Bursdagsfeiring

  • 02.02.2015, 21:31

Så ikke dette godt ut eller? 


Idag har min fine, snille mamma bursdag. Gratulerer så mye med dagen! Etter skolen gikk vi ut å spiste baguett til lunsj, eller det ble vel egentlig middag haha. Det var kjempe koslig og ikke minst veldig god mat! Da vi kom hjem satt jeg meg ned for å pugge på prøve (igjen) og det har jeg vel egentlig gjort helt til nå. I 5 tiden fikk mamma besøk av noen venniner, så da hadde vi bakt kake som jeg bare måtte smake på haha. Hadde nå bare tenkt å spise 1 stykke, men det ble fort til 3 ups. Nå skal jeg slappa litt av og se på tv før jeg legger meg til å såve.

 

antrekk: turtleneck

  • 01.02.2015, 16:30


Turtleneck genser- bikbok // Bukse- dr.denim // Klokke- Lorus // Sko- nike air max


Hva synst dere?

effektiv søndag

  • 01.02.2015, 13:24

heihei, hvordan går det med dere?

Idag startet jeg dagen med en herlig joggetur i finværet med mamma. Åå det var så utrolig klart og fint ute nå og for første gang på lenge var sola her. Ahh det var deilig å kjenne sola varme igjen! Nå tenker jeg å snart begynne å pugge på samfunnsfagprøve for å få unnagjort litt arbeid. I kveld skal jeg kanskje en skitur på fjellet med noen veninner, så det blir nok en herlig avsluttning på helgen! God søndag, kjære lesere!


dårlig kvalitet + no makeup , kan det bli verre? haha, såg nå litt sporty ut vertfall.

se såå fint!

 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no