blue all over

  • 27.02.2017, 13:59Bukse- bikbok // Topp- bikbok // Sko- Din Sko // Klokke- Mango

 


 

addicted to sneakers

  • 13.02.2017, 17:16


Er det en ting jeg må innrømme at jeg er helt hekta på, er det sneakers! Uansett hvor mange par jeg kjøper får jeg ikke nok. I utgangspunktet er jeg egentlig veldig fornuftig av meg når det kommer til pengebruk, og pleier som oftes å bare kjøpe ting jeg virkelig trenger. Jeg går kanskje rundt og er litt sur for å ikke ha kjøpt noe jeg virkelig vil ha, men etter få minutter er det glemt. Ser jeg noen fine sko derimot blir de ikke glemt før jeg har kjøpt dem. Jeg har likevel vert nødt til å ta meg sammen og innse at lommeboken ikke alltid strekker til. Jaja, om jeg ikke har penger nå, kan jeg i all fall sitte å se på bilder av sko, og planlegge hvilke jeg kan kjøpe en gang jeg faktisk har nok penger, haha. 

Ønsker dere en fin start på uken!

simple, but stylish

  • 09.02.2017, 15:31i like it simple.

Hei dere!

Jeg har ikke rukket å stukket innom før nå, rett og slett fordi jeg har suttet konstant med skolebøkene fremfor meg. Denne uken har virkelig gått i ett, og jeg kjenner på kroppen min nå at det skal bli godt med helg i morgen. På ukens agenda har jeg hatt 3 prøver, alle i avsluttende fag, og to av dem på samme dag. Dere kan vel da forstå at det har vert nokså travelt? Heldigvis er jeg nå ferdig med 2/3 prøver. Etter skolen i morgen kan også ukas tredje og siste prøve strykes av agendaen, og jeg kan ta helg med god samvittighet. 

På tunge dager, som denne, kan virkelig litt inspirasjon gjøre det bedre. Jeg har derfor plukket ut noen antrekksbilder, som jeg ønsker å dele med dere. Jeg vil si stilen min er ganske variert, men en ting som er sikkert er at jeg liker det enkelt og stilfult! Desse antrekkene inspirerte iallfall meg. Ønsker dere en fin torsdag!

Uken som gikk...

  • 05.02.2017, 20:39

Ukens høydepunkt... Denne ukas høydepunkt er uten tvil hele torsdag, fra jeg stod opp til jeg gikk å la meg. Helt i detalj hva som skjedde denne dagen kan dere lese om i mitt tidligere innlegg. -Men kort oppsummert reiste jeg og mamma på jentetur til Bergen, der vi feiret mamma som fylte 43 år! Vi startet med en god lunsj og en kopp kaffe på espresso house, etterfulgt av noen gode timer med shopping. Vi var så heldige å fikk skaffe oss billetter til premieren på Christine Hope sitt nye show, og dermed gikk kvelden til dette. Etter halvannen time med god stemning og mye latter, avsluttet kvelden med good mat på TGIF sammen med søksenbarnet mitt, Maria. Jeg kan ikke si annet enn at dagen ikke kunne blitt særlig bedre! 

Ukens nedtur... Nedturen denne uken er at det plutselig ble kastet en enorm mengde skolearbeid over meg. Jeg kjenner etter alt jeg har gått gjennom det siste året at jeg ikke tåler stress og press på samme måte som tidligere. Før kunne jeg øve på prøve etter prøve uten å merke noe særlig på kroppen. Selvsagt kunne jeg bli lei, og det ble jeg også ofte. Likevel kjenner jeg det på en helt annen måte nå. Kroppen gir meg på en måte en advarsel om å roe ned, og om jeg ikke hører på denne advarselen kan milde "angst symptomer" komme snikende inn på meg igjen. Så kort sagt blir jeg på en måte "straffet" av kroppen om jeg ikke tar det med ro når jeg føler jeg trenger å slappe av.

Ukens cravings... tatovering. Som dere kanskje har fått med dere, har jeg nå fått bestilt time til tatovering like etter 18 årsdagen min i Mars. Det jeg ikke har fortalt er at jeg egentlig skulle ta nå i helgen, da vi var i Bergen. Jeg trodde det var mulig å ta før man fylte 18, så lenge man hadde godkjenning fra foreldre, men det gikk visst ikke. Dermed ble det til at jeg måtte vente litt over en måned. Jaja, nå har jeg iallfall noe å se frem til!!

Ukens tanke... Om jeg kan kalle dette en tanke eller drøm, vet jeg ikke sikkert. Uansett har det gått skikkelig opp for meg hvor utrolig mye jeg ser frem til å forlate denne lille øya jeg bor på nå. Jeg har kommet langt på veg når det kommer til sykdommen, og mange sår begynner å leges. En ting jeg derimot ikke klarer å komme over er plassen jeg bor. Jeg prøver hardt å fortrenge fortiden, og starte et nytt liv. Men uansett hvor jeg går; om det er på senteret, på skolen, og bare jeg går ut av huset dukker det opp vonde, gamle opplevelser. Jeg forbinder så og si alle steder på denne øya med den vonde fortida. Jeg ønsker å starte på nytt, men det å bli påminnet om fortiden gjør dette til et problem for meg. Jeg håper selfølgelig dette kommer til å bli bedre, men likevel tror jeg at den eneste måten å starte heeelt på nytt er å komme seg bort fra Stord. 


Ukens serie... Jeg var tidligere helt frelst av The Vampire Diaries , men etterhvert så jeg mindre og mindre på serier og datt tilslutt helt ut. Her om dagen bestemte jeg meg for at jeg ville prøve å få tatt det opp igjen, og begynte på nytt med sesong 4. Jeg er virkelig glad jeg gjorde det, for nå- nok en gang, er jeg helt hekta, haha.

Ukens sang... Issues- Julia Michaels. Denne sangen er virkelig blitt en favoritt hos meg, og har gått på repeat hele uken. Jeg elsker den virkelig, og anbefaler dere til å skjekke den ut om dere ikke har hørt den tidligere!

Ukens lille hverdagsglede... Å overraske mamma med kake og gave på bursdagen hennes, og å få muligheten til å gjøre dagen hennes perfekt. Mamma er den personen som har hatt mest å si for meg, særlig gjennom året som har gått. Uten henne ved min side hadde jeg ikke kommet gjennom alt dette- iallefall ikke som den selvsikre og stolte personen jeg har blitt nå. Dermed ønsket jeg virkelig å gjøre noe igjen for henne. Etter det jeg så hadde mamma en super dag, noe som gjorde meg utrolig glad.


Akkurat nå... Sitter jeg i sofaen sammen med mamma og ser på farmen kjendis. Jeg bare elsker Lothe pus, og alle kommentarene hans. Jeg kan virkelig ikke gjøre annet enn å le av han.

 

Håper dere alle har hatt en fin uke!

Bursdagsfeiring i Bergen by

  • 04.02.2017, 16:07

Hei!

2.februar hadde verdens beste mamma bursdag. I og med jeg hadde fri både torsdag og fredag, bestemte vi oss få å ha en hotellovernatting i vakre Bergen for å feire mamma. Dagen startet med at mamma fikk gave, kort og hjemmelaga oreokake på senga, som jeg faktisk laget all by my self<33 (med litt hjelp fra venninna mi, Åse). Må si meg ganske fornøyd til at det var første gang jeg laga oreokake, når mamma sa det var den beste kaka hun hadde smakt. 


Videre gikk turen til Bergen. Vi var vel fremme rundt klokka 3, og da gikk vi rett på espresso house, der vi spiste en herlig lunsj og drakk en god kopp kaffe, før kursen gikk mot hotellet. Hotellet lå midt i by'n, noe som passet noen shoppoholikere som oss helt perfekt, haha. Ja, som dere sikkert skjønner gikk vi da ut for å shoppe litt etterpå. Overraskende nok fikk jeg faktisk bare med meg en bluse og en ny foundation hjem. Da klokken nærmet seg halv åtte gikk vi videre til Ole Bulls scene, for å se premieren av Christine Hope sitt nye show "Hope,skulder,kne og tå". Iogmed dette var første gang jeg har sett henne, skal jeg innrømme jeg ikke skjønte alt, men det meste var veldig bra, og jeg fikk le en god del. Kvelden avslutta vi på TGIF med en god middag sammen med søskenbarnet mitt, Maria.
Neste dag gikk vel for det meste i litt shopping, før turen gikk hjem igjen. MEN, jeg fikk faktisk gjort noe jeg ser sykt frem til. Jeg fikk nemlig bestilt meg time til å ta tatovering! Selv om jeg ikke fyller 18 før om en måned, valgte jeg å bestille nå, slik at jeg virkelig vet at det vil skje, og at jeg har noe å se frem til. Så nå dere, gleder jeg meg bare til å fylle 18, haha.
 

 

 

 

 

classy and simple

  • 02.02.2017, 12:57Genser- Bikbok // Skjørt- Wow // Trench coat- bikbok // Smykke- Cmyk // Sko- Adidas

 

LAANGHELG

  • 01.02.2017, 15:35

Hei dere! 

Det er nå "lille-lørdag", og for min del betyr dette helg! Yes, vi har nemlig fri i morgen, og planleggingsdag fredag så da blir det laanghelg! Tross vi har fri har jeg likevel mye på agendaen som må gjennomføres, for neste uke er derimot et mareritt; tre prøver, alle tre er avsluttende fag nå til sommeren, og to av dem er på samme dag. Deilig med helg er det uansett, tross at mye tid vil gå til skole.

På agendaen har jeg også planer som ikke er skolerelatert. I morgen har verdens beste mamma bursdag! I den anledning har vi bestilt oss en hotellovernatting i Bergen, og booket biletter til Christine Hope show. Jeg tror virkelig både jeg og mamma trenger denne turen for å koble litt av fra alt stress, og bare koble helt av. Jeg ser iallfall veldig frem til en jentetur sammen med mamms♥♥Ønsker alle en fin lillelørdag♥

 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no