Jeg har fått eksamenskarakteren min!

  • 17.06.2017, 10:55

 

Hei, hvordan går det med dere?

Jeg selv merker at jeg fremdeles er helt i sjokk. I går kveld fikk jeg høre av en venninne at eksamenskarkteren lå ute!! Jeg var pissnervøs da jeg gikk inn på skolearena for å se resultatet, og var helt oppriktig forberdt på en 4'er, eller kanskje 3'er tilogmed. Men omg - da jeg åpnet eksamenskarakteren stod det 6!!?? Herregud, jeg skjønte serriøst ingenting, og fremdeles er jeg forvirra. Sensor må jo ha vert tidenes snillest!!! Det var ikke bare jeg som var i sjokk i går kveld, men også venninna mi. Dermed satt vi oss i bilen klokka halv 12 i går kveld for å ta oss en kjøretur og lufte hodet, haha. Var vel ute en timerstid, snakket, og luftet tanke. Jeg har merket at av en eller annen grunn har samtaler en tendens å bli mer deep på kvelden? haha, vertfall hadde vi et par dype samtaler før turen gikk hjem igjen. Jeg liker egentlig veldig godt å ha litt seriøse samtaler i blant, og tror egentlig de fleste har veldig godt av å snakke litt alvor i blant, og ikke bare tull.

Da jeg våknet i dag gikk jeg en ekstra tur innom skolearena for å dobbelsjekke karakteren, and i'ts still the same!! Jeg må få lov å si jeg er utrolig fornøyd! Jeg skal si dere at denne karakteren ikke er noe jeg har fått uten arbeid, for jeg har virkelig jobbet hodet av meg når det gjelder matten det siste halvåret. -Men fremdeles har det ikke gått skikkelig opp for meg.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ønsker alle en finfin dag!

  

 

 

3 Kommentarer

Iselin Renée

17.06.2017 kl. 11:59
Gratulerer så mye :)

Anette

17.06.2017 kl. 18:55
Gratulerer!

Det er faktisk forsket på og det er blitt bevist at mennesker deler mer når de er trøtte, Derfor blir ofte samtalene dypere om kveldet :)

RebeccaHasselgard

18.06.2017 kl. 20:08
Så utrolig bra! gratulerer :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits