Langhelg

 • 25.01.2014, 11:03

Ååå denne uka har vert så travel! Har virkelig ikke hatt tid til noe annet enn skolearbeid nesten. Men heldig vis har vi en "lang" helg nå på grunn av planleggingsdag på mandag, så det skal bli uttrolig deilig. Idag vokna jeg utrolig tidelig!! Tror klokken var 8.15 eller noe sånt og da var jeg lys våken. Så siden da har jeg sett på pretty little liars og kost meg. Den serien er så utrolig spennende,åhh! Klokken ett skal jeg til frisøren for å fikse etterveksten og få kløppt tuppene litt, så det skal bli deilig! Kommer nok til å vise resultatet etter på :-D
Har dere noen planer idag?New sweater

 • 20.01.2014, 21:35

Genser fra bikbok

 

Hva synst dere?

sporty days

 • 20.01.2014, 20:25

Heihei!

Har ikke prioritert bloggen di to siste dagene og det beklager jeg! Igår reiste jeg til Bergen men håndball laget for å spille kamp. Vi reiste ca halv 11 og kom hjem rundt klokka 18, og da var jeg sykt sliten og satt meg rett ned i senga og såg noen episoder av Pretty Little Liars. Vi tapte desverre med åtte mål denne gangen.. Men får virkelig håpe at vi klarer å vinne di neste kampene. Skoledagen idag var overraskende nok ganske gøy! Vi såg først film i 3 timer før vi gikk å hadde mat og helse i 3 timer. Det var utrolig deilig med en rolig start på uka. Etter skolen gikk jeg rett hjem og pakka håndball klær før jeg gikk ned til songpedagogen min for å ha sang time der og rett etterpå ble jeg hentet av pappa som kjørte meg rett på håndballtrenig. Så dere skjønner kanskje at mandagen er en ganske travel dag? haha. Ellers har jeg fått unnergjort matteleksa som tok meg 2 timer!! Men det er sykt deilig å vite at jeg er ferdig med den vertfall!

Har dere hatt en fin mandag?

This day

 • 16.01.2014, 22:34

Hei mine søte lesere!

Som mange andre vanlige ungdommer har jeg ikke noen spessiell hverdag, den går stortsett i lekser,trening og øving. Så denne dagen har vel egentlig gått i det samme. Men før idag var jeg på mitt første konfirmasjons møte iår, vi laget mini pizza idag. Jeg går altså på en bake gruppe som jeg synst er en ganske gøy gruppe. Da jeg kom hjem derifra skrev jeg ferdig noen tekster og gjor litt lekser før jeg gidde meg selv en belønning ved å lage gode lappekaker til kveldsmat.

Nå skal jeg gjøre meg klar til å legge meg for å være vertfall litt utkvilt til siste dag før helga!
3 favorite cases

 • 16.01.2014, 17:54


Madlady.se

 


Smyck

 


H&m

 

Noen du likte?

NEW IN: born in paradise

 • 15.01.2014, 22:36

Hei alle søtinger??
Akkurat nå er jeg super happy, både for at pappa har kommet hjem etter 2uker tilsammen i Nordsjøen og Danmark, og fordi han kom hjem med den nye sommerduften fra escada:born in paradis. Fikk så vidt prøvd den nå, men første inntrykket var kjempe bra! Den hadde en frisk og helig lukt, så den kommer nok til å bli mye brukt!

Smoothie

 • 15.01.2014, 17:39

Hei søtinger!

Nå sitter jeg og Annie og drikker smoothie, elskeer det!  Vi skal snart gjøre oss klar til handballtrening. Dagen har vel stortsett gått i det vanlige, nemlig skolearbeid. Har tysk prøve imorgen så jeg har øvd litt på den ogsåå. 


We heart it inspirations

 • 15.01.2014, 16:28


Hva synst du?

wonderful

 • 14.01.2014, 16:32
Hei alle søte lesere!

Tirsdager er egentlig en helt ok dag på skolen, så dagen gikk faktisk overraskende fort idag. Etter skolen var jeg ute å tok noen bilder av både meg og hundene mine. Synst det er helt nydelig når det er snø ute, men bare synd at den ikke kommer til å vare så lenge. Nå holder jeg på å skrive en tekst til prosjektet jeg holder på med, og senere skal jeg kanskje en tur på senteret for å kjøpe nytt sengetrekk før jeg skal være med Annie en stund.

Har deres dag vert fin?

homework day

 • 13.01.2014, 18:45

Hei hei 

ååh, nå er jeg sykt lei av skolearbeid kjenner jeg. Har suttet i snart 3 timer å gjort lekser nå. Som sagt har vi ett veldig stort prosjekt som heter Boka om meg selv, så har jobbet litt med det nå, også har jeg gjort matte leksa. Alikevell har jeg mye igjen.. Gleder meg allerede sykt mye til helgen som kommer, for å få litt pause fra skolen!!

Det har forresten komt litt snø her idag også, wii! Men ser ikke ut som om den skal være her så lenge dessverre. Har dere fått snø?
Nytt design

 • 12.01.2014, 15:21

Hei hei 

Idag tidelig gjennomførte jeg dagens joggetur. Det va spessielt deilig idag, fordi det er så fint vær! sol og litt snø, men det er veldig kaldt! Jeg brukte derfor anledningen idag til å knipse noen bilder til ny header! Fant også ett fint og enkelt design. 

HVA SYNST DERE?

Helgens innkjøp

 • 12.01.2014, 11:57

Hei!

Ble ingen tur til Haugesund i går alikevell, så jeg og mamma gikk en liten tur på senteret her på Stord, istedenfor. Jeg fant meg noen ting som eg har tenkt å vise dere. Senere på kvelden gikk jeg i en kjempe koslig bursdag til veninna mi, Tonje. Det var veldig gøy og vi koste oss mye :-D 


Bukse-veromoda kun kr 150!


Iphonedeksel- SMYCK kr79


Puter- KID kr79(?) per stk


 

buzy girl

 • 09.01.2014, 19:37

Hei!

åå de siste dagene har gått i ett!! Vi har begynt med ett prosjekt på skolen som heter "Boka om meg selv," der vi skal lage en hel bok med kapittel og underkapittel som skal handle om ommveksten,familie, venner og rett og slett livet ditt. Har til nå skrevet tre tekster som jeg egentlig er ganske fornøyd med. Håper vertfall det blir velllykka! Ellers har jeg brukt resten av tida til handball og andre aktiviteter. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å få noen blogginnlegg innimellom verttfall!

Tok noen søte bilder av hundene mine her om dagen:

dårlig start på dagen

 • 04.01.2014, 13:39

Hei!

Imorges våknet jeg kl 9, fordi jeg følte meg uvel. Kjente jeg begynte å bli kvalm og svimmel. Så gikk jeg ned å sku drikke litt od da klarte jeg ikke å holde meg  mer, så jeg måtte bare springe inn på doen å spy. Men kjenner jg er litt bedre nå heldigvis. Men tror jeg alikevell bare skal slappe av hjemme med en film eller noe sånt idag.

ss

 

skolestart

 • 01.01.2014, 22:09

Hei!

For min del var dette den siste fridagen i juleferien. Imorgen begynner vi rett på skolearbeid igjen. Kjenner jeg ikke er klar for det i det hele tatt og itilleg er døgnrytmen min helt feil nå. Har lagt meg rund 1-2 tiden hver kveld i ferien omtrent. Men samtidig er det litt deilig å ikke starte med en "hel uke", men å bare begynne med 2 dager for å komme inn i rytmen igjen. Men tror ikke jeg får til å såvne inatt eller våkne i morgen for å si det sånn.


 

2014

 • 01.01.2014, 01:34HAPPY NEW YEAR!

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no