fin avslutning på helgen

 • 31.08.2014, 21:40

Heihei!

Jeg pleier ikke å synest at søndager er noe spesielt gøy, men denne søndagen har faktisk vert utrolig koselig. Jeg startet dagen med å ligge i sengen å se på gossip girl, før jeg stod opp og ble med mamma på en deilig joggetur. Deretter sminka jeg meg og gjorde meg klar til å gå ut å spise med noen veninner. Det var super koselig! Etter vi hadde spist en herlig pizza gikk vi hjem til meg og så på film og kosa oss med litt godteri!


fine jenter!
3 favorite perfumes

 • 31.08.2014, 15:00


♥Versace- Bright crystal


♥Escada- Born in paradise


Marc Jacobs- Daisy

 

//Noen dere liker?

cozy morning

 • 31.08.2014, 10:54

Hei!

Elsker virkelig helgene, der vi kan sove så lenge vi vil og bare sitte i sengen og se på serier♥ Jeg fikk ikke tid til å blogge i går, fordi jeg var i Bergen og spillte årets første hånballkamp. Vi tapte desverre, men det var kjempe gøy uansett! Da jeg kom hjem gikk jeg og mamma en tur for å se etter noen sko til meg, men det fant vi desverre ikke, så vi gikk hjem igjen. På kvelden kom Annie til meg og vi såg mgp.jr, som er alltid like gøy å se på haha, før hun ble hentet. Så det var en veldig fin lørdag! 

//Hva er deres planer for dagen?


Høst antrekk

 • 29.08.2014, 15:03


Bukse- dr.denim     genser-bikbok     jakke-veromoda     skjerf- only
onsdagens lille innkjøp

 • 27.08.2014, 21:04


Hvit genser- bikbok          Grå genser-bikbok       Bok: mammas svik- notabene

//Hva synst dere?

//Har dere hatt en fin onsdag?

My everyday makeup

 • 25.08.2014, 17:09

Hei! Har dere hatt en fin mandag så langt?

Jeg må først og fremst begynne med å si at jeg ikke er den som har best peining på sminke eller har best sminke her i verden. Men jeg håper dere liker innlegget alikevell 


MY EVERYDAY MEKEUP

//Hva synst dere? 

lazy sunday

 • 24.08.2014, 21:04

Hei, fine lesere!

Dagen idag har vi bare tilbrakt inne. Vi våknet i 10 tiden, gikk ned å spiste frukost og etter det satt vi oss ned i sofaen og såg på film og slappet av. Det er egentlig ganske deilig med sånne late innedager. Litt senere på dagen ble vi litt lei av å bare sitte i ro, så vi bestemte oss for å lage hjemmelaga boller som vi kunne spise til kvelds. Så nå har nettopp spist noen herlige,hjemmelaga boller til kvelds. mmm!


 

//Har dere hatt en fin søndag?

Curls

 • 23.08.2014, 17:15Heihei

I går kom søskenbarnet mitt Maria til meg. Hun skal såve over til Søndag. Det var kjempe koslig å få se henne igjen, fordi det er ikke så veldig ofte vi har tid iogmed at hun bor i Bergen og begge to har det ganske travelt i hværdagene. Da hun kom i går gikk vi først og så på broren min sin fotballkamp i regnet, deretter gikk vi hjem og såg på idol og spiste taco. Idag har vi vert på shopping nesten helt til nå, haha. Kjøpte faktisk ingenting idag, noe som er skikkelig uvanlig til å være meg. Men Maria fikk kjøpt seg den fine jakka på bilde, og det var vel det eneste. Nå skal jeg snart i bursdag til en av mine beste venner, Thea, som er 15år idag. Gratulerer så masse med dagen!!

Pakke i posten

 • 21.08.2014, 17:27

Hei!

Igår kom endelig pakken jeg hadde venta på fra miniinthebox. Bestilte noen deksel og en klokke. Var veldig spent på klokka, om den passa og om den var fin på. Og det var den heldigvis! Ble veldig fornøyd med tingene jeg bestillte. Anbefaler virkelig alle til å ta en titt innom den siden! Der har dei alt du trenger egentlig, både klkker, smykker, mobiltilbehør osv og itilleg er det super billig!!


Smile deksel HER

Mint grønt deksl HER

Mønster deksel HER

Deksel til å ha mobilen i når du jogger. Kan feste den på armen! HER

Klokke HER 

Svar på spørsmålsrunden

 • 20.08.2014, 17:03

3 positive ting ved deg selv?
Jeg er ikke den personen som er så veldig flink å si fine ting om meg selv, men jeg får vel prøve. Jeg er snill, omtenksom og ærlig.

Instagrambrukeren din?
Instagram brukeren min heter Kristineflotve, det er bare til å følge meg :-D

Dine nærmeste venner?
Jeg føler egentlig alle vennene mine står meg ganske nært, men kanskje Annie, Thea, Erle, Åse og Anne. Har kjent alle dei fra barneskolen, så vi har vert venner en god stund nå. Men selfølgelig har jeg fått mange nye venner, som også står meg veldig nært.

Kan du beskrive skolen din og de andre skolene rundt der du bor? Liksom hvordan de ser ut og hvordan folkene er på de forskjellige skolene?:-)
Skolen min er en av dei mest stygge og umoderne skolene jeg har sett, haha. Ellers er det bare en til ungdomsskole her på Stord, men den er mye penere! Nå kjenner jeg nesten bare folkene på min skole, så jeg kan ikke si så mye om dei andre. Men dei fleste på skolen jeg går på er veldig snille, men selfølgelig er det jo mange forskjellige personligheter.

Hvor kjøper du klærna dine?
Jeg kjøper dei fleste på Bikbok, Vermoda eller Cubus iogmed at vi ikke har så veldig mange butikker her. Men det hender at vi tar en dagstur til Haugesund eller Bergen på shopping og da kjøper jeg jo klær på andre butikker også :-)

Favoritt plass i heile verden?
Har ikke reist så mye fordi jeg har flyskrekk.. Så jeg vet egentlig ikke helt for å være ærlig.

Hva mac har du?
Jeg har macbook air, og er veldig fornøyd med den!

Synst om meg?
Kjenner deg ikke, men du er veldig pen og virker kjempe snill! :-D

 

//Noen spørsmål til neste gang?

 

 

shoppingtur; new in

 • 19.08.2014, 20:24

 

Heihei kjære lesere!

Etter skolen idag kjørte vi rett til Haugesund for en liten shopping dag. det var en kjempe koslig shopping dag, sammen med veninna mi Annie og mamma. Det var også veldig godt å komme seg vekk fra alle leksene for en stund! Hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe så veldig mye, men det ble noen plagg med hjem alikevell, haha. 


Helly Hansen jakke- Mx sport


Genser-Bikbok


Skjorte-bikbok


Topp-bikbok


Cardigan- h&m


Notatblokk- søstrene grene

 

//Noen av innkjøpene dere likte?
//Hva har dere gjort på idag?


 

Spør meg!

 • 18.08.2014, 07:00

Hei kjære lesere!

Nå tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde igjen, siden det er en veldig god stund siden sist nå og kanskje jeg har fått noen nye lesere som ikke vet mye om meg! så dere kan spør meg om alt dere lurer på, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. 
new in

 • 17.08.2014, 20:23

Heihei!

Nå kom jeg nettopp hjem fra Bergen etter å ha hatt en fin feiring av Anders, som er 8 år i morgen, sammen med familie. Vi fikk mange gode kaker, så jeg spiste vel kanskje litt for mye, haha. Da jeg kom der fikk jeg også tinga jeg bestilte fra taxfree, så da jeg kom hjem var jeg super fornøyd!


NUDE - the balm:Har ikke prøvd noen av dem enda, men jeg synst selv mange av fargene såg veldig fine ut! Så jeg gleder meg veldig til å prøve dem ut!


ESCADA - born in paradise: Denne har jeg hatt før, og jeg elsker duften! Absolutt en av mine favoritter.


Antrekk: black and burgundy

 • 17.08.2014, 13:24


Kjole-bikbok    Cardigan-cubus    Sko-toms    Klokke- Cmyk    Smykke- Zavanna

 

Weekend

 • 16.08.2014, 11:27

Da var første uke unnagjort på skolen, eller jeg kan vel ikke kalle det uke akuratt. Vi begynte på torsdag, så vi gikk bare to dager denne uka. Det var egentlig ganske deilig å starte med en liten uke, og ikke begynne rett på en hel uke. Selvom det var helt ok å begynne på skolen igjen, var det ganske deilig med helg også. Begynner allerede å komme inn i rutinen min igjen. Nå har jeg laget meg noe av det meste jeg vet om til frukost, nemlig noen sunne havrepannekaker. Det får jeg jo aldri tid til å lage i ukedagene. Senere skal jeg på frugård å spise lunsh med noen veninner. Der har dei virkelig dei beste beguette! Så dette blir nok ganske koselig.


ny parkas til skolestart

 • 13.08.2014, 20:14


Parkas-veromoda kr299

Imorgen begynner skolen igjen etter en lang, deilig sommerferie.. Er ikke helt klar til å stå opp klokka 7 enda kjenner jeg, men samtidig skal det bli godt å få se alle folka igjen! Dette er mitt siste år på ungdomsskolen, så er ganske klar til å få unnagjort dette året.

Skal dere på skolen imorgen?


black & white

 • 09.08.2014, 19:42


Heihei!

Idag er det skikkelig mye vind ute, og regnbyer innimellom, så det er ikke noe vér å være ute i vertfall. Så idag har jeg bare slappet av inne, og sett på gossip girl. Tok også en liten tur på senteret for å se, men fant ikke noe spessielt der. Nå blir det hjemmelaga pizza til kveldsmat og film, sammen med mamma. Ha en fin lørdagskveld alle dere søte lesere!

Having a carrie moment

 • 05.08.2014, 19:12


Ett lite innkjøp fra idag :-)    bukse-veromoda      tskjorte-bikbok

 

Hei lesere!

Idag møttte jeg noen veninner med senteret klokka 12. Vi gikk ned på kaien og kjøpte shave ice og kosa oss en god stunnd før vi tok turen hjem til meg. Her tok vi noen bilder, hoppa litt på trampolinen, hørte på musikk og dansa, haha! Senere gikk jeg og mamma en tur på senteretv for å handle noen ting til rommet (som jeg kommer til å vise i romvideo), og jeg endte da også opp med å kjøpe desse to plaggene.
 

cozy

 • 04.08.2014, 21:09

Hei!

I dag startet jeg dagen med en joggetur. Må vær ærlig å si at det var helt forferdelig tungt idag, sikkert på grunn av varmen. I 3 tiden kom Oline og Luna til meg. Oline har nettopp kommet hjem fra syden, så kun hadde med en liten gave til meg:


Tusentakk, snille Oline!

Siden været var såpass bra bestemte vi oss for å ta en tur på stranden. Det var veldig deilig å komme seg ut igjen, etter alle desse regnværs dagene inne. I halv 5 tiden gikk vi hjem igjen, og da kom Annie til meg. Vi satt oss ned og såg på filmen "Soul surfer." Har sett den før, så den var ikke like trist denne gangen, haha. 
new in

 • 01.08.2014, 19:16

Heihei!

Idag startet jeg og mamma dagen med å male siste strøk på gulvet mitt. Ble selv veldig fornøyd med resultatet, så jeg lurer på om jeg skal lage en liten romvideo vist dere ønsker det! Senere gikk jeg og mamma en liten tur på senteret for å kjøpe skolesaker, for nå er det nemlig bare 13 dager igjen av ferien. Men selfølgelig ble det ikke bare skolesaker jeg shoppet, haha så jeg fikk med meg hjem desse to plaggene også.


 Topp og cardigan fra Veromoda

 

 

Hva synst dere om innkjøpet?

Ønsker dere romvideo?

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no