Mine klokker

  • 31.01.2015, 12:42

wow, det gikk plutselig opp for meg at jeg hadde litt mange klokker, haha. Men serriøst, jeg har fått sykt dilla på klokker fortiden! Før taklet jeg ikke å gå med klokker men nå er jeg avhengig av å gå med klokke. Tror ikke jeg har gått en dag uten klokke på flere måneder nå. Jeg har ikke mange "merke klokker" som Micheal Kors, Daniel Wllington osv, desverre haha. Men jeg klarer meg fint med klokker fra smyck og glitter, så nå har jeg vertfall tenkt å vise dere klokkene mine:


Klokke i svart sølv og klokke i sølv - Smyck

En av favorittene: Gullklokke fra casio - (HER)  // Klokke i rosegull - glitter

Sølvklokke med svart reim- lorus // svart/gull klokke med svart reim- glitter

Hva synst dere?

outfit 30.01.15

  • 30.01.2015, 14:25


Bukse- dr.denim // Topp- bikbok // Jakke- veromoda // klokke- glitter // sko-mani
b&w

  • 29.01.2015, 20:22

Hehei!

Overskriften forklarer vel godt dagene nå fortiden. De er mørke og kjedlige, og det eneste jeg gjør er omtrent skolearbeid. Selvom vi bare har gått på skolen rundt 4 uker nå så gleder jeg meg sykt til vinterferien! Denne uken har egentlig bare gått til skolearbeid, men har fått tid til noen treningsøkter innimellom heldigvis. Humøret går fra 0 til 100 bare etter litt trening, så jeg pleier å ta noen "trenings pauser" innimellom skolearbeidet. Da får jeg så ekstremt mye mer energi etterpå.


Tenkte også å ha en spørsmålsrunde snart, så om dere lurer på noe er det bare til å spørre!

Har dere også mye skolearbeid?

Room tour januar 2015

  • 24.01.2015, 23:54

Da har jeg fått rdigert romvideoen som jeg sa jeg skulle. Ble desverre ikke den beste kvaliteten, men anyway ENJOY!

sminke nyheter fra blivakker

  • 21.01.2015, 22:02

 

 

Wii, endelig fikk jeg sminken jeg hadde venta på fra blivakker. Jeg har ikke prøvd anastasia sitt øyenbryns pudder før, men har hørt mye bra om det så valgte å ta sjansen på å kjøpe det. Jeg kjøpte en "startpakke" som innholder øyenbrynspudder,kost,øyenbryns gelé, pinsett og 5 forskjellige øyenbrynsmodeller du kan tegne etter. Jeg kjøpte fargen medium ash/medium brown om noen skulle lure på det. I tilleg kjøpte jeg dette pudderet fra the balm, som jeg også har hørt positive ting om. Nå gleder jeg meg bare til å teste det ut!


Hva synst dere om innkjøpene?
Har dere prøvd noen av desse?
 

 

to do list

  • 20.01.2015, 20:10

Nå har jeg tatt meg en liten pause fra naturfag pugginga for å oppdatere dere litt. Denne lista forklarer vel hvorfor jeg ikke har så mye tid til blogging fortiden? Vi er kommet til det siste halvåret på ungdomskolen, og det er nå det virkelig gjelder! Nå er det virkelig slutt på frihet for å si det sånn. Sånn som dette ser min uke ut: øving, øving, øving, øving.... Jaja, det skal vertfall bli godt med langhelg etter denne uka!! Wish me good luck.


Forresten så har jeg tatt meg tid til å spilt inn en liten romvideo, om dere ønsker det! Har ikke fått redigert den enda, men den kommer nok snart om dere ønsker å se!

Casual outfit

  • 04.01.2015, 16:27 Genser- veromoda // Kåpe- bikbok // Bukse- dr.denim // Sko- nike airmax // Klokke- Lorus
Mitt 2014; januar, februar, mars

  • 04.01.2015, 11:14

Da tenker jeg og ha noen blogginnlegg der jeg oppsummerer hver måned i 2014. Det er veldig gøy å se tilbake på alle minner fra 2014! Jeg har valgt å dele året inn i 4 innlegg, for vist ikke blir det alt for mye i ett. Håper dere liker innleggene, enjoy!

JANUAR

Jeg startet året med rakketter og stjerneskudd. Vi feirte nyttår hos veninna til mamma.

Skolen begynte igjen og vi startet med ett stort prosjekt som het "boka om meg selv", som alle 9.klassinger på vår skole pleier å ha. Dette prosjektet handlet om at vi skulle skrive en hel bok om oss selv; oppvekst, venner, familie osv.. Det var veldig mye arbeid, så jeg hadde mye å gjøre i Jannuar for å si det sånn. Jeg ble veldig fornøyd med resultet da, heldigvis! Jeg gikk også på mitt første konfirmasjonsmøte denne måneden.


Jeg var i 3 bursdager til 3 fine jenter! Annie, Erle og Tonje

FEBRUAR

Denne måneden skjedde det ikke så veldig mye spsessielt, men koste meg gjorde jeg!

Først og fremst hadde min snille mamma bursdag, men vi feiret ikke noe stort. Jeg fikk besøk av søskenbarnet mitt, Maria fra Bergen. Hun var her en helg og vi koste oss, spiste snop og tok bilder.

Vi fikk vinterferie i slutten av februar, og den tilbragte jeg på hytta sammen med mormor, besten og lillebroren min Jørgen. Åå jeg husker det var så fin solnedgang, så jeg og broren min sprang ut for å knipse noen bilder:

Fineste plassen!

Jeg fikk også pakke i posten fra elf!


 MARS

Denne måneden var kjempe fin! Det var bursdager og fine sammenkomster.
Vi startet med bursdag til fine erin!

Vi var på Røldal med klassen. Det var utrolig koselig! Vi tok bussen tidelig på morgonen, opp på fjellet for å stå på slalom. Dette er noe av det kjekkeste som skjedde denne måneden. Etter noen fantastiske timer reiste vi hjem igjen.

Fin dag, med fine jenter!

Jeg ble 15 år 28.mars, wiihuuu!! Jeg hadde en koslig bursdagsfeiring sammen med mine fine venninner. Vi hadde taco, gode kaker, tok bilder og koste oss. Takk til dere alle som var med på å gjøre denne dagen fantastisk!
 

 

 

new in

  • 03.01.2015, 23:32

Her ser dere dagens innkjøp. Dere får nok se bedre bilder senere!Hei, og godt nyttår! Jeg håper dere alle fikk en fin avsluttning på 2014, det gjor vertfall jeg. Tenk at nå er vi begynt på ett nytt år. Jeg synst 2014 har gått utrolig fort!
Idag tok hele familien seg en tur til Haugesund for å bytte litt julegaver. Jeg fikk byttet det jeg skulle og fikk kjøpt meg litt eksta også, haha. Jeg begynte å føle meg litt slakk på shoppingturen, så nå skal det bli deilig å legge seg. Som sagt får dere nok se mye av dette i innlegg senere, har nemlig store planer om å begynne å blogge mer. Har vert så sløv med blogginga nå for tiden, det beklager jeg! Godnatt mine kjære lesere.

 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no