sunday & flowers

 • 28.02.2016, 15:28

Hei, og god søndag til dere alle!

For min del startet den tradisjonelle "relaxl-søndagen" helt motsatt, nemlig med en god og lang treningsøkt sammen med mamma. Når jeg faktisk tenker over det er søndag en av de dagene jeg liker best å trene på. Grunnen til det er ikkje godt å si, kanskje for å få litt ny energi til en ny uke? Nå skal jeg ikke skryte på meg for mye, for jeg endte med en gang jeg kom hjem opp i sofaen med koseklærna på. 


-new flowers, new week-

Nå har jeg freshet opp rommet mitt med nye blomster, og er så og si klar for den kommende uken. Dette er den siste uken med litt mindre skolearbeid, før det bryter ut neste uke. Så skal prøve så godt jeg kan å nyte uken som kommer, og kanskje finne på litt gøy innimellom skolearbeidet.

Ønsker flotte dere en super søndag! 

the green coat

 • 26.02.2016, 15:21Trench coat-Veromoda  // T-skjorte- Zara // Skjørt-Bikbok // Strømpebukse- Lindex // Sko-Reekbok // Klokke-Glitter // Øredobber-Cmyk?

Hva synst dere om anntrekket?
 

"fordi du fortjener det"

 • 23.02.2016, 17:37
..Først og fremst, hvor søt er ikke denne koppen? Synst den er skikkelig motiverende på tunge dager med mye arbeid å gjøre. Innimellom når jeg sitter å leser og pugger kan jeg sitte lenge å lure på om jeg skal unne meg noe litt godt å drikke eller spise, og når jeg da opner skapet og ser denne koppen får jeg vertfall et endelig svar: "du fortjener det". Synst det skal være lov å unne seg noe godt innimellom, selv i ukedagene :-) Tror nok vi alle fortjener det!

Jeg forstår godt vist dere begynner å bli lei av desse hverdagslige "kaffe/skole/mat" innleggene mine, og jeg skal bli litt mer kreativ fremover når det kommer til bloggen, promise! Setter veldig stor pris på om dere kommer med noen ideér til meg.

Håper dere får en fin tirsdag!


 

monday moodboard

 • 22.02.2016, 13:54


-bilder fra pinterest og weheartit-

I dag er det mandag, og jeg er tilbake på skolebenken igjen. Kan ikke si jeg var veldig begeistret for å slå på vekking klokken syv igjen, eller å våkne til den grusomme, skjærende lyden fra iphonen. For å prøve å gjøre denne dagen hakket bedre for meg selv, og gjerne dere der ute også, har jeg funnet noen flotte og inspirerende bilder som jeg ønsker å dele med dere. Slike bilder kan faktisk gjøre en grå mandag et lite hakk lysere og lystigere spør du meg. Nå får jeg la meg inspirere av bildene en siste gang, før jeg er nødt til å begynne å øve litt på morgendagens prøve. Wish me good luck!

Ønsker dere alle en fin mandag!
 

Uken som gikk..

 • 21.02.2016, 20:43

Ukens høgdepunkt: Har hatt den beste uken på en god stund, med veldig mange oppturer. Har nemlig hatt ferie og all min tid har gått til ting jeg selv har ønsket å gjøre. Hyttetur med venner, resturant og kafébesøk, shopping, besøk hos frisør, trening, avslapping, og matlaging. Å velge kun en opptur denne uken tror jeg ikke jeg klarer. 
Processed with VSCOcam with hb1 preset
Ukens nedtur: Nedturen er at jeg de siste dagene har følt meg litt dårlig. Har vert veldig sliten, tom for energi, og litt småkvalm. Det begynner heldigvis å komme seg, så jeg satser på jeg er helt bra i morgen.

Ukens innkjøp: Har ikke handlet så veldig mye denne uken. Har et mål om å begrense shoppingen min, og heller spare penger til de gangene jeg reiser på ferier osv.. Har nemlig noen reiseplaner frem mot sommeren som jeg gleder meg veldig til! Når det kommer til ukens beste kjøp, må det være dette skjørtet jeg kjøpte på bikbok her om dagen. Har letet etter dette en god stund, og endelig fant jeg det wihuu! 

Ukens måltid: Jeg var ute for noen dager siden og spiste på resurant med noen venninner av meg. Da bestillte jeg lasagne, som jeg tror må være en av de beste i verden. Jeg elskerelskerelsker den!

Ukens cravings: Kaffe,kaffe,kaffe,kaffe. Er det noe jeg har dilla på atm så er det kaffe. Må innrømme at jeg er mest glad i snopekaffe da, men har nesten lært meg å like helt vanlig kaffe også nå, stolt haha. 
Processed with VSCOcam with hb1 preset
Ukens sang: Den nye sangen til Adele, "When we were young" har gått på repeat denne uken. Loveeeit!

 

Hvordan har deres uke vert?

addicted to marmor

 • 21.02.2016, 18:03

Nå er det søndag, og det nærmer seg slutten av vinterferie for min del. Har virkelig vert deilig med en pause fra hverdagen, og kjenner at jeg ikke er en smule klar til å begynne enda. Jaja, sånn er livet. I går var jeg og mamma en liten tur til Haugesund, for å nyte siste del av fri-uken. Vi fikk shoppet oss noen småting, før vi avsluttet med et koslig kafébesøk. 


Deksel og klokke fra h&m

Jeg fikk blandt annet kjøpt meg denne klokken på hm for en billig penge. Jeg har en god stund nå vært helt gal etter marmor som dere sikkert forstod av overskriften. Marmor deksel, marmor notatbøker, marmor puter, og nå marmor klokke. Samlingen blir bare større og større, haha. 

Er dere glad i marmor?

lately

 • 20.02.2016, 19:39

God lørdagskveld!

De siste dagen har jeg bare brukt til å nyte at jeg har ferie og fri. Har hatt det såå koselig med venninner og familie, og funnet på veldig mye gøy. Dessverre er dette den siste dagen med fullstendig frihet til å gjøre det jeg vil, for i morgen må jeg begynne å øve litt på tyskprøven vi har på tirsdag. Kjenner det blir tungt å begynne igjen, og må si at jeg ikke er veldig motivert. Selfølgelig gjorde det godt med en uke fri fra skolearbeid, men skulle ikke klaget om jeg fikk noen ekstra dager.


Her er noen bilder som oppsummerer de siste dagene. Tapas med en jentegjeng fra gamleklassen, resturantbesøk,hyttetur, og en liten shoppingtur med mamma. Har hatt det så koselig de siste dagene med fantastiske folk, og jeg kjenner at det har virkelig gitt meg påfyll av energi. Nå skal siste skikkelige fridag nytes med lasagne og kanskje en god film.

Ønsker mine flotte lesere en super lørdagskveld♡

lunsh time

 • 17.02.2016, 15:03

God onsdag, allesammen! Hvordan står det til med dere? For min del startet dagen med en god treningsøkt sammen med mamma. På grunn av været gjennomførte vi dagens økt innendørs. Kan vel si at det ikke frister særlig mye med utendørstrening når regnet pøser ned, og vinden blåser som gal. Nå har jeg akuratt hatt litt "me-time" og kost meg med en god lunsj og det nye bladet. Det er ikke så ofte jeg får tid til å bare sitte for meg selv og slappe av som dette. 


Dagens lunsj endte opp med avokado, nok en gang. Knekke brød med avokado og ost er virkelig noe av det beste jeg vet. Mmm!

Planene for dagen er å samle en liten gjeng fra gamleklassen. Vi skal diske opp med ulike tapasretter, og ha en skikkelig koselig kveld. Ser virkelig frem til å treffe jentene igjen. Er desverre ikke så ofte vi treffes lenger iogmed vi går på ulike skoler, tillegg til at alle har det ganske travelt med sitt. Når vi først har ferie så tenkte vi at det var en fin anledning til å finne på noe. Håper dere alle får en super onsdag, uansett om dere har fri eller ikke!
 

ny på håret

 • 15.02.2016, 19:02

God ettermiddag!

Dagen i dag har virkelig gått i ett, men har hatt det veldig koselig! Startet dagen med å spise en god frokost, se på youtube, og sminke meg. Jeg hadde nemlig en frisørtime som stod på agendaen. Jeg har en god stund hatt lyst på en forandring på håret, og denne gangen gikk jeg for en litt grå-tonet, mørk blond farge. På grunn av den kalde fargen fikk jeg litt lillaskjær i håret, men det skulle forsvinne etterhvert. Bortsett fra det er jeg super fornøyd!! Jeg har funnet ut at jeg trivest mye bedre med kalde hårfarger. 
Etter frisør-besøket gikk jeg og mamma på cafè og spiste en herlig lunsj sammen, snakket og hadde en koselig "mor-datter dag", som avsluttet med en liten runde shopping. For min del ble det ikke så mye handling, fikk kjøpt noen nødvendigheter som jeg ikke har orket å brukt penger på før nå, haha. I kveld skal jeg faktisk ut å spise for andre gang i dag, men denne gang sammen med noen venninner. Det skal bli koselig!

Håper dagen deres har vert like bra som min!

avocado toast

 • 14.02.2016, 21:57

AVOCADO TOAST
_____________________________________________________

Brødskiver

Kyllingpålegg

Avocado

Pepper

Speilegg

Ruccula
Mmm... Jeg har virkelig fått helt dilla på avocado om dagen. Så glad er jeg i det, at jeg faktisk måtte tvinge pappa ut av sofaen for å kjøpe en til meg, haha. Dere vet når dere virkelig har lyst på noe, og ikke klarer å få det ut av tankene? Akkurat slik hadde jeg det i kveld. Jaja, er vel bedre å ha det slik når det kommer til noe sunt, isteden for søtsuget på godteri. Siden pappa var så snill og gikk på butikken for meg, fikk jeg laget meg noen herlige avocado toast. Det jeg gjorde var rettogslett bare å riste to brødskiver, legge på kyllingpålegg, og avokado som jeg krydret med litt pepper. Deretter stekte jeg to speilegg, og toppet de med ruccola. Voila! Dersom dere liker avocado skal jeg love dere at dere ikke kommer til å angre dersom dere prøver ut dette, så godt og så enkelt!

Ønsker dere en super kveld! 

 

 

 

Bergen weekend

 • 14.02.2016, 10:59

Hei! Har dere det bra?

Begynner å bli en stund siden sist nå (igjen). Målet mitt om å blogge hver dag i februar gikk visst ikke helt i boks. Nå derimot er jeg ferdig med alle prøver, og er klar for å ta meg en god og lang ferie uten skole hengende over meg. Det betyr at det blir om ikke hver dag, men iallfall oftere blogg innlegg her på bloggen. På fredag reiste klassen på tur til Bergen for å besøke raftohuset. Det var en super fin tur, med kjekke folk og overraskende bra vær! I motsetning til regnværet bergen er kjent for, strålte solen heele dagen, noe som var såå herlig!

Processed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with lv03 preset·········

Fordi dette var siste dag med skole før ferie bestemte jeg meg for å bli igjen en dag i Bergen for å besøke søskenbarnet mitt, Maria, som jeg faktisk ikke hadde sett siden oktober (!?). Fredagskvelden gikk i den tradisjonelle tacoen, idol på tv-skjermen, og litt godis på bordet. Neste morgen spite vi en god frokost,før vi prøvde oss på en smoothie-challange som jeg lover dere at jeg aldri igjen skal prøve, haha. Vi kom oss vel ut i byen når klokken hadde passert 13.00, og da tilbragte vi dagen der med shooping, cafébesøk, og mye morro, frem til bussen min gikk hjem igjen til Stord klokken syv. 

Processed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with a4 preset

 

Hvordan har deres helg vert?
Har dere også ferie?
getting organized

 • 07.02.2016, 14:21

God søndagsmorgen til dere!

Så langt i dag har vært akkurat slik ekte vestlandsvær skal være, pøsregn og mye vind. I den anledning benyttet jeg morgenstunden til litt praktiske ting innendørs. Jeg kjøpte meg en ny notatbok her om dagen, som jeg synst var super søt. Jeg pleier ikke å være veldig flink til å ta i bruk slike bøker, men nå bestemte jeg meg for å bli flinkere til akkurat dette, og å holde meg litt mer organisert. 
 · Planning my blog, and drinking my morning coffee·
Nå derimot må jeg nok gå over til litt kjedeligere og tyngre arbeid; nemlig skole.. Jaja, jeg får trøste meg med at om en uke kan jeg slappe av så mye jeg bare ønsker, for da er det vinterferie!! Har virkelig ikke ord som beskriver hvor klar jeg er for en liten pustepause fra hverdagen nå. 

Hva er deres planer for dagen?♥

59º nord

 • 05.02.2016, 22:54

Hei! Har dere det bra?

I dag hadde vi som sagt planleggingsdag, og jeg startet faktisk fridagen min klokken halv ti med å gjøre matte(?). Jeg har sånn hat/elsk forhold til matte. Jeg synst matte er super gøy når jeg får det til, men i dag derimot var det ikke så veldig gøy. Satt å slet med en oppgave i over en halvtime, og jeg ble mer lei etter hvert minutt som gikk. Derfor endte jeg opp med å gi meg med øving for dagen da klokka nærmet seg halv 1. Da gikk jeg opp, sminket meg og tok turen på 59º nord med venninne mine, Karoline og Siren. Der drakk vi herlig kaffe, spiste kaker og boller, og snakket helt til klokken plutselig var passert halv 4. 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hvordan har dagen deres vert?

Video- min hverdagssminke

 • 05.02.2016, 21:30

HUSK Å SETT PÅ 720xp FOR BEST KVALITET!

Langhelg

 • 04.02.2016, 19:33

Hei!

Da var siste dagen av skoleuken fullført, og det er langheeelg! Dessverre for min del går nok mesteparten av helgen til pugging av matte prøve og artikkelskriving, men likevel skal det bli godt med en ekstra dag der jeg får sove lenger, og selvsagt slappe av og finne på litt gøy også. I morgen har jeg og mine flotte bestevenninner tenkt å ta oss en tur på 59 grader nord, som er en super koselig kaffebar, der de selger alt fra kaffe til focaccia og andre bakevarer. Jeg ser virkelig frem til å komme meg ut av huset for en stund, innimellom alt arbeidet som står på to-do lista mi denne helga.

Nå skal jeg avslutte matte pugginga for dagen, og ta turen over til Siren sammen med Karoline. Vi skal "feire" langhelg med en god kveldsmat sammen før vi tar kveld hver for oss. Vi snakkes i morgen!

Har dere mye på "to-do lista" deres i helgen?
 

Mine mål for februar

 • 03.02.2016, 21:48

Være mer sosial og finne på kjekke ting med venninner. Jeg har den siste tiden ikke orket å gjøre annet enn å ligge hjemme de gangene jeg faktisk har tid å finne på ting. Men dette skal jeg endre på denne måneden. Den siste perioden har vert litt grå og kjedelig, og da tror jeg det er bra å bare helt koble av og tenke på noe helt annet for en stund. 

● Teste ut nye oppskrifter. Jeg elsker virkelig å bake, spesielt sunne ting som jeg kan spise med god samvittighet. De få gangene jeg faktisk tar meg tid til å bake noe blir det alltid det gamle, kjedelige men denne måneden skal jeg søke etter inspirasjon og se om jeg kan få testet ut litt nytt.


//bilde fra weheartit

Lese en bok og begynne på en serie. Er det noe jeg er dårlig til er det å sette meg ned, koble helt av og ser på serie eller lese en bok. Jeg skulle virkelig ønsket jeg hadde satt av litt mer tid til dette, men sånn har det dessverre ikke vert. Har dere noen tips til gode bøker og serier blir jeg veldig glad om dere kommenterer noen gode tips i kommentarfeltet.

● Publisere et innlegg om dagen. Jeg er en mester i å komme med dårlige unnskyldninger for lite blogging. Når jeg har det travelt er det veldig lett for meg å ikke prioritere blogging. Skal prøve så godt jeg kan å bli flinkere i Februar! 

● Piffe opp hårfargen min igjen. Nå er det blitt ganske mange måneder siden håret mitt fikk seg en behandling, og jeg kjenner at denne måneden må jeg få friske opp den kalde hårfargen som er så godt som borte nå. Kjenner jeg gleder meg skikkelig, for jeg vet jeg alltid blir fornøyd når min flinke frisør fikser håret!


//bilde fra weheartit

● Prioritere trening. Trening kan virkelig hjelpe på alt; humøret, psyken, selve kroppen, hjernen, og slik an jeg vel forsette en lang stund. Jeg elsker å bruke kroppen min skikkelig, få gjerne det å få litt gangsperr dagen etter. Da kjenner man virkelig at man lever! Jeg har vert flink å trene i noen år nå, men den siste tiden har det vert litt av/på, men etter dagens økt fikk jeg et skikkelig kick og jeg kjente virkelig hvor godt det gjorde med en treningsøkt. Så nå Kristine, skal du virkelig ta deg til til noen gode økter i uken!

 

A little birthday celebration

 • 02.02.2016, 20:19

Hei, kjære lesere!

Jeg vil begynne dette innlegget med å gratulere det mest fantastiske menneske jeg vet om, nemlig mamma, med dagen! Du er mitt store forbilde her i livet, og jeg håper å en gang bli en like god mor som du er, og har vert for meg og Jørgen helt siden vi var små. Jeg er såå glad i deg.

·······

Selvfølgelig måtte jeg stelle i stand noe kjekt for henne på dagen hennes. Jeg og en venninne hadde oss en liten tur på senteret der jeg fikk kjøpt gave til henne. På vegen hjem tok jeg også turen innom matbutikken for å handle inn roser og ingredienser til bursdagsmiddag som jeg skulle stelle i stand for henne. Og i dag ble det Tikka Masala med nanbrød som tilbehør som stod på menyen. Når har vi akkurat spist den herlige maten, mens vi har snakket og koset oss sammen. Det var virkelig en god avslutning på dagen. 


mmm!


Håper dere alle har hatt en super dag!

recipe: cottage cheese rundstykker

 • 01.02.2016, 18:26Her om dagen så jeg en oppskrift på desse "cottage cheese" rundstykkene på Eirin Kristiansen sin blogg (her). Jeg synst de så super gode ut og bestemte meg derfor for å gjøre et forsøk på å lage desse. Det var virkelig super lett og tok meg ikke lang tid. Jeg har enda ikke smakt dem, så kan dessverre ikke bekrefte om de smaker godt eller ikke. Likevel tenker jeg å dele oppskriften med dere i dette innlegget slik at dere også kan teste dem ut om det er ønskelig!

············

THE RECIPE

Ingredienser:

2 egg, 250gram havregryn, 250gram cottage cheese,1,5 ts bakepulver, 1 klype salt, eventuelt litt sesamfrø

_________________________________________________________

Slik gjør du:

Du blander alle ingrediensene i en bolle ogg mikser det sammen, enten med stavmikser eller annen mikser. Deretter bruker du hendene til å forme deigen til runde rundstykker. Legg rundstykkene på et stekebrett dekket med bakepapir og stek dem midt i ovnen i ca 20-30 min. Steketiden kan variere fra ovn til ovn, så det kan være greit å følge litt med innimellom. Jeg strødde over med litt sesamfrø før jeg satt dem inn i ovnen. Andre sorter frø går også helt fint å bruke!

Jeg er vertfall sikker på hva det blir til kveldsmat i dag. Skal heller komme med en oppdatering til dere etter jeg har smakt dem! Ønsker dere en fin dag videre!

10 ting du ikke visste om meg

 • 01.02.2016, 14:01

Jeg har ikke flydd på ca 10 år. Ja, det stemmer faktisk. Har siden 6-7 års alderen hatt en ekstrem frykt for fly, og har siden den gang ikke turt å sette bena mine inn i et. Det som skremmer meg tror jeg i hovedsak er at jeg sitter ganske trangt og ikke har kontroll. Jeg tenker på alt gale som KAN skje, som at flyet kan falle ned, at det skal begynne å brenne, at det er bomber i flyet, at jeg skal få skikkelig panikkanfall, you name it. Innerst inne vet jeg jo at dette mest sannsynlig ikke kommer til å skje, men jeg blir likevel ikke kvitt den frykten inne i meg. Men når det er sagt er mitt største nyttårsforsett at jeg skal bite tenna i sammen og sette meg på et fly før sommeren, og det skal jeg klare!

Jeg trivest veldig godt i mitt eget selskap. Ikke missforstå meg. Jeg elsker å være sosial og finne på ting med venner, men jeg har ingen problem med å ha det gøy med meg selv til tider. 

Processed with VSCOcam with b5 preset

Jeg blir skikkelig påvirket av andre sitt humør. Om noen er lei seg og gråter, kan jeg også begynne å gråte. Om noen er irritert eller sur, blir jeg ofte småirritert. Om noen er glad, blir jeg glad. Jeg er altså et skikkelig følelsesmenneske. Jeg begynner også veldig lett å gråte. Om det er en trist film, kan jeg begynne å skrike. Om jeg er veldig sliten, begynner jeg også ofte å gråte. Humøret mitt kan gå fra 0 til 100 på noen sekunder. 

Jeg blir fort rastløs. Jeg er en sånn person som ikke klarer å sitte inne en hel dag. Jeg liker å slappe av, men ikke i lange perioder. Om jeg ikke har noe å gjøre en hel dag, må jeg en tur ut av huset, uansett om det er shopping, gåtur, eller en treningsøkt hjelper det på.

Jeg må alltid ha det ryddig rundt meg. Jeg vet ikke om jeg kan kalle det en uvane, men hver kveld før jeg skal legge meg begynner jeg som gal å rydde rommet mitt. Dersom jeg ikke gjør det, ligger jeg bare i sengen og irriterer meg over rotet, haha.
Processed with VSCOcam with se3 preset

Jeg har veldig store krav til meg selv. Både når det kommer til skole, trening og andre hverdagslige ting har jeg veldig store krav til meg selv, og har derfor ganske lett for å slite meg litt ut. Jeg er også veldig målbevisst, så når jeg har bestemt meg for noe så skal det gjennomførest skikkelig! Jeg burde nok jobbet litt med tankene mine når det kommer til akkurat dette, but it´s hard. 

Jeg er et skikkelig familie menneske. Jeg har et veldig nært forhold til familien min, noe som jeg er veldig takknemlig for. Spesielt godt forhold har jeg med mamma. Hun er akkurat som en bestevenn for meg. Jeg er så glad jeg har en familie som støtter meg gjennom alt, og alltid er der for meg.

Processed with VSCOcam with b5 preset

Jeg er ganske pessimistisk. Isteden for å fokusere på det positive legger jeg ofte bare merke til det negative med ulike situasjoner. Jeg tenker aldri at dette kommer til å ordne seg, eller at det kommer til å bli bedre. Jeg kan også tenke meg selv syk, haha. Dersom jeg mener jeg har symptomer på en sykdom eller noe slikt, begynner jeg å innbille meg og bli redd for at jeg virkelig er syk.

Sjokolade er det beste jeg spiser. Sjokolade er virkelig min guilty pleasure. Jeg prøver så godt jeg kan å ikke putte i meg så mye dritt i ukene, men i helgene derimot stapper jeg i meg sjokolade både fredag og lørdag. INGENTING liker jeg bedre enn sjokolade. 

Jeg liker best å ha kontroll. Når vi jobber med skolearbeid og ellers i hverdagen liker jeg å ha kontroll på mine egne saker. Når jeg øver til prøve må jeg finne alle svarene selv slik at jeg får akkurat den forklaringen jeg ønsker, haha.

 

Noe dere visste/ ikke visste om meg fra før?

 

 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no