Uken som gikk..

  • 31.01.2016, 19:47

Ukens høydepunkt:
Etter en ganske tung og slitsom uke tok jeg og mamma oss en liten shoppingtur til Haugesund for å koble av fra alt skolearbeid og annet stress for en stund. Vi spiste god lunch, handlet litt, og hadde det veldig koselig. Jeg trengte virkelig å komme meg vekk litt og finne på noe gøy!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Ukens nedtur:
Føler jeg nevner skolearbeid som ukens nedtur hver eneste gang, men nok en gang må dette bli nedturen. Pugging, pugging, pugging. Hele uken har forsåvidt godt til pugging av prøver, så det sier seg vel selv at blir nokså slitsomt og kjedelig i lengden. Krysser fingrene for at resultatet var verdt alt lesingen. 

Ukens måltid:
I går hadde jeg besøk av to flotte venninner fra klassen, Silje og Nina. Jeg disket opp med lasgane, og potetmos,salat og baguetter som tilbehør. Om jeg får si det selv, så var resultatet overraskende bra! (selv om alt var fra toro da, hehe). Tillegg til den gode maten var det super stemning, som toppet det hele. Vi snakket, spiste, så film, og koste oss til klokken nærmet seg tolv. 
Processed with VSCOcam with hb1 preset

Ukens sang:
Si ja! av Katastrofe har gjort meg hakket gladere denne uken. 

Ukens innkjøp:
En grønn trench coat fra Veromoda som jeg kjøpte da vi var i Haugesund er helt klart ukens favoritt! Kommer nok bilder av den senere.

 

Har dere hatt en fin uke?

The outfit of yesterday

  • 31.01.2016, 10:37-A litte outfit from yesterday-

Kjole- Nelly // Kåpe- Bikbok // Sko- Reebook // Klokke- Smyck
Hva synst dere?♡

 

the nude dress

  • 29.01.2016, 19:29


Kjole fra nelly. Den er dessverre utsolgt i denne fargen, men du kan finne den i andre farger HER.

God helg, kjære dere!

Her om dagen dukket denne nydelige kjolen opp i postkassen min. Ble frelst med en gang jeg så den på Nelly, og klarte rett og slett ikke å la være å trykke på kjøp knappen, og jeg anger ikke et sekund! Det jeg liker med den er at den er både hverdagslig, men likevel fin nok til å bruke i bursdager og andre spesielle anledninger. Gleder meg til å sette sammen noen antrekk med denne fremover! 

Ønkser dere alle en fantastisk fredagskveld!

 

vsco lately

  • 15.01.2016, 23:46

Hei kjære dere!

Det blir som dere sikkert har merket, ikke så mye blogging som jeg ønsker nå for tiden. Jobber i hovedsak med skole det meste av tiden, og da jeg endelig har litt fritid prioriterer jeg det å nyte å være helt fri for en stund. Har hatt både oppturer og nedturer de siste ukene, og det samme har humøret mitt. Føler virkelig jeg var vert en berg og dalbane, som ikke slutter å gå. Alt har gått i ett sett uten sjanser til pusterom. I går og i dag derimot tok jeg og noen venninner oss tid til et pusterom, og prøvde å finne på noe gøy sammen. Snøen har akkurat kommet for fullt her på Stord nå, og vi utnyttet derfor muligheten i går til en skitur på fjellet, som vi deretter avsluttet med kveldsmat og kakao rundt bålet. I dag tilbragte vi hele to timer på 59 grader nord, som er en super koselig kaffebar med fint interiør og gode mat-og drikke varer. Vi brukte tiden til å nyte en god frappe/iskaffe og til hverdags prating om alt og ingenting. Avsluttet dagen med taco og Ylvis på tv, perfekt!


Følg meg gjerne på vsco dersom dere ønsker å følge meg uten om bloggen! Jeg heter kristinelf (link).

 

Har dere det travelt fortiden?

Uken som gikk..

  • 10.01.2016, 18:53

Ukens opptur:
Det var virkelig følelsen etter å ha gjennomført den store matteprøven jeg har grudd meg til i over en måned nå! Det er for tidlig å si helt hundre prosent hvordan det gikk, men følelsen etter prøven var ganske bra. Så jeg får krysse fingrene og håpe på det beste! 
Processed with VSCOcam with a5 preset

Ukens nedtur:
Hele uken har vert ganske tøff, og jeg har vert litt nedfor og sliten. Dere har nok også merket at bloggingen har vert skikkelig dårlig fortiden. Jeg har jobbet med skolearbeid dag etter dag, og det tapper meg virkelig helt for energi. Noen uker kommer jeg nok ikke til å være like aktiv på bloggfronten som jeg tidligere har vert og det beklager jeg. 

Ukens sang: Har ikke hatt så mye tid til musikk denne uken, men om dere vil vite hva jeg hører på kan dere ta en titt på listen min HER.

Ukens innkjøp: Denne vakre neglelakken jeg kjøpte på h&m her om dagen må være ukens beste kjøp. Elsker glitter fortiden, både når det kommer til negler og sminke haha.


 Ukens måltid: Det må være gårsdagens middag, nemlig lasagne! mmm♡

Ukens serie: Petter uteligger, desidert! Det er det eneste jeg har sett på denne uken, med unntak av youtube videoer. Synst det er helt sykt at folk kan ha det så forferdelig her i Norge!

 

Hvordan har dere hatt det den siste uken?

Back to everyday life

  • 04.01.2016, 14:21

Hei dere!

Da var det dessverre slutt på ferie og den koselige juletiden for denne gang, og nå er det på an igjen med skole. Kjenner jeg har ganske blandede følelser; det er litt deilig å komme igang igjen med trening og sunt kosthold og selve hverdagen, men tanken på skole og alt arbeide som hører med dreper meg innvendig. Jeg er totalt utslitt før jeg en gang har begynt, fordi jeg vet at de tre kommende ukene vil være super travle med enormt med skolearbeid; Norsk skriving, matte tentamen, samfunnsfag prøve, naturfag innlevering, naturfag prøve.. Puh, jeg kan vel ikke gjøre noe annet enn å prøve så godt å innstille hjernen min til å jobbe så godt som mulig desse ukene? 

Processed with VSCOcam with b1 preset

På den positive siden er det ikke veldig lenge til neste ferie, bare 7 uker som jeg skal prøve å komme meg gjennom. Ønsker alle lykke til med hverdagen og skole/jobb igjen!

Mitt 2015- del 3/3

  • 03.01.2016, 11:07September startet med supert vær som vi bestemte oss for å utnytte for fullt. Derfor tok jeg og noen venninner oss en tur til stranden, og hadde med god mat og godt humør. Noen tørrte tilogmed å bade, som ikke inkluderte meg for å si det sånn!


Vi satt barnevakt for mine to søte sønskenbarn.

Processed with VSCOcam with a4 preset
Kosetur med mamma til Haugesund♡


Fjelltur med min spreke mamma, og besteforeldre!

Processed with VSCOcam with se3 preset
Pizzadate med mine fantastiske venninner♡


Hadde besøk av søskenbarnet mitt fra Bergem, og tremenningen min fra Australia. Vi hadde oss blandt annet en tur på bowlingen (der jeg vant, hihi.)


Kjøpte meg ny genser som jeg ble såå fornøyd med, haha.


Hadde to måltid på frugård faktisk, først middag med Tonje og Siren. Deretter hadde vi fritime på skolen så jeg, Karoline, Hanna og Siren benyttet den til å ta beguetter til lunch. mm!


Fikk smykke av beste mamma♡♡

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Unnet meg selv en god og lang frokost i sengen.


5.november hadde vi fri på skolen, så den utnyttet vi til å ta en koselig shoppingtur til Bergen. Det var såå koslieg! Vi shoppet, begynte så vidt på julegaver, og spiste god mat på egon. 

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Denne kvelden var virkelig koselig. Venninnegjengen i klassen samlet seg hos Frida, der vi ble servert både pastasalat, pai, is og godis. Vi lekte noen leker og koste oss til langt på kveld!


Flettet meg selv for første gang haha. // Tok meg en frappe på 59 grader nord sammen med mamma. 


Avsluttet måneden slik den begynte; BERGEN! Men denne gangen var jeg med familien min. Vi shoppet julegaver, bodde på hotell og så på lysfesten.


Laget årets pepperkakehus.


Pyntet rommet mitt, satt inn juletre, og gjorde det klart til jul.

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Hadde en helt fantastisk dag med desse jentene. Først baket vi pepperkaker og pyntet dem, etterfulgt med å se danseshowet til noen flinke jenter i klassen.


Var i 2 bursdager, først til Hanna og deretter til Siren. Hadde to fantastiske kvelder sammen med fantastiske venninner!


Den 22.desember var siste skoledag, og vi feiret med julebakst og kos hos Nina♡


Senere den kvelden var det pynting av juletre som stod på planen. Såå fint!

Processed with VSCOcam with hb2 preset
Og så kom selveste JULAFTEN!! Har skrevet et veldig detaljert innlegg om denne dagen HER vist dere ønsker å se, men kort fortalt var det god mat, god stemning og pakker.


Etter noen late juledager tok jeg og mamma oss en tur til Haugesund for bytting av noen gaver.


Avsluttet året med en super nyttårsfeiring med de beste jentene! GODT NYTTÅR!Håper alle har hatt et helt fantastisk år!
Mitt 2015- del 2/3

  • 02.01.2016, 12:20Jeg var ute å øvelsekjørte. // Vi hadde en super koslig dag på stranden med god mat og fint vær!


Fant frem litt tynnere klær og gjorde oss klar for våren!


Hadde en super 17.mai feiring som startet med tapas hos Marie, etterfulgt med mat på samson på kvelden.


Hadde en super avsluttning på måneden med bryllupsfest til flotte tante og onkel!


Hadde en super klasseavslutning med gamle klassen. Kjenner jeg savner dem nå, haha.


Feiret at vi var ferdig med eksamen, og snart ferdig på ungdomsskolen (!?)


Jeg og mamma hadde en skikkelig koselig helg. Først hadde vi en deilig spa dag, og deretter hadde vi oss en skikkelig jentekveld på hytten for å feire at jeg var ferdig med 3 år på ungdomsskolen.


Utdeling av vitnemål, og siste dag sammen med klassen.


Startet en kald sommerferie med kortspilling og litt godis hos venninna mi Erle.

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Feiret flotteste Helene som ble 16 år, wii!


Koslig kafébesøk med Erle og Åse.


Koselig sankthansfeiring på stranden med grilling, musikk og god mat.

Startet måneden med jentetur til Stavanger for å se VG-lista og shoppe. Vi møtte også mammatilmichelle, hihi. 

Processed with VSCOcam with c1 preset
Hadde noen fantastiske dager sammen med beste Helene♡ Vi spiste god grillmat, solte oss, gikk kveldstur til sentrum og kjøpte is, og badet.


Spillekveld med pizza og godis♡


Hadde 2 fine uker med familien på hytta, og fikk også besøk av Karoline og Tonje. Vi koste oss med marshmellow, fisking, og spilling. 


Kom på tv når sommerbåten var her på Stord, haha. 


Startet august måned med en roadtrip til Sverige med familien, der vi besøkte flere forskjellige steder som blandt annet Gøteborg og Helsingborg. Vi hadde det supert, med fantastisk vær, gode middager, mye shopping, strandbesøk og alt en perfekt ferie innebærer etter min mening. Savner det såånn!! Vi avsluttet turen i Sandefjord der broren min spillte fotballcup.


Farget og klippet håret, såå fornøyd som alltid!


Kafébesøk med flotte Åse♡


Overrasket verdens beste mamma med roser og melkehjerter♡


Avsluttet måneden med en fantastisk koselig hyttetur med jentene mine♡
nytt favoritt palett

  • 01.01.2016, 15:37
Hei!

Ææ, se hva som dukket opp i postkassen min i går da? Og gjett om jeg ble happy? Jeg så dette øyenskyggepalette på Agnes Lovise sin youtubevideo her om dagen og ble helt forelsket! I palettet finner man 15 farger som passer til alle anledninger etter min mening; nøytrale farger til hverdager, og en rekke med litt mer "crazy" farger til spesielle anledninger, noen matte, og noen med shimmer. Jeg prøvde det for første gang i går, and so good so far! Er super fornøyd, og gleder meg virkelig til å bruke dette fremover. Dette er et limited edition palett, men det kan nå kjøpes HER.

Hva synst dere? Hva er deres favoritt palett?

 

2 0 1 6

  • 01.01.2016, 12:16

GODT NYTTÅR!!

Håper alle har hatt et helt fantastisk år!! Selv har jeg hatt et år med både oppturer og nedturer, men alt i alt har det vert et supert år som jeg aldri vil glemme. Jeg vil takke alle som har vert innom bloggen min, og som har lagt igjen mange fine kommentar! Jeg setter så utrolig stor pris på dere♡ 

Nyttårsaften var virkelig en fantastisk slutt på 2015!! Først var jeg og familien og spiste deilig middag hos mormor og besten, sammen med onkel,tante, og søskenbarnet mitt Anders. Der koste vi oss med quiz, litt kaker, og godt humør helt til klokka var halv 10. Da kjørte nemlig mamma meg videre til en venninne av meg. Åhh, det var så koselig! Vi startet med at vi ble servert en nydelig sjokoladefondant med is som tilbehør, og deretter var det godis og chips som stod på menyen. Litt før klokka 00.00 tok vi på oss gode klær for å gå ut å se på alle de nydelige fyrverkeriene. For å være ærlig er jeg egentlig litt redd for raketter og slikt, men jeg synst det er såå nydelig å se på, så jeg blir med ut trossalt. Senere på kvelden, eller skal jeg si morgonen(?), koste vi oss videre med godis, leker og godt humør, og jeg kom meg vel ikke hjem før klokka var passert halv 3. Men det var virkelig en helt super avslutning på et supert år, og en like super start på noe jeg håper kommer til å bli et minst like bra år!

Ønsker dere alle et fint år!!

 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no