Update

 • 30.06.2016, 14:08

Hei!

Først og fremst må jeg takke dere for all den flotte responsen jeg fikk på forgje innlegg. Da jeg postet innlegget hadde jeg kun 1 mål som var å advare andre slik at flest mulig skal kunne unngå å gå gjennom det jeg gjør, men jeg hadde aldri forventet at så mange flotte kommentarer og helsinger skulle fylle kommentarfeltet og innboksen min. Jeg har ikke ord som kan beskrive hvor mye de flotte ordene og støtten jeg har fått har betydd for meg. Igjen, tusen tusen takk! Dere er gull verdt alle sammen ♥♥

Som dere ser er jeg nå etter 3 uker tilbake på bloggen. Det har vert 3 tøffe uker, med mange nedturer og lange, tunge dager. De 2 første ukene var jeg innlagt på sykehus, og det er helt ærlig de 2 verste ukene i mitt liv. Jeg har aldri følt meg mer innesperret og overvåket enn jeg gjorde denne perioden. Folk fulgte meg hvor enn jeg gikk, jeg fikk ikke bevege meg, jeg ble fratatt all kontroll når det kom til mat, jeg hadde stikk over alt etter alle blodprøver som ble tatt, og jeg ble vekket flere ganger på natten for å sjekke at alt fra puls til blodtrykk var stabilt. Selv om det fysiske ble bedre i denne perioden, ble jeg psykisk dårligere av å være der. På toppen av alt ble jeg selvfølgelig trukket opp i eksamen, og det gjorde ikke denne perioden noe lettere akkurat. Men hell i uhell fikk jeg lov å gjennomføre den slik at jeg slapp å utsette den til høsten. Så etter dette kunne jeg iallfall senke skuldrene litt.

Processed with VSCO with hb1 preset
Nå er jeg endelig kommet hjem, og er hakket friere enn jeg har vert. Men fremdeles har jeg ikke kontrollen jeg var vandt til å ha. Jeg har tett oppfølging flere ganger i uken, skal være i minst mulig aktivitet, og har en kostholdsplan jeg må følge fra punkt til prikke. Sommeren min er så og si ødelagt, og alle planer har vi måttet avlyst. Men på den positive siden er de fleste blodprøver bedre, pulsen er litt høyere, og vekten er så og si stabil. Det går sakte men sikkert fremover, og jeg har innstilt meg på mye hardt arbeid langt frem i tiden som kommer. Dette er det tøffeste og vanskeligeste jeg har gått gjennom så langt i livet, og jeg er sikker på at jeg vil både ha flere nedturer og oppturer fremover. Men en ting som er sikkert er at jeg ikke vil tilbake der jeg var, for det er ingen som fortjener å gå gjennom noe sånt. 

TUSENTAKK FOR ALL STØTTE JEG HAR FÅTT, BETYR SÅ UTROLIG MYE!

 

grusom sjokkbeskjed

 • 11.06.2016, 21:45

Hei!

Lenge siden sist nå, og det beklager jeg. Men denne gangen er det faktisk en annen grunn enn bare skole og stress. Jeg har gått flere runder med meg selv om dette er noe jeg ønsker å dele eller ikke, fordi det er såpass personlig og tøft for meg. Jeg er redd for hva folk vil tenke om meg dersom jeg velger å trykke publiser, og jeg er redd for tilbakemeldinger. Jeg føler meg svakere enn noen gang tidligere, og selvfølelsen min er så og si på bunn.

Jeg har en lang stund slitt mye i hverdagen. Forholdet mitt til noe jeg tidligere elsket, har forandret seg til hat og blitt det største problemet i hverdagen. Mat og tanker rundt mat har tatt over hverdagen og hver eneste dag har jeg slitt meg gjennom måltidene. Dette har foregått en god stund, men har sakte men sikkert utviklet seg og tatt over det gamle livet mitt. Vekten gikk bare lenger og lenger ned, og jeg har ikke sett alvoret i det, og fremdeles klarer jeg ikke å se det. Jeg er sliten, utmattet, deprimert, og er så og si blitt en annen person. Jeg er ikke lenger jenta med livsglede som var opptimistisk og så lyst på livet. Jeg er ikke lenger den jenta som elsket å være sosial. Jeg er ikke lenger den jenta som kunne spise alt av mat og godsaker uten å telle hver eneste kalori. Jeg har ødelagt livet mitt totalt, og det fikk jeg virkelig kjenne på denne uken. Tirsdag fikk jeg sjokkbeskjeden om at jeg hadde farlig lav puls. Det var ikke snakk om mange uker før det kunne gått skikkelig gale. Jeg ble sendt rett på akutten på sykehuset, og ført videre til behandling på barneavdelingen, og her er jeg enda. Fortvilet og full av sår etter minst 10000 blodprøver og stikk. Jeg vet ikke hvor lenge jeg må ligge her, og hva som er planen videre, men jeg får ikke forlate sykehuset før pulsen og vekten stiger. Målet med dette innlegget er ikke å skryte eller noe slikt, ikke i det hele tatt, for dette er det mest grusomme jeg har opplevd så langt livet. Jeg har streng oppfølging, får ikke trene og er så og si isolert fra alt og alle rundt meg. Pass på dere selv og ikke la forhold til mat og trening gå så langt som det desverre har gjort med meg, for livet blir helt snudd på hodet og det tar så mye lenger tid enn folk forstår å bli frisk. Jeg har enda ikke innsett at dette er så alvorlig som det er, og jeg er livredd for både mat og vekt, så jeg har en ekstremt lang vei å gå. Jeg ønsket å gi dere en skikkelig forklaring, slik at dere forhåpentligvis har forståelse for hvorfor det blir som det blir med blogging fremover.

Heldigvis vet jeg at jeg har mange som støtter meg i kampen, jeg får utrolig flotte meldinger, gaver, klemmer og blomster fra mine kjære♥ Det er jeg så evig takknemlig for.

Uken som gikk..

 • 06.06.2016, 22:32

Ukens høydepunkt:
Denne uken har bydd op mange nedturer dessverre, men det betyr ikke at jeg ikke har hatt noen flotte stunder innimellom. Hverdagene har vert nokså tunge denne uken, men da helgen kom derimot fulgte flere oppturer med. Bursdagsfeiring av flotte Marie på fredag, fjelltur og grilling på lørdag, og nok en bursdagsfeiring på søndag. Som et ekstra pluss har været vert helt på topp hele uken.

Ukens nedtur:
Jeg hater å være negativ her på bloggen, men denne uken har vært en skikkelig "deppe uke" for min del. Skal spare dere for mer klaging, men det må vel være lov å være ærlig, selv her på bloggen? haha.

Ukens måltid:
Lørdagens grillmåltid var veldig godt, og toppet nok listen denne uken. Grillspyd med kylling, svinekjøtt, scampi, og grønnsaker med ris og potetsalat som tilbehør slo ikke feil. I tillegg hadde jeg veldig godt selskap, som gjør alt litt bedre!

Ukens sang: 
Denne uken har gått i så mange forskjellige sanger at jeg ikke bare kan plukke ut en til dere. Men jeg hører fortiden mye på sommerlige sanger som gjør meg i godt humør. Her kan dere se noen av dem:

 • Jump- Astrid Smeplass
 • Alarm- Anne Mari
 • The nights we won´t remember- Jai WeatfordUkens cravings:
Bris! Nå på varme sommerdager har jeg vert helt frelst av bris med kullsyre i alle ulike smaker. Det er greit å bytte ut det vanlige vannet i blant.
 

♥ØNSKER DERE EN FLOTT UKE♥

grey skirt and dongeri

 • 06.06.2016, 08:35


Skjørt- wow // Topp- lindex // Dongeri jakke- h&m // Sko-toms // Solbriller- rayban // årmbånd- snö of sweden

 

Noen bilder fra gårsdagens sommerslige bursdags antrekk :-) Øsnker dere en flott mandag!


 
 

celebrating 18

 • 05.06.2016, 19:38

God søndags ettermiddag, flotte dere♥

Nok en dag med nydelig vær her på vestlandet, og det beste er at det ser ut som om det skal bli værende slik en god stund fremover. I dag tok hele familien turen over til vakre Bergen for å feire min bestevenninne og søskenbarn som fyller hele 18 år i morgen! Jeg klarer nesten ikke å se for meg at hun blir 18 år, myndig, og så og si voksen, haha. 

Da vi kom hjem til dem hadde de dekket bordet med mye god mat, både rundstykker og kaker. Rundstykker med litt salt pålegg smakte herlig etter en "lang" biltur i varmen. Hver og en av oss var storfornøyde med maten, spesielt bursdagsbarnet, haha.

Hele dagen ble tilbragt i solveggen, og jeg begynner å kjenne på kroppen at jeg gjerne skulle tatt et ekstra lag med solkrem på meg, men jaja. Rødt blir vel tilslutt brunt, er det ikke slik? Stor koste oss gjorde vi iallfall. Når klokken nærmet seg halv fem gikk turen hjemover igjen, og nå sitter jeg bare og slapper av innendørs og skal snart til å begynne å se litt på hoteller til årets sommerferie. Om dere har noen hotell å anbefale i København setter jeg pris på tips!


♥ my favorites

Vil avslutte med å gratulere min fantastiske og unike bestevenninne med 18 års dagen som er i morgen♥ Loveyou bigtime
 

sunny days

 • 04.06.2016, 19:31

Hei, og god lørdag!

For et fantastisk vær det har vert nå de siste dagene! Jeg har utnyttet været så godt som jeg kan til å tilbringe mye tid ute sammen med venninner og familie, så har derfor rett og slett ikke prioritert bloggen i like stor grad denne helgen. Helgen startet i går med hele 29 varmegrader ute(!!), så det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra skolen var å legge meg ut for å få litt sol på kroppen. Da jeg omtrent svømte i min egen svette, fant jeg og mamma ut at vi måtte ta oss en pause fra solen, og tok i den anledning en rask tur på senteret for å fikse litt bursdagsgaver.

Processed with VSCO with b5 preset
Mine flotte venninner

På kvelden tok jeg turen til flotte Marie som skulle feire 17 års dagen sin. Det var utrolig koselig, med mange kjekke jenter♥ Vi ble server alt fra taco til kaker og godis. Kvelden var veldig vellykket og kvelden føk forbi med koselig selskap og mye god prat.

I dag våknet jeg nok en dag til strålende sol, og jeg,mamma,bror min, mormor og besten har i den anledning tilbragt store deler av dagen på fjellet, der vi hadde en super koselig og herlig tur. Det er så fantastisk å komme seg opp i høyden, og få beveget seg litt tross det varme været. 

Nå skal kvelden avsluttes med grillkos på terrassen sammen med de jeg er mest glad i♥ Ønsker dere en fantastisk helg videre!

 

Min mai

 • 03.06.2016, 09:50

God morgen! Har dere det bra?

I dag skinner solen, og det er skikkelig fint sommervær ute. Det er jo tross alt første sommer måned nå, så det passet jo helt utmerket. Mai måned har virkelig flydd forbi og det har skjedd så utrolig mye, både på godt og vondt. Selv om denne måneden for min del har vert ganske tung til tider, velger jeg heller å fokusere på de gode stundene jeg har hatt sammen med mine kjære og nære, og ønsker å dele noen av desse med dere♥

//Sommeværet kom for fullt, og jeg og mine flotte venninner utnyttet derfor været til grilling og kos // Min nye favoritt kopp♥


//Fikk nye sko i posten, wihuu! // Prøvde meg på flere nye matoppskrifter, som blandt annet desse sunnere "lompe chipsene," som er å finne HER.


//Var i en super koselig tema-bursdag til kjekkeste Martine♥ //Vi tilbringet kvelden ute i partyhus, fikk servert god mat og tok mange artige bilder.


//Vår-tegn begynte å komme! // Cafébesøk med jentene♥


//17.mai startet med tapas hos venninna mi, Oline, etterfulgt med av en tur ned i sentrum for å se på borgertoget.


//Hadde en flott jentetur til vakre Bergen by sammen med mamma, der vi besøkte søskenbarnet mitt Maria og tante♥ // Koselig jentekveld med desse gode jentene her!


//Feiret bursdagen til flotte Frida //Fikset litt på rommet, og kjøpte inn litt nye blomster og interiør.


//Satt barnevakt for mine to skjønne søskenbarn, sammen med Annie og Åse. Da de sovnet stelte vil i stand et godt taco-måltid. // Fikk nydelige blomster av flotte Vera♥


//Utnyttet det fine været til grilling og kos sammen med jentene i klassen. //Avslappende dager der jeg levde i koseklærne mine.

 

HÅPER ALLE HADDE EN FIN MAI, OG AT JUNI BLIR MINST LIKE BRA! 

godsaker i posten

 • 01.06.2016, 16:45


Her om dagen dukket desse godsakene opp i postkassen min♥ Jeg har vert helt desperat etter å skaffe meg nye sminkekoster en god stund nå, men har gått flere runder med meg selv for å bestemme meg for hvilke jeg skulle kjøpe. Jeg har tenkt på både zoeva, mac, sigma og morphe, men alle desse er såå dyre. Iallfall når jeg trengte så pass mange nye, så derfor valgte jeg faktisk å bestille meg noen på ebay iogmed jeg uansett hadde planer om å bestille meg noe annet der også. Så hvorfor ikke gi det et forsøk, når du får så mange til en så god pris?


I settet fikk jeg 5 koster til ansikt. Nå har jeg ikke fått testet dem ut enda, men de kjennes skikkelig myke og gode ut, så første inntrykket er bra! Desse ansiktskostene fulgte med i settet:

 • Powder/blush brush
 • Duo Fibre brush
 • Angled contour brush
 • Foundation brush
 • Concealer brush


Såå over til øyene. Her får dere så og si alle koster som trengs til øyene. Desse kjennes også super myke, og kvaliteten virker overraskende bra. Desse kostene får du til øyene:

 • Short shader brush
 • Pencil brush
 • Angled shading brush
 • Tapered blending brush
 • Small angled brush
 • Eye shading brush
 • Small eye liner brush

Kan dessverre ikke bekrefte om de er gode eller ikke, i og med jeg ikke har fått testet dem ut. Men dersom det er ønskelig kan jeg komme med en oppdatering om en stund. Kostene kan dere finne her.


 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no