Pakket og klar

 • 31.07.2015, 20:14

Hei mine kjære lesere!

Denne dagen har virkelig gått i ett sett fra jeg stod opp omtrent. Flinke Kristine begynner alltid å pakke i siste liten, så alt måtte pakkes idag, for imorgen tidleig reiser vi endelig på en liten ferie. Hovedmålet vår på reisen er Gøteborg og Helsngborg, men tror det blir en liten stopp her i Norge et sted først iogmed vi kjører bil og det er en veldig lang tur. Men likevell gleder jeg meg virkelig til turen! Jeg er en person som kan sitte i bilen i timesvis uten å bli lei, så det er ganske grett. I Gøteborg har jeg tenkt å shoppe litt klær og sminke til skolestart, så jeg tenker å kanskje lage en innkjøpsvideo om jeg kjøper nok ( som jeg tror jeg kommer til å gjøre). Haha, men nå må jeg spise litt og pakke siste rest så snakkes vi sikkert i morgen før jeg drar!


Har nesten bare pakket med meg sommer klær, så håper virkelig været blir bra!!
 

Romvideo- juli 2015

 • 31.07.2015, 10:54

Hei!

Da har jeg endeelig fått laget en romvideo til dere! I begynnelsen var det gøy å holde på med redigering, men så har jeg jo så sykt med uflaks at hale macen klikket helt fullstendig, og et par videosnutter forsvant. Så hele redigeringen tok vel sikkert 3 timer lenger enn forventa, såå typisk. Jeg var ikke så veldig fornøyd til slutt for å si det sånn, jaja jeg fikk nå en video til slutt da. Må bare si at dette er en av de første videoene jeg redigerer, så beklager litt dårlig redigering.. Men håper dere liker videoen uansett!

 

Sett på 1080p for best kvalitet!

 

Hva synst dere?

Min juli

 • 30.07.2015, 10:34


// VG-lista og shopping i Stavanger, med nydleig vær og godt selskap // Is på kaien sammen med denne kjekke jenta
//Mange koslige spillkvelder sammen med gode veninner //Goood mat
//Mange koslige besøk //Bollekvelds på hytten sammen med familien
//Fikk gave i posten fra makestyle, wiiii //Fikk også kjøpt meg en ny linse som jeg er suuper fornøyd med!
//Den obligatoriske "selfien" // Litt nytt på rommet
//Kafébesøk  sammen med mamma //En av flere koslige overnattinger på hytten
//Fine fjellturer og treningsøkter //Testet ut desse herlige muffinsene!
//Klippet meg kort, ææææ //Var på besøk på denne idylliske plassen her!

Jeg vet juli ikke er helt ferdi enda, men det nermer deg virkelig. Jeg valgte å skrive dette innlegget nå pågrunn av at vi reiser den 1.august, og da blir det nok ikke så mye tid til noe blogginnlegg. Det er litt trist at juli allerede nermer seg slutt, og at skolen begynner å nærme seg igjen.. jaja, håper alle har hatt en super juli vertfall!

Hvordan har deres juli vert?


 

idyll

 • 29.07.2015, 18:31

Hei!

I dag tidelig tok hele familien, og mormor og besten turen til Håheim gård som er en gård litt utenfor her vi bor. Jeg hadde aldri vert der og visste så og si ikke hva jeg kom til. Det eneste jeg visste var at det skulle være veldig fint der og at vi skulle spise middag der. -og det gikk over ale forventninger, for en fin plass det var! Blomster overalt, koslige,små hus, og ikke minst suuuper god mat! Det var virkelig en idyllisk stemning der!


Hvordan har deres dag vert?

Nelly wants

 • 29.07.2015, 10:30


Nydelig kjole HER // Topp HER // Lyserosa playsuit HER
Sko HER // Calvin Klein undertøy HER // Solbriller HER
Nike hettegenser HER // Klokke HER // Lyserosa topp HER

Noe dere likte?

black & white stripes

 • 28.07.2015, 16:42
Bukse- bikbok // T-skjorte- Bikbok // Cardigan- hm // Solbriller-Rayban // Klokke-Glitter // Sko- Eurosko

 

Hva synst dere?

Blåbærmuffins

 • 28.07.2015, 12:00

God morgen solstråler!

Idag startet jeg dagen tidlig, som vanlig. Jeg er en person som ikke klarer å sove lenge! Vet ikke hva som gjør det, men egentlig synst jeg det er like greit. Da får jeg mer ut av dagen, og har tid til å gjøre ting som jeg vanligvis ikke har så god til til. Så igår kveld var jeg ute å plukket blåbær i hagen vår, og da kom jeg plutselig på idag at det hadde vert gøy å teste ut frokostmuffins med blåbær, so i did. - og jeg angrer ikke for å si det sånn! De er sunne, fine, og ikke minst gode, mmm♡ Jeg toppet dem med hjemmelaga blåbærsyltetøy. Nå skal jeg nyte muffinsene og se på youtube videoer, så snakkes vi nok senere!♡ Dersom dere er interrisert i å prøve ut desse kan dere finne oppskriften HER.


 

Uken som gikk...

 • 27.07.2015, 14:13

Ukens opptur: Denne uken tilbragte jeg mesteparten av tiden min på hytta sammen med familien, der hver dag var like koslig! Men denne uken har jeg hatt så ekstremt mange oppturer!! Fikk besøk på hytta av Karoline og Tonje, som jeg ikke hadde sett siden sommerferien begynnte. Det var herlig å endelig få se dem igjen etter en månede! Vi spiste herlig mat, fisket, kjørte båt, og avsluttet dagen ute på terrassen med masse puter, grill og marshmellow♡ Kan det bli bedre?? På fredag kom jeg hjem, og da gikk vi å så på sommeråpent som var her på Stord, og vi kom på TV! hahah, hadde ikke forventa det, og plutselig var det et kamera rett forann oss!! Så det var nok absolutt en opptur det også! Og så må jeg ikke glemme suprisepartyet igår da, kjempe koslig men også trist!Ukens nedtur: Ukens nedtur eg nok at formen har vert litt av/på hos alle i familien. Jeg har blandt annet hatt litt vondt i halsen og vært litt slakk til tider. Men jeg krysser fingrene for at jeg er heelt frisk når vi skal på ferie.

Ukens sang: Best shot, av Birdy og Jaymes Young tror jeg må være den jeg har hørt mest denne uken. Så fin!

Ukens beste innkjøp: Ukens beste innkjøp tror jeg må være Malene Birger dekselet mitt, som jeg har siklet etter en god stund!Ukens beste måltid: Hm, er altid like vansklig å velge iogmed jeg elsker alt jeg spiser, haha. Men kanskje fiskesuppa til pappa, med fiskene jeg fikk på hytten, wihu :-D

 

Hvordan har deres uke vert?

suprise

 • 26.07.2015, 20:30

Hei kjære lesere!

Dette innlegget her var jeg nødt til å forhåndspublisere, i tilfelle veninnen min Tonje skulle se det. For når dere leser dette er jeg og noen venner sannsyligvis med naustet til Tonje og spiser pizza og koser oss den siste tiden vi alle er samlet på en stund. Tonje skal nemlig flytte bort nå snart, fordi hun skal starte på videregående en annen plass. Så derfor stellte vi istand et lite "suprise party" for henne, med gave, pizza, godteri og sansynligvis mye morro! Kommer virkelig til å savne denne herlige jenta såå mye, men nå skal vi nyte den siste tiden vi har sammen før hun reiser♡♡ Skriver nok mer om dette imorgen!

 

Coffee in bed

 • 26.07.2015, 16:57Hei! Hvordan går det med dere?♡  Akuratt nå sitter jeg nydysjet på rommet mitt, med morgenkåpa på, og den obligatoriske "søndags kaffen" i handa mi. Perfekt søndag etter min mening! I dag startet jeg dagen med en tur på fjellet sammen med mamma og hennes veninne. Det var herlig å komme seg ut og få litt frisk luft, før jeg går inn i mitt typiske søndags modus, haha. I det siste har jeg fått skikkelig dilla på kaffe, ikke ren kaffe men "snope kaffe," som Latte og frappe. Det er såå godt!♡ Nå skal jeg vel drikke opp resten av kaffen, før jeg setter meg ned for å lese andre blogger og planlegge litt hva som skal skje på bloggen nå fremover i tiden som kommer. Dersom dere har noen ønsker om hva dere vil se her på bloggen, er det bare å legge igjen en kommentar her! Det er jo trossalt dere som er grunnen til at jeg blogger, så jeg ønsker å få høre deres meninger.

Ønsker dere alle en herlig søndag videre, så snakkes vi♡ 

Gårsdagens innkjøp

 • 25.07.2015, 17:41

Hei!

Igår var jeg en liten tur på senteret , før jeg og noen veninner skulle ned å se på sommerbåten som kom her til Leirvik i går. Som vanlig klarte jeg ikke å komme ut av senteret uten noen poser, haha. Men denne ganger kjøpte jeg bare ting jeg trengte, eller som jeg har ønsket meg en stund, så jeg er altså veldig fornøyd. Da jeg var på hytten fant jeg ut at jeg hadde hull i den ene joggeskoen min som førte til at jeg fikk gnagsår, så da gikk det ikke ann å bruke dem mer. Så derfor fikk jeg vertfall kjøpt meg noen nye joggesko, pluss en dongeribukse, øredobber og et deksel som jeg har tenkt å vise dere nå.

♡ Sko fra Sport1 // Deksel fra Malene Birger // Bukse fra Dr.denim // Øredobber fra cmyk 

Etter jeg hadde vert på senteret en tur, gikk som sagt jeg og noen veninner ned og så på sommeråpent. Det var faktisk ikke regn, som tidligere var meldt, så det gjor det litt bedre å stå der å se på. Det var kjekt å få oppleve å se det "live" istedenfor å sitte forran TVen. Midt i sendingen dukket det plutselig opp et kamera rett forann oss, så vi ble altså filmet og kom på Tv. Haha, kjekt var det vertfall!

 
 

Toast for breakfast

 • 25.07.2015, 11:12

Hei kjære lesere!

Det begynner å bli noen dager siden sist nå, og det beklager jeg! Har vert på hytten noen dager som dere kanskje har fått med dere, og der hadde vi veeeldig dårlig internett så det gikk ikke ann å laste opp noen bilder til slutt, og jeg klarer ikke å skrive noen inlegg uten bilder! -Men nå er jeg kommet hjem igjen, og skal tilbringe denne uken hjemme før vi tar turen til sverige! wihuuu.


- mm, toast og sjokolademelk må være den beste kombinasjonen

Hvordan har deres dager vert i det siste?

koslige dager

 • 21.07.2015, 20:34

Hei! 

Har dere det bra? Akuratt nå befinner jeg meg på hytta vår og har akuratt kommet hjem etter en fin joggetur sammen mad mamma. Vi kom vel frem til hytta i går og skal være her ca en uke, så det blir nok ikke like mye blogging som vanlig. Det har så langt vert to fine dager her, med godt selskap, helt ok vær, og mye god mat!! I dag var jeg og pappa ute å fisket, og jeg klarte etter en stund å fiske opp 5 store fisker. Så jeg var ganske fornnøyd da jeg kom hjem igjen, haha. Etter en god stund ute på sjøen, ble vi invitert på fiskemiddag, etterfølgt med jordbær og fløte hos mormor og besten på nabo hytta. naam! Nå skal jeg ta meg en varm dysj, ta på koseklær, og vente på at bollene skal komme ut av ovnen. Hyttelivet♥♥

 
 

Uken som gikk..

 • 20.07.2015, 09:48

Ukens opptur: Denne ukens opptur må nok være koslig pannekakekvelds, med film og masse snakking i går med to av mine flotte veninner,eller hytteturen tildligere denne uken med film, spill og kos♥Ukens nedtur: hmm, ukens nedtur tror jeg må være at jeg har hatt mange dager der jeg har vert skikkelig rastløs, haha. Jeg har kjedet meg hvert sekund jeg ikke har hatt noe å gjort på.. Vet ikke helt hva det kommer av, kanskje på grunn av været?

Ukens sang: Denne uka har jeg ikke hatt en bestemt favoritt sang, har hørt på alt fra A til Å som gjør meg i godt humør.

Ukens innkjøp: hm, tror ikke jeg har kjøpt så veldig mye denne uken faktisk. Derfor må nok den hvite blusen jeg kjøpte bli det beste innkjøpet for uka. Den er elegant, men samtidig er den litt hværdagslig også. Ble veldig fornøyd med den.Ukens måltid: "MammaPappa" pizza, og taco kommer nok høyest opp på lista denne uken også♥♥

 

Hvordan har deres uke vert?

Room details

 • 19.07.2015, 14:57


Hei, fine dere♥

Nå tenkte jeg å vise dere noen detaljer fra rommet mitt. Det er blitt en stund siden jeg har vist dere rommet mitt nå, og jeg har siden sist romvideo ommøblert flere ganger. Jeg er en person som trenger forandringer ganske ofte, og det gjelder ikke bare rommet men også hår som dere sikkert skjønte igår haha. Etter mye flytting fram og tilbake på møbler, og litt nye innkjøp har jeg faktisk satt meg til ro og jeg er ganske fornøyd med slik det er akuratt nå.-men før jul en gang vurderer jeg å heller ta i bruk det nyoppussa rommet i kjelleren, men atm er jeg fornøy med det jeg har så det blir nok ikke på en god stund enda. Ønsker dere en ny romvideo?

Short hair

 • 18.07.2015, 13:48

ææ, hva har jeg gjort? haha. Nå kom jeg akuratt hjem fra et lite besøk hos frisøren. I går bestemte jeg meg spontant for at jeg skulle klippe meg kortere, men jeg hadde ikke sett for meg at det skulle bli sååå kort. Akuratt nå vet jeg ikke hva jeg synst, om jeg liker det eller ikke. Det er iallefall veeldig uvant, men jeg får håpe jeg venner meg til det etterhvert..


..kjenner jeg savner det lange håret litt nå, haha typisk meg.
Hva synst dere?

min favoritt parfyme

 • 17.07.2015, 16:20


Versace- Bright crystal♥ Lukten er ikke tung og kvalmende, og den sitter på hele dagen og lukter skikkelig friskt. My alltime favorite parfume!
Hva er din favoritt parfyme?

jentetur

 • 16.07.2015, 21:40

Hei!

Beklager for sen oppdatering idag! Har vert ute i finværet hele dag. I går var jeg som sagt veeldig rastløs og jeg kjente på kroppen at jeg bare måtte finne på noe, så da fikk jeg med meg Thea og Åse på en spontan hyttetur. Så i går kveld kjørte vi altså ut til hytta mi, for å overnatte til idag. Da vi kom frem laget vi brownies og fant frem litt popcorn som vi spiste, mens vi spillte ulike spill og koste oss. Vi laget det klart på loftet med madrasser på gulvet og mange puter før vi skulle legge oss, sååå koslig♥ I dag startet vi dagen med en herlig frukost med rundstykker og eggerøre, før vi tok turen på en strand som vi tilbragte nesten hele dagen vår før vi kjøørte hjem.


See så koslig!♥
Hva har dere gjort idag? 

Todays details

 • 15.07.2015, 16:36


       

Fotlenke, klokke og solbriller fra cmyk.


Hva synst dere?♥

some inspiration on a wedensday

 • 15.07.2015, 12:20


// bilder hentet fra weheartit♥ 

Hei og god morgen solstråler!

Nå har jeg vert våken en stund, og sitter atm å ser på youtubevideor og inspirerende bilder på weheartit. Kjenner nå at rastløsheten kommer sakte men sikkert krypende inn på meg. Ja, det er deilig med ferie, men blir litt rastløs når mange av veninnene mine er bortreist og jeg bare sitter her hjemme hahah. Derfor sitter jeg akuratt nå og drømmer meg litt bort i bilder og videoer.-men om 17 dager skal jeg endelig få flyttet meg litt vekk fra denne øya, for da blir det roadtrip sammen med familien til Sverige!! wihuu♥ 

Følg meg gjerne på we♥it : Kristinelf

Hva er deres planer idag?

new in: white blouse

 • 14.07.2015, 21:49

Hei, mine flotte lesere♥ Hvordan har dere det?

Idag har jeg virkelig vert på farten heeele tiden, har nesten ikke hatt tid til å sitte i ro, haha. Selv om det til tider har vert en litt travel dag, har jeg virkelg kost meg også. Det er kjekt å ha noen dager der man har ting å gjøre hele tiden. Min aktive dag startet vel klokken 11 da søskenbarnet mitt kom på besøk. Da var vi ute på tur for å se på noen bonkerser fra krigen, og hadde både kappløp og gjemsel, haha. Så det kom en litt sliten Kristine hjem fra den turen kan du si. Da vi kom hjem fikk jeg slappet av litt og spiste litt middag før jeg og mamma tok turen på senteret. Jeg hadde ikke tenkt å kjøpe noe, men om dere kjenner meg så vet dere at jeg som oftes ikke klarer å komme hjem uten en pose,hahah. Jeg kjøpte meg en bluse?? jeg pleier aldri å kjøpe bluser, men det var noe med denne jeg likte så godt. Jeg vet ikke hva, but i just did. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en herlig (men tung) treningsøkt og er klar til å nyte resten av kvelden i sofaen, med bena slengt på bordet. Dere må ha en fin kveld videre♥


Bluse fra veromoda.

 

Hva synst dere?

 

//Se min ønskeliste HER
 

wants from shein.com

 • 14.07.2015, 13:36

Hei, kjære dere!

Selv om været ikke har vert helt på topp enda, så har jeg ikke mistet håpet enda! Jeg har i den anledning funnet litt inspirasjon, og nydelige klær og tilbehør på Shein.com. De har så utrolig mye fint der, alt fra toppper til solbriller. Jeg har valgt ut noen av mine favoritter som jeg virkelig har på ønskelisten min, som jeg vil vise dere! 


Superkule solbriller: HER //  Stripete topp: HER // Sko- HER

Nydelig og elegant jumpsuit: HER // Svart topp: HER // Two-piece sett: HERHerlige sandaler: HER // Nydelig sommekjole : HER // Hvit shorts: HER 

Inne på siden deres finner dere myye annet fint også, jeg blir virkelig fristet når jeg går inn på den siden haha.

Likte dere noen av produktene?

Addicted to coconut

 • 13.07.2015, 20:23

Hei!

I det siste, eller egentlig en god stund har jeg vert heelt avhengig av kokosnøtt produkter. Alt fra hårprodukter til hudkremer. Altså lukten dere! Det må være en av de beste luktene i verden, haha. Jeg har funnet noen produkter, som selfølgelig lukter kokosnøtt, som jeg ønsker å anbefale til dere!Nivea lipbutter, coconut: Denne får dere kjøpt på h&m vertfall, vet ikke om den blir solgt andre steder også? Denne har selfølgelig en heeeerlig lukt og den gir mye fuktighet til leppene, og er et must-have når man er ute på tur ,eller når du i det hele tatt skal ut av huset! loooveit♥

Nourishing coconut milk, shampoo og balsam: Desse er supergode! Både shampooen og balsamen lukter herlig, og skal gjøre håret ditt sterkere og mer glansfylt. Jeg får en ren og herlig følelse etter jeg har brukt desseJeg kjøpte de på apoteket, men tror de selges blandt annet på Vita også.

Noen andre som er avhengig av kokosnøtt?
Har dere prøvd noen av desse produktene?

 

Outfit: the denimshirt

 • 13.07.2015, 15:01


Skjorte- hm // T-skjorte- bikbok // Bukse- now and then // Veske- hm // Sko- hm // Klokke- HER // Solbriller- Rayban


Hva synst dere?

Uken som gikk..

 • 12.07.2015, 19:52

Ukens høydepunkt: Hmm, ukens høydepunkt? I motsetnings til sist uke var det ikke så fint vær ute denne uken, så fikk ikke være så veldig mye ute. Men likevel har jeg hatt noen veldig koslige stunder sammen med venner og familie. Tror ukens høydepunkt må være gårsdagens jentekveld med pizza og mye latter, og hytteturen sammen med søskenbarna mine!Ukens nedtur: Tror ikke jeg har hatt noen spesielle nedturer, men om jeg skulle satt pekefingeren på noe, så kunne vel været vert hakket bedre!

Ukens sang: Lush Life av Zara Larsson har absolutt vert en favoritt denne uken! Hun har virkelig en nydelig stemme!

Ukens beste innkjøp: Det beste innkjøpet mitt ikke bare for denne uken, men på lenge, må ha vert det nye objektivet mitt! Guuud hvor stor forskjell jeg merker. Bakgrunnen blir finere, bildene plir lysere, og de blir virkelig 10 ganger bedre kvalitet på! Anbefales virkelig.

Ukens beste måltid: Det må være mamma/pappa sin hjemmelaga pizza♥ Ingenting er bedre enn den!

sunday mood

 • 12.07.2015, 14:13


-A cup of latte, and som youtube videoes♥-

Hei, og god søndag!

I dag er pøser det ned med regn ute, og jeg sitter nå inne med kosebuksa på og drikker latte og ser på filmer på youtube. Akuratt slik en vanlig søndag pleier å være, vertfall her på vestlandet haha.- men har faktisk ikke vert inne i hele dag. Jeg har vert ute på tur i drittværet i hele tre timer!! Det var koslig det, men ble litt kaldt og vått til slutt, så det var absolutt deilig å komme inn i varmen, haha. Kan virkelig ikke tro at det er sommer når jeg ser ut av vinduet nå???

Hva skal dere gjøre på idag?

 

 

pizza date

 • 11.07.2015, 23:55

God kveld, kjære dere!

Nå føler jeg meg meg full av både mat og latter etter kvelden, og er snart klar for å legge meg. Denne kvelden har vert super koslig! Jeg fikk besøk av to veninner, og vi spiste hjemmelaget pizza, snakket, og lo før vi gikk over på godteri og popcorn. Hahah tror ikke jeg har ledd så mye på lenge! Det er alltid kjekt å finne på litt, når sommerværet ikke er helt på topp. 


-mine fine veninner♥-


-Hva har dere gjort på i kveld?

50 spørsmål

 • 11.07.2015, 16:40

Hei kjære dere!

I dag har jeg lest gjennom noen blogger for å finne inspirasjon, og kom over et innlegg der de svarte på 50 spøsmål om seg selv. Da tenkte jeg at jeg skulle prøve det samme, iogmed det er en stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde, og fordi jeg synst selv det er veldig gøy med inlegg som dette! Enjoy.


 

1. Hvor gammel er du om 5 år? Om fem år, da er jeg 21! haha, det er sykt å tenke på at det bare er 5 år til jeg har passert 20.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Mamma♥ Vi har vert ute på joggetur!

3. Hvor høy er du? Jeg er rundt 173-174 cm høy.4. Hvilken film så du sist? The best of me. Denne så jeg sammen med mamma en dag i sist uke. Det var en bra film, men samtidig ganske dramatisk og trist, så det kom en del tårer innimellom kan du si.

5. Hvem ringte du sist? Den siste jeg ringte var mormor tror jeg.

6. Hvem ringte deg sist? Den siste som ringte meg var også mormor, haha. Hun inviterte oss på middag, men jeg hadde andre planer så måtte takke nei.

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? Søknaden din av 10.07.2015 er motatt. Følg søknaden din på Dine sider på lanekassen. Vennlig hilsen lånekassen. (søknad om stipend på videregående)

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg er egentlig elendig til å svare generelt, haha. -men dersom jeg må få kontakt med noen foretrekker jeg å sende sms, for jeg HATER å snakke i telefon. Jeg takler ikke å snakke i telefon, men dersom jeg er nødt pleier det som oftes å være veldig korte samtaler haha. Om jeg ser jeg har et ubesvart anrop ringer jeg som oftes ikke opp igjen.. (sorry til alle mine veninner♥)

9. Hva er ditt favorittsted? Favorittsted, hmm. Jeg har flyskrekk og kommer meg desverre ikke rundt i verden haha, så mitt favorittsted tror jeg må være hytta. Der får jeg slappet av sammen med familien, eller venner. Og ikke minst, se på de nydlige solnedgangene!!
10. Hvilket sted foretrekker du minst? Tannlegen, lege, and places like that.

11. Når så du moren din sist? For omtrent en halv time siden, kanskje?

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har blå øyne.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Tror ikke jeg har en bestemt favoritt, elsker de fleste julesanger.14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Nei til begge deler. De er ikke skilt, og det er jeg super glad for!♥ -men de er heller ikke gift, bare samboere.


-verdens beste foreldrer♥-

15. Når våknet du i dag? Idag våknet jeg rundt halv 10.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Om ti år er jeg 26 år, og kanskje ferdig med utdanning? who knows. Jeg håper vertfall jeg har fått meg en mann, og bor i en fin leilighet/hus, og kanksje er gravid, eller snart vertfall. haha.

17. Hva skremte deg om natten som barn? .Jeg kan huske at jeg var veldig redd for stinki, i mummidalen. Jeg turte aldri å se da han kom på tv.

18. Hvilket youtube-klipp var det siste som fikk deg til å le? hmm, det kan jeg faktisk ikke huske? hahah. Ser for det ofte på sminkevideoer og slikt, såå.. 

19. Hva er din beste egenskap? Jeg vil nok si at den beste egenskapen min er at jeg er omtenksom, og en god lytter.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er veldig sta. Har jeg bestemt meg for noe, så SKAL jeg utføre det. ingen kan få meg til å endre mening når jeg har satt meg et mål!

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover stort sett med truse.

22. Hvor mange puter har du i sengen? 4, med pynteputene! 24. Hva er det rareste du har spist? Hmm, har ikke spist så veldig mye rart som jeg kommer på..  

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har macbook air.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg er den personen som går barføtt hele tiden! Om jeg har på meg sokker inne, forsvinner dem før jeg vet ordet av det.

26. Hva hører du på akkurat nå? Nå hører jeg bare bakgrunnsstøyet som kommer fra vaskemaskinen. Tenkte ikke over dette før nå, men det var en veldig irriterende lyd. 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Cookie dough er min absolutte favoritt♥

28. Hvilken dessert er din favoritt? Dronning maud pudding og sjoklade fondant!

29. Den største premien du har vunnet? Den største, hmm. Jeg er en person som har 0 vinnerflaks, så det største jeg har vunnet tror jeg må være et sengsett på en basar haha.

30. Liker du kaffe? Ikke ren kaffe nei, men cappuccino, frappe og drikker som det liker jeg. 31. Hva drikker du helst til frokost? Ekstra lett melk.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Nå har jeg jo ikke startet på videregående enda, so i dont know.

33. Kan du spille poker? Nopp.

34.  Hva har du spist i dag? I dag har jeg frem til nå spist en porsjon med havregryn og melk, youghurt og 2 fersken. 

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Jeg er en person som intriserer seg veldig lite for samfunssfag og slikt, så egentlig vet jeg ikke.

36. Hvilken radiostasjonen var den siste du hørte på? P4, da jeg og mamma skulle kjøre ut til joggeplassen vår.

37. Vil du ha barn? Ja, men ikke før jeg er ferdig med utdanning. Jeg vil ha 2 barn, en jente og en gutt.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Ikke helt 100% flytende, nei. Men jeg kan jo en del engelsk, og etter desse tre årene på ungdomsskolen tror jeg nok at jeg har fått litt tysk inn i hodet mitt også, haha. 

39. Sover du på en spesiell side? Jeg ligger kun på magen har jeg merket, haha. Men ligger med hodet vendt mot høgre tror jeg.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet. Ingenting er bedre enn saltvannet, og bølgene som slår. Det eneste jeg kunne ønsket er at havet kunne vert litt varmere enn det er.
41. Hva bruker du helst penger på? Jeg bruker for det meste penger på klær og sminke, og når jeg tenker over det så har jeg vel litt for mye av det? 

42. Eier du dyrebare smykker? Ja, eier noen smykker som jeg har arvet!

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Jeg elsker modern family, og ler like mye av hver eneste episode jeg ser, haha. Ellers liker jeg program som norske talenter, the voice, hotel cæsar, farmen osv.. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Klarer ikke å holde styr på om det er helg eller ukedager nå i sommeren,hahah. Kommer litt ut av vanlige rutiner. Men ikveld får jeg vertfall besøk av to veninner, og vi skal kose oss med pizza, kanskje se en film eller spille spill?

45. Kan du stå på slalom? Jeg kan vel stå på slalom, men er ikke den flinkeste! 46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være seg selv, snill og åpen. Ved å ikke utestenge andre og å være inkluderende.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Jeg har den helt vanlige ringelyden på iPhone.

48. Si en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg. Jeg har aldri i livet likt banan, og kommer nok sannsyligvis aldri til å like det heller!! Selv da jeg var liten og mamma prøvde å gi meg banen, så kom den bare rett ut igjen. Alle babyer skal jo like banan? haha.

49. Hva har du nærmest deg nå, som er rødt? Telefonen til bror min, med rødt manchester united deksel på.. 

50. Er du sosial? Både ja og nei. ELSKER å være med veninnene mine og finne på mye gøy sammen med dem, men samtidig trenger jeg litt ro og fred iblandt. Jeg er ikke den typen som kan være sosial mangemange dager i strekk. Jeg trives like godt i midt eget selskap.-Likte dere innlegget?
-Noe mer dere lurer på?

Hyttelivet

 • 10.07.2015, 19:50

Hei!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra to herlige dager på hytten, sammen med desse herlige menneskene. Som sagt kjørte vi jo ut på hytten igår for å besøke tante, onkel og søskenbarna mine. De var virkelig koslig å treffe dem igjen! I går holdt vi oss for det meste inne, iogmed det var sykt mye vind ute. Vi laget pizza, så på tv, spillte spill og kosa oss super mye. I dag derimot var vi mye ute i solen, og feiret onkel som ble 45 år idag! Mormor og besten, mamma, pappa og lillbror kom også ut på hytta, og vi kosa oss først med grillmat og deretter med gode kaker, så jeg ble vertfall god og mett! Litt senere var det bading på agendaen, men jeg stod over idag da temperaturen bare vist 14 grader haha. Det har virkelig vert en herlig "miniferie" på hytta, med godt selskap♥Pasta dinner

 • 09.07.2015, 16:37

Hei solstråler!

Idag er det faktisk sol ute , hva skjeer?? haha. Er så ofte regn her på vestlandet, at jeg blir så utrolig glad med en gang sola titter frem.-men desverre er ikke de varme temperaturene her, og det er mye vind som gjør det ekstra kaldt. Nå har jeg nettopp spist en herlig pasta ( laget av meg, faktisk) haha. Er ikke så ofte jeg lager middag, så jeg må si det smakte overraskene godt, som førte til at jeg kanskje spiste litt for mye, jaja.Nå tar jeg og resten av familien snart turen over på hytta for å treffe onkel, tante, og mine to søskenbarn. Det blir herlig å treffe dem igjen, begynner å bli en good stund siden sist. Resten av familien min reiser hjem ikveld, mens jeg skal sove over til i morgen. Da blir det bursdagsfeiring med mange gode kaker, og godt selskap for onkel som har bursdag i morgen. Kan ikke love at det blir så mye blogging iogmed det er veldig dårlig internett der, men når jeg kommer hjem imorgen skal jeg få til et innlegg.

Q-Hva skal dere idag?

Nytt objektiv

 • 08.07.2015, 22:34

Hei!

Her om dagen fikk jeg endelig kjøpt meg nytt objektiv til kameraet mitt. Har ventet lenge på å kjøpe meg et litt bedre! Jeg har lenge brukt et "amatør" objektiv, som ikke er noe særlig å anbefale for å si det sånn. Jeg merket med en gang STOR forskjell på linsene, og det blir et helt annet bilde med den nye linsen. Den slipper inn mer lys, som gjør bildene lyse og fine, akuratt som jeg liker det! Jeg har også savnet å få en uklar bakgrunn, -men endelig får jeg en fin,uklar "bokeh" bakgrunn. Objektivet har brennevidde på 50mm, og har heller ikke noe zoom som kanskje gjør det litt utfordrende, men jeg er veldig fornøyd anyways. Jeg kjøpte mitt på elkjøp, og det var overraskende billig. 740 kr er absolutt ikke en dårlig pris til et så bra objektiv!


Q-Har dere prøvd dette objektivet?


My bucketlist for summer

 • 08.07.2015, 17:17
~Bilder hentet fra weheartit~

Q- Hva er dine "mål" for sommeren?

 

Min hverdagssminke

 • 07.07.2015, 16:58

Hei solstråler!

Nå har jeg tenkt å vise dere mine sminkeprodukter jeg pleier å bruker i hverdagen. Må bare si at jeg er veldig intterisert i sminke, og at jeg derfor bruker litt mye kanskje? jaja, haha. -Men jeg bruker ikke alt dette hver enste dag! Før jeg begynner med sminken, vasker jeg alltid ansiktet og påfører dagkrem på huden min. Håper dere liker innlegget!


PRIMER: Det første jeg gjør er å presse litt primer ut av tuben og smørre den i et tynt lag utover ansiktet, på haken, kinnene, og panna. Jeg bruker primeren "Baby skin" og er ganske ok fornøyd med den. Den gjør huden silkemyk og holder sminken bedre på plass.

FOUNDATION: Etter jeg har påført primer, tar jeg min "Fit me" foundation og påfører deg i et jevnt lag over hele ansiktet med foundationkosten min som er "nr 3" på bildet ovenfor. Denne foundationen er helt ok, grei å påføre, men liten dekkevne. Så neste gang skal jeg legge litt mer penger i det, og kjøpe meg en litt bedre. Men foundation er ikke noe jeg bruker hver eneste dag, prøver å ikke bruke mye nå på sommeren vertfall.

CONCEALER: Jeg bruker kun concealer under øyene, iogmed at jeg ikke har så veeeldig mye å dekke. Min er fra Viva La Diva og er kjøpt på Cubus.

PUDDER: "Sexy mama" pudderet bruker jeg bare til å sette foundationen min, slik at den holder seg bedre på plass. Til dette bruker jeg kost "nr 6".

SOLPUDDER: Solpudder bruker jeg for det meste for å marker kinnbena, noe som gjør hele sminkelooken mye finere etter min mening. Jeg bruker "Bahama mama" fra The balm, og er veldig fornøyd med dette. Til å konturere kinnbena bruker jeg kost "nr 8" på bildet, som er fra real techniques.


BROW WIZ: Denne super tynne øyenbrynspennen fra Anastasia bruker jeg til å lage formen på øyenbryna mine, iogmed jeg har ganske tynne bryn. Den lager tynnestreker som ligner hår, derfor er den super for meg med lite hår på bryna mine. love it! Jeg bruker fargen "Taupe".

ØYENBRYNS PUDDER: Dette øyenbryns pudderet i fargen "Medium Brown" fra anastasia, bruker jeg til å fylle i bryna mine med etter jeg har laga formen jeg ønsker. Dette påfører jeg med kosten fra anastasia.

Jeg glemte helt å ta med øyenbrynsgélen min fra anastasia, som jeg påfører etter desse produkta for at fargen skal holde ut dagen. 


ØYENSKYGGE: Jeg er positivt overrasket over denne øyenskygge paletten fra Isadora. Fargene er matte, pigmenterte og lette å påføre på øyenlokket. Jeg påfører som oftes fargen i midten i globalen min, og deretter tar jeg litt av den mørkeste brunfargen i ytterkant av øyet.

VIPPETANG: Denne bruker jeg til å "krølle" vippene, slik at de ser enda langre ut. 

MASCARA: Jeg elsker virkelig denne mascaraen, my altime favorite♥ Den gir volum, gjør vippene lengre og tettere, itillegg er den ikke dyr heller! Anbefales på det sterkeste.

 

Q-Noen produkter dere også bruker?

 

Mine beste tips for treningsmotivasjon

 • 07.07.2015, 09:00

Heihei!

Nå i desse sommertider kan det være veldig lett å komme ut av treningsrutiner, og miste treningsmotivasjonen. Jeg har noen puknkt jeg vil dele med dere, som jeg selv følger for å holde motivasjonen oppe og ikke havne på latsiden.

Sett deg mål
Dette gjør selve treningen mye kjekkere etter min mening. Dersom du har bestemt deg for noe og klarer å gjennomføre det, da får du en god feeling, det skal jeg love dere! Start gjerne med å sette deg små mål. Det er greit å ha drømmer om den perfekte rumpen eller om sixpack, men husk alltid at målet må være realistisk. Det må være noe du VET at du kan klare å gjennomføre. Ja, det kan gjerne være tungt, men ikke så tungt at du ikke kan klare det!

Nye treningsklær og treningsutstyr
Hva er vel bedre enn å ta seg en joggetur med nye, freshe treningsklær? Dette gjør absolutt at treningen føles vertfall litt lettere, og motiverende. Tror alle er enig med at å gå med samme treningsklær hveeer eneste gang du trener kan pushe motivasjonen litt ned. Derfor synst jeg det er viktig å piffe opp gardersoben med nye farger i blandt, slik at man ikke blir lei.

Oppdater musikklista
Musikk, det er jeg nesten avhenig av når jeg trener alene. Hvor skal jeg begynne? For det første gjør det at humøret mitt kommer helt på topp. Om jeg har en dårlig dag så kan jeg ta meg en joggetur, eller treningsøkt, høre på god musikk så går humøret fra 1 til 100, og det er ikke tull engang! Det er langt i fra bare humøret det hjelper for. Motivasjonen blir bedre, og jeg klarer å holde ut mye lenger. Når jeg hører musikk glemmer jeg nesten at jeg trener, og drømmer meg heller bort i musikkverden haha. -MEN jeg synst det er viktig å oppdatere listene, slik at man ikke blir lei.


Tren sammen
Jeg synst det er deilig å trene alene, men jeg synst det er kjekker å trene sammen med noen. Da kan man prate om alt fra A til Å, som fører til at man tenker på andre ting enn treningen, som igjen fører til at treningen føles lettere. Spør gjerne en som er på samme "nivå" som deg, som ikke bare prater men som også er der for å trene. Da kan dere pushe hverandre, samtidig som dere gir støtte og komplimang.

Tenk på følelsen du vil få etter treningen
De dagene der det virkelig ikke frister å ta på skoene å komme seg ut, kan det virkelig hjelpe å tenke på følelsen du kommer til å få etterpå. Tror ingen angrer etter en treningsøkt er gjennomført vertfll!

Få god nok søvn
En god natt med nok søvn vil føre til at du blir kvikkere og mer klar for å ta deg ut!

Tren slik du liker det best
Dette er nok kanskje det viktigeste. Du bør alltid gjøre det DU liker for å holde motivasjonen oppe. Man kan fort bli lei om man pusher seg til å gjøre noe man ikke liker å gjøre.

 

 

 

mondays outfit

 • 06.07.2015, 14:21


Genser- Cubus // Bukse- Dr. denim // Skjerf- Gina Tricot // Veske- Hm // Solbriller- Smyck // Sko- Reebook


Ebay finds; white summer

 • 06.07.2015, 10:27


Kjole- HER // Bikini- HER // Sandaler- HER // Solbriller- HER // Flash tattoos- HER


Hva synst dere?

Uken som gikk..

 • 05.07.2015, 17:22

God formiddag, kjære dere!

Jeg har i det siste sett litt rundt på andre blogger, og jeg har sett blandt annet Marthe Borge lage innlegg so hun kaller "Uken som gikk," der hun skriver om ukens opptur, nedtur, bilde, latter osv.. Jeg synst selv det er skikkelig gøy å lese sånne innlegg, så jeg tenkte hvorfor ikke begynne med det selv? Jeg er sikker på at det er andre enn meg som liker innlegg som dette.

Ukens høgdepunkt:
Denne uken må har vert den beste på lenge tror jeg! Har virkelig kost meg hveeer eneste dag, meen jeg skal ikke ramse opp alle dagene mine her nå selv om hver og en av dem har vert fantastic! VG-LISTA må nok være ukens høgdepunkt dersom jeg skal velge. Perfekt vær, god og varm temperatur, shopping, kos og IKKE MINST godt selskap! Vi tok bussen over til Stavanger, deretter shoppa vi i noen timer før vi gikk videre til konserten. Skal innrømme at det ble kanskje bittelitt for varmt til å stå tett i tett i den folkemengden, men de super flinke artiste var verdt det!Ukens nedtur:
Akuratt nå kommer jeg ikke på noen spesielle nedturer (?), det eneste er vel at jeg fikk beskjed av legen å begynne på jerntabletter. For det første er det ikke noe gøy å ha lite jern og lav blodprosent, og for det andre kan jeg ikke fordra å svelge tabletter!! haha. -Men jeg begynner å venne meg litt til det, men jeg kommer nok aldri til å like det!

Ukens sang:
Denne uken har jeg spesielt fått dilla på "Play my drum" av Sandra Lyng. Hveer gang jeg hører den blir jeg skikkelig glad inni meg, og jeg får virkelig summerfeeling. Elsker både låten og dama! Dersom dere ikke har hørt den, så finner dere den HER.

Ukens beste innkjøp:
Hmm, tror mitt beste innkjøp denne uken må være "Castor oljen" jeg kjøpte på helsekosten i går. Har bare fått prøvd den 1-2 ganger så kan egentlig ikke si noe mer om den enda, men en ting som er sikkkert er at jeg har hørt såå mye bra om den. Det er en tykk olje du kan påføre på for eksempel bryn for å få dem til å vokse fortere (Som jeg prøver på), eller du kan smørre den utover på tørr hud. Krysser fingrene for at den skal virke!


Ukens beste måltid:
Denne uken har bestått av flere gode måltider, men grillmaten i går topper nok alt. Godt kjøtt, ris og grillet mais, NAM! Og ikke minst hadde vi koslig besøk fra besteforeldrene mine, så gjor det hele enda kosligere.

Likte dere dette innlgget, og ønsker dere at jeg skal fortsette med dette?

 

 

En smak av sommer

 • 04.07.2015, 18:50

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter 5 herlige timer på stranden. Endelig kom det litt fint vær og varme her til vestlandet også. Men desverre skulle ikke det vare så lenge som jeg hadde ønsket, allerede på mandag er det meldt nedbør og kalde temperaturer igjen, så desse dagene må jeg bare nyte! Man kjenner virkelig på kroppen at man har vert ute i solen hele dagen, ikke bare utenpå, jeg kjenner også at jeg blir skikkelig trøtt av sjøluften og sola som har stått på hele dagen. Jeg som trodde jeg hadde blitt litt brun da jeg satt på standen, men da jeg kom hjem merket jeg at det ikke var mye brunfarge.. Jeg var rød, som vanlig. Jaja, sol og varme er deilig uansett! Nå skal vi snart få besøk av besteforeldrene mine, som skal være med oss å grille før jeg går inn, slapper av, og tar kveld. Jeg ønsker dere en finfin lørdag videre, kjære lesere!


Hvordan har deres dag vert?

 

New in from makestyle

 • 04.07.2015, 09:00

Hei kjære lesere!

Gjett hvem som fikk melding om at en pakke var komt i posten da? Meeg, og gjett om jeg ble glad da, haha. Jeg bestilte meg krøllstaven "Vol mast 2", som er en den tykkere enn en vanlig krøllstav. Jeg har hørt så utrolig mye bra om denne, og gleder meg veldig til å teste den ut!! Denne krøllstaven lager større, fyldigere og elegante krøller som er fint til både hverdag og fest, kanskje spessielt fint nå på sommeren? Dere finner den HER


Ønsker dere et innlegg der jeg tester ut krøllstaven, og skriver mine meninger?
 

min juni

 • 03.07.2015, 11:20


//Kos på terrassen, med vannmelon og godt lesestoff // Gode treningsøkter
//Bursdag til fineste Helene // Litt mer godis
// En av mange selfies denne måneden, haha. // Goood frukost!
//Spa-dag sammen med mamma // Grillkos og feiring av gjennomført eksamen (wiiii!!)
//Koslig cafébesøk //Litt nytt på rommet
//Koslig spillekveld sammen med jentene // Vitnemålsutdeling og ferdig med 10 år grunnskole (!!)
//Got some new clothes // Klassetur sammen med en herlig gjeng!
// Hyttetur med nydelig solnedgang // Startet å blogge igjen, wi!

WOW, tenk at vi er over halvveis av 2015 allerede. Tiden går sååå fort! Hvordan har deres juni vert?

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no