Min nye tatovering og hvorfor jeg tok den

 • 15.08.2017, 19:06

Hei!

Nok en gang er det blitt en stund siden sist, og på denne tiden har det skjedd litt nytt på alle kanter. 1. Vi har kjøpt oss en ny liten valp, som skal bli min nye gledesspreder om syv uker♥ For noen måneder tilbake mistet jeg min kjære gode hund, Lucss, og etter dette har det vert så tomt her i huset. Så jeg gleder meg til å få inn litt liv og glede her igjen. 2. Jeg har tatt meg ny tatovering!

Fredag sist uke reiste jeg og mamma over til Bergen, der jeg hadde booket en time for å ta tatovering nr to. Min første tattovering og meningen bak den kan dere lese om her. Denne gangen falt det på enda en skrift tatovering, men denne gangen på engelsk. På armen min er det nå risset inn "Your only limit is you". Jeg satt en dag for en god stund tilbake og scrollet nedover pinterest, da dette sitatet plutselig dukket opp. -Jeg visste med en gang jeg leste det at, dette, det skal bli min neste tatovering. Jeg har veldig lett for å gi opp håpet når ting er vanskelig eller tungt, og med å lese dette sitatet blir jeg minnet på at det faktisk kun er DU som kan bestemme grensen for hva du klarer å gjøre. Det er DU som setter dine egene grenser og som selv bestemmer hvor langt en skal gå. Hver og en av oss er fri, så har du lyst til noe, er det kun deg selv som han stoppe deg. Denne tatoveringen er et slags "spark i rompa" for å få meg til å innse at jeg faktisk kan klare og gjøre det jeg ønsker, om jeg bare lar meg selv gjøre det.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Jeg valgte og tatovere den på armen av to grunner. 1. Jeg synst det er en veldig fin plass å ha tatovering. 2. Det er synlig, noe jeg vil det skal være. Dette sitatet mener jeg flere har godt av å se, og gruble litt over. Vertfall eg jeg veldig veldig fornøyd med både plassering, skrift og sitat.

 

Hva synst dere?

 

 

I'm back home

 • 09.08.2017, 23:47

Hei!

Sist uke returnerte jeg til hjembyen min igjen, etter å ha hatt så og si 3 sammenhengende uker i utlandet. Først en uke i vakre Sardinia, etterfulgt av 2 uker i Danmark og Sverige. Årets sommer har virkelig overgått alle forventninger, og jeg kunne ikke bedd om noe mer. Da vi først ankom Norge igjen, var ikke humøret helt på topp. Men etter å ha fått samlet tankene litt, sitter jeg i stedet her hjemme med mange gode minner som vil vare livet ut. Nå er jeg "klar" for å begynne hverdagen igjen, med faste rutiner. Jeg skal gi alt jeg har, og komme gjennom siste året mitt på vgs, og ikke minst nyte russetiden med gode venner. -Og neste år kan jeg glede meg til et friår med mange nye reiser og gode opplevelser! Verden vil se mer av meg for å si det sånn, hehe.

Har dere hatt en fin sommer?

livstegn

 • 28.07.2017, 16:12

Hei!

Det har nå gått over to uker siden jeg sist besøkte bloggen, og i løpet desse to ukene har har jeg bare vert hjemme en dag. Sist jeg blogget var det en dag til jeg og familien skulle ta flyet til Sardinia, og jeg satt hjemme og gledet meg helt sykt. Sardinia levde virkelig opp til forventningene. Ja, det var vel egentlig bedre enn forventet til og med!!

Vi bodde på vakre, lukseriøse Baia grande resort, som ligger like ved østkysten av Sardinia. Vi hadde leiebil, noe som egentlig var helt nøvendig for våres del. På den måten fikk vi komme oss litt rundt i området, besøke vakre strender, og vi fikk også tatt oss en båt utflukt til en nydelig øy, kalt La Maddalena. Meste parten av dagene ble nok tilbragt på strender rundt omkring på øya. Av alle strender vi besøkte vil jeg nok si at La Cinta, og Lu Impostu ble mine absolutte favoritter. Sanden var kritthvit, og vannet helt krystallblått, akkurat slik man ser på bilder. Ellers ble en del tid tilbragt i området med hotellet. Her hadde vi både basseng, strand, spa, treningsrom, og egentlig alt en kan ønske seg. Særlig mye tid brukte vi her på kveldene. Det var show hver kveld, etterfulgt av koselig livemusikk og drinker i baren. Noen kvelder brukte vi også i byene San Teodoro, og Olbia. Her var det mye liv, med marked og mennesker over alt. Og jeg må bare si det; Den italienske maten var virkelig den beste jeg noen gang har smakt, helt serriøst. -Og isen da dere! De hadde kuleis i alle smaker dere kan tenke dere; nutella, kinder bueno, oreo, krem, nøtter, kaffé, ja you name it. Etter min mening var 7 dager alt for lite på en så nydelig plass som dette. Men dessverre måtte vi hjem igjen, for å følge lillebror videre på Dana cup.


Nå befinner vi oss i et feriehus i Løkken. Jeg skal si dere at det var veldig nedtur å komme hit etter en fantastisk uke i sydlige strøk. I tillegg er huset vi nå bor i helt katastrofe. Det lukter helt grusomt, vokser ugress ut av veggene (INNE!!), og det strør rundt seg av tusseluser over alt. Heldigvis forlater vi løkken i morgen, og jeg og mamma tar turen videre til København. Der skal vi møte bestevenninna mi, Pernille, og moren hennes. Jeg gleder meg såsåså mye til å se henne igjen, og at vi skal møtes i københavn er jo bare helt perfeekt!! Det blir nok svidd av noen tusenlapper i løpet av de neste dagene, kjenner jeg oss rett, haha. Men vi skal få det såså kjekt, og det blir en super avslutning på en fantastisk ferie. Greatful♥


..Det er noe fint med løkken da. Se denne solnedgangen vi fikk med oss i går!!! Helt nydelig♥


Jeg villle bare stikke innom og gi et livstegn fra meg etter alle desse ukene. Det vil nok bli bedre oppdatering fremover nå, etter å ha hatt en god pause og bare levd i nuet for en stund. Ønsker dere alle en super ferie videre!

finally we met

 • 06.07.2017, 12:56

Hei dere! Hvordan går det?

For min del går dagene veldig opp og ned, men nå de siste dagene har jeg følt meg overraskende lykkelig. Dessverre er jeg ikke veldig flink til å oppdatere dere, men jeg elsker blogging, så jeg skal prøve mitt beste på å bli bedre nå. I går satt jeg meg faktisk på kystbussen alene til Bergen, for å møte kjære Nora ♥ Jeg og Nora ble så og si kjent med hverandre for over 2 år siden gjennom blogg og youtube, men av ulike årsaker har vi ikke fått møttes før nå, 2 år senere!? Det var en utrulig god følelse å endelig få møte henne! Altså været i Bergen i går var helt perfekt, så vi utnyttet sjansen til å rusle litt rundt i sentrum, se i butikker og spise is. Dagen avsluttet vi på VG-lista, før jeg dessverre måtte ta bussen hjem igjen. Jeg kjenner jeg virkelig savner henne allerede, og gleder meg veldig til neste gang! Om dere ikke allerede har sjekket ut kanalen hennes, anbefaler jeg dere virkelig til å gjøre det HER. Hun er virkelig super flink i det hun gjør, og er en heerlig person♥

Processed with VSCO with f2 preset


Senere i dag skal jeg også endelig treffe bestevenninna mi, Pernille, igjen etter en veldig god stund. Så det ser jeg veldig frem til!! Ellers vil jeg bare ønske dere alle en super dag videre!

 

 

 

Turen til Gdansk

 • 01.07.2017, 13:55

Hei!

For to dager siden kom jeg hjem etter 3 fantastiske dager i Gdansk, sammen med gode venninner♥ Dette er første utlandsreise jeg har hatt uten at mamma eller pappa er med. På en måte var det litt deilig, fordi jeg følte meg litt voksen og ansvarlig med en gang! Men det skal sies at jeg var veldig nefvøs på forhånd, av to grunner. 1. Jeg er egentlig litt redd fir å fly, og hadde aldri før gjort det uten familien, 2. Jeg var redd for å få angst da jeg var bortreist. -Men med gode venninner som reise følge gikk både punkt 1 og punkt 2 helt fint, og turen ble rett og slett fantastisk!

Flyturen til Gdansk gikk problemfritt, og vi kom oss trygt frem til Hotellet vi skulle bo på. Jeg ble faktisk positivt overrasket over hotellet. For det første var det veeldig billig, for det andre var stilen utrolig kul, og frokosten var veldig god! Hva mer kan vi be om?

Første dag gikk for det meste i å bli kjent med byen. Vi gikk litt rundt i gamlebyen, spiste litt lunsj og fant noen senter der vi fikk shoppet litt. Kvelden avsluttet vi på en resturant som heter Buddha, og der spiste jeg noe av det beste jeg noen gang har spist! Maten der var såå god, og servitørene veldig hyggelige. Så om dere tenker dere til Gdansk, er denne resturanten virkelig til å anbefale!Neste dag startet vi med en god hotellfrokost, før vi tok tog til Galeria Baltycka, som er et stort shoppingsenter med alt av butikker du kan tenke deg. Så denne dagen fikk jeg svidd av et par tusenlapper for å si det sånn, særlig på Sephora. -Men det skal sies at jeg er veldig fornøyd med hver eneste ting jeg har kjøpt meg, så de pengen var virkelig verdt det! På kvelden gikk vi skrubbsultne langs kaien for å finne oss et sted å spise. Jeg skal si dere at vi alle var veldig happy da vi fant en resturant, og maten endelig ble servert.
Processed with VSCO with hb1 preset

Planen var egentlig bare å bruke siste dag til avslapping, spa og velvære, men det ble verken avslapping eller spa på menyen likevel. Vi fant ut de solgte Too Faced like i nærheten, så dermed tok vi nok en gang toget til et nytt senter bare for det. Det gikk fort noen timer, og jeg fikk nok sikkert svidd av tusen kroner ekstra denne dagen også, heh. I sekstiden reiste vi tilbake til hotellet der vi fikk slappet av for en stund, før vi for siste gang tok turen til by'n. Denne gangen ver det middag og drinker som stod på menyen. Vi var ute til langt på kveld, og nøt siste dag av turen vår.Tidlig torsdagsmorgen var det tid for hjemreise, og det var virkelig flaks for min del. Denne dagen våknet jeg med ekstreme ryggsmerter og følte meg egentlig bare dårlig. Da jeg ko hjem fikk jeg tatt turen til legen, der jeg fikk beskjed om at jeg hadde skadet ribbeina etter mye hosting, og at jeg hadde fått en bakteriell lungebetennelse. Så nå skal jeg prøve så godt jeg kan å ta det med ro før jeg reiser til syden med familien om litt over en uke. Jeg sitter hvertfall igjen med mange gode minner fra turen til Gdansk jeg kan se tilbake på♥

 

 

Jeg har fått eksamenskarakteren min!

 • 17.06.2017, 10:55

 

Hei, hvordan går det med dere?

Jeg selv merker at jeg fremdeles er helt i sjokk. I går kveld fikk jeg høre av en venninne at eksamenskarkteren lå ute!! Jeg var pissnervøs da jeg gikk inn på skolearena for å se resultatet, og var helt oppriktig forberdt på en 4'er, eller kanskje 3'er tilogmed. Men omg - da jeg åpnet eksamenskarakteren stod det 6!!?? Herregud, jeg skjønte serriøst ingenting, og fremdeles er jeg forvirra. Sensor må jo ha vert tidenes snillest!!! Det var ikke bare jeg som var i sjokk i går kveld, men også venninna mi. Dermed satt vi oss i bilen klokka halv 12 i går kveld for å ta oss en kjøretur og lufte hodet, haha. Var vel ute en timerstid, snakket, og luftet tanke. Jeg har merket at av en eller annen grunn har samtaler en tendens å bli mer deep på kvelden? haha, vertfall hadde vi et par dype samtaler før turen gikk hjem igjen. Jeg liker egentlig veldig godt å ha litt seriøse samtaler i blant, og tror egentlig de fleste har veldig godt av å snakke litt alvor i blant, og ikke bare tull.

Da jeg våknet i dag gikk jeg en ekstra tur innom skolearena for å dobbelsjekke karakteren, and i'ts still the same!! Jeg må få lov å si jeg er utrolig fornøyd! Jeg skal si dere at denne karakteren ikke er noe jeg har fått uten arbeid, for jeg har virkelig jobbet hodet av meg når det gjelder matten det siste halvåret. -Men fremdeles har det ikke gått skikkelig opp for meg.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ønsker alle en finfin dag!

  

 

 

Uken som gikk...

 • 11.06.2017, 15:59

...Ukens tanke
Jeg og bestevenninna mi satt her en dag og så på sommerklær på ulike nettsider. Blant alle syltynne og veltrente modeller, dukker det plutselig opp en modell med litt mer former og kurver. Hun var ikke stor i det hele tatt, men sammenlignet med de andre fylte hun litt mer i klærne. Under bildet står det "plus size". Jeg kjenner det gjør meg skikkelig forbanna når man i 2017 faktisk kan kalle en helt normalvektig kvinne med litt former for en plus size modell!!! Jeg skal si dere at denne kvinna ikke var plus size i det hele tatt. Om denne kvinna regnes som plus size, forventes det da at "idealet" er å være undervektig!? Jeg blir oppriktig sur og lei meg for at det er slik. Jeg er 110% imot at det å være undervektig bør "normaliseres". Hver og en kropp er fin, og fokuset burde i stede vert på å ha en sunn og fin kropp.

...Ukens opptur 
Hunden min, Lukas, har vert syk lenge nå. Vi har hatt flere turer til både dyrlege og sykehus, og han har tatt alt fra blodprøver til MR. -Likevel har ingen funnet en forklaring på hva som kan være galt. Han er bare 5 år, men likevel sløvere enn en eldgammel hund. Han spiste ikke, drakk ikke, tisset inne, og det var såvidt han klarte å stå opreist. Her en dag fikk vi prøve noen tabletter, og BAAANG- så var han titusen ganger bedre. Helt syykt! Hele familien var livredd han skulle dø, så da han plutselig begynte å spise og drikke igjen ble det jubel i huset for å si det sånn!!!!lille gullet mitt
 

...Ukens hverdagsglede
Denne hverdagsgleden er virkelig ikke liten, men en av de største gledene jeg har hatt. Jeg har fått en fantastisk venninne som jeg har fått tilbragt mye tid sammen med. Hun har virkelig hjulpet meg med problemene mine, og jeg vet at jeg også har fått hjulpet henne litt også. Det er fantastisk å ha noen å snakke med på den måten vi snakker sammen, og det at vi både kan le og gråte sammen. - Så tuuusentakk♥

Processed with VSCO with hb1 preset

...Ukens nedtur 
Okei, denne nedturen er nesten flaut å skrive om. Jeg har vert ute helg etter helg nå flere uker i strekk, og merker jeg begynner å bli nokså lei av alkohol. Denne fredagen fikk kroppen nok, og jeg ble straffet med kvalme og oppkast. Aldri før har jeg vert så dårlig, så nå kjenner jeg at det trengs en pause, heh. - Men så er jeg jo invitert i 18års dag neste helg også, så vi får se da, haha.
...Ukens TV
Denne uken har jeg sett mye på serien "Under the dome", som finnes på netflix. Jeg begynte egentlig bare på denne for å ha noe å se på midlertidig, men etterkvart som jeg kom inn i handlingenb, og ble kjent med personene, var den egentlig ganske bra. Så om dere ikke har noe å se, kan jeg anbefale dere denne!

...Ukens cravings
Nothing, but Pepsi Max♥ Hjelper meg å komme gjennom ukene, haha.

...Ukens throwback
Det nærmer seg sommerferie, og jeg har sett tilbake på tidligere ferieturer. Gjennom dette året har jeg hatt et overskudd av negative tanker surrende i hodet mitt, og jeg har bare sett på livet som noe negativt. -Men etter å ha sett på bilder fra tidelige år, ble jeg påminnet om hvor fantastisk oppveksten min egentlig har vert! Jeg har mange flere gode minner, og jeg må jobbe med å grave opp desse, og heller begrave minnene fra året som gikk. 

...Ukens sang 
2U, av Justin Bieber har gått på repeat en laaang stund nå. Når hele verden omtrent var på justin bieber i stavanger, måtte jeg i det minste høre på han her hjemme. 

  

Mine ferieplaner 2017

 • 05.06.2017, 17:07

SMÅ BYTURER
Foruten om store turer, blir det alltid litt småturer i løpet av ferien. Det å være på denne lille øya en hel sommer, er ikke akkurat veldig interresant. Jeg vil nok dermed ta noen turer til Bergen og kanskje besøke søskenbarnet mitt der. Jeg vil også veldig,veldig gjerne ta en til tattovering, så da må jeg jo vekk herfra da også.

GRILLING OG KOS
Dette punktet er vel egentlig noe som går inn i alle sin ferie. Hva er vel en sommer uten grilling? Jeg elsker lange, koselige kvelder hjemme på terrassen, eller på stranda for den slags skyld, med grillmat, litt godt i glasset, god stemning, musikk og ikke minst godt selskap. Dette ser jeg frem til!

GDANSK, 26.-29.juni
Om bare 21 dager tar jeg og to venninner av meg turen til Gdansk. Jeg har aldri vert i polen før, så jeg gleder meg sykt! Hotell og fly er bestilt, så nå er det bare å finne frem tålmodigheten og vente. Det står i hovudsak shopping på agenden, men det blir nok også litt drikking, resturantbesøk, og om været er på topp, kanskje også en tur på stranden. Jeg har jo sett bilder fra Sopot tidligere, og har fått med meg at det befinner seg flotte strender der. Etter hva jeg har fått med meg er det heller ikke lang avstand mellom desse stedene.


SARDINIA, 12.-19.juli
Altså, hvor syyykt er det ikke at jeg skal til syden!?? Det er hele elleve år siden jeg sist satt på et fly til varmere strøk, den gang Tyrkia. Egentlig skulle familien til Kroatia i fjor sommer, men den sommeren ble langt fra som forventet. Dermed bestemte vi oss i år, for å gjøre sommeren i år optimal med å bestille en ny sydentur. Etter litt undersøking forelsket vi oss alle i Sardinia, mer konkret Costa Smeralda. -Så 12.juli setter jeg meg på flyet, og er klar for en fantastisk uke på en fsantastisk nydelig plass! Can't waaait!!


DANACUP, 22.-29.juli
Bare et par dager etter flyet lander i Norge igjen, går turen til Danmark. Broren min er aktiv både i fotball og håndball, og skal derfor delta på både danacup og håndballcup. Jeg og mamma blir med som tilskuere på Dana, og drar hjem igjen da pappa og lillebror drar videre på håndballcup. Planen er da å kjøre via Sverige hjem igjen, og kanskje ta noen små-stopp på turen. 

KØBENHAVN (?)
Dette er det mest usikre punktet på denne listen, men jeg velger likevel å ta det med i håp om at det blir gjennomført. Jeg har såvidt snakket med to venninner om å ta en københavn-weekend helt i slutten av ferien. Det hadde vert en perfekt avslutning på sommeren! Jeg har alltid synst København er en fantastisk by, med både gode shoppingmuligheter og god mat. Jeg krysser fingrene for at vi får til denne turen, men som sagt er det forløpig bare snakket om.

Gårsdagens feiring

 • 20.05.2017, 15:52

Hei dere, og god lørdag!

I går var dagen jeg har gruet meg til helt siden eksamensopptrekket sist uke. Som nevnt tidligere ble jeg trukket opp i matematikk, noe som i den grunn var helt greit. Matte er et fag jeg egentlig liker, og nå ble jeg også tvunget til å lære meg ting jeg ikke har kunnet skikkelig tidligere (sannsynlighet). Uansett om du er fornøyd med opptrekket eller ikke, vet vi alle at eksamen likevel ikke er noe særlig gøy. Det er alltid nerver og nervøs stemning i flere dager før, og iallfall på selve eksamensdagen! Det er så godt å tenke at jeg endelig er ferdig, og jeg kan nå senke skuldrene et hakk. Kvelden i går ble tilbragt i bursdag til venninna mi, Silje, sammen med gode mennesker. Det var en fin måte å feire både bursdagsbarnet, men også at flere av oss var ferdig med eksamen! Planen var å gå videre, men denne gang kom jeg meg ikke så mye lengre enn vorsjet. For første gang ble jeg skikkelig dårlig, og måtte rett hjem i stedenfor, haha. Jaja, da her jeg opplevd det også.mine flotte venninner

 

Ønsker dere alle en super Lørdag videre!

 


 

siden sist

 • 13.05.2017, 13:47

Hei!

Nå har det nesten gått en måned siden jeg sist tok turen innom bloggen gitt. Hvorfor kan ikke en gang jeg svare på. Tiden har bare flydd forbi! Været har vert på topp den siste tiden, noe som ikke er veldig vanlig her på vestlandet. Dermed har jeg brukt mye tid ute til å sole meg, grille sammen med venninner og bare nyte vår-vêret. Ellers har en god del av tiden min gått til bursdager og skole.. Jeg kjenner spesielt nå i slutten av 2.klasse at jeg er blitt skikkelig skolelei, og motivasjonen nærmer seg null. I går var det eksamens opptrekk og jeg kom opp i matematikk. Jeg kan vel ikke klage, for jeg slapp det jeg fryktet mest- muntlig. Det er uansett ikke gøy med eksamen, og jeg gleder meg bare til å få det overstått. Jeg skal gjøre mitt beste ved å holde motivasjonen oppe gjennom denne forberdelsestiden før eksamen fredag neste uke, og gjerne litt lengre. I går fikk jeg litt ekstra motivasjon da jeg og to venninner endelig fikk bestilt tur til Gdansk i begynnelsen av sommerferien! Nå har jeg noe og ser frem til og jobbe meg mot, og det hjelper faktisk en del på motivasjonen. Nå får jeg hoppe over i mattebøkene og prøve å få lært meg det som trengs før den store eksamensdagen. Jeg vil også ønske alle dere som er kommet opp i eksamen lykke til!

 

 

Brå start

 • 21.04.2017, 18:17

Hei!

Da var det endelig helg!! Tross at vi bare har gått fire dager på skolen etter påske, føles det som en evighet. Vi fikk en skikkelig brå start med prøve første time tirsdag, etterfulgt med mattetentamen i dag. Som dere sikkert skjønner er det veldig travelt på skolefronten nå fortiden, og sikten fremover ser ikke veldig mye bedre ut. Heldigvis er det ikke veldig lenge til sommerferie og friiii!! Jeg mener jeg telte meg frem til ca 37 skoledager igjen, så jeg må bare holde ut.

Selv om jeg må bruke helgen på å forberede meg til prøvemunntlig i Psykologi, var det veldig deilig å ta helg nå. Det er noe med den fredagsfølelsen man får etter å fullført en tung skoleuke. Resten av fredagen min skal brukes til en god treningsøkt, etterfulgt med taco og kos sammen med familien i kveld. Jeg skal rett og slett bruke dagen til å lade opp og samle nye krefter til å gi en ny innsats i morgen.

Ønsker dere alle en super helg ♥
 
 

 

hjemme bra, borte best?

 • 13.04.2017, 13:56

Heihei!

I går var siste natten jeg fikk våkne i hotellsenga og spise en fantastisk hotellfrokost. Mamma og jeg har hatt noen flotte dager i stavanger, og kost oss mye med god mat, shopping, og ikke minst godt humør. Etter gårsdagens frokost tok vi turen ned i sentrum en siste gang og sullet litt rundt, før vi kjente på både kroppen og lommeboka at vi burde gi oss med å shoppe. Dermed startet turen hjemover. 

Jeg kjente da jeg satt meg inn i bilen at det vokste seg frem en stor klump i magen. Deretter kom mange negative tanker svevende inn i hodet mitt. Det var med andre ord en følelse på at jeg ikke ønsket å dra hjem igjen. Jeg kjenner det byr meg i mot å bo akkurat der jeg bor nå, rett og slett fordi jeg har for mange dårlige minner her i fra. Jeg ønsker å reise og oppleve mer, og komme meg bort fra denne lille øya, iallfall for noen år. Derfor ser jeg veldig frem til et friår, der jeg planlegger å jobbe, tjene penger, og reise. Jeg ønsker en følelse av at "borte er bra, og hjemme er best", men per dags dato er det egentlig motsatt. Selvsagt finner jeg på kjekke ting her hjemme også, men jeg tror likevel jeg ville hatt veldig godt av å kommet meg bort fra min lille hjemby i fremtiden. 


savner hotellivet allerede </3

Påsketida synst jeg egentlig er ekstra trist; butikkene er stengt, og det er lite å gjøre på. Pappa og lillebror er reist vekk, så jeg og mamma får enda flere "mor-datter-dager". Vi har blant annet planer om å gå på fjelltur, trene, lage oss god mat, se film og kose oss med påskeegg. Så jeg får gjøre mitt beste og prøve å nyte påsken så godt jeg kan her hjemme. 

Ønsker dere alle en super påske!

 

 

dag to i stavanger

 • 11.04.2017, 20:10

Heihei!

Så langt har det har vert to fine dager i stavanger, tross at været ikke har vert helt supert. Både dagen i dag og gårsdagen ble brukt til shopping og café kos, som var utrolig koselig det! Men når man går rundt hele dagen lang (i dårlige sko) og trakker blir man etterhvert skikkelig sliten. Det meste av dagen brukte vi på kjøpesenteret "Kvadratet", og dum som jeg er fikk jeg med mag mamma ned i byen etterpå selv om jeg merket på kroppen jeg var nokså sliten. Dette førte til enda mer trakking, og vi ble enda mer slitne. Så tilslutt tok vi endelig tok til fornuft og gikk tilbake til hotellet. Denne turen må nok være den lengste noen gang. Iallfall føltes det slik. Da vi ankom hotellet var det første vi gjorde å slenge av oss vonde sko, og legge oss i hotellsenga, og her har vi lugget siden da. Nå tenker jeg og psyke meg opp og gjøre litt matte, før vi avslutter kvelden med god mat på en eller annen resturant.


 

♥♥♥♥♥♥

 

 

 

hello stavanger!

 • 10.04.2017, 20:35

God kveld, kjære dere♥

I morges satt jeg og mamma oss i bilen, pakket og klar for å tilbringe to dager på hotell i Stavanger. I og med det er ferie, pappa og lillebror skal på håndballcup i Danmark, og det er lenge siden vi sist har hatt en "mor-datter-tur", utnyttet vi da sjansen til å reise nå. Som dere vet feiret jeg bursdag på lørdag, og fikk da mange fine gaver, inkludert champagne. Vi fant ut at det ville være gøy å feire litt på hotellet, så champagnen ble da med i kofferten.fornøyde med både champagnen og hotellet

Etter innsjekking på hotellet gikk vi ned til sentrum for å shoppe. Dum som jeg er valgte jeg å gå ut med skjørt og bomberjakke. Jeg så sola jeg, og tenkte ikke tanken på at det faktisk var kaldt ute og at det var fare for regn. -Og jammen var det kaldt, og etter en stund høljet regnet ned. Jeg skal si dere at jeg tilslutt var både våt og kald. Jaja, regnet forsvant nå etterhvert, og koste oss gjorde vi uansett.


Jeg fikk shoppet meg en​ del nye ting, som jeg ønsker å vise dere senere. Zara er jo for ikke så veldig lenge siden kommet til Stavanger, og de fleste av innkjøpa mine var herfra. Etter timevis med shopping tok vi oss en lunsjpause på "Steam", der vi fikk servert kaffe og et utrolig godt rundtykke med brie-ost og salami. Noe av det beste jeg har spist!


Nå ligger jeg og mamma slengt i sengen på hotellet, med hvert vårt glass champagne. Dagen skal snart avsluttes med et lite besøk på egon for å spise litt god middag, før resten av kvelden skal tilbringes på hotellet, med god tv-underholdning og kanskje litt godis og brus.
 

Ønsker dere en super mandags kveld! 

18th birthday party

 • 09.04.2017, 13:45

Hei!

Som tidligere nevnt, feiret jeg i går 18 årsdagen min sammen med venninna mi, Åse. Det er i hovudsak forberedelser til denne kvelden som har fylt dagene mine denne helgen. Fredag kjørte jeg og Åse rett etter skolen og handlet inn alt vi trengte; mat, drikke, ballonger, glass, og pynt. Dette brukte vi faktisk nesten tre timer på. Deretter gikk turen hjem til Åse, der bursdagen skulle være, og begynte å pynte litt smått, og dekke på bord. Etter dette var dagen så og si over. 

I går stod all matlaging på agendaen, og når vi skulle ha tapas til 16 personer sier det seg vel selv at det ble et par timers arbeid. Heldigvis var pynting så og si i boks, og vi fikk god tid til å sminke oss og stelle oss.

Da klokka nærmet seg åtte begynte gjestene og komme. Kvelden startet med god tapas, etterfulgt av drikke, kos og mye latter. Det var altså en veldig vellykka 18-års feiring, sammen med fantastiske mennesker♥


♥♥♥♥♥♥

 

Ønsker dere en fin søndag!!

 

 

F E R I E

 • 08.04.2017, 10:58

Hei!

I dag våknet jeg helt av meg selv, uten en eneste alarm, kvart over 10. Det er så deilig å kunne sove lenge! I går var siste dag på skolen før påskefeire, noe som betyr at jeg kan sove så lenge jeg vil, ikke bare i helga, men hver eneste dag! Jeg kjenner på kroppen at dannet jeg og vet virkelig var på tide med en pause fra skole hverdagen nå, og at jeg trenger å slappe litt av for en stund.

Tross ferie, har jeg litt skolearbeid å gjøre, men det skal jeg overleve. Mest av alt skal jeg bruke tiden sammen med gode mennesker og finne på kjekke ting. I kveld blant annet, skal jeg og venninna mi, Åse, feire 18- årsadagen vår sammen. Litt på etterskudd, men er vel bedre sent enn aldri? På mandag reiser jeg og mamma til stavanger for å ligge på hotell, gå ut å spise god mat, handle litt og bare ha en koselig "mor-datter stund" sammen. Og selfølgelig blir det mange koselige kvelder med godis på bordet og påskekrim på TV. Alt i alt tror jeg denne ferien blir veldig bra! Ønsker alle en fin påskeferie♥

 

 

7 ting dere kanskje ikke vet om meg

 • 06.04.2017, 18:49

Jeg blir fasinert av astrologi. Jeg har alltid hatt en spesiell interesse for alt fra stjerner, planeter, og horoskop å gjøre. Jeg elsker å gå ute på mørke kvelder, og se stjernene blinke ned til meg. Jeg vet ikke hva det er, men det gir meg en slags "indre ro". Også horoskop er jeg skikkelig opptatt av. Så og si hver eneste dag er jeg innom å leser horoskopet, og det verste er at det som oftes stemmer overens med hvordan dagene mine er. Det kan gjerne være at dette bare er ren fantasi fra forfatteren sin side, men at det stemmer såpass bra, og såpass ofte får meg til å tro det ligger en sannhet bak dette med stjernetegn.

Jeg kan sitte for meg selv å reflektere over alt fra a til å. La oss ta stjernene som eksempel. Når jeg går ute, kan jeg begynne å tenke og reflektere over alt fra hvordan stjernene virkelig ser ut, hvordan de ble til, og hvordan det har seg at de er plassert akkurat som de er. Slik kan jeg sitte med meg selv og diskutere om alt mulig. Jeg kan vel kort sagt si jeg er nyskjerrig, og ønsker å vite hvordan alt er helt i minste detalj.Jeg har en form for klaustrofobi. Selve diagnosen "klaustrofobi" har jeg ikke. Likevel føler jeg ubehag å være inne i små, tette rom med mange folk. Jegg unngår for eksempel heis uten vindu, solarium liker jeg ikke, og jeg liker ikke særlig godt å sitte i fly heller.

Jeg liker å slappe av, men blir fort rastløs. Noen personer kan være sammen med mennesker flere dager i strekk uten å bli en smule lei. Jeg derimot blir veldig fort sliten, og trenger litt mer tid for meg selv. Ikke missforstå; jeg elsker å være sosial, men jeg trenger likevel litt "me-time" innimellom. Men å sitte inne hele dagen klarer jeg likevel ikke. Noe må jeg gjøre hver dag. Det kan være å gå en tur, trene, eller bare kjøre litt. Ut av huset må jeg hvertfall en gang i løpet av dagen.


Jeg er redd for å bli syk, og gir meg selv de verste "diagnosene". Får jeg blåmerker på kroppen, tenker jeg med en gang det er kreft. Får jeg vondt i magen, har jeg blindtarmbettennelse. Har jeg vondt i armen, har jeg hjerteinfarkt. You name it. Slik holder jeg på, hver gang jeg kjenner noe ikke er helt som det skal. Jeg tror særlig dette ble verre etter jeg begynte å bli friskere fra anoreksia. Det var da det plutselig gikk opp for eg hvor syk jeg var, og det satt nok en støkk i meg. Jeg er nå livredd for å gå gjennom noe så alvorlig igjen.
Jeg blir utrolig lei meg av urettferdighet. Jeg er som oftes en glad og optimistisk jente, men når det kommer til urettferdighet klarer jeg ikke annet enn å bli lei meg. Hva sort av urettferdighet dette gjelder, spiller for meg ingen rolle. Men at folk skal bli behandlet annerledes av andre av en eller annen grunn er for meg ikke akseptabelt. Jeg kjenner jeg blir lei meg av tanken.

Jeg er overtroisk. Jeg tror på alt fra spøkelser, en gud, og spådommer. En ting jeg hverfall er ganske sikker på er at det finnes noe mellom himmel og jord.

 

 

 

Min mars

 • 02.04.2017, 23:02

Hei dere!

Nå er det faktisk alt blitt 2. april, og vi nærmer oss påske. Og etter påske er det ikke lenge til eksamen, og etter eksamen er det ikke lenge til sommerferie(!!). Herregud så fort tiden går. Jeg følte nettopp familien satt samlet rundt middagsbordet med mye god og fet julemat på bordet. At det faktisk er hele 4 måneder siden er jo helt sykt. Det gjør ikke meg noe at tiden går fort, fordi jeg elsker virkelig sommertid. Jeg føler at når vi har kommet så langt som til april, er det ikke lenge igjen til sommerferie og friii.

Mars har alt i alt vert en super måned for min del. Jeg har fått vert med mennesker jeg trives godt med, og har gjort ting jeg liker å gjøre. Jeg har tilogmed klart å nådd to av målene mine!! Men livet er ikke bare bra hele tiden, så selvfølgelig har jeg hatt ett par nedturer også. Desse negative tingene har jeg bestemt meg for å legge bak meg, og isteden fokusere på alt som har vert bra. Tenkte dermed å oppsummere mine høydepunkter i måneden som gikk med noen bilder. Enjoy♥


// Feiret bursdag sammen med Karoline // Hadde to koselige resturant besøk med fantastiske venninner!


//Var på en liten shoppingtur i Haugesund sammen med mamms // Fikk nye sko i posten♥♥ // Mye kos med vb hund


//Endelig litt sol og varme!! // Fikk ny header på bloggen.


//Hadde en koselig klassetur til Bergen der vi besøkte museum, gikk på kafè, shoppet og koste oss.


//Fyllte 18 år (!!!), fikk lappen, og hadde en super dag med gode venninner.


//Reiste til Bergen med to venninner, og fikk tatt min aller første tatovering!! Jeg er så utrolig fornøyd, og angrer ikke et sekund. Les om betydingen av tatoveringen her.

 

Hvordan har deres mars vert?♥

 

 

Gårsdagens 18års feiring

 • 02.04.2017, 13:16

Hei!

Da er det søndag igjen gitt. Føler alltid helgene går så fort (dessverre), men det er vel kanskje bare et tegn på at jeg har det gøy? Særlig denne helga har sust forbi; fredagen min tilbrakte jeg for det meste i Bergen med to venninner og tok tatovering, og i går tilbrakte jeg kvelden min sammen med herlige jenter og feiret beste Luna som er 18 år i dag!! 

Helt ærlig er jeg ikke en veldig "pary-person", men når jeg først kommer i gang blir det alltid like gøy, særlig sammen med så flotte mennesker! Bursdagen begynte klokken syv med tapas og godteri, og varte til langt ut på natt. Jeg er ikke vant med å være så lenge oppe, så klokken 2/3 kom jeg hjem, og slokna med en gang.

fineste 18-åringen♥

Dagen i dag er jeg derimot nødt til å bruke litt mer produktivt. Så nå har jeg funnet frem biologinotatene mine på hele 23 sider, og prøver å psyke meg opp til å begynne å lese. Jeg får prøve å motivere meg selv med at det bare er en uke igjen før påskeferie!!

Ønsker alle en finfin søndag!

 

Min første tatovering

 • 01.04.2017, 11:17


 

 "Aut viam inveniam aut faciam". Kanskje ikke så veldig lett for dere å forstå, i og med den står skrevet på latin. -Men det det betyr er rett og slett "Enten så finner jeg meg en veg å gå, eller så lager jeg meg en". Første gang jeg leste dette sitatet falt jeg helt pladask for det. Det vil alltid være en motivasjon, og minne meg på at vanskelige tider alltid vil gå forbi. Kanskje ikke vegen er lett å finne, men uansett vil man klare og lage vår egen veg, som leder dit man ønsker å komme. Dette gjelder forsåvidt ikke bare i vanskelige tider, men gjennom livet generelt. Det er en påminnelse om at livet ikke bare er dans på roser, og at hver og en vil oppleve å komme til en bomvei. Da handler det om å løfte hodet, ikke gi opp, og lete etter en ny veg å gå. Det vil alltid være en veg som leder oss tilbake til det gode livet.

Dette er et sitat jeg har gledet meg lenge til å få på kroppen min. Jeg er super fornøyd med både tatoveringen og plasseringen. Jeg har alltid synst det har vert fint med tatovering på ribbeina, særlig når man har en tekst som denne. Nå ser jeg frem til min neste tatovering, som jeg håper jeg får tatt om ikke alt for lenge, haha.

Hva synst dere?♥
 

Min 18 årsdag- time for time

 • 30.03.2017, 17:09

Hei!

Dette er det første innlegget jeg skriver som "voksen". På tirsdag fylte jeg 18 år, endelig!! Dagen gikk i ett fra morgen til kveld, og jeg har derfor ikke hatt tid til blogging i det hele tatt. Tenkte derfor å oppsummere dagen min i ett innlegg for dere.

07.00 Dagen startet med at mamma hadde stelt i stand en kjempe god frokost, med både flagg og gaver på bordet. At de orket og stelle i stand en slik frokost klokka syv på morgonen skjønner jeg ikkje, haha. Men jeg satt iallfall uendelig stor pris på det!08.00: Jeg kom på skolen og ble møtt med mange gratulasjoner og bursdagssang. Egentlig er jeg ikke en type som liker mye oppmerksomhet, men samtidig blir jeg glad av å se at så mange bryr seg om meg.

09.10: Første time på skolen var ferdig, og mens jeg og Silje hadde hatt en tur på toalettet og gikk tilbake til klasserommet ble jeg overrasket av noen venninner med bursdagskort, ballonger, sang og kake. Jeg er så takknemlig for å ha så gode venninner♥


 

10.30: Jeg var pissnervøs på oppvarmingstime før selve oppkjøringen. Så nervøs som jeg var denne dagen tror jeg aldri jeg har vert før.

11.25: Jeg gjorde meg klar til selve oppkjøringa, og var mer nervøs nå enn tidligere. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å holde oppkjøringsdatoen hemmelig, tilfelle jeg skulle stryke, men de som kjenner meg vet at jeg ikke klarer å holde slike ting hemmelig. Dermed hadde jeg gått rundt og sagt til alle at jeg skulle ta lappen, noe som egentlig bare gjorde at jeg ble tusen ganger mer nervøs. 

12.30: Oppkjøringa var ferdig, og jeg BESTOD!! Da jeg hørte sensoren si "Prøven er bestått", ble jeg så utrolig letta, og ikke minst utrolig glad! Likevel kunne jeg ikke forstå at "lille meg" hadde lappen og kunne nå kjøre bil helt alene.15.00: Skolen var ferdig og jeg gikk hjem og slappet av med serie og litt mat. Jeg var helt tom da jeg kom hjem. Selvom det å få lappen gjorde dagen perfekt, kjente jeg hvor mye energi alt dette med oppkjøringa hadde tatt fra meg. 

16.00: Jeg satt meg alene i bilen for første gang og kjørte å hentet venninnene mine Annie og Luna. I og med sola skinte for fullt og temperaturen var nokså bra, kjørte vi og fant oss et fint berg å sitte på nær sjøen. De hadde med ballonger og gave, og vi hadde kjøpt med oss både bær, godis og brus. Før vi visste ordet av det hadde vi vert her i flere timer. Da vi satt ved sjøen og kjente at sola varma fikk jeg skikkelig sommerfølelse, så deilig!19.00: Vi kjørte en liten tur, før jeg gikk hjem og slappet litt av.


20.00: Sammen med familien, og besteforeldre gikk jeg ut og spiste en herlig middag. Det var virkelig en god avslutning på en super dag, med gode samtaler, god mat og flotte gaver. 

 

Jeg vil takke alle dere som var med å gjøre 18-års dagen min helt perfekt! Setter så stor pris på dere alle♥

 

 

Uken som gikk...

 • 26.03.2017, 15:22

Ukens beste dag... Fredagen var nok den beste dagen denne uka. Vi hadde fagdag historie på skolen, og klassen tok dermed turen til Bergen for å besøke noen museum. Selve turen på museum var ikke så veldig gøy i seg selv, men det vi gjorde utenom var derimot veldig koselig. Mellom besøkene på museumene fikk vi gå litt rundt i Bergen for oss selv, shoppe litt og spise en god lunsj. Da de fleste etterpå reiste hjem, valgte jeg og noen venninner å bli igjen, for å få enda litt mere til til shopping. Vi koste oss og hadde det veldig gøy, men jeg kjente jeg var nokså sliten når jeg kom hjem etter over 12 timer i Bergen!


Ukens nedtur... Det er vel ingen andre nedturer enn at det nå fortiden er ganske stressene på alle områder, særlig på skolen. Men, det er slik det er og jeg prøver å la være å klage for mye over det.

Ukens film/serie...  Er det andre enn meg som ble sykt glad når "Jenter" begynte igjen på nrksuper? Haha. Frem til nå har jeg sett hver episode, og synst det er skikkelig gøy.


Ukens cravings... I'm totally in love with IFA! Haha, yes, er blitt helt hekta på ifa. Har forsåvidt vert det en god stund, men særlig den siste uka tror jeg inntaket har vert litt for stort. Det er blitt slik at det er mer vanlig at jeg går rundt med ifa i lomma, enn uten,-bare spør vennene mine. Må nok jobbe med å minke inntaket litt etterhvert, tenker jeg.

Ukens innkjøp... Jeg og mamma hadde en rask tur til Haugesund i går. Mamma skulle kjøpe seg noe, og vi skulle kose oss med lunsj. Jeg derimot hadde ingen plan om å kjøpe meg noe, heller motsatt. -Men når jeg ser noe jeg virkelig har lyst på, klarer jeg ikke bare å la være. Tro meg, de gangene jeg har latt være har jeg angret meg i hjel etterpå. Jeg fikk derfor kjøpt meg en super fin bomberjakke på h&m. Tross at jeg brøt mitt eget løfte som var å holde meg unna shopping, må jeg innrømme jeg ikke angrer på en eneste krone, haha.


Ukens lille hverdagsglede... Å endelig nå målet mitt om å gå 10 kg opp i vekt! Dette er noe jeg lenge har jobbet for, så det å endelig komme hit var en stor seier!

Akkurat nå... Sitter jeg å prøver å få kontroll på vektorer i matematikk. Vi har fremdels ikke helt kontroll, og prøven er allerede i morgen, så jeg har mye arbeid å gjøre!

 

Hvordan har deres uke vert?

so little time, so much to do

 • 25.03.2017, 17:36

Hei, og god lørdag kjære dere!

I dag er det en skikkelig typisk "vestlands-dag", med mye regn og dårlig vær. Jeg og mamma startet dermed dagen med en liten kjøretur til Haugesund, der vi spiste lunsj og handlet litt. Koselig tur var det, selvom den ikke varte så lenge. På mandag har vi matteprøve, og mye øving gjenstår. Dermed var vi veldig effektive og kom oss fort hjem igjen. Nå sitter jeg med mattebøkene framfor meg og prøver å lære meg om vektorer.  


Jeg har så mye som skal gjøres fortiden, og så knapp tid. Noen dager kunne jeg ønsket varte noen timer lenger, slik at jeg for en gang skyld kanskje hadde fått tid til alt jeg ville gjort. Jeg er ikke en slik person som klarer å gjøre så mange ting på en gang heller, noe som ikke gjør problemet noe mindre. Nesten helt frem til påsken har jeg fullt program, hver eneste dag, og får likevel ikke gjort alt jeg skal.Jeg har en tendens til å plassere bloggen på hylla med en gang jeg blir kastet ut i travle perioder. Selv om jeg hver eneste gang prøver å stoppe meg selv, så blir den lagt vekk. - Meen jeg elsker og blogge, og kommer ikke til å slutte uansett! Jeg skal prøve å skjerpe meg, men mer kan jeg ikke gjør. Ønsker alle en suuper lørdag♥

Uken som gikk...

 • 20.03.2017, 14:11

Ukens beste dag... Jeg tror jeg må si lørdagen var ukens beste dag. Sammen med mine flotte venninner startet jeg dagen med en koselig lunsj. Tida fløy forbi, og plutselig hadde vi suttet i to timer. Da jeg kom hjem fikk jeg unnagjort litt skolearbeid, før jeg på kvelden finn besøk av Åse. Vi fikk servert hjemmelaga pizza av mamma, og koste oss i sofaen med god underholdning og litt godis. Til tross for litt skolearbeid, var det en veldig vellykka dag! 
Ukens nedtur... Etter å ha opplevd livet på det verste, merker jeg at jeg mer sjeldent regner noe som "nedturer" lenger. Selvfølgelig har jeg noen dager som er dårligere enn andre i løpet av en uke, men jeg føler bare det blir for dumt å klage på slike småting når jeg vet det kunne vert verre.

Ukens sang...  This one's always hard.- Men jeg tror jeg må si TG4M, av Zara Larsson. Zara skuffer alltid, og hver sang hun kommer ut med er så og si like god, spør du meg.Ukens cravings... Alfalfa spirer. Om dere ikke vet hva det er, så er det noen spirer man bruker som tilbehør på pålegg og lignende. Haha, det er nok en veldig merkelig ting å være hekta på, men slik er det. De to siste besøkene jeg har hatt på butikken, har det vært tomt, og det er jo nesten krise for meg, haha.

Ukens innkjøp... Denne uken tror jeg det må være en svart bluse jeg kjøpte på h&m her om dagen. Tross at den er litt kald å ha på seg enda, elsker jeg den!


bluse fra h&m
 

Ukens lille hverdagsglede... Jeg og mamma har bestilt hotell i Stavanger i Påskeferien. Jeg tror vi begge er like klar for noen dager med shopping, spa og avslapping, i vakre Stavanger♥

Akkurat nå... har jeg kommet hjem fra skolen, og har fullført den kanskje tyngste dagen i uka. Heldigvis hjelper det litt at vi har fri siste økt- for selvom vi har nokså tøffe fag, føles ikke dagen like tung når vi ikke har full dag. 

 

Hvordan var deres uke?

it´s a good day!

 • 18.03.2017, 18:11

Hei!

Håper dere alle har en super dag så langt! Min lørdag har frem til nå vert super koselig. Jeg har slappet av med serie, vert ute med noen veninner og spist lunsj, og planlagt ferietur for sommeren. I tillegg gjør det fine været dagen enda litt bedre. 

Nå derimot, skal jeg gjøre noe ikke fullt like morro, nemlig litt skolearbeid. Jaja, matematikk er nok en av faga jeg liker best, så jeg tror ikke det vil ødlegge min gode dag noe særlig, haha. I kveld får jeg besøk av veninna mi, Åse. Da blir det pizza, litt godis og planlegging av 18-års feiring, wihuu!

Ønsker dere alle en fantastisk lørdag videre!
 


 

4 ting jeg ser frem til i mars

 • 06.03.2017, 19:01

♥Veninnetur til Stavanger
18.mars tar jeg og to venninner turen over til Stavanger. Vi har bestilt hotell, og er klar for to flotte dager med shopping, god mat og kos. Jeg ser virkelig frem til å komme meg litt vekk fra lille Stord for en stund! Jeg har et håp om at temperaturen blir en smule høyere, og at sola gjerne titter frem. Alt blir på en måte kjekkere da!

♥18-års dag
Når mars måned nærmer seg slutt kommer dagen jeg har sett frem til så lenge jeg kan huske. 28. mars fyller jeg 18 år(!!), wææ. Det har på en måte ikke helt gått opp for meg at denne dagen nærmer seg, og at jeg snart kan kalle meg "voksen" og "selvstendig". Det blir nok litt uvant i starten, men jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg helt sykt!♥Få lappen (foråpentligvis)
Jeg er nå ferdig med alt av obligatoriske kjøretimer, og teorien er i boks. Nå gjenstår bare selve oppkjøringen. Sist kjøretime jeg var på fikk vi bestilt oppkjøringsdato, og det var da jeg kjente nervene kom snikende. Tenk at jeg snart (forhåpentligvis) kan sette meg i bilen uten noen i sidesetet, og kjøre. Jeg både gruer meg og gleder meg til denne dagen. Jeg kan vel ikke gjøre annet enn å krysse både fingrer og tær og håpe på det beste. 

♥Ta tatovering
Yes, that´s right! Jeg utnytter virkelig det å være 18 for fullt, altså! Jeg har reservert time til tatovering hos Leading light i Bergen helt i slutten av mars. Det blir ikke store tatoveringen, men jeg ønsket og ta en liten, betydningsfull tatovering. Helt konkret hva jeg skal tatoverer blir en hemmelighet frem til den er tatt! Jeg har drømt om tatovering en god stund nå, så det blir kjekt å endelig få drømmen oppfylt.

Har dere noe dere ser frem til i mars?
 

→ blonde

 • 05.03.2017, 19:18

Hei!

Det er nå søndagskveld, og det nærmer seg slutten på vinterferie for min del. Denne uken har jeg brukt til å ta meg inn igjen etter noen tøffe skoleuker, fylt med mye stress. Uheldig som jeg er fikk jeg også influensa, med feber og hodeverk. Jeg ble dermed sengeliggende noen dager, og har så og si gått hele uken og vært små slakk. Jaja, jeg ble iallfall tvunget til å ta det litt rolig, noe jeg tror jeg har veldig godt av.

Innimellom mine rolige dager, fikk jeg tatt meg et besøk til frisøren for å piffe opp hårfargen. De siste gangene har jeg fått for en litt mørkere hårfarge, men i og med vi nærmer oss vår og lysere tider valgte jeg å gå over til blond igjen. Fargen ble ikke fullt så kald jeg ønsket, men nå har jeg gått til innkjøp på lilla shampoo, som jeg håper viser effekt om en stund. Men fornøyd vil jeg si meg uansett. 
 

Ønsker dere en fin søndag videre!

 

Uken som gikk...

 • 05.02.2017, 20:39

Ukens høydepunkt... Denne ukas høydepunkt er uten tvil hele torsdag, fra jeg stod opp til jeg gikk å la meg. Helt i detalj hva som skjedde denne dagen kan dere lese om i mitt tidligere innlegg. -Men kort oppsummert reiste jeg og mamma på jentetur til Bergen, der vi feiret mamma som fylte 43 år! Vi startet med en god lunsj og en kopp kaffe på espresso house, etterfulgt av noen gode timer med shopping. Vi var så heldige å fikk skaffe oss billetter til premieren på Christine Hope sitt nye show, og dermed gikk kvelden til dette. Etter halvannen time med god stemning og mye latter, avsluttet kvelden med good mat på TGIF sammen med søksenbarnet mitt, Maria. Jeg kan ikke si annet enn at dagen ikke kunne blitt særlig bedre! 

Ukens nedtur... Nedturen denne uken er at det plutselig ble kastet en enorm mengde skolearbeid over meg. Jeg kjenner etter alt jeg har gått gjennom det siste året at jeg ikke tåler stress og press på samme måte som tidligere. Før kunne jeg øve på prøve etter prøve uten å merke noe særlig på kroppen. Selvsagt kunne jeg bli lei, og det ble jeg også ofte. Likevel kjenner jeg det på en helt annen måte nå. Kroppen gir meg på en måte en advarsel om å roe ned, og om jeg ikke hører på denne advarselen kan milde "angst symptomer" komme snikende inn på meg igjen. Så kort sagt blir jeg på en måte "straffet" av kroppen om jeg ikke tar det med ro når jeg føler jeg trenger å slappe av.

Ukens cravings... tatovering. Som dere kanskje har fått med dere, har jeg nå fått bestilt time til tatovering like etter 18 årsdagen min i Mars. Det jeg ikke har fortalt er at jeg egentlig skulle ta nå i helgen, da vi var i Bergen. Jeg trodde det var mulig å ta før man fylte 18, så lenge man hadde godkjenning fra foreldre, men det gikk visst ikke. Dermed ble det til at jeg måtte vente litt over en måned. Jaja, nå har jeg iallfall noe å se frem til!!

Ukens tanke... Om jeg kan kalle dette en tanke eller drøm, vet jeg ikke sikkert. Uansett har det gått skikkelig opp for meg hvor utrolig mye jeg ser frem til å forlate denne lille øya jeg bor på nå. Jeg har kommet langt på veg når det kommer til sykdommen, og mange sår begynner å leges. En ting jeg derimot ikke klarer å komme over er plassen jeg bor. Jeg prøver hardt å fortrenge fortiden, og starte et nytt liv. Men uansett hvor jeg går; om det er på senteret, på skolen, og bare jeg går ut av huset dukker det opp vonde, gamle opplevelser. Jeg forbinder så og si alle steder på denne øya med den vonde fortida. Jeg ønsker å starte på nytt, men det å bli påminnet om fortiden gjør dette til et problem for meg. Jeg håper selfølgelig dette kommer til å bli bedre, men likevel tror jeg at den eneste måten å starte heeelt på nytt er å komme seg bort fra Stord. 


Ukens serie... Jeg var tidligere helt frelst av The Vampire Diaries , men etterhvert så jeg mindre og mindre på serier og datt tilslutt helt ut. Her om dagen bestemte jeg meg for at jeg ville prøve å få tatt det opp igjen, og begynte på nytt med sesong 4. Jeg er virkelig glad jeg gjorde det, for nå- nok en gang, er jeg helt hekta, haha.

Ukens sang... Issues- Julia Michaels. Denne sangen er virkelig blitt en favoritt hos meg, og har gått på repeat hele uken. Jeg elsker den virkelig, og anbefaler dere til å skjekke den ut om dere ikke har hørt den tidligere!

Ukens lille hverdagsglede... Å overraske mamma med kake og gave på bursdagen hennes, og å få muligheten til å gjøre dagen hennes perfekt. Mamma er den personen som har hatt mest å si for meg, særlig gjennom året som har gått. Uten henne ved min side hadde jeg ikke kommet gjennom alt dette- iallefall ikke som den selvsikre og stolte personen jeg har blitt nå. Dermed ønsket jeg virkelig å gjøre noe igjen for henne. Etter det jeg så hadde mamma en super dag, noe som gjorde meg utrolig glad.


Akkurat nå... Sitter jeg i sofaen sammen med mamma og ser på farmen kjendis. Jeg bare elsker Lothe pus, og alle kommentarene hans. Jeg kan virkelig ikke gjøre annet enn å le av han.

 

Håper dere alle har hatt en fin uke!

Bursdagsfeiring i Bergen by

 • 04.02.2017, 16:07

Hei!

2.februar hadde verdens beste mamma bursdag. I og med jeg hadde fri både torsdag og fredag, bestemte vi oss få å ha en hotellovernatting i vakre Bergen for å feire mamma. Dagen startet med at mamma fikk gave, kort og hjemmelaga oreokake på senga, som jeg faktisk laget all by my self<33 (med litt hjelp fra venninna mi, Åse). Må si meg ganske fornøyd til at det var første gang jeg laga oreokake, når mamma sa det var den beste kaka hun hadde smakt. 


Videre gikk turen til Bergen. Vi var vel fremme rundt klokka 3, og da gikk vi rett på espresso house, der vi spiste en herlig lunsj og drakk en god kopp kaffe, før kursen gikk mot hotellet. Hotellet lå midt i by'n, noe som passet noen shoppoholikere som oss helt perfekt, haha. Ja, som dere sikkert skjønner gikk vi da ut for å shoppe litt etterpå. Overraskende nok fikk jeg faktisk bare med meg en bluse og en ny foundation hjem. Da klokken nærmet seg halv åtte gikk vi videre til Ole Bulls scene, for å se premieren av Christine Hope sitt nye show "Hope,skulder,kne og tå". Iogmed dette var første gang jeg har sett henne, skal jeg innrømme jeg ikke skjønte alt, men det meste var veldig bra, og jeg fikk le en god del. Kvelden avslutta vi på TGIF med en god middag sammen med søskenbarnet mitt, Maria.
Neste dag gikk vel for det meste i litt shopping, før turen gikk hjem igjen. MEN, jeg fikk faktisk gjort noe jeg ser sykt frem til. Jeg fikk nemlig bestilt meg time til å ta tatovering! Selv om jeg ikke fyller 18 før om en måned, valgte jeg å bestille nå, slik at jeg virkelig vet at det vil skje, og at jeg har noe å se frem til. Så nå dere, gleder jeg meg bare til å fylle 18, haha.
 

 

 

 

 

LAANGHELG

 • 01.02.2017, 15:35

Hei dere! 

Det er nå "lille-lørdag", og for min del betyr dette helg! Yes, vi har nemlig fri i morgen, og planleggingsdag fredag så da blir det laanghelg! Tross vi har fri har jeg likevel mye på agendaen som må gjennomføres, for neste uke er derimot et mareritt; tre prøver, alle tre er avsluttende fag nå til sommeren, og to av dem er på samme dag. Deilig med helg er det uansett, tross at mye tid vil gå til skole.

På agendaen har jeg også planer som ikke er skolerelatert. I morgen har verdens beste mamma bursdag! I den anledning har vi bestilt oss en hotellovernatting i Bergen, og booket biletter til Christine Hope show. Jeg tror virkelig både jeg og mamma trenger denne turen for å koble litt av fra alt stress, og bare koble helt av. Jeg ser iallfall veldig frem til en jentetur sammen med mamms♥♥Ønsker alle en fin lillelørdag♥

 

Uken som gikk...

 • 29.01.2017, 16:58

Ukens høydepunkt...  På mandag fylte besteveninna hele 18 år (!!). I den anledning samlet vi en gjeng som på mandags kveld tok turen på Samson for å spise et godt måltid, og ikke minst feire fineste Annie. Det ble gaver, mye prat og latter, og ikke minst god mat. Jeg koste meg iallfall veldig, og jeg håper og tror bursdagsbarnet også fikk en fantastisk dag. Virkelig høydepunktet denne uka!
Ukens nedtur... Jeg var helt sikker på at ukene fremover skulle bli rolige- iallfall så det sånn ut. Men der tok jeg feil gitt. De neste ukene er stappfulle med både prøver og fremføringer. Jeg hater å måtte ha fokus på flere ting samtidig, men det er dessverre ikke å unngå nå fremover. Jeg får trøste meg med at det er ferie om ikke alt for lenge.

Ukens cravings... Fortsatt appelsin. Blir seriøst ikke lei.

Ukens sang... En remix versjon av klassikeren "Kjærlighet er mer enn forelskelse" har jeg av en eller annen grunn blitt helt hekta på. Denne versjonen er det LOKE og Gaute Ormåsen som står for.Ukens lille hverdagsglede... Eit lite café besøk for å få en liten pause fra hverdags stresset slår ikke feil. En god kopp kaffe, godt selskap, og fine samtaler er virkelig den perfekte gleden i hverdagen♥Akkurat nå... Forbereder jeg meg mentalt for å se finalen av håndball VM. Jeg synst det er helt sykt at vesle Norge har kommet helt til finalen, og enda sykere blir det om de blir vinnere av hele VM!! Fingers crossed.

 

Håper alle har hatt en fin uke til nå!

It´s weekend!

 • 27.01.2017, 16:07

Hei!

Guuud så deilig det var å komme hjem fra skolen i dag. Det er lenge siden jeg har vert såå glad for helg som nå. Nå nærmer det seg snart vinterferie, og som vanlig blir alle prøver presset inn i de siste ukene før ferie. Med andre ord er det altså veldig travelt på skolefronten fremover. Jeg har blitt flinkere til å lytte til kroppen min, og slappe mer av. Likevel ligger alltid et snev av stress bak i hodet mitt, når jeg vet jeg har mye å gjøre fremover. Jeg skal dermed prøve å bruke helgene bra, slappe av og ta meg inn igjen. 

Blogg-oppdateringa mi har heller ikke vert helt på topp denne uken. Da jeg ikke har gjort skolearbeid, har jeg rett og slett istede fokusert på å bruke mer tid sammen med venner. Når jeg er sliten har jeg lett for å isolere meg litt, og trekke meg tilbake fra sosiale situasjoner. Så denne uken har jeg prøvd å jobbe med dette, og finne på litt mer med venner. Mandag var jeg ute å spiste god middag sammen med noen veninner, og i går tok jeg, Karoline og Siren en liten pause fra skolearbeid, og tok oss en "kaffi date" på 59 grader nord -en liten,koselig kaffibar i sentrum. Kjenner på humøret at jeg trenger å være mer sammen med venninner og mindre for meg selv, selvom jeg til tider også trenger litt "me-time".
 

 

Ønsker alle en fin helg!

 

Celebrating my bestie

 • 23.01.2017, 22:31

God kveeeld!

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en super koselig og sosial kveld sammen med herlige mennesker. Bestevenninna mi, Annie, er 18 år i dag så det måtte jo feires. Vi tok i den anledning en tur på resturant, bestilte god mat, og feira Annie. Jeg har iallfall kost meg mye i kveld, og jeg håper virkelig at bursdagsbarnet (eller jeg kan vel ikke si barn lenger?) hadde en perfekt dag. Er det en person som fortjener alt godt, så er det Annie. Hun er virkelig fantastisk, og jeg føler meg såå heldig som har en bestevenninne som hun, så jeg har virkelig gjort mitt beste for å gjøre dagen bra for henne. 
 

Uken som gikk...

 • 22.01.2017, 16:57

Ukens høydepunkt... Fredags kveld var jeg i årets første 18-årsdag. I utgangspunktet var jeg skikkelig slite da jeg kom hjem etter en lang, og tung skoledag og ville egentlig bare legge meg ned for å sove resten av kvelden. -Men jeg fikk skjerpet meg, og kom meg etter litt småstress og surmuling til lokale der min kjære venninne, Erle, skulle feire. Kvelden ble veldig bra, og jeg ble fort i bedre humør.
Ukens nedtur... Uken har bydd på veldig få nedturer, og jeg har så og si bare småting å klage på. 


Ukens cravings... Hay day og kaffe, og ikke minst kombinasjonen av desse, haha♥♥


Ukens sang... Never give up- Sia

Ukens lille hverdagsglede... Å bestå teoriprøven!!! Dere aner ikke hvor lettet og glad jeg var da jeg gikk ut av lokalet til statens vegvesen med bevis om bestått teori i handa. 

Akkurat nå... Har vi hatt middagsbesøk av besten, der jeg og lillebror stod for middagslaging. Egentlig var det bare lillebror som skulle lage middag, men etter erfaring fant jeg ut det var best å hjelpe han litt, haha.  

Hvordan har deres uke vert?

et steg nærmere lappen

 • 20.01.2017, 15:51

Hei!

I'm soo sorry!! Jeg har ikke besøkt blogg.no på hele denne uken, selv om jeg sa i sist innlegg at jeg skulle være aktiv fremover. Grunnen er faktisk at jeg har brukt så og si hele uken på å øve til førerprøven. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å vente et par uker før jeg skulle ta den, men etter å ha skaffet meg nokså god oversikt av pensum de siste dagene, bestemte jeg meg spontant i går for å prøve å få den gjennomført i dag. Jeg skal love dere at jeg var nervøs da jeg gikk inn døra hos statens vegvesen. Jeg hadde bestått de siste prøvene jeg tok på mobilen, og var så og si forberdt, men likevel var jeg usikker på om det var rett av meg å ta den allerede nå. Meeen det var en lettet og overlykkelig Kristine som kom ut etterpå, etter å se "førerprøven bestått" dukke opp på skjermen. Herlighet for en god følelse det var! Nå er jeg ett steg nærmere lappen, og kan senke skuldrene et hakk ned.Senere tar jeg turen i årets første 18 årsdag, til min kjære venninne Erle. De siste ukene har vert ganske lange og kjedelige, noe jge ofte synst januar er, så det blir kjekt å komme seg litt ut og være sosial. Ønsker dere en god helg! 

Uken som gikk...

 • 15.01.2017, 11:55

Ukens høydepunkt... Åh, denne uka har jeg hatt mange oppturer! Jeg var på Kina resturant med venninna mi, Karoline, jeg hadde tacokveld med noen venninner, og tilbringte en super helg i vakre Bergen. Jeg startet helgen allerede på torsdag, så da tok jeg, mamma og mormor oss på fredag en tur til Bergen, for å shoppe litt på IKEA. Etter omtrent seks gode timer på IKEA, hadde vi alle fått kjøpt det vi skulle, og jeg skal love dere at det var noen nokså slitne damer som satt seg i bilen etterpå, haha. Etterpå kjørte vi videre opp til tante og onkel, der jeg ble sluppet av for å sove over hos søskenbarnet mitt, Maria. Som alltid hadde vi det utrolig kjekt, og koste oss helt frem til jeg reiste hjem i går ettermiddag. Alt i alt har denne uken virkelig vert en god uke for min del.


Ukens nedtur... Denne uken har ikke brakt noen store nedturer med seg. Eneste jeg kan sette fingeren på må være at mye tid har gått i prøvelesing og skolearbeid. Men nå ser det ut som om det heldigvis blir litt roligere uker fremover, der jeg kan bruke litt mer tid på andre ting.

Ukens måltid... Ukens beste måltid er noe jeg denne helgen smakte for aller første gang, og som jeg helt ærlig ikke trodde jeg skulle like. Det viste seg altså at jeg tok helt feil, og at det isteden viste seg å være noe av det beste jeg noen sinne har smakt- nemlig sushi. Fredags kveld brukte jeg og Maria store deler av kvelden til å gjøre istand et deilig sushi måltid, og de timene med arbeid var virkelig verdt det. Det smakte virkelig himmelsk, samtidig som det så fantastisk fint ut også, haha.Ukens innkjøp... På IKEA fikk jeg med meg hjem to lamper til rommet mitt: en stålampe og en skrivebordslampe til sminkebordet mitt. Jeg var litt spent på hvordan det skulle bli, men det var ingenting å bekymre seg over. Nå kom virkelig de siste detaljene på plass, og jeg kan nå si at rommet mitt er helt ferdig, noe som er fantastisk deilig. Jeg er så fornøyd med resultatet!

Ukens film/serie...  For tiden går det i modern family, iogmed jeg ikke vet hva annet jeg skal begynne å se på, haha. Jaja, denne serie slå aldri feil, og jeg blir alltid i godt humør av å se på.

Ukens cravings... Appelsin. Yes, that's right. Jeg har virkelig fått dilla på appelsin for tida, og går såogsi og spiser på det hele dagen, heh. Det er på den positive siden sunt, og ikke det verste å gå og spise på.

Ukens sang... Den nye sangen "Balck out" til Julie Bergan har blitt en favoritt denne uken, og har gått på repeat den siste tida.

 

Hvordan har deres uke vert?♥

Uken som gikk...

 • 08.01.2017, 16:51

Ukens høydepunkt... Det må være snøen som kom dalende mandagsmorgen. Selvsagt var det en smule irriterende at den kom med en gang juleferien var ferdig, men den negative tanken ble fort lagt i skyggen av all glede og positivitet som dukket opp da jeg så snøen dale i gatelysene utenfor huset. Det er så utrolig vakkert med snø! Som forventet var snøen så og si borte neste morgen. ♥Vestlandet♥Ukens nedtur... Skolestart, definitivt. Selvsagt er det alltid deilig med rutiner igjen, og fint å se alle venner igjen. Men vi har et system der første termin varer til og med ut andre skoleuke i Januar, altså til fredag 13.januar. Derfor har flere lærere valgt å presse inn de siste prøvene i desse to ukene- og vi elever får en veldig brå start og må hoppe rett i prøve lesing etter ferien. Det er altså den veldig brå overgangen som er ukens nedtur. 

Ukens måltid... Mammas hjemmelaga pizza som familien koste deg med i går kveld smakte helt fantastisk (som alltid), og må nok være ukas beste måltid. Det var en veldig god stund siden vi spiste pizza, i og med de siste ukene i hovedsak gått i fet julemat som pinnekjøtt og ribbe. Jeg elsker julemat, men det å spise "normal" mat igjen og komme inn i rutiner igjen var nokså deilig.

Ukens innkjøp... Jeg og mamma hadde oss en liten tur innom senteret her om dagen, og da fikk jeg med meg hjem en trench coat fra bikbok som jeg lenge har siklet etter. Jeg brukte den i går, men skal inrømme at det var liiiittt kaldt, så utover dagen måtte jeg hoppe i litt varmere klær. Jaja, nå har jeg den iallfall hengende i klesskapet klar til å bli tatt i bruk når vi beveger oss litt nærmere vår. Fornøyd er jeg iallfall! 


Ukens film/serie...  Da familien var samlet fredags kveld bestemte vi oss får å finne en film å se på, og søkte litt rundt på netflix. Valget endte til slutt opp på filmen Black or white. Det var virkelig en vakker og rørende film, og jeg anbefaler den på det sterkeste! Jeg velger å ikke skrive så mye om den her, men om dere er interresert kan dere eventulet søke litt rundt på internett eller se traileren. Den er iallfall å finne på netflix.

Ukens cravings... Kaffe! Jeg har lenge likt å kose meg med "snope kaffe", som Caffe latte og lignende. Men nå i 2017 har jeg fått helt dilla på vanlig, svart kaffe. I lovee it.

Ukens sang... Shape of you- Ed Sheeran har gått på repeat hjemme hos meg denne uken. Den er god å høre på tunge dager, i og med det er en sang som man bare må bli glad av. Slike sanger er virkelig nødvendig i tunge dager, som ofte januar måned bringer med seg.

 

Hvordan har dere uke vert?♥

my latest insta-moments

 • 04.01.2017, 10:11@kristineflotve


God morgen! 

Tenkte å starte dagen med et nokså lite innlegg her på bloggen, iogmed jeg i dag ikke starter på skolen før 10.40. Tross at vi begynner sent valgte jeg å stå opp nokså tidelig. Jeg elsker å ha god tid på morgonen, se på serie, spise en god frokost, og bare slappe av. Så veldig mye avslapping har det ikke blitt, iogmed jeg valgte å bruke mye av tiden på å gi en siste innsats i prøveøvinga mi, før prøven i dag. Nå skal jeg etter en god stund med serietitting, lese siste gang gjennom pensum før jeg tar turen til skolen. Krysser fingrene og håper på t jeg går ut etter prøven med en god magefølelse. Godt å bli ferdig, skal det vertfall bli! Ønsker alle en flott dag♥

Vil minne dere på spørmålsrunden min, HER

a little taste of winter

 • 02.01.2017, 16:56

Hei!

I dag var det på'an igjen med hverdagen, og rett tilbake på skolebenken. Jeg føler ferien har flydd forbi, og plutselig gikk jeg fra å være totalt avslappet til å bli kastet ut i prøvelesing og lekser. Selvom det var nokså tungt å ha alarmen ringende på klokka 6, har det nye året gitt meg mer motivasjon og konsentasjon enn det jeg hadde i 2016, så nå skal jeg så godt som jeg kan stå imot stress og holde ut det siste halvåret. Det pleier som oftes å gå fort nå etter jul, så jeg satser på at det skal gå fint.

I dag våkna jeg til noe jeg skulle ønske jeg hadde våknet til for to uker siden istede, SNØ! Jeg er veldig glad i snø, og synes det er utrolig vakkert, men at det kommer nå, første skoledag, var en smule irriterende. Jaja, det er nå blitt slik at det været vi ønsker oss i feriene, kommer enten før eller etter istede. - Jeg skal nå nyte snøen likevel, for her på vestlandet har den en tendens til å forsvinne nokså fort. Nå skal jeg lese litt biologi og bli ekspert på formering hos planter og dyr, før jeg tar en liten kveldstur med noen venninner i vinterværet. Ønsker dere en super ettermiddag♥


winter wonderland
 

celebrating the new year

 • 01.01.2017, 18:12

God ettermiddag, kjære lesere!

Dagen i dag har jeg brukt til skolearbeid, og avslapping innendørs sammen med familien. Jeg har ikke følt meg helt i form, og i tilegg er det siste dag jeg har mulighet å slappe av før det begynner rett på'an igjen med skole og prøver. Selv om jeg er veldig klar for det nye året, er jeg ikke fullt like klar til skolestart kjenner jeg- og det å ta opp pensum til biologiprøven føltes virkelig ikke godt. Jaja, det er vel alltid slik etter ferier, men så går det seg til litt etter litt.

På den positive siden hadde jeg en fantastisk nyttårsfeiring i går. Jeg startet kvelden sammen med familien, der vi spiste et herlig kalkunmåltid som flinkeste pappa hadde stelt i stand. Etter en liten pause var vi igjen samlet rundt middagsbordet, for å stappe i oss dessert. På menyen stod hjemmelaga dronning maud pudding- my absolute favorite♥♥♥ Må si jeg var stolt over meg selv som klarte å lage en (nesten klumpfri) pudding, haha.

Da klokka akuratt hadde bikket ni, fikk jeg besøk av noen venner av meg. Vi samlet oss i kjelleren, og hadde det super koselig sammen, før vi rundt klokken halv tolv, tok turen ned til sentrum for å se på fyrverkeri. I motsetning til tidligere år, var det noe spesielt med denne. Jeg følte denne nyttårsafta virkelig betydde noe for meg, og at det var en ny start for meg da klokken passerte midnatt. 

 


Håper alle hadde en bra nyttårsfeiring, og er like klar som meg for det nye året!

mine nyttårsforsett 2017

 • 31.12.2016, 14:51

Hei!

Tenk dere, at nå er det bare ca 10 timer igjen til 2016 er over, og vi må velkomme det nye året. Jeg må si jeg aldri før har gledet meg så nye til et nytt år. For å si det rett ut var 2016 jævlig for min del, og det er et år jeg helst bare vil glemme. Selv om jeg fremdeles ikke kan reknes som helt 100% frisk, velger jeg å se på det nye året, 2017, som en ny start for min del. Etter dette tunge og slitsomme året, må jeg få si selv at jeg fortjener at 2017 blir et bra år, noe jeg virkelig tror det blir. Jeg har som de aller fleste noen nyttårsforsetter jeg skal prøve å følge. Om jeg klarer å holde løftene får tiden vise, men jeg ønsker likevel å dele dem med dere. 

Jeg skal reise og oppleve verden.
I 2016 hadde vi planlagt flere turer, blant annet til kroatia og københavn. Men pga sykdom måtte desse avlyses, og jeg fikk ikke gjøre annet enn å sitte inne. Jeg har jo hatt flyskrekk, eller rettere sagt trodd jeg har hatt flyskrekk i flere år, og har holdt meg helt unna alt som innebærer flyturer. Etter London turen vi hadde i starten av desember, fant jeg ut at det ikke var så skummelt å fly som jeg hadde trodd. Nå som flyturen gikk fint, er jeg veldig gira på å reise mer og oppleve verden. Jeg blir jo tross alt 18 år i mars, og da kan jeg ( stort sett ) gjøre som jeg vil. Jeg har allerede startet planlegging av en jentetur med noen veninner, samt en tur sammen med familien også. Så med andre ord tror jeg at dette skal bli et år der jeg får oppleve mye nytt og spennende.


Starte på treningssenter.
Jepp, jeg har et sterkt ønske om å begynne å trene igjen. Nå snakker jeg ikke om å overdrive med jogging, og kaloriforbrenning, men jeg ønsker å bygge opp muskler igjen etter en veldig god stund uten noen sort av trening. Ikke minst tror jeg den psykiske delen av meg trenger treninga. På tunge dager, er det faktisk sykt hvor mye trening kan hjelpe og gjøre alt bedre.

Lese mer bøker.
Er det en person som ikke leser bøker, er det meeg. Dette er dumt, for i grunnen så liker jeg egentlig veldig godt å slappe av med en god bok. Men det å gå på videregående krever mye arbeid og tid. Men istede for å bruke fritid på mobilen, skla jeg PRØVE å få lest litt mer istede.

Bli mer sosial.
2016 var et veldig usosialt år. Dette var ikke bare min egen skyld, men å ha gått lenge rundt for seg selv har ført til at jeg fortere blir sliten når jeg er rundt andre. Dette vil jeg få en stopper for i år. Dette året tror jeg ikke det er muslig å unngå sosiale situasjoner heller, iogmed det blir mange 18års dager hver eneste måned. Likevel ønsker jeg å ta mer ingiativ, finne på mer med vennene mine, og rett og slett leve livet mer.

Få lappen.
Jeg må virkelig få ræva i gir nå, melde meg på flere kjøretimer og få tatt teorien, før jeg fyller 18. Jeg er lat, og ligger ganske dårlig ann, heh.

Blogge mer.
Jeg har oppdaget hvor mye blogging hjelper meg på flere områder. Det har virkelig hjulpet meg mye å ha muligheten til å dele tankene mine med dere. For det første blir jeg kvitt mange vonde tanker, og for det andre gjør det det mye ettere for andre å forstå hvordan jeg ser på ting og har det. Jeg må bare si etter å ha delt innlegget om tankene mine rundt jul og mat, har jeg følt det mye lettere å gå på senteret, og møte andre. Jeg følte meg helt plutselig som en ny person, rett og slett. Og all den gode responsen dere gav meg gjorde meg helt rørt. TUSENTAKK! DERE ER FANTASTISKE.

Blogging er også en hobby for meg: jeg elsker å skrive, å fotografere, å sminke meg og sette sammen antrekk. Så da ser jeg ingen grunn til å slutte å blogge.

Jeg vil bare si føre jeg avslutter, at fremover vil det nok bli en kombinasjon av hverdagslige innlegg med antrekk og småting, og seriøse innlegg der jeg skriver om tanker og meninger jeg har. Jeg føler da at bloggen min virkelig representerer meg som person. Jeg er en livsnyter og har mye glede, men jeg har også en side av meg som bærer på vonde minner og tunge tanker. Jeg håper den sistnevnte delen snart kan slippe tak, og jeg ser på det å skrive dem ned og dele dem med dere, som en god mulighet til akkurat dette. 

 

ØNSKER DERE ET FANTASTISK NYTTÅR!

Min julaften

 • 28.12.2016, 12:36

Litt på etterskudd kanskje? Jaja, tenkte likevel jeg ville dele julafta mi med dere. Tross et hav med tanker, som jeg delte med dere her, kunne jeg ikke bedt om en bedre julaften.

Lillejulaften ankom søskenbarna mine, Maria og Anders, tante og onkel Stord. Morroa startet allerede da, for med bergensere i hus er det ikke mulig å ha det kjedelig. Selv på juletider måtte familien holde den viktigeste tradisjonen gående, nemlig taco-fredag. Så da ble det taco, mye kos, og ikke minst grevinnen og hovmesteren gående på tv. Selvom jeg egentlig begynner å bli lei dette programmet, er det en tradisjon å se. Det er etter dette jula virkelig starter for min del. 
Søskenbarnet mitt, Maria, sov over mens de andre reiste videre til mormor og besten og overnattet der. Julaften startet rundt klokka 11, med åpning av kalendergave og julestrømpe- nok en tradisjon. Deretter stellte mamma og pappa i stand en good julefrokost, med kakao, rundstykker og mye godt pålegg. Familien har også de siste åra hatt som tradisjon å gå i kirken, men jeg valgte å stå over i år og fokuserte heller på å slappe mest mulig av, frem til vi tok turen til mormor og besten for å spise julemiddag. Det er pinnekjøtt som står på menyen hos oss, men siden jeg er så vanskelig og ikke er såå glad i pinnekjøtt, var mormor så snill og stellte i stand med svinesteik til meg. Kvelden avsluttet naturligvis med noen timer gaveåpning, og jeg tror alle ble fornøyde, iallefall jeg!
Håper dere alle hadde en finfin julaften!♥

 

 

Min november

 • 01.12.2016, 15:19// Fikk en ny hobby, maling!  //Startet skikkelig med blogging igjen, og fikk tatt noen antrekksbilder igjen, endelig. // Var en smule kreativ, og laget mitt eget "klesstativ".

//Hadde en super koselig kveld med god mat, god stemning, og viktigest av alt; med gode veninner! // Fikk startet å innrede mitt ny rom. //Hadde mange gode stunder sammen med besteveninna mi♥

//Mistet min fantastiske hund og bestevenn, miss you soo much♥ // Var og fikk ny hårfarge hos frisøren, såå fornøyd! //Ble vinnere av kjemiquiz på skolen, haha.


//Julegaten opnet, og ny julestjerne kom på plass i vinduet på det nye rommet mitt.

 

Hvordan har deres november vert?♥ Ønsker dere alle en fin 1.desember!

Uken som gikk...

 • 27.11.2016, 16:10

Ukens høydepunkt... Kvelden i går var definitivt ukens høydepunkt. Jeg fikk besøk av mine flotte venninner, og vi spiste et herlig pizza-måltid og koste oss mye♥ Ingenting er bedre enn julebrus, mamma sin hjemmelaga pizza, julemusikk og ikke minst godt selskap! Kjenner nå at jeg er mye mer takknemlig for de små gledene i hverdagen, enn det jeg har vert tidligere. Ikke missforstå meg, for jeg har alltid sutte pris på slike kvelder, men det er først nå det virkelig har gått opp for meg hvor lite som skal til for å gjøre meg glad.Ukens nedtur... Jeg har hatt en super travel uke på skolefronten, med mye stress og pugging. Jeg merker jeg i mye mindre grad takler stress etter det jeg har vert gjennom. Kroppen min er i utgangspunktet sliten, så når jeg bare blir utsatt for litt stress, resulterer det i litt små angst. Så det må nok være nedturen denne uken, itilleg til at jeg ikke har følt meg i 100% form.

Ukens film/serie... Jane the Virgin!! Åå, som jeg elsker denne serien♥♥​♥​♥​ Nå er akkurat 2.sesong fullført, og jeg er nå nødt til å bite tenna sammen og vente helt til neste sesong kommer ut.

Ukens måltid... HJEMMELAGA PIZZA! Det er såå lenge siden sist jeg spiste pizza, så det var virkelig fantastisk å smake det igjen, endelig.

Ukens cravings... Male. Ja, jeg har fått skikkelig dilla på å male. Det har virkelig fungert godt som "terapi" på litt tøffe og vanskelige dager, samtidig som jeg synst det er skikkelig gøy å bruke tida på noe kreativt, isteden for å sitte på sosiale medier hele dagen. Ukens sang... "Under månen" fra den unge Fleksnes. Jepp, en julesang nok en gang, haha.

Ukens tanke... Er det en person som har mange tanker surrende i hodet, så er det meg. Derfor tenkte jeg at jeg kunne starte med en ny kategori, nemlig ukens tanke. I all fall de ukene jeg har noe på hjertet, haha. Jeg går stadig med tanker i hodet som sier "tenk om det skjer", "ja, men tenk om..". Kort sagt går jeg rundt, bekymrer meg, og tenker på alt det verste som kan skje. Særlig nå når London-turen nærmer seg, har jeg hatt tanker som " tenk om jeg får angst når jeg er bort reist", "tenk om jeg får panikk på flyet", "tenk om jeg ødlegger turen for alle andre". Men etter å ha gått litt rundt i havet av alle desse negative tankene, har jeg dypt,dypt nede klart å finne frem til til noen positive tanker. Alle desse negative tankene vil ikke hjelpe i det hele tatt, så hva er vitsen? Jeg har innsett at det å tenke negativt bare gjør ting verre. De får meg til å tvile på meg selv. På styrken min. For jeg vet jeg har en innvendig styrke som er såpass sterk at jeg kan få til det jeg ønsker å få til. Jeg vil heller tenke på alt det positive, og glede meg til turen jeg har drømt om i åresvis, og ikke ødlegge alt med negative tanker. For det forandrer ikke noe, og gjør heller alt verre.Akkurat nå... Har vi bestilt kinamat, så nå ligger jeg bare i sofaen og venter på at pappa skal kjøre ned å hente mat til meg♥♥​ Kina mat må nok være noe av det beste jeg spiser, mmm!

En måned igjen

 • 24.11.2016, 18:00

God ettermiddag, mine kjære lesere!

I dag er det 24.november, som vil si at det bare er en måned til selveste julaften, ææ♥ Jeg er så sykt gira på jul og desmber nå! Jeg tror jeg nesten elsker førjulstida like mye som julafta. Kalenderpakker, julebakst, julehandel, innpakking, snike på julegaver, drikke kakao, spise mye god mat, og vist vi er heldig kommer kanskje snøen før jul også. Ukene før jul flyr alltid fort forbi, og før jeg vet ordet av det er dagen der. Derfor tror jeg allerede nå jeg må begynne å tenke julepakker, slik at jeg slipper stresset. 


last christmas

Akkurat i dette øyeblikk sitter jeg og pugger på matte for fullt. Vel, akkurat nå har jeg tillatt meg selv å ta en liten pause for å skrive til dere. I morgen har vi nemlig tentamen i matte, og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gruer meg helt sykt. Selfølgelig ønsker jeg greie karakterer i alle fag, men av en eller annen grunn har jeg alltid hatt ekstra store krav til meg selv når det kommer til matte. Dette fører jo til at jeg blir ekstra nervøs på matteprøver, særlig tentamen. Jaja, etter denne er det bare to prøver og en fremføring (forløpig) før jeg kan ta meg en vellfortjent juleferie. 

Gleder dere dere til jul?

Uken som gikk...

 • 20.11.2016, 18:18

Ukens høydepunkt... Denne ukas høydepunkt har vert å pusse opp rommet. Fremdeles er det ikke hundre prosent ferdig, men det begynner virkelig å ligne drømmerommet! Jeg tenker å viser dere rommet skikkelig når det er helt ferdig, og alle detaljer er på plass. Denne uken har jeg også vert hos frisør og fikset håret. Denne gangen gikk jeg for en litt mørkere farge, og som alltid kom jeg også denne gang fornøyd hjem.

Her ser dere resultatet. Gikk for en lys, "metallisk" brunfarge. Super fornøyd!!

Ukens nedtur... Denne uka har jeg gjort litt for mye. Jeg kjenner at jeg ikke takler like godt stress nå som tidligere, og at jeg er helt nødt å lytte mer til kroppen min når den gir signal om at jeg må ta det roligere. Tur til Haugesund for å ta røntgen, legebesøk, øving til prøver, oppussing av rom, kombinert med at jeg har kjent litt på angsten de siste dagene har gjort meg veldig sliten. Men angsten tror jeg er et tegn på at jeg må slappe mer av og gire ned noen hakk, så tror jeg må bli bedre til å lytte på signaler kroppen gir meg.

Ukens film/serie... Jeg fullførte akkurat "Orphan Black", som er blitt min nr1 favoritt serie. Dessverre kommer ikke neste sesong før ut i 2017, så da var jeg vert nødt til å se noe annet i mellomtiden. I og med andre sesong av "Jane the Virgin" er kommet på netflix, bestemte jeg meg for å fortsette på den, og jeg angrer ikke! Jeg elsker virkelig den serien, og på dårlige dager gjør den absolutt humøret ett hakk bedre, haha. Det er lett, men god underholdning, som jeg anbefaler dere alle å se!

Ukens måltid... Haha, jeg høres kanskje dum ut når jeg sier at mitt beste måltid denne uken var et ostehorn? Men dette er noe jeg ikke har spist på over et halvt år. Jeg har alltid vert glad i ostehorn, men i og med det var så lenge siden sist, smakte det ekstra godt denne gang, haha.

Ukens cravings... Jeg er så sykt reisesyk og gira på å komme meg bort fra denne øya nå! Heldigvis for meg er det bare 13 dager til jeg får dette ønsket oppfylt, for da reiser jeg sammen med familien, og besteveninna mi Annie til London,ææ. Selvom jeg absolutt gleder meg mest, må jeg være ærlig å si at jeg gruer meg en smule. For det første har jeg ikke flydd på åtte år, og for det andre henger sykdommen fortsatt litt igjen og jeg er derfor redd angsten skal komme når vi er bortreist. Men jeg har bestemt meg for å ikke tenke på alt negativt som kan skje, og krysser istedenfor fingrene for at alt går helt fint, og at vi får en super reise, noe jeg tror vi vil få.


Ukens sang... "Half the world away" av Aurora. Ja, det er en julesang. Ja, jeg begynte tidlig i år, haha.

Akkurat nå... Ligger jeg i sofaen ved siden av mamma og broren min Jørgen, og ser på "Alvin og gjengen 4". Haha, det er ingen hemmelighet at jeg elsker å se barnefilmer. Det gir meg så mange gode minner fra barndommen!
 

5 ting jeg ser frem til

 • 13.11.2016, 14:38

London: 2.desember skal jeg gjøre noe jeg ikke har gjort på åtte år! Jeg skal sitte i et fly, ææ. For dere som ikke visste det, har både jeg og mamma flyskrekk, men nå skal frykten utfordres.Vi har bestemt oss for å starte desmeber måned med en flytur til London. Jeg må innrømme at jeg kjenner en klump i magen når jeg tenker tanken på at jeg skal sitte to timer i et fly, men mest av alt ser jeg virkelig frem til å komme meg vekk fra alt for en helg. Annie, bestevenninna mi, har også fått lov til å være med, så det gjør det hele enda bedre! Nå er både fly og hotell bestilt, og jeg har nedtelling for fullt allerede. 

Freshe opp hårfargen: Det trenger ikke å være så veldig store ting som skal til for å gjøre meg glad. Neste uke skal jeg farge håret mitt igjen, etter flere måneder uten å gjøre noe, så det trengst virkelig. Jeg elsker virkelig forandringer, så det å gå til frisøren har alltid vert noe jeg er glad i. Akkurat hva jeg skal gjøre, har jeg ikke helt bestemt meg for, men det får tiden vise, haha.

Nytt rom: Som jeg skrev i gårsdagens innlegg er vi i full gang med oppussing av soverommet mitt, og jeg gleder meg som en liten unge til det blir ferdig! Allerede nå begynner det å bli bra, og jeg har smått begynt å se for meg hvor jeg skal plassere de ulike møblene mine. Jeg gleder meg til å se resultatet, og dele det med dere!

Juletid: Hvem gleder seg vel ikke til den koselige juletiden? Snøen, julebakst, julehandel, alle lysene i gata, og ikke minst den gode stemningen. Jeg elsker virkelig førjulstida, med unntak av kulden som ødelegger alt haha. Dagene frem mot julaften, og ikke minst selveste julaften er noe jeg virkelig ser frem til.

Å bli frisk: Jeg tenkte egentlig ikke å ta med dette punktet, for jeg ønsker ikke å plage dere med alt for mye prat om sykdommen min. Men iogmed dette kanskje er det jeg gleder meg mest til akkurat nå, hadde det vært for dumt å la være. Det å bli frisk fra anoreksi var en mye lenger prosess enn det jeg noen gang hadde forestillt meg. For det å ha anoreksi vil ikke si å bare ha problemer med mat, men andre psykiske lidelser som angst og depresjon følger også med, og det har jeg virkelig fått kjent på. Jeg er nødt til å få lov å si at jeg er stolt over meg selv. Jeg er stolt over at jeg har klart å kommet meg forbi det ene hinderet etter det andre, og jeg er stolt over meg selv for å ikke gi opp. Jeg har kommet meg et godt stykke på vei, men har også en lang vei igjen. Men uansett hvor lang og tung den veien er skal jeg gå den fullt ut, og komme frem til mål sterkere enn jeg noen sinne har vert. Jeg forventer virkelig ingen sympati, men detter er virkelig mitt største mål nå, og jeg gleder meg virkelig til å krysse målstreken.

Er det noe dere ser frem til?

 

Ny start

 • 06.11.2016, 20:49

Hei, og god søndagskveld til dere alle ♥ Har dere det bra?

Som dere ser ut i fra overskriften er dette en ny start for meg. Ikke bare når det kommer til blogglivet, men også hverdagslivet mitt. Jeg har lenge slitt med både spiseforstyrrelse, som jeg har fortalt litt om tidligere, men nå den siste tiden har jeg hatt store problemer med angst og depresjon også. Jeg har siden Juni hatt mine livs verste og tøffeste måneder, med et mye større antall nedturer enn oppturer. Jeg har valgt å være nokså open gjennom hele prosessen, for jeg har et veldig stort ønske om at mennesker der ute skal bli informert om slike psykiske lidelser, og konsekvensene det fører med seg. Gjennom denne prosessen har jeg slitt, grått, og hatt det helt jævlig. Beklager språkbruket, men ingen mildere ord kan beskrive denne tiden. Samtidig har jeg vert sterk. Jeg har ikke hatt andre valg enn å være sterk, og kjempe kampen. For det å ta livet av meg, eller det å gi opp har aldri vært et alternativt valg for meg. For jeg vet at alt vil bli bra. Det tar gjerne tid, men den tanken om at livet mitt engang vil være fritt fra alle psykiske lidelser er sterkere enn alle andre tanker som til tider dukker opp i hodet mitt.

Jeg har nå etter å ha begynt på tabletter følt meg mye bedre. Jeg kan ikke si at jeg føler meg helt bra, men på flere områder føler jeg meg så og si som et vanlig menneske. Hverdagen er nå lettere, og jeg føler meg sterkere enn på lenge. Jeg har klart å kommet meg gjennom den verste perioden i mitt liv, så nå føler jeg ikke lenger at noe er umulig. 

Iogmed jeg starter min "nye" hverdag, følte jeg også for en ny start på bloggfronten. Blogging er noe som har gitt meg mye glede i flere år, men akkurat desse måendene var jeg nødt for å ta en pause fra bloggen, på samme måte som jeg har vert nødt til å ta en pause fra livet mitt. Nå ønsker jeg meg mer glede i livet mitt, og jeg tror blogging kan være en god brikke i det livet. Det å skrive, ta bilder, og fine kommentarer gir meg så mye glede og motivasjon som jeg virkelig har savnet♥ 

Processed with VSCO with hb2 preset 

Min juli

 • 31.07.2016, 10:52

Ææ, tenk at i morgen er juli måned over og vi går inn i den siste sommermåneden. Ikke nok med det er vi halvvegs i 2016, hvor sykt er ikke det? Denne måneden, og forsåvidt denne sommeren ble ikke som forventet og alt av planer vi hadde måtte avlyses. Men tross en tung periode, har jeg hatt flere fine stunder denne måneden også. Jeg har samlet mine beste stunder denne måneden gjennom bilder som jeg ønsker å dele med dere.


Den vakreste solnedgangen fra hytta.


Fikk dagsbesøk av min bestevenninne og kusine, Maria, på hytta♡ Vi var på båttur, og nøt en av de få solskinnsdagene vi hadde denne måneden.

Processed with VSCO with hb1 preset
Fikk nydelige roser av verdens snilleste mamma.

Processed with VSCO with hb1 preset
Fikk være sammen med venninne mine igjen etter nesten en måned uten♡

Processed with VSCO with hb1 preset
Verdens beste og snilleste Lucas♡

Processed with VSCO with se3 preset
Kom tilbake til bloggen igjen, etter en veldig lang periode uten blogging.

 

Jeg krysser fingrene for at den kommende måneden bringer med seg flere oppturer enn denne, og at ting blir et hakk bedre. Håper dere alle har hatt en fin sommer så langt, og at august blir minst like super!

 

 

Update

 • 30.06.2016, 14:08

Hei!

Først og fremst må jeg takke dere for all den flotte responsen jeg fikk på forgje innlegg. Da jeg postet innlegget hadde jeg kun 1 mål som var å advare andre slik at flest mulig skal kunne unngå å gå gjennom det jeg gjør, men jeg hadde aldri forventet at så mange flotte kommentarer og helsinger skulle fylle kommentarfeltet og innboksen min. Jeg har ikke ord som kan beskrive hvor mye de flotte ordene og støtten jeg har fått har betydd for meg. Igjen, tusen tusen takk! Dere er gull verdt alle sammen ♥♥

Som dere ser er jeg nå etter 3 uker tilbake på bloggen. Det har vert 3 tøffe uker, med mange nedturer og lange, tunge dager. De 2 første ukene var jeg innlagt på sykehus, og det er helt ærlig de 2 verste ukene i mitt liv. Jeg har aldri følt meg mer innesperret og overvåket enn jeg gjorde denne perioden. Folk fulgte meg hvor enn jeg gikk, jeg fikk ikke bevege meg, jeg ble fratatt all kontroll når det kom til mat, jeg hadde stikk over alt etter alle blodprøver som ble tatt, og jeg ble vekket flere ganger på natten for å sjekke at alt fra puls til blodtrykk var stabilt. Selv om det fysiske ble bedre i denne perioden, ble jeg psykisk dårligere av å være der. På toppen av alt ble jeg selvfølgelig trukket opp i eksamen, og det gjorde ikke denne perioden noe lettere akkurat. Men hell i uhell fikk jeg lov å gjennomføre den slik at jeg slapp å utsette den til høsten. Så etter dette kunne jeg iallfall senke skuldrene litt.

Processed with VSCO with hb1 preset
Nå er jeg endelig kommet hjem, og er hakket friere enn jeg har vert. Men fremdeles har jeg ikke kontrollen jeg var vandt til å ha. Jeg har tett oppfølging flere ganger i uken, skal være i minst mulig aktivitet, og har en kostholdsplan jeg må følge fra punkt til prikke. Sommeren min er så og si ødelagt, og alle planer har vi måttet avlyst. Men på den positive siden er de fleste blodprøver bedre, pulsen er litt høyere, og vekten er så og si stabil. Det går sakte men sikkert fremover, og jeg har innstilt meg på mye hardt arbeid langt frem i tiden som kommer. Dette er det tøffeste og vanskeligeste jeg har gått gjennom så langt i livet, og jeg er sikker på at jeg vil både ha flere nedturer og oppturer fremover. Men en ting som er sikkert er at jeg ikke vil tilbake der jeg var, for det er ingen som fortjener å gå gjennom noe sånt. 

TUSENTAKK FOR ALL STØTTE JEG HAR FÅTT, BETYR SÅ UTROLIG MYE!

 

Uken som gikk..

 • 06.06.2016, 22:32

Ukens høydepunkt:
Denne uken har bydd op mange nedturer dessverre, men det betyr ikke at jeg ikke har hatt noen flotte stunder innimellom. Hverdagene har vert nokså tunge denne uken, men da helgen kom derimot fulgte flere oppturer med. Bursdagsfeiring av flotte Marie på fredag, fjelltur og grilling på lørdag, og nok en bursdagsfeiring på søndag. Som et ekstra pluss har været vert helt på topp hele uken.

Ukens nedtur:
Jeg hater å være negativ her på bloggen, men denne uken har vært en skikkelig "deppe uke" for min del. Skal spare dere for mer klaging, men det må vel være lov å være ærlig, selv her på bloggen? haha.

Ukens måltid:
Lørdagens grillmåltid var veldig godt, og toppet nok listen denne uken. Grillspyd med kylling, svinekjøtt, scampi, og grønnsaker med ris og potetsalat som tilbehør slo ikke feil. I tillegg hadde jeg veldig godt selskap, som gjør alt litt bedre!

Ukens sang: 
Denne uken har gått i så mange forskjellige sanger at jeg ikke bare kan plukke ut en til dere. Men jeg hører fortiden mye på sommerlige sanger som gjør meg i godt humør. Her kan dere se noen av dem:

 • Jump- Astrid Smeplass
 • Alarm- Anne Mari
 • The nights we won´t remember- Jai WeatfordUkens cravings:
Bris! Nå på varme sommerdager har jeg vert helt frelst av bris med kullsyre i alle ulike smaker. Det er greit å bytte ut det vanlige vannet i blant.
 

♥ØNSKER DERE EN FLOTT UKE♥

celebrating 18

 • 05.06.2016, 19:38

God søndags ettermiddag, flotte dere♥

Nok en dag med nydelig vær her på vestlandet, og det beste er at det ser ut som om det skal bli værende slik en god stund fremover. I dag tok hele familien turen over til vakre Bergen for å feire min bestevenninne og søskenbarn som fyller hele 18 år i morgen! Jeg klarer nesten ikke å se for meg at hun blir 18 år, myndig, og så og si voksen, haha. 

Da vi kom hjem til dem hadde de dekket bordet med mye god mat, både rundstykker og kaker. Rundstykker med litt salt pålegg smakte herlig etter en "lang" biltur i varmen. Hver og en av oss var storfornøyde med maten, spesielt bursdagsbarnet, haha.

Hele dagen ble tilbragt i solveggen, og jeg begynner å kjenne på kroppen at jeg gjerne skulle tatt et ekstra lag med solkrem på meg, men jaja. Rødt blir vel tilslutt brunt, er det ikke slik? Stor koste oss gjorde vi iallfall. Når klokken nærmet seg halv fem gikk turen hjemover igjen, og nå sitter jeg bare og slapper av innendørs og skal snart til å begynne å se litt på hoteller til årets sommerferie. Om dere har noen hotell å anbefale i København setter jeg pris på tips!


♥ my favorites

Vil avslutte med å gratulere min fantastiske og unike bestevenninne med 18 års dagen som er i morgen♥ Loveyou bigtime
 

sunny days

 • 04.06.2016, 19:31

Hei, og god lørdag!

For et fantastisk vær det har vert nå de siste dagene! Jeg har utnyttet været så godt som jeg kan til å tilbringe mye tid ute sammen med venninner og familie, så har derfor rett og slett ikke prioritert bloggen i like stor grad denne helgen. Helgen startet i går med hele 29 varmegrader ute(!!), så det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra skolen var å legge meg ut for å få litt sol på kroppen. Da jeg omtrent svømte i min egen svette, fant jeg og mamma ut at vi måtte ta oss en pause fra solen, og tok i den anledning en rask tur på senteret for å fikse litt bursdagsgaver.

Processed with VSCO with b5 preset
Mine flotte venninner

På kvelden tok jeg turen til flotte Marie som skulle feire 17 års dagen sin. Det var utrolig koselig, med mange kjekke jenter♥ Vi ble server alt fra taco til kaker og godis. Kvelden var veldig vellykket og kvelden føk forbi med koselig selskap og mye god prat.

I dag våknet jeg nok en dag til strålende sol, og jeg,mamma,bror min, mormor og besten har i den anledning tilbragt store deler av dagen på fjellet, der vi hadde en super koselig og herlig tur. Det er så fantastisk å komme seg opp i høyden, og få beveget seg litt tross det varme været. 

Nå skal kvelden avsluttes med grillkos på terrassen sammen med de jeg er mest glad i♥ Ønsker dere en fantastisk helg videre!

 

Min mai

 • 03.06.2016, 09:50

God morgen! Har dere det bra?

I dag skinner solen, og det er skikkelig fint sommervær ute. Det er jo tross alt første sommer måned nå, så det passet jo helt utmerket. Mai måned har virkelig flydd forbi og det har skjedd så utrolig mye, både på godt og vondt. Selv om denne måneden for min del har vert ganske tung til tider, velger jeg heller å fokusere på de gode stundene jeg har hatt sammen med mine kjære og nære, og ønsker å dele noen av desse med dere♥

//Sommeværet kom for fullt, og jeg og mine flotte venninner utnyttet derfor været til grilling og kos // Min nye favoritt kopp♥


//Fikk nye sko i posten, wihuu! // Prøvde meg på flere nye matoppskrifter, som blandt annet desse sunnere "lompe chipsene," som er å finne HER.


//Var i en super koselig tema-bursdag til kjekkeste Martine♥ //Vi tilbringet kvelden ute i partyhus, fikk servert god mat og tok mange artige bilder.


//Vår-tegn begynte å komme! // Cafébesøk med jentene♥


//17.mai startet med tapas hos venninna mi, Oline, etterfulgt med av en tur ned i sentrum for å se på borgertoget.


//Hadde en flott jentetur til vakre Bergen by sammen med mamma, der vi besøkte søskenbarnet mitt Maria og tante♥ // Koselig jentekveld med desse gode jentene her!


//Feiret bursdagen til flotte Frida //Fikset litt på rommet, og kjøpte inn litt nye blomster og interiør.


//Satt barnevakt for mine to skjønne søskenbarn, sammen med Annie og Åse. Da de sovnet stelte vil i stand et godt taco-måltid. // Fikk nydelige blomster av flotte Vera♥


//Utnyttet det fine været til grilling og kos sammen med jentene i klassen. //Avslappende dager der jeg levde i koseklærne mine.

 

HÅPER ALLE HADDE EN FIN MAI, OG AT JUNI BLIR MINST LIKE BRA! 

A day off

 • 31.05.2016, 09:17

Good morgen!

I dag har jeg fri fra skolen, noe jeg tenkte skulle bety en lang morgen med mye søvn. Kjenner jeg meg selv rett burde jeg tenkt at det ikke er realistisk, for jeg er en morgen person og klarer ikke å sove lenge i det hele tatt. Derfor endte jeg opp med å våkne allerede i syv tiden. Siden da har jeg lugget litt i sengen, sminket meg og spist en god frokost. Deilig med en relaltivt rolig start på fridagen da♥


⋅SPENDING MY MORNING IN BED⋅

Senere er planen egentlig grilling sammen med jentene i klassen, men akkurat nå er ikke været helt på min side. Pøs regn, og ingen sol å se. Satser på at yr og storm melder riktig vær i dag, og at solen titter frem, og temperaturen stiger utover formiddagen slik at planene fremdeles kan gjennomføres. Før den tid skal jeg og mamma bare ta en rask tur på senteret for å få fikset litt småting.

ØNSKER DERE EN FANTASTISK DAG♥
 

Uken som gikk..

 • 30.05.2016, 19:34

Ukens høgdepunkt: Hippie-festen på fredag var så koselig! Været var på topp, folk var i godt humør, det var god mat og flott stelt i stand. Jeg synst det er skikkelig artig med slike tema-bursdager, spesielt dette tema var så morsomt og kreativt. Det var kjekt å se hvor kreative og fargerike folk endte opp med å bli i kles-veien. 


Ukens nedtur: Har sovet så ekstremt dårlig denne uken.. Om grunnen er lange,lyse kvelder, stress, eller bare mange tanker vet jeg ikke, men slitsom er det iallfall. Uansett om jeg har hatt vekkerkokken på klokka seks eller ti, har jeg våknet flere ganger før den ringer og noen ganger klarer jeg ikke en gang å sovne igjen. Ikke nok med at det er slitsomt å ikke få sove der og da, kjenner jeg det på kroppen dagene etter at det tapper meg for energi. Krysser fingrene for at det blir bedre i den kommende uken.

Ukens måltid: Tapas slår aldri feil, og den vi ble servert i bursdagen var helt himmelsk; foccatia brød, salat, båtpoteter, lefserull, kylling og kjøttkaker, mmm♥ 

Ukens innkjøp: Laget tidligere denne uken et lite innlegg om noen små innkjøp som dere kan finne her. Den svarte blusen blir nok en favoritt i sommer regner jeg med.

Ukens sang: Jovial- Freddy Kalas har gått på repeat både på treningsøktene mine, på tunge dager, og på morgonen. Det er virkelig en sang som er umulig å ikke bli glad av. Det er faktisk helt sykt hva en sang kan gjøre med humøret ditt på vanskelige dager!

Ukens cravings: Havregrøt kokt med vann, og toppet med sukkerfritt jordbærsyltetøy ♥ Sunt, godt og mettende på samme tid! Dette har blitt en favoritt til både lunsj og kveldsmat.

 

HVORDAN HAR DERES UKE VERT?

weekly planner

 • 29.05.2016, 16:24


God søndag!

Så langt har denne søndagen vert en relativt rolig søndag, der jeg for det meste har befunnet meg innendørs og sett på youtube, funnet litt inspirasjon og gjort litt skolearbeid. Selvsagt er det deilig med slike late dager, men jeg klarer ikke å sitte inne og gjøre ingenting hele dagen, så derfor bestemte jeg meg for å ta en tur i mitt kreative hjørne.

Etter å ha søkt litt rundt etter inspirasjon på pinterest kom jeg over desse søte "uke planleggerene". Jeg er helt totalt avhengig av å ha system og kontroll over dagene mine, og synst derfor desse passet supert til akkurat dette. Da jeg skulle til å begynne å fylle i arkene, tittet også solen frem, så jeg tok med meg alt av ark og blyanter ut på terrassen slik at jeg samtidig fikk utnytte det fine været. Greit å få to fluer i en smekk, haha.

Slik ble da resultatet. Jeg synst den først og fremst er super søt, samtidig som den er oversiktlig og gjør det lett å holde kontroll i den kaotiske hverdagen. Nå skal jeg snart ta meg en liten økt på treningssenteret sammen med mamma, og så er jeg vel så og si klar for den kommende uken!

Ønsker alle en fin søndag videre! 


 

yesterday´s hippie party

 • 28.05.2016, 09:54

God morgen, solstråler!

Det er lørdag, og en av mine favoritt dager i uken. I dag er dagen min så og si fullbooket og jeg har planer fra morgen til kveld, noe som egentlig passer meg supert i og med jeg blir ganske fort rastløs, haha. Først og fremst er planen å ta en liten tur på sentereret sammen med mamma, og få kjøpt litt småting jeg trenger, som blant annet en ny og fin neglelakk.

Ikke bare er det lørdagen som forhåpentligvis blir bra, men gårsdagen var også kjempe fin. Venninnen min Martine fytllte 17 år, wihoo, og hun samlet da en gjeng til bursdagsfeiring i går kveld. Tema var hippie, så det var mange fargerike og kreative mennesker som dukket opp, haha. Været var på topp, og Martine hadde dekket opp med både tapas, sjokolade mousse, godis og chips. 

-SOME PICTURES FROM YESTERDAY´S HIPPIE PARTY-

Processed with VSCO with hb1 preset
♥ Flotte bursdagsbarnet ♥
Processed with VSCO with hb2 preset

Hun hadde stelt i stand med partytelt ute på terrassen og pyntet med både blomster og fargerike vimpler. Se såå koselig!

 

 

Har dere planer for helgen?

This week´s workout

 • 25.05.2016, 21:28

God kveld, kjære dere!

Nå er vi omtrent halvvegs i den nye uken, og vi står midt oppi skolen og hverdagspresset. For min del er det ingenting som hjelper mer mot stress og dårlige dager enn en god treningsøkt. Hvor mange ganger jeg trener i uken variere fra uke til uke etter både dagsform og motivasjon. Noen uker blir det bare et par økter, andre nesten hver dag, men oftes blir det ca annenhver dag for min del. Det er ikke snakk om at øktene alltid skal være super tunge, men jeg liker å komme meg ut å få kjent at jeg lever for en stund. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra dagens økt som resulterte i 4x4 intervaller og litt styrke på mage og rygg, og har funnet meg en god kvelds og er klar til å nyte resten av kvelden i sofaen.

Mandag:
20 min cardio på tredemølle + styrke på mage og armer

Tirsdag:
Pyramideintervaller + litt styrke på mage

Onsdag:
4×4 intervaller + mage og rygg

Torsdag:
Egentrening gym: styrke med vekter
Fredag:
Spinning 

Lørdag:
Treningsfri

Søndag:
Treningsfri/ eventuelt litt lett styrke
⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅

ØNSKER DERE EN SUPER UKE VIDERE!
 

VSCO lately

 • 24.05.2016, 14:41


Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
⋅Follow me→  http://vsco.co/kristinelf

HVA HETER DERE PÅ VSCO?

 
 

Uken som gikk..

 • 23.05.2016, 08:45

Ukens høgdepunkt: Jenteturen jeg og mamma hadde til Bergen på lørdag er definitivt ukens høgdepunkt! For det første var det utrolig koselig å treffe på Maria og tante igjen, som det er alt for lenge siden vi hadde sett. Vi startet dagen ved på å kose oss i sentrum med god mat og litt shopping, før vi avsluttet kvelden hjemme hos dem med mye prat, god stemning og litt snacks på bordet.

Processed with VSCO with hb1 preset
Ukens nedtur: Regn, regn, regn. Er det bare jeg som får en skikkelig dårlig følelse inni meg når det regner og er kaldt på sommertid? Jeg kjenner hele kroppen min blir gal av dette været. Heldigvis er det meldt sol og litt bedre temperaturer nå en god stund fremover i tid, så da blir nok både humøret og hverdagen litt bedre.

Ukens måltid: Maten vi spiste på Zupperia i Bergen var noe av det beste jeg har smakt noen gang. Det var første gang jeg var på denne resturanten, og kunne ikke vert mer fornøyd med det jeg ble servert. Himmelsk ♥Ukens innkjøp: Når vi var i Bergen fikk jeg kjøpt meg noen godsaker, bland annet en bukse, en sommerkjole, solbriller og sminke. Favoritten er nok en blush jeg kjøpte på mac. Jeg har den siste tiden fått skikkelig dilla på highlightere og blusher med litt shimmer. Synst det gir en utrolig vakker og naturlig glød til huden, så da gikk jeg til innkjøp av mac sin mineralize blush i fargen warm soul, som er en veldig fin,naturlig, peachy farge som er perfekt til sommeren etter min mening!

Ukens sang: To Good- Drake,Rihanna. Denne sangen gjør meg i såå godt humør, og har derfor gått på repeat på morgonen når jeg steller meg og gjør meg klar til skolen. 

Har dere hatt en fin uke?
 

 

en lørdag i bergen by

 • 21.05.2016, 23:31

Hei!

Nå nærmer klokken seg halv 12, og jeg er snart klar til å hoppe i sengs etter en veldig koselig dag i Bergen. I tolvtiden i formiddag ankom jeg og mamma Bergen og var klar til å nyte en skikkelig "jente-dag" sammen med søskenbarnet mitt, Maria, og tante♥ Vi startet dagen med godt humør og prating hjemme hos tante, før vi tok turen til sentrum i 3 tiden. Vi var alle nokså sultne, og bestemte oss derfor for å ta et resturantbesøk for å få i oss litt næring. Vi var på et superkoselig sted kalt Zupperiet, der det ble servert helt himmelsk mat som jeg ikke kommer til å glemme med det første. Jeg kommer absolutt til å ta turen her flere ganger!

Processed with VSCO with hb1 preset
Etter å ha fått litt mat i kroppen var vi klar for noen timer shopping i vakre Bergen by. Heldige som vi var, holdt det seg opplett hele dagen frem til vi satt oss i bilen på veg hjem. Da så vi plutselig regndråpene treffe vinduet. Iogmed vi ikke fikk allverdens tid til shopping, fikk jeg ikke så mye med meg hjem. Men det jeg fikk med meg hjem er jeg veldig fornøyd med!


Vi avsluttet dagen slik den begynte, med kos og prating hjemme hos dem. Vi begynte også å planlegge en shoppingtur i slutten av august, wihuu det blir så bra! 

 

HÅPER ALLE HAR HATT EN PERFEKT LØRDAG!

 

It´s weekend!

 • 20.05.2016, 19:17

Endelig helg igjen! Til tross for at vi bare har gått tre dager på skolen denne uken, har den føltes evig lang. Om det bare er hodet mitt som har tatt veien inn i et slags feriemodus eller om det bare er motivasjonen det spiller på vet jeg ikke, men kjenner jeg er veldig klar til litt fri nå. Denne helgen skal jeg derfor nyte sammen med de som gjør meg glad, som bland annet hunden min, Lukas ♥ Det er virkelig sant det de sier om at hunder er menneskets beste venn, iallfall for min del. En dårlig dag kan bli såå mye bedre med en slik sjarmør i huset!·YOU SHOULD SPEND THE WEEKEND WITH THE ONES YOU LOVE·

I morgen tar jeg og mamma turen til Bergen for å tilbringe dagen der sammen med søskenbarnet mitt, Maria, og tante. Planen er å ha en skikkelig jentehelg med shopping, god mat og film. Tror vi alle har gått av en slik helg, så det ser jeg virkelig frem til!

ØNSKER DERE ALLE EN SUPER HELG!

 

rolig morgen

 • 18.05.2016, 08:54

God morgen, solstråler!

Flink som jeg er klarte jeg å feilberegne tiden min helt ekstremt i dag. Jeg hadde vekkerklokka på halv 7, og trodde det akuratt skulle være god nok tid for å stelle meg og gjøre meg klar til skolen. Men flinke meg glemte at vi har fri helt til klokken halv ti i dag, så det ble iallfall en relativ rolig morgen, noe som i grunn passet meg veldig fint. Da fikk jeg tid til å nyte frokosten, se på youtubevideoer, og lage meg en kopp med varm,god kaffe før jeg går på skolen. Jeg blir bare mer og mer glad i kaffe, og nå også ikke bare "snope kaffe", men også vanlig kaffe uten sukker og melk i.  

·STARTING THE DAY WITH A CUP OF COFFEE AND A SMILE·Nå derimot begynner tiden min å renne ut, og jeg må få fart på beina og gå opp for å fikse hår og klær til skolen. Ville bare stikke innom å ønske dere alle en fin onsdag! 

Min 17.mai minutt for minutt

 • 17.05.2016, 21:20

·MIN 17.MAI·

07.15 Våkner opp etter en veldig dårlig natt søvn, og klarer rett og slett ikke å gjøre annet enn å stå opp. Kanskje ikke den beste starten jeg kunne hatt på en dag som denne, men jaja la gå. Jeg går vertfall ned, finner meg noe å spise og ser litt på youtubevidoer og bare slapper av.

08.45 Setter i gang med å lage lakseruller, som tok en evighet!! Jeg og noen venninner skal nemlig spise tapas og kose oss sammen klokken 13, som sikkert blir utrolig koselig. Lenge siden jeg har sett mange av dem også. 

09.30 Går opp for å sminke meg, fikse håret og hoppe i bunaden. Dette bruker jeg alltid lang tid på. Særlig det å ta på bunaden er alltid litt stressende og mye arbeid. Lag på lag med skjørt og forkler, og mange søljer og detaljer skal på plass.

12.45 Pappa kjører meg bort til veninna mi, Oline, der vi skal spise tapas. Jeg er en av de første som kommer, og vi går ut og tar noen bilder mens vi venter på at resten av jentene skal komme. 13.30 Bordet er dekket, alt av mat er på plass og vi setter oss til bords for å nyte et skikkelig godt 17.mai måltid. Lakseruller, asparges, båt poteter, pastasalat, aioli, kylling, og mange gode kaker står og frister på kjøkkenet, og vi klarer ikke lenger å vente og begynner derfor å forsyne oss.14.30 Etter å ha slappet av litt, går vi ned til sentrum for å se på toget som hvert år beveger seg gjennom sentrum. Gatene er fylt med mennesker i bunad og finstas, det er mye liv og god stemning. Dette er virkelig en 17.mai tradisjon for min del.16.30 Kommer hjem, etter noe som føltes ut som en maraton tur (egentlig bare 5 minutter). Jeg fryser og har gnagsår på både helen og tærne mine. Jeg hopper i dysjen, og kaster på meg koseklærna mine for å prøve å få tilbake varmen. 

17.00 Ser den nye episoden med skam, mens jeg stapper i meg en sandwich is. Det er jo tross alt 17.mai.

19.30 Blir kjørt ut til en venninne av meg, der vi er en jente gjeng som bestemte oss for å samles en stund. Koser oss med singsing og mye prating.

21.00 Kommer hjem, lager meg en god kvelds og slapper av med film sammen med mamma ♥

 

 

HÅPER ALLE HAR HATT EN FIN NASJONALDAG!

This weeks favorite..

 • 16.05.2016, 19:11

· THIS WEEKS FAVORITE DAY ·

Denne ukens favoritt dag har overraskande nok vert starten av uken, nemlig mandag. Dette er uvant til meg å være fordi mandager pleier å være den verste dagen i hele uka. Det som var spesielt med denne mandagen var at det var heelt sykt nydelig vêr ute, over 20 grader og full sol kan man rett og slett ikke klage på! Ikke nok med det ble venninnene mine Luna og Annie med meg hjem og grillet etter skolen etter å være ferdig med 2 timer norsk skriving. Resten av dagen utnyttet vi til å sole oss, først hjemme hos meg og deretter på stranden.

Processed with VSCO with hb2 preset

· THIS WEEKS HIGHLIGHT ·

Høgdepunktet denne uken var nok gladnyheten som kom på fredag. Jeg har hele uken gått å ventet spent på om jeg blir trukket opp i eksamen eller ikke, og fredagsmorgen fikk vi beskjeden: Ingen første klassinger på skolen vår var trukket opp i skriftlig eksamen!! Gjett om det var noen kilo som forsvant fra skuldrene da jeg fikk den beskjeden? Ikke nok med det var det lang helg, fri fra fredag til onsdag, ahh deilig!

· THIS WEEKS DOWNTURN ·

Denne uken har for å være helt ærlig vert ganske tung. Har vert mye lei og sliten og følt meg helt tom. Kjenner jeg er så lei av alt fortiden, men heldigvis er det bare rett over 30 dager til sommerferie, og da satser jeg på bedre og lysere tider!

· THIS WEEKS FAVORITE PICTURE ·· THIS WEEKS FAVORITE SONG ·

Denne uken har jeg oppdaget mange nye sanger som jeg allerede er blitt skikkelig glad i. Denne tiden av året er ikke tiden for rolig musikk, etter min smak. Nå som det er sommer er det bare "glad-musikk" som spilles hjemme hos meg. Spesielt er det to sanger denne uken som har gjort meg i ekstra godt humør på dager som har vert litt tunge og kjedelige: This one´s for you- David Guetta feat Zara Larsson og Oasis- Kygo, Foxes. 

· THIS WEEKS FAVORITE THING ·

Her var jeg nødt til å tenke meg litt om, for jeg tenker sjeldent over hvilke ting jeg bruker i hverdagen. Men etter litt grubling kom jeg frem til at denne ukens favoritt ting er neglelakk! Jeg har fått helt dilla på neglelakk. Er såså fint, særlig nå på sommertiden. Favoritten min har vert min nye neglelakk fra nailsinc:· THIS WEEKS FAVORITE OUTFIT ·Deilig å kunne gå med sommerkjole igjen!

 

ENJOY YOUR WEEK!

 

Mine mål for mai

 • 14.05.2016, 14:53

· SYV MÅL FOR MAI ·

 

1.Denne måneden skal jeg slappe mer av, og ta bedre vare på meg selv. De siste månedene har virkelig gått i ett, med prøve etter prøve og alt for mye å gjøre. I går var det opptrekk i eksamen, og ingen førsteklassinger på skolen vår me trukket opp, wiiii!! Så nå blir det noen rolige uker fremover, der jeg har tid til å gjøre litt som jeg vil og ikke kjenne på presset fra skolen hele tiden.

2.Jeg skal ommøblere rommet mitt. Kjente plutselig i går at jeg måtte ha en forandring på rommet. Jeg er en person som egentlig trenger forandringer ganske ofte, uansett om det handler om klær, sminke, reiser eller interiør. 

3.Ta meg treningsøkter jamnlig, men også lytte til kroppen. Jeg elsker å trene, og det gir meg såå mye energi i hverdagen, så derfor har jeg bestemt meg for å fortsette jevnt med trening, noe som jeg egentlig allerede gjør. Men jeg vil bli flinkere å variere treningsformen. Den siste tiden har det gått litt i det samme, og jeg ønsker å variere litt mer slik at hele kroppen får utfordret seg litt. Samtidig har jeg ikke et mål om å trene hver dag, for jeg ønsker også å lytte til kroppen og akkurat nå tror jeg kroppen min er for sliten til dette.4.Sette mer pris på det jeg har, og de rundt meg. Jeg har en tendens til å trekke meg litt tilbake i tunge tider med mye stress, og jeg isolerer meg litt fra både venner og familie. Jeg skal jobbe med å komme meg litt mer ut, og sette pris på alle rundt meg. Samtidig må jeg sette avgrensinger, for dersom jeg bare presser meg og ikke tar meg litt tid for meg selv tror jeg kroppen min vil bli veldig tom.

5.Se om jeg kan finne noen nye klær til sommeren. Sommeren nærmer seg virkelig nå (bare 34 dager til ferie, yeee!!). Jeg tok meg en tur i garderoben her om dagen og fant ut jeg virkelig har behov for å skifte ut og kjøpe litt nye sommerklær i år. 

6.Bli flinkere å ta bilder, og bli flinkere til å prioritere bloggen. Skal prøve å få tatt med kamera ut i større grad enn det jeg gjør nå, og få ta litt skikkelige bilder. Blogger tar seg så mye bedre ut når de har bilder av god kvalitet. Ser mye mer proffesjonellt ut med en gang, så det skal jeg jobbe med. 

7.Jeg har også planer om å kanskje begynne å lage youtubevideoer litt oftere, om det er ønskelig. Synst det er veldig gøy å lage videoer, men på grunn av dårlig til vil jeg ikke ha faste tidspunkt med videoer, men oftere skal jeg få til!

Har dere noen mål for mai?

min februar

 • 05.03.2016, 21:43


●Tilbragte mye tid på café sammen med venner og familie. ● Begynte månedens med den obligatoriske selfien, haha.


● Feiret verdens beste mamma, som fylte år 2.februar♡ ● Fikset litt på rommet mitt. Fikk blandt annet kjøpt meg en grønn plante og nye marmor-puter.


● Godgutten min ble hele 6 år! ● Lunsj sammen med min flotte mamma♡


● Hadde en kjekk utflukt til Bergen sammen med klassen. Været var helt nydelig, noe som ikke stemte helt siden vi var i Bergen(?), haha. 


● Vi hadde vinterferie, og den startet supert med en koslig helg hos søskenbarnet mitt i Bergen. ● Avsluttet ferien like bra med en hyttetur sammen med mine flotte venninner.


● Var ute å spiste herlig middag/kvelds med desse vakre jentene. ● Tapas med gjengen en gjeng fra gamleklassen. Så koselig, og ikke minst godt!


● Var en liten shoppingtur til Haugesund sammen med mamma. Jeg fikk kjøpt meg klokke, ny kåpe, og et nytt skjørt. Så fornøyd! ● Prøvde meg frem med ny mat og nye oppskrifter. Spesielt glad var jeg i å bruke avokado!

 

Hvordan har deres februar vert?

 

sunday & flowers

 • 28.02.2016, 15:28

Hei, og god søndag til dere alle!

For min del startet den tradisjonelle "relaxl-søndagen" helt motsatt, nemlig med en god og lang treningsøkt sammen med mamma. Når jeg faktisk tenker over det er søndag en av de dagene jeg liker best å trene på. Grunnen til det er ikkje godt å si, kanskje for å få litt ny energi til en ny uke? Nå skal jeg ikke skryte på meg for mye, for jeg endte med en gang jeg kom hjem opp i sofaen med koseklærna på. 


-new flowers, new week-

Nå har jeg freshet opp rommet mitt med nye blomster, og er så og si klar for den kommende uken. Dette er den siste uken med litt mindre skolearbeid, før det bryter ut neste uke. Så skal prøve så godt jeg kan å nyte uken som kommer, og kanskje finne på litt gøy innimellom skolearbeidet.

Ønsker flotte dere en super søndag! 

"fordi du fortjener det"

 • 23.02.2016, 17:37
..Først og fremst, hvor søt er ikke denne koppen? Synst den er skikkelig motiverende på tunge dager med mye arbeid å gjøre. Innimellom når jeg sitter å leser og pugger kan jeg sitte lenge å lure på om jeg skal unne meg noe litt godt å drikke eller spise, og når jeg da opner skapet og ser denne koppen får jeg vertfall et endelig svar: "du fortjener det". Synst det skal være lov å unne seg noe godt innimellom, selv i ukedagene :-) Tror nok vi alle fortjener det!

Jeg forstår godt vist dere begynner å bli lei av desse hverdagslige "kaffe/skole/mat" innleggene mine, og jeg skal bli litt mer kreativ fremover når det kommer til bloggen, promise! Setter veldig stor pris på om dere kommer med noen ideér til meg.

Håper dere får en fin tirsdag!


 

Uken som gikk..

 • 21.02.2016, 20:43

Ukens høgdepunkt: Har hatt den beste uken på en god stund, med veldig mange oppturer. Har nemlig hatt ferie og all min tid har gått til ting jeg selv har ønsket å gjøre. Hyttetur med venner, resturant og kafébesøk, shopping, besøk hos frisør, trening, avslapping, og matlaging. Å velge kun en opptur denne uken tror jeg ikke jeg klarer. 
Processed with VSCOcam with hb1 preset
Ukens nedtur: Nedturen er at jeg de siste dagene har følt meg litt dårlig. Har vert veldig sliten, tom for energi, og litt småkvalm. Det begynner heldigvis å komme seg, så jeg satser på jeg er helt bra i morgen.

Ukens innkjøp: Har ikke handlet så veldig mye denne uken. Har et mål om å begrense shoppingen min, og heller spare penger til de gangene jeg reiser på ferier osv.. Har nemlig noen reiseplaner frem mot sommeren som jeg gleder meg veldig til! Når det kommer til ukens beste kjøp, må det være dette skjørtet jeg kjøpte på bikbok her om dagen. Har letet etter dette en god stund, og endelig fant jeg det wihuu! 

Ukens måltid: Jeg var ute for noen dager siden og spiste på resurant med noen venninner av meg. Da bestillte jeg lasagne, som jeg tror må være en av de beste i verden. Jeg elskerelskerelsker den!

Ukens cravings: Kaffe,kaffe,kaffe,kaffe. Er det noe jeg har dilla på atm så er det kaffe. Må innrømme at jeg er mest glad i snopekaffe da, men har nesten lært meg å like helt vanlig kaffe også nå, stolt haha. 
Processed with VSCOcam with hb1 preset
Ukens sang: Den nye sangen til Adele, "When we were young" har gått på repeat denne uken. Loveeeit!

 

Hvordan har deres uke vert?

lately

 • 20.02.2016, 19:39

God lørdagskveld!

De siste dagen har jeg bare brukt til å nyte at jeg har ferie og fri. Har hatt det såå koselig med venninner og familie, og funnet på veldig mye gøy. Dessverre er dette den siste dagen med fullstendig frihet til å gjøre det jeg vil, for i morgen må jeg begynne å øve litt på tyskprøven vi har på tirsdag. Kjenner det blir tungt å begynne igjen, og må si at jeg ikke er veldig motivert. Selfølgelig gjorde det godt med en uke fri fra skolearbeid, men skulle ikke klaget om jeg fikk noen ekstra dager.


Her er noen bilder som oppsummerer de siste dagene. Tapas med en jentegjeng fra gamleklassen, resturantbesøk,hyttetur, og en liten shoppingtur med mamma. Har hatt det så koselig de siste dagene med fantastiske folk, og jeg kjenner at det har virkelig gitt meg påfyll av energi. Nå skal siste skikkelige fridag nytes med lasagne og kanskje en god film.

Ønsker mine flotte lesere en super lørdagskveld♡

lunsh time

 • 17.02.2016, 15:03

God onsdag, allesammen! Hvordan står det til med dere? For min del startet dagen med en god treningsøkt sammen med mamma. På grunn av været gjennomførte vi dagens økt innendørs. Kan vel si at det ikke frister særlig mye med utendørstrening når regnet pøser ned, og vinden blåser som gal. Nå har jeg akuratt hatt litt "me-time" og kost meg med en god lunsj og det nye bladet. Det er ikke så ofte jeg får tid til å bare sitte for meg selv og slappe av som dette. 


Dagens lunsj endte opp med avokado, nok en gang. Knekke brød med avokado og ost er virkelig noe av det beste jeg vet. Mmm!

Planene for dagen er å samle en liten gjeng fra gamleklassen. Vi skal diske opp med ulike tapasretter, og ha en skikkelig koselig kveld. Ser virkelig frem til å treffe jentene igjen. Er desverre ikke så ofte vi treffes lenger iogmed vi går på ulike skoler, tillegg til at alle har det ganske travelt med sitt. Når vi først har ferie så tenkte vi at det var en fin anledning til å finne på noe. Håper dere alle får en super onsdag, uansett om dere har fri eller ikke!
 

ny på håret

 • 15.02.2016, 19:02

God ettermiddag!

Dagen i dag har virkelig gått i ett, men har hatt det veldig koselig! Startet dagen med å spise en god frokost, se på youtube, og sminke meg. Jeg hadde nemlig en frisørtime som stod på agendaen. Jeg har en god stund hatt lyst på en forandring på håret, og denne gangen gikk jeg for en litt grå-tonet, mørk blond farge. På grunn av den kalde fargen fikk jeg litt lillaskjær i håret, men det skulle forsvinne etterhvert. Bortsett fra det er jeg super fornøyd!! Jeg har funnet ut at jeg trivest mye bedre med kalde hårfarger. 
Etter frisør-besøket gikk jeg og mamma på cafè og spiste en herlig lunsj sammen, snakket og hadde en koselig "mor-datter dag", som avsluttet med en liten runde shopping. For min del ble det ikke så mye handling, fikk kjøpt noen nødvendigheter som jeg ikke har orket å brukt penger på før nå, haha. I kveld skal jeg faktisk ut å spise for andre gang i dag, men denne gang sammen med noen venninner. Det skal bli koselig!

Håper dagen deres har vert like bra som min!

Bergen weekend

 • 14.02.2016, 10:59

Hei! Har dere det bra?

Begynner å bli en stund siden sist nå (igjen). Målet mitt om å blogge hver dag i februar gikk visst ikke helt i boks. Nå derimot er jeg ferdig med alle prøver, og er klar for å ta meg en god og lang ferie uten skole hengende over meg. Det betyr at det blir om ikke hver dag, men iallfall oftere blogg innlegg her på bloggen. På fredag reiste klassen på tur til Bergen for å besøke raftohuset. Det var en super fin tur, med kjekke folk og overraskende bra vær! I motsetning til regnværet bergen er kjent for, strålte solen heele dagen, noe som var såå herlig!

Processed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with lv03 preset·········

Fordi dette var siste dag med skole før ferie bestemte jeg meg for å bli igjen en dag i Bergen for å besøke søskenbarnet mitt, Maria, som jeg faktisk ikke hadde sett siden oktober (!?). Fredagskvelden gikk i den tradisjonelle tacoen, idol på tv-skjermen, og litt godis på bordet. Neste morgen spite vi en god frokost,før vi prøvde oss på en smoothie-challange som jeg lover dere at jeg aldri igjen skal prøve, haha. Vi kom oss vel ut i byen når klokken hadde passert 13.00, og da tilbragte vi dagen der med shooping, cafébesøk, og mye morro, frem til bussen min gikk hjem igjen til Stord klokken syv. 

Processed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with a4 preset

 

Hvordan har deres helg vert?
Har dere også ferie?
getting organized

 • 07.02.2016, 14:21

God søndagsmorgen til dere!

Så langt i dag har vært akkurat slik ekte vestlandsvær skal være, pøsregn og mye vind. I den anledning benyttet jeg morgenstunden til litt praktiske ting innendørs. Jeg kjøpte meg en ny notatbok her om dagen, som jeg synst var super søt. Jeg pleier ikke å være veldig flink til å ta i bruk slike bøker, men nå bestemte jeg meg for å bli flinkere til akkurat dette, og å holde meg litt mer organisert. 
 · Planning my blog, and drinking my morning coffee·
Nå derimot må jeg nok gå over til litt kjedeligere og tyngre arbeid; nemlig skole.. Jaja, jeg får trøste meg med at om en uke kan jeg slappe av så mye jeg bare ønsker, for da er det vinterferie!! Har virkelig ikke ord som beskriver hvor klar jeg er for en liten pustepause fra hverdagen nå. 

Hva er deres planer for dagen?♥

59º nord

 • 05.02.2016, 22:54

Hei! Har dere det bra?

I dag hadde vi som sagt planleggingsdag, og jeg startet faktisk fridagen min klokken halv ti med å gjøre matte(?). Jeg har sånn hat/elsk forhold til matte. Jeg synst matte er super gøy når jeg får det til, men i dag derimot var det ikke så veldig gøy. Satt å slet med en oppgave i over en halvtime, og jeg ble mer lei etter hvert minutt som gikk. Derfor endte jeg opp med å gi meg med øving for dagen da klokka nærmet seg halv 1. Da gikk jeg opp, sminket meg og tok turen på 59º nord med venninne mine, Karoline og Siren. Der drakk vi herlig kaffe, spiste kaker og boller, og snakket helt til klokken plutselig var passert halv 4. 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hvordan har dagen deres vert?

Langhelg

 • 04.02.2016, 19:33

Hei!

Da var siste dagen av skoleuken fullført, og det er langheeelg! Dessverre for min del går nok mesteparten av helgen til pugging av matte prøve og artikkelskriving, men likevel skal det bli godt med en ekstra dag der jeg får sove lenger, og selvsagt slappe av og finne på litt gøy også. I morgen har jeg og mine flotte bestevenninner tenkt å ta oss en tur på 59 grader nord, som er en super koselig kaffebar, der de selger alt fra kaffe til focaccia og andre bakevarer. Jeg ser virkelig frem til å komme meg ut av huset for en stund, innimellom alt arbeidet som står på to-do lista mi denne helga.

Nå skal jeg avslutte matte pugginga for dagen, og ta turen over til Siren sammen med Karoline. Vi skal "feire" langhelg med en god kveldsmat sammen før vi tar kveld hver for oss. Vi snakkes i morgen!

Har dere mye på "to-do lista" deres i helgen?
 

Mine mål for februar

 • 03.02.2016, 21:48

Være mer sosial og finne på kjekke ting med venninner. Jeg har den siste tiden ikke orket å gjøre annet enn å ligge hjemme de gangene jeg faktisk har tid å finne på ting. Men dette skal jeg endre på denne måneden. Den siste perioden har vert litt grå og kjedelig, og da tror jeg det er bra å bare helt koble av og tenke på noe helt annet for en stund. 

● Teste ut nye oppskrifter. Jeg elsker virkelig å bake, spesielt sunne ting som jeg kan spise med god samvittighet. De få gangene jeg faktisk tar meg tid til å bake noe blir det alltid det gamle, kjedelige men denne måneden skal jeg søke etter inspirasjon og se om jeg kan få testet ut litt nytt.


//bilde fra weheartit

Lese en bok og begynne på en serie. Er det noe jeg er dårlig til er det å sette meg ned, koble helt av og ser på serie eller lese en bok. Jeg skulle virkelig ønsket jeg hadde satt av litt mer tid til dette, men sånn har det dessverre ikke vert. Har dere noen tips til gode bøker og serier blir jeg veldig glad om dere kommenterer noen gode tips i kommentarfeltet.

● Publisere et innlegg om dagen. Jeg er en mester i å komme med dårlige unnskyldninger for lite blogging. Når jeg har det travelt er det veldig lett for meg å ikke prioritere blogging. Skal prøve så godt jeg kan å bli flinkere i Februar! 

● Piffe opp hårfargen min igjen. Nå er det blitt ganske mange måneder siden håret mitt fikk seg en behandling, og jeg kjenner at denne måneden må jeg få friske opp den kalde hårfargen som er så godt som borte nå. Kjenner jeg gleder meg skikkelig, for jeg vet jeg alltid blir fornøyd når min flinke frisør fikser håret!


//bilde fra weheartit

● Prioritere trening. Trening kan virkelig hjelpe på alt; humøret, psyken, selve kroppen, hjernen, og slik an jeg vel forsette en lang stund. Jeg elsker å bruke kroppen min skikkelig, få gjerne det å få litt gangsperr dagen etter. Da kjenner man virkelig at man lever! Jeg har vert flink å trene i noen år nå, men den siste tiden har det vert litt av/på, men etter dagens økt fikk jeg et skikkelig kick og jeg kjente virkelig hvor godt det gjorde med en treningsøkt. Så nå Kristine, skal du virkelig ta deg til til noen gode økter i uken!

 

A little birthday celebration

 • 02.02.2016, 20:19

Hei, kjære lesere!

Jeg vil begynne dette innlegget med å gratulere det mest fantastiske menneske jeg vet om, nemlig mamma, med dagen! Du er mitt store forbilde her i livet, og jeg håper å en gang bli en like god mor som du er, og har vert for meg og Jørgen helt siden vi var små. Jeg er såå glad i deg.

·······

Selvfølgelig måtte jeg stelle i stand noe kjekt for henne på dagen hennes. Jeg og en venninne hadde oss en liten tur på senteret der jeg fikk kjøpt gave til henne. På vegen hjem tok jeg også turen innom matbutikken for å handle inn roser og ingredienser til bursdagsmiddag som jeg skulle stelle i stand for henne. Og i dag ble det Tikka Masala med nanbrød som tilbehør som stod på menyen. Når har vi akkurat spist den herlige maten, mens vi har snakket og koset oss sammen. Det var virkelig en god avslutning på dagen. 


mmm!


Håper dere alle har hatt en super dag!

10 ting du ikke visste om meg

 • 01.02.2016, 14:01

Jeg har ikke flydd på ca 10 år. Ja, det stemmer faktisk. Har siden 6-7 års alderen hatt en ekstrem frykt for fly, og har siden den gang ikke turt å sette bena mine inn i et. Det som skremmer meg tror jeg i hovedsak er at jeg sitter ganske trangt og ikke har kontroll. Jeg tenker på alt gale som KAN skje, som at flyet kan falle ned, at det skal begynne å brenne, at det er bomber i flyet, at jeg skal få skikkelig panikkanfall, you name it. Innerst inne vet jeg jo at dette mest sannsynlig ikke kommer til å skje, men jeg blir likevel ikke kvitt den frykten inne i meg. Men når det er sagt er mitt største nyttårsforsett at jeg skal bite tenna i sammen og sette meg på et fly før sommeren, og det skal jeg klare!

Jeg trivest veldig godt i mitt eget selskap. Ikke missforstå meg. Jeg elsker å være sosial og finne på ting med venner, men jeg har ingen problem med å ha det gøy med meg selv til tider. 

Processed with VSCOcam with b5 preset

Jeg blir skikkelig påvirket av andre sitt humør. Om noen er lei seg og gråter, kan jeg også begynne å gråte. Om noen er irritert eller sur, blir jeg ofte småirritert. Om noen er glad, blir jeg glad. Jeg er altså et skikkelig følelsesmenneske. Jeg begynner også veldig lett å gråte. Om det er en trist film, kan jeg begynne å skrike. Om jeg er veldig sliten, begynner jeg også ofte å gråte. Humøret mitt kan gå fra 0 til 100 på noen sekunder. 

Jeg blir fort rastløs. Jeg er en sånn person som ikke klarer å sitte inne en hel dag. Jeg liker å slappe av, men ikke i lange perioder. Om jeg ikke har noe å gjøre en hel dag, må jeg en tur ut av huset, uansett om det er shopping, gåtur, eller en treningsøkt hjelper det på.

Jeg må alltid ha det ryddig rundt meg. Jeg vet ikke om jeg kan kalle det en uvane, men hver kveld før jeg skal legge meg begynner jeg som gal å rydde rommet mitt. Dersom jeg ikke gjør det, ligger jeg bare i sengen og irriterer meg over rotet, haha.
Processed with VSCOcam with se3 preset

Jeg har veldig store krav til meg selv. Både når det kommer til skole, trening og andre hverdagslige ting har jeg veldig store krav til meg selv, og har derfor ganske lett for å slite meg litt ut. Jeg er også veldig målbevisst, så når jeg har bestemt meg for noe så skal det gjennomførest skikkelig! Jeg burde nok jobbet litt med tankene mine når det kommer til akkurat dette, but it´s hard. 

Jeg er et skikkelig familie menneske. Jeg har et veldig nært forhold til familien min, noe som jeg er veldig takknemlig for. Spesielt godt forhold har jeg med mamma. Hun er akkurat som en bestevenn for meg. Jeg er så glad jeg har en familie som støtter meg gjennom alt, og alltid er der for meg.

Processed with VSCOcam with b5 preset

Jeg er ganske pessimistisk. Isteden for å fokusere på det positive legger jeg ofte bare merke til det negative med ulike situasjoner. Jeg tenker aldri at dette kommer til å ordne seg, eller at det kommer til å bli bedre. Jeg kan også tenke meg selv syk, haha. Dersom jeg mener jeg har symptomer på en sykdom eller noe slikt, begynner jeg å innbille meg og bli redd for at jeg virkelig er syk.

Sjokolade er det beste jeg spiser. Sjokolade er virkelig min guilty pleasure. Jeg prøver så godt jeg kan å ikke putte i meg så mye dritt i ukene, men i helgene derimot stapper jeg i meg sjokolade både fredag og lørdag. INGENTING liker jeg bedre enn sjokolade. 

Jeg liker best å ha kontroll. Når vi jobber med skolearbeid og ellers i hverdagen liker jeg å ha kontroll på mine egne saker. Når jeg øver til prøve må jeg finne alle svarene selv slik at jeg får akkurat den forklaringen jeg ønsker, haha.

 

Noe dere visste/ ikke visste om meg fra før?

 

 

Uken som gikk..

 • 31.01.2016, 19:47

Ukens høydepunkt:
Etter en ganske tung og slitsom uke tok jeg og mamma oss en liten shoppingtur til Haugesund for å koble av fra alt skolearbeid og annet stress for en stund. Vi spiste god lunch, handlet litt, og hadde det veldig koselig. Jeg trengte virkelig å komme meg vekk litt og finne på noe gøy!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Ukens nedtur:
Føler jeg nevner skolearbeid som ukens nedtur hver eneste gang, men nok en gang må dette bli nedturen. Pugging, pugging, pugging. Hele uken har forsåvidt godt til pugging av prøver, så det sier seg vel selv at blir nokså slitsomt og kjedelig i lengden. Krysser fingrene for at resultatet var verdt alt lesingen. 

Ukens måltid:
I går hadde jeg besøk av to flotte venninner fra klassen, Silje og Nina. Jeg disket opp med lasgane, og potetmos,salat og baguetter som tilbehør. Om jeg får si det selv, så var resultatet overraskende bra! (selv om alt var fra toro da, hehe). Tillegg til den gode maten var det super stemning, som toppet det hele. Vi snakket, spiste, så film, og koste oss til klokken nærmet seg tolv. 
Processed with VSCOcam with hb1 preset

Ukens sang:
Si ja! av Katastrofe har gjort meg hakket gladere denne uken. 

Ukens innkjøp:
En grønn trench coat fra Veromoda som jeg kjøpte da vi var i Haugesund er helt klart ukens favoritt! Kommer nok bilder av den senere.

 

Har dere hatt en fin uke?

vsco lately

 • 15.01.2016, 23:46

Hei kjære dere!

Det blir som dere sikkert har merket, ikke så mye blogging som jeg ønsker nå for tiden. Jobber i hovedsak med skole det meste av tiden, og da jeg endelig har litt fritid prioriterer jeg det å nyte å være helt fri for en stund. Har hatt både oppturer og nedturer de siste ukene, og det samme har humøret mitt. Føler virkelig jeg var vert en berg og dalbane, som ikke slutter å gå. Alt har gått i ett sett uten sjanser til pusterom. I går og i dag derimot tok jeg og noen venninner oss tid til et pusterom, og prøvde å finne på noe gøy sammen. Snøen har akkurat kommet for fullt her på Stord nå, og vi utnyttet derfor muligheten i går til en skitur på fjellet, som vi deretter avsluttet med kveldsmat og kakao rundt bålet. I dag tilbragte vi hele to timer på 59 grader nord, som er en super koselig kaffebar med fint interiør og gode mat-og drikke varer. Vi brukte tiden til å nyte en god frappe/iskaffe og til hverdags prating om alt og ingenting. Avsluttet dagen med taco og Ylvis på tv, perfekt!


Følg meg gjerne på vsco dersom dere ønsker å følge meg uten om bloggen! Jeg heter kristinelf (link).

 

Har dere det travelt fortiden?

Uken som gikk..

 • 10.01.2016, 18:53

Ukens opptur:
Det var virkelig følelsen etter å ha gjennomført den store matteprøven jeg har grudd meg til i over en måned nå! Det er for tidlig å si helt hundre prosent hvordan det gikk, men følelsen etter prøven var ganske bra. Så jeg får krysse fingrene og håpe på det beste! 
Processed with VSCOcam with a5 preset

Ukens nedtur:
Hele uken har vert ganske tøff, og jeg har vert litt nedfor og sliten. Dere har nok også merket at bloggingen har vert skikkelig dårlig fortiden. Jeg har jobbet med skolearbeid dag etter dag, og det tapper meg virkelig helt for energi. Noen uker kommer jeg nok ikke til å være like aktiv på bloggfronten som jeg tidligere har vert og det beklager jeg. 

Ukens sang: Har ikke hatt så mye tid til musikk denne uken, men om dere vil vite hva jeg hører på kan dere ta en titt på listen min HER.

Ukens innkjøp: Denne vakre neglelakken jeg kjøpte på h&m her om dagen må være ukens beste kjøp. Elsker glitter fortiden, både når det kommer til negler og sminke haha.


 Ukens måltid: Det må være gårsdagens middag, nemlig lasagne! mmm♡

Ukens serie: Petter uteligger, desidert! Det er det eneste jeg har sett på denne uken, med unntak av youtube videoer. Synst det er helt sykt at folk kan ha det så forferdelig her i Norge!

 

Hvordan har dere hatt det den siste uken?

Back to everyday life

 • 04.01.2016, 14:21

Hei dere!

Da var det dessverre slutt på ferie og den koselige juletiden for denne gang, og nå er det på an igjen med skole. Kjenner jeg har ganske blandede følelser; det er litt deilig å komme igang igjen med trening og sunt kosthold og selve hverdagen, men tanken på skole og alt arbeide som hører med dreper meg innvendig. Jeg er totalt utslitt før jeg en gang har begynt, fordi jeg vet at de tre kommende ukene vil være super travle med enormt med skolearbeid; Norsk skriving, matte tentamen, samfunnsfag prøve, naturfag innlevering, naturfag prøve.. Puh, jeg kan vel ikke gjøre noe annet enn å prøve så godt å innstille hjernen min til å jobbe så godt som mulig desse ukene? 

Processed with VSCOcam with b1 preset

På den positive siden er det ikke veldig lenge til neste ferie, bare 7 uker som jeg skal prøve å komme meg gjennom. Ønsker alle lykke til med hverdagen og skole/jobb igjen!

Mitt 2015- del 3/3

 • 03.01.2016, 11:07September startet med supert vær som vi bestemte oss for å utnytte for fullt. Derfor tok jeg og noen venninner oss en tur til stranden, og hadde med god mat og godt humør. Noen tørrte tilogmed å bade, som ikke inkluderte meg for å si det sånn!


Vi satt barnevakt for mine to søte sønskenbarn.

Processed with VSCOcam with a4 preset
Kosetur med mamma til Haugesund♡


Fjelltur med min spreke mamma, og besteforeldre!

Processed with VSCOcam with se3 preset
Pizzadate med mine fantastiske venninner♡


Hadde besøk av søskenbarnet mitt fra Bergem, og tremenningen min fra Australia. Vi hadde oss blandt annet en tur på bowlingen (der jeg vant, hihi.)


Kjøpte meg ny genser som jeg ble såå fornøyd med, haha.


Hadde to måltid på frugård faktisk, først middag med Tonje og Siren. Deretter hadde vi fritime på skolen så jeg, Karoline, Hanna og Siren benyttet den til å ta beguetter til lunch. mm!


Fikk smykke av beste mamma♡♡

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Unnet meg selv en god og lang frokost i sengen.


5.november hadde vi fri på skolen, så den utnyttet vi til å ta en koselig shoppingtur til Bergen. Det var såå koslieg! Vi shoppet, begynte så vidt på julegaver, og spiste god mat på egon. 

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Denne kvelden var virkelig koselig. Venninnegjengen i klassen samlet seg hos Frida, der vi ble servert både pastasalat, pai, is og godis. Vi lekte noen leker og koste oss til langt på kveld!


Flettet meg selv for første gang haha. // Tok meg en frappe på 59 grader nord sammen med mamma. 


Avsluttet måneden slik den begynte; BERGEN! Men denne gangen var jeg med familien min. Vi shoppet julegaver, bodde på hotell og så på lysfesten.


Laget årets pepperkakehus.


Pyntet rommet mitt, satt inn juletre, og gjorde det klart til jul.

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Hadde en helt fantastisk dag med desse jentene. Først baket vi pepperkaker og pyntet dem, etterfulgt med å se danseshowet til noen flinke jenter i klassen.


Var i 2 bursdager, først til Hanna og deretter til Siren. Hadde to fantastiske kvelder sammen med fantastiske venninner!


Den 22.desember var siste skoledag, og vi feiret med julebakst og kos hos Nina♡


Senere den kvelden var det pynting av juletre som stod på planen. Såå fint!

Processed with VSCOcam with hb2 preset
Og så kom selveste JULAFTEN!! Har skrevet et veldig detaljert innlegg om denne dagen HER vist dere ønsker å se, men kort fortalt var det god mat, god stemning og pakker.


Etter noen late juledager tok jeg og mamma oss en tur til Haugesund for bytting av noen gaver.


Avsluttet året med en super nyttårsfeiring med de beste jentene! GODT NYTTÅR!Håper alle har hatt et helt fantastisk år!
Mitt 2015- del 2/3

 • 02.01.2016, 12:20Jeg var ute å øvelsekjørte. // Vi hadde en super koslig dag på stranden med god mat og fint vær!


Fant frem litt tynnere klær og gjorde oss klar for våren!


Hadde en super 17.mai feiring som startet med tapas hos Marie, etterfulgt med mat på samson på kvelden.


Hadde en super avsluttning på måneden med bryllupsfest til flotte tante og onkel!


Hadde en super klasseavslutning med gamle klassen. Kjenner jeg savner dem nå, haha.


Feiret at vi var ferdig med eksamen, og snart ferdig på ungdomsskolen (!?)


Jeg og mamma hadde en skikkelig koselig helg. Først hadde vi en deilig spa dag, og deretter hadde vi oss en skikkelig jentekveld på hytten for å feire at jeg var ferdig med 3 år på ungdomsskolen.


Utdeling av vitnemål, og siste dag sammen med klassen.


Startet en kald sommerferie med kortspilling og litt godis hos venninna mi Erle.

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Feiret flotteste Helene som ble 16 år, wii!


Koslig kafébesøk med Erle og Åse.


Koselig sankthansfeiring på stranden med grilling, musikk og god mat.

Startet måneden med jentetur til Stavanger for å se VG-lista og shoppe. Vi møtte også mammatilmichelle, hihi. 

Processed with VSCOcam with c1 preset
Hadde noen fantastiske dager sammen med beste Helene♡ Vi spiste god grillmat, solte oss, gikk kveldstur til sentrum og kjøpte is, og badet.


Spillekveld med pizza og godis♡


Hadde 2 fine uker med familien på hytta, og fikk også besøk av Karoline og Tonje. Vi koste oss med marshmellow, fisking, og spilling. 


Kom på tv når sommerbåten var her på Stord, haha. 


Startet august måned med en roadtrip til Sverige med familien, der vi besøkte flere forskjellige steder som blandt annet Gøteborg og Helsingborg. Vi hadde det supert, med fantastisk vær, gode middager, mye shopping, strandbesøk og alt en perfekt ferie innebærer etter min mening. Savner det såånn!! Vi avsluttet turen i Sandefjord der broren min spillte fotballcup.


Farget og klippet håret, såå fornøyd som alltid!


Kafébesøk med flotte Åse♡


Overrasket verdens beste mamma med roser og melkehjerter♡


Avsluttet måneden med en fantastisk koselig hyttetur med jentene mine♡
2 0 1 6

 • 01.01.2016, 12:16

GODT NYTTÅR!!

Håper alle har hatt et helt fantastisk år!! Selv har jeg hatt et år med både oppturer og nedturer, men alt i alt har det vert et supert år som jeg aldri vil glemme. Jeg vil takke alle som har vert innom bloggen min, og som har lagt igjen mange fine kommentar! Jeg setter så utrolig stor pris på dere♡ 

Nyttårsaften var virkelig en fantastisk slutt på 2015!! Først var jeg og familien og spiste deilig middag hos mormor og besten, sammen med onkel,tante, og søskenbarnet mitt Anders. Der koste vi oss med quiz, litt kaker, og godt humør helt til klokka var halv 10. Da kjørte nemlig mamma meg videre til en venninne av meg. Åhh, det var så koselig! Vi startet med at vi ble servert en nydelig sjokoladefondant med is som tilbehør, og deretter var det godis og chips som stod på menyen. Litt før klokka 00.00 tok vi på oss gode klær for å gå ut å se på alle de nydelige fyrverkeriene. For å være ærlig er jeg egentlig litt redd for raketter og slikt, men jeg synst det er såå nydelig å se på, så jeg blir med ut trossalt. Senere på kvelden, eller skal jeg si morgonen(?), koste vi oss videre med godis, leker og godt humør, og jeg kom meg vel ikke hjem før klokka var passert halv 3. Men det var virkelig en helt super avslutning på et supert år, og en like super start på noe jeg håper kommer til å bli et minst like bra år!

Ønsker dere alle et fint år!!

 

Mitt 2015- del 1/3

 • 30.12.2015, 22:56Vi hadde besøk av venninna mi Annie, søstrene og moren deres, og koste oss med mye god mat og mange fine raketter på nyttårsaften. God start på året!


Åh, denne kvelden var virkelig høgdepunktet i Januar! Noen av jentene i klassen planlegget et skikkelig suprise party for Tonje som var den første i vennegjengen som fyllte 16 år. Vi baket cupcakes, kjøpte gave, laget kort og dekket på bordet og gjorde alt klart hjemme hos henne, og gjett om hun ble overrasket da? haha. 


Vi hadde akkurat sminket oss og gjort oss klare for vårt siste nyttårsball!


Startet februar med såpass mye snø at jeg og noen venninner bestemte oss for å ta en god kveldstur. Vi avsluttet turen med en skikkelig koselig stund rundt bålet!


Hadde en god lunch med mamma på frugård! mmm


Jeg, Karoline, Siren og Tonje tilbragte en super koselig helg sammen på hytta mi. Vi spillte spill, snakket til langt på natt, og laget goood mat!! På lørdagen tok vi oss også en dagstur til Haugesund for å shoppe litt og kose oss. Denne helgen var virkelig fantastisk!


For andre gang i februar endte jeg opp på Frugård, men denne gangen med fine flotte venninner!


Vi ble sminket og fotografert av et svensk firma. Vi fikk rett og slett være modell for en dag, noe jeg alltid har drømt om haha! Virkelig et minne for livet.


Benyttet oss av det fine vårværet til å ta oss en god fjelltur.


Åse og meg i bursdag til Anne.


Desse flotte jentene overrasket med på bursdagen min med kake,is,brus og nydelige roser. Heldige meg!!


Var ute på Samson og spiste for å feire Åse som ble 16 år, wii!


Startet april med en shoppingtur til flotte Bergen sammen med desse jentene! Utrolig bra start på en fin måned. 


Min fantastiske "lillebror" ble 13 år!!


Fikk gave i posten, wiii!!


Annie ble med meg og familien til Stavanger der broren min skulle spille håndball cup. Vi lå på et nydelig hotell, shoppet, så på kamper, spiste god mat og hadde det helt fantastisk. Super koselig!!


Jeg feiret også bursdagen min, med utkledningstema. Kineser og Asiater, haha.


Startet så vidt med forberedning til sommeren med å gjøre litt av skolearbeidet utendørs.Hva synst dere om innlegget? Ønsker dere del 2 og 3?


Julaften time for time

 • 25.12.2015, 10:30
08.00:  
Jeg våknet av at venninna mi kom å ringte på døra. Må innrømme at jeg ikke ble sånn veldig glad, iogmed jeg ikke sov så veldig godt den natten. Likvel to jeg på meg morgenkåpa og tøflene mine, gikk ned og åpnet døra. Der stod hun i treningsklær og julegaven min i handa. Deretter byttet vi gaver, før spreke Erle begynte joggeturen sin. Jeg derimot var ikke på den spreke siden, så jeg gikk rett opp og la meg i senga igjen.

09.00: Da klokka passerte ni fant jeg ut at jeg like godt kunne stå opp, på grunn av at jeg var såpass våken. Jeg tog på meg morgenkåpa og tøflene nok en gang, og gikk for å åpne siste luke i kinderkalenderen min + den siste kalendergaven som var en super fin klokke ♥ Tusen takk for mange fine gaver mamma!10.00: Vi hadde en herlig julefrokost med rundstykker, godt pålegg og kakao. Mmm ♥

11.00: Jeg satt meg godt tilrette i sofaen og såg på askepott, som virkelig er blitt en tradisjon her i hjemmet. Like koselig hvert eneste år!

12.00: Tok meg litt tid til å blogge, slappe litt av, og kose meg med godisen fra julestrømpa mi. 

13.00: Gikk opp på rommet, satt på litt fin julemusikk, og satt meg forrann sminkebordet og eksprimenterte litt med sminke til den store kvelden. Etter litt feil her og der, ble jeg til slutt fornøyd med resultatet. 

14.00: Da klokka hadde passert to, kjørte jeg og mamma til kirken for å se på julegudstenesta. Å gå i kirken rundt juletider gir meg virkelig den ekstra stemningen, og får meg til å slappe av 100%.

15.00: Gudstenesta var ferdig, og vi kjørte hjem igjen, og jeg tok meg tid til å slappe litt av.

16.00: Jeg fikk tatt på meg julekjolen, krøllet håpet, og finpusse på sminken min. Sminken til mamma gjorde jeg også, og om jeg skal si det selv så ble det ganske bra haha. 

17.00: Vi hadde en liten photoshoot i finklær fremfor juletreet før vi skulle dra til mormor og spise julemiddagen.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

18.00: Vi ankom mormor og besten sitt hus, og kjente med en gang den herlige lukta av ribbe og pinnekjøtt. Samtidig som mormor gjorde siste finishen på julemiddagen, satt besten i gang en liten quiz, der jeg ikke klarte å svare på et eneste spørsmål en gang haha.

19.00: Når klokka nærmet seg sju,var middagen endelig klar. Mens hele familien spiste pinnekjøtt, koste jeg meg med ribbe. Jeg liker pinnekjøtt, men synst ribbe er såå mye bedre. 20.00: Etter ca en halv time med avslapning og litt mer quiz, var det på ann igjen med en ny runde mat. Nå var det mormor´s hjemmelaga Dronning Maud Pudding, og riskrem som stod på menyen. Dronning Maud Pudding er virkelig det aller beste jeg vet når det kommer til dessert, så jeg lyste virkelig opp når jeg fikk vite at mormor hadde disket opp med det.

21.00: Klokka ni kjørte hele gjengen hjem til oss for å åpne gaver. Vi holdt vel på litt over en time tror jeg, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd enn det jeg ble. Er så takknemlig for alle som tenker på meg, og har kjøpt så mye fint til meg ♥22.00: Nå var vi vel omtrent ferdig med åpning av gaver, og jeg sprang med en gang opp og hoppet i koseklær. Noe av det beste med å pynte seg er egentlig å hoppe i kosebuksa etterpå. Vi dekket nok en gang bordet med litt utvalg av julekaker og is, og jeg ble nok en gang stappmett. Men godt var det virkelig!

23.00: Etter en fin kveld sammen med mine fantastiske besteforeldre, bestemte de seg for å komme seg hjem og ta kveld. Etter de hadde gått satt jeg og mamma oss ned og så gjennom gavene vi hadde fått, noe jeg synst er super gøy. Da får man virkelig se skikkelig alt av gaver man har fått.

00.00 Jeg satt meg ned, slappet litt av, redigerte litt bilder, og begynte å skrive dette innlegget. Nå skal jeg snart hoppe i sengs, og prøve å få en god natt søvn etter en helt super dag sammen med mine kjære ♥

 

HÅPER ALLE HAR HATT EN LIKE FANTASTISK DAG SOM MEG!

julemorgen

 • 24.12.2015, 10:45

 
                                                                                            ∼Christmas breakfast∼ 


God morgen mine gode lesere♡

Endelig er den store dagen her som de fleste av oss har ventet på en good stund! Dagen der man skal nyte tiden her og nå, uten bekymringer. Dagen der man skal slappe av og ha en fin tid sammen med de nærmeste. Jeg har sagt det før, men sier det igjen; Tiden har gått så utrolig fort den siste måneden!! Og når jeg tenker over det har faktisk hele 2015 føket forbi. Nå er jeg stappmett etter å ha spist en herlig julefrokost; rundstykker, mye godt pålegg, og ikke minst kakao, mmm! Nå sitter jeg i sofaen med kosebuksa på, og småspiser litt av godisen jeg fikk i julestrømpen mens jeg venter på at askepott skal begynne♡

ØNSKER DERE ALLE EN HELT FANTASTISK JULEFEIRING♡ 

 

Et pyntet juletre

 • 22.12.2015, 23:27

Hei!

Nå har vi akkurat fått på plass og pyntet årets juletre. Aldri lar jeg noen gang familien få pynte juletreet uten meg, for det er virkelig noe av det beste jeg gjør før jul. Derfor sørget jeg for å være på plass i hjemmet før den tid. 


Denne dagen har virkelig vert helt super fra morgen til kveld! Vi avsluttet årets skolehalvår klokka 12 i dag, som var en utrolig herlig følelse. Dessverre kan jeg ikke si at jeg ikke skal tenke på skole i det hele tatt, for vi har matte tentamen rett etter ferien som jeg er helt nødt å øve litt på. Ikke misforstå meg, fridager der jeg ikke tenker på skole skal jeg virkelig få lage meg. Ettermiddagen tilbragte jeg og noen venninner fra klassen hos Nina, der vi hadde en skikkelig koselig bakedag. Resultatet ble mange herlige julemenn, pepperkaker, og vepsebol kjeks. Mmm ♥ 


Nå gjenstår det bare å legge siste rest av julegavene mine under treet, og så er jeg virkelig super klar for den store kvelden! Ønsker alle en fin førjulstid før den store dagen♥ NYT DEN!


Hvordan har deres dag vert?

 

Uken som gikk..

 • 20.12.2015, 11:04

Ukens høydepunkt:
FREDAG! For det første hadde vi fri, som i seg selv er veeldig gøy, haha. Men høgdepunktet var virkelig bursdagen til venninna min, Siren. Vi var samlet en liten gjeng, og hadde det skikkelig koselig. Godt selskap, god mat, julemusikk, leker, og godt humør ♥ 


mine flotte venninner ♥

Ukens nedtur:
Har egentlig ikke hatt en sikkelig nedtur denne uken, med unntak av at jeg har hatt litt vondt i halsen og vert litt sliten innimellom. 

Ukens innkjøp:
Har ikke kjøpt noe annet en julegaver denne uken. Det beste innkjøpet er nok julegaven til mamma, som jeg tror hun vil bli kjempe glad for!


Ukens sang:
Alle julesanger! Har hørt på julesanger hele tiden denne uken for å prøve å få skikkelig julestemning. Har en liste med noen av mine favoritt julesanger på spotify om dere ønsker å følge den. (HER)

Ukens film:
The Holiday!! Hadde en koselig kveld sammen med mamma og pappa i går, der vi koste oss med denne filmen og litt godis. Såå koselig!

Ukens lille hverdagsglede:
Vi har alltid lang fritime på onsdager, og iogmed vi ikke har så mye skolearbeid nå bestemte jeg og noen venninner av meg oss for å ta turen hjem til meg og bake nonstop-kjeks. Det var veldig hyggelig, og ikke minst godt da hehe. 

 

Hvordan har deres uke vert?

 

Christmas tag

 • 19.12.2015, 14:42

Julesanger eller julefortellinger?
Definitivt julesanger! Gleder meg til hver eneste desember for da kan jeg endelig høre på julemusikk, haha.

Rød eller grønn?
Rød! Jeg har aldri sett på grønn som en typisk julefarge.

Gløgg eller kakao?
For å være ærlig har jeg aldri før smakt gløgg. Kakao har siden jeg var liten vert den typiske "jule drikken" min, og det slår virkelig aldri feil med en kopp kakao! 


Fargede julelys eller hvite?

Hmm, både og. Til advent synst jeg det bør være lilla, for det har jeg alltid vert vandt med. Men ellers synst jeg hvitt er finest.

Nisser, engler eller snømenn?
Jeg er både glad i å pynte med engler og nisser, og synst de er såå koslige!

Gi eller få gaver?
Hadde jeg fått dette spørsmålet for noen år tilbake hadde svaret definitivt vert å få gaver, men de siste åra har jeg fått en veldig stor glede av å gi til andre. Jeg har veldig store forventninger til meg selv når det gjelder julegaveshopping, for jeg vil at gavene skal være 100% perfekte. Det fører som oftes til at jeg bruker litt mer penger enn planlagt, haha. Men selvsagt er jeg utrolig glad for å få gaver også!!


Ekte eller plastikk juletre?
Ekte!! Jeg elsker lukten som kommer av treet. Både jeg og mamma er veldig kresne på juletrær, så det er det eneste negative. Kjøper man et plastikk tre er det iallfall så godt som perfekt.

Har du begynt på julegaver/er du ferdig?
YEES, I´M FINISHED! Kjøpte den siste gaven i går, og det føles så deilig å være i mål! Tillegg er jeg ganske fornøyd med de alle, og håper virkelig de faller i smak!

Julegavetips?
Jeg laget for noen dager siden et innlegg om mine ønsker som dere kanskje kan få litt inspirasjon fra (HER), eller så vil jeg anbefale å gi opplevelser, som for eksempel å gå ut å spise, en reise og lignende. 

Hva gleder du deg mest til med julen?
Jeg er et skikkelig jule menneske, så jeg elsker virkelig ALT med julen! Morgonen med askepott og julegodteri, og kvelden med godt selskap, god mat, og gaver.

Kjøpe eller bake julekaker?
Hjemmelaget desidert! Får ikke julestemning av en desmeber uten julebaking og musikk. Tillegg smaker de 100 ganger bedre enn kjøpte!Har du en julebok du leser for øyeblikket?
Nopp. Jeg er en person som ikke leser frivillig, med unntak av blogger.

Favoritt julefilm?
The Holiday! Elsker,elsker,elsker den virekelig, og blir aldri lei av den! 

Hva ønsker du deg til jul?
Som nevnt lenger oppe har jeg tidligere laget en liten ønskeliste av noen av mine ønsker som dere kan se.

Ser du på noen julekalendere på tv?
Gjett om jeg ble lei når de bestemte å sende julekongen på barne tv i desember da? haha. Jeg så litt gjennom de gamle DVDene vår, og fant en CD med jul i svingen♡♡ Så det har jeg fulgt med på i år. Ellers ser jeg på Asbjørns julekalender, og ler like mye hver gang haha.

 

 

in a week

 • 17.12.2015, 16:12

Hei! Hvordan går det med dere?

Denne måneden har bare flydd forbi. Tror aldri noen gang i hele mitt liv at jeg har følt tiden gått så fort. Jeg har hatt planer nesten hver eneste dag siden desember startet, og dagene fremover mot jul er like fullbooket. Men dere, tenk at det bare er en uke igjen til selveste julaften!?? wææ!! Jeg gleder meg såå mye.

Grunnen til at jeg ikke har blogget er som jeg nevnte at jeg har vert helt fullbooket. Det er vel egentlig ingen god unslyldning, for julen er vel være travel for alle. Men uansett skal jeg skjerpe meg nå, og blogge hver dag frem mot jul. I promise! I dag starter helgen for min del, så det skal nok bli super deilig! Skal få utnyttet tiden til en siste finish på julegaver tenker jeg. Ønsker dere alle en super uke før den store dagen, og håper alle tar seg tid til å nyte desse dagene!

Tenker forresten å kanskje få til en video i løpet av uken. Noen ønsker?

 

Min november

 • 01.12.2015, 14:31// Hadde en super koselig dag i Bergen med mine herlige venninner, fylt med shopping, god mat og god stemning♡


// Hadde en helt super kveld med desse fantastiske jentene. God mat, godt humør, og mye små prating♡


// Jeg og Åse startet så vidt med julehandel♡


// Måtte dokumentere de første flettene jeg noen gang har flettet på meg selv, haha. // Jeg og mamma hadde et koselig kafébesøk♡


// 3 stykk som (nesten) alltid gjør meg i godt humør♡


// Lysfest i Bergen♡ 


// Verdens beste mamma har stelt i stand pakkekalender til meg og lillebror♡ // Fikk satt sammen og pynte pepperkakehus.

Hvordan har deres november vert?

 

pepperkakehus in the making

 • 30.11.2015, 20:53

God kveld, søte dere!

Ettersom at mesteparten av dagen i dag gikk til skolearbeid, bestemte jeg og mamma oss for å ta en pause og lage pepperkakehus. Jeg har alltid elsket å pynte og sette sammen pepperkakehus, og kommer nok heller ikke til å vokse fra det heller tror jeg, haha. Om det ble så fint vet jeg ikke, men koste oss gjorde vi ialletfall. Pøste på med både melis og nonstop, så at det smaker godt er vertfall sikkert!! Elsker førjulstiden med julemusikk, baking, pynting og mye kos. Wææ tenk dere, at i morgen er det 1.desember!! Synst tiden har gått så utrolig fort siden skolen startet, omg


Andre enn meg som gleder seg helt ekstremt til desember?

Uken som gikk..

 • 30.11.2015, 13:30

Ukens høydepunkt:
Høydepunktet denne uken er definitivt weekendturen til Bergen sammen med familen. Vi fikk handlet en del julegaver, gikk ut på restaurant og spiste god mat på kveldene, slappet av på det utrolig fine hotellet vi lå på, og toppet det hele med stemningsfull lysfest lørdags ettermiddag. Følte virkelig jeg hadde ferie, så tanken på at jeg må tilbake på skolen med mye arbeid er ganske kjip. Jaja, skal holde ut de siste 23 dagene på skolebenken.


Ukens nedtur:
Ukens nedtur må være hele gårsdagen som jeg i utgangspunktet hadde gleda meg skikkelig til. Jeg hadde store planer om å begynne å pynte rommet til jul, men sånn ble det visst ikke. Jeg kjente allerede på morgonen da jeg våkna på hotellet at jeg var litt uvvel, og verre ble det bare ut over dagen. Så da vi kom hjem lå jeg flere timer på sofaen uten å klare å bevege på meg fordi jeg hadde så vindt i magen og var kvalm, men heldigvis er det nokså bra i dag.

 

Ukens innkjøp:
Det må være leppestiften min fra mac i fargen stone, som jeg har siklet etter en god stund. Såå fin!


Ukens sang:
Half the world away- Aurora

Jeg begynte å høre på julemusikk for fullt i helga, og denne må nok være en av mine favoritter, elsker den!

Ukens bilde:


Ukens lille hverdagsglede:
Det å se de nydelige fyrverkeriene i Bergen gav meg litt ekstra julestemning og glede.

 

Hvordan har deres uke vert?

 

Lysfest og julehandel

 • 29.11.2015, 11:35

Hei søte dere!

Denne helgen har vert såå bra, og ikke minst super koselig! Sammen med familien reiste jeg etter skolen på fredag rett til Bergen, der vi skulle ligge på hotell, shoppe julegaver, og være med på lysfest med konsert og raketter. Jeg ble faktisk nesten ferdig med alle julegavene jeg skulle kjøpe, så det var deilig! Har bare noen få igjen som jeg tenker å få kjøpt i løpet av den neste uken. 

Lysfesten var helt magisk. Det var skikkelig stemningsfullt med over 250000 mennesker samlet på en plass, og med mange fakler og lys, og julemusikk. Kjente jeg faktisk begynte å kjenne et lite snev av julestemning. Og avslutningen av lysfesten dere, var helt fantastisk. Mange flotte raketter lyste på himmelen ovenfor den store julegranen som akkurat hadde blitt tent. Nydelig!Såå nydelig!

 

Hvordan har deres helg vert?

A cozy evening

 • 06.11.2015, 23:34

God kveld!

Etter mange lange og stressende dager fylt med skolearbeid, var det deilig med en skikkelig kosekveld sammen med noen av mine favoritt jenter. Min kjære veninne, Frida, var nemlig så grei og tok intiativ til å samle en gjeng fra klassen. Vi ble servert en herlig middag som bestod av pastasalat og ostescones, etterfulgt av en helt nydelig skogsbær pai, sjokolade, og bær til dessert. Vi snakket, lo, og hadde det super koselig, og før jeg visste ordet av det hadde det gått flere timer. Det er helt sykt hvor fort tiden går når man har det gøy, og befinner seg i godt selskap. Hva har dere gjort i kveld?
good morning

 • 25.10.2015, 10:12

God morgen, herlige dere!

Hvordan har dere det? Helgen har så langt gått i et sett for min del. I går var jeg rett og slett opptatt fra klokken 12 på morgonen, til 12 på kvelden! Hadde det supert og koste meg masse sammen med noen venninner av meg, så fikk rett og slett ikke noe tid til å publisere et innlegg i går. Jeg har fått svart ferdig på spørsmålene dere stillte, så det kommer nok ut på bloggen senere i dag!

I dag bestemte jeg meg for å kose meg litt eksta og slappe skikkelig av, så jeg satt i gang med å blande sammen litt forskjellig, som resulterte i desse herlige pannekakene. Sunne og gode! Nå har jeg ligget i senga, kost meg med pannekakene og sett på youtubefilmer en god stund, og er klar til å snart stå opp og gjøre noe litt mer fornuftig, haha. Ønsker dere alle en super søndag!Hva er deres planer for søndagen?

Uken som gikk..

 • 19.10.2015, 21:31

Ukens høydepunkt: Denne uken har humøret gått opp og ned hele tiden. Jeg har hadde en nokså stressende uke og mye å gjøre, men har også hatt noen flotte dager sammen med gode venninner og familie. Høydepunket denne uken var lørdagskveld da jeg fikk besøk av tre av mine gode venninner. Vi laget oss pizza, spillet alias og bare koste oss rett og slett! 


Ukens nedtur: Som sagt hadde jeg en nokså stressende uke, fullt med store prøver og mye lekser. Jeg var altså nokså sliten og lei da det endelig ble helg! Nå krysser jeg fingrene for at resultatet blir greit på prøvene.

Ukens sang: "Up in the air" av OMVR tror jeg jeg har hørt mest på denne uken, spesielt om morgenen da jeg sminker meg. Blir i så godt humør av den!

Ukens innkjøp: Denne uken har jeg bare kjøpt en ting; et solpudder fra den nye kolleksjonen til Jan Thomas. Så langt funker den helt supert for meg!

Ukens bilde:

                                                             -THE AUTUMN IS COMING-

Ukens lille hverdagsglede: Å kjøpe blomster til mamma, og se at hun blir så glad♡

Ukens leser: Ukens leser for denne uken må bli, kjære Nora som har kommentert hvert eneste av innleggene mine denne uken♡ Tusen takk for det! Setter så stor pris for alt de herlige kommentarene dine, og jeg blir såå glad av hver og en av dem! Anbefaler dere absolutt å ta turen innom bloggen hennes HER.

 

Hvordan har deres uke vert?

følg meg

 • 18.10.2015, 17:07

God søndag, herlige dere! Hvordan har dagen deres vert så langt?

Jeg startet dagen med 4 timer ute i naturen. Jeg og familien hadde vekkerklokka på, og var klart for en herlig og frisk fjelltur i sola. Etter mange flotte timer på fjellet tok vil turen på fjellstova der vi spiste herlig søndagsmiddag, og toppet det hele med dronning maud pudding til dessert (min favoritt♡). Nå er jeg kommet hjem og er klar for å slappe av siste rest av helgen. 

Iogmed jeg har det veldig travelt i ukedagene og er ikke alltid like flink å prioritere bloggen, tenkte jeg å skrive litt om de ulike appene dere kan følge meg og min hverdag. Selvsagt skal jeg oppdatere dere her på bloggen så ofte som mulig, men om dere vil følge meg hver dag er det bare til å trykke på "følg knappen" på de ulike appene.


 


♡Instagram: Instagram må nok være den appen jeg bruker mest av alle som befinner seg på Iphonen min. Det går ikke en dag hvor jeg ikke er innpå appen. Jeg heter kristineflotveom dere ønsker å følge meg.


♡Vsco:
Vsco kommer også høyt opp på listen min, når det kommer til apper. Det jeg liker med denne appen er at det ikke er fokus på followers, iogmed det ikke vises hvor mange som følger deg. Her er jeg flinkere å oppdatere enn på instagram, så om dere ønsker å se enda mer av hverdagen min, følg kristinelf på vsco.


♡Weheartit:
En av mine kilder til fine og inspirerende bilder. Om dere vil få inspirasjon er denne appen virkelig helt super! Alt fra mote og skjønnhet, til mat og interiør. Her heter jeg også kristinelf.

Hva heter dere på de ulike appene?

 

What a beautiful morning

 • 14.10.2015, 09:05

Hei, kjære dere!

Sola skinner, det er frost på bakken, og mange fine farger. Det er akkurat slik en perfekt høstmorgen er etter min meining. Ikke bare ser jeg at høsten virkelig er kommet, men i dag da jeg stod opp viste gradestokken kun 3,9 grader!! Wee, det begynner å bli kaldt. Jeg er egentlig en person som liker både høsten og vinteren, synst det er så koslig å gå med tykke gensere, tenne lys, og drikke varme drikker. 

Nå begynner jeg snart på skolen, etter å ha startet dagen rolig med fritime 1.økt. Det er deilig å kunne sove litt lenger enn vanlig i blant, haha. Jeg ville bare stikke innom for å ønske dere alle en finfin høst dag, før jeg tar turen på skolen♡
Liker dere høsten?

 

 

 

Uken som gikk..

 • 12.10.2015, 14:30

Ukens høydepunkt:
Har hatt en fin høstferie der jeg har kost meg med både venner og familie. Har vert på shopping, hatt overnattingsbesøk, og vert ute å spist på både kaféer og restauranter. Men høydepunktet denne uken tror jeg må være fredags kveld, da jeg og to venninner av meg var ute og spiste på Frugård, som altså er en skikkelig koselig restaurant. 

Ukens nedtur:
Ukens nedtur er at jeg har hatt skolearbeid hengende over meg, som jeg vet jeg må gjøre. Blir skikkelig fort stressa når jeg vet jeg har uferdig skolearbeid.

Ukens sang:
Den nye sangen til Julie Bergan, All Hours, har gått på replay denne uken.

Ukens innkjøp:
Det er ingen tvil om at det beste innkjøpet denne uken er genseren jeg har vist dere i dette innlegget. Var egentlig litt i tvil om jeg skulle kjøpe den, men etter å ha tatt noen runder med meg selv spanderte jeg den på meg selv. Og det er jeg glad for nå!

Ukens lille hverdagsglede: 
Å se venninna mi Tonje igjen, som bor borte for å gå på skole. Er ikke ofte jeg ser henne, så det var koselig!

Ukens cravings:
Sjokolade. Kan ikke beskrive hvor glad jeg er i sjokolade, haha.

Ukens leser:

Denne ukens leser er herlige Isabella. Tusentakk for at du har besøkt bloggen min, og lagt igjen en kommenter på hvert eneste innlegg! Setter stor pris på alle de herlige kommentarene dine<3 Anbefaler alle å ta tusen innom bloggen hennes!!
planning my week

 • 10.10.2015, 19:16

-DRINKING COFFEE, AND PLANNING THE NEXT DAYS-


God lørdagskveld, har dere det bra?
Nå er vi kommet til den siste helgen av en herlig høstferie. Det er sykt hvor fort tiden går når man har fri, og kan gjøre det man selv ønsker. Dagen idag har for det meste gått til forberedelser til neste uke. Jeg har begynt å øve litt på prøver som vi skal ha neste uke, og kjenner at jeg egentlig ikke er helt klar for dette enda. Men dessverre har jeg ikke noe annet valg enn å bite sammen tenna, og gjøre så godt jeg kan. Nå har jeg akkurat drukket en kopp med cappuccino, og planlagt den neste uken med hjelp av min personlige almanakk som jeg er blitt totalt avhengig av. Jeg er en person som må ha kontroll på alt, så denne almanakken har virkelig gjort dette lettere for meg. Ønsker alle en herlig lørdag videre♡

 

3 x 13 facts

 • 10.10.2015, 13:46

3 fakta om meg
·Jeg blir veldig lett påvirket av andre sine følelser. Dersom noen går rundt og er lei seg, kan jeg også bli lei meg, og dersom noen er skikkelig irriterte kan jeg bli fort småirritert.
·Jeg trenger forandringer ganske ofte. Uansett om det er å fikse håret, ommøblerer rommet, reiser eller lignende så hjelper det på. Jeg synst det at hver dag er lik er ganske kjedelig. 
·Jeg er egentlig ganske sosial, men kan ikke være sammen med folk hele tiden. Jeg trenger litt tid med "me-time" innimellom.

3 ting jeg liker
·Jeg elsker å reise, men gjør det ikke ofte pågrunn av flyskrekken min.
·Å bli kjent med nye folk.
·Å skrive. Jeg elsker egentlig å skrive, men på skolen da jeg vet vi får karakterer blir jeg fort veldig stressa.

3 ting jeg ikke liker
·Banan!! Jeg har aldri, og kommer aldri noen gang til å like banan.
·Å ta heis, eller befinne meg inne i små rom og lignende. Tror jeg halvveis har klaustrofobi.
·At folk rundt meg ikke har det bra.

3 ønsker
·Å en vakker dag bli kvitt flyskrekken min. Jeg har siden 7-8 års alderen vert livredd for å fly, og har siden den tid aldri suttet i et fly. 
·Å møte mine herlige "blogg venninner."
·At krig, fattigdom og urettferdighet i verden ikke lenger skal eksistere.

3 ting jeg burde
·Være mindre stresset. Spesielt når det kommer til prøve øving og skolearbeid stresser jeg veldig lett.
·Begynner å lese mer.
·Være mer positiv.

3 ting jeg kan
·Holde rommet ryddig hele året rundt. Har nemlig en greie før jeg legger meg å rydde rommet. Må alltid ha det ryddig rundt meg, haha.
·Holde på hemmeligheter.
·Være kreativ.

3 ting jeg ikke kan
·Sovne midt på dagen.
·Fokusere på mange ting på en gang.
·Holde meg borte fra sjokolade.

3 ting jeg ofte snakker om
·Klager ofte over hvor slitsomt det er med skole.
·Følelser.
·Mat.

3 ting jeg ønsker meg
·En kaffimaskin som kan stå på rommet mitt, haha.
·En skikkelig jentetur til London, med avslapping, shopping og mye morro.
·Et perfekt walk in closet.

3 ting jeg gjør når jeg er sliten
·Å trene. Det hjelper helt sykt om jeg er stresset eller har en dårlig dag.
·Å skrive ned følelsene mine. Tro det eller ei, men det hjelper faktisk.
·Å se på youtube filmer.

3 ting jeg blir stresset av
·Å vite at jeg har skolearbeid jeg må få gjort.
·Å forsove meg.
·Å ikke få nok søvn løpet av en natt.

3 ting jeg har gjort i ferien
·Vert på shopping.
·Hatt overnatting. Først av søskenbarnet mitt, og deretter med noen veninner.
·Vert ute og spist god mat.

3 ting jeg gjør hver uke
·Trener
·Gjør skolearbeid, og stresser haha.
·Tilbringer tid sammen med mine nærmeste. 

 

Uken som gikk..

 • 05.10.2015, 15:08

Ukens opptur:
Ukens opptur har garantert vert helgen, da jeg fikk besøk av min verdens beste kusine, Maria♡ Tremenningen min, Thomas, er også kommet hele veien fra Australia, så vi tre har hatt det super koslig sammen. Spillt spill, bowlet, vert på kafé, sett på film og bare kost oss!

♡♡♡
Ukens nedtur:
Denne uken tror jeg nedturen må være skrivedagen vi hadde på fredag i norsk.. Følte desverre ikke den gikk så veeldig bra, jaja. Nå har vi vertfall ferie, så skal prøve å nyte noen dager uten å tenke på skolen i det hele tatt!

Ukens sang: Never forget you- Zara Larsson


Ukens innkjøp: Så flink som jeg er så har jeg overraskende nok ikke kjøpt meg noe denne uken, hva skjer?? hahah.

Ukens måltid: Den obligatoriske tacofredagen slår aldri feil, og den ble bare ekstra bra med godt salskap!


Jeg fikk inspirasjon av kjære Frida til å legge til et ekstra punkt på "uken som gikk" innlegene mine. Så neste uke tenker jeg å begynne å ta med ukens leser også om det er noe dere ønsker! Den blir kåret utifra hvor aktiv leseren er, og hvor mye hun eller han kommenterer på innleggene mine. Setter stor pris på dere alle så derfor ønsker jeg å gi noe tilbake til dere♡

Håper alle har hatt en super uke!

 

 

 

Siste innspurt

 • 30.09.2015, 21:55Hei!
Nå er det bare to skoledager igjen før feire. Jeg kjenner jeg er ganske så sliten nå, så det skal bli skikkelig herlig etter såpass mye krevende arbeid. Likevel er jeg sjokket over hvor fort ukene har gått siden vi startet på skolen(!!). Vi er allerede i oktober snart, og juletida begynner snart å nærme seg. ÅÅ, som jeg gleder meg til det!
Idag bestemte jeg meg for å ta et lite avbrekk fra alt som har med skole å gjøre, så jeg bestemte meg for å gjøre noe av det som gir meg mest energi, å gå på treningssenteret. Å trene når du er sliten og lei hjelper virkelig mye! Nå skal jeg slappe av i sofaen med å se på farmen, før jeg legger meg. God kveld,kjære dere♡

 
Uken som gikk..

 • 28.09.2015, 19:30

Ukens opptur:
Denne ukens opptur tror jeg må være lørdagskveld, da jeg og noen av veninnene mine samlet oss, laget pizza, snakket og hadde det super koslig♡ Elsker slike kvelder med mye latter, god mat og godt humør! 

kjekkeste jentene!

Ukens nedtur:
Omtrent hele uken har vert en nedtur for min del. Dere har nok merket at bloggingen har vert skikkelig dårlig fortiden. Det er fordi hele mandag, hele tirsdag, og hele onsdag gikk til pugging til matteprøve, naturfagprøve og samfunnsfagprøve. Greit nok å sitte å pugge et par timer en dag, men når jeg har suttet rundt 5 dager i strekk med skolearbeid, holder hodet serriøst på å eksplodere! Nå er det heeldigvis bare en uke igjen før vi får en uke med fri.

Ukens sang: Definitivt "7 years" av Lukas Graham. Er blitt helt hekta! Såå fiiin


Ukens innkjøp: Har ikke fått tid til mye shopping denne uken, men fikk kjøpt meg en ny "svamp" for å bruke til foundation iogmed min forgje var så godt som oppbrukt. 

Ukens måltid: Det må være hjemmelaget pizza, som jeg lagte sammen med veninnene mine. mmm♡

 

Hvordan har dere hatt det den siste uken?


 

Skole i fokus

 • 19.09.2015, 20:02

Hei, lenge siden sist!

Åå, så utrolig travelt jeg har det fortiden. Ingenting annet enn skolen og skolearbeid står i fokus. Hodet mitt er overfylt med stoff fra alle de ulike fagene, og det kjennes ut som om jeg skal eksplodere. Nå høres det virkelig ut som om jeg utrolig overdriver her, men det er faktisk akkuratt slik det er fortiden. Så både denne uken, og uken som kommer blir det nok ikke mye blogging, iogmed det er så mye skolearbeid. Selv om jeg gjerne skulle blogget hver dag, er jeg nødt til å prioritere skolen nå. 
Her der dere altså at "To do" listen min fra i går av, og dagene frem til torsdag er stappfulle med skolearbeid. Haha, ble veeldi mye klaging nå, beklager!

Har dere det også travelt på skolen fortiden?

min august

 • 01.09.2015, 13:30


// Hadde en herlig ferie i Sverige sammen med familien, der vi startet med en tur til Liseberg // Herlig dag fyllt med shopping //Svensk paradis


//Hadde mange herlige måltider //Farget håret //Koslig kafébesøk


//Startet på skolen igjen, litt kjipt egentlig.. //Kveldsbad i solnedgangen //Nok et koslig kafébesøk sammen med herlige jenter!


//En av mange selfier denne måneden //Overrsket mamma med roser og melkehjerter, wi //Hadde en super avslutning av måneden på hytten sammen med mine fantastiske venninner♡

Hvordan har deres månede vert?

 

Uken som gikk..

 • 31.08.2015, 15:37

Ukens opptur: Ukens opptur var soleklart hytteturen fra torsdag til fredag med mine fantastiske venninner. I utgangspunktet var det bare jeg, Karoline, og Siren som skulle reise, men plutselig ringte Tonje og sa at hun var på Stord i helgen, og det gjorde det enda bedre iogmed vi ikke hadde sett henne på over en månede! Vi laga taco, spillte spill, baket boller, og koste oss inne i varmen♡

Ukens nedtur: Uken min har faktisk vert grei både på skolen og på fritiden, så har faktisk ikke hatt en eneste nedturer denne uken (tror jeg.) Det kan iallfall ikke ha vært noe veldig dumt som har skjedd, iogmed jeg ikke kommer på noe, haha.

Ukens sang: Den nye sangen til Justin Bieber "What do you mean?" må være min soleklare favoritt denne uken. Den var mye bedre enn det jeg hadde trodd, vist det går ann å si? haha.

Ukens innkjøp: Denne ukens beste innkjøp må ha vært denne røde kjolen som jeg kjøpte meg på bikbok her om dagen. Den var skikkelig behaglig på, og er superfin til både bursdager og til juletidene etter min mening!

Ukens måltid: Dette punktet er alltid så vanskleig, iogmed jeg er et skikkelig matvrak og elsker alt jeg stapper i meg, haha. Men om jeg er nødt til å velge må det bli bollene vi bakte på hytten, mmm det var såå godt♡

 

 

Update

 • 29.08.2015, 13:35

God formiddag, snille dere!

Beklager for dårlig oppdatering de siste dagene, men jeg har rett og slett ikke hatt tid, eller motivasjon. På torsdag startet helgen for min del, herlig! Jeg og to venninner bestemte oss derfor for å ta en liten overnatting på hytten min fra torsdag til fredag, så i 8 tiden på torsdag satt vi i bilen på vei ut til hytten. Plutselig ringte mobilen til venninna mi, og det var Tonje! ( en venninne av meg som har flyttet vekk for å gå på skole.) Ikke nok med at hun ringte oss, men hun sa hun også var på hjemme på Stord i helgen! Gjett om vi ble overrasket da? Haha, så hun ble altså med oss på hytten. Etter å ikke ha sett henne på over en måned, var det herlig at alle fire endelig var samlet igjen! Vi hadde det super gøy, laga taco, spillet spill, så film, baket boller, og koste oss med litt godis. Akkurat slik en perfekt hyttetur skal være nå på høsten!

 Nå sitter jeg på kjøkkenet og nyter en kopp fullt med "latte machiato caramel", og blar gjennom min nye personlige almanakk. Jeg har ingen spesielle planer for resten av dagen, men jeg skal nok slappe av litt og kanskje se litt på noe skolearbeid.  Ønsker dere alle en super lørdag♡Hva synst dere om almanakken?
Hva er deres planer for helgen?

15 ting jeg liker med høsten

 • 25.08.2015, 14:35

Hei!

Nå begynner virkelig høsten å nærme seg,allerede om noen dager er vi kommet inn i den første høst måneden. Det er sykt hvor utrolig fort dette halvåret har gått! Jeg følte jeg nettopp gikk på ungdomsskolen. Men iogmed høsten nærmer seg tenkte jeg å lage et lite "15 ting jeg liker med høsten innlegg," slik at både dere som liker høsten, og dere som kanskje ikke gjør det skal få litt inspirasjon og tips til hva man faktisk kan glede deg over og finne på, når kveldene blir mørkere, temperaturene synker og regnet pøser ned.

♡ Å gå på shopping og handle helt nye klær til høsten. Strikkegensere, gode jakker, og koseklær er virkelig et must-have!

♡ Å sitte under dyna med en varm kopp med kaffe, te eller kakao.

♡ Ligge inne hele dagen og se på netflix, med god samvittighet.

♡ Å legge seg til å sove, mens man hører regnet plaske utenfor viduet.

♡ Mange stearinlys, og kanskje fyre i peisen.

♡ Mange fine farger, både i naturen og på klær.♡ Det blir mørkere ute, som jeg faktisk synst er ganske koslig.

♡ Det begynner mange kjekke program på tv igjen, etter en sommer uten noen morsomme program.

♡ Gå på turer og ha treningsøkter i skogen. Det er helrig å komme seg ut å se alle de fine fargene.

♡ Man kan begynne å glede seg til jul, hihi det gjør iallfall jeg.

♡ Gå med pysj, håret oppsatt og uten sminke hele dagen lang ( i helgen da.)

♡ Bringebær, bjørnebær og andre bær kommer frem.

♡ Høstferien såklart. 

♡ Perfekt årstid for jentekvelder med film og litt godis.

♡ Man trenger ikke å tenke så mye per på "sommerkroppen." Men jeg prøver å holde meg i form likevel!

 

Er dere glad i høsten?

Uken som gikk..

 • 24.08.2015, 19:47

Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt må være gårsdagens feiring av Thea. Været var på topp, maten var super god og alle hadde godt humør. Vi satt ute på restauranten i kveldssolen, og hadde noen herlige timer.

Ukens nedtur: Det tror jeg må være å begynne på skolen. Kjenner på meg at jeg ikke er særlig klar til å begynne å jobbe med alt så har med skole å gjøre. Det å sitte å pugge på prøver, skrive innleveringer osv, jeg hater det virkelig. Men krysser fingrene for at jeg kommer til å klare meg bra, og at jeg snart blir litt mer motivert.Ukens sang: Denne uken har jeg hørt på alt fra A til Å, som gjør meg i godt humør. Kan dessverre ikke peke ut en sang denne uken. 

Ukens innkjøp: Denne uken har jeg ikke fått så mye tid til shopping faktisk. Men jeg fikk kjøpt meg en nydelig,enkel, rød kjole på bikbok som blir fin både i bursdager og i juletider.

Ukens måltid: Ukens beste måltid må være den obligatoriske tacoen på fredagskveld. mmm♡

 

Hvordan har deres uke vert?

 

brekkie in bed

 • 22.08.2015, 10:28

Hei, kjære dere♡

Idag våknet jeg egentlig relativt tidlig, noe som jeg egentlig synst er helt greit. Jeg er en person som liker å ha lange, sløve morgener og gjerne bruke litt ekstra tid på frokosten. Etter en lang skoleuke med dårlig tid om morgenene, og bare vanlig havregryn til frokost, var det deilig å endelig kunne lage seg en litt bedre frokost igjen som jeg kan nyte. Jeg fant altså frem litt youghurt, skjærte opp litt kiwi, og hev oppi litt frokostblanding, enkelt og ikke minst godt! Jeg tok det med meg opp i senga, og er klar for å nyte frosten, og se på netflix eller noen youtubefilmer. Finnes det en bedre vei å starte dagen på? nei, ikke etter min mening♡

 

 

Ønsker alle en super lørdag!♡

week number one

 • 21.08.2015, 17:55

Hei! 

Da var første skoleuke på videregående gjennomført. Selv om dette var første uke, og vi såvidt har begynt å jobbe med de ulike fagene, var jeg faktisk veldig klar for helg likevel. Denne uken føler jeg var vert ganske lang egentlig. Det er nok fordi skoledagene er en del lengre enn jeg er vandt med, og vi har fått mye informasjon som selfølgelig er nyttig, men tror de fleste er enig med at det ikke er så gøy å gå fra et informasjonsmøte, til et nytt, og enda et til.

Denne uken har likevel ikke bare vert kjedelig. Været har vert fint, og det har vert så utrolig varmt enkelte dager. Derfor har jeg vert både vert på sykkeltur, grillet, jogga og tatt kveldsbad sammen med venninner. Nå er jeg iallfall klar for å nyte denne helga for fullt, før vi begynner med "skikkelig skole" igjen. 


-noen bilder fra de siste dagene-

Hvordan har deres skole uke vert?
Hva er planene deres for helgen?

min sommer gjennom bilder

 • 19.08.2015, 16:27

Hei!

Tenk at nå er sommeren over!! iallfall for min del. Jeg har hatt en helt super sommer selv om været ikke har vert helt toppers. Jeg tenkte det ville være litt gøy å oppsummere sommeren min her i bilder som jeg har tatt med mobilen, so i did. I dag var det 3.dag på ny skole, og det er både spennede og skummelt. Det er mange nye folk, nye lærere, mer serriøst og jeg føler mye mer ansvar. I dag må jeg bestemme meg for om jeg vil ha P eller T matte. Akkurat nå vurder jeg T matte, men er redd for at det blir for vansklelig.. Dersom noen har erfaring med T matte, hadde jeg blitt veldig glad om dere skrev hva dere synst om det, og gjerne kom med noen tips og anbefalinger til meg.

 

// Feiring av fineste Helene som ble 16år!! // Koselig feiring av sankthans // Tacokveld med jentene// Selfie i ny kjole, hihi // Vglista i Stavanger sammen med kjekke jenter // Mye innkjøp av is♡// Spillekvelder med litt godis // Fine turer // Strandbesøk (de gangene været faktisk var ok, haha)// hyttetur med desse kjekke jentene♡ // Mange båtturer med fisking og trekking av garn // Mamma laget hjemmelaget boller på hytten, mmm♡// Fikk koselig besøk på hytten // Grilling av marshmellow // Et av flere koslige café besøk♡// Flere gode frokoster // Antrekksbilde // Besøk på nydelige Håheim-gård// Litt ommøblering på rommet // Gode middager og koselige resturatbesøk // En herlig dag i Liseberg sammen med familien// Fine kvelder i Gøteborg // Hotellfrokost♡ // Mye shopping i nydelige Gøteborg// Flere gode middager // Klare for å utforske Gøteborg, haha // Herlige dager med gode temperaturer måtte nytes med litt soling//Nydelige Helsingborg at night // To av mine innkjøp // Herlige dager på strender// Dette må være en av sveriges fineste strender! // En selfie på veg til fotballkampen til lillebror // GODIS HEAVEN♡// Verdens beste mami♡ // Flinke lillebror, og resten av leget hans // Kom hjem til veninnene mine etter en fin uke i Sverige// Et forsøk på å bli litt sunn igjen etter ferie, haha // Litt inspo fra frisørsalongen, haha // Klippet og farget håret, wihuu

Håper alle mine kjære lesere har hatt en super sommer!

 

Hva har dere gjort i sommer?
Er det noen av dere som har erfaring med T matte?

 

 

Uken som gikk..

 • 16.08.2015, 19:25

Ukens opptur: Dette har vert nok en fin uke med mange oppturer. -Men ukens beste opptur er absolutt da jeg gikk gjennom klasselista til videregående og fikk se at jeg kom i klasse med mange av veninnene mine som jeg ønsket. Det gjør det virkelig litt bedre å begynne på skolen.

Ukens nedtur: Har hatt en uke uten noen spesielle nedturer faktisk. Eneste jeg kan klage på er at det ble litt problemer med innkjøpsvideon før jeg fikk publisert den, haha.

Ukens sang: Reality- lost frequencies. Denne sangen er vel den jeg har hørt mest på denne uken. Hører alltid på denne når jeg sminker meg om morgonen av en aller annen merkelig grunn, haha.Ukens innkjøp: Jeg kjøpte så mye sist uke i Sverige at jeg ikke har så mye penger igjen nå, haha. Så jeg fikk ikke kjøpt meg noe spessielt egentlig. Fikk kjøpt meg et skjerf, en mascara og et nytt sengesett. Tror sengesettet må bli favoritten denne uken♡

Ukens måltid: Lasagne fra restauranten vi spiste på i kveld må bli ukens desidert beste måltid. Altså den lasagnen de selger der, det er hva vi kaller god lasagne altså! haha, loveit!!♡

Hvordan har deres uke vert?

 

enjoy the day

 • 16.08.2015, 11:11

God morgen!

ææ, idag er det siste dag av sommerferien dere!!, hvertfall for min del.. -Men jeg har bestemt meg for å ikke fokusere på skolen i dag, men bare nyte dagen til det fulleste. Jeg begynnte allerede nå med å lage meg noen herlige havrerundstykker, som er super lette å lage! Det var bare å blande sammen havregryn, eggehviter og litt kanel, sette dem i mikroen i 2 minutt og vips så hadde jeg noen herlige rundstykker til frokost♡ Jeg fant oppskriften HER, på eirin kristiansen sin blogg. Anbefales å prøve!Nå skal jeg snart se på fotballkampene til broren min, Jørgen. Det er alltid gøy å se på fotballkamper, eller ikke alltid da. Det har mye å si på været og om det er mye som skjer i løpet av kampen, haha. Senere skal familien kanskje ut å spise middag, og jeg skal kanskje ta meg en fjelltur sammen med noen veninner av meg. Som sagt så skal jeg NYTE denne dagen!

Hva er deres planer for dagen?
Begynner dere også på skolen i morgen?

 

cafébesøk

 • 15.08.2015, 19:07

God lørdag, kjære dere! Har dere det bra?

Idag startet jeg dagen med å sminke meg, kle på meg, og stelle meg før jeg og noen veninner tok turen på café for å spise lunch (frokost for meg, hehe.) Det er koslig å finne på litt sånt når været ikke er helt på topp slik som idag. Kjenner det blir litt trist å ikke lenger ha de lange,herlige morningene som jeg har hatt nå i ferien.. Det er så gøy å kunne bruke dagen på akuratt det man ønsker. Etter en koslig stund på café tok vi turen hjem til meg og var der en stund, før jeg skulle ut på joggetur. Nå er jeg akuratt kommet hjem, skal snart hoppe i dysjen, og er klar for å nyte en av de siste kveldene i ferien med pizza og sjokolade sammen med familien♡


- mmm, sååå godt!, og ikke minst koslig♡-

Hvordan har deres dag vert?

 

Frisørbesøk

 • 14.08.2015, 15:06

God dag, dere!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra et 3 timers langt frisørbesøk, haha. Jeg trengte å freshe opp fargen litt, og ønsket en litt kaldere farge. -Og wow, det ble akuratt slik jeg så for meg, og jeg er såå utrolig fornøyd. Jeg har akkurat begynt å gå til denne frisøren, og hun er såå flink! Nå er jeg klar til skolestart når det kommer til håret vertfall, haha. Jeg synst håret mitt tidligere var litt gult, men nå har jeg ikke noen spor av gul, wii. For en forskjell det ble!
Hva synst dere om fargen?

SÅ LYKKELIG

 • 13.08.2015, 22:41

Heihei!

Tenkte bare å oppdatere dere med et veldig kort og positivt innlegg (hverfall for meg, haha) før jeg legger meg. Vi fikk akuratt beskjed om hvilke klasser vi kom i, og jeg er såå fornøyd!! Kom med de fleste jeg hadde håpet på, og resten av gjengen tror jeg også er super snille. Selfølgelig fikk jeg ikke alle jeg ønsket, men sånn må det vel være? wii, akuratt nå smiler jeg fra øre til øre, og klarer ikke å slutte. Ååå som jeg gleder meg til å begynne i denne klassen nå om snart 3 dager, wiii!  Skal dere begynne på videregående? og isåfall har dere fått vist klassene?

fruit and movie

 • 11.08.2015, 21:03
God kveld!

Nå har jeg nettopp hatt en herlig treningsøkt sammen med veninna mi, Åse. Det var virkelig deilig å endelig få treninga igang igjen, etter en ferieuke med mye usunt og null trening, haha. Nå har jeg dysjet og er klar for å slappe av i sofaen. Jeg og mamma har funnet fram bær og frukt og er klar for å kose oss, med fruktfat og film før vil legger oss. Det er såå utrolig godt med frukt! Skjønner ikke hvorfor jeg ikke spiser sånt i helgene i steden for sjokolade og annet usunt. Det må jo være minst like godt!

Hva er deres planer for kvelden?

 

my latest insta-moments

 • 11.08.2015, 10:00


En av selfiene til meg og mamma // Nydelig solnedgang i Helsingborg // En liten selfie i bilen // Hadde en nydelig dag på denne fantastiske stranden // Jeg og broren min på shopping i Gøteborg // Herlig blåbærmuffins til frukost // Enda en selfie // Café besøk og herlig frappe // Koslig dag på hytten sammen med desse kjekke jentene♡

Her kan dere se mine nyeste insta-moments. Jeg har faktisk aldri laget et innlegg som dette før, men jeg har sett veldig mange andre gjøre det. -Så jeg tenkte derfor det ville være gøy å teste det ut, og se om dere liker det også. Dere kan finne meg under navnet: kristineflotve, og jeg blir super glad om dere vil følge meg der også. 

Hva heter dere på instagram?

Tilbake til hverdagen

 • 10.08.2015, 20:34

God kveld kjære dere!

Da var jeg hjemme igjen etter en helt fantastisk uke i Sverige. Har hatt det så gøøy med shopping, fint vær, strender, god mat, og ikke minst super godt selskap. Jeg og mamma har storkost oss med snop, yatzi og film på hotellrommet i en uke. Tror resten av familien er enig med meg at det ikke var så veldig gøy å komme hjem igjen, og at vi godt kunne tenkt oss å være litt lenger. Nå reiste pappa på jobb igjen, vi må lage mat selv, og vi går ikke ut på resturanger å slikt, haha hørtes litt bortskjemt ut nå, men på ferie er det vel greit å gjøre ting utenom det vanlige vel? Haha, så det ble en ganske brå overgang av hverdagen.


Når har jeg nettopp vert ute på en joggetur og svettet som en gris, haha. Kjente det var deilig å endelig kunne trene igjen etter over en uke helt uten trening, så det er ikke bare negativt å komme hjem heller da, haha. Nå har jeg bestemt meg for å starte en sunn og aktiv hverdag igjen, etter kanskje litt formye usunt i Sverige. Men sånn blir det vel alltid litt mer av på ferie? Imorgen skal jeg forresten se om jeg får laget innkjøpsvideo til dere, så den kommer nok i løpet av uken!!

Er dere ferdig med ferie?
Har dere begynt med vanlige rutiner igjen?

Uken som gikk...

 • 09.08.2015, 09:14

Ukens opptur: Denne uken har hatt såå utrolig mange oppturer at jeg faktisk ikke kan velge en. Shopping i Gøteborg og Helsingborg, en super dag i Liseberg, mye god mat og god stemning sammen med familien min♡Ukens nedtur: Ukens nedtur blir vel egentlig hjemreisen idag. Ikke pågrunn av den lange bilturen, men den følelsen å vite at nå er det rett tilbake til hverdag og slit, den liker jeg ikke.. Det er også snart bare en uke til skolen begynner. Jeg gleder meg selfølgelig til ny skole og nye folk, men det blir kjipt å begynne med lekser og prøver ån slikt..

Ukens sang: Jeg har rett og slett ikke fått tid til å høre på noen sanger denne uken, haha. Så har desverre ingen favoritt denne uken..

Ukens innkjøp: Som jeg viste dere i det forje innlegget, ser dere vel at det ble en del shopping? haaha. Men jeg vil ikke røpe for mye iogmed jeg har tenkt å lage et eget innlegg av innkjøpene mine. stay tuned!

Ukens måltid: Vi har vert ute  å spist på resturanger i en uke nå, og jeg har smakt mye forskjellig og god mat. Men en av dagene var vi på en liten café/resturang i Helsingborg, der jeg virkelig ble forelsket i en kyllingpasta. Den var såå god, og ikke minst så var resturangen super fin!  

Hvordan har deres uke vert?♡

Lately through my phone

 • 06.08.2015, 10:00


-Noen bilder fra iphonen min de siste dagene♡ Har kost meg super masse med Liseberg, shopping, strandbesøk, god mat og godt selskap!

In the streets of Helsingborg

 • 05.08.2015, 22:33
Hei! Hvordan går det med dere?

Idag våknet vi nok en gang til full sol og over 20 grader, herlig! Jeg hadde noen ting på "shoppinglista" mi som jeg ikke hadde fått krysset av enda, så jeg og mamma startet dagen med litt shopping i byen. På grunn av utolmodige mannfolk måtte jeg desverre avslutte shoppingen min tidligere enn jeg ønsket, men det var nok kanskje like grett for jeg har vel brukt litt mye penger, heheh. Senere gikk vi til kaien der vi solte oss litt, og bada. Eller rettere sagt: broren min bada, haha. På kvelden gikk vi som vanlig ut for å spise, og det var like god mat som alltid. Etterpå fikk vi tatt en liten tur rundt i byen og være litt turister, og det var da jeg virkelig så hvor fin byen egentlig er! I morgen flytter vi på oss (igjen) og turen går videre til Strømstad, før det blir to netter i Sandefjord. Blir litt trist å komme tilbake til hværdagen igjen, jaja. Desse dagene må vertfall nytes!
Skal forresten få vist dere innkjøpene enten i et innlegg eller video når jeg har komt hjem dersom dere ønsker det.

God natt, skjønne dere♡ 

 lets go to the beach

 • 04.08.2015, 22:09

Hei!

For en nydelig dag det har vert idag, 30 grader og sol! Det var myee varmere enn det jeg er vandt til hjemme i norge, for man kan vel ikke akuratt kalle 15 grader og regn skikkelig sommer? Iogmed det var så varmt bestemte vi oss for å tilbringe litt tid på stranda. Vi reiste tidleig fra Gøteborg, videre til Helsingborg der vi skal bo i to netter nå. Hadde tidligere søkt litt på internett for å finne noen fine strender, og vi bestemte oss for å prøve "tropical beach" der det er laget falsket palmer for å gi ekstra stemning. Men jeg skal inrømme at stranda var penere og ikke minst så større ut på bilder, enn den var i virkeligheten. Men koste oss gjor vi vertfall uansett!Etter noen fine og varme timer på stranden, med bading og godt humør kjørte vi videre for å finne frem til hotellet vi skulle bo på desse nettene. Der fikk jeg dysjet, sminket meg, og skiftet klær før vi gikk ut i byen for å bli litt kjent. Nå vet vi hvor de fleste butikkene ligger og er klare for litt mer shopping imorgen. Etter å ha gått litt i gatene fant vi oss en liten resturant der vi satt oss ned for å spise middag.-og jeg er virkelig glad for at vi gikk der, for den pastaen jeg spiste var virkelig god!! Nå skal jeg og mamma slappe litt av på hotellrommet og spille en omgang yatzy før vi legger oss. Håper alle har hatt en super dag!♡ 

Har dere hatt fint vær idag?

what's in my pusre? - gøteborg

 • 03.08.2015, 09:03

God morgen!

Nå har jeg akuratt våknet, og ligger i senga på hotelrommet i Gøteborg atm. Nå skal vi snart ned å spise herlig hotellfrokost, før jeg går opp og sminker meg, og gjør meg klar til en dag fyllt med shopping. Jeg tenkte i den anledning å vise dere hva jeg har pakket med meg i veska i dag. Enjoy♡♡Mobil: Mobilen er noe jeg ALLTID har med meg i veska eller lommen, eller uansett hva jeg har. -men spesiellt viktig er det nå, når jeg går rundt i en by jeg ikke er kjent i.

♡Øretelefoner: Dette synst jeg alltid er like grett å ha med på lange kjøreturer, som denne.

♡Lommeboken: Lommeboken sier seg vel selv at jeg må ha med, når jeg har så store shoppingplaner (forhåpentligvis,) haha. Men jeg synst det alltid er grett å ha med penger rundt om kring uansett om jeg er hjemme eller på ferie.

♡Solbriller: Solbriller er virkelig et must-have for meg. Jeg tåler ikke å gå i solen lenge uten solbriller, for da får jeg som oftest vondt i hodet etter en stund.

♡Lipbutter: Jeg er avhengig av å gi leppene fuktighet, og denne som er vist på bildet er nok min favoritt!

♡Polaroid kamera: Jeg har ikke vert så flink å brukt dette kameraet siden jeg fikk det, men nå tenkte jeg at det ville vert fint å hatt det i vesken, og ta noen bilder rundt omkring. Synst virkelig sånne bilder er supersøte, så jeg skal prøve å få tatt noen, som jeg kanskje kan henge opp på vekken min hjemme.

♡Mini parfyme og tyggegummi: Når man går i gatene hele dagen, kan man fort begynne å lukte litt. Så derfor har jeg tatt med meg både tyggis og parfyme, just in case.

♡Nødlader: Jeg har også pakket med en nødlader, itilfelle min nødvendighet nr1 i veska (mobilen min,) skal svikte meg iløpet av dagen.

♡Hodetabletter: Jeg har migrene, så jeg pakker alltid med meg hodetabletter uansett hvor jeg drar.

 

 

Liseberg

 • 02.08.2015, 22:49

Heihei, solstråler!

I går kveld kom vi frem til Tønsberg, byen hvor vi skulle ha en "pause" på turen vår. Prøvde å skive et inlegg igår også, men pågrunn av problemer på blogg.no fikk jeg ikke laste det opp, beklager! Men etter en overnatting i den flotte byen, tønsberg, gikk turen videre til Sverige. Iogmed det er søndag, og alt er stengt bestemte vi oss for å ta turen på Liseberg. Desverre var det litt regn i luften, men vi hadde en super dag likevel! Broren min sprang fra karusell til karusell og tok vel nesten alle, mens jeg ble med på de jeg turte innimellom, haha. Men er faktisk ikke så "pysete" når det kommer til karuseller jeg heller. Så lenge det ikke er noe som går rundt og rundt, eller oppned så klarer jeg meg. Fikk ikke tatt så veldig mange bilder, men skal låve dere at det skal komme flere bilder de neste dagene!


-måtte bli noen mobilbilder idag.

I morgen er vi forhåpentligvis opplagte og klare for en dag fyllt med shopping i gøteborg, wiihu. Skal ikke legge noe skjul på at det er det jeg absolutt gleder meg mest til. Håper jeg finner vertfall noe jeg liker, og at jeg får noen poser med meg hjem. Været dagene fremover skulle vertfall være supert, og det gjør jo dagene enda litt bedre etter min mening. Vi snakkes nok mer i morgen!♡♡

 

Roadtrippn

 • 01.08.2015, 10:00
Good morning, sunshines♥

Nå har vi akuratt suttet oss godt til rette i bilen, funnet frem nakkeputa og musikken, og er klar for en 8 timers kjøretur, yey. Blir nok en del mat- og dopauser på vegen, kjenner jeg oss rett haha. Men med så godt selskap i bilen tror jeg denne turen kommer til å gå veldig foort. Dette inlegget blir ikke så langt, men jeg ønsket bare å oppdatere dere litt på reisen.-Så snakkes vi kanskje når jeg kommer frem til byen hvor vi skal overnatte i natt, Tønsberg. 

Ønsker dere alle en heelt fantastisk dag!

Pakket og klar

 • 31.07.2015, 20:14

Hei mine kjære lesere!

Denne dagen har virkelig gått i ett sett fra jeg stod opp omtrent. Flinke Kristine begynner alltid å pakke i siste liten, så alt måtte pakkes idag, for imorgen tidleig reiser vi endelig på en liten ferie. Hovedmålet vår på reisen er Gøteborg og Helsngborg, men tror det blir en liten stopp her i Norge et sted først iogmed vi kjører bil og det er en veldig lang tur. Men likevell gleder jeg meg virkelig til turen! Jeg er en person som kan sitte i bilen i timesvis uten å bli lei, så det er ganske grett. I Gøteborg har jeg tenkt å shoppe litt klær og sminke til skolestart, så jeg tenker å kanskje lage en innkjøpsvideo om jeg kjøper nok ( som jeg tror jeg kommer til å gjøre). Haha, men nå må jeg spise litt og pakke siste rest så snakkes vi sikkert i morgen før jeg drar!


Har nesten bare pakket med meg sommer klær, så håper virkelig været blir bra!!
 

Min juli

 • 30.07.2015, 10:34


// VG-lista og shopping i Stavanger, med nydleig vær og godt selskap // Is på kaien sammen med denne kjekke jenta
//Mange koslige spillkvelder sammen med gode veninner //Goood mat
//Mange koslige besøk //Bollekvelds på hytten sammen med familien
//Fikk gave i posten fra makestyle, wiiii //Fikk også kjøpt meg en ny linse som jeg er suuper fornøyd med!
//Den obligatoriske "selfien" // Litt nytt på rommet
//Kafébesøk  sammen med mamma //En av flere koslige overnattinger på hytten
//Fine fjellturer og treningsøkter //Testet ut desse herlige muffinsene!
//Klippet meg kort, ææææ //Var på besøk på denne idylliske plassen her!

Jeg vet juli ikke er helt ferdi enda, men det nermer deg virkelig. Jeg valgte å skrive dette innlegget nå pågrunn av at vi reiser den 1.august, og da blir det nok ikke så mye tid til noe blogginnlegg. Det er litt trist at juli allerede nermer seg slutt, og at skolen begynner å nærme seg igjen.. jaja, håper alle har hatt en super juli vertfall!

Hvordan har deres juli vert?


 

idyll

 • 29.07.2015, 18:31

Hei!

I dag tidelig tok hele familien, og mormor og besten turen til Håheim gård som er en gård litt utenfor her vi bor. Jeg hadde aldri vert der og visste så og si ikke hva jeg kom til. Det eneste jeg visste var at det skulle være veldig fint der og at vi skulle spise middag der. -og det gikk over ale forventninger, for en fin plass det var! Blomster overalt, koslige,små hus, og ikke minst suuuper god mat! Det var virkelig en idyllisk stemning der!


Hvordan har deres dag vert?

Uken som gikk...

 • 27.07.2015, 14:13

Ukens opptur: Denne uken tilbragte jeg mesteparten av tiden min på hytta sammen med familien, der hver dag var like koslig! Men denne uken har jeg hatt så ekstremt mange oppturer!! Fikk besøk på hytta av Karoline og Tonje, som jeg ikke hadde sett siden sommerferien begynnte. Det var herlig å endelig få se dem igjen etter en månede! Vi spiste herlig mat, fisket, kjørte båt, og avsluttet dagen ute på terrassen med masse puter, grill og marshmellow♡ Kan det bli bedre?? På fredag kom jeg hjem, og da gikk vi å så på sommeråpent som var her på Stord, og vi kom på TV! hahah, hadde ikke forventa det, og plutselig var det et kamera rett forann oss!! Så det var nok absolutt en opptur det også! Og så må jeg ikke glemme suprisepartyet igår da, kjempe koslig men også trist!Ukens nedtur: Ukens nedtur eg nok at formen har vert litt av/på hos alle i familien. Jeg har blandt annet hatt litt vondt i halsen og vært litt slakk til tider. Men jeg krysser fingrene for at jeg er heelt frisk når vi skal på ferie.

Ukens sang: Best shot, av Birdy og Jaymes Young tror jeg må være den jeg har hørt mest denne uken. Så fin!

Ukens beste innkjøp: Ukens beste innkjøp tror jeg må være Malene Birger dekselet mitt, som jeg har siklet etter en god stund!Ukens beste måltid: Hm, er altid like vansklig å velge iogmed jeg elsker alt jeg spiser, haha. Men kanskje fiskesuppa til pappa, med fiskene jeg fikk på hytten, wihu :-D

 

Hvordan har deres uke vert?

suprise

 • 26.07.2015, 20:30

Hei kjære lesere!

Dette innlegget her var jeg nødt til å forhåndspublisere, i tilfelle veninnen min Tonje skulle se det. For når dere leser dette er jeg og noen venner sannsyligvis med naustet til Tonje og spiser pizza og koser oss den siste tiden vi alle er samlet på en stund. Tonje skal nemlig flytte bort nå snart, fordi hun skal starte på videregående en annen plass. Så derfor stellte vi istand et lite "suprise party" for henne, med gave, pizza, godteri og sansynligvis mye morro! Kommer virkelig til å savne denne herlige jenta såå mye, men nå skal vi nyte den siste tiden vi har sammen før hun reiser♡♡ Skriver nok mer om dette imorgen!

 

Coffee in bed

 • 26.07.2015, 16:57Hei! Hvordan går det med dere?♡  Akuratt nå sitter jeg nydysjet på rommet mitt, med morgenkåpa på, og den obligatoriske "søndags kaffen" i handa mi. Perfekt søndag etter min mening! I dag startet jeg dagen med en tur på fjellet sammen med mamma og hennes veninne. Det var herlig å komme seg ut og få litt frisk luft, før jeg går inn i mitt typiske søndags modus, haha. I det siste har jeg fått skikkelig dilla på kaffe, ikke ren kaffe men "snope kaffe," som Latte og frappe. Det er såå godt!♡ Nå skal jeg vel drikke opp resten av kaffen, før jeg setter meg ned for å lese andre blogger og planlegge litt hva som skal skje på bloggen nå fremover i tiden som kommer. Dersom dere har noen ønsker om hva dere vil se her på bloggen, er det bare å legge igjen en kommentar her! Det er jo trossalt dere som er grunnen til at jeg blogger, så jeg ønsker å få høre deres meninger.

Ønsker dere alle en herlig søndag videre, så snakkes vi♡ 

Toast for breakfast

 • 25.07.2015, 11:12

Hei kjære lesere!

Det begynner å bli noen dager siden sist nå, og det beklager jeg! Har vert på hytten noen dager som dere kanskje har fått med dere, og der hadde vi veeeldig dårlig internett så det gikk ikke ann å laste opp noen bilder til slutt, og jeg klarer ikke å skrive noen inlegg uten bilder! -Men nå er jeg kommet hjem igjen, og skal tilbringe denne uken hjemme før vi tar turen til sverige! wihuuu.


- mm, toast og sjokolademelk må være den beste kombinasjonen

Hvordan har deres dager vert i det siste?

koslige dager

 • 21.07.2015, 20:34

Hei! 

Har dere det bra? Akuratt nå befinner jeg meg på hytta vår og har akuratt kommet hjem etter en fin joggetur sammen mad mamma. Vi kom vel frem til hytta i går og skal være her ca en uke, så det blir nok ikke like mye blogging som vanlig. Det har så langt vert to fine dager her, med godt selskap, helt ok vær, og mye god mat!! I dag var jeg og pappa ute å fisket, og jeg klarte etter en stund å fiske opp 5 store fisker. Så jeg var ganske fornnøyd da jeg kom hjem igjen, haha. Etter en god stund ute på sjøen, ble vi invitert på fiskemiddag, etterfølgt med jordbær og fløte hos mormor og besten på nabo hytta. naam! Nå skal jeg ta meg en varm dysj, ta på koseklær, og vente på at bollene skal komme ut av ovnen. Hyttelivet♥♥

 
 

Uken som gikk..

 • 20.07.2015, 09:48

Ukens opptur: Denne ukens opptur må nok være koslig pannekakekvelds, med film og masse snakking i går med to av mine flotte veninner,eller hytteturen tildligere denne uken med film, spill og kos♥Ukens nedtur: hmm, ukens nedtur tror jeg må være at jeg har hatt mange dager der jeg har vert skikkelig rastløs, haha. Jeg har kjedet meg hvert sekund jeg ikke har hatt noe å gjort på.. Vet ikke helt hva det kommer av, kanskje på grunn av været?

Ukens sang: Denne uka har jeg ikke hatt en bestemt favoritt sang, har hørt på alt fra A til Å som gjør meg i godt humør.

Ukens innkjøp: hm, tror ikke jeg har kjøpt så veldig mye denne uken faktisk. Derfor må nok den hvite blusen jeg kjøpte bli det beste innkjøpet for uka. Den er elegant, men samtidig er den litt hværdagslig også. Ble veldig fornøyd med den.Ukens måltid: "MammaPappa" pizza, og taco kommer nok høyest opp på lista denne uken også♥♥

 

Hvordan har deres uke vert?

Room details

 • 19.07.2015, 14:57


Hei, fine dere♥

Nå tenkte jeg å vise dere noen detaljer fra rommet mitt. Det er blitt en stund siden jeg har vist dere rommet mitt nå, og jeg har siden sist romvideo ommøblert flere ganger. Jeg er en person som trenger forandringer ganske ofte, og det gjelder ikke bare rommet men også hår som dere sikkert skjønte igår haha. Etter mye flytting fram og tilbake på møbler, og litt nye innkjøp har jeg faktisk satt meg til ro og jeg er ganske fornøyd med slik det er akuratt nå.-men før jul en gang vurderer jeg å heller ta i bruk det nyoppussa rommet i kjelleren, men atm er jeg fornøy med det jeg har så det blir nok ikke på en god stund enda. Ønsker dere en ny romvideo?

Short hair

 • 18.07.2015, 13:48

ææ, hva har jeg gjort? haha. Nå kom jeg akuratt hjem fra et lite besøk hos frisøren. I går bestemte jeg meg spontant for at jeg skulle klippe meg kortere, men jeg hadde ikke sett for meg at det skulle bli sååå kort. Akuratt nå vet jeg ikke hva jeg synst, om jeg liker det eller ikke. Det er iallefall veeldig uvant, men jeg får håpe jeg venner meg til det etterhvert..


..kjenner jeg savner det lange håret litt nå, haha typisk meg.
Hva synst dere?

jentetur

 • 16.07.2015, 21:40

Hei!

Beklager for sen oppdatering idag! Har vert ute i finværet hele dag. I går var jeg som sagt veeldig rastløs og jeg kjente på kroppen at jeg bare måtte finne på noe, så da fikk jeg med meg Thea og Åse på en spontan hyttetur. Så i går kveld kjørte vi altså ut til hytta mi, for å overnatte til idag. Da vi kom frem laget vi brownies og fant frem litt popcorn som vi spiste, mens vi spillte ulike spill og koste oss. Vi laget det klart på loftet med madrasser på gulvet og mange puter før vi skulle legge oss, sååå koslig♥ I dag startet vi dagen med en herlig frukost med rundstykker og eggerøre, før vi tok turen på en strand som vi tilbragte nesten hele dagen vår før vi kjøørte hjem.


See så koslig!♥
Hva har dere gjort idag? 

Uken som gikk..

 • 12.07.2015, 19:52

Ukens høydepunkt: Hmm, ukens høydepunkt? I motsetnings til sist uke var det ikke så fint vær ute denne uken, så fikk ikke være så veldig mye ute. Men likevel har jeg hatt noen veldig koslige stunder sammen med venner og familie. Tror ukens høydepunkt må være gårsdagens jentekveld med pizza og mye latter, og hytteturen sammen med søskenbarna mine!Ukens nedtur: Tror ikke jeg har hatt noen spesielle nedturer, men om jeg skulle satt pekefingeren på noe, så kunne vel været vert hakket bedre!

Ukens sang: Lush Life av Zara Larsson har absolutt vert en favoritt denne uken! Hun har virkelig en nydelig stemme!

Ukens beste innkjøp: Det beste innkjøpet mitt ikke bare for denne uken, men på lenge, må ha vert det nye objektivet mitt! Guuud hvor stor forskjell jeg merker. Bakgrunnen blir finere, bildene plir lysere, og de blir virkelig 10 ganger bedre kvalitet på! Anbefales virkelig.

Ukens beste måltid: Det må være mamma/pappa sin hjemmelaga pizza♥ Ingenting er bedre enn den!

sunday mood

 • 12.07.2015, 14:13


-A cup of latte, and som youtube videoes♥-

Hei, og god søndag!

I dag er pøser det ned med regn ute, og jeg sitter nå inne med kosebuksa på og drikker latte og ser på filmer på youtube. Akuratt slik en vanlig søndag pleier å være, vertfall her på vestlandet haha.- men har faktisk ikke vert inne i hele dag. Jeg har vert ute på tur i drittværet i hele tre timer!! Det var koslig det, men ble litt kaldt og vått til slutt, så det var absolutt deilig å komme inn i varmen, haha. Kan virkelig ikke tro at det er sommer når jeg ser ut av vinduet nå???

Hva skal dere gjøre på idag?

 

 

pizza date

 • 11.07.2015, 23:55

God kveld, kjære dere!

Nå føler jeg meg meg full av både mat og latter etter kvelden, og er snart klar for å legge meg. Denne kvelden har vert super koslig! Jeg fikk besøk av to veninner, og vi spiste hjemmelaget pizza, snakket, og lo før vi gikk over på godteri og popcorn. Hahah tror ikke jeg har ledd så mye på lenge! Det er alltid kjekt å finne på litt, når sommerværet ikke er helt på topp. 


-mine fine veninner♥-


-Hva har dere gjort på i kveld?

Hyttelivet

 • 10.07.2015, 19:50

Hei!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra to herlige dager på hytten, sammen med desse herlige menneskene. Som sagt kjørte vi jo ut på hytten igår for å besøke tante, onkel og søskenbarna mine. De var virkelig koslig å treffe dem igjen! I går holdt vi oss for det meste inne, iogmed det var sykt mye vind ute. Vi laget pizza, så på tv, spillte spill og kosa oss super mye. I dag derimot var vi mye ute i solen, og feiret onkel som ble 45 år idag! Mormor og besten, mamma, pappa og lillbror kom også ut på hytta, og vi kosa oss først med grillmat og deretter med gode kaker, så jeg ble vertfall god og mett! Litt senere var det bading på agendaen, men jeg stod over idag da temperaturen bare vist 14 grader haha. Det har virkelig vert en herlig "miniferie" på hytta, med godt selskap♥Pasta dinner

 • 09.07.2015, 16:37

Hei solstråler!

Idag er det faktisk sol ute , hva skjeer?? haha. Er så ofte regn her på vestlandet, at jeg blir så utrolig glad med en gang sola titter frem.-men desverre er ikke de varme temperaturene her, og det er mye vind som gjør det ekstra kaldt. Nå har jeg nettopp spist en herlig pasta ( laget av meg, faktisk) haha. Er ikke så ofte jeg lager middag, så jeg må si det smakte overraskene godt, som førte til at jeg kanskje spiste litt for mye, jaja.Nå tar jeg og resten av familien snart turen over på hytta for å treffe onkel, tante, og mine to søskenbarn. Det blir herlig å treffe dem igjen, begynner å bli en good stund siden sist. Resten av familien min reiser hjem ikveld, mens jeg skal sove over til i morgen. Da blir det bursdagsfeiring med mange gode kaker, og godt selskap for onkel som har bursdag i morgen. Kan ikke love at det blir så mye blogging iogmed det er veldig dårlig internett der, men når jeg kommer hjem imorgen skal jeg få til et innlegg.

Q-Hva skal dere idag?

Uken som gikk..

 • 05.07.2015, 17:22

God formiddag, kjære dere!

Jeg har i det siste sett litt rundt på andre blogger, og jeg har sett blandt annet Marthe Borge lage innlegg so hun kaller "Uken som gikk," der hun skriver om ukens opptur, nedtur, bilde, latter osv.. Jeg synst selv det er skikkelig gøy å lese sånne innlegg, så jeg tenkte hvorfor ikke begynne med det selv? Jeg er sikker på at det er andre enn meg som liker innlegg som dette.

Ukens høgdepunkt:
Denne uken må har vert den beste på lenge tror jeg! Har virkelig kost meg hveeer eneste dag, meen jeg skal ikke ramse opp alle dagene mine her nå selv om hver og en av dem har vert fantastic! VG-LISTA må nok være ukens høgdepunkt dersom jeg skal velge. Perfekt vær, god og varm temperatur, shopping, kos og IKKE MINST godt selskap! Vi tok bussen over til Stavanger, deretter shoppa vi i noen timer før vi gikk videre til konserten. Skal innrømme at det ble kanskje bittelitt for varmt til å stå tett i tett i den folkemengden, men de super flinke artiste var verdt det!Ukens nedtur:
Akuratt nå kommer jeg ikke på noen spesielle nedturer (?), det eneste er vel at jeg fikk beskjed av legen å begynne på jerntabletter. For det første er det ikke noe gøy å ha lite jern og lav blodprosent, og for det andre kan jeg ikke fordra å svelge tabletter!! haha. -Men jeg begynner å venne meg litt til det, men jeg kommer nok aldri til å like det!

Ukens sang:
Denne uken har jeg spesielt fått dilla på "Play my drum" av Sandra Lyng. Hveer gang jeg hører den blir jeg skikkelig glad inni meg, og jeg får virkelig summerfeeling. Elsker både låten og dama! Dersom dere ikke har hørt den, så finner dere den HER.

Ukens beste innkjøp:
Hmm, tror mitt beste innkjøp denne uken må være "Castor oljen" jeg kjøpte på helsekosten i går. Har bare fått prøvd den 1-2 ganger så kan egentlig ikke si noe mer om den enda, men en ting som er sikkkert er at jeg har hørt såå mye bra om den. Det er en tykk olje du kan påføre på for eksempel bryn for å få dem til å vokse fortere (Som jeg prøver på), eller du kan smørre den utover på tørr hud. Krysser fingrene for at den skal virke!


Ukens beste måltid:
Denne uken har bestått av flere gode måltider, men grillmaten i går topper nok alt. Godt kjøtt, ris og grillet mais, NAM! Og ikke minst hadde vi koslig besøk fra besteforeldrene mine, så gjor det hele enda kosligere.

Likte dere dette innlgget, og ønsker dere at jeg skal fortsette med dette?

 

 

En smak av sommer

 • 04.07.2015, 18:50

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter 5 herlige timer på stranden. Endelig kom det litt fint vær og varme her til vestlandet også. Men desverre skulle ikke det vare så lenge som jeg hadde ønsket, allerede på mandag er det meldt nedbør og kalde temperaturer igjen, så desse dagene må jeg bare nyte! Man kjenner virkelig på kroppen at man har vert ute i solen hele dagen, ikke bare utenpå, jeg kjenner også at jeg blir skikkelig trøtt av sjøluften og sola som har stått på hele dagen. Jeg som trodde jeg hadde blitt litt brun da jeg satt på standen, men da jeg kom hjem merket jeg at det ikke var mye brunfarge.. Jeg var rød, som vanlig. Jaja, sol og varme er deilig uansett! Nå skal vi snart få besøk av besteforeldrene mine, som skal være med oss å grille før jeg går inn, slapper av, og tar kveld. Jeg ønsker dere en finfin lørdag videre, kjære lesere!


Hvordan har deres dag vert?

 

min juni

 • 03.07.2015, 11:20


//Kos på terrassen, med vannmelon og godt lesestoff // Gode treningsøkter
//Bursdag til fineste Helene // Litt mer godis
// En av mange selfies denne måneden, haha. // Goood frukost!
//Spa-dag sammen med mamma // Grillkos og feiring av gjennomført eksamen (wiiii!!)
//Koslig cafébesøk //Litt nytt på rommet
//Koslig spillekveld sammen med jentene // Vitnemålsutdeling og ferdig med 10 år grunnskole (!!)
//Got some new clothes // Klassetur sammen med en herlig gjeng!
// Hyttetur med nydelig solnedgang // Startet å blogge igjen, wi!

WOW, tenk at vi er over halvveis av 2015 allerede. Tiden går sååå fort! Hvordan har deres juni vert?

Something new

 • 30.06.2015, 15:13

Heihei!

Som dere kanskje ser her, så har jeg fått meg et nytt design nå. Jeg har jo nettopp startet å blogge igjen, og ønsket derfor et nytt design også! Jeg var veldig usikker på om jeg skulle ha med header eller ikke, men som dere ser endte jeg opp med en header til slutt. Jeg har tidligere alltid brukt gratis design, men for første gang i dag kjøpte jeg meg et istedenfor, og jeg er veldig fonøyd! Designet finner dere HER. 

 
Jeg må bare si at jeg ikke har noe erfaring med å lage header, haha det ser dere vel? Jaja, bedre enn ingenting. Hva synst dere om designet? 

en ekstra god start på dagen

 • 29.06.2015, 17:15
Hei!

Yes, i´m back on track. Vil nok kanskje ikke blogge hver eneste dag, men jeg vil gi det ett forsøk til iogmed at jeg merker jeg savner blogging nå. Idag startet jeg dagen med en herlig, og sunn frokost. Eller kan ikke si det ble så sunt med mitt pålegg da, men det må vel være lov å unne seg noe godt i blandt? haha. Jeg valgte å stå opp tidelig idag for å lage en ekstra god frukost, noe jeg er veldig glad for at jeg gjorde. Synst egentlig det herlig å stå opp tidlig, for da blir dagen lenger og jeg får gjort så mye mer. Nå skal jeg og to av mine veninner snart ut på treningssenteret og ta oss en god treningsøkt. Noe dere ønsker her på bloggen?

 

Bursdagsfeiring

 • 02.02.2015, 21:31

Så ikke dette godt ut eller? 


Idag har min fine, snille mamma bursdag. Gratulerer så mye med dagen! Etter skolen gikk vi ut å spiste baguett til lunsj, eller det ble vel egentlig middag haha. Det var kjempe koslig og ikke minst veldig god mat! Da vi kom hjem satt jeg meg ned for å pugge på prøve (igjen) og det har jeg vel egentlig gjort helt til nå. I 5 tiden fikk mamma besøk av noen venniner, så da hadde vi bakt kake som jeg bare måtte smake på haha. Hadde nå bare tenkt å spise 1 stykke, men det ble fort til 3 ups. Nå skal jeg slappa litt av og se på tv før jeg legger meg til å såve.

 

effektiv søndag

 • 01.02.2015, 13:24

heihei, hvordan går det med dere?

Idag startet jeg dagen med en herlig joggetur i finværet med mamma. Åå det var så utrolig klart og fint ute nå og for første gang på lenge var sola her. Ahh det var deilig å kjenne sola varme igjen! Nå tenker jeg å snart begynne å pugge på samfunnsfagprøve for å få unnagjort litt arbeid. I kveld skal jeg kanskje en skitur på fjellet med noen veninner, så det blir nok en herlig avsluttning på helgen! God søndag, kjære lesere!


dårlig kvalitet + no makeup , kan det bli verre? haha, såg nå litt sporty ut vertfall.

se såå fint!

 

Mine klokker

 • 31.01.2015, 12:42

wow, det gikk plutselig opp for meg at jeg hadde litt mange klokker, haha. Men serriøst, jeg har fått sykt dilla på klokker fortiden! Før taklet jeg ikke å gå med klokker men nå er jeg avhengig av å gå med klokke. Tror ikke jeg har gått en dag uten klokke på flere måneder nå. Jeg har ikke mange "merke klokker" som Micheal Kors, Daniel Wllington osv, desverre haha. Men jeg klarer meg fint med klokker fra smyck og glitter, så nå har jeg vertfall tenkt å vise dere klokkene mine:


Klokke i svart sølv og klokke i sølv - Smyck

En av favorittene: Gullklokke fra casio - (HER)  // Klokke i rosegull - glitter

Sølvklokke med svart reim- lorus // svart/gull klokke med svart reim- glitter

Hva synst dere?

b&w

 • 29.01.2015, 20:22

Hehei!

Overskriften forklarer vel godt dagene nå fortiden. De er mørke og kjedlige, og det eneste jeg gjør er omtrent skolearbeid. Selvom vi bare har gått på skolen rundt 4 uker nå så gleder jeg meg sykt til vinterferien! Denne uken har egentlig bare gått til skolearbeid, men har fått tid til noen treningsøkter innimellom heldigvis. Humøret går fra 0 til 100 bare etter litt trening, så jeg pleier å ta noen "trenings pauser" innimellom skolearbeidet. Da får jeg så ekstremt mye mer energi etterpå.


Tenkte også å ha en spørsmålsrunde snart, så om dere lurer på noe er det bare til å spørre!

Har dere også mye skolearbeid?

to do list

 • 20.01.2015, 20:10

Nå har jeg tatt meg en liten pause fra naturfag pugginga for å oppdatere dere litt. Denne lista forklarer vel hvorfor jeg ikke har så mye tid til blogging fortiden? Vi er kommet til det siste halvåret på ungdomskolen, og det er nå det virkelig gjelder! Nå er det virkelig slutt på frihet for å si det sånn. Sånn som dette ser min uke ut: øving, øving, øving, øving.... Jaja, det skal vertfall bli godt med langhelg etter denne uka!! Wish me good luck.


Forresten så har jeg tatt meg tid til å spilt inn en liten romvideo, om dere ønsker det! Har ikke fått redigert den enda, men den kommer nok snart om dere ønsker å se!

Mitt 2014; januar, februar, mars

 • 04.01.2015, 11:14

Da tenker jeg og ha noen blogginnlegg der jeg oppsummerer hver måned i 2014. Det er veldig gøy å se tilbake på alle minner fra 2014! Jeg har valgt å dele året inn i 4 innlegg, for vist ikke blir det alt for mye i ett. Håper dere liker innleggene, enjoy!

JANUAR

Jeg startet året med rakketter og stjerneskudd. Vi feirte nyttår hos veninna til mamma.

Skolen begynte igjen og vi startet med ett stort prosjekt som het "boka om meg selv", som alle 9.klassinger på vår skole pleier å ha. Dette prosjektet handlet om at vi skulle skrive en hel bok om oss selv; oppvekst, venner, familie osv.. Det var veldig mye arbeid, så jeg hadde mye å gjøre i Jannuar for å si det sånn. Jeg ble veldig fornøyd med resultet da, heldigvis! Jeg gikk også på mitt første konfirmasjonsmøte denne måneden.


Jeg var i 3 bursdager til 3 fine jenter! Annie, Erle og Tonje

FEBRUAR

Denne måneden skjedde det ikke så veldig mye spsessielt, men koste meg gjorde jeg!

Først og fremst hadde min snille mamma bursdag, men vi feiret ikke noe stort. Jeg fikk besøk av søskenbarnet mitt, Maria fra Bergen. Hun var her en helg og vi koste oss, spiste snop og tok bilder.

Vi fikk vinterferie i slutten av februar, og den tilbragte jeg på hytta sammen med mormor, besten og lillebroren min Jørgen. Åå jeg husker det var så fin solnedgang, så jeg og broren min sprang ut for å knipse noen bilder:

Fineste plassen!

Jeg fikk også pakke i posten fra elf!


 MARS

Denne måneden var kjempe fin! Det var bursdager og fine sammenkomster.
Vi startet med bursdag til fine erin!

Vi var på Røldal med klassen. Det var utrolig koselig! Vi tok bussen tidelig på morgonen, opp på fjellet for å stå på slalom. Dette er noe av det kjekkeste som skjedde denne måneden. Etter noen fantastiske timer reiste vi hjem igjen.

Fin dag, med fine jenter!

Jeg ble 15 år 28.mars, wiihuuu!! Jeg hadde en koslig bursdagsfeiring sammen med mine fine venninner. Vi hadde taco, gode kaker, tok bilder og koste oss. Takk til dere alle som var med på å gjøre denne dagen fantastisk!
 

 

 

4.søndag i advent

 • 21.12.2014, 15:40

Heihei!

Nå er det ikke lenge til jul dere!! Bare 3 dager igjen. Jeg gleder meg faktisk sykt mye til denne julaften, og er nok like spent på gavene som jeg var da jeg var liten haha. Jeg vet ikke noen av gavene jeg får, så det gjør det enda mer spennende. Vi får besøk av besten,tante, onkel og søskenbarna mine Maria og Anders denne jula, så det blir nok mange gaver under juletreet til slutt!

Idag er det 4.søndag i advent og vi har tennt det siste lyset i adventstaken. Nå har vi fått juletreet inn i stua , klart til å pyntes med lys og kuler. Kjenner julestemningen kommer sakte men sikkert nå! I kveld skal jeg og mamma se love actually ( en av favorittfilmene vår ) og kose oss. Nå skal jeg først kjøpe siste rest av julegavene med veninna mi Erle, siden det er søndagsåpent idag!


ÅÅ SÅ SPENT JEG ER!!!

 

Juleferie!

 • 20.12.2014, 13:41

Hei alle sammen!

Igår var siste dagen på skolen. Dagen var ganske grei egentlig, først var vi i kirken og deretter hadde vi en liten quis og koste oss med god mat i klasserommet. Det er så deilig å vite at det er ferie fra skolen nå. Å slippe alt skolearbeid og stress for 2 uker, åh det er deilig! Klokka 12 fikk vi karakterkortet før vi fikk gå. Da tok jeg og noen veninner av meg turen ned til kaien for å spise og feire at det er ferie. Dette var en super start på ferien. Etter vi hadde spist opp og suttet å snakke litt gikk vi en tur på senteret for å kjøpe siste rest av julepakkene. Jeg var også oss frisør igår for å få vekk de slitte tuppene før jul, så det var deilig!


nammm!!

fine, kjekke jenter!

Nå har vi nettopp kjøpt juletre, pinnkjøtt og ribbe så nå er nesten alt klart til jul! Snart skal jeg ut å spise lunch med noen veninner (igjen,haha). 

Julestemning

 • 15.12.2014, 22:15

God kveld!

Gjett om jeg ble glad da jeg så ut vinduet idag da? Wiii, snøen er endelig kommet!! Bare det å se snøen falle ned gav meg julestemning med en gang. Det eneste som er dumt er at den mest sannsynlig forsvinner imorgen. Jeg og Åse tok pause fra øvinga og gikk en liten tur. Da vi kom ut og jeg kjente snøen var jeg i himmelen, haha. Jeg ELSKER virkelig snø og vinter! Nå krysser jeg fingrene for at den kommer igjen før jul.


Ååå så gøy med snø!!

Travle tider..

 • 15.12.2014, 14:30

Hei!

Nå har jeg gitt meg selv en liten pause dra øvinga. Vi har nemlig munntlig prøve eksamen på Onsdag. Idag fikk vi vite faget og jeg kom selfølgelig opp i Norsk, noe som jeg aboslutt ikke ville. Jeg er ikke akuratt så veldig glad i norsk for å si det sånn. Jaja, det er ikke noe å gjøre med det... Jeg er såå utrolig lei av skole og prøver, så jeg har ikke ord for hvor mye jeg ønsker ferie nå!!


slenger med ett smilebilde for at dette innlegget ikke skal blir for deprimerende..
 

Perfect start of the day

 • 09.10.2014, 23:17

Heihei!

Denne dagen kunne ikke startet bedre. Jeg hadde fatisk vekkerklokken på klokken 9 idag, for å starte dagen med en joggetur. Kan ikke si det var så gøy, men våken ble jeg vertfall. Etter joggeturen gikk jeg hjem, dysjet og fikk på meg noen behaglige klær. Klokken 11 møtte jeg Thea og Erle på butikken, for å handle inn til frukost. Vi endte opp med å lage herlige pannekaker, og kjøpte inn både nutella og bær. Det var en super god start på dagen.


Fine jenter!

Etter vi hadde spist frukost, sminka vi oss og gjor oss klar til å gå på senteret. Der fikk jeg med meg hjem noen små ting, så jeg vet ikke om det er vits å vise det her. Kjøpte bare sminkefjerner, tørrshampo, og 2 sminkekoster. Så idag kjøpte jeg bare nødvendige ting! Klokka 19 gikk jeg på dugnad sammen med noen jenter fra håndball laget, så nå var det godt å sitte i sofaen og slappe av litt etter en aktiv, men koselig dag.

//Hva har dere gjort idag?

Fin høstdag

 • 07.10.2014, 22:14

Heihei!

Da jeg våknet idag gikk jeg ned, laga meg frukost og satt meg ned for å se på Vampire Diaries. Sånn er en vanlig morgen for meg nå for tiden, haha. Senere hjelp jeg pappa med litt arbeid i kjelleren, iogmed at vi holder på å pusse opp. Gleder meg såå til kjelleren blir klar, da kommer jeg nok til å tilbringe mye tid der! I middagstiden tok familien turen ut i skogen for å grille pølser sammen med onkel,tante, søskenbarna mine, og mormor i vinden. Det var kjempe koselig. Føler maten smaker mye bedre når den blir grilla, og vi spiser ute. Etter en stund var det på tide å ta turen hjem igjen. Nå sitter jeg bare i sofaen og ser på Ylvis og koser meg. Det er deilig med høstferie alstå!!


Ha en fin kveld videre, kjære lesere!

Bad day

 • 30.09.2014, 18:09

Fysøren for en dag dette har vert. Dagen startet med matte tentamen på skolen. Jeg satt fatisk fra klokken halv 9 til klokken 14.00, så da jeg kom hjem var jeg helt utslitt. Men selv om jeg var utslitt kunne jeg ikke slappe av særlig lenge for i morgen har vi RLE-prøve, som jeg ikke hadde begynt å øve på en gang. Så jeg satte i gang med å lese, og notere litt stikkort og setninger, og det har jeg holdt på med helt til nå. Nå gav jeg meg selv lov til å ta en liten pause, men jeg må snart begynne igjen for å komme igjennom alt stoffet.


det hjelper alltid med noe godt å spise!20facts

 • 27.09.2014, 19:16

♥ Jeg elsker å synge og spille gitar, men synst selv at jeg ikke er særlig flink

♥ Blir aldri fornøyd med øyenbryna mine

♥ Hater å snakke i telefon

♥ Hater når folk ikke svarer meg på snapchat, men jeg svarer nesten aldri selv

♥ Kan virke ganske sjenert når jeg møter nye folk, men det kommer seg etter hvært

♥ Jeg kan ikke fordra banan

♥ Liker ikke dialekta mi, spessielt ikke på video. Det er en av grunnene til at jeg nesten aldri har videoblogger
♥ Jeg må ha det ryddig på rommet hver kveld, viss ikke får jeg ikke såve

♥ Er veldig opptatt av å få bra karakterer på skolen

♥ ELSKER å shoppe

♥ Jeg har flyskrekk, så jeg har ikke flydd på 6 år :(((

♥ Jeg spiser noe usunt hver eneste dag, upsi

♥ Liker å pynte meg

♥ Jeg er egentlig ganske gniten

♥ Jeg spille handball

♥ Gidder aldri å barbere leggene, ups

♥ Jeg er ca 1.74 cm høy, syns selv jeg er alt for høy

♥ Er redd for at venner og familie skal dø

♥ Jeg har sikkert 1 skonummer forskjell på føtne mine, så bruker en evighet på å finne sko

♥ Liker ikke nesen min


Finally

 • 26.09.2014, 19:13

Heihei!

Tror jeg aldri noen gang har så glad for at det er helg. Det er sykt deilig å vite at jeg er ferdig med alle prøve vi hadde denne uke. I helgen skal jeg vertfall ikke tenke på skole i det hele tatt, haha. I dag hadde vi engelsk tentamen, så jeg gikk litt tidligere enn vanelig. Jeg hadde egentlig grua meg til denne, fordi tema skulle være menneskeretter, og hvor vanskelig er det vel ikke å skrive om menneskeretter? haha. Men jeg klarte vertfall tilslutt å få skrevet en tekst på 3 sider, så da orket jeg ikke mer. I morgen skal jeg til Haugesund for å se på lillebroren min sin fotball turnering, og shoppe litt også. På søndag skal jeg spille handballkamp i Bergen. Så dette blir nok en aktiv og gøy helg. Nå skal jeg og noen veninner bort i idretts hallen å se på en handball og fotball turnering der mange klasser fra forskjellige barneskoler her på stord konkurerrer, inkludert lillebroren min. 


Lørdagens shoppingtur

 • 21.09.2014, 19:18

Heihei!

Igår tok jeg og noen veninner bussen til Haugesund for å shoppe litt. Det var en kjempe koselig dag, sammen med noen fantastiske jenter. Vi startet dagen med å spise frukost på Wayne´s coffee, for å få litt enegi før vi startet shoppingrunden vår, haha. Da vi var ferdig, hadde vi en del påser for å si det sånn, haha. Men overraskende nok var nesten ingen av dem mine. Jeg fant meg nesten ingenting igår. Bare undertøy, ett pudder og en leppestift, så det er egentlig ikke noe å vise her på bloggen. Men alikevell hadde jeg en super dag!


Naaam!


Fineste Helene med alle posene, haha :Dmin august

 • 03.09.2014, 14:10

Fyy så fort denne måneden har gått, føler august nettopp startet! August har vert en utrolig fin måned. Jeg har vert med veninner, vert på cafè, vert på fine fjellturer og joggeturer, vert i bursdager og kost meg skikkelig. Nå får vi håpe på at September blir like bra!

//Har dere hatt en fin august?

Håndballkamp

 • 02.09.2014, 20:11

Hei!

Nå kom nettopp hjem fra hånball kamp, og sitter i sofaen og slapper av. Vi tapte desverre med 1 mål, noe som var litt kjipt. Men dette var altså en av dei første kampene, så når vi får trent litt mer tror jeg vi kan klare å vinne.Ellers idag har jeg bare gjort lekser.. Har så utrolig mye skolearbeid så jeg måtte bare få unnagjort litt idag.

//Hva har dere gjort idag?

MONDAY

 • 01.09.2014, 14:42

Heihei kjære lesere!

Idag da jeg voknet var jeg såå sykt trøtt, klarte så vidt å stå opp, og jeg orket ikke tanken på skolen engang, haha. Men til slutt fikk jeg meg utav senga. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, synst mandager alltid er like tunge, for da er det på ann igjen med lekser og skolearbeid. Nå skal jeg og mamma snart gå og se etter noen sko til meg. Etterpå skal jeg hjem og gjøre litt lekser og slappe av før jeg skal på håndballtrening klokko 20.00 i kveld. Det er vel sånn nesten alle mandager er, haha. //Har dere noen planer idag?

fin avslutning på helgen

 • 31.08.2014, 21:40

Heihei!

Jeg pleier ikke å synest at søndager er noe spesielt gøy, men denne søndagen har faktisk vert utrolig koselig. Jeg startet dagen med å ligge i sengen å se på gossip girl, før jeg stod opp og ble med mamma på en deilig joggetur. Deretter sminka jeg meg og gjorde meg klar til å gå ut å spise med noen veninner. Det var super koselig! Etter vi hadde spist en herlig pizza gikk vi hjem til meg og så på film og kosa oss med litt godteri!


fine jenter!
3 favorite perfumes

 • 31.08.2014, 15:00


♥Versace- Bright crystal


♥Escada- Born in paradise


Marc Jacobs- Daisy

 

//Noen dere liker?

cozy morning

 • 31.08.2014, 10:54

Hei!

Elsker virkelig helgene, der vi kan sove så lenge vi vil og bare sitte i sengen og se på serier♥ Jeg fikk ikke tid til å blogge i går, fordi jeg var i Bergen og spillte årets første hånballkamp. Vi tapte desverre, men det var kjempe gøy uansett! Da jeg kom hjem gikk jeg og mamma en tur for å se etter noen sko til meg, men det fant vi desverre ikke, så vi gikk hjem igjen. På kvelden kom Annie til meg og vi såg mgp.jr, som er alltid like gøy å se på haha, før hun ble hentet. Så det var en veldig fin lørdag! 

//Hva er deres planer for dagen?


lazy sunday

 • 24.08.2014, 21:04

Hei, fine lesere!

Dagen idag har vi bare tilbrakt inne. Vi våknet i 10 tiden, gikk ned å spiste frukost og etter det satt vi oss ned i sofaen og såg på film og slappet av. Det er egentlig ganske deilig med sånne late innedager. Litt senere på dagen ble vi litt lei av å bare sitte i ro, så vi bestemte oss for å lage hjemmelaga boller som vi kunne spise til kvelds. Så nå har nettopp spist noen herlige,hjemmelaga boller til kvelds. mmm!


 

//Har dere hatt en fin søndag?

Curls

 • 23.08.2014, 17:15Heihei

I går kom søskenbarnet mitt Maria til meg. Hun skal såve over til Søndag. Det var kjempe koslig å få se henne igjen, fordi det er ikke så veldig ofte vi har tid iogmed at hun bor i Bergen og begge to har det ganske travelt i hværdagene. Da hun kom i går gikk vi først og så på broren min sin fotballkamp i regnet, deretter gikk vi hjem og såg på idol og spiste taco. Idag har vi vert på shopping nesten helt til nå, haha. Kjøpte faktisk ingenting idag, noe som er skikkelig uvanlig til å være meg. Men Maria fikk kjøpt seg den fine jakka på bilde, og det var vel det eneste. Nå skal jeg snart i bursdag til en av mine beste venner, Thea, som er 15år idag. Gratulerer så masse med dagen!!

Weekend

 • 16.08.2014, 11:27

Da var første uke unnagjort på skolen, eller jeg kan vel ikke kalle det uke akuratt. Vi begynte på torsdag, så vi gikk bare to dager denne uka. Det var egentlig ganske deilig å starte med en liten uke, og ikke begynne rett på en hel uke. Selvom det var helt ok å begynne på skolen igjen, var det ganske deilig med helg også. Begynner allerede å komme inn i rutinen min igjen. Nå har jeg laget meg noe av det meste jeg vet om til frukost, nemlig noen sunne havrepannekaker. Det får jeg jo aldri tid til å lage i ukedagene. Senere skal jeg på frugård å spise lunsh med noen veninner. Der har dei virkelig dei beste beguette! Så dette blir nok ganske koselig.


black & white

 • 09.08.2014, 19:42


Heihei!

Idag er det skikkelig mye vind ute, og regnbyer innimellom, så det er ikke noe vér å være ute i vertfall. Så idag har jeg bare slappet av inne, og sett på gossip girl. Tok også en liten tur på senteret for å se, men fant ikke noe spessielt der. Nå blir det hjemmelaga pizza til kveldsmat og film, sammen med mamma. Ha en fin lørdagskveld alle dere søte lesere!

cozy

 • 04.08.2014, 21:09

Hei!

I dag startet jeg dagen med en joggetur. Må vær ærlig å si at det var helt forferdelig tungt idag, sikkert på grunn av varmen. I 3 tiden kom Oline og Luna til meg. Oline har nettopp kommet hjem fra syden, så kun hadde med en liten gave til meg:


Tusentakk, snille Oline!

Siden været var såpass bra bestemte vi oss for å ta en tur på stranden. Det var veldig deilig å komme seg ut igjen, etter alle desse regnværs dagene inne. I halv 5 tiden gikk vi hjem igjen, og da kom Annie til meg. Vi satt oss ned og såg på filmen "Soul surfer." Har sett den før, så den var ikke like trist denne gangen, haha. 
through my phone

 • 31.07.2014, 16:49Har ikke blogget på en stund nå. Det har vert så utrolig fint vær og over 30 grader lenge nå, så jeg har faktisk vert ute fra morgen til kveld, så har ikke hatt mye tid til blogg. Disse dagene måtte jeg bare nyte ute, for nå er regnværet tilbake igjen. Denne tiden har jeg gjort mye kjekt sammen med gode venner! Har hatt overnatting, vert på stranden, tatt bilder! Men nå er jeg fullt motivert til å blogge igjen, så kommer nok ett innlegg om dagen vertfall!

Koselig dag!

 • 15.07.2014, 21:09

Hei!

Idag våknet jeg til regn, noe som var vedlig rart nå. Har ikke hatt regn på en evighet. Siden været var såpass dårlig startet ejg dagen på frugård med Annie og Oline. Vi spiste baguett, snakka og bare koste oss! Synst det er så koselig å gå ut å spise med venner, men desverre er det ikke så ofte vi gjør det. Etterpå stoppet vi litt på senteret før turen gikk hjem igjen til meg. 


fine jenter!

Utover dagen ble været bedre og vi bestemte oss for å ta en tur til ett vann å bade litt (selvom det egentlig var ganske kaldt ute) så da vi hoppet uti ble vi sykt overrasket over hvor varmt det faktisk var! Vannet var helt lunka. Så der ble vi en stund og koste oss, før vi gikk hjem. Da jeg kom hjem tok jeg og mamma en joggetur før vi skulle spise nybakte boller til kveldsmat!


herlig sommerdag

 • 11.07.2014, 23:08

Hei alle sammen!

Denne dagen har vert herlig! Vi har tilbragt hele dagen ute på hytta i finværet. Søskenbarnet mitt, Anders, var også der på besøk hos mormor og besten. Vi starten dagen med bading på brygga til mormor og besten. Anders lærte seg tilogmed og svømme idag, så han var nok den som var mest uti sjøen av oss alle. Etter litt bading, tok vi en liten båttur til en plass som heter Brandasund der dei selger utrolig gode skillingsboller! Så vi satt der og koste oss med boller før ferden gikk hjemover igjen. Er såå deilig med sånne varme sommerdager som dette
Tusenfryd

 • 06.07.2014, 22:28
Heihei!

Idag har vi hatt en fin dag i Tusenfryd. Været var også helt supert, selvom det egentlig var meldt torden vær og regn der. Jeg og broren min tok dei fleste karusellene og koste oss i flere timer. Etterpå gikk turen viderer til Kristiansand. Vi kom fram i 7tiden, og kjente da at vi var litt sultne. Så vi tok turen på Egon idag også. 

Nå ligger vi i senga på hotellrommet og bare slapper av, og i morgen blir det shopping i Kristiansand!
 

Oslo city

 • 05.07.2014, 21:01

Hei!

Nå kom vi nettopp hjem til hotellet igjen etter en flott dag i Oslo. Vi tok toget inn til Oslo fra Drammen tidligere idag, så starta vi med litt shopping i Karl Johan. Kjøpte faktisk bare to klesplagg! Jeg som hadde planer om å få med meg tusenvis av poser hjem igjen, haha. Etter noen timer med shopping ble vi alle litt sultne, så vi gikk på mc donald og spiste lunch. Etterpå gikk turen til Operataket, der kjøpte vi oss en is og slappa av litt. Det var så utrolig varmt i Oslo idag! 27 grader og sol hele dagen, så det ble utrolig varmt å sitte i ro etter en stund. Etter litt mer shopping avsluttet vi dagen på Egon, med god mat.
 

 

annkommet drammen

 • 05.07.2014, 08:51


God morgen!

I går kom vi frem til Drammen klokka 17. Første intrykket av byen var ikke så veldig bra, men da jeg og mamma gikk litt rundt på butikkene ble det etterhvert litt bedre. På kvelden gikk vi på Peppes Pizza og koste oss før vi gikk og la oss på hotellet. Nå skal vi ned å spise frukost før vi tar tog til oslo!! Gleder meg veldig til å komme meg til en annen plass nå. 


Slenger med ett lite selfie fra peppes pizza :-D

Drammen neste

 • 04.07.2014, 08:39

God morgen alle sammen!

Nå har jeg pakka ferdig og er klar til å kjøre bil i 7 timer, yeey. Vi skal ligge på hotell i drammen noen dager, så skal vi ta buss over til oslo på lørdag og søndag for shopping og tusenfryd. Dette er vel det eneste jeg skal i sommer omtrent, uten om VG lista  i Bergen. Men jeg gleder meg veeldig til å komme meg litt vekk fra denne øya, det er ingenting som skjer her nesten, haha. Vi snakkes senere i dag eller i morgen, spørs hva klokka blir når vi er fremme. Ønsk meg lykke til med biltur i 7 timer.
tilbake

 • 02.07.2014, 20:23

Ja, jeg begynner å blogge igjen! Det er veldig lenge siden sist nå, og jeg kjente jeg savnet sykt å blogge nå, så jeg prøver igjen. Men tror ikke det blir like mye blogging som før, for jeg har ikke så mye tid til blogging lengre. Håper dere vil begynne å lese bloggen min igjen. 

Langhelg

 • 25.01.2014, 11:03

Ååå denne uka har vert så travel! Har virkelig ikke hatt tid til noe annet enn skolearbeid nesten. Men heldig vis har vi en "lang" helg nå på grunn av planleggingsdag på mandag, så det skal bli uttrolig deilig. Idag vokna jeg utrolig tidelig!! Tror klokken var 8.15 eller noe sånt og da var jeg lys våken. Så siden da har jeg sett på pretty little liars og kost meg. Den serien er så utrolig spennende,åhh! Klokken ett skal jeg til frisøren for å fikse etterveksten og få kløppt tuppene litt, så det skal bli deilig! Kommer nok til å vise resultatet etter på :-D
Har dere noen planer idag?sporty days

 • 20.01.2014, 20:25

Heihei!

Har ikke prioritert bloggen di to siste dagene og det beklager jeg! Igår reiste jeg til Bergen men håndball laget for å spille kamp. Vi reiste ca halv 11 og kom hjem rundt klokka 18, og da var jeg sykt sliten og satt meg rett ned i senga og såg noen episoder av Pretty Little Liars. Vi tapte desverre med åtte mål denne gangen.. Men får virkelig håpe at vi klarer å vinne di neste kampene. Skoledagen idag var overraskende nok ganske gøy! Vi såg først film i 3 timer før vi gikk å hadde mat og helse i 3 timer. Det var utrolig deilig med en rolig start på uka. Etter skolen gikk jeg rett hjem og pakka håndball klær før jeg gikk ned til songpedagogen min for å ha sang time der og rett etterpå ble jeg hentet av pappa som kjørte meg rett på håndballtrenig. Så dere skjønner kanskje at mandagen er en ganske travel dag? haha. Ellers har jeg fått unnergjort matteleksa som tok meg 2 timer!! Men det er sykt deilig å vite at jeg er ferdig med den vertfall!

Har dere hatt en fin mandag?

This day

 • 16.01.2014, 22:34

Hei mine søte lesere!

Som mange andre vanlige ungdommer har jeg ikke noen spessiell hverdag, den går stortsett i lekser,trening og øving. Så denne dagen har vel egentlig gått i det samme. Men før idag var jeg på mitt første konfirmasjons møte iår, vi laget mini pizza idag. Jeg går altså på en bake gruppe som jeg synst er en ganske gøy gruppe. Da jeg kom hjem derifra skrev jeg ferdig noen tekster og gjor litt lekser før jeg gidde meg selv en belønning ved å lage gode lappekaker til kveldsmat.

Nå skal jeg gjøre meg klar til å legge meg for å være vertfall litt utkvilt til siste dag før helga!
Smoothie

 • 15.01.2014, 17:39

Hei søtinger!

Nå sitter jeg og Annie og drikker smoothie, elskeer det!  Vi skal snart gjøre oss klar til handballtrening. Dagen har vel stortsett gått i det vanlige, nemlig skolearbeid. Har tysk prøve imorgen så jeg har øvd litt på den ogsåå. 


homework day

 • 13.01.2014, 18:45

Hei hei 

ååh, nå er jeg sykt lei av skolearbeid kjenner jeg. Har suttet i snart 3 timer å gjort lekser nå. Som sagt har vi ett veldig stort prosjekt som heter Boka om meg selv, så har jobbet litt med det nå, også har jeg gjort matte leksa. Alikevell har jeg mye igjen.. Gleder meg allerede sykt mye til helgen som kommer, for å få litt pause fra skolen!!

Det har forresten komt litt snø her idag også, wii! Men ser ikke ut som om den skal være her så lenge dessverre. Har dere fått snø?
Nytt design

 • 12.01.2014, 15:21

Hei hei 

Idag tidelig gjennomførte jeg dagens joggetur. Det va spessielt deilig idag, fordi det er så fint vær! sol og litt snø, men det er veldig kaldt! Jeg brukte derfor anledningen idag til å knipse noen bilder til ny header! Fant også ett fint og enkelt design. 

HVA SYNST DERE?

buzy girl

 • 09.01.2014, 19:37

Hei!

åå de siste dagene har gått i ett!! Vi har begynt med ett prosjekt på skolen som heter "Boka om meg selv," der vi skal lage en hel bok med kapittel og underkapittel som skal handle om ommveksten,familie, venner og rett og slett livet ditt. Har til nå skrevet tre tekster som jeg egentlig er ganske fornøyd med. Håper vertfall det blir velllykka! Ellers har jeg brukt resten av tida til handball og andre aktiviteter. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å få noen blogginnlegg innimellom verttfall!

Tok noen søte bilder av hundene mine her om dagen:

dårlig start på dagen

 • 04.01.2014, 13:39

Hei!

Imorges våknet jeg kl 9, fordi jeg følte meg uvel. Kjente jeg begynte å bli kvalm og svimmel. Så gikk jeg ned å sku drikke litt od da klarte jeg ikke å holde meg  mer, så jeg måtte bare springe inn på doen å spy. Men kjenner jg er litt bedre nå heldigvis. Men tror jeg alikevell bare skal slappe av hjemme med en film eller noe sånt idag.

ss

 

skolestart

 • 01.01.2014, 22:09

Hei!

For min del var dette den siste fridagen i juleferien. Imorgen begynner vi rett på skolearbeid igjen. Kjenner jeg ikke er klar for det i det hele tatt og itilleg er døgnrytmen min helt feil nå. Har lagt meg rund 1-2 tiden hver kveld i ferien omtrent. Men samtidig er det litt deilig å ikke starte med en "hel uke", men å bare begynne med 2 dager for å komme inn i rytmen igjen. Men tror ikke jeg får til å såvne inatt eller våkne i morgen for å si det sånn.


 

2014

 • 01.01.2014, 01:34HAPPY NEW YEAR!

New years eve

 • 31.12.2013, 20:28Hei! 

Nå er jeg pyntet og klar til den siste kvelden i 2013. Det er sykt hvor fort dette året har gått! Senere ikveld skal vi på besøk til noen venner, det blir forhåpentligvis ganske gøy! Det er ikke noen på min alder der men får håpe det blir gøy fordet om :-D Vist jeg ikke får tid til å blogge mer senere idag, vil jeg ønske dere ett herlig nyttår! håper dere får en herlig kveld idag også alle mine søte lesere!

HAPPY NEW YEAR!! :-D

tuur

 • 29.12.2013, 15:15

Hei!

Idag våknet jeg, gikk ned å spiste litt frukost før vi gikk ut på tur med søskenbarnet mitt Anders,onkel,mormor og besten. Det var litt deilig å komme ut litt etter alle desse late dagene inne i sofaen. Det var utrolig fint der vi gikk og det var super koslig!
Ellers skal jeg være med Annie og Thea senere. Annie skal også overnatte her i natt, s det blir sikkert kjempe gøy :-D


 

Believe

 • 28.12.2013, 20:44

Hei!

sorry for sen oppdatering, men har vert opptatt i hele dag! Voknet overasskende sent idag av at det ringte på døra. Da va klokka ti over halv 1. Det var Ingrid og Annie som kom på besøk. Etter jeg hadde sminket meg tok vi noen bilder før vi gikk for å se på fotball kampen til søstera til Ingrid. Og litt senere var vi på kinoen "Believe" med noen andre jenter. Synst filmen var super bra! Justin Bieber er bare så utrolig søt! Etter filmenvar vi en liten tur innom mormor og besten før vi kjørte hjem.

 

Morgenstund har gull i munn

 • 27.12.2013, 11:59

God morgen!

Ååå som jeg elsker juleferie! såve lenge, gå med koseklær heledagen og spise gode frukoster! Dei siste dagene har egentlig vert veldig "late" . Har bare suttet i sofaen og sett på mange gode julefilmer og slappt av. Men idag synst jeg det var på tide å reise meg opp fra sofaen, så jeg skal på senteret med Annie nå om en liten stund og bytte noen julegaver å litt sånn. 


sneak peak- julegaver 2013

 • 25.12.2013, 19:01


 

Fikk ikke tatt alt jeg fikk med på bildene, men det kommer på video senere! Da får dere også se litt nærmere på gavene! :-D


første juledag

 • 25.12.2013, 15:26

Hei alle mine søte lesere<3

dagen igår var herlig, virkelig super koslig! Fikk veldig mye fint som jeg har tenkt å vise på video senere, kanskje imorgen eller noe sånt! Får se når jeg får tid til å lage den å sånt. Men det eneste som mangla litt igår var julestemninga, men det var veldig gøy alikevell! Nå har jeg nettopp tatt på meg finklær etter å ha suttet noen timer nede i sofaen med kose klær og sett på tv. Jula er virkelig herlig dere! Nå har vi tenkt oss en tur på grava til bestemor, oldemor og oldefar med litt lys og kranser. Synst det er utrolig koslig å besøke gravene nå i juletida, selvom det også er ganske trist! 

 

KOMMER EN LITEN SNEAK PEAK AV GAVENE SENERE IDAG, SÅ KOMMER VIDEO I MORGEN ELLER NOE SÅNT :-D

Dagen før dagen

 • 23.12.2013, 13:43

Hei dere!

Imorgen er jo dagen vi alle har venta på, nemlig julaften! Kjenner jeg begynner å bli litt spent når jeg ser alle gavene under juletreet! Men det eneste vi mangler nå er vel snøen. Men det er ikke så ofte vi har snø på julaften her på vestlandet. Senere idag skal vi i kikren på en konsert, så da får jeg kanskje litt julestemning forhåpentligvis! Nå holder vi også på med å bake siste rest før julaften, så nå begynner ting å roe seg heldigvis!
birthday party

 • 15.12.2013, 20:09

Hei!

Igår var jeg i 2 bursdager og fikk derfor ikke tid til å blogge. Først var jeg i bursdag til mitt lille søte søskenbarn som henter Sondre, han ble 1 år i går! Det var en liten koslig bursdag med få folk. Deretter kjørte vi rett hjem så jeg fkk pakka noen klær før jeg gikk til veninna mi Thea for å gjøre meg klar til neste bursdag. Det var en av dei beste kveldene jeg har hatt! Det var en super koslig bursdag med herlige jenter!
Hot chocolate

 • 13.12.2013, 19:19Idag har jeg bare ligget  i sofaen og sett på tv og bare gjort avslappende ting. Er ikke så mye annet å gjøre på når man er syk,desverre. Men det er på en måte avogtil deilig med sånne dager som dette. Jeg har ikke matlyst i det hele tatt heller, så har ikke spist noe idag, men tenker på å prøve å spise litt taco etterpå så jeg får litt energi. Jeg håper jeg vertfall er frisk til Tirsdag for da er det juleball som jeg gleder meg veldig mye til!

prepearing for christmaså

 • 09.12.2013, 19:02
Hei! har ikke blogga på en stund nå. Grunnen er at jeg har vert sykt sliten fortiden, på grunn av alt skolearbeid og andre ting. Men det har heldigvis begynt å roe seg nå. Jeg er heldigvis komt godt igang med julegaver til både venner og familie. Nå har jeg pakka inn nesten alle gavene. Synt faktisk det er ganske koselig å pakke inn gaver. Får liksom julestemningen med en gang. På torsdag reiser familien + veninna mi Annie til Haugesund hvor vi skal kjøpe resten av julegavene. Det er nemlig nattåpent der, med noen gode tilbud. Så da får jeg vel kjøpt noen gaver får jeg håpe. 

Har dere begynt å kjøpe pakker?
Har dere begynt å få julestemning? 

Welcome December

 • 01.12.2013, 14:52

Endelig er det desember! Har venta lenge på at denne måneden skulle komme nå. Idag våkna jeg vedlig tidelig, klokken 8! Det første jeg gjorde da var å opne kalenderpakken, haha.
Der fikk jeg en fin hjerteboks med litt forskjellig godteri oppi og en lapp der det sto at vi skulle bake litt forskjellig! Så vi har altså baka non-stop kjeks, brune pinner og pynta pepperkakehus! Senere idag skal alle konfirmanten fra skolen min i kirka for å ha sånn lysmesse. Mange av konfirmantene kommer inn med lys, noen leser dikt og noen gjør andre ting. Det blir sikkert litt julestemning. Men nå har jeg vertfall veldig lyst på snø!

 

Koselig dag

 • 25.11.2013, 20:46

Hei!
Idag etter skolen og trening var jeg med mormor og besten for å handle julegaver, det var selvfølgelig kjempe koselig å få tilbringe litt tid med bare dem iblandt! Etter vi hadde vert der en stund kjøpte vi å henta broren min på trening og så hjem til mormor og besten der vi fikk osteamørbrød og kakao! Og nå sitter vi og ser på jakten på kjærligheten og koser oss!

en måned til jul

 • 24.11.2013, 21:48

hei søte lesere!

Idag er det akuratt en måned til jul! Gleder meg så mye til å begynne å pynte,bake og få mye snø og å få ferie og fri fra skolen! Heldig vis er det lite prøver igjen før jul, bare 2 tentamen og noen små prøver. Noen andre som gleder seg til jul og ferie?  Det er faktisk komt litt snø her idag også, det gir jo selfølgelig mer julestemning!

Tenkte å slenge med bilder jeg tok av mine herlige hunder idag :)
tierd

 • 21.11.2013, 18:52

Hei!

Hedligvis er det bare en dag igjen til det er helg nå! Kjenner at jeg er skikelig sliten av skolearbeid fortiden. Har minst en prøve hver uke, skolelivet er hardt.Idag tidelig gikk jeg på morgentrening før skolen. Er egentlig ganske deilig p få trent litt så tidlig på morgonen, man blir liksom mye mer våken med en gang. Etter skolen gikk jeg rett på konf møte og deretter rett hjem å pugge på naturfagsprøve som kommer imorgen. Men etter prøven som er i 4.time skal jeg og resten av handball laget mitt gå hjem fordi vi reiser til bergen for å spille håndballkamp! Gleder meg kjempe mye og håper vi vinner!
kakao

 • 19.11.2013, 20:55

Hei!

Denne dagen har faktisk vert ganske grei. Har ikke bare vert hjemme og gjort skolearbeid sånn som jeg pleier. Jeg,mamma og bror min var en tur på senteret og fikk unnagjort overraskende mange julegaver. Det er deilig å vite at man er begynt! Nå slapper jeg av i sofaen og sitter å drikker kakao og ser på tv. 
Let it snow

 • 19.11.2013, 15:26

Hei søte dere!

Endelig kom snøen! Jeg virkelig elsker snø. Synst det er så koselig og ikke minst fint. Håper virkelig ikke at den regner bort med en gang! 
Senere idag skal jeg også handle noen julepakker, så får julestemning allerede, haha. Noen andre som har snø? 


Nok en puggedag

 • 21.10.2013, 18:23

Hei!

Nå sitter jeg og holder på å dø for jeg er så lei av å pugge,haha. Imorgen skal vi ha den tredje 3.timersprøven på desse to ukene. Så denne dagen ble ikke til så mye mer enn skolearbeid og trening.

 HUSK Å KOMMENTER PÅ LINKRUNDEN MIN (HER)
 

Aktiv lørdag

 • 19.10.2013, 23:50

Hei.

Jeg beklager for sen oppdatering, men denne lørdagen har faktisk gått i ett!
Først spilte jeg handballkamp, vi tapte desverre med 2 mål denne gangen, men får håpe vi slår dem neste gang. Så etter en stund gikk jeg og mamma en tur på senteret fordi hun skulle kjøpe en genser og noe og deretter gikk hele familien ut å spiste på en resturant som var utrolig koslig! 

Ny hårfarge

 • 10.10.2013, 15:39

Hei!
Idag i 12 tiden gikk jeg til frisøren for å få vekk etterveksten. Jeg sa at jeg ikke orka å farge etterveksten så mye,så hun tok litt brunfarge i det! Jeg ble for en gangs skyld kjempe fornøyd. Nå er det litt mer likt min naturlige hårfarge og blir derfor ikke så mye ettervekst.

up and down

 • 08.10.2013, 16:33Hei!

Idag er nok en dag med regvær. og nok en dag er jeg inne og ikke gjør noe,haha. Men det er sykt deilig å ha noen dager å bare slappe av , og kanskje se en film og sånt.
Men senere skal jeg kanskje på Frugård med noen venner, det blir sikkert super koslig :) 

SHOPPING

 • 07.10.2013, 09:00

Hei!

Nå skal vi snart kjøre til Haugesund for ein dag med shopping! Vi skal reise med annie og hennes familie også! Gleder meg sånn nå.
Kommer sikkert til å kjøpe en del ting så kanskje jeg skal lage en innkjøpsvideo?   Kommer sikkert ett innlegg når jeg kommer hjem igjen, men nå må jeg gå!

Siste innsats før høstferien

 • 02.10.2013, 15:23

Hei søte lesere!

Nå holder jeg på og øve til en Naturfag prøve som er imorgen. Det er en prøve om atom og ion, noe som jeg synst er et sykt tunkt stoff. Klarer ikke å konsentre meg når jeg leser om det, haha.
Men jeg kan trøste meg med at det er siste prøve før høstferien. Er veldig sliten og lei av skolearbeid nå, så ser virkelig frem til en avslappende ferie. Men den kunne godt vert litt lenger for min del.

Vist jeg får tid så skal jeg også bort å se en handballkamp med laget idag for å ta en pause fra pugginga.
 

Konfirmasjons kurs

 • 19.09.2013, 17:38

Hei alle sammen!

Fikk desverre ikke blogget igår pga mye skolearbeid. Hadde en del lekser som måtte gjøres og en prøve jeg måtte øve til!
Nå kom jeg nettopp hjem fra det første konfirmasjon kurset, det skal være fast hver 2-3 torsdag nå fremover. Jeg er på en gruppe som heter baking , så undervisningen blir på skolekjøkkenet og litt i kirka.
Senere er planen å øve på prøve å gå på kor, så denne dagen ble ganske trevel egentlig.

 

Tur

 • 10.09.2013, 17:18

Hei dere!

Idag var vi på fjelltur med skolen, hadde egntlig gleda meg litt til turen, men det var iskald! Det blåste og regna, så det ble ikke så gøy som forventet. Da va det deilig å komme hjem i ett varmt hus etterpå. Idag var også det første møte for alle vi som skal kofirmere oss kristlig, vi gjorde ikke mye annet enn å snakke egentlig. Og nå har jeg tenkt å bare slenge meg i sofaen, slappe av og se på en film kanskje. Imorgen har vi en liten prøve i naturfag så må nok øve litt på den også.

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no