My kind of style

  • 18.06.2017, 14:20

Tenker dere noen gang på hva som definerer stilen deres? Er den classy, rocka, basic eller sporty? Hvilke farger liker du? Merkeklær eller ikke? Jeg sitter ofte for meg selv, ser på anntrekksbilder og prøver å finne svar på akkurat desse spørsmåla. Oppgjennom tidene har jeg prøvd ulike stiler; jeg har vert den sportye, den klassiske, og ikke minst basic. Dette året har jeg blitt mye mer sikker på hvem jeg er som person, hva jeg står for. Sammen med dette har jeg også blitt mer sikker på stilen min. Jeg følger ikke lengre moter, eller jeg må vel innrømme at jeg til tider påvirkes en smule jeg også. Men poenget er at jeg nå kan gå med klær jeg selv liker, uten å bry meg om andre ikke liker samme type klær. Jeg har vel kort sagt funnet meg selv mer. Kanskje dere også er trygg på den dere er og kan gå med hva dere vil, eller kanskje ikke? Jeg vil vertfall dele litt anntrekksbilder jeg har funnet, som jeg selv mener kan definere stilen min nokså bra. Kanskje dere som enda ikke har en bestemt stil, vil bli litt inspirert også? 

Hva synst dere?
Hvordan er deres stil?

  

Jeg har fått eksamenskarakteren min!

  • 17.06.2017, 10:55

 

Hei, hvordan går det med dere?

Jeg selv merker at jeg fremdeles er helt i sjokk. I går kveld fikk jeg høre av en venninne at eksamenskarkteren lå ute!! Jeg var pissnervøs da jeg gikk inn på skolearena for å se resultatet, og var helt oppriktig forberdt på en 4'er, eller kanskje 3'er tilogmed. Men omg - da jeg åpnet eksamenskarakteren stod det 6!!?? Herregud, jeg skjønte serriøst ingenting, og fremdeles er jeg forvirra. Sensor må jo ha vert tidenes snillest!!! Det var ikke bare jeg som var i sjokk i går kveld, men også venninna mi. Dermed satt vi oss i bilen klokka halv 12 i går kveld for å ta oss en kjøretur og lufte hodet, haha. Var vel ute en timerstid, snakket, og luftet tanke. Jeg har merket at av en eller annen grunn har samtaler en tendens å bli mer deep på kvelden? haha, vertfall hadde vi et par dype samtaler før turen gikk hjem igjen. Jeg liker egentlig veldig godt å ha litt seriøse samtaler i blant, og tror egentlig de fleste har veldig godt av å snakke litt alvor i blant, og ikke bare tull.

Da jeg våknet i dag gikk jeg en ekstra tur innom skolearena for å dobbelsjekke karakteren, and i'ts still the same!! Jeg må få lov å si jeg er utrolig fornøyd! Jeg skal si dere at denne karakteren ikke er noe jeg har fått uten arbeid, for jeg har virkelig jobbet hodet av meg når det gjelder matten det siste halvåret. -Men fremdeles har det ikke gått skikkelig opp for meg.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ønsker alle en finfin dag!

  

 

 

my favorite quotes

  • 15.06.2017, 15:09

Hei! 
Nå nærmer det seg helg igjen gitt. Selv om jeg så og si har ferie nå, er det noe spesielt med den "helge-feelingen" man får på fredager. I morgen tar jeg og mamma turen over til Bergen, for å komme litt bort fra denne lille øya. Det blir en typisk jentetur med shopping, god mat, og godt humør.-Så det blir nok bra! Jeg må likevel prøve å begrense pengebruken iogmed jeg reiser til Gdansk om litt over en uke. 

-Back to the heading: jeg ønsker å dele mine favoritt sitat med dere. For dere som fremdeles er på jobb og skole, vet jeg at torsdagen kan virke veldig tung og lang. For meg hjelper det virkelig å lese gjennom sitater på slike dager. Håper det kan være til hjelp for dere også!
Ønsker alle en super torsdag!

 

 


 

summerbreak

  • 13.06.2017, 17:18
Bukse- bikbok // Topp- bikbok // Sko- Superga // Solbriller- Cmyk(?)

 


Hei!

Idag er det 13. juni (allerede) og årets høydepunk, sommerferie, nærmer seg med stormskritt. I og med jeg kom opp i skriftlig eksamen i år, har jeg så og si ferie nå. Det dukker gjerne opp en time nå og da, men jeg mener det er såpass lite at jeg kan si jeg har ferie. Dette skoleåret har virkelig vert tøft, både fysisk og psykisk. Med en helse som ikke er på topp, sier det seg vel nesten selv at alt det fysiske arbeidet også blir tyngre. -Men nå kan jeg gi meg selv en klapp på skuldere etter å ha gjennomført 2.klasse med karakterer jeg er veldig fornøyd med. Jeg skal si dere at jeg virkelig seg frem til sommerferie i år, og det av mange grunner. Jeg har mange kjekke planer og reiser forann meg, jeg får ta en pust i pakken på første gang på 2 år, og ikke minst jeg er frisk og kan faktisk nyte all mat uten dårlig samvittighet. Har dere også "sommerfeire" nå?

Ønsker dere alle en super tirsdag videre, enjoy!

 

Uken som gikk...

  • 11.06.2017, 15:59

...Ukens tanke
Jeg og bestevenninna mi satt her en dag og så på sommerklær på ulike nettsider. Blant alle syltynne og veltrente modeller, dukker det plutselig opp en modell med litt mer former og kurver. Hun var ikke stor i det hele tatt, men sammenlignet med de andre fylte hun litt mer i klærne. Under bildet står det "plus size". Jeg kjenner det gjør meg skikkelig forbanna når man i 2017 faktisk kan kalle en helt normalvektig kvinne med litt former for en plus size modell!!! Jeg skal si dere at denne kvinna ikke var plus size i det hele tatt. Om denne kvinna regnes som plus size, forventes det da at "idealet" er å være undervektig!? Jeg blir oppriktig sur og lei meg for at det er slik. Jeg er 110% imot at det å være undervektig bør "normaliseres". Hver og en kropp er fin, og fokuset burde i stede vert på å ha en sunn og fin kropp.

...Ukens opptur 
Hunden min, Lukas, har vert syk lenge nå. Vi har hatt flere turer til både dyrlege og sykehus, og han har tatt alt fra blodprøver til MR. -Likevel har ingen funnet en forklaring på hva som kan være galt. Han er bare 5 år, men likevel sløvere enn en eldgammel hund. Han spiste ikke, drakk ikke, tisset inne, og det var såvidt han klarte å stå opreist. Her en dag fikk vi prøve noen tabletter, og BAAANG- så var han titusen ganger bedre. Helt syykt! Hele familien var livredd han skulle dø, så da han plutselig begynte å spise og drikke igjen ble det jubel i huset for å si det sånn!!!!lille gullet mitt
 

...Ukens hverdagsglede
Denne hverdagsgleden er virkelig ikke liten, men en av de største gledene jeg har hatt. Jeg har fått en fantastisk venninne som jeg har fått tilbragt mye tid sammen med. Hun har virkelig hjulpet meg med problemene mine, og jeg vet at jeg også har fått hjulpet henne litt også. Det er fantastisk å ha noen å snakke med på den måten vi snakker sammen, og det at vi både kan le og gråte sammen. - Så tuuusentakk♥

Processed with VSCO with hb1 preset

...Ukens nedtur 
Okei, denne nedturen er nesten flaut å skrive om. Jeg har vert ute helg etter helg nå flere uker i strekk, og merker jeg begynner å bli nokså lei av alkohol. Denne fredagen fikk kroppen nok, og jeg ble straffet med kvalme og oppkast. Aldri før har jeg vert så dårlig, så nå kjenner jeg at det trengs en pause, heh. - Men så er jeg jo invitert i 18års dag neste helg også, så vi får se da, haha.
...Ukens TV
Denne uken har jeg sett mye på serien "Under the dome", som finnes på netflix. Jeg begynte egentlig bare på denne for å ha noe å se på midlertidig, men etterkvart som jeg kom inn i handlingenb, og ble kjent med personene, var den egentlig ganske bra. Så om dere ikke har noe å se, kan jeg anbefale dere denne!

...Ukens cravings
Nothing, but Pepsi Max♥ Hjelper meg å komme gjennom ukene, haha.

...Ukens throwback
Det nærmer seg sommerferie, og jeg har sett tilbake på tidligere ferieturer. Gjennom dette året har jeg hatt et overskudd av negative tanker surrende i hodet mitt, og jeg har bare sett på livet som noe negativt. -Men etter å ha sett på bilder fra tidelige år, ble jeg påminnet om hvor fantastisk oppveksten min egentlig har vert! Jeg har mange flere gode minner, og jeg må jobbe med å grave opp desse, og heller begrave minnene fra året som gikk. 

...Ukens sang 
2U, av Justin Bieber har gått på repeat en laaang stund nå. Når hele verden omtrent var på justin bieber i stavanger, måtte jeg i det minste høre på han her hjemme. 

  

VIDEO: Min sykdomshistorie - anoreksi

  • 08.06.2017, 15:26

Dette er en video jeg har hatt stor etterspørsel om å lage. Jeg har vel egentlig sagt nei til det helt frem til nå, fordi det å spille inn en slik video er veldig tøft for meg. Jeg har nå gjort det, ikke for oppmerksomhet, men for å gjøre andre der ut oppmerksom på alt som innebærer i sykdommen. De fleste tenker nok "mat-problem", med en gang de hører om sykdommen anoreksi. -Men som jeg, og alle andre som har gjennomgått samme sykdom, er det langt flere problem som følger med. Jeg unner ingen å komme inn i dette helvette jeg har gjennomgått, og lager dermed denne videoen for å hjelpe både meg selv, og mest av alt dere der ute!

Håper dere ikke synst det er ubehagelig, og at dere blir mer oppmerksom på hvordan sykdommen virkelig er. Takk på forhand!

 

Mine ferieplaner 2017

  • 05.06.2017, 17:07

SMÅ BYTURER
Foruten om store turer, blir det alltid litt småturer i løpet av ferien. Det å være på denne lille øya en hel sommer, er ikke akkurat veldig interresant. Jeg vil nok dermed ta noen turer til Bergen og kanskje besøke søskenbarnet mitt der. Jeg vil også veldig,veldig gjerne ta en til tattovering, så da må jeg jo vekk herfra da også.

GRILLING OG KOS
Dette punktet er vel egentlig noe som går inn i alle sin ferie. Hva er vel en sommer uten grilling? Jeg elsker lange, koselige kvelder hjemme på terrassen, eller på stranda for den slags skyld, med grillmat, litt godt i glasset, god stemning, musikk og ikke minst godt selskap. Dette ser jeg frem til!

GDANSK, 26.-29.juni
Om bare 21 dager tar jeg og to venninner av meg turen til Gdansk. Jeg har aldri vert i polen før, så jeg gleder meg sykt! Hotell og fly er bestilt, så nå er det bare å finne frem tålmodigheten og vente. Det står i hovudsak shopping på agenden, men det blir nok også litt drikking, resturantbesøk, og om været er på topp, kanskje også en tur på stranden. Jeg har jo sett bilder fra Sopot tidligere, og har fått med meg at det befinner seg flotte strender der. Etter hva jeg har fått med meg er det heller ikke lang avstand mellom desse stedene.


SARDINIA, 12.-19.juli
Altså, hvor syyykt er det ikke at jeg skal til syden!?? Det er hele elleve år siden jeg sist satt på et fly til varmere strøk, den gang Tyrkia. Egentlig skulle familien til Kroatia i fjor sommer, men den sommeren ble langt fra som forventet. Dermed bestemte vi oss i år, for å gjøre sommeren i år optimal med å bestille en ny sydentur. Etter litt undersøking forelsket vi oss alle i Sardinia, mer konkret Costa Smeralda. -Så 12.juli setter jeg meg på flyet, og er klar for en fantastisk uke på en fsantastisk nydelig plass! Can't waaait!!


DANACUP, 22.-29.juli
Bare et par dager etter flyet lander i Norge igjen, går turen til Danmark. Broren min er aktiv både i fotball og håndball, og skal derfor delta på både danacup og håndballcup. Jeg og mamma blir med som tilskuere på Dana, og drar hjem igjen da pappa og lillebror drar videre på håndballcup. Planen er da å kjøre via Sverige hjem igjen, og kanskje ta noen små-stopp på turen. 

KØBENHAVN (?)
Dette er det mest usikre punktet på denne listen, men jeg velger likevel å ta det med i håp om at det blir gjennomført. Jeg har såvidt snakket med to venninner om å ta en københavn-weekend helt i slutten av ferien. Det hadde vert en perfekt avslutning på sommeren! Jeg har alltid synst København er en fantastisk by, med både gode shoppingmuligheter og god mat. Jeg krysser fingrene for at vi får til denne turen, men som sagt er det forløpig bare snakket om.

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no