livstegn

  • 28.07.2017, 16:12

Hei!

Det har nå gått over to uker siden jeg sist besøkte bloggen, og i løpet desse to ukene har har jeg bare vert hjemme en dag. Sist jeg blogget var det en dag til jeg og familien skulle ta flyet til Sardinia, og jeg satt hjemme og gledet meg helt sykt. Sardinia levde virkelig opp til forventningene. Ja, det var vel egentlig bedre enn forventet til og med!!

Vi bodde på vakre, lukseriøse Baia grande resort, som ligger like ved østkysten av Sardinia. Vi hadde leiebil, noe som egentlig var helt nøvendig for våres del. På den måten fikk vi komme oss litt rundt i området, besøke vakre strender, og vi fikk også tatt oss en båt utflukt til en nydelig øy, kalt La Maddalena. Meste parten av dagene ble nok tilbragt på strender rundt omkring på øya. Av alle strender vi besøkte vil jeg nok si at La Cinta, og Lu Impostu ble mine absolutte favoritter. Sanden var kritthvit, og vannet helt krystallblått, akkurat slik man ser på bilder. Ellers ble en del tid tilbragt i området med hotellet. Her hadde vi både basseng, strand, spa, treningsrom, og egentlig alt en kan ønske seg. Særlig mye tid brukte vi her på kveldene. Det var show hver kveld, etterfulgt av koselig livemusikk og drinker i baren. Noen kvelder brukte vi også i byene San Teodoro, og Olbia. Her var det mye liv, med marked og mennesker over alt. Og jeg må bare si det; Den italienske maten var virkelig den beste jeg noen gang har smakt, helt serriøst. -Og isen da dere! De hadde kuleis i alle smaker dere kan tenke dere; nutella, kinder bueno, oreo, krem, nøtter, kaffé, ja you name it. Etter min mening var 7 dager alt for lite på en så nydelig plass som dette. Men dessverre måtte vi hjem igjen, for å følge lillebror videre på Dana cup.


Nå befinner vi oss i et feriehus i Løkken. Jeg skal si dere at det var veldig nedtur å komme hit etter en fantastisk uke i sydlige strøk. I tillegg er huset vi nå bor i helt katastrofe. Det lukter helt grusomt, vokser ugress ut av veggene (INNE!!), og det strør rundt seg av tusseluser over alt. Heldigvis forlater vi løkken i morgen, og jeg og mamma tar turen videre til København. Der skal vi møte bestevenninna mi, Pernille, og moren hennes. Jeg gleder meg såsåså mye til å se henne igjen, og at vi skal møtes i københavn er jo bare helt perfeekt!! Det blir nok svidd av noen tusenlapper i løpet av de neste dagene, kjenner jeg oss rett, haha. Men vi skal få det såså kjekt, og det blir en super avslutning på en fantastisk ferie. Greatful♥


..Det er noe fint med løkken da. Se denne solnedgangen vi fikk med oss i går!!! Helt nydelig♥


Jeg villle bare stikke innom og gi et livstegn fra meg etter alle desse ukene. Det vil nok bli bedre oppdatering fremover nå, etter å ha hatt en god pause og bare levd i nuet for en stund. Ønsker dere alle en super ferie videre!

2 Kommentarer

Hege Kristin

28.07.2017 kl. 16:47
så nydelige bilder <3

Victoria Larsen

28.07.2017 kl. 18:44
Så fantastisk fint det hørtes ut som om du har hatt! Kjempe fine bilder og koselig å høre fra deg igjen :-)

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits