details in my new bedroom

  • 10.12.2016, 17:16
Nå begynner rommet mitt endelig å nærme seg ferdig. Bare småting som listing og noen få møbler mangler, og når det er kommet på plass er det så og si finitooo. Jeg er super fornøyd, jeg har virkelig fått et stort, fint rom, med egen walk-in-garderobe som dere kan se litt av på nederste bilde. Når jeg har fått nytt sminkebord, og lister er på plass tenker jeg å lage en video til dere der jeg viser hele rommet mitt. I mellomtiden tenkte jeg det ville være greitt å vise dere noen bilder som viser litt hvordan det ser ut forløpig. I dag fikk jeg også pyntet litt til jul, og har tilogmed fått inn juletreet, haha. Såå koselig♥

Ønsker dere en fin kveld!

Bedroom makeover

  • 12.11.2016, 19:52

Hei!

Denne dagen har gått i ett sett siden jeg stod opp klokken 8. Ja, jeg vet det er tidlig å stå opp på en lørdag, men har virkelig fått mye ut av dagen. Da jeg hadde spist frokost, og klokka akkurat hadde passert 9, var jeg og pappa allerede ute av huset. Jeg fikk nemlig en spontan idé om å lage et nytt soverom her om dagen, så i dag satt vi igang for fullt; vi fikk kjøpt panel og maling, har sett på gulv, revet noen vegger, og ryddet i alle hyller og skap. Allerede nå begynner det å se bra ut! Jeg får endelig et stort walk in closet, som jeg har drømt om i årevis, så det ser jeg virkelig frem til. 

I mellomtiden har jeg scrollet opp og ned på pinterest, og funnet tonnevis av inspirasjonsbilder, som jeg ønsker å dele med dere. Kom gjerne med gode idéer til interiør, det setter jeg stor pris på!
Ønsker dere alle en fantastisk lørdagskveld♥

doing some redecoration

  • 22.05.2016, 20:52


·····

Denne søndagen har vert skikkelig effektiv, til tross for at jeg omtrent bare har befunnet meg innendørs i regnvêret. Jeg har lenge hatt i tankene å få ommøblert litt på rommet mitt, og å få skifte ut litt av interiøret så i dag satt jeg i gang mitt lille mini prosjekt. Jeg kjente det var på tide med en forandring, for det var veldig lenge siden sist (iallfall til meg å være, haha). Her har jeg slengt med noen bilder, så dere får et innblikk av resultatet. Til nå er jeg forsåvidt fornøyd med hvordan resultatet ble, men litt uvant er det jo med en gang. 

Ellers i dag har jeg fått bestilt meg litt godsaker fra ebay, som jeg tenker å vise dere den dagen de dukker opp i postkassen, og jeg har jobbet med blogg og skole, og avsluttet dagen med en forfriskende treningsøkt som bestod av pyrmaide-intervaller og litt magetrening. Nå skal jeg snart finne meg kveldsmat og nyte resten av helgen, før jeg skal legge meg nydysjet i nytt sengesett på mitt "nye" rom. Kan det bli bedre enn det? ♥

NYT SØNDAGSKVELDEN!


 

Decorating my room

  • 06.12.2015, 10:04

God søndag, dere! 

Wææ, 6.desember allerede!? Siden 1.desember har tiden bare flydd forbi, noe som faktisk er litt trist. Jeg er en skikkelig juleperson og elsker virkelig tida før jul; stemningen, kalender, baking, og mye kjekt å finne på. Har så lyst at denne tida skal vare lenge! På den andre siden går tida fram mot den beste dagen i året, julaften, veldig fort da. Åå, som jeg gleder meg! I går tok jeg og mamma oss en liten handletur der jeg fikk kjøpt blant annet et fint juletre til rommet, og ellers noe julepynt. Så nå er vertfall rommet mitt klart til jul.


∼It´s the most wonderful time of the year∼


I dag er faktisk dagen min fullbooket. Jeg skal sammen med koret jeg går i, ha en liten "minikonsert" i kirken. Det er også andre enn oss som skal opptre. Det blir nok skikkelig stemningsfullt, så jeg gleder meg mye til det!

Ønsker dere alle en super 6.desember ♥

details in my bedroom

  • 14.10.2015, 19:43-SOME DETAILS IN MY ROOM-

Jeg har i løpet av den siste tiden hatt noen nye innkjøp til rommet mitt, blandt annet noe av det dere ser på bildene over. Jeg har de siste årene vert veldig glad i interiør og elsker å fikse på rommet mitt, kjøpe nye ting, og ommøblere. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å en gang i fremtiden innrede mitt eget hus, wææ det blir gøy! Jeg skal mest sannsynlig også få nytt rom nede i kjelleren (og mitt eget bad, wiii) i løpet av noen måneder, og da skal jeg virkelig prøve å få det så fint som mulig, og gjøre et kjøp av nye møbler og ting. 

Idag har jeg suttet hele dagen og øvd på Geografiprøve til i morgen, det er tungt stoff og vanskelig å lære seg så det var vert en ganske slitsom dag for min del. Men nå merker jeg at vertfall litt av stoffet begynner å falle på plass, men det er fortsatt mye igjen å øve på før jeg tar kveld. Ønsker alle mine herlige lesere en super kveld♡

  

 

 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no