Uken som gikk...

  • 11.06.2017, 15:59

...Ukens tanke
Jeg og bestevenninna mi satt her en dag og så på sommerklær på ulike nettsider. Blant alle syltynne og veltrente modeller, dukker det plutselig opp en modell med litt mer former og kurver. Hun var ikke stor i det hele tatt, men sammenlignet med de andre fylte hun litt mer i klærne. Under bildet står det "plus size". Jeg kjenner det gjør meg skikkelig forbanna når man i 2017 faktisk kan kalle en helt normalvektig kvinne med litt former for en plus size modell!!! Jeg skal si dere at denne kvinna ikke var plus size i det hele tatt. Om denne kvinna regnes som plus size, forventes det da at "idealet" er å være undervektig!? Jeg blir oppriktig sur og lei meg for at det er slik. Jeg er 110% imot at det å være undervektig bør "normaliseres". Hver og en kropp er fin, og fokuset burde i stede vert på å ha en sunn og fin kropp.

...Ukens opptur 
Hunden min, Lukas, har vert syk lenge nå. Vi har hatt flere turer til både dyrlege og sykehus, og han har tatt alt fra blodprøver til MR. -Likevel har ingen funnet en forklaring på hva som kan være galt. Han er bare 5 år, men likevel sløvere enn en eldgammel hund. Han spiste ikke, drakk ikke, tisset inne, og det var såvidt han klarte å stå opreist. Her en dag fikk vi prøve noen tabletter, og BAAANG- så var han titusen ganger bedre. Helt syykt! Hele familien var livredd han skulle dø, så da han plutselig begynte å spise og drikke igjen ble det jubel i huset for å si det sånn!!!!lille gullet mitt
 

...Ukens hverdagsglede
Denne hverdagsgleden er virkelig ikke liten, men en av de største gledene jeg har hatt. Jeg har fått en fantastisk venninne som jeg har fått tilbragt mye tid sammen med. Hun har virkelig hjulpet meg med problemene mine, og jeg vet at jeg også har fått hjulpet henne litt også. Det er fantastisk å ha noen å snakke med på den måten vi snakker sammen, og det at vi både kan le og gråte sammen. - Så tuuusentakk♥

Processed with VSCO with hb1 preset

...Ukens nedtur 
Okei, denne nedturen er nesten flaut å skrive om. Jeg har vert ute helg etter helg nå flere uker i strekk, og merker jeg begynner å bli nokså lei av alkohol. Denne fredagen fikk kroppen nok, og jeg ble straffet med kvalme og oppkast. Aldri før har jeg vert så dårlig, så nå kjenner jeg at det trengs en pause, heh. - Men så er jeg jo invitert i 18års dag neste helg også, så vi får se da, haha.
...Ukens TV
Denne uken har jeg sett mye på serien "Under the dome", som finnes på netflix. Jeg begynte egentlig bare på denne for å ha noe å se på midlertidig, men etterkvart som jeg kom inn i handlingenb, og ble kjent med personene, var den egentlig ganske bra. Så om dere ikke har noe å se, kan jeg anbefale dere denne!

...Ukens cravings
Nothing, but Pepsi Max♥ Hjelper meg å komme gjennom ukene, haha.

...Ukens throwback
Det nærmer seg sommerferie, og jeg har sett tilbake på tidligere ferieturer. Gjennom dette året har jeg hatt et overskudd av negative tanker surrende i hodet mitt, og jeg har bare sett på livet som noe negativt. -Men etter å ha sett på bilder fra tidelige år, ble jeg påminnet om hvor fantastisk oppveksten min egentlig har vert! Jeg har mange flere gode minner, og jeg må jobbe med å grave opp desse, og heller begrave minnene fra året som gikk. 

...Ukens sang 
2U, av Justin Bieber har gått på repeat en laaang stund nå. Når hele verden omtrent var på justin bieber i stavanger, måtte jeg i det minste høre på han her hjemme. 

  

2 Kommentarer

Hege Kristin

11.06.2017 kl. 16:41
fin oppsummering av uken din <3

Iselin Renée

11.06.2017 kl. 18:10
Fin oppsummering :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits