Sommerplaner 2015

  • 30.06.2015, 23:10

Hei!

Tror virkelig aldri det har vert såå deilig med ferie som nå! Det eneste som gjenstår nå for en perfekt sommer er været. 11-12 grader er jo ikke akuratt sommertemperaturen vi ønsker oss. Jaja, vi får håpe på at sol og varme kommer snart.

Denne sommeren skal jeg for det meste tilbringe hjemme (i kulden), men jeg skal på noen småturer rundt omkring så det blir nok en vellykka sommer anyway! Selv om jeg kankje er litt sent ute, har jeg nå tenkt å fortelle dere litt om mine planer for denne sommeren.

VG-LISTA
I morgen tar jeg og en veninnegjeng buss over til Stavanger, for å tilbringe dagen der. Vi skal ihovedsak reise der for å se på alle de flinke artistene på Vg-lista, men  jeg tror vi kommer til å ende opp med litt shopping også om jeg kjenner oss rett, haha. De melder faktisk full sol og over 20 grader imorgen også, så det blir jo perfekt!


-Vg-lista 2013 i Stavanger-

SVERIGE OG SANDEFJORD

1.august tar jeg og familien min turen til Sverige. Vi skal kjøpe langst kysten, blandt annet skal vi innom Gøteborg og Helsingborg. Her får vi nok dekket alle sine behov med shopping, fornøyelsesparker og strender. Jeg får bare krysse fingrene og bena og alt annet som går ann å krysse, for at været skal være på topp! Det gjør liksm alt såå mye bedre.

Etter ca en uke i Sverige, kjører vi videre til Sandefjord der broren min skal spille fotballcup. Der skal vi være en helg tror jeg, og se på kamper, gå ut å spise og kanskje shoppe litt til, haha. 


See så fint! -bilde fra Sverige/Danmark ferien 2013-

HYTTETUR

Dersom været blir bra tar jeg nok noen hytteturer sammen med både familien, og noen veninner. Det er allttid like koslig, og jeg får en spessiel fredfull sommerfølelse der ute. Det er virkelig idyll med fine solnedganger, båtturer, joggeturer, kveldsbad, sol og god mat.SHOPPING TURER OG VENINNEKOS

Små shoppingturer er noe som alltid er koslig, uavhengig av været. Koslige jentekvelder, og grilling på stranden eller på terrassen er også noe som virkelig gir en herlig summer feeling. 


HVA ER DERES PLANER FOR SOMMEREN?

Something new

  • 30.06.2015, 15:13

Heihei!

Som dere kanskje ser her, så har jeg fått meg et nytt design nå. Jeg har jo nettopp startet å blogge igjen, og ønsket derfor et nytt design også! Jeg var veldig usikker på om jeg skulle ha med header eller ikke, men som dere ser endte jeg opp med en header til slutt. Jeg har tidligere alltid brukt gratis design, men for første gang i dag kjøpte jeg meg et istedenfor, og jeg er veldig fonøyd! Designet finner dere HER. 

 
Jeg må bare si at jeg ikke har noe erfaring med å lage header, haha det ser dere vel? Jaja, bedre enn ingenting. Hva synst dere om designet? 

en ekstra god start på dagen

  • 29.06.2015, 17:15
Hei!

Yes, i´m back on track. Vil nok kanskje ikke blogge hver eneste dag, men jeg vil gi det ett forsøk til iogmed at jeg merker jeg savner blogging nå. Idag startet jeg dagen med en herlig, og sunn frokost. Eller kan ikke si det ble så sunt med mitt pålegg da, men det må vel være lov å unne seg noe godt i blandt? haha. Jeg valgte å stå opp tidelig idag for å lage en ekstra god frukost, noe jeg er veldig glad for at jeg gjorde. Synst egentlig det herlig å stå opp tidlig, for da blir dagen lenger og jeg får gjort så mye mer. Nå skal jeg og to av mine veninner snart ut på treningssenteret og ta oss en god treningsøkt. Noe dere ønsker her på bloggen?

 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no