Min 18 årsdag- time for time

 • 30.03.2017, 17:09

Hei!

Dette er det første innlegget jeg skriver som "voksen". På tirsdag fylte jeg 18 år, endelig!! Dagen gikk i ett fra morgen til kveld, og jeg har derfor ikke hatt tid til blogging i det hele tatt. Tenkte derfor å oppsummere dagen min i ett innlegg for dere.

07.00 Dagen startet med at mamma hadde stelt i stand en kjempe god frokost, med både flagg og gaver på bordet. At de orket og stelle i stand en slik frokost klokka syv på morgonen skjønner jeg ikkje, haha. Men jeg satt iallfall uendelig stor pris på det!08.00: Jeg kom på skolen og ble møtt med mange gratulasjoner og bursdagssang. Egentlig er jeg ikke en type som liker mye oppmerksomhet, men samtidig blir jeg glad av å se at så mange bryr seg om meg.

09.10: Første time på skolen var ferdig, og mens jeg og Silje hadde hatt en tur på toalettet og gikk tilbake til klasserommet ble jeg overrasket av noen venninner med bursdagskort, ballonger, sang og kake. Jeg er så takknemlig for å ha så gode venninner♥


 

10.30: Jeg var pissnervøs på oppvarmingstime før selve oppkjøringen. Så nervøs som jeg var denne dagen tror jeg aldri jeg har vert før.

11.25: Jeg gjorde meg klar til selve oppkjøringa, og var mer nervøs nå enn tidligere. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å holde oppkjøringsdatoen hemmelig, tilfelle jeg skulle stryke, men de som kjenner meg vet at jeg ikke klarer å holde slike ting hemmelig. Dermed hadde jeg gått rundt og sagt til alle at jeg skulle ta lappen, noe som egentlig bare gjorde at jeg ble tusen ganger mer nervøs. 

12.30: Oppkjøringa var ferdig, og jeg BESTOD!! Da jeg hørte sensoren si "Prøven er bestått", ble jeg så utrolig letta, og ikke minst utrolig glad! Likevel kunne jeg ikke forstå at "lille meg" hadde lappen og kunne nå kjøre bil helt alene.15.00: Skolen var ferdig og jeg gikk hjem og slappet av med serie og litt mat. Jeg var helt tom da jeg kom hjem. Selvom det å få lappen gjorde dagen perfekt, kjente jeg hvor mye energi alt dette med oppkjøringa hadde tatt fra meg. 

16.00: Jeg satt meg alene i bilen for første gang og kjørte å hentet venninnene mine Annie og Luna. I og med sola skinte for fullt og temperaturen var nokså bra, kjørte vi og fant oss et fint berg å sitte på nær sjøen. De hadde med ballonger og gave, og vi hadde kjøpt med oss både bær, godis og brus. Før vi visste ordet av det hadde vi vert her i flere timer. Da vi satt ved sjøen og kjente at sola varma fikk jeg skikkelig sommerfølelse, så deilig!19.00: Vi kjørte en liten tur, før jeg gikk hjem og slappet litt av.


20.00: Sammen med familien, og besteforeldre gikk jeg ut og spiste en herlig middag. Det var virkelig en god avslutning på en super dag, med gode samtaler, god mat og flotte gaver. 

 

Jeg vil takke alle dere som var med å gjøre 18-års dagen min helt perfekt! Setter så stor pris på dere alle♥

 

 

Uken som gikk...

 • 26.03.2017, 15:22

Ukens beste dag... Fredagen var nok den beste dagen denne uka. Vi hadde fagdag historie på skolen, og klassen tok dermed turen til Bergen for å besøke noen museum. Selve turen på museum var ikke så veldig gøy i seg selv, men det vi gjorde utenom var derimot veldig koselig. Mellom besøkene på museumene fikk vi gå litt rundt i Bergen for oss selv, shoppe litt og spise en god lunsj. Da de fleste etterpå reiste hjem, valgte jeg og noen venninner å bli igjen, for å få enda litt mere til til shopping. Vi koste oss og hadde det veldig gøy, men jeg kjente jeg var nokså sliten når jeg kom hjem etter over 12 timer i Bergen!


Ukens nedtur... Det er vel ingen andre nedturer enn at det nå fortiden er ganske stressene på alle områder, særlig på skolen. Men, det er slik det er og jeg prøver å la være å klage for mye over det.

Ukens film/serie...  Er det andre enn meg som ble sykt glad når "Jenter" begynte igjen på nrksuper? Haha. Frem til nå har jeg sett hver episode, og synst det er skikkelig gøy.


Ukens cravings... I'm totally in love with IFA! Haha, yes, er blitt helt hekta på ifa. Har forsåvidt vert det en god stund, men særlig den siste uka tror jeg inntaket har vert litt for stort. Det er blitt slik at det er mer vanlig at jeg går rundt med ifa i lomma, enn uten,-bare spør vennene mine. Må nok jobbe med å minke inntaket litt etterhvert, tenker jeg.

Ukens innkjøp... Jeg og mamma hadde en rask tur til Haugesund i går. Mamma skulle kjøpe seg noe, og vi skulle kose oss med lunsj. Jeg derimot hadde ingen plan om å kjøpe meg noe, heller motsatt. -Men når jeg ser noe jeg virkelig har lyst på, klarer jeg ikke bare å la være. Tro meg, de gangene jeg har latt være har jeg angret meg i hjel etterpå. Jeg fikk derfor kjøpt meg en super fin bomberjakke på h&m. Tross at jeg brøt mitt eget løfte som var å holde meg unna shopping, må jeg innrømme jeg ikke angrer på en eneste krone, haha.


Ukens lille hverdagsglede... Å endelig nå målet mitt om å gå 10 kg opp i vekt! Dette er noe jeg lenge har jobbet for, så det å endelig komme hit var en stor seier!

Akkurat nå... Sitter jeg å prøver å få kontroll på vektorer i matematikk. Vi har fremdels ikke helt kontroll, og prøven er allerede i morgen, så jeg har mye arbeid å gjøre!

 

Hvordan har deres uke vert?

so little time, so much to do

 • 25.03.2017, 17:36

Hei, og god lørdag kjære dere!

I dag er det en skikkelig typisk "vestlands-dag", med mye regn og dårlig vær. Jeg og mamma startet dermed dagen med en liten kjøretur til Haugesund, der vi spiste lunsj og handlet litt. Koselig tur var det, selvom den ikke varte så lenge. På mandag har vi matteprøve, og mye øving gjenstår. Dermed var vi veldig effektive og kom oss fort hjem igjen. Nå sitter jeg med mattebøkene framfor meg og prøver å lære meg om vektorer.  


Jeg har så mye som skal gjøres fortiden, og så knapp tid. Noen dager kunne jeg ønsket varte noen timer lenger, slik at jeg for en gang skyld kanskje hadde fått tid til alt jeg ville gjort. Jeg er ikke en slik person som klarer å gjøre så mange ting på en gang heller, noe som ikke gjør problemet noe mindre. Nesten helt frem til påsken har jeg fullt program, hver eneste dag, og får likevel ikke gjort alt jeg skal.Jeg har en tendens til å plassere bloggen på hylla med en gang jeg blir kastet ut i travle perioder. Selv om jeg hver eneste gang prøver å stoppe meg selv, så blir den lagt vekk. - Meen jeg elsker og blogge, og kommer ikke til å slutte uansett! Jeg skal prøve å skjerpe meg, men mer kan jeg ikke gjør. Ønsker alle en suuper lørdag♥

Et stort mål nådd- 10 kg opp i vekt!

 • 21.03.2017, 16:00

Hei!

Omtrent 10 måneder er gått siden jeg fikk diagnosen "anoreksi". Det har vert de 10 verste månedene i mitt liv, med et stort overskudd nedturer, og nærmest ingen oppturer. Jeg har virkelig fått opplevd livet på det verste, og på mitt aller verste var det ikke mye som skulle til for at det verst tenkelige kunne hatt skjedd. Jeg har opplevd en smerte som ikke kan beskrives, og skal jeg være helt hundre prosent ærlig, har jeg ikke fått den hjelpen jeg skulle ønsket jeg fikk av helsevesenet. -Tross dette, har jeg nå sakte men sikkert klatret oppover på vekta - men fysøren for et helvette det har vert! Beklager språket, but it is the reality. For dere der ute høres kanskje ikke 10 kg særlig mye ut på hele 10 måneder, men for meg er dette utrolig stort. Ja, det har tatt lang tid, men med mat problemer og høy forbrenning er det jammen ikke lett skal jeg si dere. Jeg har vert nødt til å spise en enorm mengde mat, gjerne mer enn pappa ved enkelte måltider. Jeg har gått fra å spise så og si ingenting, til å plutselig da begynne å spise mer enn en mann. Skal jeg få lov å si det selv, er jeg stolt over meg selv for dette.


Jeg har slettet de verste bildene fra denne tiden, rett og slett fordi jeg blir dårlig av å se dem. Her så jeg ikke på meg selv som "unormalt tynn", og ville forsåvidt bli enda tynnere. Det forklarer virkelig hvor mye sykdommen tar over hjernen.

Ikke bare måtte jeg spise mye mat, men aktiviteten og trening måtte jeg kutte helt ut. Her, personlig, mener jeg helsevesenet gjorde en feil. Det å plutselig fortelle en jente som trente såpass mye som jeg gjorde, at hun ikke lenger får være i bevegelse mener jeg er helt feil. Selvfølgelig skjønner jeg at det i starten måtte til for å få opp vekta, men alt i alt handler mener jeg man ikke bare kan se på det somatiske og vekta. Det å nekte meg aktivitet, ikke bare trening, men å nekte meg i å gå tur, ja tilogmed i å bevege meg rundt i mitt eget hus, og tvinge meg til å ligge på sofaen hele dagen, har ikke vert med å gjort meg bedre. Tvert i mot. Ja, kanskje vekta har gått opp, men psyken min derimot har blitt helt knust. Jeg pleide å bruke trening som terapi i tunge perioder, og det er ingen tid jeg hadde trengt det mer enn denne. Det at jeg hadde det helt jævlig og samtidig ble nektet aktivitet og bevegelse, gjorde alt tusen ganger verre, og førte til at jeg utviklet både angst og depresjon. Å sørge for vektoppgang, kombinert med angst er virkelig vanskelig.

Selv ser jeg en enorm forandring fra bildene over. Jeg både ser og føler meg mye friskere og bedre.

-Men jeg har klart det! Jeg har komt meg gjennom helvette, dag for dag, og har nå klart å gå opp 10 kg! Dette er ikke helsetenesta sin fortjenelse, virkelig ikke. Dette er bare min egen, og ikke minst deres fortjenelse. Jeg må få lov å si jeg har vert sterk, og har egentlig bare blitt sterkere og sterkere for hver dag. Jeg har komt meg over "anoreksi-tankene", og har fått et 99% normalt forhold til mat igjen. -Men uten støtte fra alle dere der ute, både ukjente, venner og ikke minst familie, ville ikke dette vert gjennomførbart. Dere har styrket meg, komt med gode ord, og gitt meg håp. Dere har skyvd meg mot mål, og gitt meg styrke da jeg har vert på nippet til å gi opp. Tusen takk, jeg er evig takknemlig♥

Uken som gikk...

 • 20.03.2017, 14:11

Ukens beste dag... Jeg tror jeg må si lørdagen var ukens beste dag. Sammen med mine flotte venninner startet jeg dagen med en koselig lunsj. Tida fløy forbi, og plutselig hadde vi suttet i to timer. Da jeg kom hjem fikk jeg unnagjort litt skolearbeid, før jeg på kvelden finn besøk av Åse. Vi fikk servert hjemmelaga pizza av mamma, og koste oss i sofaen med god underholdning og litt godis. Til tross for litt skolearbeid, var det en veldig vellykka dag! 
Ukens nedtur... Etter å ha opplevd livet på det verste, merker jeg at jeg mer sjeldent regner noe som "nedturer" lenger. Selvfølgelig har jeg noen dager som er dårligere enn andre i løpet av en uke, men jeg føler bare det blir for dumt å klage på slike småting når jeg vet det kunne vert verre.

Ukens sang...  This one's always hard.- Men jeg tror jeg må si TG4M, av Zara Larsson. Zara skuffer alltid, og hver sang hun kommer ut med er så og si like god, spør du meg.Ukens cravings... Alfalfa spirer. Om dere ikke vet hva det er, så er det noen spirer man bruker som tilbehør på pålegg og lignende. Haha, det er nok en veldig merkelig ting å være hekta på, men slik er det. De to siste besøkene jeg har hatt på butikken, har det vært tomt, og det er jo nesten krise for meg, haha.

Ukens innkjøp... Denne uken tror jeg det må være en svart bluse jeg kjøpte på h&m her om dagen. Tross at den er litt kald å ha på seg enda, elsker jeg den!


bluse fra h&m
 

Ukens lille hverdagsglede... Jeg og mamma har bestilt hotell i Stavanger i Påskeferien. Jeg tror vi begge er like klar for noen dager med shopping, spa og avslapping, i vakre Stavanger♥

Akkurat nå... har jeg kommet hjem fra skolen, og har fullført den kanskje tyngste dagen i uka. Heldigvis hjelper det litt at vi har fri siste økt- for selvom vi har nokså tøffe fag, føles ikke dagen like tung når vi ikke har full dag. 

 

Hvordan var deres uke?

it´s a good day!

 • 18.03.2017, 18:11

Hei!

Håper dere alle har en super dag så langt! Min lørdag har frem til nå vert super koselig. Jeg har slappet av med serie, vert ute med noen veninner og spist lunsj, og planlagt ferietur for sommeren. I tillegg gjør det fine været dagen enda litt bedre. 

Nå derimot, skal jeg gjøre noe ikke fullt like morro, nemlig litt skolearbeid. Jaja, matematikk er nok en av faga jeg liker best, så jeg tror ikke det vil ødlegge min gode dag noe særlig, haha. I kveld får jeg besøk av veninna mi, Åse. Da blir det pizza, litt godis og planlegging av 18-års feiring, wihuu!

Ønsker dere alle en fantastisk lørdag videre!
 


 

new skirts

 • 18.03.2017, 09:35

Hei, og god morgen!

Nå ligger jeg i senga, spiller musikk, og blogger, mens sola lyser inn gjennom vinduet. Kjenner jeg har skikkelig vår følelse i dag, tross at temperaturen ikke er særlig å skryte over, og at det også faktisk snødde i går kveld. De siste ukene har vert ganske travle med både kjøretimer, langkjøring og mye skolearbeid og prøver. Derfor kjenner jeg det var utrolig deilig med en lat helg, som jeg faktisk kan bruke til å gjøre litt det jeg selv ønsker. I går utnyttet jeg vårfølelsen min til å kjøpe meg noe nye plagg til våren. Jeg elsker virkelig å kjøpe vår og -sommerklær. Samtidig er tanken på at jeg fremdeles ikke kan bruke dem enda litt kjip. Men satser på temperaturen stiger snart, og solen titter frem litt oftere, slik at jeg får tatt i bruk mine nye plagg!

∼ skjørt fra h&m ∼

 

The pink jacket

 • 15.03.2017, 21:02
Jakke- her // Bukse- Now&Then // T-skjorte- Ginatricot // Skjerf- Cubus // Klokke- Skagen // Sko- Adidas // Smykke- her

 

Hva synst dere?
 

new in from ivyrevel

 • 08.03.2017, 21:02

Hei!

Jakke- her

Gjett om jeg ble happy i dag da, når jeg sjekka mobilen etter skolen! Det var nemlig en melding om at jakka mi, som jeg bestilte fra ivyrevel her om dagen endelig hadde kommet frem. Det var litt blandede følselser da jeg kom hjem; en del av meg var super glad for at jakka hadde kommet, mens en annen del var utrolig redd den ikke skulle passe. Men heldigvis satt den som et skudd, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Både fargen, fassongen, stoffet, og hele jakka generelt er helt perfekt! Jeg må virkelig si at jeg gleder meg til å begynne å ta denne i bruk, nå når det nærmer seg vår.

 

Hva synst dere om jakka?


 

4 ting jeg ser frem til i mars

 • 06.03.2017, 19:01

♥Veninnetur til Stavanger
18.mars tar jeg og to venninner turen over til Stavanger. Vi har bestilt hotell, og er klar for to flotte dager med shopping, god mat og kos. Jeg ser virkelig frem til å komme meg litt vekk fra lille Stord for en stund! Jeg har et håp om at temperaturen blir en smule høyere, og at sola gjerne titter frem. Alt blir på en måte kjekkere da!

♥18-års dag
Når mars måned nærmer seg slutt kommer dagen jeg har sett frem til så lenge jeg kan huske. 28. mars fyller jeg 18 år(!!), wææ. Det har på en måte ikke helt gått opp for meg at denne dagen nærmer seg, og at jeg snart kan kalle meg "voksen" og "selvstendig". Det blir nok litt uvant i starten, men jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg helt sykt!♥Få lappen (foråpentligvis)
Jeg er nå ferdig med alt av obligatoriske kjøretimer, og teorien er i boks. Nå gjenstår bare selve oppkjøringen. Sist kjøretime jeg var på fikk vi bestilt oppkjøringsdato, og det var da jeg kjente nervene kom snikende. Tenk at jeg snart (forhåpentligvis) kan sette meg i bilen uten noen i sidesetet, og kjøre. Jeg både gruer meg og gleder meg til denne dagen. Jeg kan vel ikke gjøre annet enn å krysse både fingrer og tær og håpe på det beste. 

♥Ta tatovering
Yes, that´s right! Jeg utnytter virkelig det å være 18 for fullt, altså! Jeg har reservert time til tatovering hos Leading light i Bergen helt i slutten av mars. Det blir ikke store tatoveringen, men jeg ønsket og ta en liten, betydningsfull tatovering. Helt konkret hva jeg skal tatoverer blir en hemmelighet frem til den er tatt! Jeg har drømt om tatovering en god stund nå, så det blir kjekt å endelig få drømmen oppfylt.

Har dere noe dere ser frem til i mars?
 

→ blonde

 • 05.03.2017, 19:18

Hei!

Det er nå søndagskveld, og det nærmer seg slutten på vinterferie for min del. Denne uken har jeg brukt til å ta meg inn igjen etter noen tøffe skoleuker, fylt med mye stress. Uheldig som jeg er fikk jeg også influensa, med feber og hodeverk. Jeg ble dermed sengeliggende noen dager, og har så og si gått hele uken og vært små slakk. Jaja, jeg ble iallfall tvunget til å ta det litt rolig, noe jeg tror jeg har veldig godt av.

Innimellom mine rolige dager, fikk jeg tatt meg et besøk til frisøren for å piffe opp hårfargen. De siste gangene har jeg fått for en litt mørkere hårfarge, men i og med vi nærmer oss vår og lysere tider valgte jeg å gå over til blond igjen. Fargen ble ikke fullt så kald jeg ønsket, men nå har jeg gått til innkjøp på lilla shampoo, som jeg håper viser effekt om en stund. Men fornøyd vil jeg si meg uansett. 
 

Ønsker dere en fin søndag videre!

 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no