Gårsdagens feiring

  • 20.05.2017, 15:52

Hei dere, og god lørdag!

I går var dagen jeg har gruet meg til helt siden eksamensopptrekket sist uke. Som nevnt tidligere ble jeg trukket opp i matematikk, noe som i den grunn var helt greit. Matte er et fag jeg egentlig liker, og nå ble jeg også tvunget til å lære meg ting jeg ikke har kunnet skikkelig tidligere (sannsynlighet). Uansett om du er fornøyd med opptrekket eller ikke, vet vi alle at eksamen likevel ikke er noe særlig gøy. Det er alltid nerver og nervøs stemning i flere dager før, og iallfall på selve eksamensdagen! Det er så godt å tenke at jeg endelig er ferdig, og jeg kan nå senke skuldrene et hakk. Kvelden i går ble tilbragt i bursdag til venninna mi, Silje, sammen med gode mennesker. Det var en fin måte å feire både bursdagsbarnet, men også at flere av oss var ferdig med eksamen! Planen var å gå videre, men denne gang kom jeg meg ikke så mye lengre enn vorsjet. For første gang ble jeg skikkelig dårlig, og måtte rett hjem i stedenfor, haha. Jaja, da her jeg opplevd det også.mine flotte venninner

 

Ønsker dere alle en super Lørdag videre!

 


 

siden sist

  • 13.05.2017, 13:47

Hei!

Nå har det nesten gått en måned siden jeg sist tok turen innom bloggen gitt. Hvorfor kan ikke en gang jeg svare på. Tiden har bare flydd forbi! Været har vert på topp den siste tiden, noe som ikke er veldig vanlig her på vestlandet. Dermed har jeg brukt mye tid ute til å sole meg, grille sammen med venninner og bare nyte vår-vêret. Ellers har en god del av tiden min gått til bursdager og skole.. Jeg kjenner spesielt nå i slutten av 2.klasse at jeg er blitt skikkelig skolelei, og motivasjonen nærmer seg null. I går var det eksamens opptrekk og jeg kom opp i matematikk. Jeg kan vel ikke klage, for jeg slapp det jeg fryktet mest- muntlig. Det er uansett ikke gøy med eksamen, og jeg gleder meg bare til å få det overstått. Jeg skal gjøre mitt beste ved å holde motivasjonen oppe gjennom denne forberdelsestiden før eksamen fredag neste uke, og gjerne litt lengre. I går fikk jeg litt ekstra motivasjon da jeg og to venninner endelig fikk bestilt tur til Gdansk i begynnelsen av sommerferien! Nå har jeg noe og ser frem til og jobbe meg mot, og det hjelper faktisk en del på motivasjonen. Nå får jeg hoppe over i mattebøkene og prøve å få lært meg det som trengs før den store eksamensdagen. Jeg vil også ønske alle dere som er kommet opp i eksamen lykke til!

 

 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no