new skirts

 • 18.03.2017, 09:35

Hei, og god morgen!

Nå ligger jeg i senga, spiller musikk, og blogger, mens sola lyser inn gjennom vinduet. Kjenner jeg har skikkelig vår følelse i dag, tross at temperaturen ikke er særlig å skryte over, og at det også faktisk snødde i går kveld. De siste ukene har vert ganske travle med både kjøretimer, langkjøring og mye skolearbeid og prøver. Derfor kjenner jeg det var utrolig deilig med en lat helg, som jeg faktisk kan bruke til å gjøre litt det jeg selv ønsker. I går utnyttet jeg vårfølelsen min til å kjøpe meg noe nye plagg til våren. Jeg elsker virkelig å kjøpe vår og -sommerklær. Samtidig er tanken på at jeg fremdeles ikke kan bruke dem enda litt kjip. Men satser på temperaturen stiger snart, og solen titter frem litt oftere, slik at jeg får tatt i bruk mine nye plagg!

∼ skjørt fra h&m ∼

 

new in from ivyrevel

 • 08.03.2017, 21:02

Hei!

Jakke- her

Gjett om jeg ble happy i dag da, når jeg sjekka mobilen etter skolen! Det var nemlig en melding om at jakka mi, som jeg bestilte fra ivyrevel her om dagen endelig hadde kommet frem. Det var litt blandede følselser da jeg kom hjem; en del av meg var super glad for at jakka hadde kommet, mens en annen del var utrolig redd den ikke skulle passe. Men heldigvis satt den som et skudd, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Både fargen, fassongen, stoffet, og hele jakka generelt er helt perfekt! Jeg må virkelig si at jeg gleder meg til å begynne å ta denne i bruk, nå når det nærmer seg vår.

 

Hva synst dere om jakka?


 

godsaker i posten

 • 01.06.2016, 16:45


Her om dagen dukket desse godsakene opp i postkassen min♥ Jeg har vert helt desperat etter å skaffe meg nye sminkekoster en god stund nå, men har gått flere runder med meg selv for å bestemme meg for hvilke jeg skulle kjøpe. Jeg har tenkt på både zoeva, mac, sigma og morphe, men alle desse er såå dyre. Iallfall når jeg trengte så pass mange nye, så derfor valgte jeg faktisk å bestille meg noen på ebay iogmed jeg uansett hadde planer om å bestille meg noe annet der også. Så hvorfor ikke gi det et forsøk, når du får så mange til en så god pris?


I settet fikk jeg 5 koster til ansikt. Nå har jeg ikke fått testet dem ut enda, men de kjennes skikkelig myke og gode ut, så første inntrykket er bra! Desse ansiktskostene fulgte med i settet:

 • Powder/blush brush
 • Duo Fibre brush
 • Angled contour brush
 • Foundation brush
 • Concealer brush


Såå over til øyene. Her får dere så og si alle koster som trengs til øyene. Desse kjennes også super myke, og kvaliteten virker overraskende bra. Desse kostene får du til øyene:

 • Short shader brush
 • Pencil brush
 • Angled shading brush
 • Tapered blending brush
 • Small angled brush
 • Eye shading brush
 • Small eye liner brush

Kan dessverre ikke bekrefte om de er gode eller ikke, i og med jeg ikke har fått testet dem ut. Men dersom det er ønskelig kan jeg komme med en oppdatering om en stund. Kostene kan dere finne her.


 

getting through the day

 • 22.05.2016, 11:15


Se denne søte koppen jeg kjøpte her om dagen da! For det første elsker jeg kaffekopper, og de blir bare enda bedre med søte quotes på, slik som denne. Synst denne passet ganske fint som motivasjon på tunge og krevende hverdager og klarte derfor ikke å motstå fristelsen, som førte til at jeg gikk på innkjøp av denne. Nå skal søndagskaffen nytes i min nye favorittkopp, før jeg tenker å få ommøblert litt på rommet mitt, wii!


⋅GETTING THROUGH THE DAY⋅​

ØNSKER ALLE EN HERLIG SØNDAG!

 

say hello to my new nikes

 • 09.05.2016, 20:50

Hei! Hvordan har dere det?

Det har gått over en måned siden sist nå.. En hel måned siden jeg publiserte et innlegg her på bloggen. Jeg har hatt en ganske tøff tid den siste måned, og har ikke hatt overskudd til å tenke på bloggen. Nå begynner ting sakte men sikkert å falle litt på plass igjen, og jeg har innsett at blogging kanskje kan hjelpe meg opp igjen. Jeg elsker tross alt å ta bilder og skrive, så jeg skal prøve så godt jeg kan å ta meg tid til et innlegg hver dag fremover.

Når det er sagt mottok jeg endelig mine nye nike roshe flyknit sko i dag, og jeg kunne ikke vert mer fornøyd. Jeg falt pladask for desse skoene med en gang jeg så dem. Kunne ikke vert mer fornøyd med fargen og skoen generelt, og de satt også helt supert på foten, så imorgen gleder jeg meg til å ta dem i bruk for første gang, wiii! 


· I´M IN LOVE WITH MY NEW NIKES·

 

Hva synst dere?

 

the nude dress

 • 29.01.2016, 19:29


Kjole fra nelly. Den er dessverre utsolgt i denne fargen, men du kan finne den i andre farger HER.

God helg, kjære dere!

Her om dagen dukket denne nydelige kjolen opp i postkassen min. Ble frelst med en gang jeg så den på Nelly, og klarte rett og slett ikke å la være å trykke på kjøp knappen, og jeg anger ikke et sekund! Det jeg liker med den er at den er både hverdagslig, men likevel fin nok til å bruke i bursdager og andre spesielle anledninger. Gleder meg til å sette sammen noen antrekk med denne fremover! 

Ønkser dere alle en fantastisk fredagskveld!

 

nytt favoritt palett

 • 01.01.2016, 15:37
Hei!

Ææ, se hva som dukket opp i postkassen min i går da? Og gjett om jeg ble happy? Jeg så dette øyenskyggepalette på Agnes Lovise sin youtubevideo her om dagen og ble helt forelsket! I palettet finner man 15 farger som passer til alle anledninger etter min mening; nøytrale farger til hverdager, og en rekke med litt mer "crazy" farger til spesielle anledninger, noen matte, og noen med shimmer. Jeg prøvde det for første gang i går, and so good so far! Er super fornøyd, og gleder meg virkelig til å bruke dette fremover. Dette er et limited edition palett, men det kan nå kjøpes HER.

Hva synst dere? Hva er deres favoritt palett?

 

New skirt for christmas

 • 21.11.2015, 13:46
Hei kjære dere!

Her om dagen var jeg en liten tur innom senteret sammen med mamma, for å se etter akkurat dette skjørtet på h&m. Jeg som for det meste har ganske uflaks når det kommer til shopping, var for en gang skyld super heldig. For det første solgte de egentlig ikke skjørtet i butikken, på grunn av vi ikke har klær fra divided. Men heldigvis for meg hadde noen kommet å levert skjørtet inn her. Ikke nok med det, så var det akkurat min størrelse som hang der, så da måtte jeg med en gang springe til kassen og kjøpe det haha. Nå har jeg vertfall fått et super fint skjørt til juletider, som jeg gleder meg såå mye til å få brukt.

Likte dere skjørtet?

by lene orvik

 • 20.10.2015, 16:00I går mottok jeg denne herlige kåpen som jeg bestillte på bikbok rett før helgen. Det er såå mye fint i den nye kolleksjonen til Lene Orvik! Jeg har gått å venta på denne en god stund, og har vert veldig spent på om den vil passe. Heldigvis var lengden grei. Den så kanskje litt stor ut på meg, men jeg tror nok det skal gå fint. Det jeg likte spessielt godt med denne kåpa er at du får to kåper i en, fordi den kan nemlig brukes begge veier. 
Hva synst dere om kåpen?

 

nytt i garderoben

 • 07.10.2015, 15:33

Hei!

Da jeg våknet i morges var det første jeg gjorde å sminke meg, noe som ikke er helt normalt tli meg å være. Jeg elskeer å ligge lenge i sengen, spise en god og laang frokost og se på youtubefilmer. Men idag valgte jeg å stå opp tidlig for å være med mormor og mamma på sentrert, iogmed jeg ikke hadde noen andre planer. Vi koste oss, shoppet litt og hadde et koslig kafébesøk sammen. Det er koselig at "de 3 generasjoner" kan være litt sammen iblandt, haha. Jeg fikk med meg et smykke og en genser hjem som jeg tror blir fine nå på høsten.


-GENSER FRA BIKBOK & SMYKKE FRA VEROMODA-

 

Nå er jeg pakket, og klar for overnatting med 3 venninner fra klassen. Det blir nok utrolig koselig og jeg gleder meg masse! Ønsker alle en super onsdag videre♡

 

 

 

 

 

 

todays news

 • 14.09.2015, 20:24


-Todays news-

Hei!
Dagen i dag har virkelig vert super. Skolen vår hadde planleggingsdag, så jeg har altså hatt helg helt siden torsdag! Det var herlig å ha noen dager fri, til å bare gjøre det jeg vil. I dag tilbragte jeg og mamma hele dagen på shopping i Haugesund. Vi var vel fremme klokken 10 tror jeg, og kom gjem rundt klokken halv 7. Jeg fikk selfølgelig med meg noen poser hjem, som innholdt alt fra klær til sminke. Selv om jeg i dag kjøpte klær i stoff og farger jeg ikke hadde trodd jeg skulle kjøpe, er jeg faktisk veldig fornøyd. Har som oftes bare kjøpt grått,svart og hvitt, men idag fikk jeg blandt annet med meg hjem denne brune jakken på bildet over, og en grønn genser. Fargene og klærne ser ganske annerledes ut i virekligheten, så skal nok sørge for at dere får se litt nærmere på dem senere. Håper alle har hatt en helt super mandag♡

Hva har dere gjort i dag?

 

ny regnkåpe

 • 09.09.2015, 20:25
♡Regnkåpe fra bikbok

God kveld, mine fine lesere♡

Denne uken har vert ganske travel, som har ført til at jeg har vert veldig sliten og ikke hatt så mye tid til å tenke på blogging. Det er nå jeg kjenner at virkelig skolen er i gang igjen. Innlevering etter innlevering, og mye lekser som må gjøres. -Men heldigvis får jeg helg i morgen, og da har jeg fri tilogmed mandag, så det skal bli utrolig deilig! Idag har jeg suttet med skolearbeid nesten hele dag, men tilslutt ble jeg så utrolig lei og kjente at jeg var nødt til å finne på noe annet. Jeg og mamma tok oss da en liten tur på senteret for å få litt "pusterom" fra alle leksene. Jeg fant meg da den nydelige regnkåpen på bikbok, som jeg gleder meg mye til å bruke fremover!

Hva synst dere om regnkåpa?
Har dere mye innleveringer og lekser?

 

litt nytt til en ny årstid

 • 18.08.2015, 14:45

Heihei!

I går var jeg og mamma en rask tur på senteret fordi mamma skulle kjøpe seg noen gensere til høsten. Selv om jeg egentlig ikke skulle ha noe, fikk jeg nok en gang med meg noe hjem, hihi. Selv om det er 25 grader og sol ute nå om dagene, begynner likevel høsten og komme sakte men sikkert. Derfor kjøpte jeg meg altså to ting som jeg gleder meg til å få bruke. Jeg har fått dilla på neglelakk, og denne fargen synst jeg var super fin nå til sensommeren/høsten. Fikk prøvd den på i går, og jeg elsker den virkelig!! I samme sleng kjøpte jeg dette herlige skjerfet. Altså, egentlig har jeg sikkert 6-7 skjerf, men jeg klarte ikke å la være å kjøpe dette.. Fargen var etter min mening helt nydelig, og jeg kan ikke gjøre annet enn å glede meg til å bruke dette også, haha.


Gel effect neglelakk- Vita // Skjerf- cubus

Nå skal jeg og familien ta ferjen over til Bergen for å feire søskenbarnet mitt som snart blir 9 år, wihuu! Gleder meg til å se både han, Maria, tante og onkel igjen for det begynner å bli en good stund siden sist.

 

Hva synst dere om innkjøpene?
Hva er deres planer for dagen?

back to school innkjøp

 • 13.08.2015, 11:48

God morgen, kjære dere!

Ææ, nå er det bare 4 dager igjen til sommeren er ferdig og jeg skal begynne på en helt ny skole. Kjenner jeg både gleder meg og gruer meg samtidig. Vi har enda ikke fått vite klassene, så jeg går med en klump i magen nå hver dag for jeg er så spent på om jeg kommer med dem jeg ønsker eller ikke. Jeg gruer meg virkelig til å begynne å pugge på prøver, ha framføringer og innleveringer igjen, men jeg gleder meg til å møte nye folk, men også mine gode venninner da så klart! 

Igår var jeg og mamma på en liten "back to school" shoppingtur, og jeg fikk handlet meg alt av nødvendigheter som jeg trenger til skolen. Jeg fant både skrivebøker, pennalhus, skrivesaker , passer og alt annet som hører til med skolen. Så nå er jeg egentlig klar for å starte, vertfall når det kommer til skolesaker. Det eneste jeg mangler nå er en almanakk, men det det tror jeg at jeg skal bestille fra personlig almanakk. Da får jeg dekorere den slik jeg vil vertfall!


-Alt er kjøpt hos clas ohlson og ark-


Er dere klar for skole igjen?

sneakpeak

 • 08.08.2015, 19:34

Heihei, kjære dere!

Nå har vi krysset grensen og er tilbake i Norge igjen.. Kjenner at jeg ikke var heeelt hundre prosent klar for det enda, men jeg kan jo ikke bli der for evig heller. Før vi reiser hjem imorgen stoppet vi i Sandefjord, der broren min spiller fotballcup. De spillte superbra og gikk videre til A-sluttspill i morgen. Mellom kampene fikk jeg og mamma presset inn enda litt mer shopping, hehe. Nå er vi tilbake på hotellet og skal snart ut å spise pizza sammen med noen andre foreldrer som også er å ser på cup. Jeg bestemte meg for å rydde litt i det jeg hadde kjøpt og strødde alt utover senga, og det var da jeg så hvor MYE jeg faktisk hadde kjøpt, haha. Jeg tenker å vise dere innkjøpene på video når jeg kommer hjem, men nå ville jeg bare dere skulle se hvor mye det faktisk var, haha. Er sjokka over meg selv at jeg har klart å fått med meg så mye hjem, jeg som aldri pleier å shoppe mye..


hehe, ups.. har vertfall kjøpt nok på en stund. Skal vise innkjøpene nærmere når jeg kommer hjem!


Gårsdagens innkjøp

 • 25.07.2015, 17:41

Hei!

Igår var jeg en liten tur på senteret , før jeg og noen veninner skulle ned å se på sommerbåten som kom her til Leirvik i går. Som vanlig klarte jeg ikke å komme ut av senteret uten noen poser, haha. Men denne ganger kjøpte jeg bare ting jeg trengte, eller som jeg har ønsket meg en stund, så jeg er altså veldig fornøyd. Da jeg var på hytten fant jeg ut at jeg hadde hull i den ene joggeskoen min som førte til at jeg fikk gnagsår, så da gikk det ikke ann å bruke dem mer. Så derfor fikk jeg vertfall kjøpt meg noen nye joggesko, pluss en dongeribukse, øredobber og et deksel som jeg har tenkt å vise dere nå.

♡ Sko fra Sport1 // Deksel fra Malene Birger // Bukse fra Dr.denim // Øredobber fra cmyk 

Etter jeg hadde vert på senteret en tur, gikk som sagt jeg og noen veninner ned og så på sommeråpent. Det var faktisk ikke regn, som tidligere var meldt, så det gjor det litt bedre å stå der å se på. Det var kjekt å få oppleve å se det "live" istedenfor å sitte forran TVen. Midt i sendingen dukket det plutselig opp et kamera rett forann oss, så vi ble altså filmet og kom på Tv. Haha, kjekt var det vertfall!

 
 

new in: white blouse

 • 14.07.2015, 21:49

Hei, mine flotte lesere♥ Hvordan har dere det?

Idag har jeg virkelig vert på farten heeele tiden, har nesten ikke hatt tid til å sitte i ro, haha. Selv om det til tider har vert en litt travel dag, har jeg virkelg kost meg også. Det er kjekt å ha noen dager der man har ting å gjøre hele tiden. Min aktive dag startet vel klokken 11 da søskenbarnet mitt kom på besøk. Da var vi ute på tur for å se på noen bonkerser fra krigen, og hadde både kappløp og gjemsel, haha. Så det kom en litt sliten Kristine hjem fra den turen kan du si. Da vi kom hjem fikk jeg slappet av litt og spiste litt middag før jeg og mamma tok turen på senteret. Jeg hadde ikke tenkt å kjøpe noe, men om dere kjenner meg så vet dere at jeg som oftes ikke klarer å komme hjem uten en pose,hahah. Jeg kjøpte meg en bluse?? jeg pleier aldri å kjøpe bluser, men det var noe med denne jeg likte så godt. Jeg vet ikke hva, but i just did. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en herlig (men tung) treningsøkt og er klar til å nyte resten av kvelden i sofaen, med bena slengt på bordet. Dere må ha en fin kveld videre♥


Bluse fra veromoda.

 

Hva synst dere?

 

//Se min ønskeliste HER
 

Nytt objektiv

 • 08.07.2015, 22:34

Hei!

Her om dagen fikk jeg endelig kjøpt meg nytt objektiv til kameraet mitt. Har ventet lenge på å kjøpe meg et litt bedre! Jeg har lenge brukt et "amatør" objektiv, som ikke er noe særlig å anbefale for å si det sånn. Jeg merket med en gang STOR forskjell på linsene, og det blir et helt annet bilde med den nye linsen. Den slipper inn mer lys, som gjør bildene lyse og fine, akuratt som jeg liker det! Jeg har også savnet å få en uklar bakgrunn, -men endelig får jeg en fin,uklar "bokeh" bakgrunn. Objektivet har brennevidde på 50mm, og har heller ikke noe zoom som kanskje gjør det litt utfordrende, men jeg er veldig fornøyd anyways. Jeg kjøpte mitt på elkjøp, og det var overraskende billig. 740 kr er absolutt ikke en dårlig pris til et så bra objektiv!


Q-Har dere prøvd dette objektivet?


New in from makestyle

 • 04.07.2015, 09:00

Hei kjære lesere!

Gjett hvem som fikk melding om at en pakke var komt i posten da? Meeg, og gjett om jeg ble glad da, haha. Jeg bestilte meg krøllstaven "Vol mast 2", som er en den tykkere enn en vanlig krøllstav. Jeg har hørt så utrolig mye bra om denne, og gleder meg veldig til å teste den ut!! Denne krøllstaven lager større, fyldigere og elegante krøller som er fint til både hverdag og fest, kanskje spessielt fint nå på sommeren? Dere finner den HER


Ønsker dere et innlegg der jeg tester ut krøllstaven, og skriver mine meninger?
 

sminke nyheter fra blivakker

 • 21.01.2015, 22:02

 

 

Wii, endelig fikk jeg sminken jeg hadde venta på fra blivakker. Jeg har ikke prøvd anastasia sitt øyenbryns pudder før, men har hørt mye bra om det så valgte å ta sjansen på å kjøpe det. Jeg kjøpte en "startpakke" som innholder øyenbrynspudder,kost,øyenbryns gelé, pinsett og 5 forskjellige øyenbrynsmodeller du kan tegne etter. Jeg kjøpte fargen medium ash/medium brown om noen skulle lure på det. I tilleg kjøpte jeg dette pudderet fra the balm, som jeg også har hørt positive ting om. Nå gleder jeg meg bare til å teste det ut!


Hva synst dere om innkjøpene?
Har dere prøvd noen av desse?
 

 

new in

 • 03.01.2015, 23:32

Her ser dere dagens innkjøp. Dere får nok se bedre bilder senere!Hei, og godt nyttår! Jeg håper dere alle fikk en fin avsluttning på 2014, det gjor vertfall jeg. Tenk at nå er vi begynt på ett nytt år. Jeg synst 2014 har gått utrolig fort!
Idag tok hele familien seg en tur til Haugesund for å bytte litt julegaver. Jeg fikk byttet det jeg skulle og fikk kjøpt meg litt eksta også, haha. Jeg begynte å føle meg litt slakk på shoppingturen, så nå skal det bli deilig å legge seg. Som sagt får dere nok se mye av dette i innlegg senere, har nemlig store planer om å begynne å blogge mer. Har vert så sløv med blogginga nå for tiden, det beklager jeg! Godnatt mine kjære lesere.

 

Black friday innkjøp

 • 28.11.2014, 18:08Idag er det black friday og mange gode tilbud, så da måtte jeg jo ta meg en tur på senteret! Jeg fikk med meg denne paljett toppen og dette skjørtet hjem igjen. Begge er kjøpt på bikbok. Jeg har helt dilla på paljetter, haha. Synest det er så fint nå som juletiden kommer. 

Idag hadde vi den siste norsk tentamenen før jul. Det er deilig å vita at det minker på prøver, men vi har fremdeles matte tentamen, engelsk tentamen og prøve munntlig igjen. Men etter det er det snart juleferie og jeg kan slappe helt av, åå det blir deilig! Har dere det også travelt med prøver?

new in

 • 20.10.2014, 17:55Kåpe- bikbok    Grått sjal- Gina tricot     Lyseblått sjal- Cubus

Idag var mamma og pappa i Haugesund mens vi var på skolen. Da de kom hjem hadde de med seg denne kåpen, og desse sjala. Gjett om jeg ble glad da? Det ble egentlig en ganske rolig start denne uken, med film i de 2 første timene. Men etterpå hadde vi Naturfag og Matte, så da ble det ikke like rolig lenger.. Nå skal jeg gjøre litt skolearbeid før jeg går på handballtrening.

New nike air

 • 14.10.2014, 18:33

//Hva synst dere om skoene?
Pakke i posten

 • 03.10.2014, 17:04

Hei!

ENDELIG var det høstferie for min del. Sykt deilig med en uke, uten å tenke på noe som hlest som har med skolen å gjøre. Men jeg kunne egebtlig ønske den varte enda lenger da. Da jeg kom hjem fikk jeg brev fra posten, så jeg og pappa kjørte ned på postkontoret og hentet pakken min. Jeg har ventet på 2 pakker, men det var bare den ene som kom idag. Jeg bestillte en gullfarget paljett kjole, som er fin å bruke i juletiden. Jeg var litt nervøs når jeg prøvde den på, men heldigvis passet den helt perfekt.


Den er foresten bestilt på ebay, men er desverre utsolgt for øyeblikket.

//Hva synst dere?
//Har dere høstferie nå? 

taco kveld + innkjøp

 • 27.09.2014, 21:54


Nå har jeg nettopp spist en herlig taco! det var godt med mat nå ,etter en lang og kald dag i Haugesund. Jeg var som sagt og så på fotballkampene til broren min. De spillte kjempe bra, men kom desverre ikke videre til A-sluttspillet. Innimellom kampene var vi bland annet på XXL og en liten tur på sentert. Jeg fikk kjlpt meg to gensere, en på XXL og en på Bikbok som jeg har tenkt å vise dere her.

//HH treningsgenser- XXL   // Blomster genser- bikbok

Ett lite innkjøp

 • 25.09.2014, 20:42

De siste dagene har jeg ikke hatt noe tid til blogging. Jeg har hatt så utrolig mange prøver å pugge på! Så nå skal det virkelig bli deilig med høstferie snart for min del. Imorgen har vi engelsk tentamen, så dagen idag har vel for det meste gått i lesing. Men jeg fikk litt tid til overs og gikk en liten tur på senteret med Annie og Åse. Der kjøpte jeg meg desse toppene her. Det var sykt deilig å få gjøre noe annet enn å sitte å lese for en stund! Nå tror jeg at jeg skal spise kveldsmat og slappe av litt, før jeg går tilbake til lesinga. 

//Hva synst dere om innkjøpene?
//Har dere også mange prøver? 

nytt høstantrekk

 • 06.09.2014, 15:20


Tskjorte- bikbok   Cardigan-veromoda

Sko-Eurosko

//Hva synst dere om innkjøpet?

 

onsdagens lille innkjøp

 • 27.08.2014, 21:04


Hvit genser- bikbok          Grå genser-bikbok       Bok: mammas svik- notabene

//Hva synst dere?

//Har dere hatt en fin onsdag?

Pakke i posten

 • 21.08.2014, 17:27

Hei!

Igår kom endelig pakken jeg hadde venta på fra miniinthebox. Bestilte noen deksel og en klokke. Var veldig spent på klokka, om den passa og om den var fin på. Og det var den heldigvis! Ble veldig fornøyd med tingene jeg bestillte. Anbefaler virkelig alle til å ta en titt innom den siden! Der har dei alt du trenger egentlig, både klkker, smykker, mobiltilbehør osv og itilleg er det super billig!!


Smile deksel HER

Mint grønt deksl HER

Mønster deksel HER

Deksel til å ha mobilen i når du jogger. Kan feste den på armen! HER

Klokke HER 

shoppingtur; new in

 • 19.08.2014, 20:24

 

Heihei kjære lesere!

Etter skolen idag kjørte vi rett til Haugesund for en liten shopping dag. det var en kjempe koslig shopping dag, sammen med veninna mi Annie og mamma. Det var også veldig godt å komme seg vekk fra alle leksene for en stund! Hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe så veldig mye, men det ble noen plagg med hjem alikevell, haha. 


Helly Hansen jakke- Mx sport


Genser-Bikbok


Skjorte-bikbok


Topp-bikbok


Cardigan- h&m


Notatblokk- søstrene grene

 

//Noen av innkjøpene dere likte?
//Hva har dere gjort på idag?


 

new in

 • 17.08.2014, 20:23

Heihei!

Nå kom jeg nettopp hjem fra Bergen etter å ha hatt en fin feiring av Anders, som er 8 år i morgen, sammen med familie. Vi fikk mange gode kaker, så jeg spiste vel kanskje litt for mye, haha. Da jeg kom der fikk jeg også tinga jeg bestilte fra taxfree, så da jeg kom hjem var jeg super fornøyd!


NUDE - the balm:Har ikke prøvd noen av dem enda, men jeg synst selv mange av fargene såg veldig fine ut! Så jeg gleder meg veldig til å prøve dem ut!


ESCADA - born in paradise: Denne har jeg hatt før, og jeg elsker duften! Absolutt en av mine favoritter.


ny parkas til skolestart

 • 13.08.2014, 20:14


Parkas-veromoda kr299

Imorgen begynner skolen igjen etter en lang, deilig sommerferie.. Er ikke helt klar til å stå opp klokka 7 enda kjenner jeg, men samtidig skal det bli godt å få se alle folka igjen! Dette er mitt siste år på ungdomsskolen, så er ganske klar til å få unnagjort dette året.

Skal dere på skolen imorgen?


Having a carrie moment

 • 05.08.2014, 19:12


Ett lite innkjøp fra idag :-)    bukse-veromoda      tskjorte-bikbok

 

Hei lesere!

Idag møttte jeg noen veninner med senteret klokka 12. Vi gikk ned på kaien og kjøpte shave ice og kosa oss en god stunnd før vi tok turen hjem til meg. Her tok vi noen bilder, hoppa litt på trampolinen, hørte på musikk og dansa, haha! Senere gikk jeg og mamma en tur på senteretv for å handle noen ting til rommet (som jeg kommer til å vise i romvideo), og jeg endte da også opp med å kjøpe desse to plaggene.
 

new in

 • 01.08.2014, 19:16

Heihei!

Idag startet jeg og mamma dagen med å male siste strøk på gulvet mitt. Ble selv veldig fornøyd med resultatet, så jeg lurer på om jeg skal lage en liten romvideo vist dere ønsker det! Senere gikk jeg og mamma en liten tur på senteret for å kjøpe skolesaker, for nå er det nemlig bare 13 dager igjen av ferien. Men selfølgelig ble det ikke bare skolesaker jeg shoppet, haha så jeg fikk med meg hjem desse to plaggene også.


 Topp og cardigan fra Veromoda

 

 

Hva synst dere om innkjøpet?

Ønsker dere romvideo?

Innkjøp

 • 14.07.2014, 20:09

Hei!

Idag har jeg hatt en koselig tur i Haugesund sammen med familien. Vi skulle kjøpe nye skolesekker, men jeg klarte selfølgelig ikke å holde meg vekke fra dei andre butikkene,haha. Så det ble litt shopping også.

Følte det ble helt feil å kjøpe ting til skolen nå, haha. Men det var godt å få det unnagjort også da! 


Tskjorte- Ginatricot       Cardigan-Veromoda


Genser-ginatricot


Genser-veromoda          Skjørt-wow
(ser helt annerledes ut i virkeligheten)


Bikini sett-cubus

 

Hva synst dere om innkjøpene?

New sweater

 • 20.01.2014, 21:35

Genser fra bikbok

 

Hva synst dere?

NEW IN: born in paradise

 • 15.01.2014, 22:36

Hei alle søtinger??
Akkurat nå er jeg super happy, både for at pappa har kommet hjem etter 2uker tilsammen i Nordsjøen og Danmark, og fordi han kom hjem med den nye sommerduften fra escada:born in paradis. Fikk så vidt prøvd den nå, men første inntrykket var kjempe bra! Den hadde en frisk og helig lukt, så den kommer nok til å bli mye brukt!

Helgens innkjøp

 • 12.01.2014, 11:57

Hei!

Ble ingen tur til Haugesund i går alikevell, så jeg og mamma gikk en liten tur på senteret her på Stord, istedenfor. Jeg fant meg noen ting som eg har tenkt å vise dere. Senere på kvelden gikk jeg i en kjempe koslig bursdag til veninna mi, Tonje. Det var veldig gøy og vi koste oss mye :-D 


Bukse-veromoda kun kr 150!


Iphonedeksel- SMYCK kr79


Puter- KID kr79(?) per stk


 

Nye festantrekk

 • 14.11.2013, 15:35

Hei!

For en stund siden kom en kjole jeg bestillte fra asos. Jeg likte den veldig godt og den passet heldigvis perfekt. Liker egentlig ikke å bestille kjoler på nettet tilfelle dei ikke passer, men denne ble jeg super fornøyd med! Jeg,mamma og mormor var også en tur i Haugesund å shoppet i forgårs. planen var vel egentlig å kjøpe noen julegaver, men det ble det ikke mye av. Fikk kjøpt en til ei veninne men ellers ikke noe annet. Men jeg fikk kjøpt meg ett fint paljettskjørt. KAn ikke si annet enn at jeg elsker paljetter! Synst det er så fin, vertfall nå til jul. Også var skjørtet veldig fin farge på. Både kjolen og skjørter er litt annerlesdes i virkligheten.


Kjole - HER

Jeg har min i xs , og den passet perfekt.


Skjørt fra bikbok kr199

FREDAG + ett lite innkjøp

 • 18.10.2013, 21:36

Hei!

Nå var det sykt deilig med helg etter to 3timers prøver denne uka, blir ganske sliten av all pugging og lekser.
Idag var først Annie med meg hjem, npoe som selfølgelig alltid er kjempe gøy! Vi var ute å tok noen bilder jeg har tenkt tiol å vise dere. 

 

Når vi var på senteret kjøpte jeg meg også en genser på veromoda til kun 100kr. Den var sykt deilig og behaglig på!


 

 

 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no