finally we met

  • 06.07.2017, 12:56

Hei dere! Hvordan går det?

For min del går dagene veldig opp og ned, men nå de siste dagene har jeg følt meg overraskende lykkelig. Dessverre er jeg ikke veldig flink til å oppdatere dere, men jeg elsker blogging, så jeg skal prøve mitt beste på å bli bedre nå. I går satt jeg meg faktisk på kystbussen alene til Bergen, for å møte kjære Nora ♥ Jeg og Nora ble så og si kjent med hverandre for over 2 år siden gjennom blogg og youtube, men av ulike årsaker har vi ikke fått møttes før nå, 2 år senere!? Det var en utrulig god følelse å endelig få møte henne! Altså været i Bergen i går var helt perfekt, så vi utnyttet sjansen til å rusle litt rundt i sentrum, se i butikker og spise is. Dagen avsluttet vi på VG-lista, før jeg dessverre måtte ta bussen hjem igjen. Jeg kjenner jeg virkelig savner henne allerede, og gleder meg veldig til neste gang! Om dere ikke allerede har sjekket ut kanalen hennes, anbefaler jeg dere virkelig til å gjøre det HER. Hun er virkelig super flink i det hun gjør, og er en heerlig person♥

Processed with VSCO with f2 preset


Senere i dag skal jeg også endelig treffe bestevenninna mi, Pernille, igjen etter en veldig god stund. Så det ser jeg veldig frem til!! Ellers vil jeg bare ønske dere alle en super dag videre!

 

 

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits