my favorite quotes

 • 30.01.2017, 16:04

I'm stronger because i had to be, I'm smarter because of my mistakes, happier because of the sadness I've known, and now wiser because i learned.
-Unknown

The secret of change is to focus all of your energy. not on fighting the old, but on building the new.
-SocratesSometimes painful things can teach us lessons we didn't think we needed to know.
-Unknown

You dont know how strong you are, until being strong is the only option you have
-Bob Marely

Truth is truth even if no one believes it. A lie is a lie even if everyone believes it
- UknownThere is nothing so stable as change.
-Bob Dylan


The cave you fear to enter holds the treasure you seek.
-Joseph CampbellIt takes a huge effort to free yourself from memory.
-Paulo Coelho
 

Sometimes the wrong "train" can take us to the right place.
-Paulo Coelho

 

Har dere noen favoritt quotes?

Uken som gikk...

 • 29.01.2017, 16:58

Ukens høydepunkt...  På mandag fylte besteveninna hele 18 år (!!). I den anledning samlet vi en gjeng som på mandags kveld tok turen på Samson for å spise et godt måltid, og ikke minst feire fineste Annie. Det ble gaver, mye prat og latter, og ikke minst god mat. Jeg koste meg iallfall veldig, og jeg håper og tror bursdagsbarnet også fikk en fantastisk dag. Virkelig høydepunktet denne uka!
Ukens nedtur... Jeg var helt sikker på at ukene fremover skulle bli rolige- iallfall så det sånn ut. Men der tok jeg feil gitt. De neste ukene er stappfulle med både prøver og fremføringer. Jeg hater å måtte ha fokus på flere ting samtidig, men det er dessverre ikke å unngå nå fremover. Jeg får trøste meg med at det er ferie om ikke alt for lenge.

Ukens cravings... Fortsatt appelsin. Blir seriøst ikke lei.

Ukens sang... En remix versjon av klassikeren "Kjærlighet er mer enn forelskelse" har jeg av en eller annen grunn blitt helt hekta på. Denne versjonen er det LOKE og Gaute Ormåsen som står for.Ukens lille hverdagsglede... Eit lite café besøk for å få en liten pause fra hverdags stresset slår ikke feil. En god kopp kaffe, godt selskap, og fine samtaler er virkelig den perfekte gleden i hverdagen♥Akkurat nå... Forbereder jeg meg mentalt for å se finalen av håndball VM. Jeg synst det er helt sykt at vesle Norge har kommet helt til finalen, og enda sykere blir det om de blir vinnere av hele VM!! Fingers crossed.

 

Håper alle har hatt en fin uke til nå!

beige'n'black

 • 28.01.2017, 14:22

Topp- Zara // Trench coat- Bikbok // Bukse- Bikbok // Sko- Adidas

 

Hva synst dere?♥

It´s weekend!

 • 27.01.2017, 16:07

Hei!

Guuud så deilig det var å komme hjem fra skolen i dag. Det er lenge siden jeg har vert såå glad for helg som nå. Nå nærmer det seg snart vinterferie, og som vanlig blir alle prøver presset inn i de siste ukene før ferie. Med andre ord er det altså veldig travelt på skolefronten fremover. Jeg har blitt flinkere til å lytte til kroppen min, og slappe mer av. Likevel ligger alltid et snev av stress bak i hodet mitt, når jeg vet jeg har mye å gjøre fremover. Jeg skal dermed prøve å bruke helgene bra, slappe av og ta meg inn igjen. 

Blogg-oppdateringa mi har heller ikke vert helt på topp denne uken. Da jeg ikke har gjort skolearbeid, har jeg rett og slett istede fokusert på å bruke mer tid sammen med venner. Når jeg er sliten har jeg lett for å isolere meg litt, og trekke meg tilbake fra sosiale situasjoner. Så denne uken har jeg prøvd å jobbe med dette, og finne på litt mer med venner. Mandag var jeg ute å spiste god middag sammen med noen veninner, og i går tok jeg, Karoline og Siren en liten pause fra skolearbeid, og tok oss en "kaffi date" på 59 grader nord -en liten,koselig kaffibar i sentrum. Kjenner på humøret at jeg trenger å være mer sammen med venninner og mindre for meg selv, selvom jeg til tider også trenger litt "me-time".
 

 

Ønsker alle en fin helg!

 

Celebrating my bestie

 • 23.01.2017, 22:31

God kveeeld!

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en super koselig og sosial kveld sammen med herlige mennesker. Bestevenninna mi, Annie, er 18 år i dag så det måtte jo feires. Vi tok i den anledning en tur på resturant, bestilte god mat, og feira Annie. Jeg har iallfall kost meg mye i kveld, og jeg håper virkelig at bursdagsbarnet (eller jeg kan vel ikke si barn lenger?) hadde en perfekt dag. Er det en person som fortjener alt godt, så er det Annie. Hun er virkelig fantastisk, og jeg føler meg såå heldig som har en bestevenninne som hun, så jeg har virkelig gjort mitt beste for å gjøre dagen bra for henne. 
 

Uken som gikk...

 • 22.01.2017, 16:57

Ukens høydepunkt... Fredags kveld var jeg i årets første 18-årsdag. I utgangspunktet var jeg skikkelig slite da jeg kom hjem etter en lang, og tung skoledag og ville egentlig bare legge meg ned for å sove resten av kvelden. -Men jeg fikk skjerpet meg, og kom meg etter litt småstress og surmuling til lokale der min kjære venninne, Erle, skulle feire. Kvelden ble veldig bra, og jeg ble fort i bedre humør.
Ukens nedtur... Uken har bydd på veldig få nedturer, og jeg har så og si bare småting å klage på. 


Ukens cravings... Hay day og kaffe, og ikke minst kombinasjonen av desse, haha♥♥


Ukens sang... Never give up- Sia

Ukens lille hverdagsglede... Å bestå teoriprøven!!! Dere aner ikke hvor lettet og glad jeg var da jeg gikk ut av lokalet til statens vegvesen med bevis om bestått teori i handa. 

Akkurat nå... Har vi hatt middagsbesøk av besten, der jeg og lillebror stod for middagslaging. Egentlig var det bare lillebror som skulle lage middag, men etter erfaring fant jeg ut det var best å hjelpe han litt, haha.  

Hvordan har deres uke vert?

et steg nærmere lappen

 • 20.01.2017, 15:51

Hei!

I'm soo sorry!! Jeg har ikke besøkt blogg.no på hele denne uken, selv om jeg sa i sist innlegg at jeg skulle være aktiv fremover. Grunnen er faktisk at jeg har brukt så og si hele uken på å øve til førerprøven. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å vente et par uker før jeg skulle ta den, men etter å ha skaffet meg nokså god oversikt av pensum de siste dagene, bestemte jeg meg spontant i går for å prøve å få den gjennomført i dag. Jeg skal love dere at jeg var nervøs da jeg gikk inn døra hos statens vegvesen. Jeg hadde bestått de siste prøvene jeg tok på mobilen, og var så og si forberdt, men likevel var jeg usikker på om det var rett av meg å ta den allerede nå. Meeen det var en lettet og overlykkelig Kristine som kom ut etterpå, etter å se "førerprøven bestått" dukke opp på skjermen. Herlighet for en god følelse det var! Nå er jeg ett steg nærmere lappen, og kan senke skuldrene et hakk ned.Senere tar jeg turen i årets første 18 årsdag, til min kjære venninne Erle. De siste ukene har vert ganske lange og kjedelige, noe jge ofte synst januar er, så det blir kjekt å komme seg litt ut og være sosial. Ønsker dere en god helg! 

Uken som gikk...

 • 15.01.2017, 11:55

Ukens høydepunkt... Åh, denne uka har jeg hatt mange oppturer! Jeg var på Kina resturant med venninna mi, Karoline, jeg hadde tacokveld med noen venninner, og tilbringte en super helg i vakre Bergen. Jeg startet helgen allerede på torsdag, så da tok jeg, mamma og mormor oss på fredag en tur til Bergen, for å shoppe litt på IKEA. Etter omtrent seks gode timer på IKEA, hadde vi alle fått kjøpt det vi skulle, og jeg skal love dere at det var noen nokså slitne damer som satt seg i bilen etterpå, haha. Etterpå kjørte vi videre opp til tante og onkel, der jeg ble sluppet av for å sove over hos søskenbarnet mitt, Maria. Som alltid hadde vi det utrolig kjekt, og koste oss helt frem til jeg reiste hjem i går ettermiddag. Alt i alt har denne uken virkelig vert en god uke for min del.


Ukens nedtur... Denne uken har ikke brakt noen store nedturer med seg. Eneste jeg kan sette fingeren på må være at mye tid har gått i prøvelesing og skolearbeid. Men nå ser det ut som om det heldigvis blir litt roligere uker fremover, der jeg kan bruke litt mer tid på andre ting.

Ukens måltid... Ukens beste måltid er noe jeg denne helgen smakte for aller første gang, og som jeg helt ærlig ikke trodde jeg skulle like. Det viste seg altså at jeg tok helt feil, og at det isteden viste seg å være noe av det beste jeg noen sinne har smakt- nemlig sushi. Fredags kveld brukte jeg og Maria store deler av kvelden til å gjøre istand et deilig sushi måltid, og de timene med arbeid var virkelig verdt det. Det smakte virkelig himmelsk, samtidig som det så fantastisk fint ut også, haha.Ukens innkjøp... På IKEA fikk jeg med meg hjem to lamper til rommet mitt: en stålampe og en skrivebordslampe til sminkebordet mitt. Jeg var litt spent på hvordan det skulle bli, men det var ingenting å bekymre seg over. Nå kom virkelig de siste detaljene på plass, og jeg kan nå si at rommet mitt er helt ferdig, noe som er fantastisk deilig. Jeg er så fornøyd med resultatet!

Ukens film/serie...  For tiden går det i modern family, iogmed jeg ikke vet hva annet jeg skal begynne å se på, haha. Jaja, denne serie slå aldri feil, og jeg blir alltid i godt humør av å se på.

Ukens cravings... Appelsin. Yes, that's right. Jeg har virkelig fått dilla på appelsin for tida, og går såogsi og spiser på det hele dagen, heh. Det er på den positive siden sunt, og ikke det verste å gå og spise på.

Ukens sang... Den nye sangen "Balck out" til Julie Bergan har blitt en favoritt denne uken, og har gått på repeat den siste tida.

 

Hvordan har deres uke vert?♥

dreaming of a tattoo

 • 11.01.2017, 15:44

Hei!

Nå nærmer det seg det seg en av de kanskje største dagene i livet mitt, nemlig min 18 års dag!! Hvor sykt er det ikke at om ca to måneder er jeg voksen, har stemmerett, og kanskje til og med lappen!? Den siste tida har jeg også begynt å tenke, og drømme om å få en tatovering når jeg er fylt 18. Jeg er absolutt ikke en type som ønsker mange, store, voldsomme tatoveringer. Egentlig hadde jeg aldri trodd jeg skulle komme til et punkt der jeg virkelig ønsker å få meg tatovering i det hele tatt, men det har jeg altså. Jeg ønsker en tatovering som er godt gjennomtenkt, og en som har en betydning for meg. Å ta en meningsløs tatovering, bare for å ta tatovering, er ikke noe jeg vil. Skal jeg først ha et merke på kroppen min resten av livet, skal det ikke være noe meningsløst.Hvor og hvordan den skal se ut har jeg ikke bestemt meg for, men jeg er så og si fast bestemt på å ta en. Jeg har derfor scrollet litt ned og søkt litt rundt på både pinterest og weheart it for å finne inspirasjon. Jeg fant noen bilder jeg synst var veldig fine, og ønsket å dele dem med dere, slik at også dere kan komme med deres mening. Hva mener dere?♥

monday moodboard

 • 09.01.2017, 17:04...da var det mandag, og vi er gått inn i andre uke av 2017.

De aller fleste vil nok si seg enig med meg om at mandag er en av de tyngste dagene i uken. For min del er ikke denne mandag noe unntak, heller tvert i mot. Først av alt er det ille nok å ha alarmen innstilt på klokka 6, og når vi da i tillegg starter skoleuken med de tyngste og mest krevende gjør ikke det dagen særlig bedre. På toppen av alt er vêret helt forferdelig, og jeg har prøve å pugge til. What a good daay.. Noe som hjelper meg personlig på slike dager er å scrolle gjennom pinterst eller weheartit, og finne inspirerende bilder som får meg og tankene mine over på en litt mer positiv side. Bare i tilfelle noen av dere har en like tung start på uken som meg, ville jeg dele noen av bildene jeg fant på pinterst. Kanskje desse også kan gjøre dagen deres et hakk bedre? 

Tross tung start på uka, har jeg en fridag på fredag som jeg virkelig ser frem til. En dag mindre med skole og slit hjelper virkelig på! Håper dere får en finfin uke, alle sammen♥

 

Uken som gikk...

 • 08.01.2017, 16:51

Ukens høydepunkt... Det må være snøen som kom dalende mandagsmorgen. Selvsagt var det en smule irriterende at den kom med en gang juleferien var ferdig, men den negative tanken ble fort lagt i skyggen av all glede og positivitet som dukket opp da jeg så snøen dale i gatelysene utenfor huset. Det er så utrolig vakkert med snø! Som forventet var snøen så og si borte neste morgen. ♥Vestlandet♥Ukens nedtur... Skolestart, definitivt. Selvsagt er det alltid deilig med rutiner igjen, og fint å se alle venner igjen. Men vi har et system der første termin varer til og med ut andre skoleuke i Januar, altså til fredag 13.januar. Derfor har flere lærere valgt å presse inn de siste prøvene i desse to ukene- og vi elever får en veldig brå start og må hoppe rett i prøve lesing etter ferien. Det er altså den veldig brå overgangen som er ukens nedtur. 

Ukens måltid... Mammas hjemmelaga pizza som familien koste deg med i går kveld smakte helt fantastisk (som alltid), og må nok være ukas beste måltid. Det var en veldig god stund siden vi spiste pizza, i og med de siste ukene i hovedsak gått i fet julemat som pinnekjøtt og ribbe. Jeg elsker julemat, men det å spise "normal" mat igjen og komme inn i rutiner igjen var nokså deilig.

Ukens innkjøp... Jeg og mamma hadde oss en liten tur innom senteret her om dagen, og da fikk jeg med meg hjem en trench coat fra bikbok som jeg lenge har siklet etter. Jeg brukte den i går, men skal inrømme at det var liiiittt kaldt, så utover dagen måtte jeg hoppe i litt varmere klær. Jaja, nå har jeg den iallfall hengende i klesskapet klar til å bli tatt i bruk når vi beveger oss litt nærmere vår. Fornøyd er jeg iallfall! 


Ukens film/serie...  Da familien var samlet fredags kveld bestemte vi oss får å finne en film å se på, og søkte litt rundt på netflix. Valget endte til slutt opp på filmen Black or white. Det var virkelig en vakker og rørende film, og jeg anbefaler den på det sterkeste! Jeg velger å ikke skrive så mye om den her, men om dere er interresert kan dere eventulet søke litt rundt på internett eller se traileren. Den er iallfall å finne på netflix.

Ukens cravings... Kaffe! Jeg har lenge likt å kose meg med "snope kaffe", som Caffe latte og lignende. Men nå i 2017 har jeg fått helt dilla på vanlig, svart kaffe. I lovee it.

Ukens sang... Shape of you- Ed Sheeran har gått på repeat hjemme hos meg denne uken. Den er god å høre på tunge dager, i og med det er en sang som man bare må bli glad av. Slike sanger er virkelig nødvendig i tunge dager, som ofte januar måned bringer med seg.

 

Hvordan har dere uke vert?♥

street style

 • 07.01.2017, 13:57
Trench coat- Bikbok // Genser- Adidas // Sko-Adidas // Bukse-Now&Then // Ryggsekk- Kappahl 


God lørdag!

I dag startet jeg dagen med en lunsj med min kjære mamma i tolv tiden, og jeg var derfor var jeg nødt til å starte tidlig med sminking og stelling i dag. Det er egentlig like greit å begynne tidelig, for jeg har en tendens til å drøye det til laangt ut på dagen. Etter lunsj dro vi og så etter lampe til rommet mitt, noe som viste seg å ikke være like lett som vi trodde. For det først er jeg veldig kresen og bestemt på hva jeg vil ha og ikke, og for det andre fant vi ut at utvalget her på Stord ikke er det beste. Som dere sikkert skjønner kom vi altså ikke hjem med noe lampe i dag. Neste fredag skal vi en tur til Bergen, og snakker da om å gå innom IKEA samtidig, og da krysser jeg fingrene for at jeg finner meg en lampe jeg liker, haha. Nå tenker jeg å få unnagjort litt kjemi, og ellers nyte lørdagen videre. Ønsker dere en fantastisk helg!♥

Svar på spørsmål- anoreksi,fremtid,egenskaper

 • 05.01.2017, 19:33

Hva er din beste og dårligste side?

Min beste side vil jeg si at jeg er veldig viljesterk og har en veldig sterk indre styrke når det trengs. Har jeg bestemt meg for noe så gir jeg meg ikke før det er gjennomført. Noen ganger kan det gå over til å bli en dårlig egenskap, fordi jeg bruker så mye krefter og utsetter meg selv for mye stress. Likevel vil jeg si denne egenskapen er god å ha, iallefall i visse sammenhenger. Ellers vil jeg si at det at jeg er veldig snill, omtenksom, og blir veldig lett glad i folk er noen av mine gode egenskaper.

Min dårligste side er nok det at jeg er veldig utolmodig, noe som ofte kommer i konflikt med den viljestyrte egenskapen min. Ja, jeg er veldig bestemt på å gjennomføre ting, men jeg vil helst det skal skje så fort som mulig. Så lett sagt, blir det ofte en konflikt mellom min gode og dårlige side.Favoritt fag?

Personlig vil jeg si jeg er en person som er mest glad i realfag som matte og kjemi. Likevel elsker jeg å skrive, så visse sider av norskfaget liker jeg også. Språkhistorie og fakta i norskfaget er jeg derimot ikke like begeistret over.

Favoritt rett?

TACO! Ingen over, ingen ved siden av.

Favoritt sport?

Helt ærlig bryr jeg meg veldig lite om sport. Men skulle jeg valgt en ville det blitt håndball. Det er noe jeg selv har drevet med, samtidig som jeg synst det å se på håndballkamper er veldig gøy. Det skjer så mye i løpet av kampen, i motsetning til mellom annet fotball.

Hva vil du bli?

Er det et spørsmål dere ikke før et skikkelig svar på er det dette. Dette er nok kanskje mitt livs viktigeste spørsmål å svare på, og derfor vil jeg ikke ta et forhastet svar. Helt ærlig synst jeg det er for masse fokus på dette med utdanning. Selvfølgelig skjønner jeg det er mye snakk om det, for det er jo viktig, absolutt! Men jeg synst det er så mye press på dette område. Man skal være best på skolen, få de beste karakterene, ta den beste utdanninga, og ikke minst få den beste lønna. Personlig mener og tror jeg at dette presset kan føre til at unge tar valg basert på status og ikke på interesse, noe som blir helt feil! Livet er til for å ha det gøy, gjøre ting man liker å drive med, og ikke gjøre det alle andre ønsker man skal gjøre, og det som blir sett på som "det beste og kuleste."Hvilke blogger leser du fast?

På dette området varierer det veldig. Noen perioder leser jeg veldig mange blogger, andre perioder tenker jeg ikke en gang på å gjøre noe som har med blogg å gjøre. Men blogger jeg såogsi har vert fast leser av en veldig god stund nå er blant annet: leaduvet, sofiemote, l0ve, eirinkristiansen, kajasagenesauroramohn, og min gode bloggveninne izzylove.

Favoritt klesplagg for øyeblikket?

Hmm, det må være Tommy Hilfiger dunjakka mi, som eg fikk med meg hjem fra London før jul. Den er jammen blitt brukt, for å si det sånn! ELSKER DEN

Hvilken ting satt du mest pris på til jul?

Åh, jeg setter så stor pris bare på at det er så mange mennesker som tenker på meg og ønsker å gi meg gave. Det betyr alt! Å velge ut en gave blir nok vanskelig, men personlig blir jeg faktisk mest glad for fine brev og personlige gaver. Da kjenner jeg at jeg blir skikkelig rørt og glad. Høres skikkelig klisjé ut, men det er virkelig sant.

Noe du skulle ønske du visste tidligere?

Ja. Jeg kunne virkelig ønske jeg hadde visst mer om hva det å ha anoreksi innebærte, og at jeg kunne vert bevisst på smerten denne sykdommen drar med seg. Like før hele livet mitt ble snudd opp ned, og jeg var på mitt verste, husker jeg at mennesker rundt meg advarte meg mot denne sykdommen. Men helt ærlig bekymret det meg ikke. Tanken på at jeg var på vei inn i denne sykdommen, gjorde meg ikke en smule redd. Og egentlig har jeg ikke kjent på den redsel før i ettertid, nå som jeg er frisk nok til å forstå hvor syk jeg var, og hvor nær jeg faktisk var døden. Jeg kjenner jeg blir kvalm når jeg nevner det her, men slik er sannheten- og jeg har bestemt meg for å være ærlig med alle. Den største grunnen til min åpenhet og ærlighet er nemlig dette- jeg ønsker at folk skal vite mer om denne sykdommen og hvordan livet kan gå fra himmel til helvette på veldig kort tid. Jeg vil gjøre alt jeg kan for at andre ikke skal havne i den samme sitasjonen uten å vite noe om den. Jeg ønsker ikke at flere skal måtte gå gjennom denne langvarige, jævlige prosessen som har følgt meg de siste 7-8 månedene. Alt jeg ønsker er å nå frem til dere der ute, og gjøre dere oppmerksom på denne sykdommen. Desverre er det veldig lite snakk om denne, selvom det er en veldig aktuell sykdom å prate om, iogmed at vi i dag befinner oss i et samfunn der alt skal være "perfekt" og alle skal ha "drømmekroppen."     Favoritt visdomsord/quote?

     "I'm stronger because i had to be,
      I'm smarter because of my mistakes,
      happier because of the sadness I've known,
      and now wiser because I learnd" 

 

 

 

 

 

 

new in: trench coat

 • 04.01.2017, 20:07trench coat- bikbok


 

my latest insta-moments

 • 04.01.2017, 10:11@kristineflotve


God morgen! 

Tenkte å starte dagen med et nokså lite innlegg her på bloggen, iogmed jeg i dag ikke starter på skolen før 10.40. Tross at vi begynner sent valgte jeg å stå opp nokså tidelig. Jeg elsker å ha god tid på morgonen, se på serie, spise en god frokost, og bare slappe av. Så veldig mye avslapping har det ikke blitt, iogmed jeg valgte å bruke mye av tiden på å gi en siste innsats i prøveøvinga mi, før prøven i dag. Nå skal jeg etter en god stund med serietitting, lese siste gang gjennom pensum før jeg tar turen til skolen. Krysser fingrene og håper på t jeg går ut etter prøven med en god magefølelse. Godt å bli ferdig, skal det vertfall bli! Ønsker alle en flott dag♥

Vil minne dere på spørmålsrunden min, HER

still meg spørsmål!

 • 03.01.2017, 17:49

Hei!

Nå sitter jeg og prøver å legge inn en siste innspurt i biologilesing før prøven i morgen. Endelig føles det som om de fleste brikkene begynner å falle på plass, og jeg tok meg derfor tid til å stikke innom bloggen en liten tur.

Jeg tenkte nå å kjøre i gang en ny spørsmålsrunde, der dere kan stille meg spørsmål om alt fra a til å. Tenkte dette var en grei måte å begynne det nye året på. Jeg blir veldig glad og takknemlig hvor hvert spørsmål som kommer inn, og jeg skal gjøre mitt beste for å svare dere godt og utfyllende. 

 

 

 

a little taste of winter

 • 02.01.2017, 16:56

Hei!

I dag var det på'an igjen med hverdagen, og rett tilbake på skolebenken. Jeg føler ferien har flydd forbi, og plutselig gikk jeg fra å være totalt avslappet til å bli kastet ut i prøvelesing og lekser. Selvom det var nokså tungt å ha alarmen ringende på klokka 6, har det nye året gitt meg mer motivasjon og konsentasjon enn det jeg hadde i 2016, så nå skal jeg så godt som jeg kan stå imot stress og holde ut det siste halvåret. Det pleier som oftes å gå fort nå etter jul, så jeg satser på at det skal gå fint.

I dag våkna jeg til noe jeg skulle ønske jeg hadde våknet til for to uker siden istede, SNØ! Jeg er veldig glad i snø, og synes det er utrolig vakkert, men at det kommer nå, første skoledag, var en smule irriterende. Jaja, det er nå blitt slik at det været vi ønsker oss i feriene, kommer enten før eller etter istede. - Jeg skal nå nyte snøen likevel, for her på vestlandet har den en tendens til å forsvinne nokså fort. Nå skal jeg lese litt biologi og bli ekspert på formering hos planter og dyr, før jeg tar en liten kveldstur med noen venninner i vinterværet. Ønsker dere en super ettermiddag♥


winter wonderland
 

celebrating the new year

 • 01.01.2017, 18:12

God ettermiddag, kjære lesere!

Dagen i dag har jeg brukt til skolearbeid, og avslapping innendørs sammen med familien. Jeg har ikke følt meg helt i form, og i tilegg er det siste dag jeg har mulighet å slappe av før det begynner rett på'an igjen med skole og prøver. Selv om jeg er veldig klar for det nye året, er jeg ikke fullt like klar til skolestart kjenner jeg- og det å ta opp pensum til biologiprøven føltes virkelig ikke godt. Jaja, det er vel alltid slik etter ferier, men så går det seg til litt etter litt.

På den positive siden hadde jeg en fantastisk nyttårsfeiring i går. Jeg startet kvelden sammen med familien, der vi spiste et herlig kalkunmåltid som flinkeste pappa hadde stelt i stand. Etter en liten pause var vi igjen samlet rundt middagsbordet, for å stappe i oss dessert. På menyen stod hjemmelaga dronning maud pudding- my absolute favorite♥♥♥ Må si jeg var stolt over meg selv som klarte å lage en (nesten klumpfri) pudding, haha.

Da klokka akuratt hadde bikket ni, fikk jeg besøk av noen venner av meg. Vi samlet oss i kjelleren, og hadde det super koselig sammen, før vi rundt klokken halv tolv, tok turen ned til sentrum for å se på fyrverkeri. I motsetning til tidligere år, var det noe spesielt med denne. Jeg følte denne nyttårsafta virkelig betydde noe for meg, og at det var en ny start for meg da klokken passerte midnatt. 

 


Håper alle hadde en bra nyttårsfeiring, og er like klar som meg for det nye året!

Kjære 2016, gi slipp på meg

 • 01.01.2017, 14:25

HAPPY NEW YEAR!

Endelig er 2017 her, og jeg må si jeg føler meg veldig lettet og stolt. Selv om det ikke en gang har gått en dag siden det forgje året, føles det som alt vondt som skjedde i fjor er så lenge siden. Alt føles som en fjern fortid, og jeg har vendt blikket fremover. Jeg skal prøve mitt beste å la fortid være fortid, men jeg vet dette ikke kan skje over en natt, selvom vi har bikket over i et nytt årsskifte. Lekser, falske venner, en forkjølelse, og kviser kan man nokså raskt kvitte seg med, om man legger inn en innsats. Men vonde minner er vanskligere å bli kvitt. Uansett hvor mye vi prøver å viske dem ut, og skyve dem vekk fra oss, så blir de værende.  Det er som om de er klistret fast i hjernen, og vil ikke forlate plassen sin. Det tar tid å fjerne all limen, for den er så sterk, og når jeg har fått fjernet det meste av den, vil det bli værende limrester en god stund videre, og det vil ALLTID stå igjen noen arr og merker etter der limen var. Slik er det med de vonde minnene. Det vil aldri gå ann å glemme slike opplevelser hundre prosent, for det vil alltid henge litt igjen. De blir aldri helt borte. 


Men i 2017, skal jeg prøve å få fjerne mest mulig av denne limen. Jeg skal skrape bort litt etter litt, ved å lage meg mange gode nye minner med mennesker som gjør meg glad. Jo flere gode minner jeg lager, jo mer vil de vonde minnene dekkes over. Jeg tror jeg nå etter året som gikk, har funnet meg slev. Jeg vet selv hva som skal til for å gjøre meg glad. Jeg vet hvem jeg er. Jeg vet hva behova mine er. Jeg er blitt flinkere til å sette pris på små ting. Likevel kjenner jeg meg såpass at jeg trenger å oppleve verden i et større perspektiv. Jeg trenger å reise, og komme meg bort fra Stord, gjerne bort fra Norge også. Dette ønsker jeg å gjøre med mine gode veninner, og min fantastiske familie. Jeg har bestemt meg for å tilbringe tid med de jeg virkelig vet bryr seg om meg. Jeg skal ikke bruke så mye tid og energi på å få alle til å like meg- for det går ikke. Jeg kan ikke få alle til å like meg. Jeg vil heller bygge videre og ta vare på vennskap jeg har, og om det dukker opp nye vennskap så tar jeg gjerne i mot dem også.


Så kjære 2016, gi slipp på meg. Jeg trenger ikke å bære minner fra dette året med meg videre. Jeg er fast bestemt på å klare å lage mange fantastiske nye minner, uten å bygge videre på fortiden. Jeg ønsker en ny start, med blanke ark, så vær så snill 2016 gi slipp på meg. Likevel vil jeg bare si en ting til deg 2016; All den smerten du har påført meg, har gjort meg sterkere. All negativitet og pesimisme du har ført til, har gjort meg mer positiv og optimistisk. Alle hinder du har sutte opp for meg, har fått meg til å tenke lenger for å komme over dem. All sorg du har gitt, har fått meg til å sette pris på små gleder. Du har også fått meg til å innse hvilke venner som alltid er der og stiller opp for meg, og hvem som ikke er ekte. Du har rett og slett gjort meg til et bedre menneske. Du har gjort meg til den jeg alltid kunne ønsket jeg var. Jeg er nå blitt veldig trygg på meg selv, jeg er blitt lykkeligere, jeg er blitt sterkere, og jeg kjenner meg selv og mine egne behov. Men nå som jeg allerede er blitt denne nye personen, trenger jeg ikke deg lenger. Gi slipp.

 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no