VIDEO: Min sykdomshistorie - anoreksi

  • 08.06.2017, 15:26

Dette er en video jeg har hatt stor etterspørsel om å lage. Jeg har vel egentlig sagt nei til det helt frem til nå, fordi det å spille inn en slik video er veldig tøft for meg. Jeg har nå gjort det, ikke for oppmerksomhet, men for å gjøre andre der ut oppmerksom på alt som innebærer i sykdommen. De fleste tenker nok "mat-problem", med en gang de hører om sykdommen anoreksi. -Men som jeg, og alle andre som har gjennomgått samme sykdom, er det langt flere problem som følger med. Jeg unner ingen å komme inn i dette helvette jeg har gjennomgått, og lager dermed denne videoen for å hjelpe både meg selv, og mest av alt dere der ute!

Håper dere ikke synst det er ubehagelig, og at dere blir mer oppmerksom på hvordan sykdommen virkelig er. Takk på forhand!

 

4 Kommentarer

Janne

08.06.2017 kl. 15:58
veit du ønsker å nå ut til folk for å advare mot denne grusomme sjukdommen , dette er eit bra alternativ til å holde foredrag , du er modig og sterk jenta mi ❤️, og håper du kan hindre andre å komme ut for dette sjukdomshelvete du måtte gjennomgå. Utrulig stolt av deg ! ❤️ Klem mamma ❤️

Hanne Presthaug

10.06.2017 kl. 14:06
For ein flott video, Kristine! Du er sterk og du er flink som klarer setta ord på ting som er vanskelig. Eg håper du kommer over den siste knekken, og at ting blir litt lettare for deg i tido framover. Eg har lest bloggen din omtrent siden du lagde den, og eg syns du skriver så varmt og flott at det er ein fryd å lesa. Du er ei utrolig fin jenta, og virker som du har eit hjerta av gull. Stå på vidare! Eg heier på deg! <3 Stor klem!

kristinee

11.06.2017 kl. 16:05
Hanne Presthaug: åå denne kommentaren gjorde godt <3 Tusentusentakk kjære, gode Hanne! Stor, stor klem tilbake<3

Tone

18.06.2017 kl. 15:13
Takk for at du har tatt oss med inn i "din verden" ❤️det var kje godt og sjå og høyre korleis du hadde det..korleis helsevesenet behandla deg, men veldig bra at du og dei rundt deg har klart og "ordne opp sjøl"😊👍🏼 Stå på! Du er ei jente som nå vil nå langt..utfra det eg kar sett på videoer/blogg, smilende & blid, og som har vist at du kan & vil😘 Klem

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits