My kind of style

  • 18.06.2017, 14:20

Tenker dere noen gang på hva som definerer stilen deres? Er den classy, rocka, basic eller sporty? Hvilke farger liker du? Merkeklær eller ikke? Jeg sitter ofte for meg selv, ser på anntrekksbilder og prøver å finne svar på akkurat desse spørsmåla. Oppgjennom tidene har jeg prøvd ulike stiler; jeg har vert den sportye, den klassiske, og ikke minst basic. Dette året har jeg blitt mye mer sikker på hvem jeg er som person, hva jeg står for. Sammen med dette har jeg også blitt mer sikker på stilen min. Jeg følger ikke lengre moter, eller jeg må vel innrømme at jeg til tider påvirkes en smule jeg også. Men poenget er at jeg nå kan gå med klær jeg selv liker, uten å bry meg om andre ikke liker samme type klær. Jeg har vel kort sagt funnet meg selv mer. Kanskje dere også er trygg på den dere er og kan gå med hva dere vil, eller kanskje ikke? Jeg vil vertfall dele litt anntrekksbilder jeg har funnet, som jeg selv mener kan definere stilen min nokså bra. Kanskje dere som enda ikke har en bestemt stil, vil bli litt inspirert også? 

Hva synst dere?
Hvordan er deres stil?

  

1 Kommentar

Kristina Kusum

18.06.2017 kl. 14:28
Åååh jeg kjenner meg sånn igjen! Jeg tror jeg endelig har funnet en stil jeg liker nå. Og din er jo bare helt supersøt!!

Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits