En drøm i oppfyllelse

  • 05.12.2016, 00:47

God kveld, kjære dere!

Nå ligger jeg og Annie i senga på hotellrommet etter nok en travel, men fantastisk dag. Som tidligere nevnt befinner vi oss nå i London, noe jeg aldri trodde ville skje pågrunn av flyskrekken til både meg og moren min. Men nå er vi altså i London, og jeg er så utrolig stolt over både meg og mamma som satt oss på flyet tross frykten vår. Selv om vi har opplved mye nervøsitet, har turen virkelig vert verdt det, og jeg har ikke hatt det så bra på lenge. Jeg har virkelig følt jeg har vert i himmelen de siste dagene, og jeg har fått shoppet så mye fint og sett så mange fine sider av denne vakre byen. I'm in loove!!I går brukte vi hele dagen i oxford street, og sprang fra butikk ti butikk, så da dagen var omme var vi alle helt ødlagte i bena, haha. I dag derimot har vi vert litt turister, og sett både Bigben og London Eye, og for en vakker by London er! Jeg kunne virkelig tenkt meg å budd ett år her, dette hadde vert en drøm. Selv om planen var å være turister, klarte vi ikke å stå imot shopping i dag heller, så da gikk turen til Harrods, og videre til oxford street for å fullføre turen gjennom gata. Så nå er lommeboka så og si tømt, og byttet ut med mange poser klær, sko og sminke. Fornøyd er jeg vertfall!


Hele denne opplevelsen har vert en drøm, og jeg føler meg nå som en helt ny person. Sorgen er byttet ut med glede, og siden vi reiste har jeg ikke gjort annet enn å smile fra øre til øre. I morgen skal vi nyte en siste dag i London, før eventyret avsluttes og flyet går hjem igjen. Dette har virkelig vert en drøm som har gått i oppfyllelse, og jeg kunne ikke ønsket meg mer. Jeg er evig glad, og evig takknemlig for denne flotte reisen♥


 

My bucketlist for summer

  • 08.07.2015, 17:17
~Bilder hentet fra weheartit~

Q- Hva er dine "mål" for sommeren?

 

Sommerplaner 2015

  • 30.06.2015, 23:10

Hei!

Tror virkelig aldri det har vert såå deilig med ferie som nå! Det eneste som gjenstår nå for en perfekt sommer er været. 11-12 grader er jo ikke akuratt sommertemperaturen vi ønsker oss. Jaja, vi får håpe på at sol og varme kommer snart.

Denne sommeren skal jeg for det meste tilbringe hjemme (i kulden), men jeg skal på noen småturer rundt omkring så det blir nok en vellykka sommer anyway! Selv om jeg kankje er litt sent ute, har jeg nå tenkt å fortelle dere litt om mine planer for denne sommeren.

VG-LISTA
I morgen tar jeg og en veninnegjeng buss over til Stavanger, for å tilbringe dagen der. Vi skal ihovedsak reise der for å se på alle de flinke artistene på Vg-lista, men  jeg tror vi kommer til å ende opp med litt shopping også om jeg kjenner oss rett, haha. De melder faktisk full sol og over 20 grader imorgen også, så det blir jo perfekt!


-Vg-lista 2013 i Stavanger-

SVERIGE OG SANDEFJORD

1.august tar jeg og familien min turen til Sverige. Vi skal kjøpe langst kysten, blandt annet skal vi innom Gøteborg og Helsingborg. Her får vi nok dekket alle sine behov med shopping, fornøyelsesparker og strender. Jeg får bare krysse fingrene og bena og alt annet som går ann å krysse, for at været skal være på topp! Det gjør liksm alt såå mye bedre.

Etter ca en uke i Sverige, kjører vi videre til Sandefjord der broren min skal spille fotballcup. Der skal vi være en helg tror jeg, og se på kamper, gå ut å spise og kanskje shoppe litt til, haha. 


See så fint! -bilde fra Sverige/Danmark ferien 2013-

HYTTETUR

Dersom været blir bra tar jeg nok noen hytteturer sammen med både familien, og noen veninner. Det er allttid like koslig, og jeg får en spessiel fredfull sommerfølelse der ute. Det er virkelig idyll med fine solnedganger, båtturer, joggeturer, kveldsbad, sol og god mat.SHOPPING TURER OG VENINNEKOS

Små shoppingturer er noe som alltid er koslig, uavhengig av været. Koslige jentekvelder, og grilling på stranden eller på terrassen er også noe som virkelig gir en herlig summer feeling. 


HVA ER DERES PLANER FOR SOMMEREN?

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no