weekend wanties

  • 25.03.2016, 20:55

 


Nr.1- HER // Nr.2- HER // Nr.3- HER // Nr.4- HER // Nr.5.- HER // Nr.6- HER // Nr.7- HER
__________________________________________________________________________________________________

Finally, fredag og helg!!

Jeg synst det er like deilig med helg nå i ferien som ellers. Det er noe spesielt med den følelsen som dukker opp når det er fredag, taco og god underholdning på tv. Noe jeg derimot ikke er så glad for nå i påsken, er at alle butikker er stengt. På grunn av at jeg ikke har hatt mulighet til å gå å shoppe i butikkene, benyttet jeg heller muligheten til å se litt på nettbutikker istede. Nelly har såå mye fint, som jeg vikrelig kunne tenkt meg å kjøpe! Dessverre er ikke lommeboken min så full at jeg har råd til å kjøpe alle ønskene mine, men jeg vurderer virkelig å unne meg noen godsaker her fra. Jeg har iallefall samlet en rekke klær og tilbehør som har havnet på ønskelisten min etter å ha vert innom Nelly.no desse dagene, som dere kan se på bildet over.

Ønsker alle en fin påske videre ♥

 

 

 

my new favorite pizza

  • 21.03.2016, 10:45

Hei dere!

Long time, no see? Ja, det er sikkert og visst. Men nå dere! Nå har jeg ferie, har tid til å slappe av, og ta meg litt fri fra alt hværdagsstrevet. Skal spare dere for mine obligatoriske unnskylninger for denne gang, og heller hoppe rett inn i innegget.

Her om dagen bafant jeg meg i mitt kreative mathjørne, og bestemte meg for å teste ut noe jeg lenge har tenkt å prøve, nemlig lompepizza! Jeg ble helt frelst etter allerede første bit, og ønsker derfor å spre denne fantastiske oppskriften videre til dere! For meg som er så glad i pizza er denne super. Minst like god, samtidig som den kan nytest i hverdagen med god samvittighet. 

 

· I N G R E D I E N T S ·

2-3 havrelomper eller andre type lomper
2-3 spiseskjeer pesto
2-3 pållegg skinker

Grønnsaker av eget ønske
Ruccula salat
Ost

Det første dere gjør er å varme opp ovnen til 180 grader. Forstek gjerne lompene 4-5 minutter før topping tilføres for en enda bedre og sprøere bunn. Deretter påfører dere et tynt lag pesto, og topper med skinke, grønnsaker og ost. Stek midt i ovnen til osten er smeltet og gyllen. Topp til slutt pizzaen med ruccula. ENJOY!Ønsker alle en super start på en ny uke! 

min februar

  • 05.03.2016, 21:43


●Tilbragte mye tid på café sammen med venner og familie. ● Begynte månedens med den obligatoriske selfien, haha.


● Feiret verdens beste mamma, som fylte år 2.februar♡ ● Fikset litt på rommet mitt. Fikk blandt annet kjøpt meg en grønn plante og nye marmor-puter.


● Godgutten min ble hele 6 år! ● Lunsj sammen med min flotte mamma♡


● Hadde en kjekk utflukt til Bergen sammen med klassen. Været var helt nydelig, noe som ikke stemte helt siden vi var i Bergen(?), haha. 


● Vi hadde vinterferie, og den startet supert med en koslig helg hos søskenbarnet mitt i Bergen. ● Avsluttet ferien like bra med en hyttetur sammen med mine flotte venninner.


● Var ute å spiste herlig middag/kvelds med desse vakre jentene. ● Tapas med gjengen en gjeng fra gamleklassen. Så koselig, og ikke minst godt!


● Var en liten shoppingtur til Haugesund sammen med mamma. Jeg fikk kjøpt meg klokke, ny kåpe, og et nytt skjørt. Så fornøyd! ● Prøvde meg frem med ny mat og nye oppskrifter. Spesielt glad var jeg i å bruke avokado!

 

Hvordan har deres februar vert?

 

outfit on a saturday

  • 05.03.2016, 17:36


Jakke- Byoung // Genser- Veromoda // Bukse- Veromoda // Sko- Reebook // Veske-Bikbok // Klokke- Casio 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no