A day off

 • 31.05.2016, 09:17

Good morgen!

I dag har jeg fri fra skolen, noe jeg tenkte skulle bety en lang morgen med mye søvn. Kjenner jeg meg selv rett burde jeg tenkt at det ikke er realistisk, for jeg er en morgen person og klarer ikke å sove lenge i det hele tatt. Derfor endte jeg opp med å våkne allerede i syv tiden. Siden da har jeg lugget litt i sengen, sminket meg og spist en god frokost. Deilig med en relaltivt rolig start på fridagen da♥


⋅SPENDING MY MORNING IN BED⋅

Senere er planen egentlig grilling sammen med jentene i klassen, men akkurat nå er ikke været helt på min side. Pøs regn, og ingen sol å se. Satser på at yr og storm melder riktig vær i dag, og at solen titter frem, og temperaturen stiger utover formiddagen slik at planene fremdeles kan gjennomføres. Før den tid skal jeg og mamma bare ta en rask tur på senteret for å få fikset litt småting.

ØNSKER DERE EN FANTASTISK DAG♥
 

Uken som gikk..

 • 30.05.2016, 19:34

Ukens høgdepunkt: Hippie-festen på fredag var så koselig! Været var på topp, folk var i godt humør, det var god mat og flott stelt i stand. Jeg synst det er skikkelig artig med slike tema-bursdager, spesielt dette tema var så morsomt og kreativt. Det var kjekt å se hvor kreative og fargerike folk endte opp med å bli i kles-veien. 


Ukens nedtur: Har sovet så ekstremt dårlig denne uken.. Om grunnen er lange,lyse kvelder, stress, eller bare mange tanker vet jeg ikke, men slitsom er det iallfall. Uansett om jeg har hatt vekkerkokken på klokka seks eller ti, har jeg våknet flere ganger før den ringer og noen ganger klarer jeg ikke en gang å sovne igjen. Ikke nok med at det er slitsomt å ikke få sove der og da, kjenner jeg det på kroppen dagene etter at det tapper meg for energi. Krysser fingrene for at det blir bedre i den kommende uken.

Ukens måltid: Tapas slår aldri feil, og den vi ble servert i bursdagen var helt himmelsk; foccatia brød, salat, båtpoteter, lefserull, kylling og kjøttkaker, mmm♥ 

Ukens innkjøp: Laget tidligere denne uken et lite innlegg om noen små innkjøp som dere kan finne her. Den svarte blusen blir nok en favoritt i sommer regner jeg med.

Ukens sang: Jovial- Freddy Kalas har gått på repeat både på treningsøktene mine, på tunge dager, og på morgonen. Det er virkelig en sang som er umulig å ikke bli glad av. Det er faktisk helt sykt hva en sang kan gjøre med humøret ditt på vanskelige dager!

Ukens cravings: Havregrøt kokt med vann, og toppet med sukkerfritt jordbærsyltetøy ♥ Sunt, godt og mettende på samme tid! Dette har blitt en favoritt til både lunsj og kveldsmat.

 

HVORDAN HAR DERES UKE VERT?

weekly planner

 • 29.05.2016, 16:24


God søndag!

Så langt har denne søndagen vert en relativt rolig søndag, der jeg for det meste har befunnet meg innendørs og sett på youtube, funnet litt inspirasjon og gjort litt skolearbeid. Selvsagt er det deilig med slike late dager, men jeg klarer ikke å sitte inne og gjøre ingenting hele dagen, så derfor bestemte jeg meg for å ta en tur i mitt kreative hjørne.

Etter å ha søkt litt rundt etter inspirasjon på pinterest kom jeg over desse søte "uke planleggerene". Jeg er helt totalt avhengig av å ha system og kontroll over dagene mine, og synst derfor desse passet supert til akkurat dette. Da jeg skulle til å begynne å fylle i arkene, tittet også solen frem, så jeg tok med meg alt av ark og blyanter ut på terrassen slik at jeg samtidig fikk utnytte det fine været. Greit å få to fluer i en smekk, haha.

Slik ble da resultatet. Jeg synst den først og fremst er super søt, samtidig som den er oversiktlig og gjør det lett å holde kontroll i den kaotiske hverdagen. Nå skal jeg snart ta meg en liten økt på treningssenteret sammen med mamma, og så er jeg vel så og si klar for den kommende uken!

Ønsker alle en fin søndag videre! 


 

yesterday´s hippie party

 • 28.05.2016, 09:54

God morgen, solstråler!

Det er lørdag, og en av mine favoritt dager i uken. I dag er dagen min så og si fullbooket og jeg har planer fra morgen til kveld, noe som egentlig passer meg supert i og med jeg blir ganske fort rastløs, haha. Først og fremst er planen å ta en liten tur på sentereret sammen med mamma, og få kjøpt litt småting jeg trenger, som blant annet en ny og fin neglelakk.

Ikke bare er det lørdagen som forhåpentligvis blir bra, men gårsdagen var også kjempe fin. Venninnen min Martine fytllte 17 år, wihoo, og hun samlet da en gjeng til bursdagsfeiring i går kveld. Tema var hippie, så det var mange fargerike og kreative mennesker som dukket opp, haha. Været var på topp, og Martine hadde dekket opp med både tapas, sjokolade mousse, godis og chips. 

-SOME PICTURES FROM YESTERDAY´S HIPPIE PARTY-

Processed with VSCO with hb1 preset
♥ Flotte bursdagsbarnet ♥
Processed with VSCO with hb2 preset

Hun hadde stelt i stand med partytelt ute på terrassen og pyntet med både blomster og fargerike vimpler. Se såå koselig!

 

 

Har dere planer for helgen?

3 favorite MAC-lipsticks

 • 27.05.2016, 19:12


Det er en solfylt fredag, og nok en gang heelg, wihoo!! Synst på den ene siden de siste ukene nå frem mot sommeren går utrolig fort, men på den andre siden føles de ganske trege og lange. Heldigvis er det bare rett over 20 dager igjen til jeg kan ta helt fri fra alt som har med skole å gjøre. 

Nå på sommertid elsker jeg å pynte meg litt ekstra med friske, fine farger på leppene, og tenkte i den anledning å dele mine absolutte favoritter fra MAC med dere. MAC har noen av de beste leppestiftene etter min mening; både fargene, konsistensen og holdbarheten er amazing- og jeg har sverget til desse helt siden jeg kjøpte min første for vel 1 år siden.


♥ Stone, Viva Glam 2 og Myth♥


♥MYTH: Dette er en lys,lys nude rosa farge. For min del kan den bli litt for lys når jeg bruker den alene, men i kombinasjon med andre litt mørkere leppeprodukter er den helt nydelig. Perfekt til sommeren!


VIVA GLAM 2: Min alltime favorite, uten tvil. Den perfekte nude til hverdagen, med et lite hint av brun/rosa i seg. ELSKER DEN!


STONE: Denne husket jeg at jeg slet helt sykt med å få tak i. Hver eneste gang jeg besøkte butikker og nettbutikker var den utsolgt. Klarte til slutt å skaffe meg den, og jeg er så happy for det! Det er nok den jeg bruker minst, iogmed den er litt for mørk til hverdagsbruk etter min smak. Men til fest og i kombinasjon med "Myth" er den helt nydelig. Fargen er vanskelig å beskrive, men den er en slags brun/rosa/grå farge som bare er helt stunning.

Hvilke mac-leppestifter er dine favoritter?

 

 

This week´s workout

 • 25.05.2016, 21:28

God kveld, kjære dere!

Nå er vi omtrent halvvegs i den nye uken, og vi står midt oppi skolen og hverdagspresset. For min del er det ingenting som hjelper mer mot stress og dårlige dager enn en god treningsøkt. Hvor mange ganger jeg trener i uken variere fra uke til uke etter både dagsform og motivasjon. Noen uker blir det bare et par økter, andre nesten hver dag, men oftes blir det ca annenhver dag for min del. Det er ikke snakk om at øktene alltid skal være super tunge, men jeg liker å komme meg ut å få kjent at jeg lever for en stund. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra dagens økt som resulterte i 4x4 intervaller og litt styrke på mage og rygg, og har funnet meg en god kvelds og er klar til å nyte resten av kvelden i sofaen.

Mandag:
20 min cardio på tredemølle + styrke på mage og armer

Tirsdag:
Pyramideintervaller + litt styrke på mage

Onsdag:
4×4 intervaller + mage og rygg

Torsdag:
Egentrening gym: styrke med vekter
Fredag:
Spinning 

Lørdag:
Treningsfri

Søndag:
Treningsfri/ eventuelt litt lett styrke
⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅

ØNSKER DERE EN SUPER UKE VIDERE!
 

new in

 • 25.05.2016, 07:27


ADDICTED TO BLACK⋅


I går hadde jeg og mamma oss en liten tur til sentrum der planen var å få brukt opp noen gavekort jeg har hatt liggende, før de blir utgått. Som dere ser er det vel ingen hemmelighet at svart er en farge jeg liker? Svarte klær er et must-have for meg både på vinteren og på sommeren. Denne gangen var det klær og utstyr til sommeren som stod på handlelista, og det passer jo derfor supert at det er meldt full sol i lang tid fremover nå, slik at jeg får brukt klærne i nærmeste fremtid!

ØNSKER ALLE EN FIN DAG!

 

VSCO lately

 • 24.05.2016, 14:41


Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
⋅Follow me→  http://vsco.co/kristinelf

HVA HETER DERE PÅ VSCO?

 
 

monday´s dinner

 • 23.05.2016, 16:14


..speltlomepizza! Mm.. Dette smaker minst like godt som det ser ut som, og er et mye sunnere alternativ til vanlig pizza. I motsetning til vanlig pizza, gir denne deg ny energi isteden for å tappe deg helt, og er derfor et perfekt måltid å starte uken med etter min mening. Jeg har lagt ut en oppskrift på denne tidligere, så dere kan finne den HER om det er ønskelig. Denne gangen droppet jeg skinken, og laget en slags vegansk versjon som smakte minst like godt, om ikke bedre. I dag brukte jeg pesto, paprika, mais, sjampinjong, og ost, og ved siden av hadde jeg ruccula og tomater som tilbehør.


Etter å ha fått i meg litt næring og energi er jeg klar for å gi siste innsats i å oppnå en forhåpentligvis god karakter på siste matteprøve for i år som er neste onsdag. Typisk at det er det værste kapittelet som gjenstår (sannsynlighet). Jaja, jeg får jobbe jevnt og trutt frem mot prøven og krysse fingrene for at det tilslutt vil klistre seg noe nyttig til hjernen min iallfall.

ØNSKER DERE EN FIN MANDAG!
 

Uken som gikk..

 • 23.05.2016, 08:45

Ukens høgdepunkt: Jenteturen jeg og mamma hadde til Bergen på lørdag er definitivt ukens høgdepunkt! For det første var det utrolig koselig å treffe på Maria og tante igjen, som det er alt for lenge siden vi hadde sett. Vi startet dagen ved på å kose oss i sentrum med god mat og litt shopping, før vi avsluttet kvelden hjemme hos dem med mye prat, god stemning og litt snacks på bordet.

Processed with VSCO with hb1 preset
Ukens nedtur: Regn, regn, regn. Er det bare jeg som får en skikkelig dårlig følelse inni meg når det regner og er kaldt på sommertid? Jeg kjenner hele kroppen min blir gal av dette været. Heldigvis er det meldt sol og litt bedre temperaturer nå en god stund fremover i tid, så da blir nok både humøret og hverdagen litt bedre.

Ukens måltid: Maten vi spiste på Zupperia i Bergen var noe av det beste jeg har smakt noen gang. Det var første gang jeg var på denne resturanten, og kunne ikke vert mer fornøyd med det jeg ble servert. Himmelsk ♥Ukens innkjøp: Når vi var i Bergen fikk jeg kjøpt meg noen godsaker, bland annet en bukse, en sommerkjole, solbriller og sminke. Favoritten er nok en blush jeg kjøpte på mac. Jeg har den siste tiden fått skikkelig dilla på highlightere og blusher med litt shimmer. Synst det gir en utrolig vakker og naturlig glød til huden, så da gikk jeg til innkjøp av mac sin mineralize blush i fargen warm soul, som er en veldig fin,naturlig, peachy farge som er perfekt til sommeren etter min mening!

Ukens sang: To Good- Drake,Rihanna. Denne sangen gjør meg i såå godt humør, og har derfor gått på repeat på morgonen når jeg steller meg og gjør meg klar til skolen. 

Har dere hatt en fin uke?
 

 

doing some redecoration

 • 22.05.2016, 20:52


·····

Denne søndagen har vert skikkelig effektiv, til tross for at jeg omtrent bare har befunnet meg innendørs i regnvêret. Jeg har lenge hatt i tankene å få ommøblert litt på rommet mitt, og å få skifte ut litt av interiøret så i dag satt jeg i gang mitt lille mini prosjekt. Jeg kjente det var på tide med en forandring, for det var veldig lenge siden sist (iallfall til meg å være, haha). Her har jeg slengt med noen bilder, så dere får et innblikk av resultatet. Til nå er jeg forsåvidt fornøyd med hvordan resultatet ble, men litt uvant er det jo med en gang. 

Ellers i dag har jeg fått bestilt meg litt godsaker fra ebay, som jeg tenker å vise dere den dagen de dukker opp i postkassen, og jeg har jobbet med blogg og skole, og avsluttet dagen med en forfriskende treningsøkt som bestod av pyrmaide-intervaller og litt magetrening. Nå skal jeg snart finne meg kveldsmat og nyte resten av helgen, før jeg skal legge meg nydysjet i nytt sengesett på mitt "nye" rom. Kan det bli bedre enn det? ♥

NYT SØNDAGSKVELDEN!


 

getting through the day

 • 22.05.2016, 11:15


Se denne søte koppen jeg kjøpte her om dagen da! For det første elsker jeg kaffekopper, og de blir bare enda bedre med søte quotes på, slik som denne. Synst denne passet ganske fint som motivasjon på tunge og krevende hverdager og klarte derfor ikke å motstå fristelsen, som førte til at jeg gikk på innkjøp av denne. Nå skal søndagskaffen nytes i min nye favorittkopp, før jeg tenker å få ommøblert litt på rommet mitt, wii!


⋅GETTING THROUGH THE DAY⋅​

ØNSKER ALLE EN HERLIG SØNDAG!

 

en lørdag i bergen by

 • 21.05.2016, 23:31

Hei!

Nå nærmer klokken seg halv 12, og jeg er snart klar til å hoppe i sengs etter en veldig koselig dag i Bergen. I tolvtiden i formiddag ankom jeg og mamma Bergen og var klar til å nyte en skikkelig "jente-dag" sammen med søskenbarnet mitt, Maria, og tante♥ Vi startet dagen med godt humør og prating hjemme hos tante, før vi tok turen til sentrum i 3 tiden. Vi var alle nokså sultne, og bestemte oss derfor for å ta et resturantbesøk for å få i oss litt næring. Vi var på et superkoselig sted kalt Zupperiet, der det ble servert helt himmelsk mat som jeg ikke kommer til å glemme med det første. Jeg kommer absolutt til å ta turen her flere ganger!

Processed with VSCO with hb1 preset
Etter å ha fått litt mat i kroppen var vi klar for noen timer shopping i vakre Bergen by. Heldige som vi var, holdt det seg opplett hele dagen frem til vi satt oss i bilen på veg hjem. Da så vi plutselig regndråpene treffe vinduet. Iogmed vi ikke fikk allverdens tid til shopping, fikk jeg ikke så mye med meg hjem. Men det jeg fikk med meg hjem er jeg veldig fornøyd med!


Vi avsluttet dagen slik den begynte, med kos og prating hjemme hos dem. Vi begynte også å planlegge en shoppingtur i slutten av august, wihuu det blir så bra! 

 

HÅPER ALLE HAR HATT EN PERFEKT LØRDAG!

 

everyday skincare

 • 21.05.2016, 11:06Cleanse

⋅the body shop aloe gentle facial wash
⋅the body shop vitamin e hydrating tone

Skin care

⋅VICHY aqua thermal dynamic hydration ritch
⋅REN Vita mineral active 7 øye gel

For the lips

Lush popcorn lipscrub
⋅The body shop honey lipbalm

...

Det første jeg gjør hver morgen er å rense ansiktet med aloe vera rensen fra the body shop. Denne er jeg såå fornøyd med! Det er en mild og god rens som både fjerner urenheter i huden, men også rester av gammel sminke. Den påføres og masseres inn i huden, før den skylles av med lunket vann. Videre bruker jeg rensevannet fra the body shop. Dette steget dropper jeg de gangene jeg har dårlig tid, men den er virkelig forfriskende og deilig å påføre huden på morgonen.

Ansiktskrem er et must-have og noe jeg er totalt avhengig av å bruke både morgen og kveld. Det er mange ansiktskremer jeg sikler etter å prøve, men det er så dyrt!! Jeg hag iallfall funnet en litt billigere fra VICHY som jeg er storfornøyd med. Den er lett og god, samtidig som den gir mye fuktighet og gjør huden frisk og silkemyk. De dagene jeg kommer på det bruker jeg også en øyekrem eller gèle for å få et litt mer våkent blikk og følelse.

Tilslutt; leppene! Jeg er avhengig av fuktighet på leppene og påfører lipbalm flere ganger daglig. Denne fra the body shop er virkelig en av mine storfavoritter! Fuktigheten, pakningen, og ikke minst lukten er perfekt! Omtrent en til to ganger i uken skrubber jeg leppene med denne leppeskrubben fra Lush. Det den bidrar med er å fjerne gammel hud og urenheter fra leppene. Avslutter alltid ned lipbalm ettersom leppene kan føles litt ømme og såre etterpå. Etter en skrubb på leppene blir det også mye bedre resultat dersom du liker å bruke leppestifter og lignende i hverdagen. Har dere noen gode produkter å anbefale?


 

 

Recipe: healthy snacks

 • 20.05.2016, 21:58


⋅HEALTHY BUT GOOD⋅

...

Her om dagen kom jeg over denne oppskriften på "lompe chips" på Eirin Kristiansen sin blogg, og ble med en gang fristet til å teste den ut. Det smakte virkelig like godt som det ser ut, og i tillegg kan chipsen nytes med god samvittighet. Virkelig et bedre og sunnere alternativ til chips på en fredagskveld! De eneste ingrediensene som trengst er speltlomper, litt vann, og tilslutt dine favoritt krydder. Begynn med å skjære lompene i mindre biter, slik bildet viser. Deretter pensles de med litt vann, før du krydrer med valgfrie krydder. Her brukte jeg en kombinasjon av paprikakrydder, grillkrydder, og chillikydder, noe som smakte helt himmelsk. Stek på en rist med bakepapir i ovnen i ca 5-7 minutter til de er sprø og gyldne. ENJOY! Desse er perfekt med guacamole som tilbehør, men var også gode for seg selv! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥♥♥

It´s weekend!

 • 20.05.2016, 19:17

Endelig helg igjen! Til tross for at vi bare har gått tre dager på skolen denne uken, har den føltes evig lang. Om det bare er hodet mitt som har tatt veien inn i et slags feriemodus eller om det bare er motivasjonen det spiller på vet jeg ikke, men kjenner jeg er veldig klar til litt fri nå. Denne helgen skal jeg derfor nyte sammen med de som gjør meg glad, som bland annet hunden min, Lukas ♥ Det er virkelig sant det de sier om at hunder er menneskets beste venn, iallfall for min del. En dårlig dag kan bli såå mye bedre med en slik sjarmør i huset!·YOU SHOULD SPEND THE WEEKEND WITH THE ONES YOU LOVE·

I morgen tar jeg og mamma turen til Bergen for å tilbringe dagen der sammen med søskenbarnet mitt, Maria, og tante. Planen er å ha en skikkelig jentehelg med shopping, god mat og film. Tror vi alle har gått av en slik helg, så det ser jeg virkelig frem til!

ØNSKER DERE ALLE EN SUPER HELG!

 

summer wanties

 • 19.05.2016, 07:22


1. HER // 2.HER // 3.HER // 4.HER // 5.HER // 6.HER
_____________________________________________________________________________________________________________________________

Ææ, tenk at vi snart beveger oss inn i sommermåneden juni!! Det er helt sykt hvor utrolig fort det siste halvåret har gått. Følte akkurat det var januar og juleferie, og nå er det snart sommerferie, whaat. Etter å ha prøvd litt klær i garderoben, fant jeg ut at det er på tide å skifte ut både klær, sko og tilbehør så nå har jeg bladd opp og ned og sett på klær på nelly.com i timesvis haha. Tenkte å dele noen av mine sommerfavoritter med dere, som jeg gjerne kunne tenke meg å bestille til sommeren. 

·Hva synst dere?
·Hva står på ønskelisten deres for sommeren?

 

 

hvordan jeg fikk sterkere negler

 • 18.05.2016, 20:58

Hei! Hvordan går det med dere?

Jeg har veldig lenge slitt med svake negler som både knekker og fliser seg. Jeg har prøvd alt fra å spise ekstra vitaminer til å prøve ulike produkt for å gjøre dem sterkere, men ingenting har funket for min del og jeg har flere ganger bare gitt opp håpet. Før jeg fortsetter vil jeg bare si at dette her ikke er et sponset produkt, men bare ærlige meninger som jeg ønsker å dele med dere. Ja, for så bra synst jeg dette produktet er at det fortjener å bli snakket og fortalt om.

Denne lakken fra Trind kjøpte jeg på vita for rundt 100 lappen, uten noen store forventninger i det hele tatt. Jeg skal innrømme at det tok sin tid, men nå etter å brukt den aktiv i en uke har jeg merket såå stor forskjell på neglene mine. De har gått fra å være svake og flisete til å bli skikkelig sterke. Fremdeles er det et stykke igjen til resultatet jeg ønsker, men aldri har jeg vert på så god vei som nå. 


Jeg vet at jeg ikke er den eneste som sliter med svake negler, så jeg følte virkelig jeg måtte dele dette fantastiske produktet med dere. Det har vertfall hjulpet meg mer enn noe annet produkt tidligere har gjort!

Har du prøvd denne lakken?
Har du noen produkt å anbefale?


 

rolig morgen

 • 18.05.2016, 08:54

God morgen, solstråler!

Flink som jeg er klarte jeg å feilberegne tiden min helt ekstremt i dag. Jeg hadde vekkerklokka på halv 7, og trodde det akuratt skulle være god nok tid for å stelle meg og gjøre meg klar til skolen. Men flinke meg glemte at vi har fri helt til klokken halv ti i dag, så det ble iallfall en relativ rolig morgen, noe som i grunn passet meg veldig fint. Da fikk jeg tid til å nyte frokosten, se på youtubevideoer, og lage meg en kopp med varm,god kaffe før jeg går på skolen. Jeg blir bare mer og mer glad i kaffe, og nå også ikke bare "snope kaffe", men også vanlig kaffe uten sukker og melk i.  

·STARTING THE DAY WITH A CUP OF COFFEE AND A SMILE·Nå derimot begynner tiden min å renne ut, og jeg må få fart på beina og gå opp for å fikse hår og klær til skolen. Ville bare stikke innom å ønske dere alle en fin onsdag! 

Min 17.mai minutt for minutt

 • 17.05.2016, 21:20

·MIN 17.MAI·

07.15 Våkner opp etter en veldig dårlig natt søvn, og klarer rett og slett ikke å gjøre annet enn å stå opp. Kanskje ikke den beste starten jeg kunne hatt på en dag som denne, men jaja la gå. Jeg går vertfall ned, finner meg noe å spise og ser litt på youtubevidoer og bare slapper av.

08.45 Setter i gang med å lage lakseruller, som tok en evighet!! Jeg og noen venninner skal nemlig spise tapas og kose oss sammen klokken 13, som sikkert blir utrolig koselig. Lenge siden jeg har sett mange av dem også. 

09.30 Går opp for å sminke meg, fikse håret og hoppe i bunaden. Dette bruker jeg alltid lang tid på. Særlig det å ta på bunaden er alltid litt stressende og mye arbeid. Lag på lag med skjørt og forkler, og mange søljer og detaljer skal på plass.

12.45 Pappa kjører meg bort til veninna mi, Oline, der vi skal spise tapas. Jeg er en av de første som kommer, og vi går ut og tar noen bilder mens vi venter på at resten av jentene skal komme. 13.30 Bordet er dekket, alt av mat er på plass og vi setter oss til bords for å nyte et skikkelig godt 17.mai måltid. Lakseruller, asparges, båt poteter, pastasalat, aioli, kylling, og mange gode kaker står og frister på kjøkkenet, og vi klarer ikke lenger å vente og begynner derfor å forsyne oss.14.30 Etter å ha slappet av litt, går vi ned til sentrum for å se på toget som hvert år beveger seg gjennom sentrum. Gatene er fylt med mennesker i bunad og finstas, det er mye liv og god stemning. Dette er virkelig en 17.mai tradisjon for min del.16.30 Kommer hjem, etter noe som føltes ut som en maraton tur (egentlig bare 5 minutter). Jeg fryser og har gnagsår på både helen og tærne mine. Jeg hopper i dysjen, og kaster på meg koseklærna mine for å prøve å få tilbake varmen. 

17.00 Ser den nye episoden med skam, mens jeg stapper i meg en sandwich is. Det er jo tross alt 17.mai.

19.30 Blir kjørt ut til en venninne av meg, der vi er en jente gjeng som bestemte oss for å samles en stund. Koser oss med singsing og mye prating.

21.00 Kommer hjem, lager meg en god kvelds og slapper av med film sammen med mamma ♥

 

 

HÅPER ALLE HAR HATT EN FIN NASJONALDAG!

This weeks favorite..

 • 16.05.2016, 19:11

· THIS WEEKS FAVORITE DAY ·

Denne ukens favoritt dag har overraskande nok vert starten av uken, nemlig mandag. Dette er uvant til meg å være fordi mandager pleier å være den verste dagen i hele uka. Det som var spesielt med denne mandagen var at det var heelt sykt nydelig vêr ute, over 20 grader og full sol kan man rett og slett ikke klage på! Ikke nok med det ble venninnene mine Luna og Annie med meg hjem og grillet etter skolen etter å være ferdig med 2 timer norsk skriving. Resten av dagen utnyttet vi til å sole oss, først hjemme hos meg og deretter på stranden.

Processed with VSCO with hb2 preset

· THIS WEEKS HIGHLIGHT ·

Høgdepunktet denne uken var nok gladnyheten som kom på fredag. Jeg har hele uken gått å ventet spent på om jeg blir trukket opp i eksamen eller ikke, og fredagsmorgen fikk vi beskjeden: Ingen første klassinger på skolen vår var trukket opp i skriftlig eksamen!! Gjett om det var noen kilo som forsvant fra skuldrene da jeg fikk den beskjeden? Ikke nok med det var det lang helg, fri fra fredag til onsdag, ahh deilig!

· THIS WEEKS DOWNTURN ·

Denne uken har for å være helt ærlig vert ganske tung. Har vert mye lei og sliten og følt meg helt tom. Kjenner jeg er så lei av alt fortiden, men heldigvis er det bare rett over 30 dager til sommerferie, og da satser jeg på bedre og lysere tider!

· THIS WEEKS FAVORITE PICTURE ·· THIS WEEKS FAVORITE SONG ·

Denne uken har jeg oppdaget mange nye sanger som jeg allerede er blitt skikkelig glad i. Denne tiden av året er ikke tiden for rolig musikk, etter min smak. Nå som det er sommer er det bare "glad-musikk" som spilles hjemme hos meg. Spesielt er det to sanger denne uken som har gjort meg i ekstra godt humør på dager som har vert litt tunge og kjedelige: This one´s for you- David Guetta feat Zara Larsson og Oasis- Kygo, Foxes. 

· THIS WEEKS FAVORITE THING ·

Her var jeg nødt til å tenke meg litt om, for jeg tenker sjeldent over hvilke ting jeg bruker i hverdagen. Men etter litt grubling kom jeg frem til at denne ukens favoritt ting er neglelakk! Jeg har fått helt dilla på neglelakk. Er såså fint, særlig nå på sommertiden. Favoritten min har vert min nye neglelakk fra nailsinc:· THIS WEEKS FAVORITE OUTFIT ·Deilig å kunne gå med sommerkjole igjen!

 

ENJOY YOUR WEEK!

 

brown and dongeri

 • 15.05.2016, 14:53


Dongeri jakke- h&m // Genser- bikbok // Bukse- dr.denim // Vekse- bikbok // Sko-toms // Solbriller- rayban
 

Mine mål for mai

 • 14.05.2016, 14:53

· SYV MÅL FOR MAI ·

 

1.Denne måneden skal jeg slappe mer av, og ta bedre vare på meg selv. De siste månedene har virkelig gått i ett, med prøve etter prøve og alt for mye å gjøre. I går var det opptrekk i eksamen, og ingen førsteklassinger på skolen vår me trukket opp, wiiii!! Så nå blir det noen rolige uker fremover, der jeg har tid til å gjøre litt som jeg vil og ikke kjenne på presset fra skolen hele tiden.

2.Jeg skal ommøblere rommet mitt. Kjente plutselig i går at jeg måtte ha en forandring på rommet. Jeg er en person som egentlig trenger forandringer ganske ofte, uansett om det handler om klær, sminke, reiser eller interiør. 

3.Ta meg treningsøkter jamnlig, men også lytte til kroppen. Jeg elsker å trene, og det gir meg såå mye energi i hverdagen, så derfor har jeg bestemt meg for å fortsette jevnt med trening, noe som jeg egentlig allerede gjør. Men jeg vil bli flinkere å variere treningsformen. Den siste tiden har det gått litt i det samme, og jeg ønsker å variere litt mer slik at hele kroppen får utfordret seg litt. Samtidig har jeg ikke et mål om å trene hver dag, for jeg ønsker også å lytte til kroppen og akkurat nå tror jeg kroppen min er for sliten til dette.4.Sette mer pris på det jeg har, og de rundt meg. Jeg har en tendens til å trekke meg litt tilbake i tunge tider med mye stress, og jeg isolerer meg litt fra både venner og familie. Jeg skal jobbe med å komme meg litt mer ut, og sette pris på alle rundt meg. Samtidig må jeg sette avgrensinger, for dersom jeg bare presser meg og ikke tar meg litt tid for meg selv tror jeg kroppen min vil bli veldig tom.

5.Se om jeg kan finne noen nye klær til sommeren. Sommeren nærmer seg virkelig nå (bare 34 dager til ferie, yeee!!). Jeg tok meg en tur i garderoben her om dagen og fant ut jeg virkelig har behov for å skifte ut og kjøpe litt nye sommerklær i år. 

6.Bli flinkere å ta bilder, og bli flinkere til å prioritere bloggen. Skal prøve å få tatt med kamera ut i større grad enn det jeg gjør nå, og få ta litt skikkelige bilder. Blogger tar seg så mye bedre ut når de har bilder av god kvalitet. Ser mye mer proffesjonellt ut med en gang, så det skal jeg jobbe med. 

7.Jeg har også planer om å kanskje begynne å lage youtubevideoer litt oftere, om det er ønskelig. Synst det er veldig gøy å lage videoer, men på grunn av dårlig til vil jeg ikke ha faste tidspunkt med videoer, men oftere skal jeg få til!

Har dere noen mål for mai?

summer vibes

 • 11.05.2016, 17:12


Kjole- VILA // Dongeri-skjorte- h&m // Solbriller- Rayban

__________________________________________________________________________________________________

Åhh, elsker dette vêret!! Over 20 grader og sol kan man rett og slett ikke klage på. Jeg har i løpet av denne vinteren funnet ut at jeg er et sommer menneske. Både humøret og stemningen blir av en eller annen grunn 1000 ganger bedre når sola skinner, og jeg føler meg som en helt annen person. Nå krysser jeg bare fingrene for at dette fantastiske vêret holder seg lenge, iallfall frem til 17.mai, og helst lenger. 

Dessverre må jeg bruke denne dagen på pugging til tysk fremføring, men heldigvis trenger jeg ikke å sitte inne av den grunn, så nå tenker jeg å finne meg litt vann og ta med meg papirene ut og sette i gang med pugginga. Sitter med et håp om å kanskje få litt farge på kroppen også i løpet av dagen, heheh. Men resultatet blir nok en stk brent Kristine.

Hvordan er vêret hos dere?

 

say hello to my new nikes

 • 09.05.2016, 20:50

Hei! Hvordan har dere det?

Det har gått over en måned siden sist nå.. En hel måned siden jeg publiserte et innlegg her på bloggen. Jeg har hatt en ganske tøff tid den siste måned, og har ikke hatt overskudd til å tenke på bloggen. Nå begynner ting sakte men sikkert å falle litt på plass igjen, og jeg har innsett at blogging kanskje kan hjelpe meg opp igjen. Jeg elsker tross alt å ta bilder og skrive, så jeg skal prøve så godt jeg kan å ta meg tid til et innlegg hver dag fremover.

Når det er sagt mottok jeg endelig mine nye nike roshe flyknit sko i dag, og jeg kunne ikke vert mer fornøyd. Jeg falt pladask for desse skoene med en gang jeg så dem. Kunne ikke vert mer fornøyd med fargen og skoen generelt, og de satt også helt supert på foten, så imorgen gleder jeg meg til å ta dem i bruk for første gang, wiii! 


· I´M IN LOVE WITH MY NEW NIKES·

 

Hva synst dere?

 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no