Min juli

  • 31.07.2016, 10:52

Ææ, tenk at i morgen er juli måned over og vi går inn i den siste sommermåneden. Ikke nok med det er vi halvvegs i 2016, hvor sykt er ikke det? Denne måneden, og forsåvidt denne sommeren ble ikke som forventet og alt av planer vi hadde måtte avlyses. Men tross en tung periode, har jeg hatt flere fine stunder denne måneden også. Jeg har samlet mine beste stunder denne måneden gjennom bilder som jeg ønsker å dele med dere.


Den vakreste solnedgangen fra hytta.


Fikk dagsbesøk av min bestevenninne og kusine, Maria, på hytta♡ Vi var på båttur, og nøt en av de få solskinnsdagene vi hadde denne måneden.

Processed with VSCO with hb1 preset
Fikk nydelige roser av verdens snilleste mamma.

Processed with VSCO with hb1 preset
Fikk være sammen med venninne mine igjen etter nesten en måned uten♡

Processed with VSCO with hb1 preset
Verdens beste og snilleste Lucas♡

Processed with VSCO with se3 preset
Kom tilbake til bloggen igjen, etter en veldig lang periode uten blogging.

 

Jeg krysser fingrene for at den kommende måneden bringer med seg flere oppturer enn denne, og at ting blir et hakk bedre. Håper dere alle har hatt en fin sommer så langt, og at august blir minst like super!

 

 

The pink bomber

  • 30.07.2016, 15:36Skjørt- Bikbok // T-skjorte- Bikbok // Bomberjakke- Cubus // Sko- Din sko
_________________________________________________________________________________________________________

Heihei!

Det føles som en evighet siden jeg har blogget, og jeg kjenner jeg virkelig har savnet det. Livet mitt fikk som fortalt en veldig brå vending, og ble så og si snudd helt på hodet. Det er grunnen til at jeg ikke har fått blogget noe særlig. Håper dere forstår at det ikke har vert min første prioritering denne sommeren. Nå derimot begynner ting sakte men sikkert å stabilisere seg, og jeg føler meg klar til å begynne med litt blogging igjen. Håper dere alle får en fin lørdag!


 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no