treningsøkter i skogen. Det er helrig å komme seg ut å se alle de fine fargene.

♡ Man kan begynne å glede seg til jul, hihi det gjør iallfall jeg.

♡ Gå med pysj, håret oppsatt og uten sminke hele dagen lang ( i helgen da.)

♡ Bringebær, bjørnebær og andre bær kommer frem.

♡ Høstferien såklart. 

♡ Perfekt årstid for jentekvelder med film og litt godis.

♡ Man trenger ikke å tenke så mye per på "sommerkroppen." Men jeg prøver å holde meg i form likevel!

 

Er dere glad i høsten?

Uken som gikk..

 • 24.08.2015, 19:47

Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt må være gårsdagens feiring av Thea. Været var på topp, maten var super god og alle hadde godt humør. Vi satt ute på restauranten i kveldssolen, og hadde noen herlige timer.

Ukens nedtur: Det tror jeg må være å begynne på skolen. Kjenner på meg at jeg ikke er særlig klar til å begynne å jobbe med alt så har med skole å gjøre. Det å sitte å pugge på prøver, skrive innleveringer osv, jeg hater det virkelig. Men krysser fingrene for at jeg kommer til å klare meg bra, og at jeg snart blir litt mer motivert.Ukens sang: Denne uken har jeg hørt på alt fra A til Å, som gjør meg i godt humør. Kan dessverre ikke peke ut en sang denne uken. 

Ukens innkjøp: Denne uken har jeg ikke fått så mye tid til shopping faktisk. Men jeg fikk kjøpt meg en nydelig,enkel, rød kjole på bikbok som blir fin både i bursdager og i juletider.

Ukens måltid: Ukens beste måltid må være den obligatoriske tacoen på fredagskveld. mmm♡

 

Hvordan har deres uke vert?

 

black turtleneck

 • 23.08.2015, 18:11
Kjole- ginatricot // Cardigan- hm // Sko- toms // Klokke- casio // Solbriller- rayban

 

Nå er jeg snart sminket og klar for å gå ut å feire bursdagen til fineste Thea, sammen med mange herlige mennesker. Vi skal ut å spise på samson, som er en resturant med mye god mat. Gleder meg virkelig til både maten, stemningen og selfølgelig til å feire Thea. Tenkte bare å vise dere kveldens antrekk før jeg går. Ønsker dere alle en super kveld♡Hva synst dere om antrekket?
Hva er deres planer for kvelden?

 sunday moodboard

 • 23.08.2015, 10:11


-SOME INSPIRATION ON  SUNDAY-

 

 

Good morning, sunshines♡ Har dere hatt en bra helg så langt?

Jeg elsker å starte søndager rolig, med å bare ligge lenge i sengen og scrolle nedover instagram, pinterest, vsco, blogger og lignende. Akkurat slik skal en perfekt søndagsmorgen være etter min mening. Denne søndagen skal virkelig nytes og jeg skal gjøre akuratt det JEG ønsker, før jeg begynner min skikkelige skoleuke etter ferien. Det er først nå etter ferien at jeg igjen kjenner på det at helgene er dyrebare. Etter å ha gått hele to måneder der det så vidt er forskjell på helg og hværdager, var det faktisk deilig å kjenne på den herlige følelsen av helg igjen.

Nå skal jeg begynne dagen rolig, se på litt youtubevideoer og lese noen blogger. Senere skal jeg ta meg en joggetur i finværet før jeg gjør meg klar til å feire fineste Thea på Samson, som blir 16 år idag, wihuuu♡

Hva er deres planer for i dag?

 

brekkie in bed

 • 22.08.2015, 10:28

Hei, kjære dere♡

Idag våknet jeg egentlig relativt tidlig, noe som jeg egentlig synst er helt greit. Jeg er en person som liker å ha lange, sløve morgener og gjerne bruke litt ekstra tid på frokosten. Etter en lang skoleuke med dårlig tid om morgenene, og bare vanlig havregryn til frokost, var det deilig å endelig kunne lage seg en litt bedre frokost igjen som jeg kan nyte. Jeg fant altså frem litt youghurt, skjærte opp litt kiwi, og hev oppi litt frokostblanding, enkelt og ikke minst godt! Jeg tok det med meg opp i senga, og er klar for å nyte frosten, og se på netflix eller noen youtubefilmer. Finnes det en bedre vei å starte dagen på? nei, ikke etter min mening♡

 

 

Ønsker alle en super lørdag!♡

week number one

 • 21.08.2015, 17:55

Hei! 

Da var første skoleuke på videregående gjennomført. Selv om dette var første uke, og vi såvidt har begynt å jobbe med de ulike fagene, var jeg faktisk veldig klar for helg likevel. Denne uken føler jeg var vert ganske lang egentlig. Det er nok fordi skoledagene er en del lengre enn jeg er vandt med, og vi har fått mye informasjon som selfølgelig er nyttig, men tror de fleste er enig med at det ikke er så gøy å gå fra et informasjonsmøte, til et nytt, og enda et til.

Denne uken har likevel ikke bare vert kjedelig. Været har vert fint, og det har vert så utrolig varmt enkelte dager. Derfor har jeg vert både vert på sykkeltur, grillet, jogga og tatt kveldsbad sammen med venninner. Nå er jeg iallfall klar for å nyte denne helga for fullt, før vi begynner med "skikkelig skole" igjen. 


-noen bilder fra de siste dagene-

Hvordan har deres skole uke vert?
Hva er planene deres for helgen?

min sommer gjennom bilder

 • 19.08.2015, 16:27

Hei!

Tenk at nå er sommeren over!! iallfall for min del. Jeg har hatt en helt super sommer selv om været ikke har vert helt toppers. Jeg tenkte det ville være litt gøy å oppsummere sommeren min her i bilder som jeg har tatt med mobilen, so i did. I dag var det 3.dag på ny skole, og det er både spennede og skummelt. Det er mange nye folk, nye lærere, mer serriøst og jeg føler mye mer ansvar. I dag må jeg bestemme meg for om jeg vil ha P eller T matte. Akkurat nå vurder jeg T matte, men er redd for at det blir for vansklelig.. Dersom noen har erfaring med T matte, hadde jeg blitt veldig glad om dere skrev hva dere synst om det, og gjerne kom med noen tips og anbefalinger til meg.

 

// Feiring av fineste Helene som ble 16år!! // Koselig feiring av sankthans // Tacokveld med jentene// Selfie i ny kjole, hihi // Vglista i Stavanger sammen med kjekke jenter // Mye innkjøp av is♡// Spillekvelder med litt godis // Fine turer // Strandbesøk (de gangene været faktisk var ok, haha)// hyttetur med desse kjekke jentene♡ // Mange båtturer med fisking og trekking av garn // Mamma laget hjemmelaget boller på hytten, mmm♡// Fikk koselig besøk på hytten // Grilling av marshmellow // Et av flere koslige café besøk♡// Flere gode frokoster // Antrekksbilde // Besøk på nydelige Håheim-gård// Litt ommøblering på rommet // Gode middager og koselige resturatbesøk // En herlig dag i Liseberg sammen med familien// Fine kvelder i Gøteborg // Hotellfrokost♡ // Mye shopping i nydelige Gøteborg// Flere gode middager // Klare for å utforske Gøteborg, haha // Herlige dager med gode temperaturer måtte nytes med litt soling//Nydelige Helsingborg at night // To av mine innkjøp // Herlige dager på strender// Dette må være en av sveriges fineste strender! // En selfie på veg til fotballkampen til lillebror // GODIS HEAVEN♡// Verdens beste mami♡ // Flinke lillebror, og resten av leget hans // Kom hjem til veninnene mine etter en fin uke i Sverige// Et forsøk på å bli litt sunn igjen etter ferie, haha // Litt inspo fra frisørsalongen, haha // Klippet og farget håret, wihuu

Håper alle mine kjære lesere har hatt en super sommer!

 

Hva har dere gjort i sommer?
Er det noen av dere som har erfaring med T matte?

 

 

litt nytt til en ny årstid

 • 18.08.2015, 14:45

Heihei!

I går var jeg og mamma en rask tur på senteret fordi mamma skulle kjøpe seg noen gensere til høsten. Selv om jeg egentlig ikke skulle ha noe, fikk jeg nok en gang med meg noe hjem, hihi. Selv om det er 25 grader og sol ute nå om dagene, begynner likevel høsten og komme sakte men sikkert. Derfor kjøpte jeg meg altså to ting som jeg gleder meg til å få bruke. Jeg har fått dilla på neglelakk, og denne fargen synst jeg var super fin nå til sensommeren/høsten. Fikk prøvd den på i går, og jeg elsker den virkelig!! I samme sleng kjøpte jeg dette herlige skjerfet. Altså, egentlig har jeg sikkert 6-7 skjerf, men jeg klarte ikke å la være å kjøpe dette.. Fargen var etter min mening helt nydelig, og jeg kan ikke gjøre annet enn å glede meg til å bruke dette også, haha.


Gel effect neglelakk- Vita // Skjerf- cubus

Nå skal jeg og familien ta ferjen over til Bergen for å feire søskenbarnet mitt som snart blir 9 år, wihuu! Gleder meg til å se både han, Maria, tante og onkel igjen for det begynner å bli en good stund siden sist.

 

Hva synst dere om innkjøpene?
Hva er deres planer for dagen?

first day

 • 17.08.2015, 18:14


Bukse- now and then // Genser- bikbok // blondetopp- bikbok // klokke- casio // sko- soft walk

Hei dere!

Da var første skoledag gjennomført. Kan ikke si jeg er så mye motivert til å begynne igjen, men satser på det kommer seg snart. Denne uken blir det for det meste informasjon og mange beskjeder og papir og holde styr på, så det blir ikke så hard start da heldigvis. Det eneste er en slags matteprøve imorgen for å se hvilken matte vi bør velge. Det er virkelig uvant å gå på videregående! Jeg går liksom ikke på grunnskolen mer, og det blir mye større krav. Det er sykt hvor liten men samtidig stor jeg føler meg, haha dårlig forklart. Det jeg mener er at etter et år som eldst er jeg plutselig en av de minste igjen, men samtidig føler jeg meg så stor når jeg ikke lenger går på grunnskolen. Gru-gleder meg til å fortsette resten av dette året!

Har dere hatt en fin dag?
Begynte dere på ny skole? 

Uken som gikk..

 • 16.08.2015, 19:25

Ukens opptur: Dette har vert nok en fin uke med mange oppturer. -Men ukens beste opptur er absolutt da jeg gikk gjennom klasselista til videregående og fikk se at jeg kom i klasse med mange av veninnene mine som jeg ønsket. Det gjør det virkelig litt bedre å begynne på skolen.

Ukens nedtur: Har hatt en uke uten noen spesielle nedturer faktisk. Eneste jeg kan klage på er at det ble litt problemer med innkjøpsvideon før jeg fikk publisert den, haha.

Ukens sang: Reality- lost frequencies. Denne sangen er vel den jeg har hørt mest på denne uken. Hører alltid på denne når jeg sminker meg om morgonen av en aller annen merkelig grunn, haha.Ukens innkjøp: Jeg kjøpte så mye sist uke i Sverige at jeg ikke har så mye penger igjen nå, haha. Så jeg fikk ikke kjøpt meg noe spessielt egentlig. Fikk kjøpt meg et skjerf, en mascara og et nytt sengesett. Tror sengesettet må bli favoritten denne uken♡

Ukens måltid: Lasagne fra restauranten vi spiste på i kveld må bli ukens desidert beste måltid. Altså den lasagnen de selger der, det er hva vi kaller god lasagne altså! haha, loveit!!♡

Hvordan har deres uke vert?

 

enjoy the day

 • 16.08.2015, 11:11

God morgen!

ææ, idag er det siste dag av sommerferien dere!!, hvertfall for min del.. -Men jeg har bestemt meg for å ikke fokusere på skolen i dag, men bare nyte dagen til det fulleste. Jeg begynnte allerede nå med å lage meg noen herlige havrerundstykker, som er super lette å lage! Det var bare å blande sammen havregryn, eggehviter og litt kanel, sette dem i mikroen i 2 minutt og vips så hadde jeg noen herlige rundstykker til frokost♡ Jeg fant oppskriften HER, på eirin kristiansen sin blogg. Anbefales å prøve!Nå skal jeg snart se på fotballkampene til broren min, Jørgen. Det er alltid gøy å se på fotballkamper, eller ikke alltid da. Det har mye å si på været og om det er mye som skjer i løpet av kampen, haha. Senere skal familien kanskje ut å spise middag, og jeg skal kanskje ta meg en fjelltur sammen med noen veninner av meg. Som sagt så skal jeg NYTE denne dagen!

Hva er deres planer for dagen?
Begynner dere også på skolen i morgen?

 

cafébesøk

 • 15.08.2015, 19:07

God lørdag, kjære dere! Har dere det bra?

Idag startet jeg dagen med å sminke meg, kle på meg, og stelle meg før jeg og noen veninner tok turen på café for å spise lunch (frokost for meg, hehe.) Det er koslig å finne på litt sånt når været ikke er helt på topp slik som idag. Kjenner det blir litt trist å ikke lenger ha de lange,herlige morningene som jeg har hatt nå i ferien.. Det er så gøy å kunne bruke dagen på akuratt det man ønsker. Etter en koslig stund på café tok vi turen hjem til meg og var der en stund, før jeg skulle ut på joggetur. Nå er jeg akuratt kommet hjem, skal snart hoppe i dysjen, og er klar for å nyte en av de siste kveldene i ferien med pizza og sjokolade sammen med familien♡


- mmm, sååå godt!, og ikke minst koslig♡-

Hvordan har deres dag vert?

 

Innkjøpsvideo

 • 15.08.2015, 10:30

God morgen, alle mine snille lesere!

wii, da var jeg endelig ferdig med innkjøpsvideon min! Tok litt tid å få den ferdig iogmed jeg hadde problemer med å overføre videoene til pcen, og da jeg endelig klarte det fikk jeg beskjed om at stardisken var full, yey.-men nå har jeg vertfall fått gjort den klar til dere, og jeg håper dere liker den!

Dette er en av de første videoene som jeg snakker på, og om jeg skal være ærlig så hater jeg det. Haha, bare det å se meg selv, høre stemmen min, og snakke inn i et kamera gjør meg egentlig skikkelig ukomfortabel. Tillegg er jeg ikke sånn super glad i dialekten min heller, but anyway; jeg har nå vertfall fått laget video til dere, sååå enjoy!

 

Husk å sett på 1080xp for best kvalitet!

Frisørbesøk

 • 14.08.2015, 15:06

God dag, dere!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra et 3 timers langt frisørbesøk, haha. Jeg trengte å freshe opp fargen litt, og ønsket en litt kaldere farge. -Og wow, det ble akuratt slik jeg så for meg, og jeg er såå utrolig fornøyd. Jeg har akkurat begynt å gå til denne frisøren, og hun er såå flink! Nå er jeg klar til skolestart når det kommer til håret vertfall, haha. Jeg synst håret mitt tidligere var litt gult, men nå har jeg ikke noen spor av gul, wii. For en forskjell det ble!
Hva synst dere om fargen?

SÅ LYKKELIG

 • 13.08.2015, 22:41

Heihei!

Tenkte bare å oppdatere dere med et veldig kort og positivt innlegg (hverfall for meg, haha) før jeg legger meg. Vi fikk akuratt beskjed om hvilke klasser vi kom i, og jeg er såå fornøyd!! Kom med de fleste jeg hadde håpet på, og resten av gjengen tror jeg også er super snille. Selfølgelig fikk jeg ikke alle jeg ønsket, men sånn må det vel være? wii, akuratt nå smiler jeg fra øre til øre, og klarer ikke å slutte. Ååå som jeg gleder meg til å begynne i denne klassen nå om snart 3 dager, wiii!  Skal dere begynne på videregående? og isåfall har dere fått vist klassene?

back to school innkjøp

 • 13.08.2015, 11:48

God morgen, kjære dere!

Ææ, nå er det bare 4 dager igjen til sommeren er ferdig og jeg skal begynne på en helt ny skole. Kjenner jeg både gleder meg og gruer meg samtidig. Vi har enda ikke fått vite klassene, så jeg går med en klump i magen nå hver dag for jeg er så spent på om jeg kommer med dem jeg ønsker eller ikke. Jeg gruer meg virkelig til å begynne å pugge på prøver, ha framføringer og innleveringer igjen, men jeg gleder meg til å møte nye folk, men også mine gode venninner da så klart! 

Igår var jeg og mamma på en liten "back to school" shoppingtur, og jeg fikk handlet meg alt av nødvendigheter som jeg trenger til skolen. Jeg fant både skrivebøker, pennalhus, skrivesaker , passer og alt annet som hører til med skolen. Så nå er jeg egentlig klar for å starte, vertfall når det kommer til skolesaker. Det eneste jeg mangler nå er en almanakk, men det det tror jeg at jeg skal bestille fra personlig almanakk. Da får jeg dekorere den slik jeg vil vertfall!


-Alt er kjøpt hos clas ohlson og ark-


Er dere klar for skole igjen?

produkter jeg har brukt opp

 • 12.08.2015, 13:46♡Maybeline newyork- lash sensational mascara: Om du ikke har prøvd denne, vil jeg absolutt anbefale dere det! Denne har jeg ikke bare brukt om en gang, men sikkert 2-3 ganger, og det forklarer vel hvor godt jeg liker den!! Den gir super bra volum, samler vippene, gjør dem myee lengre, og holder fint hele dagen. Kan det bli bedre?? Dette er min absolutte favoritt ♡

♡L'Oreal Paris- volume million excess mascara: 
Denne mascaraen var lenge min favoritt! Den gav volum samtidig som den samlet vippene utrolig bra. Men det er ikke et produkt jeg kommer til å kjøpe igjen med det første, iogmed jeg har fått en ny soleklar favoritt.

♡Sterilan- oxygen dry deodorant: Jeg takler ikke å bruke slike "våte" deoduranter, som gjør at man blir klissete og slikt, så jeg har leenge vert forbruker av "tørr deodoranter." Denne har en frisk og god lukt og holder hele dagen på. loveit!

♡Biotherm bodylotion: Jeg og mamma pleier som oftes å kjøpe biotherm bodylotion, når vi først skal kjøpe en. De er virkelig super gode! Denne oransje kommer på 2.plass på min liste etter den grønne. Har ikke prøvd alle fargene, men til nå er grønn min favoritt. ♡Versace- bright crystal: Om here har fulgt meg på bloggen en god stund, så har dere nok sett at denne parfymen er min alltime favorite! Den har en frisk og god lukt, og er bare perfekt etter min mening. Denne kommer jeg nok til å kjøpe igjen, når jeg får litt mer penger, haha.

♡Maybeline newyork- baby skin primer: Denne primeren kjøpte jeg første gang bare fordi jeg ikke hadde en primer, og fant ingen andre enn denne. -men nå er jeg faktisk ganske glad i denne, og kjøpte den akuratt på nytt igjen. Itillegg så er ikke prisen såå skyhøy som mange andre primere.

 

Har dere prøvd noen av desse produktene?
Hva er deres favoritt produkter?

 

fruit and movie

 • 11.08.2015, 21:03
God kveld!

Nå har jeg nettopp hatt en herlig treningsøkt sammen med veninna mi, Åse. Det var virkelig deilig å endelig få treninga igang igjen, etter en ferieuke med mye usunt og null trening, haha. Nå har jeg dysjet og er klar for å slappe av i sofaen. Jeg og mamma har funnet fram bær og frukt og er klar for å kose oss, med fruktfat og film før vil legger oss. Det er såå utrolig godt med frukt! Skjønner ikke hvorfor jeg ikke spiser sånt i helgene i steden for sjokolade og annet usunt. Det må jo være minst like godt!

Hva er deres planer for kvelden?

 

my latest insta-moments

 • 11.08.2015, 10:00


En av selfiene til meg og mamma // Nydelig solnedgang i Helsingborg // En liten selfie i bilen // Hadde en nydelig dag på denne fantastiske stranden // Jeg og broren min på shopping i Gøteborg // Herlig blåbærmuffins til frukost // Enda en selfie // Café besøk og herlig frappe // Koslig dag på hytten sammen med desse kjekke jentene♡

Her kan dere se mine nyeste insta-moments. Jeg har faktisk aldri laget et innlegg som dette før, men jeg har sett veldig mange andre gjøre det. -Så jeg tenkte derfor det ville være gøy å teste det ut, og se om dere liker det også. Dere kan finne meg under navnet: kristineflotve, og jeg blir super glad om dere vil følge meg der også. 

Hva heter dere på instagram?

Tilbake til hverdagen

 • 10.08.2015, 20:34

God kveld kjære dere!

Da var jeg hjemme igjen etter en helt fantastisk uke i Sverige. Har hatt det så gøøy med shopping, fint vær, strender, god mat, og ikke minst super godt selskap. Jeg og mamma har storkost oss med snop, yatzi og film på hotellrommet i en uke. Tror resten av familien er enig med meg at det ikke var så veldig gøy å komme hjem igjen, og at vi godt kunne tenkt oss å være litt lenger. Nå reiste pappa på jobb igjen, vi må lage mat selv, og vi går ikke ut på resturanger å slikt, haha hørtes litt bortskjemt ut nå, men på ferie er det vel greit å gjøre ting utenom det vanlige vel? Haha, så det ble en ganske brå overgang av hverdagen.


Når har jeg nettopp vert ute på en joggetur og svettet som en gris, haha. Kjente det var deilig å endelig kunne trene igjen etter over en uke helt uten trening, så det er ikke bare negativt å komme hjem heller da, haha. Nå har jeg bestemt meg for å starte en sunn og aktiv hverdag igjen, etter kanskje litt formye usunt i Sverige. Men sånn blir det vel alltid litt mer av på ferie? Imorgen skal jeg forresten se om jeg får laget innkjøpsvideo til dere, så den kommer nok i løpet av uken!!

Er dere ferdig med ferie?
Har dere begynt med vanlige rutiner igjen?

Uken som gikk...

 • 09.08.2015, 09:14

Ukens opptur: Denne uken har hatt såå utrolig mange oppturer at jeg faktisk ikke kan velge en. Shopping i Gøteborg og Helsingborg, en super dag i Liseberg, mye god mat og god stemning sammen med familien min♡Ukens nedtur: Ukens nedtur blir vel egentlig hjemreisen idag. Ikke pågrunn av den lange bilturen, men den følelsen å vite at nå er det rett tilbake til hverdag og slit, den liker jeg ikke.. Det er også snart bare en uke til skolen begynner. Jeg gleder meg selfølgelig til ny skole og nye folk, men det blir kjipt å begynne med lekser og prøver ån slikt..

Ukens sang: Jeg har rett og slett ikke fått tid til å høre på noen sanger denne uken, haha. Så har desverre ingen favoritt denne uken..

Ukens innkjøp: Som jeg viste dere i det forje innlegget, ser dere vel at det ble en del shopping? haaha. Men jeg vil ikke røpe for mye iogmed jeg har tenkt å lage et eget innlegg av innkjøpene mine. stay tuned!

Ukens måltid: Vi har vert ute  å spist på resturanger i en uke nå, og jeg har smakt mye forskjellig og god mat. Men en av dagene var vi på en liten café/resturang i Helsingborg, der jeg virkelig ble forelsket i en kyllingpasta. Den var såå god, og ikke minst så var resturangen super fin!  

Hvordan har deres uke vert?♡

sneakpeak

 • 08.08.2015, 19:34

Heihei, kjære dere!

Nå har vi krysset grensen og er tilbake i Norge igjen.. Kjenner at jeg ikke var heeelt hundre prosent klar for det enda, men jeg kan jo ikke bli der for evig heller. Før vi reiser hjem imorgen stoppet vi i Sandefjord, der broren min spiller fotballcup. De spillte superbra og gikk videre til A-sluttspill i morgen. Mellom kampene fikk jeg og mamma presset inn enda litt mer shopping, hehe. Nå er vi tilbake på hotellet og skal snart ut å spise pizza sammen med noen andre foreldrer som også er å ser på cup. Jeg bestemte meg for å rydde litt i det jeg hadde kjøpt og strødde alt utover senga, og det var da jeg så hvor MYE jeg faktisk hadde kjøpt, haha. Jeg tenker å vise dere innkjøpene på video når jeg kommer hjem, men nå ville jeg bare dere skulle se hvor mye det faktisk var, haha. Er sjokka over meg selv at jeg har klart å fått med meg så mye hjem, jeg som aldri pleier å shoppe mye..


hehe, ups.. har vertfall kjøpt nok på en stund. Skal vise innkjøpene nærmere når jeg kommer hjem!


dagens antrekk

 • 07.08.2015, 11:35//Shorts- carlings //topp- bikbok //cardigan- hm // Sko- softwalk // Mobilveske- bikbok //Klokke- casio
Hva synst dere?

svensk paradis

 • 06.08.2015, 23:22

Hei,  søte dere!

I dag sjekket vi som sagt ut av hotellet i Helsingborg, og tok turen videre til Strømstad. Er litt trist at imorgen er siste dag her i Sverige før turen går mot Norge igjen.. -Meeen tilbake til overskriften; På vegen til Strømstad kjørte vi innom samme strandparadis som vi ferierte på for to år siden, og denne stranda er såååå fin! Får skikkelig sydenstemning med mye folk, fint vær, musikk, og kiosk. Itilegg var det 22 grader i vannet så det var heerlig å bade! Tror jeg har fått litt mer farge på kroppen enn det jeg hadde fra før, hehe. Så dersom dere skal til Sverige en gang anbefaler jeg virkelig å ta turen innom tylösand strand i Halmstad. Absolutt en av de fineste strendene jeg vet om, og itillegg så er den ikke så langt borte fra Norge heller!Har dere vert på denne stranden før?

Lately through my phone

 • 06.08.2015, 10:00


-Noen bilder fra iphonen min de siste dagene♡ Har kost meg super masse med Liseberg, shopping, strandbesøk, god mat og godt selskap!

In the streets of Helsingborg

 • 05.08.2015, 22:33
Hei! Hvordan går det med dere?

Idag våknet vi nok en gang til full sol og over 20 grader, herlig! Jeg hadde noen ting på "shoppinglista" mi som jeg ikke hadde fått krysset av enda, så jeg og mamma startet dagen med litt shopping i byen. På grunn av utolmodige mannfolk måtte jeg desverre avslutte shoppingen min tidligere enn jeg ønsket, men det var nok kanskje like grett for jeg har vel brukt litt mye penger, heheh. Senere gikk vi til kaien der vi solte oss litt, og bada. Eller rettere sagt: broren min bada, haha. På kvelden gikk vi som vanlig ut for å spise, og det var like god mat som alltid. Etterpå fikk vi tatt en liten tur rundt i byen og være litt turister, og det var da jeg virkelig så hvor fin byen egentlig er! I morgen flytter vi på oss (igjen) og turen går videre til Strømstad, før det blir to netter i Sandefjord. Blir litt trist å komme tilbake til hværdagen igjen, jaja. Desse dagene må vertfall nytes!
Skal forresten få vist dere innkjøpene enten i et innlegg eller video når jeg har komt hjem dersom dere ønsker det.

God natt, skjønne dere♡ 

 lets go to the beach

 • 04.08.2015, 22:09

Hei!

For en nydelig dag det har vert idag, 30 grader og sol! Det var myee varmere enn det jeg er vandt til hjemme i norge, for man kan vel ikke akuratt kalle 15 grader og regn skikkelig sommer? Iogmed det var så varmt bestemte vi oss for å tilbringe litt tid på stranda. Vi reiste tidleig fra Gøteborg, videre til Helsingborg der vi skal bo i to netter nå. Hadde tidligere søkt litt på internett for å finne noen fine strender, og vi bestemte oss for å prøve "tropical beach" der det er laget falsket palmer for å gi ekstra stemning. Men jeg skal inrømme at stranda var penere og ikke minst så større ut på bilder, enn den var i virkeligheten. Men koste oss gjor vi vertfall uansett!Etter noen fine og varme timer på stranden, med bading og godt humør kjørte vi videre for å finne frem til hotellet vi skulle bo på desse nettene. Der fikk jeg dysjet, sminket meg, og skiftet klær før vi gikk ut i byen for å bli litt kjent. Nå vet vi hvor de fleste butikkene ligger og er klare for litt mer shopping imorgen. Etter å ha gått litt i gatene fant vi oss en liten resturant der vi satt oss ned for å spise middag.-og jeg er virkelig glad for at vi gikk der, for den pastaen jeg spiste var virkelig god!! Nå skal jeg og mamma slappe litt av på hotellrommet og spille en omgang yatzy før vi legger oss. Håper alle har hatt en super dag!♡ 

Har dere hatt fint vær idag?

Todays shopping-outfit

 • 03.08.2015, 23:32


Shorts- bikbok // T-skjorte- bikbok // Cardigan- h&m // Sko- softwalk // Armbånd- Bikbok // Klokke-casio // Veske- h&m

Hva synst dere?♡

what's in my pusre? - gøteborg

 • 03.08.2015, 09:03

God morgen!

Nå har jeg akuratt våknet, og ligger i senga på hotelrommet i Gøteborg atm. Nå skal vi snart ned å spise herlig hotellfrokost, før jeg går opp og sminker meg, og gjør meg klar til en dag fyllt med shopping. Jeg tenkte i den anledning å vise dere hva jeg har pakket med meg i veska i dag. Enjoy♡♡Mobil: Mobilen er noe jeg ALLTID har med meg i veska eller lommen, eller uansett hva jeg har. -men spesiellt viktig er det nå, når jeg går rundt i en by jeg ikke er kjent i.

♡Øretelefoner: Dette synst jeg alltid er like grett å ha med på lange kjøreturer, som denne.

♡Lommeboken: Lommeboken sier seg vel selv at jeg må ha med, når jeg har så store shoppingplaner (forhåpentligvis,) haha. Men jeg synst det alltid er grett å ha med penger rundt om kring uansett om jeg er hjemme eller på ferie.

♡Solbriller: Solbriller er virkelig et must-have for meg. Jeg tåler ikke å gå i solen lenge uten solbriller, for da får jeg som oftest vondt i hodet etter en stund.

♡Lipbutter: Jeg er avhengig av å gi leppene fuktighet, og denne som er vist på bildet er nok min favoritt!

♡Polaroid kamera: Jeg har ikke vert så flink å brukt dette kameraet siden jeg fikk det, men nå tenkte jeg at det ville vert fint å hatt det i vesken, og ta noen bilder rundt omkring. Synst virkelig sånne bilder er supersøte, så jeg skal prøve å få tatt noen, som jeg kanskje kan henge opp på vekken min hjemme.

♡Mini parfyme og tyggegummi: Når man går i gatene hele dagen, kan man fort begynne å lukte litt. Så derfor har jeg tatt med meg både tyggis og parfyme, just in case.

♡Nødlader: Jeg har også pakket med en nødlader, itilfelle min nødvendighet nr1 i veska (mobilen min,) skal svikte meg iløpet av dagen.

♡Hodetabletter: Jeg har migrene, så jeg pakker alltid med meg hodetabletter uansett hvor jeg drar.

 

 

Liseberg

 • 02.08.2015, 22:49

Heihei, solstråler!

I går kveld kom vi frem til Tønsberg, byen hvor vi skulle ha en "pause" på turen vår. Prøvde å skive et inlegg igår også, men pågrunn av problemer på blogg.no fikk jeg ikke laste det opp, beklager! Men etter en overnatting i den flotte byen, tønsberg, gikk turen videre til Sverige. Iogmed det er søndag, og alt er stengt bestemte vi oss for å ta turen på Liseberg. Desverre var det litt regn i luften, men vi hadde en super dag likevel! Broren min sprang fra karusell til karusell og tok vel nesten alle, mens jeg ble med på de jeg turte innimellom, haha. Men er faktisk ikke så "pysete" når det kommer til karuseller jeg heller. Så lenge det ikke er noe som går rundt og rundt, eller oppned så klarer jeg meg. Fikk ikke tatt så veldig mange bilder, men skal låve dere at det skal komme flere bilder de neste dagene!


-måtte bli noen mobilbilder idag.

I morgen er vi forhåpentligvis opplagte og klare for en dag fyllt med shopping i gøteborg, wiihu. Skal ikke legge noe skjul på at det er det jeg absolutt gleder meg mest til. Håper jeg finner vertfall noe jeg liker, og at jeg får noen poser med meg hjem. Været dagene fremover skulle vertfall være supert, og det gjør jo dagene enda litt bedre etter min mening. Vi snakkes nok mer i morgen!♡♡

 

Roadtrippn

 • 01.08.2015, 10:00
Good morning, sunshines♥

Nå har vi akuratt suttet oss godt til rette i bilen, funnet frem nakkeputa og musikken, og er klar for en 8 timers kjøretur, yey. Blir nok en del mat- og dopauser på vegen, kjenner jeg oss rett haha. Men med så godt selskap i bilen tror jeg denne turen kommer til å gå veldig foort. Dette inlegget blir ikke så langt, men jeg ønsket bare å oppdatere dere litt på reisen.-Så snakkes vi kanskje når jeg kommer frem til byen hvor vi skal overnatte i natt, Tønsberg. 

Ønsker dere alle en heelt fantastisk dag!

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no