My kind of style

 • 18.06.2017, 14:20

Tenker dere noen gang på hva som definerer stilen deres? Er den classy, rocka, basic eller sporty? Hvilke farger liker du? Merkeklær eller ikke? Jeg sitter ofte for meg selv, ser på anntrekksbilder og prøver å finne svar på akkurat desse spørsmåla. Oppgjennom tidene har jeg prøvd ulike stiler; jeg har vert den sportye, den klassiske, og ikke minst basic. Dette året har jeg blitt mye mer sikker på hvem jeg er som person, hva jeg står for. Sammen med dette har jeg også blitt mer sikker på stilen min. Jeg følger ikke lengre moter, eller jeg må vel innrømme at jeg til tider påvirkes en smule jeg også. Men poenget er at jeg nå kan gå med klær jeg selv liker, uten å bry meg om andre ikke liker samme type klær. Jeg har vel kort sagt funnet meg selv mer. Kanskje dere også er trygg på den dere er og kan gå med hva dere vil, eller kanskje ikke? Jeg vil vertfall dele litt anntrekksbilder jeg har funnet, som jeg selv mener kan definere stilen min nokså bra. Kanskje dere som enda ikke har en bestemt stil, vil bli litt inspirert også? 

Hva synst dere?
Hvordan er deres stil?

  

my favorite quotes

 • 15.06.2017, 15:09

Hei! 
Nå nærmer det seg helg igjen gitt. Selv om jeg så og si har ferie nå, er det noe spesielt med den "helge-feelingen" man får på fredager. I morgen tar jeg og mamma turen over til Bergen, for å komme litt bort fra denne lille øya. Det blir en typisk jentetur med shopping, god mat, og godt humør.-Så det blir nok bra! Jeg må likevel prøve å begrense pengebruken iogmed jeg reiser til Gdansk om litt over en uke. 

-Back to the heading: jeg ønsker å dele mine favoritt sitat med dere. For dere som fremdeles er på jobb og skole, vet jeg at torsdagen kan virke veldig tung og lang. For meg hjelper det virkelig å lese gjennom sitater på slike dager. Håper det kan være til hjelp for dere også!
Ønsker alle en super torsdag!

 

 


 

wednesday feed

 • 05.04.2017, 09:16Ønsker alle en super dag!

  

addicted to sneakers

 • 13.02.2017, 17:16


Er det en ting jeg må innrømme at jeg er helt hekta på, er det sneakers! Uansett hvor mange par jeg kjøper får jeg ikke nok. I utgangspunktet er jeg egentlig veldig fornuftig av meg når det kommer til pengebruk, og pleier som oftes å bare kjøpe ting jeg virkelig trenger. Jeg går kanskje rundt og er litt sur for å ikke ha kjøpt noe jeg virkelig vil ha, men etter få minutter er det glemt. Ser jeg noen fine sko derimot blir de ikke glemt før jeg har kjøpt dem. Jeg har likevel vert nødt til å ta meg sammen og innse at lommeboken ikke alltid strekker til. Jaja, om jeg ikke har penger nå, kan jeg i all fall sitte å se på bilder av sko, og planlegge hvilke jeg kan kjøpe en gang jeg faktisk har nok penger, haha. 

Ønsker dere en fin start på uken!

simple, but stylish

 • 09.02.2017, 15:31i like it simple.

Hei dere!

Jeg har ikke rukket å stukket innom før nå, rett og slett fordi jeg har suttet konstant med skolebøkene fremfor meg. Denne uken har virkelig gått i ett, og jeg kjenner på kroppen min nå at det skal bli godt med helg i morgen. På ukens agenda har jeg hatt 3 prøver, alle i avsluttende fag, og to av dem på samme dag. Dere kan vel da forstå at det har vert nokså travelt? Heldigvis er jeg nå ferdig med 2/3 prøver. Etter skolen i morgen kan også ukas tredje og siste prøve strykes av agendaen, og jeg kan ta helg med god samvittighet. 

På tunge dager, som denne, kan virkelig litt inspirasjon gjøre det bedre. Jeg har derfor plukket ut noen antrekksbilder, som jeg ønsker å dele med dere. Jeg vil si stilen min er ganske variert, men en ting som er sikkert er at jeg liker det enkelt og stilfult! Desse antrekkene inspirerte iallfall meg. Ønsker dere en fin torsdag!

dreaming of a tattoo

 • 11.01.2017, 15:44

Hei!

Nå nærmer det seg det seg en av de kanskje største dagene i livet mitt, nemlig min 18 års dag!! Hvor sykt er det ikke at om ca to måneder er jeg voksen, har stemmerett, og kanskje til og med lappen!? Den siste tida har jeg også begynt å tenke, og drømme om å få en tatovering når jeg er fylt 18. Jeg er absolutt ikke en type som ønsker mange, store, voldsomme tatoveringer. Egentlig hadde jeg aldri trodd jeg skulle komme til et punkt der jeg virkelig ønsker å få meg tatovering i det hele tatt, men det har jeg altså. Jeg ønsker en tatovering som er godt gjennomtenkt, og en som har en betydning for meg. Å ta en meningsløs tatovering, bare for å ta tatovering, er ikke noe jeg vil. Skal jeg først ha et merke på kroppen min resten av livet, skal det ikke være noe meningsløst.Hvor og hvordan den skal se ut har jeg ikke bestemt meg for, men jeg er så og si fast bestemt på å ta en. Jeg har derfor scrollet litt ned og søkt litt rundt på både pinterest og weheart it for å finne inspirasjon. Jeg fant noen bilder jeg synst var veldig fine, og ønsket å dele dem med dere, slik at også dere kan komme med deres mening. Hva mener dere?♥

monday moodboard

 • 09.01.2017, 17:04...da var det mandag, og vi er gått inn i andre uke av 2017.

De aller fleste vil nok si seg enig med meg om at mandag er en av de tyngste dagene i uken. For min del er ikke denne mandag noe unntak, heller tvert i mot. Først av alt er det ille nok å ha alarmen innstilt på klokka 6, og når vi da i tillegg starter skoleuken med de tyngste og mest krevende gjør ikke det dagen særlig bedre. På toppen av alt er vêret helt forferdelig, og jeg har prøve å pugge til. What a good daay.. Noe som hjelper meg personlig på slike dager er å scrolle gjennom pinterst eller weheartit, og finne inspirerende bilder som får meg og tankene mine over på en litt mer positiv side. Bare i tilfelle noen av dere har en like tung start på uken som meg, ville jeg dele noen av bildene jeg fant på pinterst. Kanskje desse også kan gjøre dagen deres et hakk bedre? 

Tross tung start på uka, har jeg en fridag på fredag som jeg virkelig ser frem til. En dag mindre med skole og slit hjelper virkelig på! Håper dere får en finfin uke, alle sammen♥

 

monday moodboard

 • 22.02.2016, 13:54


-bilder fra pinterest og weheartit-

I dag er det mandag, og jeg er tilbake på skolebenken igjen. Kan ikke si jeg var veldig begeistret for å slå på vekking klokken syv igjen, eller å våkne til den grusomme, skjærende lyden fra iphonen. For å prøve å gjøre denne dagen hakket bedre for meg selv, og gjerne dere der ute også, har jeg funnet noen flotte og inspirerende bilder som jeg ønsker å dele med dere. Slike bilder kan faktisk gjøre en grå mandag et lite hakk lysere og lystigere spør du meg. Nå får jeg la meg inspirere av bildene en siste gang, før jeg er nødt til å begynne å øve litt på morgendagens prøve. Wish me good luck!

Ønsker dere alle en fin mandag!
 

Saturday moodboard

 • 17.10.2015, 18:40


-BILDER FRA WEHEARTIT-

Hei! Hvordan har deres lørdag vert?

Jeg startet dagen med en god treningsøkt sammen med venninnen min, Åse, før jeg satt i gang med litt skolearbeid hjemme. Det er kjipt at man må bruke fritiden sin på å jobbe, men sånn er det bare. I kveld har jeg heldigvis noe å se frem til etter en ganske tung og kjedelig dag. Jeg skal nemlig få besøk av noen venninner. Vi skal lage oss pizza, kjøpe oss litt godis, og kose oss resten av kvelden♡ Ønsker alle en super lørdagskveld!

Hva er deres planer for kvelden?

 

 

sunday moodboard

 • 13.09.2015, 11:45


-BILDER FRA PINTERST-

 

God søndagsmorgen til dere alle! Hvordag går det med dere?
De siste dagene har virkelig godt i ett sett, og jeg har kost meg så utrolig mye sammen med veninnene mine. Allerede på torsdag startet helgen for min del, og da brukte jeg bare dagen på å gjøre litt skolearbeid, og gjøre litt nøvendige ting. På fredag tenkte jeg drimot ikke på skole i det hele tatt, og jeg bare koste meg! Været var på topp, og klassen vår hadde fri, så da måtte vi vel bare finne på noe i finværet. Derfor bestemte vi oss for å gå til stranden og kose oss med mye god mat og drikke. Tida gikk super fort, og plutselig hadde vi suttet der i over to timer. Senere på kvelden var jeg barnevakt for mine to skjønne søskenbarn, sammen mad Karoline og Siren. I går var jeg først en liten tur på senteret med Erle, og senere gikk jeg i bursdag for å feire Oline som nettopp ble 16 år,wii. Har hatt noen fantastiske dager, og har ikke en gang hatt tid til å tenke på blogging. Men satser på å bli litt bedre nå! 

Hva har dere gjort denne helgen?

sunday moodboard

 • 23.08.2015, 10:11


-SOME INSPIRATION ON  SUNDAY-

 

 

Good morning, sunshines♡ Har dere hatt en bra helg så langt?

Jeg elsker å starte søndager rolig, med å bare ligge lenge i sengen og scrolle nedover instagram, pinterest, vsco, blogger og lignende. Akkurat slik skal en perfekt søndagsmorgen være etter min mening. Denne søndagen skal virkelig nytes og jeg skal gjøre akuratt det JEG ønsker, før jeg begynner min skikkelige skoleuke etter ferien. Det er først nå etter ferien at jeg igjen kjenner på det at helgene er dyrebare. Etter å ha gått hele to måneder der det så vidt er forskjell på helg og hværdager, var det faktisk deilig å kjenne på den herlige følelsen av helg igjen.

Nå skal jeg begynne dagen rolig, se på litt youtubevideoer og lese noen blogger. Senere skal jeg ta meg en joggetur i finværet før jeg gjør meg klar til å feire fineste Thea på Samson, som blir 16 år idag, wihuuu♡

Hva er deres planer for i dag?

 

some inspiration on a wedensday

 • 15.07.2015, 12:20


// bilder hentet fra weheartit♥ 

Hei og god morgen solstråler!

Nå har jeg vert våken en stund, og sitter atm å ser på youtubevideor og inspirerende bilder på weheartit. Kjenner nå at rastløsheten kommer sakte men sikkert krypende inn på meg. Ja, det er deilig med ferie, men blir litt rastløs når mange av veninnene mine er bortreist og jeg bare sitter her hjemme hahah. Derfor sitter jeg akuratt nå og drømmer meg litt bort i bilder og videoer.-men om 17 dager skal jeg endelig få flyttet meg litt vekk fra denne øya, for da blir det roadtrip sammen med familien til Sverige!! wihuu♥ 

Følg meg gjerne på we♥it : Kristinelf

Hva er deres planer idag?

Mine beste tips for treningsmotivasjon

 • 07.07.2015, 09:00

Heihei!

Nå i desse sommertider kan det være veldig lett å komme ut av treningsrutiner, og miste treningsmotivasjonen. Jeg har noen puknkt jeg vil dele med dere, som jeg selv følger for å holde motivasjonen oppe og ikke havne på latsiden.

Sett deg mål
Dette gjør selve treningen mye kjekkere etter min mening. Dersom du har bestemt deg for noe og klarer å gjennomføre det, da får du en god feeling, det skal jeg love dere! Start gjerne med å sette deg små mål. Det er greit å ha drømmer om den perfekte rumpen eller om sixpack, men husk alltid at målet må være realistisk. Det må være noe du VET at du kan klare å gjennomføre. Ja, det kan gjerne være tungt, men ikke så tungt at du ikke kan klare det!

Nye treningsklær og treningsutstyr
Hva er vel bedre enn å ta seg en joggetur med nye, freshe treningsklær? Dette gjør absolutt at treningen føles vertfall litt lettere, og motiverende. Tror alle er enig med at å gå med samme treningsklær hveeer eneste gang du trener kan pushe motivasjonen litt ned. Derfor synst jeg det er viktig å piffe opp gardersoben med nye farger i blandt, slik at man ikke blir lei.

Oppdater musikklista
Musikk, det er jeg nesten avhenig av når jeg trener alene. Hvor skal jeg begynne? For det første gjør det at humøret mitt kommer helt på topp. Om jeg har en dårlig dag så kan jeg ta meg en joggetur, eller treningsøkt, høre på god musikk så går humøret fra 1 til 100, og det er ikke tull engang! Det er langt i fra bare humøret det hjelper for. Motivasjonen blir bedre, og jeg klarer å holde ut mye lenger. Når jeg hører musikk glemmer jeg nesten at jeg trener, og drømmer meg heller bort i musikkverden haha. -MEN jeg synst det er viktig å oppdatere listene, slik at man ikke blir lei.


Tren sammen
Jeg synst det er deilig å trene alene, men jeg synst det er kjekker å trene sammen med noen. Da kan man prate om alt fra A til Å, som fører til at man tenker på andre ting enn treningen, som igjen fører til at treningen føles lettere. Spør gjerne en som er på samme "nivå" som deg, som ikke bare prater men som også er der for å trene. Da kan dere pushe hverandre, samtidig som dere gir støtte og komplimang.

Tenk på følelsen du vil få etter treningen
De dagene der det virkelig ikke frister å ta på skoene å komme seg ut, kan det virkelig hjelpe å tenke på følelsen du kommer til å få etterpå. Tror ingen angrer etter en treningsøkt er gjennomført vertfll!

Få god nok søvn
En god natt med nok søvn vil føre til at du blir kvikkere og mer klar for å ta deg ut!

Tren slik du liker det best
Dette er nok kanskje det viktigeste. Du bør alltid gjøre det DU liker for å holde motivasjonen oppe. Man kan fort bli lei om man pusher seg til å gjøre noe man ikke liker å gjøre.

 

 

 

3 favorite cases

 • 16.01.2014, 17:54


Madlady.se

 


Smyck

 


H&m

 

Noen du likte?

We heart it inspirations

 • 15.01.2014, 16:28


Hva synst du?

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no