my favorite nailpolish

 • 04.04.2017, 18:09∼the perfect nudes∼
 


the shimmering one


the nude ones


the pink ones


 

Hei, kjære dere!

Nå sitter jeg i sofaen og prøver å få på plass siste del av pensumet til biologi prøve i morgen. Jeg kjenner motivasjonen blir dårligere og dårligere for hver time. Nå har den vert så dårlig at jeg har brukt sikkert en time og stelt neglene mine istedenfor, noe jeg egentlig aldri gjør. Jeg elsker neglelakk og synst det er såå fint! Det er bare det at jeg aldri tar meg tid til å lakke neglene, og at det alltid blir riper i lakken med en gang. Jeg har ikke særlig tolmodighet når det kommer til negler heller, haha. Tross at jeg ikke veldig ofte bruker neglelakk, ender jeg opp med å stadig kjøpe nye. Tenkte dermed å dele mine favoritter her på bloggen i dag! Det er stort sett desse jeg bruker de få gangene jeg tar meg tid å påføre.

Nå er jeg nødt og hoppe tilbake i bøkene, og lese en stund til før jeg tar meg en tur på treningssenteret for å få litt stress ut av kroppen, og forhåpentligvis bygge litt muskler, heh. Ønsker alle en finfin ettermiddag og kveld♥

Er dere glad i neglelakk? Har dere noen favoritter?

 

 

3 favorite MAC-lipsticks

 • 27.05.2016, 19:12


Det er en solfylt fredag, og nok en gang heelg, wihoo!! Synst på den ene siden de siste ukene nå frem mot sommeren går utrolig fort, men på den andre siden føles de ganske trege og lange. Heldigvis er det bare rett over 20 dager igjen til jeg kan ta helt fri fra alt som har med skole å gjøre. 

Nå på sommertid elsker jeg å pynte meg litt ekstra med friske, fine farger på leppene, og tenkte i den anledning å dele mine absolutte favoritter fra MAC med dere. MAC har noen av de beste leppestiftene etter min mening; både fargene, konsistensen og holdbarheten er amazing- og jeg har sverget til desse helt siden jeg kjøpte min første for vel 1 år siden.


♥ Stone, Viva Glam 2 og Myth♥


♥MYTH: Dette er en lys,lys nude rosa farge. For min del kan den bli litt for lys når jeg bruker den alene, men i kombinasjon med andre litt mørkere leppeprodukter er den helt nydelig. Perfekt til sommeren!


VIVA GLAM 2: Min alltime favorite, uten tvil. Den perfekte nude til hverdagen, med et lite hint av brun/rosa i seg. ELSKER DEN!


STONE: Denne husket jeg at jeg slet helt sykt med å få tak i. Hver eneste gang jeg besøkte butikker og nettbutikker var den utsolgt. Klarte til slutt å skaffe meg den, og jeg er så happy for det! Det er nok den jeg bruker minst, iogmed den er litt for mørk til hverdagsbruk etter min smak. Men til fest og i kombinasjon med "Myth" er den helt nydelig. Fargen er vanskelig å beskrive, men den er en slags brun/rosa/grå farge som bare er helt stunning.

Hvilke mac-leppestifter er dine favoritter?

 

 

everyday skincare

 • 21.05.2016, 11:06Cleanse

⋅the body shop aloe gentle facial wash
⋅the body shop vitamin e hydrating tone

Skin care

⋅VICHY aqua thermal dynamic hydration ritch
⋅REN Vita mineral active 7 øye gel

For the lips

Lush popcorn lipscrub
⋅The body shop honey lipbalm

...

Det første jeg gjør hver morgen er å rense ansiktet med aloe vera rensen fra the body shop. Denne er jeg såå fornøyd med! Det er en mild og god rens som både fjerner urenheter i huden, men også rester av gammel sminke. Den påføres og masseres inn i huden, før den skylles av med lunket vann. Videre bruker jeg rensevannet fra the body shop. Dette steget dropper jeg de gangene jeg har dårlig tid, men den er virkelig forfriskende og deilig å påføre huden på morgonen.

Ansiktskrem er et must-have og noe jeg er totalt avhengig av å bruke både morgen og kveld. Det er mange ansiktskremer jeg sikler etter å prøve, men det er så dyrt!! Jeg hag iallfall funnet en litt billigere fra VICHY som jeg er storfornøyd med. Den er lett og god, samtidig som den gir mye fuktighet og gjør huden frisk og silkemyk. De dagene jeg kommer på det bruker jeg også en øyekrem eller gèle for å få et litt mer våkent blikk og følelse.

Tilslutt; leppene! Jeg er avhengig av fuktighet på leppene og påfører lipbalm flere ganger daglig. Denne fra the body shop er virkelig en av mine storfavoritter! Fuktigheten, pakningen, og ikke minst lukten er perfekt! Omtrent en til to ganger i uken skrubber jeg leppene med denne leppeskrubben fra Lush. Det den bidrar med er å fjerne gammel hud og urenheter fra leppene. Avslutter alltid ned lipbalm ettersom leppene kan føles litt ømme og såre etterpå. Etter en skrubb på leppene blir det også mye bedre resultat dersom du liker å bruke leppestifter og lignende i hverdagen. Har dere noen gode produkter å anbefale?


 

 

hvordan jeg fikk sterkere negler

 • 18.05.2016, 20:58

Hei! Hvordan går det med dere?

Jeg har veldig lenge slitt med svake negler som både knekker og fliser seg. Jeg har prøvd alt fra å spise ekstra vitaminer til å prøve ulike produkt for å gjøre dem sterkere, men ingenting har funket for min del og jeg har flere ganger bare gitt opp håpet. Før jeg fortsetter vil jeg bare si at dette her ikke er et sponset produkt, men bare ærlige meninger som jeg ønsker å dele med dere. Ja, for så bra synst jeg dette produktet er at det fortjener å bli snakket og fortalt om.

Denne lakken fra Trind kjøpte jeg på vita for rundt 100 lappen, uten noen store forventninger i det hele tatt. Jeg skal innrømme at det tok sin tid, men nå etter å brukt den aktiv i en uke har jeg merket såå stor forskjell på neglene mine. De har gått fra å være svake og flisete til å bli skikkelig sterke. Fremdeles er det et stykke igjen til resultatet jeg ønsker, men aldri har jeg vert på så god vei som nå. 


Jeg vet at jeg ikke er den eneste som sliter med svake negler, så jeg følte virkelig jeg måtte dele dette fantastiske produktet med dere. Det har vertfall hjulpet meg mer enn noe annet produkt tidligere har gjort!

Har du prøvd denne lakken?
Har du noen produkt å anbefale?


 

høst favoritter- klesplagg

 • 16.10.2015, 15:38

Hei, og god helg!

Nå er jeg overlykkelig for at det endelig er helg etter en nokså tung uke, med mye arbeid hengende over meg. Denne helgen skal jeg slappe av og lade opp energien til en ny uke. Nå er det tid tor det 2. inlegget der jeg viser mine høstfavoritter, og denne gangen er det klesplagg. Har flere klær jeg elsker å bruke, men om jeg skulle tatt med alt ville det blitt alt for mye. Håper dere liker innlegget!


 


-THE GREY ONES-

Strikket kjole: Denne grå kjolen fra bikbok, sammen med en tykk,svart strømpebukse gleder jeg meg til å få brukt nå som kulen kommer. 

Kåpe: Er det noe jeg elsker så er det kåper! Jeg bruker det ofte både til hverdag og spesielle anledninger. Denne er en favoritt fra gina tricot.


Genser: Denne genseren fra hm, har jeg forelsket meg helt i. Fargen, stoffet, fasongen, ahh perfekt!


Skjerf: Skjerf har vert noe jeg har brukt hver eneste høst, og jeg blir ikke lei. Dette er fra Cubus.

 

Hva synst dere?

 

høst favoritter- skjønnhetsprodukter

 • 15.10.2015, 17:23

God dag, kjære dere!

Jeg har lenge tenkt på å lage et innlegg der jeg viser mange av mine høstfavoritter, og det skal jeg! Men jeg bestemte meg for å lage en liten vri, der jeg deler innlegga inn i 3. Første innlegg vil være mine høst favoritt produkter, det andre vil være favoritt klesplagg, og det siste vil være "stort og smått".  Tenkte dette ville gjøre innleggene litt mer ryddigere, og jeg kan ta med litt flere produkter og klær som jeg viser dere. Håper dere liker innleggene♡


 


-FAVORITT SKJØNNHETSPRODUKTER-


Ansiktskrem: Jeg er helt avhengig av å bruke fuktighetskremer i ansiktet på høsten. Det blir kaldt ute som fører til at huden tørker fort, og derfor prøver jeg å være ekstra flink å smøre ansiktet nå på denne tiden. Denne fra lush har en nøytral, god lukt og er super god etter min mening!

AnsiktsmaskeHva er vel bedre enn å slappe av med ansiktsmaske, mens du slapper av og ser på filmer? haha. Elsker ansiktsmaskene fra lush! De har mange ulike varianter som har ulike virkning for huden.

Lipscrub: Elsker å skrubbe leppene, da de føles så rene og myke etterpå. Pleier å bruke denne lipscruben fra lush, og deretter påføre carmex  for at de ikke skal bli såre.

 

Øyenskygger: Dette øyenskyggepalette fra Isadora er balndt de øyenskyggene jeg bruker mest fortiden. Nøytrale, fine, og gode!Leppestift: Fin og nøytral leppestift fra maxfactor. Denne har vert en av mine favoritter en god stund.

Lipstick: For det første er denne fargen er såå fin, loveit! Det er en matt lipstick, som sitter fint på og holder nesten hele dagen! Elsker farger som dette nå på høsten.Primer: Denne primeren kjøpte jeg for noen uker siden, og har vist den tidligere på bloggen. Den gir fin glød til huden, men ikke så mye at du ser helt glinsende ut. Jeg er super fornøyd med denne, og synst den er skikkelig fin på huden!Parfyme: Denne parfymen fra versace er nesten helt tom, så det forklarer vel alt? One time favorite, all time favorite!

Neglelakk: Dette er en av mine favoritt neglelakker til denne årstiden. Kunne bare ønsket jeg hadde litt fine negler, haha.

 

 

Hva synst dere om innlegget?
Ønsker dere flere?

my skincare routin

 • 06.10.2015, 10:11


I det siste er jeg blitt veldig opptatt av å rense ansiktet mitt hver morgen og kveld. Man vet aldri hvor mye bakterier og annet som kommer i kontakt med ansiktet gjennom en hel dag, men det som er sikkert er at det er mye! Jeg elsker følelsen av å være helt ren og fuktig i ansiktet, og rensinga har også gjort slik at flere kviser har forsvunnet. Så nå vil jeg altså vise dere hvilke produkter jeg bruker til reninsing av ansiktet mitt. Jeg har aldri hatt så veeeldig mange kviser og urenheter i huden, og har produkter som passer min hud. Så om du sliter med urenheter anbefaler jeg å kjøpe andre produkter enn de jeg bruker!


VICHY 3-in-1 cleansing water:

Dette er ett 3-i-1 rense produkt, som både fjerner sminken, er beroligende og renser huden. Dette produktet er herlig å bruke både morgen og kveld etter min mening, for det gir huden fuktighet og du føler deg friskere i huden med en gang. Det er ganske likt Garnier sitt populære rensevann, men jeg liker dette hakket bedre. Dere får kjøpt det på Apoteket.

Aloe gentle facial wash:

Etter å ha brukt rensevannet, masserer jeg dette skummet inn i ansiktet i omtrent 20 sekunder før jeg skyller av med lunket vann. Dette skummet er også rensende for huden og er veldig komfortabelt å påføre. Jeg føler dette renser huden litt "dypere" enn å bare bruke rensevann. Dette er for sensitiv hud, og passer derfor fint for dere som ofte reagerer på ansiktsprodukter. Dette får dere kjøpe hos the body shop.

VICHY fuktighetskrem

Denne fuktighetskremen bruker jeg både dag og natt. Jeg har tidligere brukt en egen krem på natten, men iogmed jeg er såpass fornøyd med denne og synst den passer like fint til natten har jeg brukt denne begge tider av døgnet. Den gir mye fuktighet, og holder altså huden fuktig en god stund. Spesielt viktig synst jeg det er med en god fuktighetskrem nå på høsten! Anbefaler denne om dere ønsker en fuktighetskrem! Fås kjøpt på apoteket. 

 

Likte dere innlegget?
Hva er dine favoritt produkter?

min september

 • 02.10.2015, 15:41


//fineste prinsen min♡ //Koselig dag på standen, med herlige jenter og god mat! //Barnevakt og pepsimax♡

//Fikk meg ny regnkåpe, wii //Koslig dag i Haugesund sammen med mamms♡ //Tidenes beste vann! lovee it

//Obligatoriske selfie of the month //Super koslig kveld sammen med fantastiske jenter♡ //Finfin fjelltur sammen med mamma, mormor og besten

//Laget herlige og sunne vaffler til frokost //Et antrekk denne måneden //En stor del av måneden gikk også til mye skolearbeid og prøver


Det er sykt hvor fort tiden har gått siden vi begynnte på skolen. Følte nettopp det var første skoleuke, og nå er plutselig september over og jeg har høstferie(!!). Selv om denne måned har vert nok så travel har jeg også kost meg en hel haug også. Har funnet på mye koselig sammen med mine fantastiske venninner og familiemedlemmer♡ Men nå skal det bli deilig å ta det med ro en uke og (nesten) ikke tenke på skole. Håper alle har hatt en fin September og at dere får en super ferie♡

Hvordan har din September vert?

 

 

Favoritt neglelakker

 • 11.09.2015, 11:20

Hei, kjære dere!

Åå så deilig det var med fri fra skolen i dag! Morgonen har jeg så langt brukt til å slappe av og bare gjort ting jeg ønsker. Er ikke ofte jeg får så mye tid til slikt, pågrunn av mye arbeid med skolen osv. Senere har jeg og noen veninner avtalt å gå på piknik, i finværet. Desse solskinnsdagene skal virkleig nytes, for nå kommer nok høsten og regnet snart sakte men sikkert.

Back to the headline; Jeg har i det siste fått helt dilla på neglelakker. Etter min mening er det utrolig fint! Det eneste som er så kjipt er at jeg er skikkelig uforsiktig med neglene, så det varer ikke så mange dager,haha. Men uansett tenkte i denne anledning å vise dere noen favoritter i samlingen min. Håper dere liker innlegget!♡


♡Nydelig grå-lilla farge. Den er nøytral, men samtidig litt mer spennende en en helt hvit! ♡ Perfekt rosa/rød farge, spesielt nå på høsten!

♡En nøytral og fin brunfarge, som kan brukes hele året rundt! ♡Jeg vet ikke med dere, men jeg er iallefall avhengig av å bruke en base/ topcoat, som jeg påfører både før og etter jeg har påført lakken jeg ønsker.
 
Du får kjøpt alle hos blandt annet Vita!
Har dere også dilla på neglelakker?
Hva er deres favoritt?

produkter jeg har brukt opp

 • 12.08.2015, 13:46♡Maybeline newyork- lash sensational mascara: Om du ikke har prøvd denne, vil jeg absolutt anbefale dere det! Denne har jeg ikke bare brukt om en gang, men sikkert 2-3 ganger, og det forklarer vel hvor godt jeg liker den!! Den gir super bra volum, samler vippene, gjør dem myee lengre, og holder fint hele dagen. Kan det bli bedre?? Dette er min absolutte favoritt ♡

♡L'Oreal Paris- volume million excess mascara: 
Denne mascaraen var lenge min favoritt! Den gav volum samtidig som den samlet vippene utrolig bra. Men det er ikke et produkt jeg kommer til å kjøpe igjen med det første, iogmed jeg har fått en ny soleklar favoritt.

♡Sterilan- oxygen dry deodorant: Jeg takler ikke å bruke slike "våte" deoduranter, som gjør at man blir klissete og slikt, så jeg har leenge vert forbruker av "tørr deodoranter." Denne har en frisk og god lukt og holder hele dagen på. loveit!

♡Biotherm bodylotion: Jeg og mamma pleier som oftes å kjøpe biotherm bodylotion, når vi først skal kjøpe en. De er virkelig super gode! Denne oransje kommer på 2.plass på min liste etter den grønne. Har ikke prøvd alle fargene, men til nå er grønn min favoritt. ♡Versace- bright crystal: Om here har fulgt meg på bloggen en god stund, så har dere nok sett at denne parfymen er min alltime favorite! Den har en frisk og god lukt, og er bare perfekt etter min mening. Denne kommer jeg nok til å kjøpe igjen, når jeg får litt mer penger, haha.

♡Maybeline newyork- baby skin primer: Denne primeren kjøpte jeg første gang bare fordi jeg ikke hadde en primer, og fant ingen andre enn denne. -men nå er jeg faktisk ganske glad i denne, og kjøpte den akuratt på nytt igjen. Itillegg så er ikke prisen såå skyhøy som mange andre primere.

 

Har dere prøvd noen av desse produktene?
Hva er deres favoritt produkter?

 

svensk paradis

 • 06.08.2015, 23:22

Hei,  søte dere!

I dag sjekket vi som sagt ut av hotellet i Helsingborg, og tok turen videre til Strømstad. Er litt trist at imorgen er siste dag her i Sverige før turen går mot Norge igjen.. -Meeen tilbake til overskriften; På vegen til Strømstad kjørte vi innom samme strandparadis som vi ferierte på for to år siden, og denne stranda er såååå fin! Får skikkelig sydenstemning med mye folk, fint vær, musikk, og kiosk. Itilegg var det 22 grader i vannet så det var heerlig å bade! Tror jeg har fått litt mer farge på kroppen enn det jeg hadde fra før, hehe. Så dersom dere skal til Sverige en gang anbefaler jeg virkelig å ta turen innom tylösand strand i Halmstad. Absolutt en av de fineste strendene jeg vet om, og itillegg så er den ikke så langt borte fra Norge heller!Har dere vert på denne stranden før?

min favoritt parfyme

 • 17.07.2015, 16:20


Versace- Bright crystal♥ Lukten er ikke tung og kvalmende, og den sitter på hele dagen og lukter skikkelig friskt. My alltime favorite parfume!
Hva er din favoritt parfyme?

Addicted to coconut

 • 13.07.2015, 20:23

Hei!

I det siste, eller egentlig en god stund har jeg vert heelt avhengig av kokosnøtt produkter. Alt fra hårprodukter til hudkremer. Altså lukten dere! Det må være en av de beste luktene i verden, haha. Jeg har funnet noen produkter, som selfølgelig lukter kokosnøtt, som jeg ønsker å anbefale til dere!Nivea lipbutter, coconut: Denne får dere kjøpt på h&m vertfall, vet ikke om den blir solgt andre steder også? Denne har selfølgelig en heeeerlig lukt og den gir mye fuktighet til leppene, og er et must-have når man er ute på tur ,eller når du i det hele tatt skal ut av huset! loooveit♥

Nourishing coconut milk, shampoo og balsam: Desse er supergode! Både shampooen og balsamen lukter herlig, og skal gjøre håret ditt sterkere og mer glansfylt. Jeg får en ren og herlig følelse etter jeg har brukt desseJeg kjøpte de på apoteket, men tror de selges blandt annet på Vita også.

Noen andre som er avhengig av kokosnøtt?
Har dere prøvd noen av desse produktene?

 

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no