summerbreak

 • 13.06.2017, 17:18
Bukse- bikbok // Topp- bikbok // Sko- Superga // Solbriller- Cmyk(?)

 


Hei!

Idag er det 13. juni (allerede) og årets høydepunk, sommerferie, nærmer seg med stormskritt. I og med jeg kom opp i skriftlig eksamen i år, har jeg så og si ferie nå. Det dukker gjerne opp en time nå og da, men jeg mener det er såpass lite at jeg kan si jeg har ferie. Dette skoleåret har virkelig vert tøft, både fysisk og psykisk. Med en helse som ikke er på topp, sier det seg vel nesten selv at alt det fysiske arbeidet også blir tyngre. -Men nå kan jeg gi meg selv en klapp på skuldere etter å ha gjennomført 2.klasse med karakterer jeg er veldig fornøyd med. Jeg skal si dere at jeg virkelig seg frem til sommerferie i år, og det av mange grunner. Jeg har mange kjekke planer og reiser forann meg, jeg får ta en pust i pakken på første gang på 2 år, og ikke minst jeg er frisk og kan faktisk nyte all mat uten dårlig samvittighet. Har dere også "sommerfeire" nå?

Ønsker dere alle en super tirsdag videre, enjoy!

 

red top & denim skirt

 • 14.04.2017, 18:58
Topp- h&m // Skjørt- h&m // Sko- superga // Veske- h&m

 

Hva synst dere om antrekket? 

 

 


 

The pink jacket

 • 15.03.2017, 21:02
Jakke- her // Bukse- Now&Then // T-skjorte- Ginatricot // Skjerf- Cubus // Klokke- Skagen // Sko- Adidas // Smykke- her

 

Hva synst dere?
 

blue all over

 • 27.02.2017, 13:59Bukse- bikbok // Topp- bikbok // Sko- Din Sko // Klokke- Mango

 


 

classy and simple

 • 02.02.2017, 12:57Genser- Bikbok // Skjørt- Wow // Trench coat- bikbok // Smykke- Cmyk // Sko- Adidas

 

beige'n'black

 • 28.01.2017, 14:22

Topp- Zara // Trench coat- Bikbok // Bukse- Bikbok // Sko- Adidas

 

Hva synst dere?♥

street style

 • 07.01.2017, 13:57
Trench coat- Bikbok // Genser- Adidas // Sko-Adidas // Bukse-Now&Then // Ryggsekk- Kappahl 


God lørdag!

I dag startet jeg dagen med en lunsj med min kjære mamma i tolv tiden, og jeg var derfor var jeg nødt til å starte tidlig med sminking og stelling i dag. Det er egentlig like greit å begynne tidelig, for jeg har en tendens til å drøye det til laangt ut på dagen. Etter lunsj dro vi og så etter lampe til rommet mitt, noe som viste seg å ikke være like lett som vi trodde. For det først er jeg veldig kresen og bestemt på hva jeg vil ha og ikke, og for det andre fant vi ut at utvalget her på Stord ikke er det beste. Som dere sikkert skjønner kom vi altså ikke hjem med noe lampe i dag. Neste fredag skal vi en tur til Bergen, og snakker da om å gå innom IKEA samtidig, og da krysser jeg fingrene for at jeg finner meg en lampe jeg liker, haha. Nå tenker jeg å få unnagjort litt kjemi, og ellers nyte lørdagen videre. Ønsker dere en fantastisk helg!♥

you are the best

 • 27.12.2016, 15:58kåpe- topshop // sko-adidas //bukse- now&then //genser- gina tricot // ring og øredobber- h&m

Først og fremst, tusentusentakk for all den gode responsen jeg fikk på gårsdagens innlegg. Jeg skal innrømme jeg var litt nervøs før jeg trykte publiser, men wow- dere er gode!♥ Jeg har fått såå mange delinger, gode kommentarer og meldinger, jeg er helt overveldet. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket dere nok!

Å våkne til desse tilbakemeldingene gjorde morgonen min perfekt, og jeg har siden jeg stod opp smilt fra øre til øre, og har følt meg litt lettet. Det at folk nå har fått vite hvordan jeg tenker og føler har gjort meg mer avslappet, og jeg puster lettet ut igjen. Ellers i dag har jeg og mamma hatt oss en liten tur i sentrum for å bytte noen julegaver, og senere har jeg planer om å møte noen venninner. Ønsker dere alle en finfin juledag♥

a hint of black

 • 18.11.2016, 11:05

- Bukse-bikbok // Cardigan- h&m // Skjorte- Cubus // Skjerf- h&m // Sko-eurosko // Veske- h&m -

Hva synst dere om dagens anntrekk?♥

 

The red bomber

 • 31.08.2016, 19:00Bomberjakke- BikBok // T-Skjorte- BikBok // Bukse- Now&Then // Sko- Reebok // Klokke- Casio // Smykke- Cmyk

 

The pink bomber

 • 30.07.2016, 15:36Skjørt- Bikbok // T-skjorte- Bikbok // Bomberjakke- Cubus // Sko- Din sko
_________________________________________________________________________________________________________

Heihei!

Det føles som en evighet siden jeg har blogget, og jeg kjenner jeg virkelig har savnet det. Livet mitt fikk som fortalt en veldig brå vending, og ble så og si snudd helt på hodet. Det er grunnen til at jeg ikke har fått blogget noe særlig. Håper dere forstår at det ikke har vert min første prioritering denne sommeren. Nå derimot begynner ting sakte men sikkert å stabilisere seg, og jeg føler meg klar til å begynne med litt blogging igjen. Håper dere alle får en fin lørdag!


 

grey skirt and dongeri

 • 06.06.2016, 08:35


Skjørt- wow // Topp- lindex // Dongeri jakke- h&m // Sko-toms // Solbriller- rayban // årmbånd- snö of sweden

 

Noen bilder fra gårsdagens sommerslige bursdags antrekk :-) Øsnker dere en flott mandag!


 
 

brown and dongeri

 • 15.05.2016, 14:53


Dongeri jakke- h&m // Genser- bikbok // Bukse- dr.denim // Vekse- bikbok // Sko-toms // Solbriller- rayban
 

summer vibes

 • 11.05.2016, 17:12


Kjole- VILA // Dongeri-skjorte- h&m // Solbriller- Rayban

__________________________________________________________________________________________________

Åhh, elsker dette vêret!! Over 20 grader og sol kan man rett og slett ikke klage på. Jeg har i løpet av denne vinteren funnet ut at jeg er et sommer menneske. Både humøret og stemningen blir av en eller annen grunn 1000 ganger bedre når sola skinner, og jeg føler meg som en helt annen person. Nå krysser jeg bare fingrene for at dette fantastiske vêret holder seg lenge, iallfall frem til 17.mai, og helst lenger. 

Dessverre må jeg bruke denne dagen på pugging til tysk fremføring, men heldigvis trenger jeg ikke å sitte inne av den grunn, så nå tenker jeg å finne meg litt vann og ta med meg papirene ut og sette i gang med pugginga. Sitter med et håp om å kanskje få litt farge på kroppen også i løpet av dagen, heheh. Men resultatet blir nok en stk brent Kristine.

Hvordan er vêret hos dere?

 

outfit on a saturday

 • 05.03.2016, 17:36


Jakke- Byoung // Genser- Veromoda // Bukse- Veromoda // Sko- Reebook // Veske-Bikbok // Klokke- Casio 

the green coat

 • 26.02.2016, 15:21Trench coat-Veromoda  // T-skjorte- Zara // Skjørt-Bikbok // Strømpebukse- Lindex // Sko-Reekbok // Klokke-Glitter // Øredobber-Cmyk?

Hva synst dere om anntrekket?
 

The outfit of yesterday

 • 31.01.2016, 10:37-A litte outfit from yesterday-

Kjole- Nelly // Kåpe- Bikbok // Sko- Reebook // Klokke- Smyck
Hva synst dere?♡

 

A good day

 • 05.11.2015, 08:50Bukse- now and then // Genser- veromoda // Kåpe- Ginatricot // Skjerf- veromoda // Sko- mani // Klokke- casio


God morgen, kjære dere♡ Lenge siden sist nå!

Har hatt så evig mye skolearbeid den siste tida at jeg ikke har fått tenkt på noe annet i det hele tatt. Heldigvis startet helgen i går for min del, så nå skal jeg prøve å få litt energi, slappe av og ha det gøy innimellom alt arbeidet. Nå skal jeg og 3 venninner av meg snart ta bussen til Bergen for å ha det gøy sammen, shoppe og kose oss. Gleder meg virkelig til å gjøre noe gøy sammen med desse jentene, etter noen tøffe uker med mye stress. I dag skal jeg ikke tenke på skolearbeid, og isteden bare nyte en dag med helt fri!

Ønkser dere alle en super torsdag!

´

In my leather pants

 • 31.10.2015, 14:29Bukse- veromoda // Genser- lindex // Kåpe- bikbok // Sko- mani // Klokke- casio

Hei, kjære dere!

Hvordan har dere det? Jeg har ikke blogget på en veeldig god stund nå desverre, og jeg kan ikke love dere at det blir så veldig mye mer fremover, men jeg skal prøve så god jeg kan. Jeg har såå uendelig mange prøver nå fremover at jeg så vidt har tid til å tenke på andre ting, så jeg beklager igjen! Idag skal jeg fortsette å øve på noen prøver, og sikkert prøve å få litt tid til å bare slappe av også. Ønsker dere alle en super lørdag!

 

In my new sweater

 • 09.10.2015, 16:14


-ONE OF MY NEW FAVORITES-


Hei! Hvordan går det med dere?
Den nye genseren jeg viste dere i forrige innlegg ble fort en favoritt i garderoben. Den er enkel men samtidig ikke kjedelig, akkurat slik jeg liker det! Nå har jeg akuratt kommet hjem etter en liten tur på senteret der jeg fikk kjøpt meg en bok, iogmed vi om noen uker skal ha foredrag av en bok. Ellers er planene idag å nyte siste rest av ferien før alt prøver og skolearbeid begynner for fullt igjen.

Hva er deres planer for dagen?
Likte dere antrekket?

 

 

The brown coat

 • 16.09.2015, 15:00Kåpe/Jakke-Veromoda // Topp-bikbok // Bukse- now and then // Sko- eurosko // Solbriller-raybanHva synst dere?

Casual outfit

 • 30.08.2015, 15:34


Bukse- bikbok // Genser- veromod // Sko- reebok // Klokke- lorus // Kåpe- bikbok Hva synst dere?

black turtleneck

 • 23.08.2015, 18:11
Kjole- ginatricot // Cardigan- hm // Sko- toms // Klokke- casio // Solbriller- rayban

 

Nå er jeg snart sminket og klar for å gå ut å feire bursdagen til fineste Thea, sammen med mange herlige mennesker. Vi skal ut å spise på samson, som er en resturant med mye god mat. Gleder meg virkelig til både maten, stemningen og selfølgelig til å feire Thea. Tenkte bare å vise dere kveldens antrekk før jeg går. Ønsker dere alle en super kveld♡Hva synst dere om antrekket?
Hva er deres planer for kvelden?

 first day

 • 17.08.2015, 18:14


Bukse- now and then // Genser- bikbok // blondetopp- bikbok // klokke- casio // sko- soft walk

Hei dere!

Da var første skoledag gjennomført. Kan ikke si jeg er så mye motivert til å begynne igjen, men satser på det kommer seg snart. Denne uken blir det for det meste informasjon og mange beskjeder og papir og holde styr på, så det blir ikke så hard start da heldigvis. Det eneste er en slags matteprøve imorgen for å se hvilken matte vi bør velge. Det er virkelig uvant å gå på videregående! Jeg går liksom ikke på grunnskolen mer, og det blir mye større krav. Det er sykt hvor liten men samtidig stor jeg føler meg, haha dårlig forklart. Det jeg mener er at etter et år som eldst er jeg plutselig en av de minste igjen, men samtidig føler jeg meg så stor når jeg ikke lenger går på grunnskolen. Gru-gleder meg til å fortsette resten av dette året!

Har dere hatt en fin dag?
Begynte dere på ny skole? 

dagens antrekk

 • 07.08.2015, 11:35//Shorts- carlings //topp- bikbok //cardigan- hm // Sko- softwalk // Mobilveske- bikbok //Klokke- casio
Hva synst dere?

Todays shopping-outfit

 • 03.08.2015, 23:32


Shorts- bikbok // T-skjorte- bikbok // Cardigan- h&m // Sko- softwalk // Armbånd- Bikbok // Klokke-casio // Veske- h&m

Hva synst dere?♡

black & white stripes

 • 28.07.2015, 16:42
Bukse- bikbok // T-skjorte- Bikbok // Cardigan- hm // Solbriller-Rayban // Klokke-Glitter // Sko- Eurosko

 

Hva synst dere?

Todays details

 • 15.07.2015, 16:36


       

Fotlenke, klokke og solbriller fra cmyk.


Hva synst dere?♥

Outfit: the denimshirt

 • 13.07.2015, 15:01


Skjorte- hm // T-skjorte- bikbok // Bukse- now and then // Veske- hm // Sko- hm // Klokke- HER // Solbriller- Rayban


Hva synst dere?

mondays outfit

 • 06.07.2015, 14:21


Genser- Cubus // Bukse- Dr. denim // Skjerf- Gina Tricot // Veske- Hm // Solbriller- Smyck // Sko- Reebook


antrekk: turtleneck

 • 01.02.2015, 16:30


Turtleneck genser- bikbok // Bukse- dr.denim // Klokke- Lorus // Sko- nike air max


Hva synst dere?

outfit 30.01.15

 • 30.01.2015, 14:25


Bukse- dr.denim // Topp- bikbok // Jakke- veromoda // klokke- glitter // sko-mani
Casual outfit

 • 04.01.2015, 16:27 Genser- veromoda // Kåpe- bikbok // Bukse- dr.denim // Sko- nike airmax // Klokke- Lorus
todays outfit

 • 04.10.2014, 16:02//Topp-bikbok    //Jakke- ginatricot     //Bukse- Lee    //Sko- Eurosko     //Sjal- Only     

A hint of pink

 • 18.09.2014, 14:10


Bukse- Lee     Topp-Bikbok     Cardigan- Veromoda     Klokke-Casio     Sko-Toms

Hva synst dere?

A touch of orange

 • 09.09.2014, 19:26


Bukse- Lee     Topp-Cubus     Cardigan-Veromoda     Skjerf-Veromoda     Klokke-Casio     Sko-Eurosko
Høst antrekk

 • 29.08.2014, 15:03


Bukse- dr.denim     genser-bikbok     jakke-veromoda     skjerf- only
Antrekk: black and burgundy

 • 17.08.2014, 13:24


Kjole-bikbok    Cardigan-cubus    Sko-toms    Klokke- Cmyk    Smykke- Zavanna

 

Antrekk

 • 10.07.2014, 10:18

Fikk denne klokka i posten for 2 dager siden. Elsker den allerede!

Topp- Bikbok         Skjørt-Bikbok          Sko-toms           Smykke-Gina tricot          Klokke-Casio (HER)

Outfit 271213

 • 27.12.2013, 17:06


Genser- bikbok    cardigan-bikbok   smykke-bikbok    bukse-bikbok
Antrekk 181013

 • 18.10.2013, 16:20
Genser-Lindex    Jakke-Cubus    Bukse-Bikbok    Sko-Shoeday

 

Hva synst du ? :)

Antrekk 110913

 • 11.09.2013, 15:33


//Skjerf-Bikbok   //Genser-veromoda?    //Bukse-Bikbok    //Sko-converse


Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no